תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
הי. אני חייב איזה שהוא קוד html של נגן מדיה בסגנון של רדיוס 100 fm. ואם אין אפשר גם משהו אחר. תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
האם קיים פלאגין שמוסיף לויזואל אקספרס אפשרות לעבוד עם PHP ? או שאפשר לבנות בו רק אתרים מבוססי ASP
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ללמוד ולקרוא על דחיסת נתונים, כל מיני מדריכים או הסבר של אלגוריתמים מפורסמים. יש מישהוא שמכיר משהו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה ליצור קובץ (לא אכפת לי איך, BAT VBS או כל דבר שניתן להריץ ללא תלות בתוכנות בסיס כמו ג'אווה). שיבטל (יעביר ל-ללא) בוינדוס את השומר מסך, כיבוי מסך, מצב שינה והייברנייט. תודה רבה מראש על העזרה. עריכה: שכחתי גם כיבוי אוטומטי של ההרדיסקים שלא בשימוש, אבל אני מתאר לעצמי שבגלל שההגדרה הזאת שונה בויסטה וב-XP אז אפשר לוותר עליה בשביל שהקובץ יתאים בוודאות ל2 המערכות...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מבקש עזרה עם קוד HTML . הקוד HTML משתמש ב- stylesheet.css אשר עובד היטב עם Internet Explorer , אבל משום מה Firefox לא מצליח לזהות אותו והטקסט מוצג ללא עיצוב כלל.
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לפתח משחק בסגנון של משחקי הבריחה מהחדר. עוברים בין מסכים שונים ע"י הקלקה במקומות הנכונים, ואוספים חפצים ע"י לחיצה עליהם. עד עכשיו פיתחתי מספר תוכנות פשוטות ב- c#, ללא גרפיקה. אני מחפש מדריך שמסביר איך מוסיפים תמונת רקע, ותמונות שישמשו כעצמים שאפשר ללחוץ עליהם וכו'. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ואני לא חושב שהבנתי מה זה זה במקרה הflag שמשמש לדעת אם יש שארית מחלוקה? אם לא, איך אני מגלה אם יש שארית מחלוקה? (אני מניח שאני צריך להשתמש בפקודת קפיצה כלשהי שבודקת כמה דגלים מסויימים ולפי זה... איזו פקודה?)
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך עזרה בכתיבת הפונקציה הבאה: String = String String הורדה של תת-מחרוזת רצופה מהמחרוזת הראשונה מחפש התאמה מלאה, אם איננו מוצא כל המילה הראשונה תועתק לתוצאה , למשל, = "abcdf" - "bcd"> "af" = "abcdf" - "acd"> " abcdf " אם תעזרו לי אם הקוד אשמח
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
MYSQL לא מסתדר עם עברית? הוא מחזיר לי סימני שאלה במקום מה שכתוב לי בטבלה... איך אני גורם לו להחזיר לי את מה שכתוב בעברית כמו שצריך?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מקווה שקשור לפה האמת שאפשר לעשות את זה עם סקריפט, אבל אשמח למשהו פשוט ושפועל! יש לי מספר SUB DIRS, כאשר אני תחת VISTA (לא צריך סקריפט של לינוקס) ורוצה שכל הקבצים יעברו לתייקיה אחת כלומר במקום שיש תייקה ובתוכה עוד תייקיה ואז בתוך זה 20 תייקיות ובכל אחת מהן קובץ אחד שהכל יעבור מכל התייקות האלו (קבצים בלבד) לתייקה אחרת שארצה (כלומר רקורסיבי יקח כל הקבצים משם) מה הכי פשוט, יעיל ויפה לעשות את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור גלריית תמונות עם כפתור "הבא" ו"הקודם" בעצם אני צריך ליצור כפתור שברגע שאלחץ עליו הוא יעביר לי תמונות.בעצם כאשר העמוד עולה יש תמונה ראשונה,מתחתיה כפתור הבא.אני לא מצליח ליצור לולאה שתריץ את המעבר אחד אחד ולא ברצף.וגם אני לא מבין איך אני יוצר את הכפתור שלחיצה עליו תשנה את התמונה בעמוד ולא לדוג' את הDIV שאני נמצא בו.לדעתי כל התפיסה שלי בקטע הזה מוטעית.אני אשמח להדרכה איך בכלל אפשר לעשות את זה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם. התחלתי מן קורס המשתמשים בו ב EJS לבניית מודלים מתמטיים. בינתיים התנסינו רק קצ וזה היה לפי הספר. למישהו יש נסיון עם התוכנה?
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
אהלן, אין לי ממש ידע בתכנות מעבר לקצת C של כיתה י"א, אבל אני מעוניין ליצור "תוכנה" או יותר נכון מאגר נתונים עם קצת אופציות אוטומטיות ואפשרות להוצאת דוחות במטרה לחסוך שעות עבודה וטעויות לחיילי האומללים. לפי תיאור הנושא לחברים נאמר לי כי ACCESS יכולה לעזור לי. יש לי הבנה טכנית אך אני לא יודע ממש איך לגשת לתוכנה ומה-אומר-מה כדי לבצע זאת למי שהיה בצבא והכיר את הנושא, מדובר על פק"ל חלוקה\דפי תפוצה של הק"שים. למי שלא יודע מה זה אומר, נקרא לזה "מוצרים" רקע אני מעוניין מראש להגדיר טבלאות. אחת של בעלי תפקידים במדרגים שונים (מפקד אוגדה, קצין אג"מ בחטיבה, מ"מ בחטיבה וכל מה שבאמצע) אחר כך להגדיר "סוג מוצרים" על כל מאפייניהם כשהעיקר הוא כמות עותקים מעותק X עד עותק X+Y הגדרות מכינות 1…
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
הבעיה שיש לי זה שכול דבר שאני כותב מהדוגמאות בקובץ לימוד כותב לי; ERROR3;UNKNOWN IDENTIFIER ; זה נקודדתים תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אתר בשרת האיחסון החינמי free host. הדומיין שלי אצלהם מתחיל ככה- http://mysite.2us.co.il אני רוצה שהוא יהיה עם ה www, ככה- http://www.mysite.2us.co.il איך אני יכול לעשות את זה? חיפשתי בניהול שלי בחשבון ולא מצאתי אפשרות כזאת. גם היה רשום הניהול שלי את הדומיין שלי לבד. כאילו בלי הhttp, או ה www. אז ניסיתי לשנות אותו ל http://www ואז הדומיין שלי. אבל הוא אמר לרשום אתר בלי ה http://www. מה אני צריך לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי אובייקט שנוצר מClass שיצרתי בעצמי (מקומפל כDLL). אני רוצה להעביר אותו בין אפליקציה שיצרתי לWebService שיצרתי ועל כן יצרתי Reference גם באפליקציה וגם בWebService לאותו DLL. הבעיה היא שה VisualStudio מתריע שהאובייקט שחוזר מהWebService (דרך Soap) הוא מסוג SoapConnectionName.Object ולא OriginalNamespace.Object. במילים אחרות - הWebService יוצר את האובייקט מClass חדש ולכן הוא מזוהה מטיפוס אחר כאשר הוא חוזר לאפליקציה. מה ניתן לעשות בכדי להתגבר על הבעיה מלבד לשלוח לWebService אובייקטים בסיסיים (int,string וכדומה) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר הרשמי של SMF, אבל החבילה הזאת קצת דפוקה.. חלק מהטקסט והתפריטים נשאר באנגלית, והטאבים בדף של האדמין כתובים באנגלית וחלק אפילו נעלמו! (דוגמה קטנה בתמונה למטה) בקיצור, חבילת העברית דפוקה. איפה אני יכול להשיג אחת נורמלית? וניסיתי את שני החבילות, הרגילה וה UTF 8.. שניהם אותו הדבר... אז איפה אני משיג חבילת עברית נורמלית? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מראש מודה למי שינסה לעזור לי בבעיה הלא קלה ולא קצרה הזו, אני שובר עליה את הראש כבר קרוב ליומיים ללא הפסקה- אני מנסה ליצור ירושה מרובה בצורה כזו: אני מדבר על מה שסימנתי בכחול - על VideoPodcast כמו שמתואר ב UML לעיל, הוא צריך לרשת משני מקומות- מ- Podcast (שבעצמו יורש מ AudioMediaItem שיורש מ MediaItem) ומ- VideoMediaItem (שיורש גם הוא, מ MediaItem) בפועל כנראה מתרחש משהו ממש גרוע, כי אני מקבל שגיאה ב runtime שאומרת משהו לא ברור לגבי invalid null pointer השגיאה מתרחשת רק אם אני מנסה ליצור אובייקט מהמחלקה VideoPodcast, כלומר הבעיה בוודאות קשורה לירושה המרובה. (אם אני יוצר אובייקטים אחרים, שירשו רק מאחת מהמחלקות הנ"ל, כמו למשל Movie או Song, הם נוצרים ו…
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מצאתי באתר שמישהו נתן פה בפורום, כל-מיני שיטות מיון, כאשר מאחת מהן התלהבתי מאוד-מאוד, Quick Sort. מצאתי את הקוד של המיון, אבל הבעיה היא שהוא כתוב בשפת JAVA, שאותה אני לא מבין כ"כ. רציתי לדעת אפ מישהו יכול להנחות אותי איך להמיר את קטע הקוד החמוד הזה לשפה שאני מכיר ומשתמש בה, C/C++ (עם העדפה ל C++). תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שאני רושם במהדר שלי את הפקודה delay(30); המהדר רושם לי שהפקודה לא טובה מישהו יודע מה הבעיה פה אני משתמש ב borland c++ אני אשמח לפתרון אולי זה בעיה במהדר שלי?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה ליצור מסד נתונים חדש בASP אני עובד עם ODBC והמסד שלי אמור להיות קובץ טקסט ככה נראה הקוד : <%@ Language=VBScript %> <% set c = server.createobject("adodb.connection") c.open "dsn=test;" c.execute "create table bla (Name char, tel char)" %> אבל שאני מריץ אותו אני מקבל הודעת שגיאה: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80040E09) [Microsoft][ODBC Text Driver] Cannot modify the design of table 'bla'. It is in a read-only database. /test1.asp, line 5 עכשיו חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי פתרון אני עובד עם win xp pro sp2 ניסיתי לשנות הרשאות בכל מקום אפשרי וזה עדיין לא עובד למישהו יש מושג מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
כותרת אם זה משהו מסובך אז אני אוותר, אני עדיין ברמה יחסית בסיסית בC++ ואם זה מסובך מדי עדיף כבר שאני אלמד אסמבלי
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
ני מעוניין להקים אתר ממש פשוט לא מסובך מדי והשאלה שלי היא אם אני חייב לדעת VB בשביל זה או שאפשר גם אם כל מיני תוכנות כגון FRONTPAGE ובנוסף גם יש את האתר לייבסיטי אני יכול דרכו ליצור אתר משלי בדי קלות ושיישב בשרת שלו?? ויש בכלל הבדל בין HTML לבנייה בFRONTPAGE ?? האתר שאני רוצה לבנות זה בסך הכל כדי לפרסם את אבא שלי שזה אומר דף ראשי עם כמה מילים עליו איזה גלריה קטנה של תמונות וסרטון אחד ואולי עוד שניים שלושה דפים וזה הכל . כל העסק אמור להיות גג 10 מגה בייט ואיזה חמישה דפים. מה שאבל ממש חשוב לי זה שאני אוכל לעצב תאתר ממש יפה ושמנועי חיפוש כמו גוגל ימצאו אותו . וזה השאלה העיקרית שלי האם בHTML עדיף לבנות את האתר או שאפשר להשיג תוצאה טובה גם בFRONTPAGE או כל תוכנה אחרת שאתם מכי…
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מתעניין בלימודי פיתוח תוכנה וע"פ מה שנאמר לי הקורס המקיף ביותר והטוב ביותר זה הMCPD האם זה נכון ואם לא אז מה האפשרויות השונות? במידה וזה אכן קורס האטרקטיבי ביותר היום למתכנת המתחיל מה המיכללה העדיפה ביותר כדי ללמוד בה ? נ.ב האם מישהו שמע המלצות חיוביות על מכללת האקריו? תודה למגיבים.
-
- 31 תגובות
- 8.3k צפיות
-