עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום. יש לי אתר ואני עשיתי בו איזה צליל של חמש שניות, שכל פעם שנכנסים לאתר, הצליל מתנגן ברקע. הוספתי את הצליל הזא לאתר שלי דרך ה front page. אבל הצליל עובד רק אם אני נכנס דרך הדפדפן של אקספלורר ואופרה, ובפיירפוקס הצליל לא מתנגן. כשאני נכנס לאתר עם פיירפוקס, הוא לא משמיע כלום וגם לא מופיע כלום(הכוונה לאיזה משהו להוריד). בכל אופן, השאלה שלי היא, האם יש דרך לסדר את הבעיה בפיירוקס? ואם אי אפשר. אז איך אני שם צליל באתר שלי, ומכל הדפדפנים זה יהיה טוב? עוד משהו שאני רוצה להוסיף הוא שאם נכנסים לאתר דרך אופרה או אקספלורר, אז אין לי איזה כפתור למטה שאפשר לעצור את המנגינה. זה פשוט רץ לבד. וכמעט בכל האתרים שיש להם מוזיקה באתר, יש להם גם כפתור למטה לעצירת המוסיקה. איך אני שם כפתור כזה…

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by MoSQuiTo,

אני מחפש אובייקט Java דומה לDataSet ב NET. השימוש העיקרי שאני מחפש הינו טעינה של הנתונים לתוך הטבלה באמצעות קבצי XML ו XSD. אם יש איזשהו אובייקט אחר שיוכל לענות על הדרישה הזו, גם טוב. תודה מראש- שגיא.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by joni,

שלום אני החלתי ללמוד פייטון וממש נתקעתי צריך עזרה !! http://vlib.eitan.ac.il/python/basic/functions/test.htm בתרגיל האחרון כיצד אני אמור לדעת לפתור אותו , מה בעצם אני אמור לעשות בישביל לקבל לשובה נכונה ??? תודה לעוזרים !!! :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by ranran,

שלום לכם, כיצד אני יכול בטופס (לאחר שנלחץ כפתור הSUBMIT) להעביר עוד מידע חוץ מהטופס עצמו כלומר אני מעביר מעמוד הטופס לעמוד PHP מידע של שני INPUT TEXT דרך POST אבל נניח אני רוצה גם שUSERID לדוגמא (שקיים אצלי בתור משתנה בעמוד הטופס) ישלח גם לעמוד PHP אחרי הSUBMIT (אם לא הבנתם בדיוק אני יתן פה דוגמה טובה יותר..) תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  5. היי חברים , יש לי בעיה , מקווה שתוכלו לעזור , אני רוצה לרשום סקריפט ב-BAT , העניין הוא שאני לא יודע איך לבצע את זה , הסקריפט צריך לעבוד בצורה כזאת : אני עובד כאיש IT בחברה גדולה ולפעמים אני רוצה לשלוח הודעות POPUP למשתמשים , מערכות ההפעלה בארגון הינם WIN 10 ובשביל זה אני משתמש בפקודת ה-CMD הבאה : msg * /server:10.100.XX.XX "message" מה שאני רוצה לבצע זה דבר כזה , שיהיה לי קובץ BAT כזה msg * /server:******* "message" וברגע שאני לוחץ עליו אז אני רוצה שייפתח לי חלון שישאל אותי כתובת IP שאותה אכניס ואז הוא ישלים אוט' את הפקודה ל- msg * /server:10.100.XX.XX "message" בהתאם לכתובת IP שאני מכניס …

6. Started by pyro_man,

שלום אני צריך תכנאי לאתר מסויים שאני רוצה לבנות העיצוב כבר מוכן עכשיו רק חסר מי שיתכנת הכי הרבה שאני יכול להציע מבחינת תמורה זה פירסום באתר ועיצוב של אתר...או שתיהיו חלק מהמשפחה של האתר והרדיו גם שווה... מישהו מעוניין? יש גם איכסון לאתר והכל זה לא סתם לבנות אתר זה גם להרכיב לנו מערכת ניהול בסיסית למרות שיש לי אתר קיים שאין בעיה לתכנת כי כל הקודים נמצאים שם רק יש צורך בשינוי של הבסיס נתונים..אבל מעדיף מישהו שיעשה הכל מחדש...

7. נתון מערך של 10 מספרים איך אני מסדר את זה מהקטן לגדול? תודה לעוזרים. נ.ב. אני משתמש ב-C#.

• 1 תגובה
    • 7.2k צפיות
  8. ערוך הודעה

9. [COLOR=blue]int[/COLOR] max_width, max_height, pix_depth, ppi; [COLOR=blue]int[/COLOR] intrlv; [COLOR=green]/* 0 = no, 1 = yes */[/COLOR] [COLOR=blue]int[/COLOR] n_cmpnts; [COLOR=blue]unsigned[/COLOR] [COLOR=blue]char[/COLOR] point_trans[[COLOR=#6f008a]MAX_CMPNTS[/COLOR]]; [COLOR=blue]unsigned[/COLOR] [COLOR=blue]char[/COLOR] predict[[COLOR=#6f008a]MAX_CMPNTS[/COLOR]]; [COLOR=blue]unsigned[/COLOR] [COLOR=blue]char[/COLOR] *image[[COLOR=#6f008a]MAX_CMPNTS[/COLOR]]; [COLOR=blue]short[/COLOR] *diff[[COLOR=#6f008a]MAX_CMPNTS[/COLOR]]; [COLOR=green]/* was short ** */[/COLOR] } [COLOR=#2b91af]IMG_DAT[/COLOR]; [COLOR=blue]typedef[/COLOR] [COLOR=blue]struct[/COL…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. אז ככה, אני צריך לבנות אתר הדומה לאתר הבא: http://appulo.us/appdb/ (אני לא מתייחס לתוכן הלא חוקי כמובן,זאת רק דוגמא למה שאני מחפש) אפשר באתר הזה לעבור בעצם בין העמודים השונים של המשחקים מבלי לרענן את הדף במלואו ,אלא רק את החלק הקבוע הזה שבו מוצעים המשחקים. חיפשתי שעות על גבי שעות איך לעשות את זה ללא הועיל. כל מי שיודע משהו בנושא בבקשה שיעזור! תודה רבה רבה רבה מראש למי שידע איך עושים את זה!

11. Started by Jeka90,

הביאו לנו שיעורים בפסקל ואני לא כל כך מסתדר איתם: איך עושים את זה? מישהו יכול לתת לי הדרכה או איזשהי דרך לעשות את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  12. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Sango,

שלום חברה, יש לי צורך לקרוא ורק לקרוא קובץ שפתוח ע"י תוכנה אחרת, נגיד קובץ WORD. האם המשימה אפשרית בC#? תודה, והמשך יום טוב.[br]פורסם בתאריך: 12.10.2009 בשעה 21:33:55 אוקי, הסתדרתי FileShare.ReadWrite זה מה שהיה צריך להוסיף במקום FileShare.None

14. או בגדול באיזה שפות משתמשים בדרך כלל ברוב התוכנות הרציניות ?

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  15. Started by skywalker13,

שלום. איך אני מוריד את הקו התחתון מהקישור ב-сss? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by barp12,

איך עושים שהיה מחשב אחד שהוא יהיה השרת ועוד הרבה מחשבים מתחברים אליו(אני משתמש בMFC) אםאפשר מדריך לזה עדיף בעברית

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by gevAA,

שלום רציתי בבקשה לדעת איך אני יוצא מלולאה אינסופית שמקפיצה לי מסג'בוקס...בלי לצאת לגמרי מהתוכנה??? תודה רבה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  18. Started by TheForumLord,

שלום לכולם, כסעיף באחת המטלות שקיבלנו , קיבלנו את הסעיף שצירפתי... אין לי מושג איך להתחיל אפילו את הבדיקה לגבי השכנים בלי להיכנס למיליון שורות קוד של תנאים בIF... עליי לציין מספר דברים: קודם כל, גם אלכסון נחשב שכן במשימה הזאת, וכל הפעולות מבוצעות על מטריצה בשם _elements שהסדר שלה לא ידוע ולכן צריך להשתמש בלולאת FOR... אשמח לקבל פתרון מלא לשיטה (ובעיקר לבדיקה עבור השכנים החיוביים - כי תנאי שחורג מגבולות המערך יראה שגיאה)... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by ely2001,

אני מנסה לבנות את פונקציה הזאת אבל זה לא מתקמפל אשמח לעזרה #include<stdio.h> #include <stdlib.h> char* my_strdup(const char *s) { char *p = malloc(strlen(s) + 1); if(p) { strcpy(p, s); } return p; } void main() { char *d; d=my_strdup("hellow"); printf(d); }

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. יש לי בעיה עם עידכון נתונים ב- C#. בניתי תוכנית שמציגה טבלה אחת ממסד נתונים ב- Access שבניתי. בשביל לבצע עידכון, הוספה ומחיקה הוספתי את השורות האלו: OleDbCommandBuilder booksCommands = new OleDbCommandBuilder(General.daBooks); General.daBooks.InsertCommand = booksCommands.GetInsertCommand(); General.daBooks.UpdateCommand = booksCommands.GetUpdateCommand(); General.daBooks.DeleteCommand = booksCommands.GetDeleteCommand(); כל פעם שאני מבצע עידכון, הוספה או מחיקה מטבלה אני מוסיף את השורה של ה- Update כדי לעדכן את השינויים במסד נתונים: currentRow["name"] = textBox2.Text; General.daBooks.Update(General.ds.Tables["Books"]); הערה: אני לא משתמש במשפטי SQL אלא משנה את השורות עצ…

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  21. Started by The_Doom_Master,

האם יש ספר של אסמבלר בעברית שאפשר ללמוד ממנו ...?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי ListBox שאליה אני מכניס קבצים והגדרתי לה Event של MouseHover, אחרי שאני שם את הסמן של העכבר על אחד מהקבצים ב-ListBox אני מריץ כמה שורות קוד שמשתמשות ב-Path של אותו הקובץ אבל פה מתחילה הבעיה שלי כי אני לא מצליח לקלוט את ה-Path. זה הקוד שלי, כרגע רק כשאני מכניס את מספר האובייקט שלי ב-ListBox אני מצליח לקלוט את ה-Path שלו private void listBox_MouseHover(object sender, EventArgs e) { string path = listBox.Items[0].ToString(); if (path != "") { } }

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. היי אנשים, אני הסתבכתי עם מסד נתונים פשוט למדי. בעקרון המסד עצמו הוא של מכירה קנייה נניח שאני קונה פריט ואז מוכר אותו. אני צריך לשמור את פרטי הקנייה , את פרטי המכירה כמובן שאת הפרטים של הפריט שקניתי ואת פרטי האדם שממנו קניתי או אליו מכרתי לכן כמובן שתהיה טבלת לקוחות. הצורך שלי הוא לחשב את הרווח על כל קניה , וכך גם לחשב רווח קלפי תקופת זמן (לכן אולי צריך לשמור היסטוריה מסויימת). לכל פריט יכולים להיות מספר תתי פריטים שיכולים להמכר בנפרד אני צריך גם איכשהו לטפל בזה. הפתרון שהגעתי אליו הוא: טבלת פריטים -> זיהוי פריט + כל שאר הפרטים בנוגע לאותו פריט טבלת לקוחות -> פרטי לקוח טבלת עיסקה -> זיהוי עסקה + פרטי עסקה + זיהוי לקוח + זיהוי פריט (יכול להיות מכירה או קניה וצריך…

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  24. Started by E-R-P,

כיצד הייתם ממשים עץ (בא נאמר ב JAVA) מאפייני העץ: לכל צומת בעץ יש ערך (מספר שלם) לכל צומת יש מספר בנים K (שהוגדר ע"י המתמש) ויש צורך לבנות את העץ בצורה כזו שאם נותנים בא נאמר בבנאי- את עומק העץ וה K מספר הילידים של כל צומת (שהוא קבוע לכל הצמתים) אז הוא בונה את העץ. יש למישהו רעיון? אם אפשר פירוט זה יותר טוב

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  25. Started by idan1836,

יש לי לעשות פרוייקט כלשהו פשוט באסמבלר, שנע בסביבות ה300 שורות לתוכנית. רציתי לשאול אם יש למישהו רעיונות לפרוייקט כלשהו .. אני רוצה לציין שפרוייקטים כגון מחשבון, חישוב ספרת ביקורת של ת.ז., שאלון פשוט (למשל כמו מי רוצה להיות מליונר), נעשו כבר ואי אפשר לעשות כאלו גם. לא יודע אם זה הפורום המתאים לנושא, אז להעביר אם צריך .. יש רעיונות ? תודה ..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.