עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by @ALeX.NeT,

איך אני יוצר שומר ופותח קבצי TXT בC# ׁׂ(CONSOLE) עם אפשר לינק למדריך או לוידיאו (עדיף בעברית) :please:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם, אני צריך עזרה במשהו שאני לא מצליח למצוא כיצד לעשות אותו. אני צריך לשלוף רשימה של תיקיות וקבצים שנמצאים בשרת FTP מסוים שיש לי את הפרטים של השרת. כיצד אני יכול לעשות את זה ב PHP ? את רשימת הקבצים לא הסתבכתי כי יש פונקציה כזאת, ftp_nlist . אני לא מצליח להשיג פונקציה שתיתן לי גם את רשימת התיקיות שיש ב FTP. כיצד אני יכול לעשות זאת? שימו לב זה אמור להיות רשימת תיקיות בשרת FTP ואני אמור לשלוף את זה באמצעות התחברות לשרת ה FTP באמצעות פרטי ההתחברות. אודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי תוכנית מסויימת שהכנתי בC פשוט שעובדת בדוס ואני מעוניין לעשות אותה בממשק ווינדוס. האם בשביל לעשות את זה בצורה הבסיסית ביותר (בלי מוזיקה, צבעים, כפתורים משוכללים וכו') מספיקות לי כמה הסברים כלליים או שאני צריך ללמוד משהו מסובך ? שאלה נוספת: אני לומד כרגע בבית ספר C כחלק ממגמת אלקטורוניקה. אנחנו לא אמורים להכנס לעומק של השפה אבל לדעת את העיקר של הלולאות, IFs, מערכים, פונקציות ואולי עוד דברים. האם קניית ספר הדרכה של C++ יעניק לי ידע משמעותי שאי אפשר להסתדר בלעדיו כדי לתכנת חופשי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by humus10,

היי חברה, נגיד שיש לי בעמוד 3 שדות טקסט שעליהם מופעלים 3 VALIDATORS. שמוודאים שהם לא רקים. ו יש לחצן ראשון אשר מוסיף את התוכן של השדות לבסיס נתונים. בנוסף בדף הזה יש לחצן שני שצריך להעביר אותי לדף אחר כלומר RESPONSE.REDIRECT . הבעיה שנניח שהגעתי לדף הזה סתם ולא בא לי למלא את השדות האלה ואני רוצה להישתמש בלחצן שמעביר אותי לדף אחר אך VALIDATORS לא יאפשרו לי לבצע POSTBACK כי השדות עדיין רקים... יש למישהו פתרון לבעיה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Zbbabir,

היי, אני רוצה להתחיל ללמוד Ruby on Rails עצמאית. מישהו מכיר אתר או מדריך טוב? תודה רבה

6. שלום, אני צריך סקריפט שמריץ הודעות על חדשות כלכלה ובורסה (לא חדשות רגילות), לא מצליח למצוא, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by noob,

ובכן אני בונה אתר , אני משתמש בפורום YaBBSE כמו פה ואני רוצה לקחת את "משתמשים מחוברים" ו"הודעות אחרונות" לעמוד הראשי... מישהו יודע איך אני עושה את זה? תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by gabbay,

משום מה שאני מנסה לעשות build אני מקבל את ההודעה הבאה : **** Build of configuration Default for project Hw **** (Cannot run program "make": Launching failed) למישהו יש מושג איך לפתור?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי אנשים , אני כרגע בונה אתר באמצעות PHP ואחת התוכנות הנוחות שלי על מנת לבדוק שינויים הוא ה FIRE BUG , הבעיה היא שאני לא מצליח להבין איך אני יודע איזה קובץ בדיוק אני צריך לערוך על מנת לבצע עידכון על קבצי השרת ? אשמח לדעת למי שיש נסיון בתוכנה זו

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אורח nir

היי, כשנכנסים לאתר הזה (hwzone) במובייל (לפחות עם Chrome on Android) וקוראים כתבות, אז לפני הכתבה מופיעה פרסומת על כל המסך עם אפשרות ללחוץ X ולבטל. יש לי 2 שאלות: 1. האם פרסומת מהסוג הזה חוקית לפי ה-policies של Adsense? 2. האם יש איזה קוד מוכן שאפשר להשתמש בו? אם לא - אשמח להכוונה איך להכין אחד תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני בונה מע' תפריטים ואני רוצה שהמשתמש ייבחר מספר מתפריט אך מבלי להקיש ENTER אחרי בחירת הסיפרה. מישהו מכיר פקודה לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by assaf990,

יש לי את סטרינג דינאמי כזה: dataGrid__ctl4_lnkbDel מה שקבוע זה __ctl4_ חוץ מהסיפרה. איך אני מחלץ את המספר שיבוא אחרי __ctl ולפני _?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by eliom,

לא בדיוק הבנתי על המדריך. הזה אפשר הסבר עם דוגמת קוד המסבירה את זה?תודה. 9.5. Default Constructor אם לא מגדירים עבור מחלקה כלשהי ב-C# פונקציה בונה, הקומפיילר מספק פונקציה בונה משלו כברירת מחדל. פונקציה זו, איננה מקבלת פרמטרים, ומאפסת את כל הערכים לאפס, את כל המשתנים הבוליאניים ל-false ואת כל האובייקטים ל-null.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by עוגי,

בניתי אתר בASP ואני רוצה שמהאתר ירד נתונים(קבצי XML) לתוכנה שכתבתי בC# אם יש למישהוא קוד של download או רעיון איך לבצע את זה אני אשמח.. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by erez213,

אני לומד עכשיו רובי, ובשביל לתרגל אני פותר את הבעיות בproject euler. הבעיה היא שרוב הבעיות שם לוקחות למחשב שלי יותר מדי זמן להריץ לדוגמא לחשב את סכום המספרים הראשוניים עד 2 מיליון לקח לו יותר מעשר דקות וקשה לעבוד ככה. השאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי לזרז את התהליך? אני עובד על לפטופ dell vostro 1015 t6670 עם אובונטו. האם להחליף מערכת הפעלה (וינדוס אולי?), אוברקלוק, או להוסיף זיכרון (כרגע יש 2 גי'גיה)? אני חושב על לקנות מחשב חדש אבל אם אפשר לסדר את זה ולחסוך עלויות זה עדיף... תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Aviv C,

יש לי בעיה עם פתיחה של קובץ gz מסוים ב- PHP. הכתובת של הקובץ הזה היא: http://en3.tribalwars.net/map/village.txt.gz זה קובץ גדול, וזאת כנראה הבעיה. כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו ככה: $lines = gzfile("[url]http://en3.tribalwars.net/map/village.txt.gz"[/url]); בדרך כלל זה לא פותח את הקובץ ונותן שגיאה, ולפעמים זה פותח רק חלק מהקובץ. רציתי לדעת אם יש דרך אחרת לפתוח אותו. בבקשה תעזרו לי כי זה נורא חשוב.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by שלום2017,

מישהו פעם התעסק עם מצלמה זו ויודע להגיד לי איך אני מקשר את זה ל-powerpoint ? כלומר אני רוצה להעביר את הדפים במצגת ע"י המצלמה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by li@r,

שלום. אני חדש בנושא של תיכנות והתחלתי ללמוד לבד , קצת היסתבכתי עם איזשהי פקודה שאינ לא מצליח למצוא עליה פיתרון ואשמח לעזרה או דוגמא של קוד בעקרון אני מעוניין להפעיל קישור HTML כל 20 דקות נניח שמישהו שנמצא כרגע בתוך התוכנה כל כ20 דקות יפתח קישור WALLA.CO.IL בחלון חדש (עדיפות לאותו חלון או לישון FRAME) השאלה איך אני מבצע את זה עם הTIMER תודה מראש , ליאור

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by orninyo,

למה זה מדלג לי על השורה שמסומנת בכוכביות? printf("Insert name: "); gets(TmpCell->Name); printf("Insert adress: "); gets(TmpCell->Adress); printf("Insert ID: "); scanf("%lu",&TmpCell->ID); printf("Insert age: "); scanf("%lu",&TmpCell->Age); printf("Insert gender: "); gets(TmpCell->Gender); //********************** printf("Insert faculty: "); gets(TmpCell->Faculty); printf("Insert status: "); gets(TmpCell->Status); printf("Insert year: "); scanf("%lu",&TmpCell->Year); printf("Insert grades average: "); scanf("%lu",&TmpCell->GradesAvg); printf("Insert credit points: "); scanf("%lu",&TmpCell->CreditPoints…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by פיתוח,

שלום מחיפוש גוגל שערכתי הבנתי שדוטנט מספקת את החבילה IdentityModel עבור אימות הסשן, והחבילה הזו לא עובדת באמצעות cookie רגילה אלא עם טוקנים שצריך לשלוח בכל בקשה. מפריע לי הצורך לדאוג לשלוח בכל בקשה עוד מידע, אני רגיל משפות אחרות לתת לדפדפן לנהל את הקוקיז. אשמח לדעת האם יש חבילה שעוזרת לנהל את היוזרים עם קוקיז סטנדרטי. נ.ב. מדובר בצד לקוח אנגולר, שרת ASP core תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. עדיף עם הסברים מקדימים לגבי רגיסטרים וכו'... תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by נעמה.,

הלכתי לקרוא באתר על התוכנה http://www.digitalmars.com/d/2.0/overview.html ויש לי כמה שאלות לראות אם הבנתי נכון: 1.על איזה קומפיילר התוכנה רצה? 2. יש בשפת D העמסת אופרטורים (כמו ב++C, לא כמו בJAVA)? וגם, מה זה: foreach (מה עושה הלולאה, במה היא שונה מלולאת for רגילה?) nested functions

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by wow,

אני מחפש JDK לג'אווה ולא יודע\לא מוצא איזה,אולי מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. זאת השאלה : האם לדעתכם תכננתי את התוכנה בצורה נכונה, אם לדעתכם לא או הייתם משפרים אשמח להקשיב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by uzana2004,

שלום לכולם...אני צריך לעשות menu לתוכנית מסויימת(בחירה של מספרים בין 1 ל 5) כך שאם המשתמש מכניס מספר אחר הוא יאלץ לעשות זאת שוב ושוב... עד כאן הכל קל...עשיתי את זה עם SWITCH ו CASE ועם תנאי לפני הלולאה...הבעיה היא כאשר המשתמש מכניס 46 ואז ENTER...משום מה הוא לא מקבל את כתו בודד אלא כ2 מה שגורם לו להיכנס לתוכנית כ-4 וזה טעות!!! איך אני יכול לשנות את זה כך שהוא יכנס ללואה בכל מספר שונה מ 1-5? אך ורק על ידי CHAR...בלי מחרוזת או מערכים..ובלי getch....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים