עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by eran256,

יש לי להגיש למחר עבודה ואני יושב שעות ולא מצליח כלום יש לי דרך לפתרון אבל אין לי מושג איך לכתוב את זה. האם מישהו יכול לעזור לי שיכתוב ואני ארשום את התרגיל והדרך לפתרון, אני לא רוצה שתנסו ללמד אותי אין לי זמן לזה העבודה למחר. זה חומר דיי בסיסי. המטרה היא לבדוק תקינות של 2 תאריכים כולל 29 לפברואר פעם ב4 לא כולל מאות חוץ מה 400 ולחשב את הפרש הימים בניהם הם חייבים להיות באותה שנה. תודה מראש ערן..בבקשה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  2. Started by Nikiller,

היי! אני צריך שהתוכנה תבחר באקראי מספר בין 0 ל-20..אבל אני לא זוכר את התחביר של הRANDOM עזרה בבקשה!! ניק

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  3. Started by frame it,

אני כותב פרויקט סיכוםבשפת בc#(משחק frame it שמורכב מלוח בגודל n*n משבצות ומשבצת אחת היא ריקה, המטרה לסדר את המשבצות בתת המטריצה בגודל 2 -n-2*n לפי לוח אחר נתון בגודל n-2*n-2) אני רוצה שהמחשב יעזור לי להגיע לפתרון בצורה הטובה ביותר, המשחק הוא כעין מבוך אבל האלגוריתם של מבוך הפשוטים לא עזרו לי,אם יש למישהו כיוון או רעיון זה יעזור לי מאד! תודה רבה. ???

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by IlanF,

מצאתי בחיפוש בגוגל את הפוסט http://adavidchan.com/how-to-javascript-animated-rotating-headline-links/ וניסיתי להוסיף את זה לאתר שלי, אבל נראה שזה לא עובד... הורדתי את mootools, עשיתי כל מה שרשום שם, אבל זה לא עובד. למישהו יש רעיון למה זה לא עובד? או איזה תחליף ראוי שכן עובד?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  5. Started by Semyon171,

שלום יש לי את הקוד הבא for (int k = 0; k < 10; k++) { if (array_1[k] == 1) { timer2.Tick += new System.EventHandler(this.timer2_Tick); button1.BackColor = Color.Blue; } if (array_1[k] == 2) { timer2.Tick += new System.EventHandler(this.timer2_Tick); button2.BackColor = Color.Green; } if (array_1[k] == 3) { timer2.Tick += new System.EventHandler(this.timer2_Tick); button3.BackColor = Color.Yellow; } if (array_1[k] == 4) { timer2.Tick += new System.EventHandler(this.timer2_Tick); button4.Bac…

6. שלום פספתי כמה הסברים בשיעור ואשמח אם תוכלו לעזור לי להבין את המשמעות של קשר אופציונלי וישות פירוט או להפנות אותי למדריכים ברשת. לפי מה שהבנתי קשר אופציונלי הוא קשר לא הכרחי בין שתי אובייקטים לדוגמא אם יש לי בוייקט לקוחות ואבוייקט הזמנות והנחת יסוד שללקוח יכולות להיות 0 או יותר הזמנות אז הקשר בין לקוח להזמנה הוא אופציונלי נכון? לגבי ישות פירוט בכלל לא הבנתי. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by jackok111,

שלום, אני מנסה לקבוע את מיקום הטופס שיוצג על גבי המסך ולא מצליח. ניסית להשתמש בשתי הפונקציות (כל אחת בנפרד): form.location = new point (x,y) וגם ב- form.left = 300 , form.top = 300 לא משנה איך שיחקתי עם הקורדינאטות - תמיד הטופס באותו מקום. מישהו יודע למה ?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  8. Started by חנוך111,

מה עשיתי לא נכון? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by Yair Tz,

אהלן, בזמני החופשי תכנתתי CAPTCHA עבור הרשמה ו-LOGIN של מערכת שאני עובד עליה, מה דעתכם? (במידה ויהיה צורך, אעלה גם עמוד לבדיקה) עריכה - הרגע שמתי לב שהתמונות יצאו באיכות נוראית, "במציאות" הן יוצאות מצויין: עוד דבר, הסרתי את כל האותיות שקל לבלבל אותן דוגמת- i,l,2,s,5,o,0,q,Q וכו'.[br]פורסם בתאריך: 25.10.2008 בשעה 13:00:58 בחיי, 32 צפיות ו-0 תגובות?? :-\[attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by nondos,

שלום יצרתי כפתור בסיסי בפלאש ואני רוצה שבכל פעם שילחצו על הכפתור יפתח דף html ב frame מסויים שיצרתי משום מה דף ה Html נפתח תמיד בחלון חדש, למישהו יש מושג למה? קוד ה ActionScript 3: BTN.addEventListener(MouseEvent.MOUSE_DOWN, click1); function click1(evt:MouseEvent){ var url:String = "test.html"; var request:URLRequest = new URLRequest(url); navigateToURL(request, "mainFrame"); } ניתן לראות של Frame שאני רוצה לפתוח בו את הדף test.html קראתי mainFrame קוד Html: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Frameset//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-frameset.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <hea…

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  11. Started by dorlevi2,

קיבלתי את הקוד הזה: עם כמה שאלות הצלחתי את כולם חוץ מזאת שלא ידעתי מה לענות מה מטרת הקטע? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by dorlevi2,

מישהו יכול לעזור לי לפתור את 2 התרגילים האלה: איך פותרים את זה???? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Yair Tz,

אהלן, עלה לי איזה רעיון גדול בכדי לחסום שרתי WEB PROXY (חיוני למערכת חדשה שאני עובד עליה), אז בעזרת כמה שעות של תכנות ומחשבות הגעתי לזה: http://theytman.awardspace.com/test.php CLASS פשוט שבעזרתו ניתן לחסום WEB PROXIES באופן מוחלט. אתם מוזמנים לנסות ולהכנס לעמוד דרך WEB PROXIES שונים ומגוונים, הוא עדיין ימצא אתכם. במידה ונמצא שאתם גולשים דרך CGI Proxy/Web Proxy (דוגמת HIDEMYASS.COM וכו') במידה והתגלה או לא, המערכת תודיע לכם. *אני לא בטוח אם לקרוא לזה בעיה, אבל משום מה ברגע שאני מנסה להתחבר דרך כל WEB PROXY הדף פשוט מתרענן NON STOP... אז אם גם לכם הדף מתרענן באופן בלתי פוסק בעת הגישה דרך PROXY, דעו לכם שהוא עלה עליכם. מאוד שימושי לבעלי פורומים, אתרים שדורשים הרשמה…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by nondos,

שלום, בנייתי אפליקצית פלאש שאמורה לשמש כתפריט באתר שלי. אני יודע לזהות בפלאש Events באמצעות Action Script. הוספתי את האפליקציה לדף HTML בעזרת DreamWeaver כיצד אני גורם ל DreamWeaver לזהות שנלחץ כפתור בתפריט בפלאש ובהתאם להחליף עמודים? תודה קוד HTML: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Untitled Document</title> <style type="text/css"> <!-- body { background-image: url(images/pattern.jpg); } #ma…

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  15. שלום, אני תלמיד יב' , לומד 5 יח' מדעי המחשב (JAVA) . יש לי תרגיל שנתקעתי באמצע ואני לא מצליח להמשיך. אני צריך לקלוט מערך חד מימדי(בגודל 10) של מחרוזות. כעת עלי להדפיס את המחרוזות שבו לפי סדר אלפבתי (חובה להעזר בפעולת CompareTo) . קלטתי את כל המחרוזות למערך אך אני לא מצליח לסדרן לפי הcompareTo. ניסיתי בדרך הזו : בניתי 2 מערכים חד מימדים. אחד מהם משמש לקליטת 10 המחרוזות. (שם המערך הוא ten) השני ישמש לסדר האלפבתי - והוא זה שיודפס לבסוף. ( שם המערך הוא print) סרקתי את המערך עם עשרת המחרוזות ומצאתי לפי compareTo את המחרוזת שצריכה להיות ראשונה והכנסתי אותה לסטרינג שקראתי לה first. את הfirst הכנסתי כמחרוזת בתא הראשון של המערך שנותר ריק בינתיים (המערך המיועד להדפסה). אך כעת כשאנ…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. Started by nondos,

שלום, אני חדש ב- html ומנסה לעשות משהו קטן יצרתי את הקוד הבא <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Untitled Document</title> <style type="text/css"> <!-- body { background-image: url(images/pattern.jpg); } #mainFrame { background-color: #FFFFFF; height: 500px; width: 900px; border-top-style: solid; border-right-style: solid; border-bottom-style: solid; border-left-style: solid; } --> …

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by gif,

לא ניסחתי את עצמי כל כך טוב בכותרת ,לא מצאתי משהו שיתאים.... אני צריך להכין תוכנית (שפת C ) שאם המשתמש יכניס פקודה מהמקלדת למשל הוא יכניס את האות Z אז הפלט יהיה לו את המילה הכי ניגודית לה(האות A.כמו אתב"ש...) אבל את זה אני יודע לעשות...(עם פקודות IF וכו...) אבל הבעיה העיקרית שלי היא כזאת: אני רוצה להכין תוכנית שאם אני יכניס טקסט ולא תו בודד אז הוא יהפוך לי את כל הטקסט לאתב"ש למשל:אם אני כותב לו כך: ZZZZ אז יצא לי:AAAA ואז זה ידפיס לי את כל הטקסט הפוך(אתב"ש...) ולא שאני אצתרך להכניס תו בודד כל פעם. אז אני צריך שאתם תעזרו לי לכתוב את התוכנית או שלפחות תביאו לי רמזים\פקודות שיעזרו לי\שיטות וכו... הבנתם אותי? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by orninyo,

שלום בניתי פונקציה פשוטה שמקבלת מחרוזת של שם משתמש ומחפשת בDB אם הוא קיים הבעיה היא שכשאני מכניס שם משתמש בעברית (שקיים בDB) בפיירפוקס הכל תקין והפונקציה מחזירה שהוא קיים בIE הפונקציה מחזירה שהוא לא קיים (למרות שהמחרוזת מגיע אליו בצורה תקינה) באנגלית שני הדפדפנים מחזירים תשובה תקינה. הכל מקודד UTF-8 כולל הDB מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by MasterDK,

שלום אני מחפש ספרים הן באנגלית והן בעיברית עם תרגילים לשפת C ומסדי נתונים (שפת SQL, DIAGRAMS וכדומה). תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום. אני רוצה קוד שאיתו אוכל לקבוע סיסמא לאתר האינטרנט שלי, שאני אוכל לקבוע את הסיסמא. תודה.

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  21. Started by mwalker03,

שלום לתותחים פה. אני צריך לזהות מספרים מתוך תמונה.יש איזשהי דרך נוחה לעשות את זה ? תוכנת OCR שעושה את זה שיש לה API ? DLL כל שהוא ? כל עזרה תתקבל בברכה. אגב, לא משנה לי באיזה שפה זה יהיה כתוב.

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by yahalom,

היי יש לי MappingException בעיקבות עבודה על NHibernate אשמח לעזרה אני עובד על הקוד הבא Configuration cfg; try { cfg = new Configuration(); cfg.AddAssembly("NHibernate.Auction"); } catch (Exception ) { throw ; } אני מקבל {"Could not add assembly NHibernate.Auction"} System.Exception {NHibernate.MappingException} לא ברור לי מה אני צריך להכניס כפרמטר ל AddAssembly כדי לגרום ל NHibernate לחפש את הקובץ העל הסיומת hbm.xml אשר אגב מוגדר כ Embedded Resource חשבתי שאני צריך להכניס את השם של הקובץ קונפיגורציה שלי אבל זה מחזיר שגיעה דומה {"Could not add assembly app.config"} System.Exception {NHibernate.MappingExcept…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  23. Started by עובד,

אז ככה.. תכנתתי ללקוח מערכת כלשהי על המחשב שלי הכל עבד טוב ויפה.. ועכשיו אחרי התקנה של המערכת אצלו בשרת מופיעה השגיאה הבאה: 1111: Invalid use of group function השאילת שאני משתמש בא ב group היא: select `downloads`.`id`,`downloads`.`name`,avg(`ranks`.`rank`) as `rank` from `downloads` left join `ranks` on `ranks`.`download`=`downloads`.`id` group by `downloads`.`id` order by avg(`ranks`.`rank`) desc limit 4 ועוד שאלה.. האם השגיאה: 1203: User ***** has already more than 'max_user_connections' active connections נובעת מאי שימוש בפונקציה mysql_close()? (אם לא אז ממה?) כי הבנתי שהחיבור למסד נסגר אוטומטית בסיום הטעינה.

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  24. Started by yon,

איך אני מכניס למערך נתונים בצורה ידנית??

• 4 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים