עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום לא מזמן התחלתי ללמוד על אלגוריתמים גינטיים ורשתות עצבים מלכותיות (ANN), אני דיי יודע בתיאוריה איך לעבוד איתם (ואפילו ניסיתי כמה בעיות עם GA) אבל חסרה לי פרקטיקה והרבה. חשבתי אולי אתם מכירים כל מיני בעיות שניתן לפתור עם שימוש ב GA או ANN או שניהם, משהוא שיתן לי "להרגיש את זה", כמובן ניסיתי לחפש בגוגל אבל אני לא בדיוק יודע מה לחפש. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by eladh16,

שלום איך אני מוסיף עידכוני rss לאתר הפרטי שלי? לעמוד הראשי בדרך הכי פשוטה וקלה. ועוד שאלה: יש לי פורום(smf) שבו כבר יש אוטומטי עידכוני rss(מופיע האיקון בשורת הכתובת למעלה). כאשר אני נכנס לעידכוני ה rss אני רואה את כל הנושאים החדשים שנכתבו בפורום. הבעיה היא שאני רואה גם את הנושא של ההודעה וגם את התוכן שלה. איך אני יכול לשנות שיהיה מוצג בעיכוני rss רק הכותרות של הנושאים החדשים ולא גם את התוכן של הנושא עצמו? תודה

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by MadGhost,

ניסיתי לקשר בין לימודי התכנות ב-C לאלגברה לינארית , ותהיתי אם יצא למשהו לראות (או לעשות) תכנית שמקבלת מהמשתמש את סדר המטריצה(כלומר nXm ), ואת המטריצה עצמה ( כלומר שהמשתמש יכניס שורות ועמודות לפי הצורך ), ואז אם ניתן - תבצע התכנית דרוג למטריצה קנונית. התחלתי קצת להתעסק עם זה, אבל גיליתי שזה קצת יותר מסובך ממה שחשבתי(בעיקר בגלל הפעולות האלמנטריות שיש לבצע והסדר שלהן) ופשוט אין לי זמן לזה כרגע... מאחר ואני לא בדיוק אשף ב-C (עדיין!...), הייתי שמח לראות תכנית כזאת. יש מצב שמישהו נתקל באיזה משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by moshec69,

שלום יש לי קובץ DLL שאפשר לקרוא את הפונקציות שלו מMATLAB שמותקן על WIDOWS 32. ישנה בעיה לבצע את אותה פעולה ממחשב שמותקן עליו 64. האם קומפילציה(במחשב אחר) עם איזשהוא flag יכולה לפתור את הבעיה? (הDLL נעשה ע"י Visual studio 9) תודה

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  5. Started by m1ke,

יש למישהו מושג אם קיים דיבאגר קצת יותר נוח מה Turbo-Debugger של Borland? משום מה אצלי הוא מסרב להפתח על כל המסך

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Lior10,

איך אפשר לגרום להשלמה אוטומטית (בצורת תיבה שתפתח ותראה תוצאות קשורות) בפקד זה? מדובר בcombo המקושר לטבלת ערים. נניח ואני כותב את האות B,אני רוצה שתפתח תיבה ויהיו בה את כל הערים שמתחילות באות B. נניח ואכתוב אות נוספת למשל e,ארצה שבתיבה יהיו כל הערים המתחילות בBe. ואז אוכל לבחור את העיר המתאימה מתוך הרשימה הקיימת או לחלופין להכניס אחת חדשה. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Retaliator,

שלום, התחלנו ללמוד ממש קצת תכנות WINDOWS התבקשנו לכתוב חלון עם 3 שורות עבור קלט מידע, רק לייצר את החלון. מישהו יכול לכוון אותי או לסייע עם הסברים איך מתחילים בכלל? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by sir f,

http://www.microsoft.com/visualstudio/products/2010/default.mspx מבט ראשון על הגרסא הבאה של המהדר הנוח ביותר שאני אישית נתקלתי בו. מעניין איך יהיה כשהוא ישתחרר. (הערה-סביר להניח שאין לזה משמעות בשביל מתחיל חובב עלוב ועצלן כמוני, אבל אולי לחלק מהמשתמשים פה זה משנה)

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by dddd01,

שלום רב, לפני הכל אני רוצה להדגיש שכבר עשיתי חיפוש גם בפורום וגם בגוגל ולא מצאתי את המבוקש. אני מחפש קישור להסבר (בעברית) מה זה SOCKET בשפות התכנות JAVA או C, איך כותבים\איך עובדים\מה עושה וכו'... תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 8.7k צפיות
  10. Started by freee,

שלום, אני לומד כעת י"ג כטכנאי אלקטרוניקה. אני צריך את הפתרונות של הבחינות החיצוניות אם מישהו מכיר באיזה מקום עושים אותם. וגם חומר על שפת c+שפת האסמבלר לפי הרכיב 8051 ולא 8086. אני מודה כול כך למי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  11. איך אני יכול לקלוט מספר שלם מהמשתמש כlong ולהעביר אותו למערך כך שכל סיפרה במספר השלם תישמר במערך בנפרד? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by lesForce,

שלום . יש לי בעיה , יש משפט IF כלשהוא ואני רוצה שהוא יתעלם מהמינוס . המשפט אומר : if (((bishopRow - rookRow) == (bishopCol - rookCol))) עכשיו לפעמים זה יוצא -2 ו2 אך אני רוצה שהוא בכל זאת יקבל את התנאי. ואני גם יודע שיש את הפעולה Math.abc שמבטלת את המינוס , השאלה היא אם אני יכול להכניס אותה במשפט IF ? אם כן איך?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by GNR,

שאלות דיי פשוטות אני מניח : 1. נניח שיש לי סטרינג שהוא שהוא בעצם מספר (123456) , איך אני עושה המרה לINT ? או שאני רוצה לקחת רק את 3 בתור INT? 2. איך אני לוקח איבר מהסטרינג והופך אותו לCHAR בודד? 3. איך אני ממיר CHAR ל INT ? ש- a שווה ל97 אם אני לא טועה ולהפך. תודה

• 3 תגובות
    • 14.7k צפיות
  14. Started by ניר.,

מישהו יודע מה קוד האלגוריתם לבינה מלאכותית במשחק רברסי (כרגע בלי שימוש בעצים)?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. לא מצליח להשתמש בסקריפט של JAVA דרך פרמטר SRC והנתיב לקובץ עם סיומת JS. כאשר אני מריץ את הסקריםט באופן רגיל הוא עובד, וכשאני רק רוצה לתת נתיב לקובץ שמכיל את הסקריט הוא לא רץ !!! דוג' <script language="javascript" src="/file_name.js" > </script>

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  16. מתוך שיעורי בית: קבל משתנה מסוג STRING חפש את כל אפשוריות הפלינדרום שבו (פלינדרום זה -abcba , 123321) הדפס את הפלינדרום הארוך ביותר ואת אורכו. אני חושב שהצלחתי חלקית את התרגיל - אבל יש לי בעיה לגבי מערך סטריגנים, איך מגדירים את האורך של המערך בלי לדעת מה יהיה האורך שלו ? כי האורך תלוי במספר החלקים בסטרינג בהם יש שני תווים זהים , כמו [glow=red,2,300]A[/glow]vnjxcvhjxcv[glow=red,2,300]A[/glow] עריכה: הצלחתי , הבעיה היתה כשהאורך של המערך הראשון לא הספיק לאורך של המערך השני (שנשלח לבדיקה) , אבל אם מכפילים את האורך בריבוע האורך של המערך הראשוני (כי אלו סה"כ האפשרויות) אז זה עובד. אשמח לאפשוריות לייעל את התוכנית , כי כרגע היא לא ממש יעילה using System; using System.Co…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. מישהו יכול לתת לי סיריאל לתוכנה AllWebMenus5.1 PRO ?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by itzikman,

יש לי את הקוד הבא: public ADO(string TableName) { this.TableName = TableName; connectionString = "provider=Microsoft.JET.OLEDB.4.0; data source = " + Application.StartupPath + "\\KerenZahav.mdb"; // Default select command on the PhoneNumbers table string commandstring = "select * from " + TableName; // The link between the sql command and the database connection dataAdapter = new OleDbDataAdapter(commandstring, connectionString); // Define insert, update, and delete sql commands to use. BuildCommands(TableName); // Declare and fill the in-memory dataset from the database dataSet = new Da…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אני עושה את זה : <table> <td> <tr WIDTH=10> more than 10 </tr> <tr WIDTH=10> more than 10 </tr> </td> <td> <tr> more than 10 </tr> <tr> more than 10 </tr> </td> </table> והטבלה עדיין בעלת עמודות גדולות מ10 . מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by mushi,

מה המצב אני מעויין לדעת האם פונקצית MAIL מזירה ביטוי TRUE או FALSE והאם אני יכול להכניס אותה בתוך IF

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by iem,

שאלתי אתמול שאלה בשפת C מתרגיל שניתן לי וביקשתי עזרה ממי שיכול לעזור לי לפתור את שאלה 2... את שאלה 1 אני יודע לפתור אמנם היא לא פשוטה בפני עצמה, אבל לפחות אני יודע לגשת אליה אפילו אם הקוד לא פשוט כ"כ. את שאלה 2 אני ל-א מ-ב-י-ן. כן ! פשוטו כמשמעו אני לא מ-ב-י-ן !!! כמו שיבוא מישהו וידבר איתי סינית, זה לא שאני לא מצליח, זה לא שהיא קשה לי למציאת אלגוריתם, זה שאני פשוט לא קולט מה רוצים ממני אחרי שקראתי אותה 40 פעם לפחות... אשמח מאוד מאוד שמישהו יסביר לי אותה (אם יצליח), ואולי אפילו ייתן לי אלגו' לפתרון... תודה מראש ובכנות לכל מי שיעזור !! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by mushi,

מה המצב חברה אני בונה מערכת לרשימת עובדים וחישוב משכורות יש לי טבלה של עובדים שכל עובד יכלו לקבל כמה תפקידים בדף HTML יש לי SELECT ששם אני בוחר את שם העובד ומה שאני רוצה לעשות זה שברגע שאני בוחר שם עובד לידו נפתחת לי או מוכנסים נתונים לאובייקט SELECT של כל תחומי העבודה שהוא יכול לעבוד לדוגמה מלצר יכול להיות גם מארח וגם טלפן.. לכל תפקיד משכורת שונה זה הקוד HTML שלי <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Untitled…

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  23. Started by QQQ,

שנה הבאה אני עושה את ה5 יחידות בגרות עם הפרוייקט הנושא הכללי שלנו הוא ניהול מערכות (או משהו כזה) - כמו נגיד לבית מלון, חברת תעופה, מרפאה, קונסרבטוריום וכו'... את כל מה שהזכרתי למעלה כבר עושים - כלומר אני צריך משהו אחר. הצעות יתקבלו בברכה, תודה ;D

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  24. ב C++ למשל.

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  25. עזרה בJAVA: איך אני מנקה את חלון הפלט? יש לי עבודה בJAVA אני עובד עם eclipse. סיימתי את הכל, והכל היה נראה נורמאלי אם הייתי יודע איך מנקים את מסך הפלט . תודה מראש ערן

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים