עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by li@r,

שלום. אני חדש בנושא של תיכנות והתחלתי ללמוד לבד , קצת היסתבכתי עם איזשהי פקודה שאינ לא מצליח למצוא עליה פיתרון ואשמח לעזרה או דוגמא של קוד בעקרון אני מעוניין להפעיל קישור HTML כל 20 דקות נניח שמישהו שנמצא כרגע בתוך התוכנה כל כ20 דקות יפתח קישור WALLA.CO.IL בחלון חדש (עדיפות לאותו חלון או לישון FRAME) השאלה איך אני מבצע את זה עם הTIMER תודה מראש , ליאור

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by orelzion,

משהו מוזר קורה לי, אני מכניס נתונים לטבלת .SQL הנתונים נכנסים (ראו קוד) אבל לא נשמרים. כלומר לאחר שאני סוגר את התוכנה (כלומר את ה vhost), ונכנס לshow table data אני לא רואה שם כלום. הנה הקוד DataClasses1DataContext contex = new DataClasses1DataContext(); private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { contex.Companies.InsertOnSubmit(new Company { Name = textBox1.Text }); contex.SubmitChanges(); textBox2.Text = contex.Companies.First().Name; }

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Eli Ohana,

שלום אפשר עזרה עם השאלה : כתוב פונקציה מקבלת את מערך arr ואת אורכו n ורושמת בתוך המערך place לכל איבר את מקומו במערך הממוין. לדוגמא ל arr {10, 0 , 5 , -3 , 20} המערך place צריך להיות: {3 ,1 ,2 ,0 , 4}

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by maor18,

שלום לכולם קיבלתי עבודה להגשה, אבל אני די תקוע. אני יודע שאני צריך לעבוד על רנדום, אבל לא יודע מה לעשות בדיוק. זאת המטלה: לא ממש למדנו על רנדום וזה די בעייתי להגיש אותנו לעבודה כזו בלי ללמוד, בגלל זה צריך עזרה. אני כמובן אשמח אם תכוונו אותי למה אני צריך לעשות ופחות תתנו לי תשובות ישירות, אני גם רוצה ללמוד תוך כדי עבודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם יש לי הגשה מחר לעבודה במת"מ ותאמת שקצת איחרתי בהתחלה שלה אני ישמח לעזרה ממכם זהוי תקופה די חנוקה עם כל המקצועות כל עזרה תתקבל בברכה (ADT (2 חלק א כתבו את קובץ המנשק . (interface) של ADT עבור פולינום עם מקדמים ממשיים . על ה -ADT לתמוך בפעולות הבאות : 1. יצירת פולינום 2 החזרת כל השורשים הממשיים של פולינום פתרונות המשוואה . ( P(x) = 0 ) - יכולים להיות פחות מ - n שורשים. 3 החזרת הפולינום שהוא תוצאת החלוקה של שני פולינומים נתונים זה בזה לתשומת לבכם . . ( : לפעמים התוצאה אינה פולינום סופי ). 14 החזרת אינדיקציה האם פולינום הוא פריק . (reducible). , כלומר האם קיימים שני פולינומים בעלי מעלה נמוכה יותר כך שהפולינום הנבדק שווה למכפלתם . 5 הריסת פולינום . .

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by efod26,

שלום, מישהו יודע איך אפשר לקבוע כמה ספרות אחרי הנק' יוצגו בפלט ב-console?? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אז אחרי שישבתי היום כל היום על התוכנית ודיי נתקעתי במשהו קטן, החלטתי לפנות אלייכם לעזרה - כחלק מהתוכנית אני צריך לרשום פונקציה שאמורה לקבל מהמשתמש רשימה של 20 מספרים מינימום, בגודל של 10 תוים כל אחד. זה מה שיצא לי עד עכשיו - double GetArr(double array[ARR]){ int i; for(i=0;i<ARR;i++) scanf("%lf", &array[i]); return array[ARR]; } עד כאן הכל יפה והכל עובד מצויין. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה להגביל את הקלט. איך אני מפסיק את הקליטה כך שברגע שהמשתמש יקיש 1- לדוגמא, הקלט יפסק ויחזר מערך בגודל שהמשתמש הקיש? אשמח לעזרה, אני דיי תקוע ולא יכול להמשיך בלי הפונקציה הזו.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by tembo,

איך אני אני קולט תו אחד ב C ? (לתפריט למשל)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אז ככה..יש לי שאלה, ואני לא ממש מחפש קטע תכנית, רק רעיון כללי איך לבצע אותו. השאלה: יש לי מערכת שעות, 5 ימים, כל יום 9 שעות (מערך דו מימדי). בכל שעה יש איזשהו מקצוע..כמובן שהמקצועות חוזרים על עצמם בימים שונים, או אפילו באותו יום. אני אמור למצוא את מספרם של המקצועות הנלמדים (כמה מקצועות באופן כללי יש). כל רעיון שעולה לי בראש הוא מתוסבך מידי....אני רק צריך דרך/שיטה הכי פשוטה לעשות את זה. למישהו יש רעיון? תודה מראש 8)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by eido300,

מישהו מכיר אתר בעברית שמלמד ג'אווה למי שיש לו ידע קודם ב#c?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש טבלת מוצר ומחיר עם אפשרות למחוק שורה ( יש כפתור מחיקה ליד כל שורה). אם לוחצים על כפתור המחיקה, אז יש אטריביוט לכל כפתור כזה שאומר לו ללכת לפונקציה בצד לקוח שהיא מוציאה ליוזר הודעת אזהרה "האם אתה מעוניין למחוק?" ורק אם הוא מאשר יש פניה לצד שרת והמחיקה מתבצעת בבסיס הנתונים. השאלה: איך אני יכול להוסיף בהודעת האזהרה את תוכן השורה אותה היוזר עומד למחוק. למשל, אם היוזר בחר למחוק את הבמבה: "האם אתה מעוניין למחוק במבה?" עוד פרטים: שרת: vb.net לקוח: js asp 2.0, no ajax

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by sof,

שלום,יש לי בעיה, אני מאמין שהיא דיי בסיסית.. יצרתי טבלה דינמית אשר תכיל שם מוצר לצידו כפתור Submit שבתוכו הכנסתי פונקציה(onclick) שלוקחת את הId של אותו מוצר ומכניסה אותו לטבלה עפ"י אותו יוזר. הבעיה היא שא )לחיצה על הכפתור לא עובדת ב)הוא פשוט מצרף לי את כל המוצרים ישר כשהעמוד עולה מבלי קשר אם הפונקציה נקראה או לא. מישהו יכול להסביר לי בעדינות למה ? תודה מראש! קוד: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"> <table border="2" bgcolor="#66FF99" frame="border" align="center" style="bottom: 60%;right: 50%; position: absolute"> <% dim user,product product="" user=Session("Memb…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Yanai_Gaf,

שלום לכולם, קיבלתי מטלה ליצור מטריצה D של 50X50 עם המספר 2- באלכסון הראשי, עם המספר 1 מעל ומתחת לכל מספר באלכסון הראשי ובשאר התאים 0. כל זה תוך שימוש רק בפעולות הבאות: eye(50) zeros(50,1) ופעולת חיבור טורים, לדוגמא אם A ו B מטריצות באותם מימדים: [A,B(:,1)] לייצר מטריצה עם 2- באלכסון זה לא בעיה: D=-2*eye(50); אבל לא הצלחתי להבין איך מכניסים לשם את האחדים.. אם לא הבנתם איך זה אמור להיראות, במקרה של מטריצה 4X4: D=[-2,1,0,0;1,-2,1,0;0,1,-2,1;0,0,1,-2] תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. וקומפלייר מתאים? אולי גירסה לסטודנטים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Pum,

Visual C++ ישנה בעיה לדבג תוכנה שאמורה לעבוד עם CMD LINE , הבנתי שישנה אפשרות לדמות ריצת CMD LINE או משהו כזה, אודה למי שאוכל להסביר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני כל יום צריך להעתיק קובץ עם הגדרות של Antivirus מהשרת של Symantec ולהעביר את הקובץ לתחנת Stand-alone. לוקח לי בערך 10~15 דקות להעתיק את הקובץ בגלל הרוחב פס הנמוך במקום העבודה. חשבתי כמה טוב יהיה אם כל יום לפני שאני מגיע לעבודה הקובץ כבר יועתק אוטומטי ניסיתי לכתוב Batch שישתמש בפקודת Copy ויעשה את זה, אבל אבוי לא ניתן למפות כונן רשת במחשב שיוביל לשרת FTP. יש אולי פקודות של FTP שאני יכול להשתמש בהן כדי לכתוב את ה Batch הזה שיעתיק כל יום את הקובץ...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מי שיגיש ב: http://apointofu.com/#/sign את השאלה הטכנולוגית שאנשים יענו עליה הכי הרבה יזכה ב-2 כרטיסי טיסה לתאילנד. מגישים שאלות כן/לא ואז מקבלים אימייל עם קישור שאותו אפשר להפיץ לחברים שיענו על השאלה שלכם. אני מודה שאני אישית אוהד מיקרוסופט אבל כל אחד יכול להרוויח מזה וזו הזדמנות להראות איזה תותחים אתם. בנוסף כל האתר עשוי מגניב ושווה שיטוט (הם גם מפרסמים שם משרות). May the best wo/man win, מוטי נ.ב.: קראתי את תקנון האתר והתרשמתי שאין בעיה עם פרסום כזה (אין לי שום רווח אישי מהנושא). אם טעיתי קבלו את התנצלותי מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by pashpash1,

אני בונה למישהו אתר בתשלום והוא רוצה דף של שליחת מספר כרטיסי אשראי... איך אני עושה את הדף מאובטח וכיצד אני גורם לקח שהמידע ישלח אליו? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Idan-h,

עיגול למספר שלם. אני לא מתכוון לINT שפשוט מוריד את השארית.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by niv212,

קיבלתי משימה לחקור בנושא של remoting ב .net ואשמח לקבל עזרה חיפשתי בmsdn ובאופן כללי באינטרנט אבל מצאתי מידע מאוד מעורפל וקשה להבנה אז אשמח לקבל עזרה בעיקר ברמת המימוש הסבר קצר על העברה by val ואפילו דוגמה יעזרו לי מאוד. איך כל אחד משלושת האובייקטים ממומש? (single-call, singleton ו client activated), אני מבין מה המשמעות הכללית ומה המטרה אבל ברמת המימוש אני לא מצליח להבין איך זה עובד בנוסף מקורות מועילים בנושא יעזרו מאוד תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by THE-MASTER,

זה פעם ראשונה שאני מפעיל את המהדר QC והפעלתי את התוכנית שנתנו פה בשביל לבדוק אותה ונתקלתי בהודעה שמופיעה בנושא ההודעה שלחצתי על עזרה קיבלתי את ההודעה המורחבת והנה היא לפניכם איך אני מסדר את הבעיה?? בכל אופן הספרייה הזאת קיימת בתיקיית INCLUDE . הבעיה הזאת קיימת לגבי כל הספריות הוא אינו יודע איפה הם ממוקמים. איך אני מקנפג את המהדר שידע היכן הספריות האלו. Fatal error C1024 cannot open include file 'filename' The specified file in an #include preprocessor directive could not be found. Make sure settings for the INCLUDE and TMP environment variables are valid and that the correct path name for the file is specified. If this error appears without an er…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by -Sky_Lord-,

היי, אני מעוניין לבנות ביטוי regex שיוכל לזהות סוגריים חיצוניים. הכוונה, בהינתם הביטוי הבא: 5 + ( 2 + 3 + ( 5 - 2 ) + 3 ) + (2 - 5) אני רוצה שהוא יוכל להביא לי את ( 2 + 3 + ( 5 - 2 ) + 3 ) (2 - 5) מספר אנשים אמרו לי שזה לא אפשרי בגלל שregex לא יכול לספור סוגריים, חיפשתי קצת באינטרנט אבל לא מצאתי על זה מידע. זה אפשרי? למישהו יש רעיון? זה צריך להיות דרך אגב regex בגאווה. עריכה - כמובן שאין לי מושג לגבי המבנה בתוך הסוגריים, יכול להיות עוד אלף סוגריים שנפתחים ונסגרים בפנים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by didi18,

פונקציה שבונה מערך באופן הבא: האיבר הראשון הוא אחד, החל מהאיבר השני והלאה האיבר הבא הוא סכום כל קודמיו: 1 1 2 4 8 16 int Sum_array1(int *a, int n) { int i,S; int *p; for(i=0,p=a,S=0; i<n; i++) S=S+*(p+i); return ( S); } void Sum_kodem(int N) { int *p; int i; int b[N]; p=b; *p=1; for(i=1; i<N; i++, p++) { *p=Sum_array1(b, i); } Print(b); } כאשר N=6

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שורות. אני זוכר שהיה איזה משהו ממש ממש פשוט שעושים בכתבן, ואחר כך שומרים את זה באיזשהי סיומת (לא זוכר אם זה היה bat או משהו אחר, אבל זה לא פתח חלון הפניה לדוס, אלא חלון של הוינדוס כמו של התראות\שגיאה). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים