תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
מה קורה חברה הורדתי את הקומפיילר ואת ה allegro אבל אני לא יודע איך אני עובד ז"א אני רוצה סביבת עבודה שתיהיה נוחה כמו ה editor של borland ואין לי מושג איך או מאיפה אני מוריד כזה editor ואיך בכלל אני מחבר בין כולם בבקשה עזרה חברה. תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חיפשתי באינטרנט איך לקרוא ולכתוב למסד נתונים מסוג אקסס (מתוך אופיס xp) אבל לא מצאתי תשובה, כמו כן גם הרצתי חיפוש בפורום ושאלתי אנשים, אני תמיד קרוב אבל אף פעם לא מצליח ההודעות שגיאה כל פעם משתנות...פעם הפורמט לא מוכר.....פעם המשתנה לא מוגדר (למרות שכן הגדרתי אותו) בקיצור אף פעם לא מצליח מישהו מכיר מדריך טוב שבאמת עובד? או שהוא יכול בעצמו לעזור לי??? תודה מראש לעוזרים רועי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מנגנון LOG מהיר יש חישטבים שהמחשב עושה ואני לא רוצה שיתעסק ה IO לפתוח קובץ...להכניס נתונים בתהליך ...ולסגור אותו אני לא יודע כמה זמן זה לוקח ...אבל אני יודע ש IO לוקח זמן. שאלתי עם CMEMFILE שאני יכול לנצל ובכך רק בסוף לדחוף לקובף...האם זה יתן יתרון משמעותי ? וכמה זה עולה לפתוח ולסגור פייל ?200MS ? 500MS ?
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
איזה פקודה אני צריך להשתמש כדי שהיא תהיה כמו F5 כלומר שתרענן את הדף
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מה הספריות שיש ב-java לשימוש בעבודה עם דפדפנים בצד שרת/קוד מקור וכו'?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני מנסה להוציא items לתוך dropdownlist הבעיה מתעוררת כשאני מנסה לגום לאחד מהם להיות selected אני מקבל את השגיאה: Cannot have multiple items selected in a DropDownList. הקוד: //populate dropdownlist ds = ExecuteSQL("SELECT * FROM Technicians ORDER BY LastName ASC"); for (int i=0;i<ds.Tables[0].Rows.Count;i++) { ListItem li = new ListItem(); li.Text = ds.Tables[0].Rows[i]["LastName"].ToString() + " " + ds.Tables[0].Rows[i]["FirstName"].ToString(); li.Value = ds.Tables[0].Rows[i]["ID"].ToString(); if ((int)ds.Tables[0].Rows[i]["ID"]==TechID) {li.Selected = true;}; dd1.Items.Add(li); } מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הוא לא רושם שגיאה לא כלום, פשוט לא מוחק, מה רע בקוד הבא : OleDbConnection Con3=new OleDbConnection(); Con3.ConnectionString=@"provider=microsoft.jet.oledb.4.0;data source="+Server.MapPath("")+"\\MyDB.mdb"; Con3.Open(); String sqlstring="DELETE FROM Soldiers WHERE MsID='"+usID.Text+"' AND MID='"+uID.Text+"'"; OleDbCommand Cmd=new OleDbCommand(sqlstring,Con3); Con3.Close(); תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות 'תבנית' שתקשר אותי לעמוד בוויקיפדיה. הקישור יראה בסגנון הבא: {{חיצוני|וויקיפדיה|שם-ערך}} חיצוני הוא שם התבנית. אני צריך שהתבנית תבדוק שרשום בערך הראשון 'וויקיפדיה' ואם כן, תעביר אותי לדף המתאים לערך השני. (אני ישתמש באותה התבנית לכמה אתרים שונים, כך שהערך הראשון יכול להשתנות) אמור להראות משהו כזה: http://www.wikipedia.org/wiki/שם-ערך הבעיה שלי היא איך אני גורם לקישור הזה לעבוד? איך אני מקשר ככה לוויקיפדיה? ד"א אני יודע שקישורים לוויקיפדיה אמורים להראות ככה: [[w:שם-ערך]] או [[wikipedia:שם-ערך]] אבל משום מה זה לא עובד בוויקי הזה שלי...
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום אנשים! לאחרונה התחלתי ללמוד ג'אווה [זאת במסגרת הכנתי לקראת תואר במדעי המחשב באונ' העברית]. הסיבה לכך היא שרציתי לרענן קצת את עצמי לקראת התואר [וכן בשביל ללמוד את השפה.. בתקופת התיכון למדתי PASCAL] לאחר בדיקה מאילו מקורות ללמוד את החומר, החלטתי לקנות ספר המלמד JAVA. "ג'אווה על כוס קפה". חייב לציין שהספר מספק את הסחורה. הסברים ברורים ועקומת למידה מהירה למדי. הבעיה העיקרית עם הספר היא שהוא לא מספק שום תרגילים. אלא רק מלמד. למרות שאני קולט את החומר, אין שום טעם בלמידתו אם אין לי תרגול בנושא. לאור זאת אני מחפש אתרים ו\או ספרים מומלצים שמספקים תרגילים בJAVA בכל הרמות. [החל מההתחלה] תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 6k צפיות
-
-
מתוך שיעורי בית: קבל משתנה מסוג STRING חפש את כל אפשוריות הפלינדרום שבו (פלינדרום זה -abcba , 123321) הדפס את הפלינדרום הארוך ביותר ואת אורכו. אני חושב שהצלחתי חלקית את התרגיל - אבל יש לי בעיה לגבי מערך סטריגנים, איך מגדירים את האורך של המערך בלי לדעת מה יהיה האורך שלו ? כי האורך תלוי במספר החלקים בסטרינג בהם יש שני תווים זהים , כמו [glow=red,2,300]A[/glow]vnjxcvhjxcv[glow=red,2,300]A[/glow] עריכה: הצלחתי , הבעיה היתה כשהאורך של המערך הראשון לא הספיק לאורך של המערך השני (שנשלח לבדיקה) , אבל אם מכפילים את האורך בריבוע האורך של המערך הראשוני (כי אלו סה"כ האפשרויות) אז זה עובד. אשמח לאפשוריות לייעל את התוכנית , כי כרגע היא לא ממש יעילה using System; using System.Co…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אנשים... כמו שהכותרת של הפוסט מרמזת אני מחפש דרך לשלב בין שאילתת SQL לקוד VB במייקרוסופט אקסס למשל: בניתי שאילתה שמחזירה את הגיל של האדם הכי מבוגר בכיתה מסוימת - נקרא לערך הזה X עכשיו אני רוצה לשלב את הנתון שהוחזר מהשאילתה בקוד ה-VB של טופס מסוים... למשל בתנאי if: if student.age > X then do some shit end if אני זקוק לעזרה בצורה די דחופה... בבקשה אנשים המון תודה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני עכשיו רוצה להתחיל ללמוד php ולבנות משחק קטן משחק דפדפן די פשוט,אז אני בבקשה צריך הדרכה: מה כדאי להתחיל ללמוד קודם+הדרכה תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כותב פרויקט ב-C# עם אפליקציות, יצרתי פורמים שונים, והגדרתי אותם בצורה גלובלית, כאשר אני כותב עבור אחד הפרומים Formm.fFirstGame.Close(); ואח"כ דרך פורם אחר אני מנסה לכתוב Formm.fFirstGame.Show(); הוא שולח לי שגיאה, על אף שברור לי שהפורם Formm.fFirstGame לא נהיה null כי אני יכול להוסיף ולשנות לו דברים, האם מישהוא יודע מה הפתרון?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור footer שתמיד (בלי קשר לרזולוציה) ישב דבוק לתחתית המסך. יש כמובן שני מצבים: 1. כאשר התוכן בחלק העיקרי של האתר לא ממלא את כל המסך ואז יש רווח בין הFOOTER לבין התוכן. 2. כאשר התוכן מלא את כל המקום (תלוי כמובן ברזולוציה) ואז הFOOTER "דבוק" לתוכן וגם לתחתית המסך. אני פשוט לא מצליח לעשות את זה כמו שצריך עם CSS. מישהו בטח כבר נתקל בזה ויכול לעזור. נ.ב - נא לא לשלוח אותי סתם לגוגל - כבר חיפשתי שם ואפילו די הרבה ולא מצאתי משהו שעובד כמו שצריך בכל הדפדפנים.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מצורפת שאלה. עלינו לממש קריאה לפונקציה בשם foo הכתובה ב- c עם ארגומנט אחד שערו 0x100fa500. מה הקוד שיבצע זאת נכון? a) sub esp,2 mov word[esp],0xa500 sub esp,2 mov word[esp] , 0x100f call foo add esp 4 d) sub esp,2 mov word[esp],0x100f sub esp,2 mov word[esp] , 0xa500 call foo add esp,4 מדוע התשובה הנכונה היא d?(זו התשובה שמופיעה בפתרון המבחן) לפי איך שיצא לי בסעיף a , המספר נכנס בדיוק כמוו שהוא היה נכנס עם פקודת push וב- d דווקא לא. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, התחלתי ללמוד פייתון לא מזמן, עברתי על המדריך הרשמי ועשיתי כמה תרגילים ויש לי רעיון לפרויקט קטן אבל אני לא כל כך יודע מאיפה להתחיל.. בגדול אני רוצה לבנות תוכנה שתשמש לקיצורים במקלדת - לדוגמא, כאשר אני אלחץ פעמיים 0 במרווחי זמן קצרים שיפתח הכרום, שאלחץ 11 יפתח המייל וכו' הקטע שזה לא משהו שאמור לזהות לחיצה במסך של הקונסול, אלא לרוץ ברקע ולחכות כל הזמן לאירוע מסוים במקדת.. יש לכם קווים מנחים לתת לי? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מאד צריך את הGIF של הסמיילים עם האנימציה מתוך msn messenger. אני יודע שצריך להשתמש ב בresource editor והורדתי את PE Explorer. אם מישהו כאן יודע לעשות את זה, או שכבר במקרה יש לו את הגיפים, מאד שמח לקבל ממנו עזרה.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, החלטתי ללמוד C#. אני צריך Compiler ו-Editor, אפשר לקבל הסבר על שניהם והצעות לכאלה טובים וקלים לשימוש? תודה!
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות ליסטוויו אחד שמראה הרבה שמות ולידו ליסטוויו שמראה מלא מקצועות לדוגא אנגלית מתמטיקה.... ואז אני רוצה שאם אני לוחץ על שם של משהו ואז בוחר מקצוע הוא יציג בטקסטבוקס כמה יחידות הוא עשה נגיד משה אנגלית 5 משה מתמטיקה 5 אז איך אני עושה שיהיה שהמידע שמוצג קשור בין שתי הליסטוויו ולא כל אחד מהם בניפרד?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי קובץ DLL שאפשר לקרוא את הפונקציות שלו מMATLAB שמותקן על WIDOWS 32. ישנה בעיה לבצע את אותה פעולה ממחשב שמותקן עליו 64. האם קומפילציה(במחשב אחר) עם איזשהוא flag יכולה לפתור את הבעיה? (הDLL נעשה ע"י Visual studio 9) תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני כותב עכשיו תוכנה ועליי לשמור את הנתונים שהמשתמש מכניס לתוכנה חשבתי לעשות זאת באמצעות קובץ ini מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אודה לעזרתכם בניתוח זמן הריצה של האלגוריתם המצורף כתמונה, אני הגעתי לסיבוכיות של O(nlogn) אבל נראה שזה לא נכון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד יש לי טבלה שקוראים לה products ואני רוצה לבחור כמה מוצרים לפי כמה ערכים בעמודה מסויימת. לדוגמה, אני רוצה לבחור את המוצרים שעמודה category שלהם מכילה home או garden או office. אפשרי לעשות בשאילתה אחת?
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היה לי תרגיל בית שבו הייתי אמור למצוא את ספרת הביקורת בתעודת הזהות הישראלית. (רקע כללי ולא חשוב...) פתרתי את התרגיל ע"י לולאת for שבתוכה היתה פונקציית ה-scanf. לא חשבתי על כך שלאחר כל סיפרה מהתעודת זהות שהמשתמש יקיש הוא גם יצטרך ללחוץ על מקש האנטר. חיפשתי פתרון ואז חשבתי בפוקס אולי לשים את הסיפרה 1 בפונקציית ה-scanf כדלקמן: במקום scanf("%d", &digit); כתבתי scanf("%1d", &digit); ופתאום הדבר הסתדר ולא הייתי צריך להקשי לאחר כל ביפרה של התעודת זהות על מקש האנטר. ניסיתי להבין את ההגיון מאחורי השינוי המינורי ע"י הצבת מספרים אחרים מ-1 במקום הנתון אך לא הבנתי את הההגיון מאחורי הדבר. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל כשאני רושם את הסיפרה 1 במקום הזה, וגם מה קורה אם א…
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-