תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך סקריפט שמריץ הודעות על חדשות כלכלה ובורסה (לא חדשות רגילות), לא מצליח למצוא, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לדעת האם, וכיצד ניתן לצפות בקוד המקור של עמוד PHP. אודה מאוד לעוזרים. לדוגמא, אם יש בעמוד כלשהו מחשבון, כיצד ניתן לראות את הקוד שלו? הוא ניסה בעזרת view source ולא מצא את הקוד המדובר. תודה, Anatoli.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עיגול למספר שלם. אני לא מתכוון לINT שפשוט מוריד את השארית.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האתר מציג בסך הכל תמונה גדולה. במחשב האישי זה עובד אחלה. באייפון הוא נחמד (לא רואים את החלק הימיני של התמונה). www.benarishaul.com אני די הדיוט בעניין. איך מתקנים את זה? אולי שורת קוד שיש להוסיף? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עדיף עם הסברים מקדימים לגבי רגיסטרים וכו'... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה..יש לי שאלה, ואני לא ממש מחפש קטע תכנית, רק רעיון כללי איך לבצע אותו. השאלה: יש לי מערכת שעות, 5 ימים, כל יום 9 שעות (מערך דו מימדי). בכל שעה יש איזשהו מקצוע..כמובן שהמקצועות חוזרים על עצמם בימים שונים, או אפילו באותו יום. אני אמור למצוא את מספרם של המקצועות הנלמדים (כמה מקצועות באופן כללי יש). כל רעיון שעולה לי בראש הוא מתוסבך מידי....אני רק צריך דרך/שיטה הכי פשוטה לעשות את זה. למישהו יש רעיון? תודה מראש 8)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך לכתובת ב VBA פרוצדורה לאקסל שתחליף בטווח של תאים שנמצא בעמודה A תו "." ברווח. לדוגמא: סטנדרט חדש א.ח מכו (אחרי ההחלפה תוכן התא יהיה סטנדרט חדש א ח מכו ) טואר בנמל (ללא שינוי) אי.טי.טי.אי שיווק (אחרי ההחלפה תוכן התא יהיה אי טי טי אי שיווק ) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך לכתוב תוכנית שפותרת את בעיית 8 המלכות בשחמט (כלומר....צריך לסדר 8 מלכות על לוח שחמט כך שאחת לא תאכל ת'שנייה)....הקיצר חיפשתי המון בגוגל ....חלק מהתוכניות בכלל לא עובדות וחלק...אחרי שאני מקמפל זה מריץ הכל תוך כמה שניות ולא ניתן לראות כלום..... אני צריך שיראו את הפתרון על המסך בצורה של לוח שחמט.....איפה שאין מלכה יהיה קו ואיפה שהיא צריכה להיות שיהיה כוכבית.. _ _ _ _ _ _ _ * * _ _ _ _ _ _ _ וכך הלאה....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לעשות באתר שלי שמתי שנכנסים אוטומטית הוא יוריד (כלומר שישאל והכל) דף של HTML. נגיד שקוראים לו 1.html. הבעיה היא שהברירת מחדל של הדפדפן היא להציג את הדף ולא להוריד. אז איך אני גורם לו להוריד אותו? ואיך אני עושה שזה יהיה אוטומטי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה למישהו אתר בתשלום והוא רוצה דף של שליחת מספר כרטיסי אשראי... איך אני עושה את הדף מאובטח וכיצד אני גורם לקח שהמידע ישלח אליו? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה כבר דיי הרבה זמן רק לקרוא תווים ולהדפיס בלולאה string שנקלט מהמשתמש, שקול ל: while (*str) { cout<<str[i]; i++; } ואני לא ממש מצליח, הנה הקוד שכתבתי, אם מישהו מכיר את האסבלי הזה, יעזור לי מאוד... ########################################################### # Ascii # ########################################################### .text .globl main main: li $v0, 4 #print question la $a0, qst syscall li $v0, 8 #read string la $a0, theString li $a1, 64 syscall li $v0, 4 #print string syscall add $t0, $zero, $zero #reset the counter la $t1, theString add $s0, $a1, $zero #ending address loop: lbu $a0, 0($t1) syscall addi $t1, $t1, 1 …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתחיל בכתיבת פרוייקט 5 יח' של אתר למכירת מכוניות. עיצבתי לוגו, וגם כמה בנרים לאתר, כדי להתחיל לבנות MasterPage ולהתחיל לעבוד. עם זאת אני מבולבל, אין לי מושג מאיפה להתחיל, קשה לי לקבל רעיונות לקונספט נכון לאתר, כמו דף התחברות נפרד למשתמשים או איזור להתחברות בדף הבית וכו'... האם משהו יכול להמליץ על אתר או מדריך בו כתוב כיצד הכי נכון לחלק את האתר, אילו דפים וקישורים נחוצים, ואילו טעויות לא לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מטלה ליצור מטריצה D של 50X50 עם המספר 2- באלכסון הראשי, עם המספר 1 מעל ומתחת לכל מספר באלכסון הראשי ובשאר התאים 0. כל זה תוך שימוש רק בפעולות הבאות: eye(50) zeros(50,1) ופעולת חיבור טורים, לדוגמא אם A ו B מטריצות באותם מימדים: [A,B(:,1)] לייצר מטריצה עם 2- באלכסון זה לא בעיה: D=-2*eye(50); אבל לא הצלחתי להבין איך מכניסים לשם את האחדים.. אם לא הבנתם איך זה אמור להיראות, במקרה של מטריצה 4X4: D=[-2,1,0,0;1,-2,1,0;0,1,-2,1;0,0,1,-2] תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לשמור נתונים בטבלה בDATABASE שיצרתי (הכל בעזרת VISUAL STUDIO). זו הפקודה: string sqlStr = string.Format("INSERT into Cinema values('{0}','{1}','{2}'" ,this.TextBox12.Text, Convert.ToInt32(this.TextBox13.Text), this.TextBox14.Text); Dal d = new Dal(); d.ExcuteSqlCommand(sqlStr); אני מקבל שגיאה כאשר הוא מנסה לקבל את הנתון מהשדה האחרון. מישהו מזהה אולי בעיה בקוד?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים! בניתי תוכנה בשם Gmail Notifier אני מניח שמהשם אתם יכולים להבין מה היא עושה. אפשר למצוא את התוכנה בדף הפייסבוק הזה - דף שפתחתי במיוחד לתוכנה. (אפשר גם לעשות LIKE ) אשמח לקבל ביקורת בונה וגם רעיונות לאפשרויות חדשות שניתן להוסיף לגבי התוכנה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כותב קונסולה משלי כחלק ממשחק תלת מימדי. אני תוהה איך אפשר לכתוב בקלות פונקציה זהה ל Console.Write כולל כל ה overloads ? במלים אחרות אני רוצה שבCLASS שלי יהיה METHOD WRITE שיעבוד בדיוק כמו Write הרגיל. חוץ מזה שהמידע ישלח למשתנה במקום למסך. איזו דרך לטרפד את המידע שנשלח למסך אל תוך משתנה? משהו יותר אלגנטי?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! הכנסתי לתוך תאי הטבלה קבצי swf והם גולשים מעבר למקום המוקצב להם איך אפשר שיתאימו למקום המוקצב במיוחד בתוכנה עצמה וגם איך שה יראה טוב בדפדפנים (chrome ו-explorer) תודה גליה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור שעון אנלוגי. ובשביל זה אני צריך לצייר שעון וכמה קווים. השאלה, איך עושים את זה? מה הפקודות? <עדכון> ניסיתי ליצור שעון אנלוגי, יצא לי סה"כ עיגול והקווים, אבל אין לי מושג איך לגרום להם לנוע, וגם לנוע בסינכרון עם השעון של המחשב. וגם, יש במקרה אתר אינטרנט עם עבודות בC של תלמידים בתיכון<?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ביום חמישי האחרון עשיתי את בחינת הבגרות במדעי המחשב א'. נתקלתי בשאלה שבהתחלה לא נראתה קשה אבל אחר כך חשבתי אחרת. השאלה הייתה ככה (ציטוט מדוייק מהטופס לגבי C#): לפניך כותרת של פונקציה/פעולה הכתובה ב- C#. public static int Test(int x, int y, double z) לפניך חמישה זימונים של הפונקציה/הפעולה: בעבור כל אחד מחמשת הזימונים כתוב אם הוא תקין או אינו תקין. אם אינו תקין - הסבר מדוע. x, t, m, k, c, b הם משתנים מטיפוס שלם. 1) x = Test(3, 7, 8.2); 2) t = Test(b, b, 2.5); 3) c = Test(7.8); 4) m = Test(4, 6.25, 9); 5) if (Test(2, 4, 6.1) == 1) k = 7; אני חושב שלכולם ברור ש-1 ו- 5 תקינים וגם ש- 3 ו- 4 לא תקינים. עכשיו, לגבי 2 אני כתבתי שהוא תקין. אחרי המבחן חלק מהחברים שלי רשמו לא ת…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! התחלתי משחק פוקר וכרגע אני בשלב ההימורים. התחלתי לבנות פונקציית הימור שאני אפעיל אותה לפני כל סיבוב (לפני פלופ, לפני טרן, לפני ריבר ואחרי כל זה...) , אני רוצה שהפונקציה תיהיה באופן כללי ז"א שזה לא יפנה להימור של השחקן/המחשב בלבד כי אני רוצה שכל פעם מישהו אחר יהמר ראשון (זה אחד על אחד...). דבר נוסף זה שאני צריך לעשות "בינה מלאכותית" כביכול למחשב כדי שידע מתי להמר, איך, כמה ומתי להשוות וכ'ו... זה יהיה נחמד אם גם תיהיה אפשרות של מי ניצח. בנתיים זה הפונקצייה שלי- static void betRound(boolean firstToBet) { boolean playerStillHaveCash = true; boolean computerStillHaveCash = true; double playerBet = 0; // If the player is the first to bet if (firstToBet …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד אני רוצה להוציא את כל הפסיקים אז שלום, מה נשמע ? = שלום מה נשמע ? מי שמיתעניין אני מנסה ליצור תוכנה להקלדה עיוורת,ביינתים כל התוכנות שעברתי היו על הפנים..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריכה לממש את הפונקציה public static String bigNumbersAddition(String n1, String n2) אשר תקבל שתי מחרוזות ותבדוק האם המחרוזות מכילות מספרים בלבד. במידה והקלט לא תקין על הפונקציה להחזיר null במידה והקלט תקין עלי להמיר את המחרוזת למערך של תווים ע"י שימוש בפונקציה toCharArray. עם שתי לולאות בדקתי אם המחרוזות מכילות אכן רק מספרים . במידה והקלט באמת תקין אני צריכה להחזיר מערך של תווים. הבעיה היא שכאשר אני משתמשת בפונקציה toCharArray ואני רוצה להחזיר בסוף הפעולה את המערך זה רושם לי שאי אפשר להפוך מchar ל string. מישהו יודע אולי מה הבעיה בקוד שכתבתי ? תודה מראש !!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני אני קולט תו אחד ב C ? (לתפריט למשל)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-