תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אשמח לדעת מה קורה כאשר מבצעים: A^=B; B^=A; A^=B; אשמח לדוגמא לשם הבהרה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. אני אוהב לפתח להנאתי דברים ומחפש תמיד דרכים שונות לעשות כל מיני דברים שנראים טריוויאלים לאחרים. בכל מקרה, רציתי את דעתכם על מה שעשיתי עד כה. כמה נקודות: לא התעסקתי בעיצוב עד כה. ממש כלום. אז אין מה לומר בנושא הזה, אני עוסק כרגע בלוגיקה כמו בכל פורום, יש להירשם כדי לפרסם פוסטים/לערוך/להגיב וכו'. לכן, אנא הירשמו לאתר כדי לעזור לי לבדוק את כל זה באמת. האתר מעט איטי. תנו לו כמה שניות להיטען. בכל זאת, הוא יושב על שרת משותף ועוד ב-subdomain. אם משהו לא עובד/עובד בצורה הזויה אנא תאמרו לי ואנסה לסדר! את הפורום תמצאו כאן. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. שלפתי מקבצי לוג גדולים מאוד של שרת מסויים נתונים רלוונטים ויצרתי לי עם סקריפט BASH כמה עשרות קבצי CSV (טקסט מופרד בטאבים) שדחיפתם לאקסל לא *אמורה* להיות בעייתית. בסופו של דבר אני צריך ליצור קובץ אקסל עם מאקרו כך שבלחיצת כפתור אני מייבא את קבצי הטקסט הללו ומציג גרפים בחתכים שונים. עם בניית הגרפים עצמם בVBA אני אסתדר. אני משום-מה מסתבך ממש עם ייבוא קבצי הטקסט לאקסל. חשבתי על משהו בסגנון הזה: dim myPath as String myPath = "C:\blabalablablab\bla with Application.FileSearch .newSearch .LookIn = myPath .SearchSubFolders=False .FileType=msoFileTypeAllFiles If .Execute() > 0 then 'files found MsgBox "there were "&.foundFiles.count&" files found." …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני התחלתי ללמוד תכנות מספר ועוד כמה ספרים אלקטרוניים, אז אני דיי צריך את עזרתכם. אז ככה, אני מנסה להוציא פקודה לדוס ע"י הפעולות הבאות : #include <stdio.h> void main () { system("netstat -n"); system("PAUSE"); } המטרה הסופית שלי היא לעשות לולאה שתפעיל את ה נטסטאת מספר פעמים ותשלח את המידע לקובץ TXT, אבל פה לא הבעיה, כאשר אני מפעיל את התכנית היא ככל הנראה לא מפעילה נכון את ה netstat -n, אלא רק netstat, כך גם כן עם פקודות אחרות בעלות רווח (כגון del וכו'). לפי ההגיון הפשוט זה אמור לעבוד, למה זה לא עובד ?? כנראה צריך לכתוב עוד משהו ואני לא יודע מה זה, ומכיוון שאני נוב גמור אני צריך את עזרתכם, ושתסבירו לי למה צריך לעשות את מה שצריך (זה הכי חשוב), תודה …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות בוט שיעבוד בשרת משחק פרטי שלי, הבוט אמור ללחוץ על המקלדת על מקשים שאני אגדיר לו מראש... השתמשתי במחלקה ROBOT ב- JAVA וזה מה שיצא לי: import java.awt.AWTException; import java.awt.Robot; import java.awt.event.KeyEvent; public class RobotExp { public static void main(String[] args) { try { Robot robot = new Robot(); robot.delay(5000); for(int i=0;i<2;i++) { robot.keyPress(KeyEvent.VK_Q); robot.delay(1000); robot.keyPress(KeyEvent.VK_R); robot.delay(1000); } } catch (AWTException e) { e.printStackTrace(); } } } הקוד עובד בתוך NOTEPAD ואכן כותב שם וכביכול לוחץ על המקשים, הבע…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לכתוב אימייל מסוג HTML 1. איך אני עושה את זה? ניסיתי לכתוב HTML מייל בסיסי עם אאוטלוק 2003, פתחתי HTML ו-BODY, שמתי שורת כתב, סגרתי את BODY ו-HTML שלחתי לעצמי את המייל, וכל מה שראיתי היה בדיוק מה שכתבתי, ולא רק שורת הכתב כמו שצריך להיות, מה עשיתי לא נכון? 2. קיים קוד שאני יכול להוסיף למייל HTML שאני יכול לתת URL ואנשים יכולים לבחור אם לשים אותו במועדפים שלהם או להפוך את הקישור לדף הבית? 3. בלי קשר למייל, או עם קשר, קוד שייקח מידע מאתר אחר...נאמר מזג אוויר...(ללא הפרה של זכויות יוצרים, שניהם אתרים שבבעלותי) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה קצת מוזרה אבל אני רק מתחיל בקטע של התיכנות אז מישהו יכול לתת לי מדריך בעיברית לשפת c וגם להגיד לי איפו כותבים את זה איך שומרים ואיך רואים את זה בתודה s_b54
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , שמי קורן . לאחרונה עלה לי לראש רעיון לפיתוח שירות זיהוי שיחה חסומה , האומנם , שירות זה כבר קיים אך העלות גבוהה , מאוד. לאחר קריאה והתעמקות בנושא הבנתי שזה לא כזה קשה להבנה ולפיתוח, אך עולה לי השאלה הבאה: יש לי DID , של ספיקו , לא נבדק בינתיים אם מעביר ANI , cnam, אבל לניסוי זה מספיק כרגע , השאלה שלי היא יותר טכנית מאשר הבנתית , אין לי טלפון אייפי בבית , אך יש לי שרת Asterisk , האם אפשרי לחבר תשרת ל did שמספקת למשל חברת ספיקו ? אם כל מה שצריך זה השרת + הבנה+ did , ללא sip בייתי , אז אני מאמין שתוך מספר ימים אני כבר אתחיל עם הבנייה ואקווה לסיים תוך מספר ימים , ומה שחשוב שאני אמכור שירות כזה במחיר הגיוני מאוד , הרי 400 שקל לשירות כזה לחודש זה מאוד מוגזם , המספר did ש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ובאיזה שפות בד"כ ? ואם אפשר איזה אתר עם דוגמאות הסברים וכו'. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://www.gamershell.com/pc/america_s_army/screenshots.html?id=36 כמו כאן אבל רק עם כפתור NEXT.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פיתוח אפליקציות לGOOGLE + ?, מישהו מכיר תנושא?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישנה תוכנה מסוימת, כאשר הינך מפעיל אותה היא מתחברת לשרת, כאשר היא יכולה לצלם תמונת מסך מהמחשב שלך ומעלה את התמונה לאינטרנט לאתר מסוים. זוהי בעצם תוכנת אנטי צ'יט, למשחקי FPS - FIRST PLAYER SHOOTER, לצורך העשרת הידע העצמי, האם יש דרך לעקוף זאת? בסך הכל היא מצלמת תמונת SNAPSHOT בנוסף בודקת את הפרוססים הרצים על מחשבך. תשובות אלו ינתנו למתכנת כחלק מאפיון לתוכנה דומה שאני מעוניין להשיק. תודה לכל העונים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היכן ניתן למצוא הסברים בעברית ברשת על: GDI Multi Threading , Attributes, Reflections, קבצים, Serializations, Exception handling וכו. אני מאד מתקשה למצוא כאלו..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, די נתקעתי עם שאלה בש"ב ואני די בטוח שאני פשוט בבלאק אווט שנמשך כמה ימים כי בזמן הזה הספקתי לפתור תרגילים הרבה יותר מסובכים, אשמח אם תנסו לעזור/לכוון/להדריך/למקד התרגיל כפי שאמרתי הוא בסיסי ביותר, צריך לכתוב קוד של לולאה אינסופית הקולטת מספרים חיוביים מהמשתמש בהנחה שהוא מזין לפחות שני מספרים ומחזירה פלט של ממוצע האיברים השכנים, כלומר הזנה של1 2 3 4 5 תתן תוצאה של 1.5 2 3 4 4.5 אשמח לכל סוג עזרה תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התוכנית שאני צריך היא ככה: קלוט מספר כלשהו ובדוק אם המספר שלילי וזוגי הדפס הודעה שלילי וזוגי אם המספר חיובי ואי זוגי הדפס הודעה חיובי ואי זוגי תודה מתן אני צריך ל-10 דקוות הקרובות
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה: קלט לי הוא 10 מספרים הפלט הוא המספר החיובי הקטן ביותר והמספר השלילי הגדול ביותר ניסיתי לעשות קוד PHP: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { Double x1, x2=0, x3=0; Console.WriteLine("Enter a 10 msparim"); x1 = double.Parse(Console.ReadLine()); x1=x2; for (int i = 2; i <= 10; i++) { x2=double.Parse(Console.ReadLine()); if ((x2 > x1)&&(x2<0)) x2 = x3; if ((x2 > x1)) x1=x2; } …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
<--------- האווטר שלי, מתחלף בצורה רנדומלית ע"י קובץ PHP שמציג כל פעם קובץ JPEG אחר שאיתו באותה תיקיה. הבעיה היא, שלפעמים הוא לא מציג תמונה בכלל, זה קורה בערך פעם ב5 טעינות. כאילו שהוא מנסה לגשת לקובץ שישי שלא קיים או משהו כזה (יש 5 תמונות בתיקיה איתו). השאלה מה עושים בשביל שזה לא יקרה... הפלט שהדפדפן נותן הוא: The image LINK cannot be displayed, because it contains errors. ש-LINK זה כמובן הכתובת של ה PHP. עכשיו לשאלה קצת שונה, בגלל שזה מוצג ברנדומליות, לא לכל תמונה יש אחוז הצגה זהה, האם יש אפשרות להציג את התמונות לפי הסדר ? או שזה מסובך מידי ועדיף להשאר עם רנדומלי? רב תודות (דרך אגב זה רעיון ממש חביב למי שרוצה לשים יותר מחתימה אחת, Izikd כתב את הקוד!) אי א…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את תרגיל 3 מהמבחן הנ"ל: http://www.cs.biu.ac.il/~kalechm/c_04/recursive7_math.pdf אני הצלחתי לעשות שהפונקציה תמנה את הדרכים אם הצעדים היו רק ימינה ולמטה. הבעיה היא שכאשר אני מנסה לאפשר גם צעדים למעלה ושמאלה הפונקציה נכנסת ללולאה אינסופית כי היא עוברת לתא הבא אבל אז חוזרת לתא הקודם וכך הלאה. זאת הפונקציה שכתבתי ונכנסת ללולאה אינסופית: int CountPaths(matrix mat, const int SIZE, int x, int y) { //cout << "[" << x << "][" << y << "]\n"; if ( (x<0||x>=SIZE) || (y<0||y>=SIZE)) //if not in matrix bounds return 0; if (x==SIZE-1&&y==SIZE-1) //if is the end of the matrix return…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הקוד הבא: מחלקת HtmlElement: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; using System.Threading.Tasks; namespace p2 { public class HtmlElement { public string id { get; set; } public string name { get; set; } public List<string> attributes { get; set; } public List<string> classes { get; set; } public string innerHtml { get; set; } public HtmlElement parent { get; set; } public List<HtmlElement> children { get; set; } public HtmlElement() { attributes = new List<string>(); classes = new List&…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין לבנות שרת שיעבוד כקליינט סרוור בין תוכנה ל סרווור אני אוצה שיעבור שם נתונים כמו TEXT או קובץ. השאלה שלי עם זה מתאים לעבודה מול PHP ואפצי ..שהם טובים ל WEB האם הם טובים למצב כזה או שאני צריך לעבוד בצורה אחרת? תודה מראש GSM
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי לתכנת בjava הבעיה היא שיש הרבה מאוד קומפילרים והרבה מאוד מתרגמים לפי מה שהבנתי צריך להוריד את הגרסה לווינדוס או משהו כזה... הורדתי והתקנתי את התוכנות הבאות JCreator LE - גרסת הלייט שבעזרתה אפשר לכתוב תוכניות בjava jdk-6-windows-i586 שזה בעצם הקומפיילר יחד עם המתרגם.. הבעיה היא כשאני רוצה להריץ תוכנית מיסכנה שמדפיסה סך הכל hello world יש כמה באגים שאני לא מבין איך לתקן אותם והם מצורפים בתמונה תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה הרבה אבל אני מבקש את העזרה שלכם..! עצם שהוא טיפוס נתונים (לא מצויין מה הוא ולפי השאלה ניתן להבין כנראה שזה מערך) נקראת BOX ובתוכה זוגות של מספרים חיוביים שלמים (כל זוג הוא עצם בפני עצמו שנקרא PAIR). אם מוכנס צמד שערך הX שלו (הערך הראשון מבין השניים) כבר קיים בטיפוס נתונים אז הוא מחליף את אותו צמד שכבר קיים בטיפוס נתונים... נגיד רוצים להכניס את הזוג 5,1 ויש בטיפוס נתונים 5,2 אז ה5,1 יחליף את ה5,2! במידה וערך הX לא קיים אז הזוג מוכנס למספר הגבוה ביותר שעדיין יותר קטן ממנו ז"א אם רוצים להכניס את 34,5 לטיפוס הנתונים הנ"ל- 52,34 35,2 11,2 1,1 אז הוא יראה אחרי ההוספה ככה - 52,34 35,2 34,5 11,2 1,1! הוצאת זוג התבצעת באמצעות פעולה בא נותנים מיקום בטיפוס הנתונים (מיקו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-