עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/841999.html

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  2. אהלן חברים! לאחרונה התחלתי לעבור על החומר של C לקראת תחילת הלימודים. חיפשתי כבר שעות אחרי קומפיילר שיתאים לווינדוס 7, אך לא מצאתי משהו מתאים. למישהו יש לינק לקומפיילר שיתאים ל 7? הרמה שלי היא דיי בסיסית אם זה משנה משהו. תודה!

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. שלום, יש לי אפליקציה webית שכתובה בPHP- ומאוחסנת על שרת linux. אני מחפש דרך לקרוא את השם משתמש של מישהו שמתחבר אל האתר - רק את השם משתמש כל השאר לא נחוץ לי. חיפשתי המון ולא מצאתי תשובה חד משמעית או פתרון שעובד. רציתי לדעת מה הם האפשרויות שעומדות לרשותי- בגדול כל המשתמשים מתחברים ממחשבי ווינדוס ששיכים לאותו דומיין של השרת (אבל להרחבה אשמח לדעת אם יש דרך לקרוא שמות משתמש מלינוקס ושל משתמשים שלא בדומיין). הכי יעזור לי אם אוכל לקרוא את שם המשתמש ישירות לPHP אבל אם אפשר לקרוא אותו גם בjquery ואז להעביר אותו אליו זה גם פתרון אפשרי. תודה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. כדי להכניס אותן לדברים שאני מתכנת? אני מתכוון למשל לאנימציה של הפנס שוינדוס מציג בזמן חיפוש, או לאנימציות של הדפים המעופפים שהוא מראה בזמן העתקה.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by 111SHAR,

הורדתי visual ל3 מחשבים שונים ובשלושתם כשאני מנסה להריץ קוד זה כותב לי " המערכת לא הצליחה למצוא את הקובץ הספציפי" - בc++ , זה כנראה בהגדרות של הויזואל יש לך במקרה ידע גם בזה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by wizinet,

שלום, אני מחפש דרך לקלוט קול באמצעות C# ולשמור אותו במערכת (בתור משתנה או עצם או משהו דומה). יצא לי להתקל בפונקציה שנקראת wave in אבל לא הצלחתי להבין כיצד לתפעל אותה. אשמח לעזרה, בתודה מראש, wizinet

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  7. Started by smalery,

האם ניתן לבצע XOR על בלוקים, בלי שימוש בלולאת FOR או לולאות? תודה

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  8. Started by שכיר חרב,

יש כאן מישהו שפותר? אם כן אתם מוזמנים לשתף כמה פתרתם/באיזו שפה וכו' =] למי שלא מכיר: http://projecteuler.net/ אתר עם מלא חידות שניתן לפתור בשפת התכנות האהובה עליכם (או על דף ונייר). לדעתי האתר מצוין גם ללמידת שפה חדשה במהירות ובכיף (ע"י פתרון החידות הקלות), או סתם לשיפור היכולות בשפה מסוימת.

9. Started by Get-Process,

נתונה התוכנית הבאה: int main() |} bool F = false While(!F) } printf("1 ( { { הסוגרים התפקשושו לי , אבל עדין ניתן להבין. מה בעצם עושה ה! ??

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by eido300,

יש למישהו מושג למה האנטי וירוס חושד בתוכנה שלי כוירוס? התוכנה אמורה לרשום זמן כניסה ויציאה של עבודה שאני עושה. לא מבין מה הבעיה של האנטי וירוס. צירפתי את הקוד מקור, אשמח גם להערות והארות אם אפשר. תודה

11. Started by talgold,

אני רוצה לקחת תמונה ולשבש אותה כלומר לשנות את הביטים שלה כך שהיא תיראה מטושטשת בעזרת לולאה איך עושים זאת???

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by shoshana,

משהוא יודע איך עושים המרה בJS? ???

13. אני משתגע כבר. אני מנסה לקרוא את העמוד שמקבלים אחרי הפעולות הבאות: כניסה לקישור: 1. http://www.tase.co.il/TASE/General/Company/companyHistoryData.htm?companyID=000232&subDataType=0&shareID=00232017 2. בחירת קריטריונים בטופס, הכי חשוב זה התאריכים, כל השאר פחות. 3. לחיצה על הצג נתונים. אלו הנתונים שאני רוצה לקרוא. הייתי שמח אם היה אפשר לקרוא את הקובץ שנמצא תחת "ייצוא נתונים מהטבלה" --> TVS. זה יותר מסודר פשוט. שתי האופציות בסדר (או העמוד עצמו או הקובץ הנ"ל) אשמח לעזרה, תודה

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by Nurit2005,

אני עד עכשיו מנסה ליצור תיבת תאריך ואוטומטי ואני לא מצליחה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Stoned Junglist,

שלומות! =] אני עובד על תוכנה שאמורה לקרוא משפט, לזהות אם יש בו calc ואז לחשב את המספרים אחרי. לדוגמא קלט-calc 4+3 פלט-7 להלן הפונקציה הלא גמורה שלי(עוד לא בדקתי מקרה של קלט לא תקין ) שלא מתקמפלת בגלל הבעיה unterminated character constant. אך אינני יודע למה ישנה הבעיה מכיוון שבדקתי את הפונקציה ולא מצאתי את הבעיה =\. עזרה למצוא את בעיית הקימפול יהיה נחמד =] תודה רבה. להלן הפונקציה: #include <stdio.h> #include <string.h> int function_calc(char str[200],int i); int main() { char str[200]; gets(str); if(str[0]=='c' && str[1]=='a' && str[2]=='l' && str[3]=='c') { puts("calc"); function_calc(char str[200],int i); } } int function_cal…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, רציתי לדעת באופן ככלי איך עובד הדבר הזה: http://www.brightir.com/about/infrared/medical+infrared/thermography/educational+portal אני מדבר על הקטע עם הריבועים, אני פשוט רוצה לעשות משהו עם רעיון דומה באתר שלי. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by Snufkin,

רציתי לדעת במה הכי טוב כדי ליצור צ'אט באתר אינטרנט.... איזה שפה נחשבת הכי יעילה/נוחה ועכשווית ליצירת צ'אט באתר, ואיפה אפשר למצא סקריפטים והסברים בנושא...

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by eladh777,

שלום נכנסתי לאתר הזה - http://www.cssmenumaker.com/ כדי להשיג כפתורים עם תפריטים נפתחים לאתר שלי. הורדתי את הכפתורים האלה - http://www.cssmenumaker.com/builder/menu_info.php?menu=003 הבעיה היא שבפיירפוקס אם אתם תיכנסו לאותם כפתורים אתם תראו שאם אתם עוברים על הכפתורים באתר הם נפתחים אבל אם יש לכם אקספלורר ואתם נכנסים דרכו לאותם כפתורים אתם תראו שהכפתורים לא נפתחים אם עוברים עליהם עם העכבר. מדוע זה ככה? הורדתי את הקוד מקור שם וגם הקבצים שנשמרו במחשב עבדו הכפתורים רק בפיירפוקס. איך מסדרים את הבעיה? מישהו יכול לסדר ולשלוח לי קוד מתוקן. ממש חשוב מאוד. תודה

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  19. Started by Dr__MIKO,

הי, מישהו יכול לתת לי קישור לאלגוריתם למילוי שטח משולש בלי התיחסות לשפות תיכנות? מה שנתון זה רק שלושת הקודקודים

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. היי, פתחתי דיון בפורום גאדג'טים אבל נראה לי שגם כאן יהיו אנשים שזה מעניין אותם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456522.0

• 0 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. Started by TheReaper,

טוב איבדתי את הספר של האסמבלר ואני צריך לדעת למחר איך להגדיר ולפנות אל רשומות באמסלי 8086 מצאתי בMSDN את הדבר הזה recordname RECORD fieldname:width [[= expression]] [[, fieldname:width [[= expression]]]]... אבל אני לא מבין איך בתכלס זה אמור להראות בתוכנית עצמה....

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by omer1595,

שלום, ניסיתי ליצור תוכנית שתחליף את הרקע של המחשב בתמונה שאני אבחר, אבל אני לא רוצה לקרוא לתמונה דרך התיקייה שלה, אלא דרך resource files. השאלה היא איך אני יכול להגיד בתוכנית שאני רוצה לקרוא לתמונה שנמצאת בresources זאת התוכנית שבניתי: #include <Shlobj.h> void main() { SystemParametersInfo(SPI_SETDESKWALLPAPER, 0,L"img2.jpg", SPIF_SENDCHANGE); } מאוד ארוכה ומורכבת אבל היא עדיין לא עובדת לצערי הקובץ img2.jpg נמצא על שולחן העבודה וכדי להוסיף אותו לresource files פשוט לחצתי על resource files כפתור ימיני וadd existing item תודה רבה לכל מי שיעזור!

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  23. יצרתי צייר (דומה לשל ווינדוס) אבל אם אני גורר את החלון מחוץ לגבולות המסך אם שם עליו עוד חלון הגרפיקה נמחקת....איך אני מונע את הדבר הזה בצורה הטובה ביותר?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Raamses,

בניתי סרבר וקליינט בC# הסרבר בCONSOLE הקליינט בWINFORM עכשיו אני רוצה להעביר את הסרבר שיהיה WINFORM גם. בקיצור בניתי את החלון עוד לא סיימתי את כל הדברים כמובן בגלל שנתקלתי בבעיה. הבעיה היא שכאשר אני מגיע לשורה Socket socket = listener.AcceptSocket(); החלון נתקע משום מה, כאשר הסרבר בקונסול הכל עובד מצוין ואני לא מצליח להבין מה אני לא עושה נכון, אם תוכלו לעזור לי אני אשמח. הנה הקוד של הרסבר (אני חייב לציין שאני רק לומד לתכנת ואני עושה הרוב לבד אז כל עזרה תהיה מבורכת, תודה מראש) using System; using System.Collections.Generic; using System.ComponentModel; using System.Data; using System.Drawing; using System.Linq; using System.Text; using System.Windows.Forms; using Communi…

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  25. Started by TGA,

נתון לי תרגיל, שבו המשתמש מכניס מספר בין 1 ל20 ולאחר מכן עפ"י המספר אני בונה את משולש הפסקל. מותר לי להיעזר בפונקציות עזר ולולאות. עכשיו הבעיה שלי, היא שלמרות שראיתי מספר פתרונות לתרגיל הזה עדיין לא הבנתי את העיקרון. אפשר בבקשה להסביר לי את הגישה לפיתרון של תרגיל מהסוג הזה? אני יודע שעלי לייצר לולאה שהיא זאת ששולטת על השורות בתוך אותה לולאה אני בונה לולאה שעושה את הרווחים ושוב באותה לולאת שורות בלי קשר לזאת של הרווחים אני בונה את זאת שמייצרת לי את המספרים והבעיה שלי היא בלולאה הזאת....איך לגשת לפיתרון של זה. תודה

• 1 תגובה
    • 5.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.