עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ofir123,

שלום, לקראת מתכונת שתהיה לי ביום ראשון אני מחפש תרגילים בC ואסמבלר, רצוי שיהיה עם פתרונות כדי שאדע עם עשיתי נכון. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  2. אני מחפש מקור להרבה תרגילים (ואם יש גם את התשובות) באסמבלר. הרמה צריכה להיות בסיסית מאוד. שימוש בפקודות: mov jmp, jnz, jc ומיניהם inc, dec, add, sub אני מחפש תרגילים קלים-בינוניים לתרגול של חשיבה תיכנותית למתחילים ברמה דיי בסיסית (לא אתגרים מתמטיים מתוחכמים). אפשר בנוסף עוד תרגילים המשלבים שימוש במחסנית (עם push ו pop). תודה רבה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. אני מחפש טבלה שתוכל לתעדכן און ליין, כלומר יהיה לי גישה אליה ואני יוכל לשנות בה נתונים און ליין... כרגע אני משתמש בטבלה מהאקסל וכל הזמן צריך לעלות לIMAGESHACK את העידכון כי זה טבלה עם נקודות וזה של משחק.. רציתי לשאול אם יש מעין טבלה כזה שאפשר לעדכן און ליין לשנות נתונים וכו'.. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום. אני רוצה קוד שאיתו אוכל לקבוע סיסמא לאתר האינטרנט שלי, שאני אוכל לקבוע את הסיסמא. תודה.

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  5. למערכת תכנות חדשה שנקראית MagmaSDK אנו מחפשים מתכנתים לבדיקת המערכת. המערכת מיועדת לצאת כקוד פתוח עוד כשלושה חודשים עד חצי שנה. המערכת נותנת כלי תכנות רבים ונוחים, ומקצרת תהליכי עבודה באופן משמעותי, בעיקר כאשר מדובר על אתרים לפיתוח שאנו מקבלים ממעצבים, ויש לפתח באופן מותאם לצרכי הלקוח. הפרוייקט היה עד היום פרוייקט קוד סגור של חברת Vital, אך היום אנו מעוניינים להוציא את המערכת כקוד פתוח לשימושם של מתכנתים. הסיבה שאנו לא ישר מוציאים את המערכת כקוד פתוח לכולם, היא מכיוון שאנו רוצים לתת מוצר טוב לקהילת הקוד הפתוח, ואנו מעוניינים לבצע לה FINE TUNING כחלק מהבדיקה, מתכנתים יקבלו לידם את המערכת, עם חבילת אחסון בחינם לשנה, תמיכה בתיקוני באגים במערכת, ותמיכה בבעיות שיש ללקוחות (תמי…

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  6. המדפסת כוללת גם סורק, מכונת צילום, פרק ופידר. ארצה למשל פונקציה Scan() שמושכת דף אחד מהפידר, סורקת אותו ומחזירה אובייקט Bitmap או מקביל לו. אוכל להסתדר גם עם אפליקציה שניתן להריץ ב-command line שתשמור למשל את התמונה לדיסק. למישהו יש כיוון למשהו כזה?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  7. אני מחפשת אתר ללימוד שפת c אין לי מושג למה אבל האתרים שראיתי לא מציעים לימוד מטריצות

8. Started by פיקית,

ערב טוב. אני מחפשת מישהו שיוכל לבנות צ'אטים (בסגנון תפוז). גם צ'אט רגיל וגם צ'אט מצלמות אשר יבוסס על IRC. לא הצלחתי למצא צ'אטים לקניה ברחבי האינטרנט. במידה ואתם מכירים אשמח ללינקים גם כן תודה מראש לעוזרים. יעל.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by quicksand_,

שלום, אני לומדת במכללה קורס מבוא למדעי המחשב (מה שנלמד בקורס הוא בעצם שפת C++) ואני מחפשת מורה פרטי (שיהיה מנוסה ותותח) המלמד באזור חולון - תל אביב אשמח לשמוע הצעות אם מישהו מכיר תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. מדובר בתוכנית פשוטה , תרגול כיתתי למתחילים . כתוב תוכנית למערכת אשר פותחת כספת של בנק כאשר שניים לפחות מבין שלושה מפסקים לחוצים , אם מפסק אחד לחוץ המערכת מפעילה אזעקה . כאשר המפסקיםA,B,Cלחוצים הם מספקים '1' . משתנה המוצאKAS פותח את הכספת כאשר הוא מקבל '1'. משתנה המוצאALמפעיל את האזעקה כאשר הוא מקבל '1'. שרטט את היישות כתוב טבלת אמת למערכת צמצם את מוצאי המערכת כתוב קודVHDLמתאים. המון תודה (-:

• 15 תגובות
    • 5.5k צפיות
  11. א. ממשו מעגל מחבר מלא בעזרת מפענח 3 ל-8 ושני שערי OR ב. כתבו תוכנית vhdl למימוש הנ"ל ג. ממשומקודד זוגיות ל 8 ביט. המערכת מקבלת בכניסה בית ברוחב 8 ביט, ומוציאה 9 ביט במוצאה, כאשר הביט הנוסף מצביע על זוגיות. ד. כתבו תוכנית vhdl למימוש הנ"ל

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. מנהלים מצטער על ההפרה של חוקי הפורום אבל מחר אני צריך להגיש את האתר ויש לי בעיה הבעיה היא כזאת כשאני נותן סשן למשתמש ואז המשתמש עובר דרך הפריים סט לדף אחר הסשן נמחק ! מה עושים ? cookies ? או שיש פיתרון אחר ? ? ? בבקשה זה דחוף ולא סובל דיחוי

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  13. אני בטוח שיושבים ביננו חבר'ה שעומדים להגיש את האתר+חוברת לבגרות שלהם השנה. אני בינכם, וההבדל ביננו הוא שלי אין כלום. איך זה קרה? לפני חודש הלכנו למעבדת מחשבים לעבוד על הפרוייקט והמחשב שלי לא נדלק.. אין לי גיבויים ונשארתי בלי כלום. לכל בעלי המוח החינוכי: אני יודע ASP HTML JAVASCRIPT SQL וכמובן DB, אני לא עצלן שפל שרוצה לצאת בזול. בנוסף, הבוחן שואל אותי שאלות על הקוד שלי, אם אני לא יודע את השפות הנ"ל אני לא אוכל לענות עליהן. אני צריך תרומה, דפי קוד יתקבלו בברכה כחתיכות לשלמות האתר, חיפוש\הוספה\הסרה\עריכה\לוג-אין\הרשמה\כל דבר נחוץ אחר. אם אתם סיימתם את הפרוייקט, ולא יהיה איכפת לכם לשלוח אותו בשלמותו... עשו זאת, למען המשך חיים רגוע ומלא גיבויים (בשבילי). תודה רבה והמשך יום נע…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  14. Started by נעמה.,

אני רוצה לקרוא קובץ, להפוף את כל האותיות הגדולות הקיימותבו לקטנות-> ולשמור אותו בקובץ חדש. איך עושים את זה? ??? <מכירה את המחרוזת strlwr(str); מה הלאה?>

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by efod26,

אני צריך לסדר מחרוזות לפי סדר לקסיגורפי, אני יודע באיזה פונקציה להשתמש אבל לא מצליח להבין מדוע לא עובד. אני מאתחל מערך:{char *a[]={"blabla" ,"kakaka" ,"mimimi" וצריך להשוות כל שתי מחרוזות בסופו של דבר צריך גם למיין מיון בועות כדי לסדר מחדש אבל זה כבר שטויות אני לא מצליח להשתמש בפונקציה strcmp בצורה נכונה כנראה. תודה ויום טוב

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by nadavsa,

מחפש לדעת איך בודקים אם מחרוזת א נמצאת במחרוזת ב . בלי רווחים. מחרוזת של צ'רים בלבד דוגמה: מחרוזת א SFT מחרוזת ב DVFTGSFTHFF זה טוב דוגמה ב: מחרוזת א SFT מחרוזת ב DSRRGFJJYT לא טוב. אני התחלתי עם שתי לולאות FOR שרצות על שני המחרוזות במקביל הם בודקות אם הערכים שוים בכל אינדקס. אבל לא הצלחתי.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by tomeriqo,

האם יש פונקציית ספרייה שמקבלת משפט של נגיד 9 מילים כמחרוזת וסופרת כמה מילים יש במשפט,כלומר תחזיר 9 במידה ולא איך עושים זאת?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  18. Started by SHAY951,

איך אני יכול לפרק תו מתוך מחרוזת ולהכניס אותו בתוך משתנה מסוג CHAR? הפונקציה COPY מחזירה ערך מסוג STRING בלבד גם אם ביקשתי לחתוך רק תו אחד , ואני מעונין שהתו הזה ישמר כ CHAR . איך אפשר לעשות את זה והאם זה אפשרי ?

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  19. Started by א,

אני מנסה לכתוב קוד שיקבל מחרוזת, ותו כלשהו. כאשר מה שיודפס זאת תת-המחרוזת שמתחילה באותו תו (מהמופע הראשון שלו במחרוזת). צריך להקצות מקום לאותה תת מחרוזת ואז להדפיס אותה. עוד דבר - אסור להשתמש בפונקציות ספריה מוכנות בשביל מחרוזות. משום מה זה דוחף לי את התו \n (שורה חדשה) בפנים, כך שנאלצתי לשים במיוחד תנאי בשביל זה. רק אני לא מבין למה זה קורה. זה הקוד: http://pastebin.com/cRj92XmW

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by sese,

שלום לכולם.... יש לי שאלה איך אפשר להחליף בין מחרוזות שראשונה תהיה אחרונה ואחרונה תהיה ראשונה בשפת סי למשל אם מקבלים ממשתמש : happy birthday to you הפלט יהיה you to birthday happy ותודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. HTML ו-JavaScript קטן, ואני נתקל בבעיה בהמרת מחרוזות למספרים. יש לי שדה קלט ב-HTML שלי שבו משתמשים יכולים להזין מספר כמחרוזת. אני משתמש ב-JavaScript כדי להמיר מחרוזת זו למספר ולבצע חישובים, אבל אני לא מקבל את התוצאות הצפויות. להלן קוד ה-HTML וה-JavaScript שלי: <!DOCTYPE html> <html> <head> <title>String to Number Conversion</title> </head> <body> <input type="text" id="numberInput" placeholder="Enter a number"> <button onclick="calculate()">Calculate</button> <p id="result"></p> <script> function calculate() { let input = document.getEleme…

22. using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { Console.WriteLine(); Console.WriteLine(" *-------------------*"); string result = " | |"; Console.WriteLine(" |-------------------|"); Console.WriteLine(" | |"); Console.WriteLine(" | 7 8 9 |"); Console.WriteLine(" | |"); Console.WriteLine(" | 4 5 6 |"); Console.WriteLine(" | |"); Console.WriteLine(" | 1 2 3 |"); Console.WriteLine(" | |"); Console.WriteLine(" | + 0…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by neogod,

למה שכשאני משווה מחרוזת ריקה ל "" אז זה אף פעם לא יוצא נכון? ז"א if(s== "") אף פעם לא מתקיים ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by OC,

באיזה שפות תיכנות בונים תוכניות למחשב כף יד? למשל C++ עם אני בונה תוכנית רגילה ומעביר למחשב כף יד הוא יוכל לקרוא אותה?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  25. Started by עמירחגי,

שלום  באוקטובר אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב וביולוגיה חישובית בעברית. אני רוצה לקנות מחשב ללימודים והתגובות שאני שומע נעות מ״אתה לא צריך מחשב״ ל-״תקנה הכי חזק שיש בשוק״. יש מישו שיכול לעשות לי סדר בדרישות המערכת של מחשה ללימודים? ואולי להמליץ לי על מחשב לקנייה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים