תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
האם כשנכנסים לאתר אינרטנט ללא הפונקציה, התמונות נשמרות כבר בCACHE, ונטענות ישר מהTEMP? מישהו יכול להסביר לי לשם מה הפונקציה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
main.c זה קובץ שנוצר בתור ברירת מחדל מתי שבוחרים ב c/c++ application, ומופיעים לי סימני קריאה, למה לעזזל מופיעים לי סימני קריאה? לא שיניתי שום דבר בקובץ
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
היום נסיתי להתקין את ה-PREVIEW של VS 2013, ההתקנה נכלשה כי אין לי IE 10..... מה הקשר ? איך הצליחו לשלב את טכנולוגית הדפדפן הדי כושלת שלהם (לפחות מבחינת מהירות ונוחות שימוש) ב-IDE לפיתוח תוכנה.... שאמור להיות מטוס קרב.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי dataset זה איזור בזיכרון שמאכסן טבלאות ויחסים בין טבלאות שאנחנו מעוניינים לעבוד עליהם? לא הבנתי בדיוק לפי מה שקראתי באינטרנט... כאילו אני יודע שיש לי את הdatabase שבפנים יש לי קובץ למשל SQL ויש לי תוכנה בWPF למשל ואני רוצה למשוך מידע מתוך הdatabase אז אני צריך להבין שהמידע מהdatabase נכנס לdataset? ובעצם הפקד לדוגמא data grid מושך את המידע שהוא מציג מהdataset?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כיום למחשב יש המון זיכרון. אני כל הזמן מתאמת עם זה עם חברים בעבודה אני דוגל לעבוד עם זיכרון סטטי אפילו גדול (100K) למרות שלא ממש צריך את כולו וזה יותר מסובך במשתנים ביותר מימד אחד איזה חוק אצבע נכון לגבי זה. תוכנה כתובה ב C++ תודה לכל העונים.
-
- 8 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הורדתי תוכנה בשם UnrealIRCd, אבל אני לא הכי מסתדר עם זה.. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולומר לי מה אני צריך לעשות כדי להגדיר הכל נכון.. (אני יודע שיש את הקבצי עזרה ואת גוגל, אבל פעם ראשונה שאני מתעסק עם IRC וזה דיי קשה לפעם ראשונה) הגדרתי את השרת (בערך..) והוא עובד, אבל אני יכול להתחבר אליו רק דרך localhost. ראיתי שלשרתים אחרים יש דומיין מיוחד (irc.sample.com לדוגמה) מה אני אמור להכניס באתר כדי שהוא יחבר אותי לשרת?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שלא ממש מבין בזה
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
איך כותבים פונקציית void ב-VB, האם זה מתבצע בסביבת המודול? ואיך עושים פונקציה שמחזירה ערך (לא משנה איזה טיפוס)
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
-
-
סליחה אם השאלה הזאת טיפשית.....אבל אני לא מבין בגרוש וחשבתי שזה יהיה קשור לפורום הזה..... ויש לי על זה שיעורי בית מהבצפר.... אז בבקשה חברים אני צריך רק הגדרה . השיעורים למחר...... תודה לעוזרים !!!!!!
-
- 5 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
מאיזו נקודה ועד איזו נקודה מוגדר הזמן של רינדור הדף?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו אני לא דביל ואני יודע הרבה דברים אבל אני לא יודע בדיוק מה זה RSS אני יודע מה הוא עושה אבל אני רוצה לדעת איך הוא פועל בדיוק לדוגמה איך אני יכול להכניס תכנים באתר שלי כדי שגולשי האתר יוכלו לקבל פונקציית RSS לפורומים למשל או ללוח מכירות או כל דבר תודה לחברים שעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לא הבנתי מה האובייקט הזה בדיוק עושה SimpleInput sinp? אפשר הסבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, לפני הכל אני רוצה להדגיש שכבר עשיתי חיפוש גם בפורום וגם בגוגל ולא מצאתי את המבוקש. אני מחפש קישור להסבר (בעברית) מה זה SOCKET בשפות התכנות JAVA או C, איך כותבים\איך עובדים\מה עושה וכו'... תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
קראתי באינטרנט ואני עדיין לא מבין מה זה strict mode בגאווה סקריפט אשמח אם מישהו יסביר לי
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה זה Thread Safety או Thread Safe כי נתקלתי במושג הזה ולא כל כך הבנתי מה הוא אומר. אשמח אם אוכל לקבל הגדרה של המושג שאוכל להבין יותר טוב. תודה
-
- 7 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
יש אופציה כזו ב tools->options->taskList מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
ראיתי הרבה מתכנתים ב-C שמוסיפים לקוד שלהם את utils.h. אשמח לקבל הסבר או קישור להסבר של מה זה בדיוק. כל מה שמצאתי עד עכשיו זה דוגמאות קוד שונות, אבל לא הסבר.
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני צריך לתחזק כמה מערכות שכתובות בASP וכמעט בתיקיה של כל מערכת יש תיקיה בשם vti_cnf_ אם בצי ASP עם תוכן לא ברור (לי אישית...) מישהו יכול להסביר למה זה והאם זה נחוץ או שאפשר לא להתייחס לזה ואולי אפילו למחוק את זה? אני אמור לשנות דברים בכל הקוד של כל המערכות ואני מעדיף שלא להתעסק עם הקבצים בתיקיות האלה כי הצורה שהקוד כתוב שם לא משהו בכלל...
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, תעזרו לי בבקשה להבין win32api זה אוסף כל הפוקנציות שאפשר להשתמש כדי לגרום ל- system call ? אם אני משתמש בפונקציה מ- win32api זה בהכרח יגרום ל- system call? ואם נגרם system call אז בהכרח היה שימוש ב- win32api ? וזה נקרא win32api בגלל שזה ה-api במעבדים של 32 ביט? (שהאוגרים שלהם בגדול 32 ביט)? זה אומר שיש גם win64api? עד כמה הם שונים? אפשר להשתמש ב-win32api במעבדים של 64 ביט? ומה הקשר בין win32api לספרייה windows.h האם כל הפונקציה של win32api נמצאות פרקטית ב-windows.h? או שיש עוד ספריות שיש להן פונקציות מ-win32api? או שאני בכלל ממש התבלבלתי?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קראתי הרבה מידע ברשת ולא הצלתי להבין מה זה בידיוק, מה זה נותן, ומה החידושים כאן תודה
-
- 1 תגובה
- 4.8k צפיות
-
-
אני לומד בכיתה יא השנה ויש לי מקצוע מודלים חישוביים שבו אנו עושים אוטומטים ולאחרונה למדנו שפות רגולריות ולא רגולריות. מישהו יודע למה לומדים את זה? ומה אני אמור לעשות עם זה בחיים? תודה לכל העונים מורוזס ;D
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי כאן קטע: על מנת לבצע סילום ביחס לנקודת שבת (קנה מידה קבוע fixed scaling) יש להפעיל רצף של טרנספורמציות: 1. ביצוע סילום באמצעות הפעלת מטריצת הסילום. מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 5.7k צפיות
-
-
שלום חברה הנה שאלה שלא מובנת לי: נתונה הפונקציה הבוליאנית F = x+x'y+z. הצג את F בצורה של סכום קנוני. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-