עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ~שירה,

האם יש אפשרות להוסיף סימן של חץ/משולש לחלק מהעמודות בטבלה שכשלוחצים עליו מתמיינת הטבלה לפי העמודה הזו (מההתחלה לסוף, ולחיצה שניה מהסוף להתחלה)??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Elrond,

מישהו יכול להגיד לי אם יש פקודת מיון ל DB בגישת ADO ...

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by guyman20,

יש לי JTable עם Renderer שאני הגדרתי. יש לי בעיה שכשאני לוחץ על כותרת של עמודה, רק חלק מהעמודות מסתדרות, וכל שאר העמודות יסתדרו ברגע שאלחץ עליהם עם העכבר. נראה שהטבלה צריכה סוג של רענון כדי להסתדר לגמרי. ניסיתי לעשות: JTable guiTable = new JTable(stockTableModel){ public void sorterChanged(RowSorterEvent e) { ((DefaultTableModel)getModel()).fireTableDataChanged(); System.out.println("changed"); } }; אבל אני מקבל StackFlow.. יש למישהו מושג למה כל הסיפור הזה קורה בכלל? תודה

4. Started by gal_il50,

אני רוצה ליצור תוכנית שקולטת עשרה מספרים ומסדרת אותם מהקטן לגדול. כתבתי תוכנית אבל אני מקבל שגיאה ואני לא יודע איך לדבג אותה: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T220 { class Program { static void Main(string[] args) { //define array int[] numbers = new int[5]; int temp = 0; int count = 0; //read numbers into array Console.WriteLine("Enter 10 Numbers: "); for (int i = 0; i < 5; i++) { int num = int.Parse(Console.ReadLine()); numbers[i] = num; } //while (count < 5) //{ for (int i = 0; i < 5; i…

• 19 תגובות
    • 9.6k צפיות
  5. הי, אני מנסה לממש מיון בחירה ברשימה מקושרת , חד-כיוונית . אני מסתבך עם המצביעים .. ניסיתי לחפש בגוגל מימוש , אבל משום מה אין .. טיפים ? עצות ? קישור ? תודה ! - - - תגובה אוחדה: - - - נ.ב- מדובר ברשימה מקושרת של Integrs .

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by FireStar,

השבוע במסגרת קורס מבני נתונים, המרצה התחיל לעבור איתנו על סוגי המיונים השונים. מיון בועות ומיון בחירה כולם בכיתה הכירו, אבל מיון דליים היה חדש בשבילנו ובשבילי. המרצה הסביר פחות או יותר מזה, אבל משום מה לא הצלחתי להבין איפה בדיוק הדליים משתלבים פה ??? הוא גם נתן לנו משימות לבית : הרעיון במיון דליים הוא יצירת מערך זמני שהגודל שלו יהיה גודל תחום הערכים המוגבל וערכי איבריו יהיה 0. בשלב השני נעבור על ריברי המערך a (בגודל n), ועבור כל ערך בתא נגדיל ב- 1 את התא במערך Temp עם אינדקס שערכו שווה לערך התא במערך a. כאשר נסיים לעבור על איברי המערך a, המערך Temp יכיל את מספר המופעים של כל ערך שמופיע במערך a. עתה נוכל בעצם לעבור על המערך Temp ולבנות באמצעותו את המערך a בצורה ממויינת. א…

• 14 תגובות
    • 10.6k צפיות
  7. Started by shahartal,

אני מנסה לעשות פונקציה שמקבלת מערך ואת האורך שלו ומדפיסה את המערך ממויין מהקטן לגדול בעזרת מיון הכנסה אבל משום מה לא עובד לי האלגוריתם שאני בניתי ואני לא מצליח להבין למה. את הקוד בניתי בC. הנה הפונקציה: void in(int arr[], short n) { int tmp; int j=0; int indx=0; for(indx<n; indx++ { j=indx; for(j<n; j++ { if(arr[indx]>arr[j]) { tmp = arr[indx]; arr[indx] = arr[j]; arr[j] = arr[indx]; } } } indx=0; printf("\n"); while(indx<n) { printf("arr[%d]: %i",indx,arr[indx]); printf("\n"); indx++; } } תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by arielman22,

שלום נתנו לנו משימה ליצור מיון הכנסה בינארי ב c++ לאחר חיפוש מצאתי את הקוד הבא בקישור הבא: using namespace std; int BinarySearch (int a[], int low, int high, int key); void BinaryInsertionSort (int a[], int n); int main () { int n=10; int a[]={2,3,5,2,7,9,4,6,1,6}; for (int i=0; i<n; i++) { cout<<a[i]<<" ";} cout<<endl<<endl; BinaryInsertionSort (a,n); for (int i=0; i<n; i++) { cout<<a[i]<<" ";} return 0; } int BinarySearch (int a[], int low, int high, int key) { int mid; if (low == high) return low; mid = low + ((high - low) / 2); if (key > a[mid]) return BinarySearch (a, mid + 1, high, key); el…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. ובכן את המימוש למיון הכנסה "רגיל" בעזרת מערכים קל לבצע. הבעיה היא כאשר אני רוצה לבצע מיון הכנסה עם רשימה מקושרת, כאשר הרשימה היא חד כיוונית. שימו לב לאלגוריתם כללי של מיון הכנסה ממוש בעזרת תוכנית java קלאסית רגילה. static void insert(int[] pritim) { int key; for (int count=1; count <= pritim.length-1; count++) { key = pritim[count]; int countBack = count-1; while ( (countBack >= 0) && (pritim[countBack] > key) ) { pritim[countBack+1] = pritim[countBack]; countBack--; } pritim[countBack+1] = key; } } // sorting האם יש למישהוא רעיון למימוש מיון הכנסה עם רש…

• 0 תגובות
    • 7.7k צפיות
  10. Started by orninyo,

נגיד אני ממיין מחרוזות עם באבלסורט לדוגמא איך אני ממיין אותם לפי האלף בית? (כמו שהשמות ממויינים בספר טלפונים)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by DaTHE,

שלום, יש לי מערך בשם olympic_state שהוא מטיפוס מבנה olympic_state typedef struct{ char state[20]; int num_of_athlets; int gold,silver,bronze; }olympic_state אני צריך למיין אותם לפי מס' המדליות (של כולם ביחד),עשיתי את זה בפונקציה הבאה: void order() { int temp; for(p=olympic_states;p-olympic_states<50;p++) { if( (*P).gold +(*P).silver + (*p).bronze ) < ( (*P+1).gold + (*P+1).silver + (*P+1).bronze) { temp = (*P).gold + (*P).silver + (*P).bronze; (*P).gold + (*P).silver + (*P).bronze = (*P+1).gold + (*P+1).silver (*P+1).bronze (*P+1).gold + (*P+1).silver + (*P+1).bronze = temp; } } for(P=olympic_states;P-olympic_states<50;P++) { printf("\n %s ".P->state); }…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום קיבלנו עבודה ב c++ ואני לא מצליח לפענח איך לפתור אותה יש לנו שני מערכים ממוינים, המערך השלישי צריך להכיל את כל המספרים שבשני המערכים האלה ממויינים בסדר עולה. כל הרעיון הוא למזג את את שני המערכים הללו אבל הקאצ' הוא שאסור שימוש בלולאות for או while. משמע רק ברקורסיה. תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by 00000,

השאלה שנתנו לי היא: " פתח אלגוריתם שיקבל פרמטר רשימה L המכילה מספרים שלמים. על האלגוריתם להעביר לתחילת הרשימה את כל המספרים החיוביים תוך שמירה על הסדר היחסי של כל איבר ברשימה, ולהשאיר את הלא חיוביים בסוף הרשימה (0 ומטה). " אני צריך לבנות לזה ממשק עברי. (אתחל, עוגן, סוף, עוקב, קודם, הכנס, הוצא, עדכן, אחזר, רשימה ריקה). הבעיה היא שזה למחר ושכחתי את כל עניין הרשימה המקושרת [וגם אין לי זמן למוד אותו בימים הקרובים בגלל עומס מבחנים]. מישהו מוכן להראות לי איך לעשות דבר כזה? מאוד אודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  14. Started by ran1809,

קיבלתי תרגיל לבנות פונק' שממינת מערך דו מימדי כתבתי אחת והיא לא עושה את העבודה כמו שצריך... אשמח לעזרה בכתיבת הפונק' הזו..: void my_sort (int arr[N][M]) { int x, y, line,col, min_x, min_y, temp; min_x = min_y = 0; for (line=0; line<N; line++) { for (col=0; col<M; col++) { for (x=line; x<N; x++) { for (y=col; y<M; y++) { if (arr[x][y]<=arr[min_x][min_y]) { min_x=x; min_y=y; } } } temp=arr[line][col]; arr[line][col]=arr[min_x][min_y]; arr[min_x][min_y]=temp; } } my_print(arr); } תודה מראש רן

• 2 תגובות
    • 8.8k צפיות
  15. Started by efod26,

מה הדרך הכי טובה למיין מערך חד ממדי לפי סדר עולה בעזרת מערך עזר, יש לי את הרעיון אני לא מצליח ליישם אותו.. בבקשה הלפ... :s05:

• 9 תגובות
    • 52k צפיות
  16. Started by omerikomic,

יש לי חריגה שלא ברורה לי במחלקת Customer במיון המערך לאחר מציאת כפילויות. בנוסף אשמח שתעיפו מבט על כתיבת הפונקציה quals שעשיתי לה override. זה מה שהמתודה פרינט צריכה לעשות:הדפס את המערך כמו בדוגמת ההדפסה (ולפי הסדר ) באופן כזה שלא יהיו כפילויות של לוקחות. לקוח נחשב זהה אם שניהם בדיוק באותו סוג לקוח ובנוסף כל השדות שלהם זהים מלבד השדה של מספר הלקוח. צירפתי את הפרוייקט HW1.rar

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  17. Started by Yehudaa,

יש לי מערך של אובייקטים של 1000 מקומות [10][100] בכל מקום במערך יש לי אובייקט עם שתי תכונות בלבד האחת מילה בעיברית והשניה הפרוש לה באנגלית ואני רוצה למיין את המערך לפי האלף בית העברי לדוגמא : אב קטן מ אבא אבא קטן מאמא אנציקלופדיה קטן מהמילה בגד נראה לי לולאת for מקוננת תיהיה טובה איך אני עושה את זה ? תודה .

• 19 תגובות
    • 12.5k צפיות
  18. Started by omrit,

שלום, חיפשתי הרבה ואני כבר נואש.... אני צריך קוד למיון ערימה (HEAP SORT) ב VB DOT NET. אם למישהו יש קוד כזה אני אודה לו מאוד..... תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by sinbad2,

שלום לכולם, אני צריך לכתוב מנהל משימות כאשר שורה ברשימה מכילה תאריך,שעה ואת המשימה עצמה,כמובן שיש כמה שורות כאלו. השאלה היא איך ניתן למיין את הרשימה לפי תאריך.שעה כאשר היא בפורמט כזה? אני התחלתי לעבוד עם JLIST כאשר מה שנשלח לרשימה זהו וקטור המכיל את כל הנתונים הנ"ל. האם צריך לשמור כמה מבני נתונים ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by The-Devil,

אני מנסה לעשות מיון של שם כלומר שיסדר לי את סטראקט ע"פ שם אז בניתי את הפונקציה הזו: void sort(worker w[]) { worker temp; for (int i=0 ; i<worker_num; i++) { for (int j=0 ; !w.last[j++] ; j++) { if ((strcmp(w.last[j],w[i++].last[j]))<0) { temp=w; w=w[i++]; w[i++]=temp; } } } } מה שהתברר כלא מוצלח במיוחד יש לי שגיאות של הקומפיילר שאני לא יכול להמיר INT ל char* ??? last מוגדר כ -------------------------------------------------------------------------> char last[21];

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום כולם. נעים מאוד. שמי רועי אושרוב. מתכנת כשני עשורים (עוד מויזואל בייסיק ועד היום בכל מני שפות). רציתי להזמין את כולם למיטאפ הקרוב של קבוצה חדשה שהקמתי שנקראת CD/XP Israel. https://www.meetup.com/cdisrael/events/268070890/ הקבוצה מיועדת למי שמתעניין בכתיבת קוד בצורה יותר טובה, בשחרור מהיר של תוכנה ובתהליכים אגיליים שתומכים בכך. אשמח שתצטרפו אלינו ואולי גם תרצו שם! מצרף את תיאור הקבוצה: No marketing BS. Just engineering practices, eXtreme Programming, Continuous Delivery & DevOps. • Continuous delivery (CD for short) & Continuous Integration • Branching Models & Feature Toggles • eXtre…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם. קיבלתי תרגיל לבנות מחלקת מלבן, שממומש באמצעות 2 נקודות (נקודה היא גם מחלקה שבניתי...). בנוסף , למלבן יש מאפיין (נורש ממחלקה אחרת אבל לא חשוב...) - צבע ! הצלחתי לעשות הכל מלבד עניין הצבע. אני מדפיס מלבן יפה על המסך (תצוגת טקסט) עם מרחקים מתחילת המסך לפי 2 הקורדינטות של 2 הנקודות. אך אני לא יודע איך להדפיס את המלבן בצבע =/ הייתי רוצה לדעת האם יש דרך לשנות את הצבע הלבן הרגיל שבו מודפסים האותיות בחלון הדוס שמבצע את התוכניות שאני כותב בסי פלוס פלוס. תודה רבה מראש ולכולם, ירון.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by KrackeR,

לכתבה המלאה: http://www.newsgeek.co.il/microsoft-vs-ie6/'>http://www.newsgeek.co.il/microsoft-vs-ie6/"]http://www.newsgeek.co.il/microsoft-vs-ie6/ לאתר המאבק: http://www.ie6countdown.com

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אהלן כיצד ניתן למלות באופן אוטמטי שם משתמש וסיסמא באתר מסויים שאני רוצה ולעשות התחברות אוטומטית, למשל אני רומה לשמור פרמטרים של שם משתמש מסויים וסיסמא ולכנס לאימייל שלי ע"י שהוא מציב אוטמטית את הנתונים ומתחבר אני מחפש דרך לעשות זאת ב html או javascript

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  25. השפה : c# אני מנסה למלא 16 מערכים של Double. גודל המערך לא ידוע. השיטה הראשונה - הקצתי מערך בגודל 60000, ומלאתי אותו (המילוי נעשה אחד אחד - מכל ה-16 ואז "עוברים" לשורה הבאה) זה טס. הבעיה -נשארתי עם הרבה "תאים רקים". אני יכול עכשיו ליצור מערך חדש בגודל הנכון ולהעתיק. השיטה השניה - לעבוד עם LIST16 ים. זה עושה את הכל "במכה אחת" אבל.... לוקח פי 100 זמן (פעולת ה-ADD) יקרה. מישהו מכיר שיטה מהירה לבצע את זה במעבר אחד ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.