עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by eliXir,

שלום, בניתי אתר שמבוסס על עיצוב של Photoshop עם הוספת מלל דרך FrontPage. האתר עובד בסדר גמור דרך Explorer אבל כשפותחים את האתר דרך ה FireFox כל העיצוב מתפרק לגורמים. להלן האתר: www.orthoptics.co.il מה עלי לעשות בכדי להתאים את האתר גם ל FireFox? תודה מראש.

2. Started by tavor21,

שמהו יכול לעזור לי עם זה ???. כתוב פונקציה המקבלת מערך מסוג והמקסימאלי שבמערך ואת מיקומם הסידורי. יש להקצות מערך בגודל 5 ולקלוט את ערכיו מהמשתמש. על התוכנית להציג את הערכים המוחזרים מהפונקציה. דוגמה: Please enter five numbers: <752> <-2> <59157> <87> <-6237> The minimal value is -6237 at index 4. The maximal value is 59157 at index 2.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by kobian,

שלום לכולם בזמנו פתחתי שרשור על איך להמיר קובץ לSWF מתוכנת Flash Slideshow Maker וניתקעתי בו. זה השרשור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=489993.0 התשובות שקיבלתי בשרשור לא עזרו לי כל כך. לכן עם יש מישהו שמבין בהכנת פלאשים ובפיתוח אתרים יכול לעזור לי באופן אישי בתשלום אני יודה לו טלפון 0547127770 astangelov@gmail.com

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אהלן כחלק מהפרוייקט שיש לי, מכינים משחק קטן עם אובייקטים שרצים וזזים על TIMER באופן רנדומלי על המסך ( הם ה BAD PLAYER - מתנגשים ב"קיר" של האפליקציה והולכים לכיוון ההפוך), יש שחקן טוב שהוא ה GOOD PLAYER ואני אמור לחמוק מהם בעקרון, אם נוגעים בי - אני נפסל. חלק מהפרויקט הוא לגרום לאותם אובייקטים שנוגעים אחד בשני - להעלם מהמסך ואם נוגעים בי - לפסול את המשחק. אני לא מוצא ממש דרך לעשות זאת, אפשר עזרה בנושא? המשחקון רץ על WPF בכל מיני קלאסים שונים, לא מוצא את הדרך להכניס קוד נורמלי אל תוך הקלאס המיועד good/bad player. אשמח לעזרה, תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by nirnonirno,

שלום אני בכיתה יב' וצריך עזרה בבחירת נושא פרוקיט גמר בגודל 5 יחידות בc# אשמח לשמוע על רעיונות לתוכנות משחקים ודברים מעניינים שניתן לעשות אך לא קשים במיוחד . תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by snaidis,

הנה לכם אתגרון קטן: נתונים שני מספרים A,B אתם צריכים למצוא את הגדול מביניהם מבלי שימוש בפונקציות שלכם כלומר כאלה שאתם כתבתם ובלי IF גלויים רק פעולות חשבון פשוטות כמו חיבור, חיסור, כפל, חילוק , חזקה, ערך מוחלט, סוגריים וכו.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את תרגיל 3 מהמבחן הנ"ל: http://www.cs.biu.ac.il/~kalechm/c_04/recursive7_math.pdf אני הצלחתי לעשות שהפונקציה תמנה את הדרכים אם הצעדים היו רק ימינה ולמטה. הבעיה היא שכאשר אני מנסה לאפשר גם צעדים למעלה ושמאלה הפונקציה נכנסת ללולאה אינסופית כי היא עוברת לתא הבא אבל אז חוזרת לתא הקודם וכך הלאה. זאת הפונקציה שכתבתי ונכנסת ללולאה אינסופית: int CountPaths(matrix mat, const int SIZE, int x, int y) { //cout << "[" << x << "][" << y << "]\n"; if ( (x<0||x>=SIZE) || (y<0||y>=SIZE)) //if not in matrix bounds return 0; if (x==SIZE-1&&y==SIZE-1) //if is the end of the matrix return…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by bastard007,

אני לומד שפת C בסביבת עבודה בורלנד, ומאיפה שלא הורדתי קיבלתי שגיעה שלבדוק איזה גרסת ווינדוס יש לי 32 או 64 סיביות כי בגירסה שלי הוא לא יכול לרוץ. יש לי 64 סיביות ובמחשב נייד יש לי 32 ובשניהם הוא לא עובד... אותה הבעייה כנראה הבעייה זה ווינדוס 7 אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר תבעייה ואיך לסדר אותה, ואם לא האם אפשר קישור להורדה לבורלנד C שירוץ על 7

9. Started by bastard007,

אני לומד שפת C בסביבת עבודה בורלנד, ומאיפה שלא הורדתי קיבלתי שגיעה שלבדוק איזה גרסת ווינדוס יש לי 32 או 64 סיביות כי בגירסה שלי הוא לא יכול לרוץ. יש לי 64 סיביות ובמחשב נייד יש לי 32 ובשניהם הוא לא עובד... אותה הבעייה כנראה הבעייה זה ווינדוס 7 אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר תבעייה ואיך לסדר אותה, ואם לא האם אפשר קישור להורדה לבורלנד C שירוץ על

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ~שירה,

האם יש אפשרות להוסיף סימן של חץ/משולש לחלק מהעמודות בטבלה שכשלוחצים עליו מתמיינת הטבלה לפי העמודה הזו (מההתחלה לסוף, ולחיצה שניה מהסוף להתחלה)??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ~שירה,

רוצה לממש את הלולאה הבאה: for (int i=0; i<5; i++( k[i= i+5;] אני יודעת לבדוק את התנאי i<5 ולבצע את הקפיצה. איך מבצעים את ההצבה? <i נמצא ברגיסטר $0, k נמצא ברגיסטר $1>

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by BURTON,

כתבתי מאקרו בחוברת עבודה מסויימת ככה שיבצע בה שינויים מסויימים ואז ישמור אותה בשם אחר. כלומר, קובץ המקור נשאר ללא שינוי. עכשיו אני רוצה לטעון מחדש את קובץ המקור כדי שאוכל לבצע בו שינויים נוספים ושוב לשמור בשם אחר. הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום למאקרו לטעון את חוברת העובדה מחדש. שלא נדבר על להמשיך להריץ את הסקריפט מהמקום בו הוא נעצר. ניסיתי להשתמש ב-updatefromfile אבל הוא כל הזמן מחזיר שגיאה. מחיפוש באינטרנט אני מבין שהפונקציה הזאת עובדת רק אם קובץ המקור מעודכן יותר מאשר הקובץ שאני עובד עליו, והרי לא כך הדבר. האם יש איזושהי דרך לעקוף את זה? נניח לשמור קובץ עם תאריך פיקטיבי או אולי שימוש בכלל בפונקציה אחרת. עריכה* הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by shaithebest,

שלום לכולם איזה תוכניתן אחד שלומד איתי נתן לי את ויזואל סטודיו portable עם ממשק נחמד מאוד אבל נתקלתי בבעיות רק בממשק, לפני קטע הקוד אני רוצה ליצור סביבה של סלוט מאשין עם שלוש קוביות מסוג lable שני קוביות command שאחת אומרת spin והשנייה end ותמונה מסוג image משהו פשוט מאוד אם randomize שמתי שאני לוחץ על spin הוא יגריל לי שלושה מספרים במידה ויש את המספר 7 אז תקפוץ התמונה ואם אין 7 אז התמונה לא תהיה כלל כאן נתקעתי......שאני לוחץ על image וקובע לו מה אני רוצה שתהיה גודל התמונה ואחר כך אני הולך ל-picture שיחפש לי תמונה שיש במחשב ואת זה הוא לא רוצה להעלות לי כן, שאני לוחץ על הקוביה הקטנה עם השלוש נקודות הוא כאילו רוצה לעלות, קופץ לשניה ונעלם וזה תוקע אותי מלכתוב את התוכ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by orninyo,

שלום 1. האם עדיין נהוג לבנות אתרים חדשים ברזולוציה 800X600 ? או שמומלץ ללכת על הדרך הקשה ולהיות חבר טוב של האחוזים? 2. האם אתר עם משקל 5 מגה ו6 עמודים צריך יותר מאחסון חינמי? ועל איזה אחסונים חינמים ללא פרסומות אתם ממליצים? 3. אם למישהו יש נסיון עם phpmyadmin ויודע איך עושים שיופיע עברית בתוכן הטבלאות בGUI שלו אשמח אם הוא ישתף אותי. 4. איזה מערכת ניהול DB הכי מומלצת והכי ידידותית לעברית כיום? (MYSQL) תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by wow,

התחלתי ללמוד Java ויש לי Class שיצרתי ואני אמור ליצור לו קובץ API מכל ההערות שהכנסתי בקוד, איך עושים את זה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by PhoenixBoy,

כנראה אני אלמד בבצפר פסקל השנה אז החלטתי להקדים.. בכל אופן כשאני מריץ את הקובץ המהודר של הקוד הבא אני מקבל Syntax Error. זה הקוד: Var Xxx: integer; Begin For Xxx:=0 to 10 do Begin WriteLn('Loop number ',Xxx); End; End. מה הבעיה בקוד?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by demultiplexer,

מישהוא מכיר ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by kobikal,

שלום לכולם , אני מנסה למדוד כמה זמן לוקח לסט פקודות שאני מבצע , אני צריך למדוד ברמת ה milisec או microsec אני רוצה להשתמש בשעון של ה PC יש למישהו איזה שהיא דוגמא איך לבצע את זה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by MidNighT RaceR,

טוב ככה יש לי בעיה קטנה אבל גדולה בעיקרון.....יש לי שאלה בפסקל... יש פונקצייה שנקראת פונקצית FOR או I... היא הולכת ככה FOR I:=1 TO 10 DO (בחרתי סתם מספרים...לא להתייחס אליהם) השאלה שלי הולכת ככה יש פונקציה שעובדת ביוק הפוך כלומר פונציה יורדת אני יודע שזה משהו עם DOWN TO אבל יש לי בעיה קטנה... (ה-TO מתחלף עם DOWN TO כמו במבנה הקודם...) השאלה שלי הולכת ככה: איך כותבים את ה-DOWN TO אם רווח או בלי רווח? במה משתמשים בזה כלומר למה זה טוב כי בדרך כלל משתמשים ב-FOR שעולה לא יורד אם מישהו יכול להסביר לי למה תודה רבה!! ככה אני מבקש לא לענת סתם כי אני לא רוצה להתבלבל אז ככה אם אתם יודעים אז סבבה אם לא אז תכתבו לא בטוח או שלא תענו.... תודה מראש לכולם!!!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by alex15,

אני לא יודע כל התוכנות שרת שיש . ה cpanel וגם apache ויש עוד . תגידו לי מה שמן של תוכנות השרת וגם על איזה מעכת הפעלה עובדות ? עכשיו ה cpanel היא רק מאחסנת אתרים ולא משהו אחר לפי מה שאני יודע . והאפאצי איך היא עובדת על מה היא עובדת וגם היא עובדת על אחסון אתרים web hosting והשפה שהאפאצי תומך הוא תומך ב PHP לפי מה שאני יודע ? והשאר ? תסבירו לי קצת.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, כיצד אני יכול לשמור נתיב לאלמנט מסויים בתוך מסמך XML כך שאוכל לגשת ישירות לאלמנט הנ"ל לפי הצורך. אי אפשר להשתמש באינדקסים או שיטות כמו "first child" מכיון שמיקומו של האלמנט יכול להשתנות. מדובר בקובץ גדול ואני לא רוצה לסרוק את כולו כל פעם מחדש כדי לחפש את האלמנט הנ"ל. הנתיב לאלמנט המבוקש הוא ייחודי ואין חשש שיהיו 2 או יותר נתיבים זהים. שאלה נוספת: אחרי שסרקתי XML ומצאתי אלמנט מסויים(למשל בעזרת GetElementsByTagNameׂ) האם קיימת פונקציה שתחזיר לי את הנתיב לאלמנט הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by stingeR-,

צריך עזרה.. (בשביל אח שלי) איך מתקינים PHP-Nuke ? ואיך משנים את הסגנון, התוכן, וכל שאר הדברים שמסביב

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. ^^^^^^ השאלה למעלה. תודה מראש.

24. שלום , תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Director,

שלום לכולם . אני מעוניין להתחיל ללמוד שפת C++ . אין לי ידע קודם בתכנות תוכנה או משהוא דומה (אולי קצת HTML שהלך קל *). רצוי שהספר יהיה בשפה העברית , אבל אפשר גם באנגלית. הספר אמור ללמד מההתחלה , ועד הבסיס / עד כמה שאפשר . תודה לכל העוזרים/ות

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.