עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני מעוניין ליפתוח סוקט בין המחשב שלי לחבר ולהעביר הודעות או קבצים איפה אני מוצא קטע קוד כזה שמתאים לסביבת עבודה של WINDOS ב c++

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  2. אני עובד בויזואל סטודיו ויש לי קוד שהוא לא מסודר, אני רוצה לסדר את כל השורות שיתחילו מאותה נקודה , במקום לסדר שורה שורה האם קיים קיצור דרך בו אני יכול לסמן מספר שורות ואז אני עושה להם שיפט במכה אחת?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. אני מחפש דרך יעילה לעבור על כל מני נושאים (ללמוד ולרענן את הזיכרון) בתכנות, כל הנקודות הבולטות ברמה של תואר ראשון למשל: עקרונות של תכנות מונחה עצמים (ירושה, מחלקות וירטואליות) קצת WIN API נניח קצת אסמבלי על ערימה מחסנית הקצאות וכו' ארכיטקטורת 8086 ג'אוה JIT JVM... ויקיפדיה זה טוב אבל לא כ"כ מעמיק (ברוב הנושאים) אם יש למישהו יש רעיון (אם יש פה זה גם נחמד) אשמח [ד"א את under warrior אני מכיר] (יש לי ראיונות לאקדמיזציה בקרוב מאוד, אמנם יש לי תואר אבל אני כמובן לא במת זוכר הכל אז אני מעדיף לעבור על הכל כדי להגיע לאן שהוא. בלי קשר גם מקורות ללימוד על מערכות הפעלה אלגוריטמיקה רשתות וכו' אשמח מאוד אני לא מחפש ברמה של הקורסים - אלא ריכוז הסברים על כל העקרונות והרעיונות וכו', משהו…

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  4. Started by IlanF,

אני מחפש רכיב SCP חינמי לדוט נט. מצאתי כמה כאלו, אבל הם בתשלום. ולי אין ממש תקציב לשלם על משהו כזה... למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות? אולי יש למישהו איזה רכיב חינמי?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  5. רציתי אם אפשר עזרה בעניין של חיבור של שתי תוכנות שבניתי שמבוססות על שרת לקוח המטרה שלי ששתי התוכנות יתחברו בניהם כל עוד שהתוכנה של הלקוח שאמורה להתחבר לתוכנת השרת, בלי ידיעת כתובת הIP (של השרת) משום שהתוכנה של השרת שהיא נמצאת על מחשב מסויים מחליפה כתובת IP לעיתים קרובות ואז אני לא יכול להגדיר בתוכנת הלקוח כל הזמן את כתובת הIP שהשתנתה אשמח לרעיונות חשיבתיים (לכן גם אני כותב באיזה שפת תיכנות כתבתי את התוכנות) כיצד לעשות פעולה זו (לדוגמה הציעו לי שהשרת יעביר את כתובת הIP שלו לדף אינטרנט שאני יצור ואז תוכנת הלקוח תחפש בדף האינטרנט את הכתובת ותתחבר לתוכנת השרת אבל אני מחפש רעיון יותר בטוח מאשר פירסום כתובת הIP בדף אינטרנט) תודה רבה רבה מראש לעוזרים בכל אופן התוכנה נכתבה בויז…

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  6. שלום רב, אני מחפש רעיון לפרוייקט י"ב - בשפת C, שיכלול ( LCD 4X20 ) למישהו יש רעיונות ? ... תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. למדתי את השפות: JAVA,PYTHON,C,שפות WEB ואני מחפש ומחפש רעיון לפרויקט גמר שאני צריך להגיש הצעה בקרוב ולא עולה לי כלום תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. הי לכולם אני רוצה לתרגל קצת MultiThreading, ואני מחפש רעיון לתוכנית שתהיה MultiThreaded וגם תהיה שימושית.. אני רוצה גם לשלב תקשורת נתונים בסיפור, אז זה עוזר לי למקד קצת: אני מעוניין לכתוב MultiThreaded Server. מישהו יכול לתת לי רעיונות?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  9. אני רק בן 13, אבל אני יודע לעשות כמה דברים נחמדים (לפי דעתי).. חוץ מזה אני גם משקיען בקטע של תכנות ואין לי בעיה לכתוב תוכניות ארוכות (כבר כתבתי מעל 100 שורות.. אפילו הרבה מעל). התוכניות הכי גדולות שבניתי: 1. למי שלא מכיר את המשחק יאצי, זה משחק שזורקים חמש קוביות ואפשר להכניס את מה שיצא לך בקוביות ל"שדות" שונים (אחדות - תקבל ניקוד לפי מספר האחדות, שלשות (יעני מספרי שלוש) - תקבל לפי מספר מספרי השלוש x3 (כי כל אחד הוא שלוש כאילו), פול האוס - תקבל מספר קבוע [נגיד 50] של נקודות, שלושה מאותו סוג - תקבל נקודות בחיבור של כל הקוביות וכו'. אז בניתי תוכנית שמגלגלת קוביות (לכל קובייה יש צבע רנדומאלי, המספר שיוצא הוא רנדומאלי, הקובייה מתגלגלת.. [בערך], הזמן של כל גילגול הוא רנדומאלי, …

• 18 תגובות
    • 8.7k צפיות
  10. אם למשל יש לי את המספרים 16,22,0,2,7 מחפש שיטה (לא חייב בשפה ספציפית אלא רק רעיון) לסדר את המספרים לפי הגודל כמובן.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. היי חברה, אני צריך את העזרה של המומחים, כי כל חיפושי העלו חרס. אני כרגע מנהל פורום phpBB על דומיין מסויים, שמסיבה מסויימת הולך להיסגר. מצאתי הרבה שירותי פורומים חינמיים אשר מספקים תמיכה בפורמט PHPBB אבל מה שאני זקוק לו היא היכולת לייבא ולייצא את התוכן מהפורום הקיים. אופציית ה Restore Database, נעולה למשתמשים חינמיים בכל הפורומים שבדקתי. כרגע אני במירוץ נגד השעון למצוא תחליף. אני אשמח אם תוכלו להפנות אותי אל אתר שנותן שירות כזה בחינם וכולל את האופציה לייבא קובץ DATABASE קיים לפורום. (למי שתוהה, האופציה קיימת תחת Maintenance, אשר ב Administrator control panel ) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by assaf990,

אני לא יודע בדיוק מה לחפש, אבל זה מה שאני צריך: לאחסן קבצים בשרת ברשת, ואז לגשת אליהם דרך כתובת FTP. האם יש שירות כזה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני צריך שרת טוב של FTP חינמי בלי פירסומות שיעבוד מהר ושאני יוכל להעלות לשם פורום שהכל יתמוך בו . ואולי איזה משהו שמבין בפורומים ויוכל לשמור איתי על קשר קרוב באיסיקיו או מסנג'ר... icq: 800097 messenger: kobitomi20@hotmail.com

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  14. Started by eladh16,

שלום אני מחפש שרת איחסון בתשלום על דומין co.il שהרשת יביא לי גם דומיין שאני יבחר. אני צריך רק איחסון, לא בנייה שלא אתר או משהו בסיגנון. אשמח שתציעו לי חברת איחסון אתרים אמינה, זולה, ושרת טוב. אין צורך בשרת ממש מהיר. מדובר באתר של תיקוני רהיטים ששם יש דפי html פשוטים לצורך בירורים ומידע על החנות. על איזה שרת האתר הפורום הזה מוחזק? drp הם בסדר? ועוד שאלה. ראיתי בהרבה אתרים של איחסון שרתים שיש הבדל גדול במחירים בין שרת של לינוקס לבין שרת של ווינדאוס. מה ההבדל ביניהם? ומה כדי לי לקחת כדי להחזיק אתר פשוט? תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  15. Started by Aviv C,

אני מחפש שרת איחסון חינמי טוב שתומך ב- PHP, ASP ו- mySQL ביחד. אתם יכולים להמליץ לי על אחד כזה?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  16. אני מחפש שרת איחסון חזק מאוד ומהיר לאיחסון חנות וירטואלית מבוסס מגנטו ... לא משנה לי המחיר! היקר שיהיה ממש פצצה!! כנ"ל : אני מחפש מומחה למג'נטו שיכול לפתח לי אותו ברמה גבוהה לפי דרישותי + מעוניין לילמוד להשתמש הכי אפקטיבי שאפשר במערכת + מחפש מעצב ומתכנת שיכול לבנות לי עיצוב . בתודה ***הפורום הוא לא מקום לפרסום של העסק שלך*** יצירת קשר : slava@mycomp.co.il

17. Started by Aviv C,

אני מחפש שרת איחסון PHP חינמי שמאפשר להשתמש בפונקציות לפתיחת קובץ כמו fopen() ו- gzfile(). יש למישהו אחד כזה?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  18. שלום, מישהו מבקש שאציג בפניו אתרים שהקמתי. האתרים הללו נמצאים אצלי במחשב ואני מחפש דרך להעלותם, זמנית, לשרת איכסון חינמי רק לצורך הצגה. חיפשתי בגוגל ומצאתי כאלה אך לא עלה בידי להרשם. מישהו מכיר שרתי איכסון חינמיים? הגודל, תעבורה, שפה, אינם חשובים. ברצוני להעלות גרפיקה (gif) ו html/css בלבד. אם זה בא עם שפה, ועלי לבחור שפה, עדיף php אך זה אינו הכרחי. ושאלת מיליון דולר: יש דרך להציג אתרים ללא שרת אינטרנט? תודה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by s_b54,

אני מחפש שרת בעיברית כדי לאחסן שרות הורדות שהורדתי הנה התוכנה וגם עם אתם יכולים להסביר לי איך תודה http://www.megaupload.com/?d=27YY2A98 עריכה: לא חייב בעברית

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  20. Started by Psycho17,

מחפש שרת חינמי ותומך ASP כדי להעלות אתר לרשת... תודה מראש אלדד כהן.

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  21. שלום, אני רוצה להעלות את פרוייקט הגמר שלי לרשת, אני מחפש שרת ASP ברשת חינמי שתומך בין השאר במסדי נתונים טקסטואליים. לא אכפת לי אם יש פרסומות או לא. ואני גם לא צריך מי יודע מה הרבה מקום. אז אם יש לכם משהו שעובד במאת האחוזים, פרסמו פה בבקשה. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. עדיף שיהיה בלי פרסומות

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by SMAZ,

מ6 בבוקר אני מחפש שרת טוב ואני לא מוצא כולם אם חסרונות שונים: או שהשרתים אם 20 מגה ואני רוצה מעל 100 מגה או שאין אתר של שרת או שזה לא בחינם או שזה לא תומך בכול השפות או שזה תומך אך בשפות הישנות הדרישות שלי לשרת. 1.יותר מ100 מגה 2.בחינם 3.שלא יפול אחרי חצי שנה 4.שיתמוך בכול השפות והגרסות החדשות חיפשתי גם פה בגוגל הכול כמעט ובעוד כמה אתרים ולא מצאתי משהו שיעמוד על כול ה4 הדרישות שלי תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  24. Started by psycho killer,

נכון שזה לא ממש קשור לפה אבל זה נראה לי המקום הכי מתאים איך אני יכול להשיג שרת רדיו שיחזיק לי לפחות 50 מאזינים

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  25. Started by psycho killer,

אני צריך שרת איחסון חינמי להעלות עליו אתר קטן אבל אני צריך שרת של יסגר לי אחרי חודש כי פתחתי כבר בטריפוד ואחרי חודש שלא העלתי כלום ואף אחד לא נכנס סגרו לי אותו

• 1 תגובה
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים