תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
למשל שלוחצים F11 אז הדפדפן כזה נקי מוזר בלי אופציות, אז ראיתי אתרים שאתה נכנס אליהם הוא זורק אותך לדף שכזה בקיצור אני רוצה שהדף יפתח בגודל 750 על 550 למיקום כלשהו תודה, ומצטער שאני לא כל כך מובן..
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום ברשותכם אני צריך עזרה. רציתי לבקש קוד תוכנה,של תוכנה ממש פשוטה וקטנה. אני מחפש תוכנה שתעבוד ברקע,ז"א שתהיה ליד השעון ויהיה ניתן לסגור אותה בקלות. דבר שני אני רוצה שהתוכנה תכנס כל שעה לכתובת "aa" זהו,זה כל מה שאני רוצה שהתוכנה תעשה זה לא להציף,או לכל משחקי הרשת הטיפשיים האלה.... אני אודה למי שיעזור לי... תודה ושבת שלום
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה הקוד לשם כך? אשמח ללתגובה בהקדם תודה!
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם אפשר לעשות שברגע שנקלוט אות מסוימת יפתח חלון חדש עם תוכנה אחרת בשפת C? אני מתכוון למשהו כזה: אז אם נקלוט X התוכנה תפתח חלון חדש עם תוכנה אחרת גם היא בשפת C. איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי קוד ב HTML או JAVA שניתן לגלות IP אני רוצה שיכנסו לדף מסוים וכל אחד יראה את ה IP שלו
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נגיד אני שם לו 4-5 תמונות ושהוא יתן לי לינק לתמונה שתמיד תציג את זה ותתחלף... יש דבר כזה? לא אכפת לי אם זה שירות באתר מסויים או שזה קוד בשפת תכנות שצריך לשים באחסון.. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני בונה אתר צבאי, ומחפש קוד שלם שניתן לשנע לתוך מערכת סגורה. כל הקודים שחיפשתי בגוגל היו תלויים באיזה אתר שהיה מספק את קבצי הPHP/AJAX או ASP, בנוסף לJS, ולא תמיד יכלתי להוריד אותם. אני צריך ShoutBox פשוטה, ללא סיבוכים של FLASH או שוקוויב, אם אפשר, ניהול תוכן ואמוטיקונים. תודה רבה :-)
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם במציאת קוד מקור לתוכנה הזו - כל מה שאני צריך זה לסמן או לעבור על String של אותיות בעברית ולהפוך אותם לאנגלית - וכן להפך. בתוכנת langover ישנה אפשרות כזו , ואף ישנה אפשרות להוריד sdk מהאתר שלהם - אבל אני לא מצליח להבין מאיפה לקחת את קוד המקור לפונקציה זו.. אשמח אם תעזרו לי למצוא משהו דומה או את קוד המקור בעצמו. תודה רבה והמשך יום טוב לכולכם.
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, כחלק מפרוייקט הOPENGL שלי אני צריך להתחיל לעבוד על הלוגיקה(הגרפיקה די גמורה לטעמי) - כלומר בדיקת התנגשויות בין חלקים, בדיקה שחלק לא חורג מגבולות ה"לוח" וכו' , יש רק בעייה אחת שממש אין לי כוח לעשות את זה, אני מחפש קוד מקור לפרוייקט כזה אם מישהו מכיר או עשה כבר - שוב אני צריך רק את החלק הלוגי ולא את הגרפיקה.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום הורדתי search engine קטן ונחמד שעשוי בphp החיפוש עובד רק דבר אחד .. העברית יוצאת הפוכה לגמרי .. בעיה ראשונה : הדף מתחיל מצד שמאל ובעיה שניה: כל השורה העברית הפוכה כשהעברתי את ה encoding של ה explorer לWindows (Hebrew אז זה הסתדר עם העברית העניין זה שלא מתאים לי שאנשים יתחילו לשחק עם הencoding בhtml אני יודע איך לשחק : <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255"> העניין זה שבphp אין לי שמץ תודה מראש לעונים :smoke:
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום פעם הראו לי איך ליצור חלוניות עם טקסט ולחצן אישור בVB דרך הכתבן. אני לא זוכר איך. מה שאני בעצם רוצה לעשות זה, שכל משתמש שמתחבר עם היוזר שלו למחשב יופיע לו חלון ישר עם ההתחברות שיזכיר לו לכבות את המקרן בסוף השימוש. וסגירת החלון ע"י לחיצת אישור. איך אפשר להעלות את הסקריפט הזה לכל יוזר שיתחבר? לשים בתקיית startup של האדמיניסטרטור? תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן. אני נתקלתי בבעיה. בניתי תוכנה קטנה (Visual Basic) שמזהה לחיצה בשלט XBOX ושולחת מקש במקלדת לפי תו שרשום בbtnY.text: If currentStateButtons.Buttons.Y = ButtonState.Pressed Then My.Computer.Keyboard.SendKeys(btnY.Text, False) End If הבעיה היא, שעד שאני משחרר את לחיצת הכפתור בשלט, עוברת כחצי שניה ואני מסיים עם משהו כזה (נניח הגדרתי מחרוזת text בשדה btnY): texttexttexttexttext במקום שילחץ לי על המקלדת פעם אחת text איך אני פותר את הבעיה? אני משתמש בVisual Studio 2010.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי. יש לי שרת http ואני רוצה לבנות אתר שיהיה בו גם נגן פלאש (מדיה כמו בכל הפורטלים) ואני יוכל להכניס בו תכנים שאני ארצה (מהשרת שלי). תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים נתקלתי בהמון גרסאות של VISUAL STUDIO 2005 רק ללמידת C לא c++ ולא c# C רגיל רק למטרת למידת אלגוריתמיקה מחפש קומפיילר נוח תודה
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
האם אתם מכירים קומפיילר טוב וחינמי לCPP? ובקרוב כנראה צפויות לכם הרבה שאלות ניוביות על CPP.
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי ספר בעברית ואני רוצה בוף סוף לשבת וללמוד כמו בן אדם. אני מחפש קומפיילר ל-C שיעבוד על ויסטה אם אפשר. ואם אפשר אז גם הסבר מה בדיוק להתקין וכו' כי אני ממש בור בזה. תודה וחג שמח.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש קומפיילר לשפת C# ומאיפה אפשר להוריד אותו. שאלה שנייה, אני עכשיו בתיכון בכיתה י' ואני לומד מדעי המחשב שפת C# ולומדים שם ממש בסיסי, עכשיו אני מחפש ספר ללימוד C# לרמה שלי (אני לא יודע כלום, אני יודע לרשום רק Hello World), איזה ספר אתם ממליצים בשבילי? תודה לכל העוזרים!!! :s05:
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מחפש קומפיילר לדוס של C (רצוי ++C) ולא Turbo C++ 3.1. בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
משום מה לא הצלחתי למצוא בגוגל אחד שעובד לי.... וראיתי אצל חבר שלי (אבל זה מתאים רק למק) אחד שמסדר את השורות בצורה מדורגת יפה, זה נוח אז אם אפשר כזה נ.ב אם זה לא מתאים לפורום אז מצטער אבל בבקשה תעזרו לי , אני צריך לסיים את עבודת החופש מהר =\
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
...יש קומפיילרים חינמיים של בורלנד?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש ספר לימוד או קורס עם הסבר מוחשי לשפה זאת אומרת איך להתחיל פרויקט איך לתכנן אותו לפרק אותו לחלקים וכו רעיון לפרויקט תיכנון עיצוב פירוק לתת פונקציות משהו שיתן לי המחשה איך לעבוד תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בדגש על קורס טוב בעדיפות רבה בעברית או לחילופין אנגלית לא ברמה גבוהה מדי אני רוצה לנהל מערכת שעובדת בדומה לצאט\ ווצאפ - יש לי קבוצות משני סוגים אחת: קבוצה של טלפונים לא חכמים - שהיו לי את היכולות להתקשר לכולם על מנת להשאיר הודעה, לחבר אותם לאתר שלי - אני רוצה שההקשות שלהם על הטלפון ישפיעו על האתר! וכן שהאתר יוכל לתת להם הרשאה להשפיע או לא ויכל לנתק אותם במקרה הצורך עבור טלפונים חכמים - מערכת הדומה לצאט אך אם אפשרות של נתינת 'תור' - כלומר אחד יפעל והאחרים לא וכמובן השפעה של כל אחד על המערכת שלי תודות!!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני כרגע משרת בצבא, ולצערי זמני מאוד מוגבל משום שאני חוזר הבייתה רק בסופי שבוע (חמשושים). אני מאוד מעוניין להתעמק בתכנות (C,C++, ושאר השפות). אני מנסה ללמוד את שפת C באופן עצמאי כרגע דרך הספר "המדריך השלם לשפת C" של הוצאת הוד עמי, מהדורה חמישית. בנוסף, הורדתי מדריכים מהאינטרנט כדי לחזק מידע שלא מובן לי בספר. אמנם יש התקדמות, אבל אני מרגיש שזה פשוט לא מספיק. אני מבין את ההסברים מצד אחד, ומצד שני מתקשה בתרגילים המעשיים. מאוד מפריעה לי העובדה שאין הסברים מפורטים לכל משימה שמבקשים ממני לבצע. הגעתי למסקנה שעדיף לי ללמוד בקורס בצורה מסודרת (תקנו אותי אם אני טועה). המוקש-קורס תכנות רציני שמתאים למתחילים ומועבר בסופי שבוע. אשמח מאוד אם תמליצו לי על קורס באזור המרכז. אם…
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
החלטתי שאני רוצה ללמוד תיכנות ואני רוצה עשות את זה בקורסים , הבעיה היא שאני לא יודע איפה לחפש , ניסית במכון סיוון אבל אין שם לגילאים 14-15 אז אם מישהו יודע או יכול למצוא לי זה יהיה מצויין .. כמו כן אני גם מחפש קורססים באלקטרוניקה אזז אם תכלו לענות ליגם על זה ... תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-