תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני בעל ותק של יומיים בתכנות PHP ויודע להעלות "hello world" לדף אינטרנט באמצעות PHP אך זה לא מספיק לדרישות עימן עלי להתמודד. אני צריך לאפשר למשתמשים להפעיל job SSIS בשרת SQL 2005 ככל שירצו (לא בלו"ז קבוע). אני מניח ש PHP הינו הכלי הראוי אך חוששני שכדי ללמוד לעשות זאת בעצמי ידרשו לי מס. שבועות ותהיתי אם מישהו פה יכול להדריך אותי ברחל בתך הקטנה כיצד עושים זאת או להפנות אותי למדריך. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי אתר לעלאת תמונות שלא מזמן פתחתי יש עכשיו כמה בעיות Notice: Undefined index: userfile in /www/host2.nu/u/p/l/uploadpro/htdocs/index.php on line 37 והוא מביא לי die בלי קשר כתובת האתר (עדיין בבניה) http://uploadpro.host2.nu/ והקוד: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml"[/url] xml:lang="en" lang="en"> <html> <head> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" /> <title>Uplaod-Pro</title> </head> <body> <div class="wrapper"> <div class="box"> <ul> …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { Console.WriteLine(); Console.WriteLine(" *-------------------*"); string result = " | |"; Console.WriteLine(" |-------------------|"); Console.WriteLine(" | |"); Console.WriteLine(" | 7 8 9 |"); Console.WriteLine(" | |"); Console.WriteLine(" | 4 5 6 |"); Console.WriteLine(" | |"); Console.WriteLine(" | 1 2 3 |"); Console.WriteLine(" | |"); Console.WriteLine(" | + 0…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
שלום לכם התקנתי את ה SQL SERVER EXPRESS 2005 ואני עובד עם C# EXPRESS ברגע שאני מנסה להוסיף מסד או להתחבר לאחד הוא רושם לי שגיאה כזאת: Failed to generate a user instance of SQL Server due to a failure in starting the process for the user instance. The connection will be closed. אני כבר מתוסכל אני לא יכול לתכנת ככה שאני לא יודע מה נכון מה לא אני חייב לבדוק ומעצבן אותי לעשות את זה רק בבצפר... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מקבל הודעת שגיאה Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80040E09) [Microsoft][ODBC Text Driver] Cannot modify the design of table 'first_table'. It is in a read-only database. /b.asp, line 4 חיפשתי על זה שבוע פתרון באינטרנט לא הצלחתי לפתור ראיתי שהרבה אנשים נתקלו בזה ניסיתי לשנות הרשאות הוספתי הרשאות גם לתיקיה גם לקבצים כלום לא עזר .. יש לי ווינדוס אקספי SP2 אני אודה מאוד למי שיעזור לי
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום , אני מנסה להכניס קובץ לתוך טבלה לפי הקוד הבא : <?php $link = mysql_connect("localhost" , "root" ) or die(mysql_error()); ; mysql_select_db("table",$link) or die(mysql_error()); $file_handle = fopen("file.sql", "r"); while (!feof($file_handle)) { $line = fgets($file_handle); echo $line ; echo "<BR>" ; //mysql_query($line , $link); } fclose($file_handle); echo "done" ; ?> הקובץ כולל כמה מאות שורות עם פקודות SQL של הכנסה לטבלה . כשאני מריץ את זה בצורה הנוכחית זה מציג לי את זה תוך פחות משניה . כשאני מוריד את הערה ומנסה להכניס לטבלה זה מחזיר שגיאה אחרי 30 שניות ומכניס בערך 1500 שורות . (כשאני מריץ אני מוריד א…
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, (מקווה שאני בפורום הנכון...) אני מנסה לתכנת ב MonoDevelop שרץ על אובונטו 8.04. התוכן עובר קמפול אך כשאני מנסה להריץ את הקוד אני מקבל שגיאה (Cannot execute "c++ t4". Executable not found: /home/yossi/c++ t4/c++ t4/bin/Debug/c++ t4.) ניסיתי משהו מאוד פשוט כמו: #include <iostream> using namespace std; int main () { cout << "Hello world!" << endl; return 0; } אך השגיאה חוזרת. אשמח לעזרה והסבר מה אני מפספס\ עושה לא טוב. תודה מראש, יוסי. עריכה: איפה אני מוצא את השדה קוד? עריכה 2: אני צריך ליצור תוכניות שרצות תחת console, בעקרון אני אמור לתכנת בסביבת visual studio 2005/8. שוב תודה. עריכה 3: בעייה נפתרה. בעת יצירת solution חדש, אם כותבים קוד…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי השנה בגרות פרוייקט בJAVA וחשבתי לבנות תוכנה כמו TEAMSPEAK שמובססת VOIP אבל אני לא כל כך יודע מאיפה להתחיל ואיך לשלב VOIP בתוך JAVA מישהו יכול בבקשה לעזור/לכוון אותי איך להתחיל ולהשתמש בVOIP תודה לעוזרים הבנתי שאני צריך להשתמש במקודד VOIP.... מישהו מכיר אחד כזה שעובד עם JAVA??
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה ואחרי הכל נפתחת לי תיקיה וכו' . ניסיתי להפעיל את הקומפיילר, על מנת לכתוב את הקוד וכו'.. אבל משום מה זה לא מצליח, אולי אני לא מפעיל את הקובץ הנכון? למישהו יש מושג? אני רץ על VISTA 32 אם זה משנה משהו..
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
Run shortcut זה תוכנה שבעזרתה אפשר להפעיל הרבה פונקציות שונות של וינדוס כמו msconfig, dxdiag, ועוד הרבה אחרות. תאמת בניתי את התוכנה בשביל לקצר לי את הדרך להגיע לפונקציות שונות בוינדוס, התוכנה הזאת פועלת ממש טוב עם יש לכם תוכנה בוינדוס של HOTKEY וכדומה שבא תגדירו שנגיד כפתור מסויים במקלדת יפעיל את התוכנה שבניתי ואז תבחירו את הפונקצייה הרצויה. אם אתם רוצים להגיע ל MSCONFIG אז ידנית בשביל להגיע אליה אתם צריכים ללכת ל start--->run---->msconfig פה אתם מפעילים את התוכנה שלי (בעזרת כפתור מסויים על המקלדת שבחרתם באחת התוכנות ה HOTKEY) ולוחצים 1 וזהו זה מפעיל את MSCONFIG ועוד משהוא בתוכנה יש גם 2 תוכנות קטנות שהשתלתי בתוכנה, הם תחת פונקצייה 11 ו 13 שהם: חישובי אינטרנט והש…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התקנתי IIS ע"ג מערכת WINXP וברצוני לעבוד עם PHP. הורדתי חבילת התקנה של PHP וברצוני לבצע קונפיגורציה לשרת ה IIS כך שהור יכיר ויעבוד עם PHP. מישהו יכול להדריך אותי או להפנות אותי למדריך שינחה אותי בצעדי הראשונים ? (התקנה, קונפיגורציה, קידוד בדף ווב וכד...) תודה
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חיפשתי פקד winform video player בtoolbox ,נכנסתי לאפשרות choose items אם לוחצים על הלחצן הימני בעכבר ולא מצאתי. האם אני אמור להוסיף reference כדי שהוא יופיע בtoolbox או לעשות משהו אחר? אם אתם מכירים פקד אחר להצגת וידאו אז ציינו בבקשה. אני משתמש בvisual studio express 2005. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני משתמש ב 2008visual studio עם VS.PHP פלאג אין. אני משתמש בwampserver בתור הסרבר איך אני עושה שהvisual studio יעבוד עם הסרבר של הwamp?
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מחפש ספר ASP.NET לאנשים שיודעים לתכנת בC#( שמעתי שאפשר לתכנת שם בC# ובVB). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
הכנתי תוכנה קטנה ונחמדה ב C#. אני שולח אותה לחבר ( רק את קובץ ה .EXE ) אך הוא אומר לי שהקובץ פשוט לא נפתח. הבנתי שבשביל שהתוכנה תעבוד עצלו הוא צריך להתקין FRAMEWORK. השאלה היא האם אפשרי לעשות .EXE משופר ב C# שיעבוד על כל מחשב ללא FRAMEWORK ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום ! אני רוצה בבקשה עזרה בהכנת קובץ BAT שיכיל שורת קוד שבעזרתו אני יוכל להקים יוזרים בACTICE DIRECTORY תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מתי ואיפה שמים את ה #INCLUDE ועל מה זה משפיעה ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לבנות אתר שמקבל תמונה ממשתמש, מציג אותה על המסך, והמשתמש מסמן מלבן על התמונה. את התמונה והסימון של המלבן (המלבן למשל יכול להיות מיוצג ע"י 2 נק' על התמונה) אני מעביר לתכנית שרצה על השרת. בניתי טופס להעלאת תמונה לפי האתר הזה http://tech.hawkfield.be/archives/000009.html והתמונה עולה לשרת לתיקייה מסויימת שקבעתי. עכשיו אני מחפש איך לבנות UI שיתן למשתמש לצייר מלבן על התמונה ולא מצאתי כ"כ... אין לי ניסיון כמעט בPHP אבל אמרו לי שמאוד קל לבנות אתרים כאלה בPHP. למישהו יש רעיון או קישור שמסביר כאלה דברים? תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני צריך להשלים חומר בתוך שבועיים למדתי C# ועכשיו אני עובר מגמה ואני צריך להשלים תחומר בפסקל אז יש לי שאלה די טיפשית מתי אני משתמש ביותר מבלוק אחד? כאשר יש לי כמה תנאים? כאשר יש לי יותר מפקודה אחת לביצוע? תודה
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
-
יש לי דף שממנו יש קישורים לסרטוני וידאו. ואני רוצה שכל סרטון יפתח בחלון חדש, אבל אני רוצה שהוא יהיה בדיוק בגדול של הסרטון. ניסיתי עם javascript ופונקציית ה resizeto, אבל זה משנה את הגודל של כל החלון (ביחד עם הטולבארים והכל). אפשרות שחשבתי עליה היא להעלים את הטולבארים ואז לשנות את הגודל של החלון. אבל לא מצאתי איך אני מעלים את הטולבארים בחלון שכבר פתוח. *המידות של הסרטון קבועות וידועות לי. יש אפשרות אחרת בJS או בPHP לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-