תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
מה נשמע חברים אני דיי חדש פה אני מנסה לבנות תוכנית שתחשב לעובד את השכר שלו לפי שעות . שעות נוספות . ושעות סופ''ש ולקבל לבסוף תוצאה סופית של כולם אשמח לקבל עזרה בקוד הבא: #include <stdio.h> int main() { int hours; int rate; int extra; int sat; int total; double salary; int counter = 0; do { printf( "Please Enter Rate,Base Hours,Extra Hours,Weekend Hours (-1 to end): " ); scanf( "%d%d%d%d", &rate,&hours,&extra,&sat); if( hours <= 8 ) { salary = rate * hours; printf( "Salary is %f\n", salary ); } else { salary = rate * 1.25 * hours printf( "Salary is %f\n", salary ); } counter++; }while( hours != -1 ); { if( hou…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
היי, int a=100; char c=(char) a; לפי מה שאני הבנתי אין אפשרות להעביר את המידע בין הטיפוס int ל char מיכוון שלפי הטבלה הנ"ל [TABLE=class: text, width: 90%, align: center] [TR] [TD=width: 17%]char[/TD] [TD=width: 23%]תו בודד 16 סיביות[/TD] [TD=width: 59%]כתיבת תוים 'A' - 'Z', 'a' - 'z', סימנים מיוחדים וכדו'.[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 17%]byte[/TD] [TD=width: 23%]שלם 8 סיביות[/TD] [TD=width: 59%]מספר שלם קטן 128 -/+.[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 17%]short[/TD] [TD=width: 23%]שלם 16 סיביות[/TD] [TD=width: 59%]מספר שלם קטן 32,768 -/+.[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 17%]int[/TD] [TD=width: 23%]שלם 32 סיביות[/TD] [TD=width: 59%]מספר שלם 2,147,483,648 -/+.[/TD] [/TR] [TR] [TD=width…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בניתי משחק דמקה ב VB ואני רוצה לאפשר אופציה של מוזיקה ב כניסה למשחק ובמהלכו כיצד אני מבצע זאת ?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
מדריך וידיאו קצת שהכנתי אתמול המסביר בכלליות על sql injections ואיך להימנע מהם. יש שם כמה דברים קטנים שלא המדריך לא מכסה כמו החלפת סימני ' שלא יפילו את קוד ה sql וכו'. תהנו
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד איזה שהי שפת תיכנות אבל אין לי רקע בזה ואני לא מבין בתיכנות כלום .. על איזה שפה אתם ממליצים לי לקרוא וללמוד כי אני לומד עצמי תגיבו בקשה תביאו לי המלצה על שפה שאני אבין
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקבל שגיאה בעת נסיון ההרצה Line 19: Unexpected EOF while looking for matching `` ' Line 34: sintax error: Unexpected End of File #!/bin/bash LOG=/home/oraprg/dudu HDD=1 LIMIT=0 genStat() { test=$1 SLEEP=$2 filename=$(date +%Y%m%d%H%M%S) for((num=0;num> ${LOG}/vm.${filename}.log & sleep $SLEEP done if [[ LIMIT -eq test ]] then #VM csv echo this is line 18> ${LOG}/vm.${filename}.csv cat ${LOG}/vm.${filename}.log awk '{for(l=1;l<17;l++)>> ${LOG}/vm.${filename}.csv fi } case $1 in run) genStat $2 $3 ;; *) echo -e ":::: Usage ::::" echo -e "$0 run 5 10 : Collect stats for 5 times with 10 seconds interval" echo -e "Note : Change the first parameter for…
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
using System; public class JustAClass { public static void Main() { double num, sqrtNum, fraction; num = double.Parse(Console.ReadLine()); sqrtNum = Math.Sqrt(num); fraction = sqrtNum - Math.Floor(sqrtNum); if(fraction > 0) Console.WriteLine("1"); else Console.WriteLine("0"); } } האם מישהו מוכן להסביר לי מהי מטרת הקוד בC#? לאיזה קבוצות קלט אפשר לחלק אותו?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני רוצה לקרוא לטופס באמצעות לחצן. יש את הפקודה הנ"ל: formName.show() איך אני אומר לתוכנה לפתוח את החלון החדש באותו מיקום של החלון הנוכחי ? ההנחה היא ששני החלונות באותו גודל. תודה.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום יצרתי כפתור בסיסי בפלאש ואני רוצה שבכל פעם שילחצו על הכפתור יפתח דף html ב frame מסויים שיצרתי משום מה דף ה Html נפתח תמיד בחלון חדש, למישהו יש מושג למה? קוד ה ActionScript 3: BTN.addEventListener(MouseEvent.MOUSE_DOWN, click1); function click1(evt:MouseEvent){ var url:String = "test.html"; var request:URLRequest = new URLRequest(url); navigateToURL(request, "mainFrame"); } ניתן לראות של Frame שאני רוצה לפתוח בו את הדף test.html קראתי mainFrame קוד Html: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Frameset//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-frameset.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <hea…
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אהלן אולי מישהו כאן יוכל לעזור לי. מי שיצא לו להשתמש ב aws api gateway : אני מנסה לבנות מין database שאוגר את כל הבקשות והתשובות מ api מסוים ( לא משנה איזה נניח example.com) ומשנה אותם קצת ( נניח מוסיף header) שובר על זה את הראש כבר כמה ימים טובים ולא מוצא דרך , אם מישהו יצא לו לעשות משהו כזה אשמח לעזרה * הפרויקט הוא על aws api gateway אז אני חייב להשתמש בממשק הזה אז פתרונות של מוצרים אחרים לא יעזרו כאן משהו כזה:
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אז כך יש לי CLASS בשם LONGNUMBER. אני רוצה שניתן יהיה לעשות לו CIN וCOUT אז איך אני יכול לגרום למתודות PRINT ו SET לעבוד עם COUT? אני לא גאון גדול אז אם אפשר דוגמה של איך זה יראה אני נורא אודה לכם. א ו חידה יש לכם פונקציה print(int a,int b,const * char w) {printf(w,a,b);} איך לגרום לפונקציה להדפיס רק את B (בלי לערוך את הפונקציה כמובן)
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין להתחיל להיכנס באופן רציני לתכנות, המטרה שלי היא בעיקר ליצור משהו שמתמקד באינטלגנציה מלאכותית אם זה קצת יעזור למישהו לכוון אותי..פתחתי את הדיון הזה כדי להתייעץ ב2 שאלות עיקריות. 1.איך כדאי להתחיל ללמוד תכנות. 2.מאיזה שפה כדאי לי ספציפית להתחיל.. מלכתחילה חשבתי שכדאי לעשות קורס MCPD בג'ון ברייס, אחר כך חבר שמתעסק בתחום המליץ לי ללמוד באופן עצמאי לבד...בפורום הזה קראתי לא מעט תגובות עם המלצה דומה לשלו, והחלטתי שזה המקום הכי טוב לקבל בו עוד מידע שיועיל, אני מאוד אשמח אם למישהו יהיה מה להגיד,לייעץ...בתודה,Albetron. אגב, בינתיים הבחור השאיל לי ספר שמדריך צעדים ראשונים לC# בשילוב עם טכנולוגיית NET.
-
- 21 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
-
שלום, ביום שלישי הקרוב יש לי מבחנים לגאמ"א ואני אצטרך לכתוב קוד ב-CPP. למדתי רק את הסינטקס הבסיסי של השפה מזמן ואני רוצה קצת לתרגל קצת מקרים מסובכים יותר גם כדי לפתח את הלוגיקה שלי וגם כדי להזכר בשפה. אתמול פתרתי את חידת 8 המלכות בתכנות פרוצדוראלי ואני מתכוון להעביר את זה גם לתכנות מונחה עצמים בשביל התרגול. אילו חידות נוספות יש שאני יכול לפתור לתרגול?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נגיד יש לי אתר עם פריימים ויש פריים אחד שבו מתחברים (זה מוצא את השם והסיסמא במסד ומעביר לתפריט של משתמש...) ואפשר ללחוץ על קישורים... איך עושים לחצן התנתק, שלוחצים עליו התפריט של המשתמש הופך חזרה לדף ההתחברות וגם הדף בפריים השני חוזר לדף ראשי או משהו??? הצלחתי עד הקטע של להחזיר בפריים לדף התחברות אבל בו זמנית אני לא מצליח להעביר בפריים השני לדף אחר.. זה מה שעשיתי ולא פועל...: <scripttype="text/javascript"language="javascript"> function Disconnect() { parent.dright.location.href="dright.asp"; parent.dleft.location.href="show.asp"; } </script> <ahref="javascript: Disconnect()">התנתק</a><br/><br/><br/> עשיתי פונקציה ולינק שמפנה אלי…
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, מעוניין ליצור טופס ממחושב אשר משתמשים יצטרכו למלא רוב הטופס הוא סטטי ונכתב ב word, אבל ישנם כמה שדות שאני מעוניין לתת למשתמשים לסמן ע"י checkbox. איך ניתן לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש בסיס נתונים בJAVA שיכול להיות מוטמע בתוך תוכנית ושלא ידרוש התקנות נוספות על המחשב שעליו רצה התוכנה. יש משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין שנתונים מה-data base יועברו לקובץ אקסל, ולקובץ csv. שהמשתמש ילחץ על כפתור והנתונים יהיו בקבצים האלו. מהי הדרך הפשוטה ביותר לעשות את זה? (ניסיתי את זה: http://aspsnippets.com/Articles/Export-GridView-To-Word-Excel-PDF-CSV-Formats-in-ASP.Net.aspx וקיבלתי הודעת שגיאה) תודה! אשמח לקבל קוד ברור שעובד.. שריה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני יודע ש access זאת לא שפת תכנות אבל זה הפורופ המתאים אני חושב, אני רוצה ללמוד אקסס בבית ורציתי לדעת עם יש תוכנות עזר, מאמרים באינטרנט או כל דבר אחר שיעזור לי ללמוד את זה, תודה גל.
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום! שמי עמית ואני צריך עזרה בבניית תוכנה בשפת C-SHARP, אני צריך ליצר תוכנה עם גרפיקה פשוטה וצריך סיוע ממתכנת עם ניסיון , הסיוע בתשלום כמובן , אין בעיה גם לחברה צעירים אך דרוש מישהו עם הכרות טובה בשפה . אני לחוץ מאוד ולכן אשמח לפניות מידיות 0548111143 amitoha23@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מי שמחפש דרך קלה ומהירה לייצור בסיסי מידע לקבצי excel. בעזרת קובץ DLL פשוט אפשר לייצא בסיס מידע או כל מידע שיש לכם ב c/c# הסברים, דוגמאות והורדות הקישור הבא: http://www.export2excel.net/excel/
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בניתי איקס עיגול בשפת C# בסביבת CONSOLE APPLICATION קיצר איקס עיגול אחד על אחד תהנו ועוד מעט אני מסיים את ה"גרסה"(עלק גרסה ;D) מול המחשב אני יעלה http://www.upfree.net/4321921 http://www.upfree.net/8229221
-
- 1 תגובה
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם רגע לפני שאני יורה בעצמי מרוב ייאוש ועצבים אני פונה אליכם בבקשת עזרה, אני מנסה לממש את עיקרון ה abstract factory, כאשר המימוש הוא לצורות דינאמיות וצורות סטטיות, אבל איכשהו נוצר מצב בעייתי של Error 16 error LNK1120: 2 unresolved externals שגורם לעוד כמה שגיאות בהמשך, אני מעלה פה את ההגדרות של המחלקות, בתקווה שמישהו יוכל לאתר לי משהו בעייתי שם, הפרוייקט עצמו הוא קצת יותר רחב ומכיל עוד דברים, יכול להיות שהם גורמים לבעיה אני כבר לא יודע.. השאלה אם מותר להעלות כאן פרוייקט? בכל מקרה, אשמח אם מישהו יוכל לאתר את התקלה ולגאול אותי מייסורי נ.ב. מקווה שאני לא עובר פה על חוקי הפורום באופן כלשהו, זו פעם ראשונה שאני מעלה כאן מלא קבצים ואם זה לא תקין אז מצטער מראש ולא ל…
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום חברים, זאת פעם ראשונה שאני כותב פה בפורום ואני צריך את עזרתכם במשהו. הייתי רוצה להתחיל ללמוד את אחת השפות הבאות: VC, C++ JAVA או דלפי. ואין לי מושג איך להתחיל ללמוד (עד היום למדתי בבית ספר אבל השנה כבר עשיתי את היחידות האחרונות כך ששנה הבאה אין לי יותר שיעורים) האם אתם יכולים להמליץ לי איך להתחיל ללמוד את אחת או יותר מהשפות הבאות?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-