עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ilia990,

או מה זה אמור לעשות כשזה בא ככה 0x1 & ???

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yossi21,

קיבלנו בקורס תרגיל לסכם על זה, קראתי מלא הסברים וראיתי מלא סרטונים באינטרנט, ולא הבנתי כלום. מישהו יכול להסביר לי את זה בבקשה בפשטות? עם דוגמאות תודה

3. זה שמות של קבצים שיש לי באתר אבל הוא רושם לי שהם חסרים (כמה מהם) ובסיות Smi

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Nahum2,

אנא עיזרו לי! לקמפל ב MVCPP2005 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by nahoom,

מה זה שפת סף? מישהו יכול להסביר לי בבקשה?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by Sting,

בן-דוד שלי ביקש שאני אברר לו על שרת SQL מכיוון שהוא נדרש לזה בעבודה על מנת להוציא מסמכים מסוימים מהשרת של העבודה לבית. אז מה זה בדיוק שרת SQL? מה הדרישות לזה מבחינת חומרה? האם זה דורש מקצועיות רבה להקמה? תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  7. Started by KOSTORADOS,

כאשר אני מעוניין בשרת בתשלום הוא נותן לי אכסון בגודל למשל של 150 מ''ב ו2 ג'יגה תעבורה, אשמח אם מישהו יעזור לי ויסביר לי ולא בשתי מילים מה זה אומר

8. Started by xgamer,

מה זו שפת האסקי זה משהו שקשור לקידוד? בכל זאת תסבירו לי בבקשה

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. יש לי אתר HTML5 האם שווה להמיר אותו ל WORDPRESS? אתר שיווקי אין לי צורך במערכת ניהול! נטו קידום

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני שואל מתוך סקרנות. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Autumn Sunflower,

היי בגלל הקורונה יש לי הרבה זמן ללמוד משהו אבל לא יודעת מה עדיף. יש לי ניסיון של כמה שנים עם asp.net בעיקר BACKEND אבל לא MVC וכל הטכנולוגיה החדשה. כרגע בעבודה אני עובדת בעיקר עם SQL SERVER ו SSIS. השאלה היא מה כדאי לי לחזק- את הצד של ה BI או את ה .net שאת זה אני גם מאוד אוהבת אבל כל הזמן יש בו שינויים וחייבים כל הזמן ללמוד ולתעדכן? בנוסף איפה יש תרגילים ב SQL SERVER אבל מתקדמים ולא סתם select או avg וכו. משהו למתקדמים? אשמח לעזרה. תודה

12. Started by SweeT_EviL,

כולם אותו קובץ. struct soldierr { char kind[5]; }; typedef struct soldierr Soldier; בMAIN int i,j; Soldier game[10][10]; for(i=0;i<10;++i) { for(j=0;j<10;++j) { if(i==0 || i==9 || j==0 || j==9 || (i%2!=0 && j%2==0) || (i%2==0 && j%2!=0)) { game[i][j].kind="NULL"; continue; } } } הקומפיילר אומר לי שהבעיה היא השורה הזו game[i][j].kind="NULL"; הארור:

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by orgordin,

לא משנהה

14. Started by SweeT_EviL,

List<Cordinata>[] cordineats=new ArrayList<Cordinata>[numOfPlayers]; * Cordinata היא מחלקה פשוטה של שני משתני INT הארור: Error(19,28): only unbounded wildcards allowed in array creation expression

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  15. Started by lordgod,

#include<stdio.h> void main() int i,memuza,count,num1,num2,num3; for(i=1;i<=20;i++) } printf("enter 3 scores\n"); scanf("%d%d%d",&num1,&num2,&num3"); memuza=(num1+num2+num3)/3.0; if(memuza>85) memuza=memuza+5; if(memuza>=100) memuza=100; count++; }

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by liran2003,

כתבתי טופס התחברות שברגע שהקלט מתאים לנתונים שבמסד, אמור לשמור קוקיז עם פרטי המשתמש. אבל לא נשמר כלום. זה קטע הקוד: elseif ($_POST['username'] == $info['name'] && $pass== $info['password']) { setcookie("pass_hash", $info['password'], time()+3600); setcookie("member_id", $info['id'], time()+3600); $connect = 'מתחבר, אנא המתן...'; echo ('<META HTTP-EQUIV="refresh" content="0;URL=index.php">'); } else { $error = "שגיאה: שם משתמש ו/או סיסמא אינם נכונים"; }

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by נעמה.,

יצרתי חלון מסוג frame import javax.swing.*; import java.awt.*; public class Survey { /** * @param args */ public static void main(String[] args) { // TODO Auto-generated method stub JFrame f = new JFrame ("Survey"); f.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE); JPanel panel = new JPanel(); // f.setContentPane().add(panel);//הוספת פאנל לחלון f.setContentPane(panel); f.pack(); f.setVisible(true); } } ואני רוצה להוסיף לו פאנל מסוג BroderLayout import javax.swing.*; import java.awt.*; public class panel extends JPanel{ public panel() { setLayout(new BorderLayout()); setBackground(Color.pink); Center c = new Center(); …

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  18. Started by avivlyaviv,

אני עכשיו בכיתה י' במגמת תכ"מ(מחשבים) סיימנו ללמוד את הפרק של HTML עכשיו אנחנו לומדים JS ועוד מס' חודשים נעבור ללמוד ASP.net עכשיו אני יודע שתכלס בישביל לבנות אתר מתקדם יש לי עוד הרבה מה ללמוד... אז חיפשתי ולפי מה שראיתי כדאי שאני ילמד: CSS DHTML XHTML 1. מה כדאי לי ללמוד קודם? (מהרשימה שהבאתי) 2. יש עוד משהו חשוב שכדאי שאני ילמד לפני/אחרי השפות/תכנולגיות שרשמתי למעלה? 3. שמעתי שיש מין שפה שהיא כמו JS אבל יותר מתקדמת, מהי? האם כדאי ללמוד אותה? מחכה לתשובות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  19. Started by TaZeR,

שלום לכולם, אני כברק יודע את הבסיס של C++ כולל מצביעים ואני לא יודע אם בכלל שווה להעמיק בשפה או להתחיל JAVA (שמעתי שבהרבה מקומות עובדים עם JAVA)??? ד"א אני יודע C# ואמרו לי שזה 95% כמו JAVA.... C# אני בטוח מעמיק, השאלה היא אם ללמוד גם JAVA??? שאלה שנייה: יש שפה שעוזרת ללמוד אלגוריתמים? שמעתי שפסקל מפתחת את החשיבה, האם זה נכון?

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. _end_track proc far push DS pushf pop AX and AX,1111111011111111B push AX popf mov DX,Int1Off mov AX,Int1Seg mov DS,AX mov AH,25h mov AL, 1 int 21h pop DS RET _end_track endp השגיאה שאני מקבל: מערכת משנה של MS-DOS של 16 סיביות <כתובת של command prompt ואחרי זה שם הקובץ> רכיב CPU של NTVDM נתקל בהוראה לא חוקית CS:0000 IP:0077 OP:f0 37 05 0c 02 לחץ על 'סגור' כדי לסיים את פעולת היישום.

21. שלום! קוראים לי גיא ואני בן 15, חדש בפורום. רציתי להתחיל ללמוד שפות תיכנות, ואני לא יודע מאיזה שפה להתחיל. הבסיס היחידי שאני יודע זה HTML שאני יודע שזה לא קשור לשפות תיכנות והיא נכנסת לקטגוריה אחרת. אמרו לי ש C++ היא השפה היעילה ביותר( יותר יעילה מC), וגם אם היא קשה ומסובכת אין לי בעיה ללמוד אותה על ההתחלה. אני אוהב ללמוד את הדברים האלה מספרים. (HTML וFLASH למדתי מספרים). אז איזו שפה אתם ממליצים לי ללמוד? ועל איזה ספר אתם יכולים להמליץ לי שמלמד את השפה הזאת בצורה ברורה ויעילה? תודה. גיא.

22. מה התוצאה של List<T>.First במקרה ואין אובייקט להחזרה? null?

• 0 תגובות
    • 400 צפיות
  23. Started by dorlevi2,

קיבלתי את הקוד הזה: עם כמה שאלות הצלחתי את כולם חוץ מזאת שלא ידעתי מה לענות מה מטרת הקטע? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by alex15,

אני רוצה מידע קצר על ההנדסאי תוכנה איזה שפות הוא לומד כמה שנים ובאיזה תוכנות הוא משתמש ובאיזה אוניברסיטה או מכללה אפשר ללמוד .

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by alex15,

אני רוצה ללמוד תיכנות אני חושב ש JAVA וגם ללמוד .NET אבל השאלה היא מ מלמדים בתוכן . יש שרתים כאילו plesk , apache ,cpanel וגם שאר השרתים לומדים עליהם קצת מבוא ?

• 6 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים