עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. איך אני כותבת תוכנה באסמבלר (או C , PASCAL )אשר מאבחנת את החומרה במחשב. איך ניגשים למידע הזה דרך אחת השפות? בין היתר מידע שאני מחפשת כרגע: איפה שמור המידע במחשב בנושא VIDEO: *video adapter type *manufacturer *model *video bios version *video bios date *secondary adapter בנושא COM PORT: *UART chip used בנושא MOUSE: *driver manufacturer *mouse to cursor ratio אני מנסה לכתוב תוכנה בסיגנון MSD, SANDRA וכו.. אני כותבת תחת DOS. בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!! תודה מראש SABINA

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. לקרוא כאן: http://weblog.burningbird.net/fires/000581.htm

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Elrond,

למה הקוד הבא עושה לי בעיה ב VB 6? Set rsCheck = dbCheck.OpenRecordset _ ("CREATE TABLE Checks_In(" & _ "Number INTEGER NOT NULL," & _ "BankN INTEGER NOT NULL," & _ "BranchN INTEGER NOT NULL," & _ "Sum DOUBLE NOT NULL," & _ "CheckDate DATE NOT NULL," & _ "Remarks TEXT NOT NULL)") הוא אומר syntex error in field definition. בנוסף, למה זה יוצר לי Type mismatched? rsCheck.Open "SELECT * FROM Checks_In ORDER BY CheckDate ASC", conCheck, adOpenStatic, adLockOptimistic, adCmdText Set Text1.DataSource = rsCheck

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לכולכם. לפני שבועיים בערך ביקשתי פה עזרה בליצור תפריט שיופעל אוטומטית עם הכנסת דיסק. ??? אמרו שהדרך הכי טובה טובה לעשות את זה תהיה ב - visual basic אז באמת התחלתי לעשות את זה והכל באמת טוב... ;D אבל אני רוצה שלכל פריט בתפריט יהיה קישור לקובץ (מסמך או מצגת) וברגע שלוחצים על הפריט הוא פותח אותו. עכשיו את התפריט עשיתי בלי בעיות אבל אין לי מושג איך אניח מקשר כל פריט לקובץ המתאים ??? ??? ??? אם תוכלו לעזור אודה לכם מאוד... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. ב-ASP יש את הקטע עם global.asa ויש סקריפטים מוכנים לדעת מי כרגע באתר, ולעדכן את הספירה כאשר אדם יוצא מהאתר... איך אני יודע ב-PHP מתי אדם יוצא מהאתר? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by someone,

קודם כל השאלה: נתון מערך באורך של N מספרים טבעיים. כתוב תוכנית המחשבת ומדפיסה את אורך תת-הסדרה הארוכה ביותר, אשר מופיעה גם בהתחלת המערך (החל מהאיבר הראשון) וגם בסופו (כלה באיבר האחרון). לדוגמא: אם המערך מכיל 7,4,5,3,1,9,2,7,4,5,3 התשובה היא 4, כי תת הסדרה הארוכה ביותר היא 7,4,5,3 זה דחוף כי זה למחר ולגמרי שכחתי מזה וזאת עבודה עם ציון.. מישהו יכול לעזור ומהר?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by VIRUS,

עזרה קטנה אחים שלי : במשתנים X ו-Y שמורים 2 ערכים מטיפוס תווי. השלם את המשפט if הבא באמצעות ביטוי בוליאני מתאים. if_______then writeln ('התו שב-X הוא שני תווים קדימה בקובוצת התווים מן התו שב-Y'); צריכים להשלים את החסר איפה שה __________ זה שאלה מהספר שלי אשמח אם משהו ידע VIRUS

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by VIRUS,

מממממממממממ אני חייב עזרה (כרגיל) בפסקל אחים שלי יש לי עבודה להגיד עם משימות .. קיצר הנה משימה קטנה מי שיודע שיכתוב לי אני ישמח מאודדדדדדדד :>:> במשתנים Side1,Side2 ו Side3 נתונים אורכי 3 צלעות של משולש. א. כתוב ביטוי בוליאני המבטא שהמשולש שווה שוקיים (במשולש שווה שוקיים לפחות 2 צלעות שוות). ב. כתוב ביטוי בוליאני המבטא שהמשולש ישר זיות (במשולש ישר זיות סבום ריבועי שני הניצבים שווה לריבוע היתר). אז זהו זה כל המשימה מי שיודע שיכתוב זה חשוב לי מאודדדדדדדדד תודה כפרות. VIRUS

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום הורדתי search engine קטן ונחמד שעשוי בphp החיפוש עובד רק דבר אחד .. העברית יוצאת הפוכה לגמרי .. בעיה ראשונה : הדף מתחיל מצד שמאל ובעיה שניה: כל השורה העברית הפוכה כשהעברתי את ה encoding של ה explorer לWindows (Hebrew אז זה הסתדר עם העברית העניין זה שלא מתאים לי שאנשים יתחילו לשחק עם הencoding בhtml אני יודע איך לשחק : <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255"> העניין זה שבphp אין לי שמץ תודה מראש לעונים :smoke:

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. טוב אז כך קניתי מעררכת די סי ב335 שקל אם רשיון אם הכהל אבל זה בא באנגלית בשביל תרגום אני צריך להוסיף עוד 49 דולר ואין לי סוכם נוסף כזה אז אם מישהו יכול להשיג לי תירגום למערכת זאתי אני יודה לו מאוד!!!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכולם! האם למישהו יש איזשהו מאמר(עדיף בעברית) על פתיחת קבצים בצורה בינארית? או אם אין מאמר אז איך פותחים קבצים בצורה ביניארית? אשמח מאוד אם תענו,תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by nforce,

איך אני מסדר שזה יעבור מצד שמאל לצד ימין ? ואיך אני מסדר את ה- Encoding לעברית ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by maverick,

אני רוצה לדעת איך יוצרים מספרים אקראיים בין 0 ל-1 ב-C. עד כמה שאני זוכר ()rand נותנת לי מספר אבל כלשהו ולאו דווקא בין 0 ל-1.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. כי שינתי לוגו ועכשיו הוא גדול מידי אז אני רוצה לישר אותו לאמצע איך עושים זאת?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום... זאת הפעם הראשונה שאני פונה לעזרה פה בפורום...פשוט אני התייאשתי... אני הסתדרתי עם שאר הפונקציות של הרשימה...ועם שתיים נתקעתי... לפי הממשק של הרשימה הפונקציות מוגדרות כך: הוצא מרשימה (L, p) - פעולה המוציאה מן הרשימה L את האיבר הנמצא בה במקום p. לאחר ההוצאה נמצא במקום p האיבר שהיה עוקב לזה שהוצא מהרשימה. אחזר מרשימה (L, p) - פעולה המחזירה את האיבר הנמצא במקום p ברשימה. *ההנחות הן שהרשימה לא ריקה, והמקום p קיים ברשימה. הרשימה שלי מוגדרת כך: struct list { int num; list *next }; list *head; אני יודעת שזה די ארוך, אבל אודה לכם אם תוכלו לעזור לי...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. לפני משהו כמו 5 שנים, בין כל האתרים שהיו לי (אתרים מסחריים שבניתי עבור חברות, אתר warez גדול ועוד...), החלטתי לפתוח אתר קטן ונחמד משלי. האתר הכיל קטעים משעשעים שקרו לי, ציטוטים ולא מעט חומר מקורי שכתבתי. מראש הצהרתי על האתר כלא- מושקע לחלוטין כי מה שעניין בו היה התוכן ולא העיצוב, ולכן כתבתי את כולו ב- netscape composer הידוע לשמצה (זה היה בגרסה 4 או משהו כזה). מאז האינטרנט ועברית באינטרנט התפתחו, לא צריך יותר להתקין את הפונטים של גלובס כדי לראות עברית ולא צריך לכתוב עברית בצורה מכוערת כמו פעם... לצערי, עכשיו כשאני מנסה לפתוח את האתר, כל מה שאני רואה זה ג'יבריש כזה: !íëì íåìù אולי בגלל שעבר הרבה זמן ואני סנילי, אולי בגלל שאני טיפש, אולי בגלל השעה המאוחרת ואולי בגלל שילוב ש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by לירון לירון,

הגעתי לסכום האיברים ולמספר האיברים. מה אני עושה עכשיו כדי לקבל את הממוצע?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by BuNKeR,

שלום לכולם אני מחפש מארח לאתר שאני בונה אבל אני צריך שהוא יתמוך ב CGI - BIN ואולי גם ב ASP וכמובן שיהיה חינם יש לכם הצעות ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by yuvalkob,

היי יש לי אתר שאני בונה בשפת php מישהו יודע מה הקוד להוספת תמונה בדף? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Some Thing...,

שלום אני מעוניין למצוא אתר שמסביר איך אני עובד עם TELENET פעם היה לי אבל אני לא זוכר את הכתובת... מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ISK,

שלום!!!! רציתי להודיע שאני מקים קבוצת תכנות ומי שרוצה מכם המתכנתים יכול להצטרף . מי שמעוניין שישלח לי אי-מייל ל: isklein@barak-online.net . תודה , ובהצלחה לקבוצת התכנות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ORrrr,

שלום אני תכנת, המתכנת ב Visual Basic 6, ואני מחפש אתר/תוכנה/מסמך אשר מכיל בתוכו רשימה של פונקציות ה API של Windows, רשימת המשתנים שלהן, והסברים מה הן עושות. אשמח אם תוכלו להפנות אותי ל מקור כזה.... 10X....

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by xgamer,

אני בונה אתרים וכותב בעזרת הפנקס רשימות של ווינדוס אני כותב גם ב HTML JAVA SCRIPT ועוד מעט גם ב ASP רציתי לדעת איזה תוכנה יכולה לומר לי אם יש טעות תחבירית בכתיבה? ??? בקישורים אם הם נכונים? וכל מני אופציות כאלה!!! תודה רבה מראש לכל העוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אני אשמח אם מישו יוכל להסביר לי על איפה כותבים ואיך מריצים ויותר חשוב זה שיפנה אליי באיציק 109354512 תודה יונתן

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by weinman,

דרושה הנוסחא לחישוב תאריך חדש ע"פ הנוסחה הבאה תאריך + מס' ימים = תאריך חדש. ע"פ העזרה באקסל הבנתי שהדבר אפשרי אך לא מוסבר כיצד מבצעים את הדבר. חישוב שני דורש לדעת כמה ימים עברו מקביעת תאריך בסיס. כלומר כמה ימים עברו בפועל מתאריך מסויים שנקבע כהתחלה ועד ליום הנוכחי בו צופים בגליון החישובים. דרך אגב תאריך הבסיס הנ"ל הוא התאריך החדש המבוקש בנוסחה הראשונה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 8.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים