תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
מחפש אחסנה חינמית ל-ASP תמיכה בפלאש ורצוי לא חייב FTP הגודל לא ממש משנה לי אפילו 10 מגה יספיק... אפילו יותר מידי....
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
אני מתכוון מתי שהוא יריץ את התוכנית שלי הרזולציה של המסך שלו תשתנה לרזולציה שאני יגדיר אני יודע שיש משחקים שעושים ככה כמו נגיד fm 2007 השאלה שלי איך אני יכול לעשות את זה אם זה פקודות כלשהם או מה ?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
הבעיה היא כך: נתונות n נקודות (x,y). צריך למצוא תת קבצוה מקסימלאית של נקודות שהמרחק בין הנקודות הוא לכל היותר d בשרשרת. הכוונה בשרשרת: שהמרחק בין x1 ל x2 הוא לכל היותר d. המרחק בין x2 ל x3 הוא לכל היותר d המרחק בין x3 ל x4 הוא לכל היותר d. וכולה. אך לא חייב שהמרחק בין כל שתי נקודות הוא לכל היותר d. יכול להיות שבמקרה הנ"ל המרחק בין x1 ל x3 הוא יותר מ d. דבר נוסף הסימון x1,x2 וכולה, יכול להיות על כל נקודה. זה לא אומר ש x1 הוגדר מראש להיות x1. סימנתי זאת רק לגבי הנוחות. ואין חשיבות לסדר של x1,x2 וכולה. אני צריך אלגוריתם כמה שיותר יעיל מבחינת זמן ריצה וזיכרון. אך אם יש פיתרון שיעיל יותר מבחינת זמן ריצה ולוקח יותר זיכרון זה גם בסדר העיקר שיהיה יעיל משמ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מחפש אלגוריתם לאיזון עץ בינארי כאשר הדרישות ממנו הן כדלהלן: 1) האלגוריתם צריך לסדר את העץ רק פעם אחת ולא לשמור עליו מסודר. 2) האיזון לא חייב להיות מושלם. 3) האלגוריתם צריך להיות פשוט ככל הניתן.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצרתי תיבת טקסט שאותה לקחתי והמרתי את המשפט למערך של מילים : string[] words = searchResult.Split(' '); עכשיו יש לי database עם מספר טבלאות... האם מישהו מכיר אלגוריתם מהיר לחיפוש המילים האלה בטבלאות? אני משתמש באנטיטי אז החיפוש חייב להתבצע בעזרת DBcontext. עוד דבר, איך אני יכול לדעת שאחד מהמילים היא בעצם עיר שהמשתמש הקליד? ולא אני לא רוצה להפריד את התיבת טקסט ל2 תיבות טקסט שבאחד הוא מקליד את העיר ובשני הוא מקליד שם בן אדם או משהו בסיגנון האם יש דרך מהירה לעבור על המערך של המילים ולגלות מי מהם הוא עיר?
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שלום, לצורך פרוייקט שאני עושה על חתימה דיגיטלית (ספרתית) עליי לכתוב תוכנה שתדע להצפין מידע. אשמח אם תוכלו להסביר לי את אופן ההצפנה של שיטה מסויימת או להפנות אותי לאתר שמסביר זאת היטב עם דוגמאות ואלגוריתמים. נוסף על כך ההצפנה צריכה להיות בעזרת שיטת המפתח הציבורי. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה המקום אני מחפש לצוות שלנו אנשים בעלי ידע בבניית אתרים לפרויקט האתר החדש של BIGPC
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
טוב אני לא יודע איך להתחיל או מה בדיוק לרשום אז אני אגש ישר להכרות ולתכלס עצמו. על עצמי: שמי טל, בן 21 (ביום שלישי הקרוב האמת), משתחרר באוגוסט הקרוב וכמובן גיימר מושבע של משחקי רשת. יצא לי לשחק כל סוגי הזאנרים, המשחקים, כל סוגי המחשקים בכל קשת שיש. שיחקתי, איך לא, גם בWOW כמה שנים. אני מתעסק בJAVA, מכיר ומתעסק בעולם התיכנות, בעברי גם פיתחתי משחק קלפים ברשת שלא יצא לאור כי אני פרפקציוניסט ולא סיימתי כמה נקודות בו. אני בהכירות מהירה איתי שואף להגיע רחוק, מעוניין ורוצה להתעסק בעתיד ובתור מקצוע לחיים בעולם פיתוח המשחקים, שואף להשתלט על EA ולהפוך אותה לנקייה ולא ממוסחרת למוות. אני בנאדם ציני, שאוהב לצחוק אבל שהוא אומר שהוא רציני אז הוא רציני. אני לא אוהב להתחיל משו ו…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אני חדש בתחום. משהו באזור תלמיד שנה א'. וגם זה בקושי. יש לי אתר קטן שהרקע שלו מתחלף אחת לשנייה בערך. מדובר ב 4 תמונות, שחוזרות על עצמן. המעבר בין התמונות הוא רגיל - החדשה מגיעה מימין ו"מכסה" (די מהר) את הקיימת. אני מחפש אפקט מעבר מרשים יותר. אחד ספציפי שממש הרשים אותי היה מעין התפוררות (לחלקיקים) של התמונה הקיימת, והתמונה החדשה גם היא נבנית מחלקיקים להחליף אותה. האם מישהו מכיר? יודע? זה יכול להיות גם אפקט אחר, אני פשוט מחפש מקורות. Jquery ממש תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בונה מע' תפריטים ואני רוצה שהמשתמש ייבחר מספר מתפריט אך מבלי להקיש ENTER אחרי בחירת הסיפרה. מישהו מכיר פקודה לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , למכירים את שני השפות אני מעוניין לדעת איך אני ממשיך לולאה בויזואל בייסיק ללא המשך ביצוע כל בלוק הלולאה בעזרת מילה מתאימה ואתן דוגמה לכך בשפת C for(i=0;i<10;i++) { if(i%2==0) continue; else num+=arr(i); } הסבר: במצב שבו הערך של איי הוא זוגי בלולאה תמשך כהרגלה וכך המשתנה נם יסכום אך ורק את מקומות המערך הלא זוגיים עכשיו אני יודע שזה אפשריי בעוד אלף מקרים בשפת סי רק אני צריך את זה בבייסיק עם אפשר
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני צריך אותה לפרויקט ולא מוצא אותה. אם למישהו יש אני מאוד אודה לו.
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אם אפשר עברית ומשהו קריא ולא מסובך מידי להבנה כללית לשימוש פשוט
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אנשים! לאחרונה התחלתי ללמוד ג'אווה [זאת במסגרת הכנתי לקראת תואר במדעי המחשב באונ' העברית]. הסיבה לכך היא שרציתי לרענן קצת את עצמי לקראת התואר [וכן בשביל ללמוד את השפה.. בתקופת התיכון למדתי PASCAL] לאחר בדיקה מאילו מקורות ללמוד את החומר, החלטתי לקנות ספר המלמד JAVA. "ג'אווה על כוס קפה". חייב לציין שהספר מספק את הסחורה. הסברים ברורים ועקומת למידה מהירה למדי. הבעיה העיקרית עם הספר היא שהוא לא מספק שום תרגילים. אלא רק מלמד. למרות שאני קולט את החומר, אין שום טעם בלמידתו אם אין לי תרגול בנושא. לאור זאת אני מחפש אתרים ו\או ספרים מומלצים שמספקים תרגילים בJAVA בכל הרמות. [החל מההתחלה] תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום, אני פרילנסר שבונה אתרי PHP + MYSQL מישהו יכול להמליץ לי על חברת אחסון לאתרים שתהיה טובה ואמינה? כמו כן, אני צריך שהשרת יתמוך ב - php5 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
תגידו רק אני לא מצליח בזמן האחרון להכנס לאתר של tripod? פתחתי שם חשבון לפני כמה זמן, ועכשיו אני רוצה לחזור אליו אבל זה לא נטען לי.... בכל אופן, יש איזה אתר איחסון אחר יותר מומלץ? מה שחשוב לי סה"כ זה שיהיה כמה שיותר נפח איחסון, ובלי באנרים אם אפשר. ראיתי בדביק כמה אתרים שרשום שהם בחינם כמו jumpline, אבל יש שם רק הרשמה בתשלום.
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מחפש אתר איכסון חינמי בלי פירסומות וכל מיני תוספות שתומך ב PHP
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
איזה אתרי איחסון ישראלי יש שמאכסנים את האתר של בחינם
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
לא משהו כבד, ידע בסיסי כזה שאני יכול ללמוד עד תחילת הלימודים.
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מצאתי בחיפוש כל מיני המלצות. אשמח לריכוז בבקשה המלצות מבעלי הניסיון ומשהו עדכני יותר. לימוד JAVA מההתחלה ופיתוח לאנדרויד. לימוד PYTHON מההתחלה. לימוד C מההתחלה ולמתקדמים. ראיתי שיש מגוון רחב של אתרים, אני אשמח להמלצה מבעל ניסיון אתר שמקיף את כל החומר ועולה בשלבים לאט לאט של הפיתוח, הסינטקס, אלוגריתם. אתר בעברית ואתר באנגלית לכל אחת מהשפות יעזור מאוד. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש אתר (רצוי בעברית) שיעזור לי ללמוד אלגוריטמיקה\++с ותכנות בסביבת אינטרנט (html, java-script, php...). תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אתר (עברית,רוסית,אנגלית) ללמידת שפת c. יש לי די בסיס בתכנות לא גדול אבל קצת. זת' אומרת אני מבין במושגים כמו-לולאות,פונקציות וכאלה... פשוט אתר שיעזור לי ללמוד. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מחפש אתר עם הסברים ליצירת קובץ אווצה (BAT), עם כמה שיותר פונקציות, והסברים (לא של מתחילים) תודה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-