עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by SAgent007,

משהו יודע איך אני מריץ DAILUP באמצעות VB ? (בהנחה ואני ידוע את השם של הDAILUP) או משהו יודע מה הפקודה שמריצה DAILUP ? אם אני ידע את הפקודה אני יוכל להשתמש ב SHELL.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Djx,

סקריפט שיציג כפתורים של תחנות רדיו בארץ. ואיך שלוחצים זה ישמיע אבל לא בתוכנה חיצונית אלה בדף האתר כמו ברדיו פא"צ תודה לעוזרים וחיפשתי בגוגל לפני הת'רד הזה אבל לא מצאתי כלום זה מוצא לי רק שרתי רדיו

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  3. לא מזמן בניתי משחק איקס עיגול (איקס מיקס דריקס). אשמח אם תגידו מה דעתכם: קישור להורדה איזה עוד משחקים אפשר לבנות באותו סגנון ב JAVA (משהוא לא מסובך מדיי ולא גדול מדיי עם בינה מלאכותית או בלי)?

• 5 תגובות
    • 5.7k צפיות
  4. היי, יש לי משימה לכתוב חתיכת קוד פשוטה יחסית. התוכנית מקבלת מספר מהממשתמש ועושה אחת מהפעולות הבאות 1) בודקת האם המספר ראשוני או לא 2) ופה הבעיה. היא משתמשת במספר שנקלט למשחק 7 בום. הוא מדפיסה את כל המספרים שמתחלקים ב 7 ללא שארית ו את כל המספרים שמופיעה בהם הספרה 7. ומדפיסה אותם בסדר מהקטן לגדול. הכל טוב ויפה עד לחלק האחרון. יש לי קוד לא מושלם הבעיה שלי היא איך לסמן את כל המספרים שמופיעה בהם הספרה 7. חשבתי על משהו כמו לחלק ת המספר ב 10 כל פעם אבל נגיד שיש לי 127675 איך אי יכול לסמן את כל ספרות ה 7 ? הנה הקוד

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by pergola,

בזמן האחרון התחלתי לעסוק בבניית אתרים.. השתמשתי במדריך Total.Training.For.Website.Design.Extreme.Website מדריך מעולה.. הבנתי משם מלא.. עכשיו ברצוני ללמוד גם לבנות פורום.. משהו ברמה של האתר הזה (HWZONE) יש לtotal training גם מדריכים לבניית פורום..? כיוון שהמדריכים שלהם מאוד מדוייקים ומסברירים פרט פרט בוידיאו.. לכן אני מעדיף אותם.. אז יש להם תוכנה כזאת שמלמדת גם את זה..? אם יש מדריכים אחרים גם אשמח.. אבל רצוי שיהיו בוידיאו..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ran1809,

אני מתכנת בג'אווה, יצרתי חלון ובו כפתורים. אני רוצה שבלחיצה על כפתור ייפתח לח חלון חדש שלו אני אוכל להגדיר מנהל פריסה משלו ולשים עליו כפתורים חדשים. איך אני עושה זאת? תודה מראש רן.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. Started by borg,

קיימת רשימה מקושרת חד-צדדית: A -> B -> C -> D -> E -> F מוחקים את איבר C. איך אפשר לתקן את הרשימה, כך ש-B יצביע על D?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  8. היי אנשים. אני כותב אלגוריתם שמוצג במדריך הזה: http://www.ai-junkie.com/ga/intro/gat1.html בתכלס הוא אמור למצוא רצף מספרים ופעולות(בינהם) שמניב תוצאה מתבקשת(אני החלטתי על 22). זה לא עובד, יש לי מושג למה זה לא עובד אבל לא איך לתקן את זה. מה שנראה לי זה שהוא רצף נכון אבל ממשיך(כי הtotal fitness יוצא NAN), כלומר יש אחד שיש לו fitness איןסופי שנמצא שם באמצע ומפריע(הוא מתקבל ע"י חילוק ב-0). נקטתי אמצעים לנסות למנוע את זה אבל לא הצלחתי, ואין לי מושג למה. אשמח להצעות ייעול שיפור וכו' מצורף הפרוייקט (C#)(Visual studio 05) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by joni,

אוקי אז סיימתי עוד כמה שעורים עכשיו בסוף כשיש מין בוחן קטן ואני לא הצלחתי את השאלה הלפני האחרונה והשאלה האחרונה אז קיוותי שמישהו יכול לעזור לי בבקשה להלך קישור : http://vlib.eitan.ac.il/python/basic/data_types/test.htm תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  10. להלן התרגיל -> http://www.f2h.co.il/7921574180945 הפתרון שאני כתבתי אך רק חציו עובד הפלט בסעיף ב לא עבד לי כראוי ואשמח לתיקון. #include <stdio.h> #include <string.h> int main() { char str[70]; int i; printf("enter Single char \n"); gets(str); for(i=70;str[i]!='\0';i++) if (str[i]>='a' && str[i]<='z'|| str[i]>='A' && str[i] <='Z') break; else printf("%c",str[i]); return 0; } /* int str(char * word_appear, char * word_counter) { int i,index=0,wrdcnt=0; while (str[i]!='\0') index++; wrdcnt++ printf("char appear %d, %d" index,wrdcnt) ; } */ [code/]

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  11. Started by mritay,

שלום, אני צריך לבנות קוד להדפסת קוד גריי בצורה רקורסיבית (ללא שימוש בלולאות) מבחינת הגבלים: אסור להשתמש במשתנים סטטיים ובלולאות. מבחינת ספריות, רק stdio. הרעיון אותו אני צריך לממש הוא: עוברים מקוד גריי של 1-n ביטים לקוד גרי של n ביטים באופן הבא: 1. הופכים את סדר האיברים בקוד גריי של n-1 ביטים מהסוף להתחלה. 2. משרשרים את הרשימה המתקבלת מסעיף 1 אחרי הרשימה של קוד גריי של n-1 ביטים. 3. עבור החצי הראשון של איברי הרשימה שהתקבלה מסעיף 2 (האיברים הראשונים של רשימה זו) משרשרים לתחילתם את הספרה 0. 4. עבור החצי השני של איברי הרשימה שהתקבלה מסעיף 2 (האיברים האחרונים של רשימה זו) משרשרים לתחילתם את הספרה 1. 5. הרשימה שמתקבלת אחרי סעיף מספר 4 היא קוד גריי של n ביטים. יצרתי כבר את הפונ…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  12. Started by aerosmith,

לאחרונה נתקלתי בה רבות, מה התגית הזאת? איפה צריך לשים אותה, האם זה הכרחי? האם זה חלק מ XHTML? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  13. Started by יונדב,

שלום. אני צריך את התוכנה שאיתה אפשר לתכנת בC. שימו לב - לא C++ ולא Csharp ולא C#... רק C. תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אורח mikicita
    Started by אורח mikicita,

רציתי להתחיל ללמוד C++ אני רק רוצה לדעת אם מישהוא יכול להמליץ לי על אתר טוב או מדריך רצוי בעברית אבל אפשר גם באנגלית THANK YOU

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  15. אהלן כיצד ניתן למלות באופן אוטמטי שם משתמש וסיסמא באתר מסויים שאני רוצה ולעשות התחברות אוטומטית, למשל אני רומה לשמור פרמטרים של שם משתמש מסויים וסיסמא ולכנס לאימייל שלי ע"י שהוא מציב אוטמטית את הנתונים ומתחבר אני מחפש דרך לעשות זאת ב html או javascript

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  16. Started by HD47,

היי, רמת הידע שלי בבניית אתרים היא בסיסית (בקושי) בגלל שלימדו אותי כמעט 10 דקות ואז ישר לימדו אותי דרימוויבר ואמרו לי שכל התוכנה תעשה כבר את כל העבודה של ה - HTML והתכנות , ולכן החלטתי ללמוד HTML ולהגדיל את הידע. החלטתי אם אני כבר לומד אז שלפחות אני אעשה משהו אמיתי תוך כדי למידה ואבנה אתר בשבילי. חשבתי איך אני רוצה ואיך יראה האתר, ולכן בתור התחלה (ובאופן ברור אני מתחיל מלמעלה) תפריט עליון, חיפשתי ברשת משהו שרציתי, שמלמד איך בונים מאפס ומצאתי, ואז גיליתי שבעצם אין לו משהו חשוב - הוא לא רספונסיבי, אז לכן חיפשתי משהו אחר, ומצאתי, אבל הוא רספונסיבי אבל התפריט שלו לא עובד כמו שהתפריט הראשון עובד, אז חשבתי לאחד בין התפריט הראשון לתפריט השני. ניסיתי לאחד בי…

17. Started by best view,

אהלן, תרגיל יעילות ממבחן. הצלחתי לפתור בסיבוכיות זמן (O(n. הבוחן הוריד לי 17 נקודות מתוך 25. רשם שיש אפשרות לפתור ב(O(logn. הקוד שלי הועבר למחשב איכשהו ורץ תקין. האם יש פיתרון בסיבוכיות זמן (O(logn? יש על מה לערער?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. Started by RoD,

אממ יש לנו מין שיעור תכנות בVB בבי"ס(כתה ז') והתחלנו לעשות מין משחק סנייק פשוט.. לא עשינו כמעט כלום(חוסר זמן, סיימנו פרויקט קטן אחר ודחקנו את זה לסוף) חוץ מהתזוזה של SHAPE יחיד.. בכל מקרה, ניסיתי לעשות את זה בבית וקצת התקדמתי(אלגוריתם תזוזה שונה, התנגשות בגבולות, אפשרות לאתחל ועוד דברים פשוטים.. S:),אבל לא הצלחתי ליצור תנועה רציפה של כל החלקים(זה מSHAPES) אני מניח גם שיש דרך ליצור העתקים או משהו כזה IN GAME, ולא ליצור מאות העתקים מראש שיתחברו בהמשך.. -הכל בVB6 Dim X%, Y%, i%, z%, t%, s%, Done$ Function Game_Over() Beep Timer1.Enabled = False Done = MsgBox("Game Over, Retry?", vbYesNo, "Game Over") If Done = vbYes Then Restart Else End End If End Funct…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by moran14,

היי רציתי לדעת אם יש פורום מוכן חוקי שאפשר להשתמש בו, משהו פשוט, לא יותר מדי מסובך {הפורום בעברית} תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. ציינתי הכל בכותרת

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by generalA,

מדוע בכתיבת הפקודות: PUSH SI PUSH[bX] hggggg תתעלמו מה- hggggg פשוט לא הצלחתי לרשום סוגריים מרובעות כמו שצריך בלי קשקוש אחרי זה. בכל אופן מדוע הפקודות הללו דוחפות למחסנית 2 תאים צמודים בכתובות BX ו- BX+1 ולא רק ב- BX. והאם מה שנדחף למחסנית זה הכתובת או התוכן באותו כתובת\כתובות כמו שטוען המחבר ? אבקש תשובה לשתי שאלות אלו. הרבה תודה אנשים !!!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. איך אני מגדיר מחלקה של צומת שתהיה חד כיוונית ?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  23. Started by maor18,

אהלן חברים מה קורה? כמו שכתבתי בכותרת, יש לי משימה לעשות תמונות בFLEX, ועל כל תמונה צריך לשים HOVER ייעודי עם טקסט ייעודי לכל אחת. אין לי מושג איך לעשות את זה ואני ממש צריך עזרה. לדוגמה, יש לי תמונה, נתתי לה section בפנים עם קלאס נוסף של טקסט ובתוכו כיתוב כלשהו, אבל בCSS אין לי מושג איך אני צריך לכתוב את זה.

24. Started by zipzip,

שלום אני מחפשת דרך פשוטה להמיר תאריך לועזי לעברי או dll-קטע קוד שאפשר להעזר בו אם אתם מכירים.. אשמח לכל עזרה המון תודות

• 3 תגובות
    • 11.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.