עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by juicy,

הי חברים, יש לי פה איזה תרגיל שאני לא מצליח לפתור.. מישהו מוכן להשקיע כמה דקות? אני אשלח את התרגיל בהודעה פרטית.. תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by avi1231231900,

אתם יכולים לעזור לי לבנות סקריפט שיעביר קבצים בין תיקיות.? המצב הנתון הוא שיש שתי מחשבים עם כונן משותף ואני רוצה שאני מעביר קבצים ממחשב A למחשב B הקבצים שהעברתי יעברו אוטומטית לכונן בדיסק קשיח במחשב B תודה

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  3. Started by Aurora Borealis,

אני רוצה לעשות שדף כלשהוא באתר, יוחלף בדף אחר ()response.redirect אחרי זמן מסויים (5 שניות בערך). חשבתי לעשות את זה עם לולאה כלשהיא שתרוץ מלא פעמים, אבל זה דיי מכוער, ואני מעדיף דרך יותר היגיונית. ואני צריך את זה בC#, כי הפרוייקט שלי הוא בנוי על C#+asp.net.

4. Started by psycho killer,

אני רציתי לעשות גלרייה עם תמונות שנפתחות בפופ אפ עכשיו ניסתי את הסקריפט הזה וראוים את התמונות בדף הראשי והחלון נפתח אבל לא רואים את התמונה בחלון שנפתח תעזרו קצת תודה מראש <HTML> <HEAD> <TITLE> </TITLE> <script> <!-- /*By George Chiang (WA JavaScript site www.abstract.simplenet.com) Credit must stay intact for use*/ function tile(bgname){ win2=window.open("","","width=380,height=380") if (win2){ win2.focus() win2.document.open() win2.document.write("<head><title>"+bgname+"</title></head>") win2.document.write("<body background="+'"'+bgname+'"'+">") win2.document.write("<br><br><Br><br&…

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  5. Started by Second Edition,

שלום לכולם , התחלתי ללמוד עצמאית גאווה ואני נעזר במספר מדריכים , שלהלן : אחד מהם והשני אחד מהם ממליץ על eclipse כסביבת פיתוח , אבל שנכנסתי לאתר ההורדות שלהם ראיתי שיש כמה גרסאות .. מהי המומלצת מבניהם למתחילים ? (classic או IDE for java ) המלצות נוספות יתקבלו בברכה ,

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by THE-MASTER,

*W32 - סוג של דיסאמבלר - דיסמבלאר הוא כלי שנותן לך לראות את קוד התוכנית אותה אתה מנתח בשפת אסמבלי. זוהי תוכנה שאני רוצה קישור מדוייק להורדה שלה שלה(ישר להורדה ולא לאיזה אתר אני מסתבך(יש כזה וירוס כמו שכולכם יודעים אז שאני מחפש בין כל התוצאות זה רק הוירוס ואני לא מוצא את התוכנה שאני צריך) *Hworks - נקרא גם בשם HW , כלי זה מציג את התוכן של קובץ בבסיסים הקסדצימליים גם תוכנה זאת אני רוצה קישור מדוייק מצפה לתגובות תודה מראש לכל העונים בבקשה לחפש

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. כי שינתי לוגו ועכשיו הוא גדול מידי אז אני רוצה לישר אותו לאמצע איך עושים זאת?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by elay007,

שלום.. אני חדש פה.. יש לי שאלה קטנה... יש איזה פקודה אחת בVB שנקראת Inet.... עכשיו אני מחפש איך עושים אותה בc#, כלומר מה השם של הפקדוה הזו בשפת #c

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  9. שלום יש לי שבתוכו יש קלס (של אקספטיון במקרה) איך אני יכול לרשת את הקלס של האקספטיון?

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  10. Started by מגדל,

אם איזה תוכנה אני יכול לתכנת משחקי פלאש? + אם למישהו יש מדריכים זה גם יהיה טוב...\ תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by urielka,

כתבתי מערכת הפעלה בasm זה לא ממש מערכת שלמה אלא מדפיס string ואם לוחצים על w אז זה מדפיס את הגרסה אך זה לא עובד על מערכת הפעלה אחרת אלא כמערכת הפעלה עצמית שהיא רק מבצעת את האמור למעלה אני מצרף קובץ שהוא image של floppy כדי להשתמש בvmware : [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  12. Started by shaithebest,

שלום חברים אני עובד עכשיו עם תבניות פלאש דרך XML כאשר אני מנסה להכניס טקסט עברי יוצא בשפת מראה השאלה היא איפה בקוד מכניסים את הDIR=RTL הידוע?? להלן הקוד: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <content> <!-- general vars --> <settings> <item name="companyName1_1st_Letter"><![CDATA[<b>W</b>]]></item> <item name="companyName1"><![CDATA[<b><font letterSpacing="-3">omen<font color="#151515">’s</font></font></b>]]></item> <item name="companyName2"><![CDATA[<font letterSpacing="-1"><b>STORE</b></font>]]></item> …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ranran,

נניח יש לי תוכנה ויש קובץ ואני עושה עליו פתיחה באמצעות ובוחר את התוכנה אני רוצה שהתוכנה תדע לפתוח את הקובץ כלומר נניח NOTEPAD אז אם אני יבוא על מסמך טקסט ויעשה פתיחה באמצעות על תוכנה אני רוצה שיהיה אירוע או כל דבר שבעזרתו אני יפתח את הקובץ בתוכנה למשל גם כמו אינטרנט אקספלורר או תוכנות טורנט וכו... {C#}

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by bdoron,

האם מישהו יודע אם יש web service לפיקוד העורף?

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. נגיד ואני בונה תוכנה שאמורה לקלוט מס' משתנים ולהחזיר את הממוצא, ועפ"י כמות המשתנים שהיא קלטה היא קוראת לmethod המתאים... import java.util.*; public class avarage { public static void main(String[] args) { Scanner scan = new Scanner(System.in); String str; int num1=0, num2=0, num3=0, ctr =0; System.out.println("Enter nums:"); str = scan.nextLine(); scan = new Scanner(str); while (scan.hasNextInt()) { if (ctr == 0) num1 = scan.nextInt(); else if (ctr == 1) num2 = scan.nextInt(); else if (ctr == 2) num3 = scan.nextInt(); ctr++; } if (ctr == 2) System.out.println(doAvarage(num1, num2)); else if (ctr == 3) System.…

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  16. Started by IlanF,

אני מחפש מערכת לניהול משתמשים לאתר שבנוי ב PHP. אני צריך משהו פשוט, אבל מאובטח. שהמערכת תנהל הרשמה, התחברות, איפוס ססמאות וכו', אבל הדבר הכי חשוב שאני צריך הוא שאם אני כבר מחובר ממחשב A, ומנסה להתחבר ממחשב B, שהמערכת תנתק את המשתמש במחשב A. (אני לא יודע כמה זה אפשרי, או בטוח, אבל זה מה שביקשו ממני) אשמח להמלצות, תודה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. אני צריך לקבל קובץ שכל שורה בו היא מחרוזת ואני צריך באמצעות מיון מהיר לכתוב לקובץ חדש בסדר עולה. הבעיה היא שהמיון מהיר מקבלת מערך חד מימדי ובשביל הדבר הזה אני צריך מערך דו מימדי שיכיל את כל המחרוזות. איך אני יעשה את זה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום רב, אני מתחיל ללמוד JS,HTML,CSS וכו'... בקורסים מלמדים אותנו את זה על NOTEPAD פשוט, הבנתי שיש תוכנות עריכת טקסט שמיועדות מראש לתכנות-עם עזרים וויזואליים (יישור,חלוקה לצבעים לפי שכבות תכנות וכו'...) הורדתי UltraEdit ... האם יש תכנה אחרת מומלצת יותר? (רצוי קטנה שניתן יהיה לסחוב בדיסק און קי ו"לאנסטל" ב"שלוף"

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by eido300,

אני לומד עכשיו על c# ולא הצלחתי להבין מה העניין בrecord, הבנתי שזה תחליף למחלקה ולstuct, אבל תכלס מה מיוחד בו ולמה שאשתמש בו ולא במחלקה/מבנה, אשמח אם מישהו יוכל להבהיר את העניין. תודה.

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by kabirsh,

שלום אני צריך למיין מערך int ב C רצוי רק עם לולאת FOR ו WHILE/DO WHILE

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום באיזה שפות פיתוח, אפשר לכתוב תוכנית, שלא תצטרך Runtime Distributables בשביל לרוץ? NET. מן הסתם נפסלת ישר, כי היא צריכה את ה-NET Framework. מותקן, מה שלא תמיד קיים בכל מחשב. ++C אמורה להיות הבחירה הנכונה, אבל אני יודע שגם שם, לפעמים יש מצבים שזה דורש Runtime Distributables, אז מה צריך לעשות כדי להמנע מזה - כך שהתוכנה שלנו לא תדרוש את זה אלא פשוט תרוץ טוב? תודה card

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by too,

תראו זה ממש חשוב לי אני צריך את זה דחוף כמה מהר שאפשר. אני ברמה של מתחיל... תודה רבה לכל מי שיעזור!! אני צריך לעשות ככה-יש לי שני משתנים A ו-B. אני אומר למשתמש להכניס את הערכים המספרים שלהם ואז אני צריך להגיד למחשב להחליף בין מה שהמשתמש כתב. לדוגמא המשתמש הכניס שA שווה ל5 וB שווה ל9 אז אני צריך שהמחשב יחשב שלמעשה שA שווה ל9 ואילו B שווה ל5.כאילו שיחליף ביניהם אבל מבלי להשתמש בעוד משתנים חוץ מA ומB. שני המשתנים הייחדים שאני יכול שיהיו לי הם A וB.תשאלו אותי אם לא הבנתם משהו. אני צריך את כל הנוסחה כולה כתובה בצורת האקליפס ואם אפשר גם הסבר... ניסיתי בהתחלה להגיד ש A=B וכן להיפך אך כמובן זה לא הלך. ואני לא יודע איך לעשות את זה מבלי להשתמש בעוד משתנים. יותר מאשמח אם תראו לי. …

23. Started by iakovl,

התחלתי ללמוד JAVA לא מזמן ונתקלתי בבעיה קטנה המורה שלנו הטיל עלינו מטלה שבתוכה צריך לקיים את תקינות הקלט הבאה: " X צריך להיות קטן או שווה לY . כמו כן, X צריך להיות גדול ממש מ-0" הבעיה שלי היא החלק המודגש מה שיצא לי הוא: while ( x<0|| x>y) כלומר אני בודק רק האם הוא גדול 0 איך אני בודק האם הוא גדול ממש מ 0 ? תודה

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  24. איך אפשר לוודאות שהתוכנה שלי תפתח רק פעם אחת ואם ינסו להפעיל אותה שוב כשהיא כבר פתוחה היא לא תפתח? בת'רד אחר אמרתם שאפשר לוודאות אם קובץ כבר פתוח ע"י try\catch + לפתוח את הקובץ בstream ולפי זה לדעת אם הקובץ פתוח או לא, כאן זה לא יעזור כי הקובץ שלנו בוודאי פתוח לפחות פעם אחת (הקובץ שעכשיו פתחנו), כך שהתוצאה תמיד תודיע שהקובץ פתוח כבר. חשבתי על אפשרות ליצור תוכנה שלישית שתפקידה לפתוח את התוכנה שלנו ושהיא תבדוק אם התוכנה שלנו כבר פתוחה, ואז לכאורה תהיה לנו אינדיקציה אמיתית לגבי מצב הפתוחה שלנו. ז"א לבנות תוכנה (שלצורך העניין נקרא לה isAppOpen) שבודקת אם התוכנה (המקורית, זו שאנו רוצים לפתוח) כבר פתוחה, אם כן - תכתוב שהתוכנה כבר פתוחה ולא תפתח את התוכנה, ואם לא - תפתח את התוכנ…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Dror Arasheven,

תודה לעוזרים . הכול רץ ועובד . אבל משום מה 2 אלה לא עושות את התפקיד כמו שצריך . החיבור עובד חלקי לפחות .... http://pastebin.com/aq3d5rPf

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.