תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לעבוד עם כל מיני מחלקות, אפילו קובץ facebook api sdk שהורדתי מפייסבוק בעצם, כולם נותנים לי שגיאת שרת. אני מפרסם את הנושא הזה בהמשך לשירשור מתפוז http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=312&MessageId=149008222 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי תרגיל ליום ראשון ואני ממש תקוע עם מימוש של איטרטור ע"י מחלקה פנימית או לא(ז"א בכל דרך אחרת, ע"י מימוש אופרטורים או משהו). אשמח להסבר על דרכים טובות למימוש איטרטור ב-C++ תודה, אור.
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני תלמיד 5 יחידות מדעי המחשב ולומד ג'אווה. ניתנה לי משימת בונוס לציון הגשה לחופש, שכחלק ממנה אני צריך לבנות מחלקה שתסייע להגדיר אוטומט מחסנית ושאפשר לבדוק באמצעותה אם מילה אכן נמצאת בשפה של האוטומט. אני כבר על המשימה הזו יותר מיום ושובר את הראש, אני הסתבכתי ממש. בפורום אחר הייתי ושם ניסו לסייע לי אך לא באמצעות כלים שלרשות 5 יחידות מדעי המחשב בטענה שאין דרך פשוטה יותר וגם היה קשה להבין מקוד הארוך והסבוך שלהם מה עשו בכל שלב, כוונתם היתה לפחות טובה. אם משהו יוכל לעזור לי ולממש את המחלקה באמצעות מה שיש בידי תלמידי 5 יחידות מדעי המחשב אני אהיה אסיר תודה. שבוע טוב.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עובד על פתרון לבעיה קטנה בC# והבעיה שלי , שבגלל שירד במיקוד Stringים, ולא מצאתי שום מידע על זה בספר/אינטרנט. אז יש לי שאלה על הפונקציות של סטרינג, מכיוון שזה מחלקה נפרדת ולא מערך של CHARים כמו בC . אז יש לה פעולות, כמה שאני יודע כמו- השוואה בין שתי stringים, חתיכה העתקה, וכו'. הבעיה שלי , שכשאני מנסה לגשת לאות מהstring אני מקבל שגיאה, כאילו זה לא אפשרי לגשת אליו. אני ניגשתי אליו כמו אל מערך - a נגיד והstring הוא a. ולכן השאלה שלי איך אני ניגש אל האותיות של הסטרינג? איך אני "מפרק" את המילה.
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש מחלקה אשר מטפלת בקבצי וידאו ב-C#. חפרתי ב-msdn ולא מצאתי, אנא עזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מדוע בכתיבת הפקודות: PUSH SI PUSH[bX] hggggg תתעלמו מה- hggggg פשוט לא הצלחתי לרשום סוגריים מרובעות כמו שצריך בלי קשקוש אחרי זה. בכל אופן מדוע הפקודות הללו דוחפות למחסנית 2 תאים צמודים בכתובות BX ו- BX+1 ולא רק ב- BX. והאם מה שנדחף למחסנית זה הכתובת או התוכן באותו כתובת\כתובות כמו שטוען המחבר ? אבקש תשובה לשתי שאלות אלו. הרבה תודה אנשים !!!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לילה טוב וחג שמח לכולם אני מחפש מישהו שיודע לעשות פיצ'רים לגוגל ארס המפות של גוגל אשמח אם יש מישהו שכזה שיצור איתי קשר למייל שכתובתו: maor37654@walla.co.il
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מישהו שהוא תותח ב- ++C, שיודע הכל אבל הכל, על התוכנה הזאת לצורך בניית משחק מחשב חדש ורציני, המסכים יקבל את הקונספט, את הרעיון של משחק זה על גבי מכתב מכובד ומפורט עד לפרטי פרטים של משחק זה, אז, האם יש מישהו כזה שמוכן לעזור לי בזה???
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בונה תוכנה ב-#C ודרושה לי היכולת לתרגם משפטים מאנגלית לעברית. אשמח לשמוע על ספריה שתספק לי את היכולת הזו (אפשרי גם תרגום של מילה במילה, אבל פחות מומלץ). לא איכפת לי לבנות את הספריה הזו במידה ותגידו לי איפה אני משיג Database של מילון אנגלי->עברי תודה!
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
נניח שיש לי דף html עם תיבת טקסט. אם המשתמש רושם 1 אני מריץ שאילתא בשרת mysql בנוסח: select * from mytable where id=1 ליתר דיוק, השאיתא תכיל פרמטר שיקבל את ערכו מדף html כך: select * from mytable where id=n כאשר n הוא פרמטר שערכו מתקבל מתיבת טקסט בדף html כאמור לעיל. כיצד אני מציג את תוצאת השאילתא בדף html ? מדובר פה ב cgi (למיטב ידיעתי). שמעת ש perl מתאימה לזה. האם ניתן לעבוד עם perl בwindows? ניתן להורידה ? כמה קל ומהר אפשר ללמוד אותה ? יש משהו אחר קל ומהיר יותר שעובד גם תחת windows? חשבתי על c אך זה נראה לי קצת מסובך. אני טועה ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, האם קיימת חיה כזו ? ??? אני מחפש IDE שפשוט דרכו אני אוכל לקמפל את האפליקציות של לאסמבלי 32 ביט תחת לינוקס (עבודה עם NASM) שיכלול גם DEBUGER. תודה מראש למחפשים
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
עדיף כמובן פורטאבילי אם אפשר. הקוד עצמו לא גדול וכתוב ב-C++ סטנדרטי. תודה מראש, גונן.
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד C הבנתי שהקומפיילר הכי טוב למתחילים הוא של BORLAND אבל איפה אני משיג אותו? לא איכפת לי אפילו לקנות אותו בארץ.. כל הפריצות שמורידים מהאיטרנט מסובכות רצח.. קצת עזרה.. תודה
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי ללמוד את"מ ואנו משתמשים ב- TURBO DEBUGGER ועכשיו מגיע הבעיה... אני משתמש במחשב נייד לצורך העבודות ומותקן עליו WIN7. אני מחפש דיבגר אחר שיכול לעבוד על ה-7 (ללא התקנה של XP MODE) הרצתי בגוגל חיפוש ולא מצאתי את מה שרציתי אולי למישהו יש המלצה על אחד כזה??? תודה,
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין בלהוסיף SmartShader HDR לאלה שקיימים כבר בדרייברים של ATi, אך אין אפשרות כזאת בהגדרות של הדרייברים. כרגע אני עושה זאת עכשיו בעזרת RegHack שאני צריך ליישם כל פעם שאני רוצה להפעיל/לכבות את האפקט. לכן אני רוצה לבדוק האם אפשר בקלות(יחסית) להכניסו לצמיתות לGUI ע"י שינוי קוד המקור. יש לי את הSDK של הקטליסט, אבל לא בו, ולא בSDK של הSmartShader ישנה אפשרות להוסיף SmartShader לצערי לGUI של הדרייברים. :-\ דרך אגב אם אתם שואלים למה לכל הרוחות אני רוצה לעשות את זה, זה פשוט גורם למשחקים להראות מגניף ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אבל קישור שעובד (כי משום מה לא הצלחתי להוריד מאתר הבית שלהם)
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, המטרה לקבל ולנתח מיילים שמגיעים SMTP לדוגמה לפלטר לפי שולח, נושא וכדומה דרך CMD או API אחר ??
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחד שיוכל לקחת מידע מחלון, ולא רק מתמונות או PDF תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום אני משתמש בתוכנה Zend Dev Environment ואני מחפש תוכנה חדשה, יותר נוחה לשימוש. האם יש לכם המלצות לגבי תוכנה כזאת? תודה.
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום יש לי דף מסוים באתר מובייל שאני מפתח שבו יש תמונה גדולה ככה שצריך סקרול גם אנכי וגם אופקי מהספריות שניסיתי כולם לא עובדות בכלל או האופקי לא עובד כאשר מוסיפים dir="rtl" ל-body או ל-div בד"כ האופקי לא עובד(גוררים ורואים את הסקרול עצמו אבל שום דבר לא זז חוץ מהסקרול טיפה bouncy כזה- כמו שמגיעים לקצה) יש תמונה וטקסט עם position absolute על גביה ובגלל זה ה-Dir כן חשוב פה, מבחינתי הפלט של התמונה והנתונים שעל גביה זה קופסא שחורה ובזה לא נוגעים(זה קוד שהיה קיים כבר לאתר הלא מובילי) מהספריות שניסיתי: iscroll 4 jquery iscrollview (תכלס הוא פשוט עטיפה של iscroll) jquery.nicescroll jquery.dragscroll על חלקם גם ניסיתי לעשות קיסטומים ב-CSS/JS של להחליף את כל ה-left: ב-right: וגם לא…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בונה משחק ואני מחפש sprite sheet של יצור או אדם לוחם משהו כזה אבל כל מה שאני מוצא באינטרנט ממש מכוער! אשמח אם אתם מכירים אתרים שאפשר להוריד בצורה חינמית מטריצות של דמויות, sprite sheet של דמות שלמשל בשורה ראשונה הולכת ימינה, שורה שניה הולכת שמאלה שורה שלישית קופצת דברים בסגנון האלה אשמח לעזרה , אני מחפש קובץ png שהרקע יהיה כמובן שקוף ואני יכול לשתול את אותו דמות במשחק שלי
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , חיפוש בגוגל נותן מלא תוצאות וקשה לברור מדריך טוב , אני מחפש מדריך טוב לבעלי ידע בתיכנות , אבל ללא ניסיון קודם בתיכנות ל firefox תודה
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
היי. יש לי כמה מחלקות שכתבתי בגאווה, שמבצעות פעולות מתמטיות על כל ביטוי שהן מקבלות - הן מחזירות את הערך שלו ומציגות אותו בשלוש נוטציות שונות (אינפיקס, פרהפיקס ופוסטפיקס). כרגע הן מציגות את כל אלו בטרמינל - והייתי רותה להציג אותן ב - GUI אשמח לקבל רעיון על אובייקט שאוכל לעשות לו פורמט כדי להציג איתו את הקלט/פלט. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
דיי אני נואש. :-\ העלתי קבצים למליון שרתים ובכל אחד בעיה אחרת. אני מחפש אחסון חינמי עם 50 מגה לפחות. לא אכפת לי פרסומות (רק בגבול) FTP עדיף שיהיה יותר ממסד נתונים אחד, אבל לא חובה. שרת מהיר ויציב. בבקשה מנסיון ולא כמכירים...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעוניין באחסנה חינם ל-PHP ואם גם על הדרך מכירים ל-ASP יהיה נחמד... FTP - חייב. פרסום - לא מפריע אבל גם לא בהגזמה... שטח אחסון - 50 ומעלה..... אני יודע שאפשר למצוא בגוגל מלא..... אבל אני מעוניין באתר שאתם מנסיון מכירים ומחשיבים כטוב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-