תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היי.. אם אפשר בבקשה הייתי מעוניין לדעת איך כותבים ב-C תוכנה שמקבל מספר בינארי (מורכב רק מ-0 ו-1) ובודקת אם הוא פלינדרום. תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בסיס נתונים ובתוכו טבלה שאותה אני מעדכן ממספר מקורות מידע שונים (לצורך הפשטות נאמר שני מקורות מידע). הצרה היא שמקור מידע אחד מתעדכן בקצב איטי יותר מהשני , והשני לא מכיל את כל המידע כמו הראשון. ולכן רק שילוב של שניהם יתן לי תמונה מדוייקת של מה שקורה. הצרה היא שעדכון מהמקור מידע האיטי יכול לדרוס מידע חדש שהגיע מהמקור המהיר, יש שדות שהערך בהם יכול להתקדם רק בכיוון מסויים ואז אין בעיה אבל יש שדות שלא וכאן אני נתקע קצת. אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הערה, אני משתמש ב MySQL ו Java אבל השאלה לא קשורה לשפת כל שהיא. תודה
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מה הבעיה אני מנסה להוסיף אנשים למסד נתונים ואני לא מצליח <body bgcolor="E5E5E5"> <% set c=Server.CreateObject("ADODB.Connection") c.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" c.Open Server.MapPath("proj.mdb") dim s,use,email,pass3,date use=request.form("use") email=request.form("mail") pass3=request.form("pass1") s="insert into users values("&use&", '"&email&"', "&pass3&")" c.execute s c.close set c=nothing response.write("נרשמת") %> הוא אומר לי Microsoft JET Database Engine (0x80040E10) ??לא ניתן ערך עבור אחד או יותר מבין הפרמטרים הדרושים. /p/game.asp, line 14
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה שמ9 הוא יוסיף את ה ABC לפי קלט. int i,j,n; printf("Enter the number of lines:"); scanf("%d",&n); char arr[27]="ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ"; if(n>9) { for(i=1;i<=9;i++) { if(i==9 && n>9) { for(i=0;j<=n-9;j++) { for(j=0;j<=9;j++) { printf("%d",j); } printf("%c",arr[i]); printf("\n"); } } for(j=1;j<=i;j++) { printf("%d",j); } printf("\n"); } } עשיתי דיבאגינג ולא הבנתי למה הוא לא נכנס ללולאה שבתוך ה if...
-
- 1 תגובה
- 6.7k צפיות
-
-
public static int countArray(int []_arr){ int sign=_arr[0]+1; int count=0; boolean found=false; int start=_arr[0]; for (int i=1; !found; i=((i+1)%_arr.length)){ count++; if (_arr[i]==start){ _arr[i]=sign; //mark this place if (_arr[(i-count)%_arr.length]==_arr[i]) found=true; else _arr[i]=sign; } } return count; } מה שהקוד הזה אמור לעשות הוא בעצם להחזיר את הגודל של המערך בשיטה הבאה : ע"מ לדעת כמה מכוניות יש בחניון (או כמה איברים יש ברשימה המקושרת/מערך) נתחיל ממכונית כל שהיא ונזכור את המספר שלה עכשיו נתחיל לספור מכוניות אם נגיע למכונית שמסומנת כמו המספר של הראשונה (שאולי זו בדיוק היא) אז נבצע שני דברים הראשון נשנה את הסימן שעל…
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום, אני בונה GUI. בתוך המסגרת הגדרתי מיכל ובתוכו 4 פנלים. הבעיה שלי שאני לא מצליח לשלוט על גודל הפנלים ועל הרכיבים בתוכם. ניסיתי עם SET SIZE ו - PREFERED SIZE. זה לא עובד. חשוב להזכיר שאני עובד עם מנהלי פריסה. מצ"ב תמונה עזרתכם תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם למישהו יש איזשהו מאמר(עדיף בעברית) על פתיחת קבצים בצורה בינארית? או אם אין מאמר אז איך פותחים קבצים בצורה ביניארית? אשמח מאוד אם תענו,תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
struct Node { int data; Node *next; }; void func(Node *head) { head=new Node(); head->data=10; head->next=NULL; } int main() { Node *head; head=new Node(); head->data=0; head->next=NULL; func(head); cout << head->data; return 0; } ברגע יציה מהפונ' הפוינטר חוזר להיות עם תוכן שהיה לפני קריאה לפונ' זאת אומרת זהו פוינטר לוקלי? זה כמו עם משתנים לוקליים שהם קיימים רק עבור הפונ' שנוצרו בה (ועבור הפונ' שבתוך)? מה יכול להיות הפתרון לבעיה (כמו עם משתנים, שאנו יכולים להעביר לפונ' את המשתנה עם סימן "&" וכך נוכל לשנות אותו) בקיצור, איך אוכל לשנות את המידע שפוינטר מצביעה עליו (ב-HEAP) מתוך פונ', כך שהשינויים שבוצעו ישארו גם כשנצאה מהפונ'? תו…
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכם, אני עושה פרוייקט לבגרות בשפת ASP, ויש לי בעייה בממשק המנהל שבניתי, שלא עובד. זה אמור לעשות תפריט ניהול שמאפשר למחוק משתמשים ולמחוק מנהלים מהמערכת, והוא באמת מראה, ועושה רשימה של כל המנהלים וכל המשתמשים. אבל ברגע שאני לוחץ על Submit, זה מביא אותי למסך ריק. אני כבר נואש. תודה מראש, Ameralis Zaiir קוד המקור: <% Response.Buffer = True Set oConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") oConn.open "Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};" &_ "Dbq=G:\Inetpub\wwwroot\LIOR\db1.mdb;" &_ "uid=admin;" &_ "Pwd=;" dim action action =Request.Form("action") If Not IsEmpty(action) Then If action = "deleteuser" Then oConn.Execute ("Delete tbl_lakohot WHE…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין Visual C++.NET ובין ++C ? ואיזו מהן כדאי ללמוד?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, אז אם טעיתי, מראש מתנצל... אני זקוק להמלצות של אנשים/גופים מקצועיים שבונים אתרים. ועדיפות לא לכאלה שהם יקרים מדי. אני לא ממש מבין בתכנות ובבניית אתרים, אבל אני כן יודע להגדיר מה אני רוצה באתר, וגם חשוב לי שמי שיבנה אותו יהיה מספיק מקצועי לדעת על מה אני מדבר כשאני מבקש תאימות לדפדפנים (w3c) או הנגשה רמה 1/2. חשבתי אפילו לנסות את אופציית הסטודנטים/מכללות, אבל זה נראה לי מסובך מדי, ולכן אני פונה בפורום פה - אולי מישהו יכול להמליץ לי על חבר או חברה מהיכרות אישית. הדרישות שלי מהאתר הן: תאימות לדפדפנים, הנגשה רמה 2, איזור לוגאין (איזור אישי לאחר זיהוי לוגאין). מבחינת העיצוב - די סטנדרטי. כ- 30 דפים באתר. חוצמזה, יש לי כמה שאלות בנושא…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
טוב אז ככהאני חדש בפרום ויש לי שאלה . אני רוצה לכתוב תוכנית באסמבלי (Fasm ) , אפילו תוכנית הכי בסיסית , לצרוב אתה על דיסק , ולהריץ אותה ליפני שעולה מעקכת ההפעלה . והנה מספר שאלות שיש לי : - איך אני יכול לעשות דיסק בות עם תוכנית בסיסית באסמבלי ? - איזה סוג קובץ צריכה להיות התוכנית ( מדובר בסופו של דבר בהרצת קוד בינארי על המעבד ) כל עזרה תתקבל בברכה , גם הפניות לספרות רלוונתית כי ממש לא הצלחתי למצוא כלום . תודה מראש חברה
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני אשמח עם מישהו יוכל לתת לי קצת מידע לגבי COLLECTION IN .NET, הדבר היחיד שאני יודע על זה שזה קשור לכפתורים, תיבת דו שיח וכו' ... אני צריך קצת חומר על זה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
הצגתי תמונה בwindows form ואני רוצה שכל כמה שניות התמונה תשתנה לתמונה אחרת, כלומר, כל כמה שניות התמונה תשתנה לתמונה השניה וחזרה לראשונה. מישהו יודע איך עושים את זה ?
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם התחלתי להתעניין קצת באקסס ומצאתי את עצמי נתקל בכל מיני מונחים בתוך התוכנה שאני לא מכיר. דוגמא הייתה לי בניסיון ליצור קשרי גומלין בין 2 טבלאות אך קפצה לי הודעה "לא ניתן ליצור אינדקס ייחודי עבור שדה הטבלה הראשית" ועוד כל מיני הודעות כאלו ואחרות על מפתח ראשי ודברים דומים. השאלה היא איפה אני יכול לקבל מדריך קצר למתחילים שבו מרוכזים הנושאים החשובים ביותר? אשמח לכל עזרה או הסבר אחר, תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי אני בקטע של ללכת ללמד את עצמי תכנות. ההתלבטות שלי היא בין פיתוח PHP לבין כל מה שקשור לJAVA / NET. בגדול, PHP מדבר אלי יותר ברמה האישית. כשהייתי בתיכון הייתי מתעסק ברמה החובבנית בזה. יש לי קצת רקע וזה דיי עניין שמעביר לי את הזמן בכיף. ואני אהנה ללמוד את זה. מצד שני האפשרות של JAVA/NET זה יותר כמו הלימודי הנסדת תכנה בתיכון. פחות מושך אותי אבל אני לא חושב שאני אסבול למוות. אולי זה יהיה באמת גם נחמד. לאור מה שרשמתי, החלטתי שאני בסוף זורם על מה שקרוב אליי יותר וזה הPHP. אני רוצה להתחיל קורס במכללת ג'ון ברייס בפיתוח PHP השאלה היא אם יש ביקוש מבחינת מקצוע בתחום. זה יהיה סתם מעפן ללכת ללמוד משהו ולא לעשות עם זה כלום. אני מסתכל על דרישות באינטרנט (חלקם רוצים תואר במדעי …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין להעלות נתונים לתוכנה שבניתי מקובץ אקסל. הצלחתי לעשות רק את הפעולה ההפוכה (לשמור בקובץ אקסל).
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
לא ממש קשור לתכנות , אבל אתם בטוח יודעים ... קיבלתי תרגיל בו נדרש לממש מערכת, המקבלת כקלט מספר בינארי N בן 5 ספרות, ומוציאה במוצאה 1 אם N מתחלק ללא שארית ב-3; 0 אחרת. יש לממש את המערכת אך ורק באמצעות מסכם אחד לשני מספרים בעלי 4 סיביות כל אחד, ובורר 8 ל 1 אחד ללא שערים. השאלה שלי היא איך בודקים אם מספר בינארי מתחלק ב 3 ? אני יודע שחליוק ב 2 מתבצע ע"י הזזת כל הסיסיות במספר ימינה , האם יש "טריק" כזה גם בחילוק ב 3 ?
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לבנות אתר שנראה ככה: ברגע שנכנסים אליו הכל נטען, אבל לא הכל מוצג ורק כאשר אני לוחץ על קישור מסוים זה עובר לחלק אחר באתר הזה. לדוגמא משהו בסגנון הזה: http://www.templatemo.com/templates/templatemo_214_metal/ ועוד שאלה נגיד יש לי באתר שלי תמונות מאתרים אחרים, איך הכי מהיר להציג אותם כל התמונות על השרת שלי ואז בכניסה לאתר זה מציג את כולם מהאתר שלי או קישורים לתמונות מאתרים אחרים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלנו תרגיל בקורס במבנה מחשב לנטרל פצצה בינארית. כלומר אנחנו מקבלים קובץ הרצה, עושים לו objdump ומסתכלים על הקוד אסמבלי שמתקבל במטרה לעבור את כל השלבים בלי שתיקרא הפונקציה explode_bomb. הדרך שמשתמשים בה היא debugging בעזרת gdb. עברתי 5 מתוך 6 שלבים ונתקעתי פה: 08048bf7 <phase_6>: 8048bf7: 55 push %ebp 8048bf8: 89 e5 mov %esp,%ebp 8048bfa: 57 push %edi 8048bfb: 56 push %esi 8048bfc: 53 push %ebx 8048bfd: 83 ec 3c sub $0x3c,%esp 8048c00: 8d 45 dc lea 0xffffffdc(%ebp),%eax 8048c03: 89 44 24 04 mov %eax,0x4(%esp) 8048c07: 8b 45 08 mov 0x8(%ebp),%eax 8048c0a: 89 04 24 mo…
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני מחפש קוד, אולי META או לא יודע מאיזה סוג, שפשוט שהאתר עולה, התמונות לא יצטרכו להיטען מחדש, מכיוון שכל התמונות שעולות באתר הן כבדות, בקיצור צריך שהאתר בעצם ישמור את התמונות ב-CACHE של המחשב. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב תוכנה שתשתמש בטבלת SQL אפשר מדריך כי אני לא מוצא שום דבר. ושוב אני כותב בC++. עריכה: הSQL הוא MS Access
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי במחשבי את תוכנת אפאצי כדי שאוכל לתכנת בPHP בקלות אבל התוכנה קולטת כדף ראשי רק דף בשם index.html ואני רוצה שהוא יהיה מסוגל גם לקלוט כעמוד ראשי דף בשם index.php איך אני עושה את זה? תודה רבה לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשביל שהתוכנה שאני עושה תהיה די יעילה אני רציך להפסיק מדי פעם לולאות FOR האם עדיף לבצע לולאות For עם Break או לולאת While. המצב כרגע הו לולאת While.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי טבלה בבסיס נתונים (עם 3 עמודות string,int,int), ואני רוצה להציג אותה על המסך לא בצורת GRID, אלא- בעיצוב של LABELים וקוים מפרידים. איך עושים זאת באמצעות ItemsControl?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-