תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אתר עם שאלות במחשבים שקשורות לאלגוריתמים. למשל משהו בנוסח של אולימפיאדה במחשבים או שאלות של ראיון עבודה רק שחשוב לי שיהיה עם פיתרונות. אפשר גם באנגלית. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מטלה ליצור מטריצה D של 50X50 עם המספר 2- באלכסון הראשי, עם המספר 1 מעל ומתחת לכל מספר באלכסון הראשי ובשאר התאים 0. כל זה תוך שימוש רק בפעולות הבאות: eye(50) zeros(50,1) ופעולת חיבור טורים, לדוגמא אם A ו B מטריצות באותם מימדים: [A,B(:,1)] לייצר מטריצה עם 2- באלכסון זה לא בעיה: D=-2*eye(50); אבל לא הצלחתי להבין איך מכניסים לשם את האחדים.. אם לא הבנתם איך זה אמור להיראות, במקרה של מטריצה 4X4: D=[-2,1,0,0;1,-2,1,0;0,1,-2,1;0,0,1,-2] תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב-VISUAL SUTDIO 2008, כתבתי תוכנה ב- C שפועלת ב- win32 console אני לא מצליח להדפיס בעברית, מדפיס לי ג'יבריש האם יש אפשרות בכלל להדפיס בעברית באמצעות PRINTF ואם לא האם יש דרך אחרת. אני עובד על WINDOWS XP SP3 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני כותב אתר אינטרנט שבאת הכניסה יש צורך להכניס שם משתמש וסיסמא. באת הכניסה השרת מעדכן ב DB (של אקסס) שהיוזר ONLINE. בקובץ GLOBAL.ASA אני מגדיר שה SESSION.TIMEOUT=15. ברגע שה SESSION נגמר אז הוא מעדכן את ה DB. ברגע שמשהו התחבר וסגר את החלון של EXPLORER הוא עדיין נשאר מחובר עד שעוברים 15 דקות - במהלך הזמן הזה עדיין הוא יכול לפתוח שוב את EXPLORER ולהמשיך לגלוש. איך אני עושה שברגע שהחלון נסגר (הוא סוגר את EXPLORER) זה מייד סוגר את הSESSION ולא מחכה 15 דקות ? אני יודע שיש פקודה שנקראת window.onunload = <שם של פונקציה> אבל משום מה גם שאני עובר עמודים / לוחץ על לינקים זה מבצע את הפעולה הזאת. זקוק לעזרה נואשות !
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פונקציה שבונה מערך באופן הבא: האיבר הראשון הוא אחד, החל מהאיבר השני והלאה האיבר הבא הוא סכום כל קודמיו: 1 1 2 4 8 16 int Sum_array1(int *a, int n) { int i,S; int *p; for(i=0,p=a,S=0; i<n; i++) S=S+*(p+i); return ( S); } void Sum_kodem(int N) { int *p; int i; int b[N]; p=b; *p=1; for(i=1; i<N; i++, p++) { *p=Sum_array1(b, i); } Print(b); } כאשר N=6
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בניתי אתר בASP ואני רוצה שמהאתר ירד נתונים(קבצי XML) לתוכנה שכתבתי בC# אם יש למישהוא קוד של download או רעיון איך לבצע את זה אני אשמח.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה,התחלנו ללמוד על תרשימי זרימה באלגוריתמים ודי הסתבכתי... קיבלתי -2 מטלות - להכין תרשים זרימה של 2 תוכניות: 1.התכנית: א.קולטת שני מספרים. ב.בודקת ומציגה את המספר הגדול מבין שני המספרים. ג.מחשבת ומציגה את סכום המספרים ומכפלתם. 2.התכנית: א.קולטת חמישה מספרים. ב.מחשבת ומציגה את סכום חמשת המספרים. ג.בודקת ומציגה את המספר הגדול מבין חמשת המספרים. אני אשמח להכוונה למקום שאפשר לקבל רקע על זה שיעזור לי להבנה של הנושא או להסבר איך לגשת לתרגיל. תודה מחכה לעזרתכם __________________
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תוכנה כזאת: // 'Array, Do-While loop' C_Start 17 L.Sh. #include <conio.h> #include <stdio.h> #include <stdlib.h> void main(void) { int index, vector[5]; float vec[]={1.5,2,3,4.1,5}; clrscr(); vector[0]=8; // 1-st array element. vector[1]=2; vector[2]=7; vector[3]=5; vector[4]=6; // 5-th array element. index=0; do{ printf("\n%6d %9.2f",vector[index], vec[index]); }while(++index<5); } /* Exercises : 1. Type array elements in inverse order. ( order in the array : 8 2 7 5 6 order in the screen: 6 5 7 2 8 ) 2. Write loop that inverses order of the elements in the array, type result. ( before inver…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך לכתובת ב VBA פרוצדורה לאקסל שתחליף בטווח של תאים שנמצא בעמודה A תו "." ברווח. לדוגמא: סטנדרט חדש א.ח מכו (אחרי ההחלפה תוכן התא יהיה סטנדרט חדש א ח מכו ) טואר בנמל (ללא שינוי) אי.טי.טי.אי שיווק (אחרי ההחלפה תוכן התא יהיה אי טי טי אי שיווק ) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחלקה שיודעת לבצע פעולות על מטריצות (כפל, שיחלוף והכי חשוב SVD ) כרגע אני מתשמש בMathNet.Numerics אבל משום מה אני לא מקבל תוצאות נכונות בSVD ניסיתי גם את ILNumerics אבל לא הצלחתי לעבוד איתה מה גם שאין לה תיעוד מסודר או הסברים בסיסים איך לעבוד איתה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה. קודם כל אני מודע לעובדה שמחולל מספרים רנדומליים לא באמת רנדומלי ויש תנאים (נראה לי מספיק סט התחלתי של מספרים) בשביל לדעת מה יהיה המספר הבא. אני תוהה בהינתן סט כזה האם ניתן על פי הסט לקבוע מה יהיה המספר הבא? אשמח אם תפנו אותי לכל מיני רפרנסים שאפשר לקרוא בהם על הנושא הזה ובכללי איך עובד מחולל מספרים רנדומליים. תודה רבה מראש ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חברים אני מחפש חברה טובה לבניית אתר חדש, מדובר בסכום רציני שאני מוכן להשקיע (5000$ לפחות) למימוש רעיון מקורי. רציתי לדעת איך זה הולך עם אותן החברות שמציעות בניית אתרים, זה כולל דומיין? כמובן בניית האתר, קידום האתר בגוגל וכאלה? והאם יש אפשרות להוספות ושינויים שלי בתור לקוח?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התוכנית מיועדת לחישוב שעות עבודה וזה לא עושה שגיאות קימפול רק אחרי שאני מכניס ערכים לשעות כניסה ויציאה הוא זורק את השגיאה Index was outside the bounds of the array ומצביע על השורה inmin = inhour % 100; ואם אני שם אותה כהערה הוא עובר להצביע על השורה הבאה וככה הלאה הקוד המלא בקובץ txt כדי שהוא לא יתבלגן: http://www.fps.co.il/Files/1156790691.txt מישהו יכול להגיד לי מה השגיאה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לשמור נתונים בטבלה בDATABASE שיצרתי (הכל בעזרת VISUAL STUDIO). זו הפקודה: string sqlStr = string.Format("INSERT into Cinema values('{0}','{1}','{2}'" ,this.TextBox12.Text, Convert.ToInt32(this.TextBox13.Text), this.TextBox14.Text); Dal d = new Dal(); d.ExcuteSqlCommand(sqlStr); אני מקבל שגיאה כאשר הוא מנסה לקבל את הנתון מהשדה האחרון. מישהו מזהה אולי בעיה בקוד?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני כותב תוכנה ב_JAVA עם Threads. השאלה שלי איך אני עושה DEBUG על תוכנה עם MULTIThreads בפרט ועל THreads בכלל. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה כבר דיי הרבה זמן רק לקרוא תווים ולהדפיס בלולאה string שנקלט מהמשתמש, שקול ל: while (*str) { cout<<str[i]; i++; } ואני לא ממש מצליח, הנה הקוד שכתבתי, אם מישהו מכיר את האסבלי הזה, יעזור לי מאוד... ########################################################### # Ascii # ########################################################### .text .globl main main: li $v0, 4 #print question la $a0, qst syscall li $v0, 8 #read string la $a0, theString li $a1, 64 syscall li $v0, 4 #print string syscall add $t0, $zero, $zero #reset the counter la $t1, theString add $s0, $a1, $zero #ending address loop: lbu $a0, 0($t1) syscall addi $t1, $t1, 1 …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למה זה מדלג לי על השורה שמסומנת בכוכביות? printf("Insert name: "); gets(TmpCell->Name); printf("Insert adress: "); gets(TmpCell->Adress); printf("Insert ID: "); scanf("%lu",&TmpCell->ID); printf("Insert age: "); scanf("%lu",&TmpCell->Age); printf("Insert gender: "); gets(TmpCell->Gender); //********************** printf("Insert faculty: "); gets(TmpCell->Faculty); printf("Insert status: "); gets(TmpCell->Status); printf("Insert year: "); scanf("%lu",&TmpCell->Year); printf("Insert grades average: "); scanf("%lu",&TmpCell->GradesAvg); printf("Insert credit points: "); scanf("%lu",&TmpCell->CreditPoints…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד שפת תכנות, שהמטרה שלי היא פיתוח תוכנה בסביבת ווינדוס... יש לי ידע בפסקל, וזהו אני רוצה שפה שימושית.... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נגיד אני רוצה להוציא את כל הפסיקים אז שלום, מה נשמע ? = שלום מה נשמע ? מי שמיתעניין אני מנסה ליצור תוכנה להקלדה עיוורת,ביינתים כל התוכנות שעברתי היו על הפנים..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו מוזר קורה לי, אני מכניס נתונים לטבלת .SQL הנתונים נכנסים (ראו קוד) אבל לא נשמרים. כלומר לאחר שאני סוגר את התוכנה (כלומר את ה vhost), ונכנס לshow table data אני לא רואה שם כלום. הנה הקוד DataClasses1DataContext contex = new DataClasses1DataContext(); private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { contex.Companies.InsertOnSubmit(new Company { Name = textBox1.Text }); contex.SubmitChanges(); textBox2.Text = contex.Companies.First().Name; }
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אפשר עזרה עם השאלה : כתוב פונקציה מקבלת את מערך arr ואת אורכו n ורושמת בתוך המערך place לכל איבר את מקומו במערך הממוין. לדוגמא ל arr {10, 0 , 5 , -3 , 20} המערך place צריך להיות: {3 ,1 ,2 ,0 , 4}
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להתחיל ללמוד Ruby on Rails עצמאית. מישהו מכיר אתר או מדריך טוב? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה בגוף הכותרת בעצם... אני לא מחפש בשפה מסוימת, רק שמישהו יסביר לי את הרעיון, אפילו בצורה מתמטית בכמה שפחות משתנים (או אוגרים ) אפשר בשפת C או אסמבלי אם זה קריטי, תודה קצת רקע... זה נושא מתוך תורת הקבוצות במתמטיקה... יש לי דוגמה כזו: A = {1,12,123,1234,...} ואני רוצה להגדיר אותה בצורה מילולית, הכי קרוב שהצלחתי זה ככה: K = מספר טבעי X = K+1 C = 10K ואז הסדרה שלי נראית כך: K, C+X ואיבר שלישי כבר לא יעבוד... אם אני משתמש בשיטה הזו, הכל מתחרבש לי אחרי איבר או 2... וצריך עוד משתנים, לכן צריך עזרת מתכנת...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-