עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by vourt,

שלום , אני מחפש כלי קטן שכל מה שיעשה ייקח מילים/אותיות ופשוט יהפוך לי אותם מANSI --> UTF8 יש למישהו מושג היכן ניתן למצא ? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני צריך Regular Expression לוודא הזנה של שם מלא בעברית (לפחות שתי מילים) עבור asp.net regular exression validator נסתי כל מיני וריאציות אך זה לא עובד לי. באנגלית לצורך העיניין הביטוי \w+[a-zA-Z\s]+$ כן עובד לי כמו שצריך. אודה לעזרה בנידון.

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by iurkin,

לא משנה. לנעול

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by פיני1805,

שלום אנשים איך אני מפנה אובייקט לפונקציה...למשל יש לי אובייקט מסוג תלמיד ואני רוצה להפנות אותו לפנקציה שתכניס את הציונים שלו. עזרה בבקשה

5. Started by kobipk,

שלום לכולם יש לי אתר אינטרנט פשוט שמתי בו מערכת יצירת קשר אבל משום מה הוא לא שולח לי את הפרטים שאני כותב למייל אני צריך עזרה ככה הוא כתוב.. עם אפשר לערוך ולהגיד לי עם יש טעות HTML <form id="form2" method="post" action="#"> <fieldset> <label for="con_name">Name:</label><br /> <input id="con_name" type="text" name="con_name" value="" alt=""/><br /> <label for="con_email">Your Email:</label><br /> <input id="con_email" type="text" name="con_email" value="" alt=""/><br /> <label for="con_website">Your Phone:</label><br /> <input id="con_website" type=…

• 13 תגובות
    • 5.3k צפיות
  6. היי, רציתי לדעת איזה כילים אני צריך כדי לבנות דף ASP שפונה לDB ושולף ממנו מידע. יש לי מותקן בבית oracle 9i ויצרתי בה טבלאות השאלה קודם כל מה אני מתקין ע"מ ליצור דפי ASP בצורה נוחה, יש לי visual stusio 2008 אבל בהתכנה לא ראיתי שם ASP אלא רק C# ++C ו- VB האם פספסתי משהו בהתקנה או שזו חבילה לא מתאימה? מעבר לזה האם יש אפשרות מדף של ASP לפנות לDB של oracle כמו לטבלאות של SQL SERVER באותו אופן. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  7. השגתי את הספר של הוד עמי "המדריך השלם לשפת C" , אבל בלי התקליטור, איפה ניתן למצוא את התקליטור שמצורף עם הספר???

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by eliom,

אפשר בבקשה הסבר מזה פונקציה חופפת ואיך מגדירים אותה בקוד. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by mashas,

יש לציין כי התוכנית עברה בהצלחה קומפילציה על לינוקס, הדיבוג מתבצע על כלי C++ builder 5 של בורלנד. אני מקבלת את השגיאה הבאה: [linker Error] Unresolved external '_Scan_rsp_rcvd' referenced from K:\MSHOVAL\BORLAND\MAC_APP\OBJ\NESTART_UNIT.OBJ יש לציין כי המשתנה מוגדר באחד מקבצי הheader . יש קובץ שמכיל את הmain ויש עוד מספר קבצים של כל מיני utilities שלהם יש headers , והמשתנה מוגדר האחד מהם ועדיין משום מה הוא טוען שהוא לא מוצא אותו.... מישהו נתקל?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  10. אני צריך לפתוח אתר מכירות.. אני זוכר שפעם היה לי פורום מוכן של Phpbb, השאלה אם יש משהו בסגנון בשביל אתר מכירות.. בכל מקרה, כמה יעלה לי פחות או יותר לפתוח אתר מכירות ממישהו שמכין דברים כאלה?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by MalGano,

אהלן. אני רוצה ממשק משתמש עם כמה חלונות אשר קיים בינהם קשר. למשל לחיצה על כפתור בחלון הראשון יפתח לי חלון שני ויועבר פרמטר מתיבת טקסט בחלון הראשון וכו. אני מעוניין להגדיר כל חלון כמחלקה שיורשת frame ומממשת ActionListener, וליצור את האובייקט הראשון ב-main של מחלקה ראשית נוספת. - מה הדרך הטובה ביותר להעביר פרמטרים במצב כזה (הרי אין קשר בין המחלקות)? - אם מתכננים ממשק בסדר גודל של תוכנה יחסית גדולה, אז איך כדאי ליצור את ה-frame-ים? מחלקות לפי נושאים ואובייקט frame בתוכם (כמו כל אובייקט רגיל)? או שישנה דרך יותר פשוטה\מקובלת? תודה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  12. Started by מור דנינו,

כתבו פונקציה אשר מקבלת מערך, את גודלו, ומצביע לאיבר מסויים בזכרון (תא זיכרון). הפונקציה תבדוק האם האיבר אכן קיים במערך (האיבר העצמו - לא הערך שלו). אם כן, תדפיס את כל האיברים אשר ממוקמים במערך לאחר האיבר שנשלח, לא כולל האיבר עצמו. אם לא, תדפיס הודעה מתאימה. שימו לב: אין להגדיר משתנים מקומיים בפונקציה, אלא להשתמש אך ורק בפרמטרים שנשלחים! תודה רבה.

13. Started by raber,

אני צריכה להכין עבודה בנושא ADT גנרי שבה אני צריכה ליצור סימולציה למערכת לניהול קבצים.. יש לי כאילו כונן קשיח ועליו אני צריכה ליצור ספריות וקבצים. ממש כמו כונן C במחשב. אני צריכה ליצור את זה בעזרת ADT גנרי. הכנתי את המבנים הבסיסיים אבל אני קצת מתקשה להפוך את זה לרשימה גנרית ואשמח לעזרה. נראה לי הדרך הכי נכונה היא ליצור רשימה גנרית של קבצים וספריות. כמובן שבכל ספריה יכולים להיות גם קבצים וגם עוד ספריות. המבנים שיצרתי הם: מבנה לכונן הקשיח: typedef struct Drive_t { char* name; double MaxSpace; double FreeSpace; Folder* MainFolder; }; מבנה לתיקייה: typedef struct Folder_t { char* name; double size; int deleted; struct Folder* ListOfFolder; File* ListOfFiles;…

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  14. public class Dad{ public void method(Dad d) { System.out.println("Dad's method"); } } public class Kid extends Dad { public void method(Kid k) { System.out.println("in kids method overloading dad's method"); } public void method(Dad d) { System.out.println("in kids method overriding dad's method"); } public static void main(String[] args) { Dad dad = new Dad(); Dad reallyKid = new Dad(); Kid kid = new Kid(); dad.method(dad); dad.method(reallyKid); dad.method(kid); } } הפלט של התוכנית הוא 3 פעמים אותו הדבר - Dad's method השאלה שלי היא לגבי הפעם השלישית והאחרונה - למה זה לא מדפיס in kids method overriding dad's method כי הרי יש שיטה שדורסת…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by c5123,

בקובץ 2010tar4 אני לא מבין למה זה מדפיס 4 ולא 5 בשורה מספר 13 4 לחלק 3 כפול 4 =5.3333 או 16/3 בקובץ 2010tar1 בשורה מספר 17-18 יש 2 הדפסות של ptr פעם ראשונה זה מדפיס 5 פעם שניה זה מדפיס משהו אחר ואני לא מבין למה זה משתנה? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני לומד לבד ואני בניתי מנשק gtk+ עםglade ואני מתכנת בpython אז אני צריך לדעת איך לשלב קוד xml עם py !!!!!!!עזרה!!!!!!!!!!!!! ??? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by שרה144,

אני רוצה להוציא דו"ח פלט בWORD איך אני עושה את הקישוריות לWORD,כלומר איך אני יוצרת אובייקט WORD (כך שתהיה לי גישה לכל ההגדרות,למשל אוכל להגדיר שהדף יוצג במאונך,הכתב יהיה מודגש וכדומה.) תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by frame it,

שלום לכולם, איך אני יכול להגדיר משתנה גלובלי בC#? ידוע לי שעושים זאת ע"י פונקציה סטטית אבל אני לא בדיוק יודע. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 9.8k צפיות
  19. Started by gkman,

היי לכולם- בהמלצתכם התחלתי לעצב את האתר שלי עם תגיות DIV- הרבה יותר פשוט מטבלאות - תודה. אבל בכל זאת יש לי DIV שאני משתמש לעטוף את התפריט ( התפריט מאונך) שלי. הבעיה היא שאני רוצה שהגודל של הDIV יגיע עד סוף העמוד ובנתיים הוא רק נצמד לטקסט. נסיתי להגדיר HEIGHT ל- מאה אחוז אבל אז הוא רק מגדיל אותו לאורך של הגודל של המסך וכשאני גולל למטה עוד הוא מפסיק. יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  20. אני עובדת עם ב-C# WINFORM. יש לי list_box ואני רוצה לחפש בו מילה מסוימת ואז לצבוע את המילה שנמצאה ב-list_box בצבע ייחודי. כיצד עושים זאת? תודה מראש.

21. Started by bruno the blade,

שלום לחברי הפורום. התחלתי ללמוד MCPD באוניברסיטה הפתוחה ואני מתקדם בקצב איטי יחסית מכיוון שאין לי ידע קודם בתכנות . הקורס מתמקד בכל הנושא של C# ו ASP.NET ואני מעוניין בעזרה בשיעורים פרטיים בתשלום. אני מנתניה וניתן ליצור קשר בטלפון 0543016089 תודה

22. Started by ronik56,

רציתי לבחור שפה עילית ראשונה להתחלת לימוד הנושא, ואשמח אם תמליצו לי בנוסף לשפה ספר נוח ללמוד איתה. אני רציתי שהשפה תהיה כמה שיותר נוחה וקלה, והכי הכי חשוב שממנה אני אוכל להמשיך לעוד שפות- לדוג' אני מעוניין ללמוד את השפה X, והיא מזכירה את השפות y + z, שהן שפות מאד שימושיות ומומלצות. באותה מידה רציתי ללמוד את השפה H, והיא לא מזכירה אף שפה, ולכן אני אלך ל-X, וככה אני אוכל להתקדם מהר יותר אחרי שאלמד אותה. אני לא חושב שפייטון ופרל יתאימו, כי אני לא הולך לכיוון של האקינג, רק לתכנת תוכנות רגילות, לדוג' אוטו קליקר, משחקונים, ובעתיד דברים יותר מסובכים. לפעמים הדברים יופעלו דרך הטרמינל (יש לי אובונטו), ולפעמים דרך WIN7 תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by BneXt,

שלום לכולם... הכנתי תוכנה שיוצרת קובץ .dll מסויים... עכשיו אני רוצה קוד שישלח את הקובץ הזה או לאימייל\ל-FTP שלי. חיפשתי בכל האינטרנט, בגוגל הגעתי כבר לעמוד העשירי ופשוט לא מצאתי... השליחה יכולה להתבצע בכל דרך שהיא חוץ מ-OUTLOOK של WINDOWS. מקווה לתגובות ולעזרה... הקוד צריך להיות בתוכנה VB6. תודה, BneXt.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by אוראלהזמיר,

הי חבר'ה יש לי בעיה קשה יש לי תוכנית עם מלא פורמים ומשום מה הפורם מס 15 מוגדר כראשי וברירת מחדל והפורם שצריך להיות ראשי הוא 90(שממנו תתחיל התוכנית ותיהיה שרשרת משם לכל התוכנית) איך אינ משנה את זה?!!! זה די דחוף=] תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  25. Started by wow,

יש לי תרגיל ואני צריך לרשום לו מספר פונקציות. יש לי Class של מצולע אשר יכול להיות בעל עד 10 צלעות: private Point[] _vertices; private int _noOfVertices; _vertices - מערך של הקדקודים, מורכב מנק' (המחלקה point) _noOfVertices - מספר הקדקודים במצולע בבנאי שלי אני יוצר מצולע כאשר המערך של הקודקודים ריק ואני מוסיף נק' בעזרת פונקצית Add כאשר אפשר להניח שהוספת הנק' יוצרת מצולע ונק' מתווספות לפי הסדר. אני אמור לכתוב פונקציה שתחשב ותחזיר לי (משתנה מסוג דבל) את שטח המצולע שלי וכדי לחשב את שטח המצולע, צריך לסכום את שטחי המשולשים המכסים את שטח המצולע לא ממש הצלחתי עד עכשיו במה שניסיתי, ראיתי רק שאם יש לי למשל במצולע מספר מסויים של קודקודים אז מספר המשולשים המרכיבים אותו הוא תמי…

• 4 תגובות
    • 5.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.