תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
א.איך אני עושה שיהיה לי קוביה מתחת לתמונת הקטגוריה במוד CS דוגמה : http://mycomp.co.il/forum/index.php כמו ב http://www.fxp.co.il/ שיש להם מתחת לכל תמונה קוביה עם שם הקטגוריה! ב. איך אני משנה צבע לקטגוריות! משום מה הצבע לבן אצלי . ג.איך אני משלב HEDER יפה שוב כמו בפורום FXP ....אני רוצה לעשות תפריט יפה עם כפטורים יפים אני יודע איך לעשות את זה ב HTML בעיה שלא מצליח לי לשלב את זה בפורום זה יוצר מגעיל ועושה שגיאות... ד.הוספת כפטור לפרסם נושא חדש ..להחליף אותו בכפטור .... תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מה ההבדל בwpf בין אובייקט מסוג window לאובייקט מסוג application הבנתי שקיימים 3 סוגי חלונות window page application page הבנתי שזה יותר לאפליקציה שצריכה כפתורי ניווט כמו של web browser אבל מה ההבדל בין window לapplication מתי אני צריך להחליט על שימוש בwindow ומתי שימוש ב application תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אם אפשר משהו מההתחלה ממש למתחילים ... ברצוני לעשו קצת web-dev ואני צריך קצת מדריכים שממש עוברים על מה זה ואיך זה עובד ... וכמובן קצת סקריפטים שכדאי לדעת... ואיך כותבים אותם בצורה טובה... תודה !
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי תוכנה שהיא קוד פתוח סתם נגיד אימול...... מה אני צריך כדי להרכיב מיזה תוכנה ולתת לזה שם וכל זה ולשים לזה איקונים אחרים..... באיזה תוכנה אני צריך לעשות את כל התיכנות של זה???... תודה כל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
הורדתי mysql התקנתי וזה רץ בסדר על המחשב... הבעיה היא שאני רוצה לשים פורום באתר שלי... ובישביל זה אני אמור להתקין mysql. את זה הצלחתי לעשות אבל בקטע של ליצור טבלה ולהריץ בשרת אני לא מצליח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מי שלומד בספר "יסודות מדעי המחשב בשפת C# " חלק א' אז זה ע"מ 93 תרגיל 9 ולמי שלא... אלגוריתם שקולט 3 משתנים המייצגים :יום,חודש,שנה. פלט אלגוריתם:התאריך של יום המחר **צריך לעשות את זה עם Switch ו break תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מכיר את Php ואני צריך מתכנת אתרים ואמרו לי ש asp אותו דבר כמו php אבל יש בו יותר הגנות ופחות יותר טוב לתיכנות אתרים תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מערך חד מימדי ל 2ו מידי אני יודע לדוגמה יש לי 1000 פרטים ...אני ממיר את זה ל 100*100 כאשר זה היה x+y*100 אורי מה קורה עם יש לי יותר מ 2 מידים נניח 4 מיימדים ?כמו חילוק של 1000 ? ל 4 מימדים ? ויותר ?איך מחשבים זה ? אני קצת לא מבין את המטדולגיה ? ברור שזה חד חד עריכי? תודה לכל העונים ...אני מתחבט בזה די הרבה זמן.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי, אני ושותף שלי מתחילים לפתח בASP.NET C# ואנחנו נתקלים בבעיה כאשר אנחנו רוצים לעבוד עם אותו הDB, איך אני אוכל לשתף אותו.. שהוא גם יוכל לעבוד איתו.. או בכללי, האם הVISUAL מאפשר עבודה משותפת כמו זאת? ואם כן איך.. תודה מראש, ליאור!
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
יש לי קובץ שבו יש שני תווים 0 ו-1 אני אמור להדפיס למסמך חדש כמה רצף של 0=יש בשורה וכן כמה 1=יש בשורה לדוגמא : 0000011111001101 פלט צריך להיות:5-5-2-2-1-1 גודל שורה עד 100 תווים
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני יודע שכדי לשנות צבע כתב צריך לרשום Console.ForegroundColor = ConsoleColor.Black; מישהו יודע איך משנים את גודל הכתב?? (בשפת C#)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חברים שלום, החלטתי לנסות ולגלות מה אפשר לעשות עם excel בכל אופן, כתבתי את הקוד הבא: Sub cookie() sorting("team", Range("h2")) = 1 End Sub Sub sorting(soog As String, startcell As Range) Dim length_of_list As inetger Dim j As Intege Dim temp As Integer Dim distance_of_list As Integer j = length_of_list = distance_of_list = 0 Do length_of_list = length_of_list + 1 Loop Until Range("A1").Offset(length_of_list, 0).Value <> "soog" Do distance_of_list = distance_of_list + 1 Loop Until Range("startcell").Offset(0, -1 * distance_of_list).Value = "soog" Do If startcell.Value < startcell.Offset(j, 0).Value The…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתמונה הראשונה זהו המחשב שעליו תכנתתי, שבו שינוי גודל הטקסט הוא ל-125% (Display Settings, ולאחר מכן תחת הקטגוריה: "Change the size of the text, apps, and other Items: 125%) - עובד כמו שצריך. בתמונה השנייה זהו מחשב שבהגדרות שינוי גודל הטקסט, הגודל הינו 100% - המיקום של ה-ComboBox הוזז ימינה (או שמיקומו של ה-Splitter הוזז שמאלה). בתמונה השנייה זהו מחשב שבהגדרות שינוי גודל הטקסט, הגודל הינו 150% - המיקום של ה-ComboBox הוזז שמאלה (או שמיקומו של ה-Splitter הוזז ימינה) ובנוסף הטקסט מוסתר חלקית. אני כמובן מעוניין שהתוכנה תיראה ויזואלית אותו הדבר בכל המחשבים - הן מבחינת מיקום ה-Controls והן מבחינת כך שהטקסט לא ימחק חלקית או כל סוג של בעיה דומה. איך אני עושה זאת? האם יש Properties…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתחיל את לימודי הBs.c שלי במרץ 2010 ואני בנתיים מחזק את הידע שלי בשפות...כרגע ההתמקדות העיקרית שלי היתה על חומר עוד מתקופת התיכון C,C++,אסמבלי ובנוסף Visual Basic אני עכשיו רוצה להתחיל להיכנס לתחום הJAVA אז יש למישהו המלצה על ספר לימוד טוב?! ואולי עוד שפות שכדי לי לעבור עליהן לפני תחילת הלימודים?!
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום כולם ברצוני ללמוד סי ראיתי שיש כמה אתרים טובים של פרוקיטיקים בעברית אבל ראיתי כאן ביקרות קשות על אתרים הלו וגם ברצוני לדעת איזה קומפליור הי טוב פשוט קל שכדאי להוריד מקודם הורדתי turbo c ++ 7 משהו גרסה ישנה נראה לי שקבילתי לינק בעקבות חיפוש בפורום והסתבכתי עם ההתקנה אז עם היה ניתן להביא עם מדריך התקנה פשוט בתודה אייל
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
מצאתי בבית ספרי לימוד ישנים, האם אם שווים היום משהו ויש טעם לשמור אותם או להשליך הישר לפח כמו שחשבתי? Oracle SQL Oracle Forms Oracle PL\SQL כל אלו של (PH PTR (Prentic Hall PTR משנת 2000. כמו כן, מצאתי המדריך השלם לשפת C - משה ליכטמן ועמית רש, מהד' שישית משנת 2000, ללמוד C, מהד' שניה, 1996 שניהם בהוצאת הוד-עמי יש מה לשמור אותם? האם הם שווים משהו ללמידה כיום? לגבי שפת C, מי משני הספרים נחשב מוצלח יותר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתרים כמו HWZONE, או כל מני חברות רצניות. באיזה שפה האתרים שלהם בנוים? מישהו מכיר מדיריכים ספרים שמלמדים את השפה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יוצר אפליקציה ב-web בשפת ( v.b (vs 2003 , אני משתמש באוביקט מסוג File System Watcher ועוקב אחר שינויים בתיקיה מסוימת שנמצאת על אחד מהכוננים (לא כונן c), כאשר אני לוחץ על כפתור submit ושואל שם האם התיקיה שאחריה אני עוקב קיימת, התשובה היא true, אבל כאשר הוא מגיע לפונקציות של File System Watcher כדוג' watcher_changed מבחינתו אותה תיקיה לא קיימת ואין לי אפשרות לקרוא או להעתיק ממנה, על אף שהוא עדיין ממשיך לעקוב אחריה. למישהו יש אולי רעיון מה בדיוק הבעיה פה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אתחיל מהקדמה קצרה: בבצפר כרגע אני לומד ASM במסגרת מגמת רובוטיקה..התלהבתי מהקטע של תכנות ואני רוצה להתחיל ללמוד בשפה שאיך שהבנתי מוגדרת כ"שפת עילית".. ידעתי תמיד ש2 שפות מומלצות הן C ו C++, אבל אני לא יודע למה, דווקא נמשכתי ל Python ו ROR, אולי כי אני מחפש משהו קצת שונה.. רציתי לשאול אתכם המומחים, מה תמליצו ללמוד? לאיזה שפה יש קהילה גדולה יותר? איזה שפה יותר קלה ללמידה? איזה שפה קל יותר לשלב במסגרת של בניית אתרים גם? ובכלל, מה ההבדלים שנחשבים משמעותיים בין השניים? תודה ! אם זה משנה אני יודע HTML למרות שאני לא חושב שזה קשור, ו PHP אני יודע מעט מאוד גם( if while do while switch ודברים בסייסים)
-
- 18 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
יש לי את המחלקה הבא: public class ForagersTask extends Task { private ConcurrentLinkedQueue<Forager> foragers; private long waitTime; public ForagersTask(Collection<Forager> foragers, long refreshRate) { // Saves the Foragers this.foragers = new ConcurrentLinkedQueue<Forager>(foragers); // Saves the wait time waitTime = 1000 / refreshRate; } @Override public void run() { // Gets the first Forager Forager current = foragers.poll(); // Checks if the Task should stop while ((!terminate) && (current != null)) { try { // Performs the Forager action current.act(); // Adds the Forager to the Queue foragers.add…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני חרשתי על גוגל ולא מצאתי שום דרך לקבוע שבתא מסוים כיוון הקריאה יהיה RTL ולא LTR שבא כברירת מחדל. כל מה שמצאתי זה רק יישור לימין ולא כיוון קריאה. למישהו יש מושג איך קובעים את כיוון הקריאה של תא במסמך אקסל בעזרת VB.NET (או כל שפת .NET אחרת)?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי home edition, ומצאתי מדריך שצריך דיסק של windows 2000 ומתקינים דרכו את הIIS על windows xp home edition. למישהו יש דרך אחרת? או תוכנה אחרת במקום IIS שעובדת על Windows XP - Home Edition?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
בעיה ריאשונה אני לא מצליח להיתחבר עם היוזר המובנה SA אפילו שעשיתי לו ENABLE דבר שני אני רוצה לכתוב סקריפט פשוט שמעלה ומוריד את ה Services של הסרבר איך אני עושה את זה ,הפניה לאתר תתקבל בברכה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-