עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by 11moshiko11,

שלום האם ניתן לקלוט תו בודד ללא GETCH)(, אלא באחת מהפעולות הבסיסיות של ספריה IOSTREAM? תודה ושבת שלום, מושיקו

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by מאור247,

אני צריך עזרה דחוף!!!! מישהו יכול להעלות לי את המשחק איקס עיגול בשפת C אבל לא יותר מידי מסובך.... עד לרמה של פונקציות בסיסיות!!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by redead,

הפנקציה שאני אמור לכתוב היא : * כתוב פונקציה סטטית המחשבת והמחזירה מהו היחס האסימפטוטי בין גודל המערך לבין ההחלפות שיש לבצע כדי שהיה ממוין בסדר עולה השמח לקבל הדרכה כי אין לי מושג מה אני אמור לעשות כאן.. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני צריך ליצור קוד שניגש לאיזה שהוא input שהוא מסוג hidden ולשנות לו את הValue עד פה הכל טוב ויפה הקוד תואם לקוד שבאקספלורר עכשיו לפקד קוראים getinfo1 ואני לא מצליח להגיע אליו באקספלורר 6 זה דיי פשוט document.all['getinfo1'].value='any String'; עכשיו השאלה שלי היא איך אני עושה את השורה הזו שתתאים לדפדפן כמו פיירפוקס ... תודה רבה לעוזרים אני סורק את הרשת בשביל זה כבר שבעות אך ללא הצלחה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Pure-Gold,

איך אני עושה בטעינה של הסרטון שלי סטטוס שמראה את האחוזים של הטעינה או סטטוס שמראה כמה קילו בייטים ירדו מתוך כלל הקילובייטים של הסרטון. תודה

6. שלום, כיצד אני מוסיף לתוכנית win32 api אופצייה לבחירת מוזיקה ON או OFF ע"י Check Box או Radio Button? צריכה להיות עבור החלון הראשי. מדובר ב C++. בבקשה הסבר ולא לשלוח לינק ל win32 tutorial? תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by MasterDK,

זו בעיה דיי ידוע ואני מחפש אליה את הפתרון הפשוט ביותר והטוב ביותר. תיאור הבעיה: נתונה מחלקה BasePacket שממשת את האינטרפייס Serializable. למחלקה יש בנים כגון: LoginPacket, LoginFailPacket, PingPacket, PongPacket וכדומה (רמת ההורשה היא 1, כלומר ל BasePacket אין נכדים רק בנים). נתונים שתי לקוחות A ו B שיש ביניהם סוקט פתוח והם מדברים בפרוטוקול מסויים ששולח את אחת ממחלקות הבנים של BasePacket (היא עצמה אבסטרקטית ולכן לא ניתן לשלוח אותה). תהליך שליחת חבילה LoginPacket מ A ל B נראה ככה: LoginPacket login = new LoginPacket(.., .., ..); X x = Serialize(login); Send(x); בואו נצא מהחנה ש Serialize עושה סריאליזציה ומחזיר אובייקט מסוג מסויים אשר ניתן לשליחה בסוקט, ו Send שולח את הב…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by D-M-X,

איך מגדירים לVS2008 שיעבוד עם דפי ASP כלומר שתהיה השלמה אוטומטית לדברים כמו RESPONSE וREQUEST?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by b-a,

אני רוצה ליצור תוכנה שתפעל רק ברגע שיש חיבור לאינטרנט ! יש למישהו מושג איך אני עושה את זה ? אם אפשר גם איזה קישור לקוד לדוגמא זה יכול להיות נחמד... יש את האפשרות של לתת פינג לשרת מסויים וברגע שיש פינג אז התוכנה תעלה.. אבל אין לי שמץ של מושג מאיפה בכלל להתחיל בקטע...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by eido300,

מישהו מכיר אתר בעיברית שיש בו תרגילים ל#c, עדיף שבאתר יהיה אפשר למצוא גם תשובות למקרה שאני לא אצליח משהו. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. איפה כדאי ללמוד??ממי?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. זה חלק מקוד שאמור לבדוק אם כתובת מייל שהוזנה היא חוקית. הוא אמור לבדוק קודם כל אם יש שטרודל במקום מעל השני במחרוזת. את זה הוא עושה תקין. אם הוא עבר את הבדיקה הראשונה (הבוליאני על "אמת") הוא ממשיך לבדיקה השניה: לבדוק האם יש נקודה בכל החלק שאחרי השטרודל. את זה הוא עושה. הבעיה היא שאני רוצה שיבדוק לא בכל השטח מחרוזת שאחרי השטרודל אלא מ-תוו אחד אחריהשטרודל ותו אחד לפני הסיום (הרעיון הוא שכתובת אימייל כזו "dsfs@.asd" או שהנקודה תהיה בסוף- יהיו לא חוקיים ויהפכו את הבוליאני לשקר) . כרגע הכל עובד חוץ מהחלק של התנאי האחרון-הוא מתעלם מהפלוס אחד והמינוס אחד, ולא משנה איפה יש נקודה אחרי השטרודל הוא מחזיר לי בוליאני "אמת".... אני חושב שהבעיה נעוצה בתחביר לא נכון... מישהו יכול לעזור ב…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

היי כוסיות אני רק בן 17 כיתה י"א והשפות היחידות שלמדתי ואני לומד זה C# ואסמבלי. זה אתר סטטי לחלוטין, ללא שום פאנל ניהול, הכל דרך הקוד. עבודה מפרכת. בבקשה לא להעיר הערות מעליבות בכלל ועל הקידוד בפרט. '>http://www.d-designs.co.il]WWW.D-DESIGNS.CO.IL הבעיה: ב-FF יש כזה רווח ריק בצד ימין, כנראה משהו השתבש בקוד כשהתחלתי לבנות את העמודים. אני פשוט לא מצליח למצוא איפה הבעיה תודה על כל עזרה * ה-Images נטענים לאט אני יודע אבל זה בגלל שהשרת באמריקה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by sharpi,

Cross thread invalid operation exception נגרם כתוצאה מהעלאת event של FileSystemWatcher. כאשר ה UI תופס את ה event ומנסה לעשות משהו (גם אם נתפס ע"י מישהו אחר ולאחר מכן מתחילה סדרה של קריאות לפונקציות כאשר מגיעים ל UI נזרק אקספשיין) פתרון שקיים שימוש ב invoke או שימוש SynchronizingObject delegate void CrossThreadOp(object param); private void ChangeControl(object param) { if (InvokeRequired) { Invoke(new CrossThreadOp(ChangeControl), param); } else { // Change controls here } } אני לא יכול לאתחל את המאפיין SynchronizingObject של FileSystemWatcher מהסיבה שהקוד שמרים את האירוע של ההודעה עם ה FileSystemWatcher נמצא בקוד שאינו נגיש ל UI או אפילו מבחוץ למחלקה שמשתמשת ב FileS…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by shoshana,

כתבתי קוד בc# בעזרת random והמספר לא יוצא רנדומלי: direct = new Random(); ..... int direction = direct.Next(directions.Count); SizeDirect = directions[direction]; BuildByDirect();

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Retaliator,

שלום איך אני מוסיף תמונה לחלון ב win32 api? השתמשתי בזה : Picture = LoadBitmap(GetModuleHandle(NULL), MAKEINTRESOURCE(IDB_BITMAP1)); והגדרתי Resource איך אני עכשיו מעלה את התמונה ? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by Mishka87,

היי בתוכנה שלי אני פותח סרט ע"י הפונקצייה mciSendString שבwinmm.dll את הסרט אני מעוניין לשלוח דרך networkstream, וכאן אני נתקל בבעייה לא מצאתי, ולפי מה שהבנתי, לתוך mciSendString ניתן לטעון רק קבצים שמורים במחשב, לא דרך stream. הפתרון שמצאתי הוא לפרק את הסרט לתמונה וקול בנפרד. את התמונה אני מצליח לשלוח, הבעייה בצליל. קובץ קול שלם אני יודע לשלוח ולהשמיע, אך מכיוון שמדובר בסרט, ועוד מספר סיבות אישיות, אני מעוניין להזרים את הצליל בזמן אמת, או בחבילות קטנות, ולהשמיע אותו בצד השני. האם הפתרון היחיד הוא לשמור קטע קצר(נגיד שנייה) של הצליל, ועז לשלוח את הקטע כל פרק זמן מסויים(שנייה במקרא הזה)? או שיש פתרון יותר פשוט לשמירת קול בזמן אמת למערך bytes(על מנת לשלוח אותו), ולהשמיעו? אם…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by pain_killer12,

בס"ד שלום חברים, ניסיתי להתקין את התוסף של פייתון לאקליפס, והוא מזהה אותו בסדר. בנוסף, התקנתי בנפרד את הפייתון במחשב. הבעיה היא שכאשר אני נכנס לprefernces בשביל לעדכן את האינטרפטר של פייתון. אני לוחץ new ונכנס דרך סייר לתיקייה שבה התקנתי את הפייתון, ובוחר את הקובץ python.exe, הוא מריץ bar לכמה שניות ואח"כ זורק שגיאה כמצורף בתמונה. והשורה שכתובה שם למטה היא: See error log for details. com.sun.org.apache.xerces.internal.impl.io.MalformedByteSequenceException: Invalid byte 2 of 3-byte UTF-8 sequence. אודה לכם על עזרה איך לפתור את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by orelzion,

אני לא מבין כלום בVB, אבל הייתי צריך לכתוב קוד לאקסל, אז למדתי משהו אבל משום מההוא כותב לי overlow ומפסיק הנה הקוד מה הטעות? Private Sub replace() Dim vl As String Dim char As String Dim str As String Dim repeat As String For i = 1 To 3000 str = "" repeat = "2342" vl = Cells(i, "K").Text For j = 1 To Len(vl) char = "" Select Case Mid(vl, j, 1) Case repeat char = "Z" Case 1 char = "B" Case 2 char = "E" Case 3 char = "L" Case 4 char = "F" Case 5 char = "A" Case 6 char = "C" Case 7 char = "T" Case 8 char = "O" Case 9 char = "R" Case 0 char = "S" …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by sharonp,

אין לי מושג איך להגדיר את זה כי אני לא הכי בקיא בעניין, אבל יש מן תוכנה קטנה (ליתר דיוק, בוט) שמישהו תכנת ושם בו הגבלה כך שיפעל לאט יותר מהמהירות שהוא מסוגל, כנראה בשביל לתת מעין הדגמה של יכולות הבוט בתור דמו. השאלה שלי היא איך אני יכולה לפתוח את הקוד של התוכנה בצורה קריאה כך שאוכל לחפש איפה נמצאת ההגבלה של מהירות תיפקודו, כך שאוכל לשנותה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by zvika.e,

שלום. יש לי טבלה של סטודנטים לדוגמא, ואני צריך לכתוב שאילתה ב SQL שתחזיר לי את כל הסטודנטים שהאות הראשונה שלהם היא בין A ל L. איך אני כותב את זה? אני יודע כעיקרון איך לעשות את זה ע"י WHERE (Students.name) Like 'A* ואפשר לעשות את זה על כל האותיות עם OR מפריד. אין דרך קצרה יותר? תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by D@nny,

שלום אני צריך לקבל שני משתנים מסוג כלשהו להשוות מי גדול ממי ולהחזיר 1/0/-1 בהתאם זאת תת משימה של השאלה הגדולה, אבל הבעיה הגדולה שלי זה ההבנה של הנושא הזה אני מאוד אשמח אם מישהו יבהיר לי טיפה את הרעיון הכללי פוינטרים לפונקציות כיצד מטפלים ב *void (זה יותר חשוב לי מהפתרון של המשימה כרגע) תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/beginner/default.aspx לפיתוח תחת חלונות ואינטרנט. כמובן שהם משתמשים בכלים שלהם (בגרסא החינמית). האתר אמור להסביר מאפס הרבה מהדברים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by binyamin1001,

מישהו מכיר מדריך בעברית לתקן החדש? כי אני מכיר את הפרסום עצמו באנגלית, אבל אין לי כח לשבור על זה את השיניים. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. http://web.media.mit.edu/%7Ehugo/demos/metafor-bartender-simple.mov סרטון די מגניב שמדגים את היכולות הבסיסיות של זה (הנושא בפיתוח). הנה כתבה בנושא: http://www.trnmag.com/Stories/2005/032305/Tool_turns_English_to_code_032305.html

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.