עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. בעיה נוספת: אני רוצה להגדיר בתוכנה שאת המשתמש שאני מקליד הוא ימחוק לי אותו, כלומר אני מקליד מספרים אבל לא רואה כלום על המסך אלא אם כן יש פקדות WRITE או שנגמרת התכנה אגב זאת התוכנה החדשה int b,c,d=0,i; Random rnd=new Random(); for (i = 0; i < 50; i++) { b = rnd.Next(1, 10); Console.WriteLine(b); c = int.Parse(Console.ReadLine()); if (b == 0 || b == 1 || b == 2 || b == 3) d--; if (b == 4 || b == 5 || b == 6 || b == 7) d = d; if (b == 9 || b == 8 || b == 10) d++; …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Andrey22,

יש לי בגרות בע"פ נבחן מול בוחן ביום ראשון ועליי להציג לו את הפרוייקט שלי ב-ASP.NET שלקראת סיום,יש לי SERVICE ושלושה CLIENTS,השאלה שלי אילו שאלות הוא עלול לשאול ומה בדיוק עליי להסביר לו. אשמח לפירוט מורכב,תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  3. יש לי קובץ טקסט של פריטים. אני רוצה למחוק רק את השורה האחרונה או השורה לפני האחרונה. מישהו יכול בבקשה לעזור? תודה.

4. Started by RainbowInBlack,

אני מניח שהתראד הזה יהיה ל"ת רק אחזור על השאלה - מה ה IDE הכי נוח לעבודה עם Python ? כי אני מניח שאף אחד לא עובד מול ה Command Line שלו

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  5. מדובר בwin ce 5.0 ואני מנסה לתפוס את הEvent "On Event" רק שאני לא מוצא שום נתונים עליו חוץ מפה- http://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb154521.aspx On Event Keyboard event associated with application buttons that turn on the screen, and other items. The keyboard sets this event, but also sends the appropriate VK code. יש למישהו מושג היכן אני יכול למצוא מידע נוסף או אפילו שם הevent כדי שאוכל לתפוס אותו?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  6. Started by orninyo,

שלום מישהו יכול לתת לי אומדן של עלות אחזקה חודשית של אתר בעל 3 גיגה דאטה בייס ותעבורה של 8000 אנשים ביום? כל מספר שרירותי יתקבל בברכה. תודה.

• 42 תגובות
    • 5.9k צפיות
  7. אז ככה, אני צריך עזרה בהכנה קובץ BAT שיעשה את הפעולות הבאות: יסגור את הקובץ bla.exe - יעתיק (לא יעביר) את הקובץ C:\dir\bla.dll ל D:\dir\bla.dll (חשוב לציין שהקובץ כבר קיים, אז שיחליף) - יריץ את הקובץ D:\dir\bla.exe חשוב לציין שאם הוא לא מצליח לעשות את אחד מהדברים האלה שלא ימשיך בפעולות .. אני מאמין שזה לא ממש בקשה גדולה ולא תהיה בעיה להכין אותה.. בכל מקרה תודה מראש, אליאור. (אגב זה השם שלי למי שלא ידע ) עריכה: אחרי עזרה מגוגל ומהפקודה HELP הצלחתי לבנות את זה לבד אבל יש לי רק בעיה קטנה אני רוצה לעשות טיימר בין שתי הפקודות האלה קודם כל שיעתיק את הקובץ יחכה כמה זמן שאני יגדיר (נגיד 1 או 2) ואז יריץ את הקובץ EXE

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי, הנה משחק שתכנתתי לא מזמן(<_< לפני חודשיים!), הוא מבוסס על שולה המוקשיים והוא אונליין הפעם,אחד צריך להיות הסרבר ואחד הקלינט(כמובן). הקלינט צריך לשים את הIP של הסרבר בקובץ Configuration.txt בשורה הראשונה (לא לשנות את הפורט שמתחת,משהו לא הלך לי שם ואין לי כוח לתקן,בעיקרון המשחק משתמש בפורט 2000). המשחק תוכנת עם C++ ועם הספריה SDL למי שתוהה. אז הנה ההורדה: http://rapidshare.com/files/124406928/MineSweeper_Online.zip.html לי אישית עבד המשחק ושיחקתי עם שני מחשבים,אם למישהו יש בעיה עם המשחק בבקשה לרשום לי פה שאני אוכל לתקן אותה למשחקים הבאים שאני אכין. תהנו~.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. יש לי טבלה שאני צריך להוסיף לה שורות, אבל אני צריך שבעמודה אחת המספרים יתקדמו אוטומטית. אני יודע שאפשר להגדיר את העמודה כAUTO INCREMENT, אבל עכשיו זה בלתי אפשרי.. מרוב טיפשותי בתיק פרוייקט שלי רשמתי שהוא INT והתיק פרוייקט כבר נשלח לבוחן... max := 0; while not copies_table.Eof do begin if(copies_table['copy_num'] > max) then max := copies_table['copy_num']; copies_table.next; end; יש לי את הקוד הזה, הוא נראה לי נכון, אבל מחזיר כל הזמן 1 כשהמספר הכי גדול בעמודה הזאת הוא 8. מישהו יכול להצביע לי על הטעות שלי?

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  10. שלום לכולם, אני צריך קצת הכוונה טכנולוגית. נתחיל בכך שאני מפתח מערכת Web-ית בטכנולגית JEE. כידוע java script היא שפה מאד מוגבלת בגישתה לclient ואני לא יכול דרך פקודת java script למחוק קבצים כרצוני במחשב של המשתמש לדוגמא. המערכת שלי משלבת הדפסה דרך מדפסת כרטיסים וקיבלתי מהחברה SDK שכתוב וניתן להתממשקות ב.NET. עכשיו אני חייב להתממשק לאותו SDK שכתוב ב.NET, וכאן אני צריך את עזרתכם: לא באיך אני עושה.. אלא מה בכלל אני צריך לעשות? באיזה טגנולוגיות משתמשים בשביל כזה דבר? יש לי כבר במערכת רכיבי ActiveX שכתבנו אבל הם כתובים במשהו מאד מיושן VB6. מה האופציות הרלוונטיות היום כדי לעשות את מה שאני רוצה? המון תודה!

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  11. לא רואים את החלון יש רק ICON TRAY של האפלקציה עכשיו אני רוצה לעשות שכשאר אני לוחץ על מקש לדוגמה K האפלקציה תופסת את האירוע אבל בגלל שהיא בHIDE היא לא תופסת אותו יש למישהו רעיונות כיצד לתפוס את האירוע כשהיא נמצאת בHIDE?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  12. לא מצאתי איך אני יוצר את זה.. אז אני אודה מאוד למי שיוכל לכוון אותי לאיזה מדריך / להסביר לי איך עושים את זה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by rotemk,

שלום, יש לי אתר הכתוב ב- PHP. בין היתר ניתן להעלות לשם קבצים שונים. הייתי מעוניין להוסיף מדיד (bar) שיראה למשתמש כמה אחוזים מהקובץ עלו, מהירות העלאה וכו' אבל הכי חשוב אם יש ממש פרוגרס בר, מדיד שהולך ומתמלא ככל שהקובץ עולה או משהו דומה. אשמח לכל עזרה בנושא.

14. Started by ofer_shm,

שלום .. יש לי את הקוד הבא : User_menu menu=new User_menu(null); menu.setVisible(true); ה- usermenu זה jdailog שמכיל קונטינר שמכיל שני כפתורים שהמשתמש צריך ללחוץ על אחד מהם .. מה שאני רוצה לדעת אם זה אפשרי זה שמתי שהמשתמש ילחץ על אחד מן הכפתורים אז הוא יחזור לי עם התוצאה מאיפה שיצרתי אותו כלומר לשני שורות למעלה במילים אחרות לאחר שאני עושה אותו setvisible אני רוצה לחכות שם עד שהוא יחזור עם תוצאה של לחיצה האם זה אפשרי ...ואם כן איך ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  15. Started by רן200,

שלום אני פתחתי שרת http על המחשב. אני רוצה שאנשים יעלו אלי קבצים, עם התוכנה שלי(של השרת) אפשר להעלות אבל אני רוצה להכין אתר מסוגנן יותר שבו תיהיה האפשרות להעלות לי קבצים בצורה יפה ולא כמו האפשרות שנמצאת בתוכנה. (יש תמונה למטה של העלאה שנמצאת בשרת). אני ניסיתי ללחוץ קליק ימני (בתוך העמוד של השרת) ו "הצג מקור" וממנו העתקתי את הhtml לפרונט פייג. ניסיתי והוא באמת פותח לי את הסייר windoes על ידי לחיצה על "עיון"אבל שאני לוחץ על האפשרות האחרת "להעלות את הקבצים" הוא לא נותן לי להעלות אותם לשרת שלי. אני רוצה לדעת בבקשה איך אני מעביר את ה"עיון" ואת העלאה עצמה לאתר אחר שאני יעצב (בדומה לפלייפלייר וכו'). תודה ולהתראות. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  16. אהלן, אני מנסה לגרום לתוכן (ראו תמונה) להופיע תמיד במרכז האנכי של הדף, בכל רזולוציה ובכל דפדפן. כל העסק יושב בתוך תגית ברוחב של 734PX. הבעיה השניה היא שהfooter לא זז נכון לפי כמות התוכן בIE6. בFF, כאשר טוענים תוכן רב לתוך המרכז מופיע פס הגלילה והפוטר יורד למטה. כאשר מחליפים את התוכן באחד קטן יותר, הפוטר חוזר למקומו הנכון בסוף העמוד. בIE הוא נשאר אי שם למטה, היכן שהוא הופיע בשביל התוכן הרב. עריכה: מבין שתי הבעיות, חשוב לי יותר כרגע למצוא פיתרון לשניה. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by sby333,

שלום לכולם... הייתי רוצה חומר על תוכנת PRES (תוכנה של שפת תכנות...("סביבת עבודה") ). אם מישהו מכיר או עובד איתה. תודה שלומי

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  18. Started by Epic,

אני מצטער אם זה לא הפורום המתאים. לא הייתי בטוח אם זה לפה או לשפות תיכנות. אני חדש בלינוקס ומשתמש בkdevelop .איך אני יכול ליקבוע קלט לתוכנית? כלומר קלט שאותו פונקציית מיין תקבל. אני משתמש בגירסה 3.5.1 ועובד בשפת c. אגב אם אתם מקירים תוכנה יותר טובה שיש בה דיבגר גרפי אני ישמח לקבל קישור תודה

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  19. אהלן, יש לי מערך דינאמי של אובייקטים שנוצרו לפי קלאס שכתבתי לכל אחד מהאובייקטים האלה חייב להיות ID (מפתח ייחודי) את המפתח מימשתי ע"י משתנה סטטי (int) בקלאס, שמאותחל ל-0, ובקונסטרקטור שלו יש קריאה שמגדילה אותו באחד (כלומר, כל פעם שנוצר אובייקט חדש, המשתנה הסטטי גדל ב-1 וה-ID של האובייקט מקבל את הערך של המשתנה הסטטי הזה) -עד כאן הכל תקין, כל אובייקט מקבל ID עוקב ל ID הקודם. בדיסטרקטור כתבתי הנחיה להפחית 1 מה-ID הזה, הבעיה היא שאין לי מושג מתי נקרא הדיסטרקטור, כלומר-אם אני מחליט שאובייקט כלשהו חייב לצאת מהמערך-זה אחלה אבל אני רוצה שבשלב הזה הוא יימחק לגמרי ולא יהיה קיים יותר בכל הסקופ של התוכנית, כדי שייקרא הדיסטרקטור שלו. למישהו יש מושג איך לעשות כזה דבר? אם אני מנסה לקרוא …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Rapi,

נגיד ואני רוצה ליצור Pattern מסויים לדוגמא ###-###-#### ואז להדפיס את הPattern הזה בעזרת שליחת 3 INT, אפשרי? DecimalFormat fmt = new DecimalFormat(); fmt.applyPattern("###-###-####"); ואז System.out.println(fmt.format(num1, num2, num3)); בצורה הזאת זה לא עובד, באיזה method של fmt אני צריך להשתמש, איך? תודה

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  21. נגיד ואני בונה תוכנה שאמורה לקלוט מס' משתנים ולהחזיר את הממוצא, ועפ"י כמות המשתנים שהיא קלטה היא קוראת לmethod המתאים... import java.util.*; public class avarage { public static void main(String[] args) { Scanner scan = new Scanner(System.in); String str; int num1=0, num2=0, num3=0, ctr =0; System.out.println("Enter nums:"); str = scan.nextLine(); scan = new Scanner(str); while (scan.hasNextInt()) { if (ctr == 0) num1 = scan.nextInt(); else if (ctr == 1) num2 = scan.nextInt(); else if (ctr == 2) num3 = scan.nextInt(); ctr++; } if (ctr == 2) System.out.println(doAvarage(num1, num2)); else if (ctr == 3) System.…

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  22. נגיד ויש לי FRAME שמכיל 2 PANELS... בPANEL הראשון יש כפתורים מ0-9, ובPANEL השני יש LABEL... איך אני גורם לActionListener של הפאנל הראשון לשנות את הLABEL שבפאנל השני?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by sharon500,

אני מנסה להפנות עמוד דרך ASP ל IFRAME מסויים אבל אני לא מצליח והעמוד נפתח לי ב IFRAME אחר.. מה אפשר לעשות?

24. Started by bigblue,

שלום לכולם יש לי vbscript שמוחק כל יום קבצים ישנים (קבצים שלא עברו שינוי 7 ימים) הבעיה היא שלאחר שבע ימים גם קובץ הvbscript נמחק בעצמו.. מה עושים?? 'First, you will need to setup a scheduled task and run it 'daily. Just change the number to the amount of days you 'want to keep file in that directory. Any files in the 'directory will be deleted. This file must be place WITHIN 'the directory you wish to clean. 'Courtesty of monsterjta @ tek-tips.com 'Start 'Delete any file in current directory that is older than iDaysOld Option Explicit on error resume next Dim oFSO Dim sDirectoryPath Dim oFolder Dim oFileCollection Dim oFile Dim iDaysOld Dim CurDir 'Defini…

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  25. Started by sir f,

חשבתי על זה, ולעשות תוכנת שח טובה זה אמור להיות ממש קשה לא? ז"א המחשב צריך לזהות כל פעם את מצב הלוח ולבדוק איך לשפר את מצב הלוח לטובתו וזה נשמע לי די קשה...(לפחות בתור מתחיל :'() ושאלה נוספת, זה לא רלוונטי לי כרגע אבל אני סקרן, האם תוכנת שח טובה תהיה טובה לפרוייקט של 10 יח' לבגרות במחשבים?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים