תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני כותב כרגע תוכנה שמתעסקת עם משאבי מערכת. לצורך העניין מצאתי (לפחות ככה אני חושב...) דף בMSDN שמציג פרוייקט שנוגע בכמה מהנושאים אותם אני מנסה ללמוד. הדוגמא באתר מעולה, אבל הם אומרים בתחילת העמוד שאני צריך לבנות את הקובץ הספציפי שרשום מעל הדוגמא, רק בעייה קטנה.... איפה לעזזזזזזל הקובץ???? ניסיתי כלכך הרבה דברים, כל ההתקנות כל סביבות העבודה..... אני לא מצליח למצוא את הקובץ שהם מדברים עליו ! בבקשה תיכנו ותראו ואני מאוד מאוד אשמח לעזרה בנושא !!! המון תודה. הדף : http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa645516(v=VS.71).aspx תשימו לב לשורה 12 על הרצת הפרוייקט....
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך אפשר לקבוע כמה ספרות אחרי הנק' יוצגו בפלט ב-console?? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תוכנה כזאת: // 'Array, Do-While loop' C_Start 17 L.Sh. #include <conio.h> #include <stdio.h> #include <stdlib.h> void main(void) { int index, vector[5]; float vec[]={1.5,2,3,4.1,5}; clrscr(); vector[0]=8; // 1-st array element. vector[1]=2; vector[2]=7; vector[3]=5; vector[4]=6; // 5-th array element. index=0; do{ printf("\n%6d %9.2f",vector[index], vec[index]); }while(++index<5); } /* Exercises : 1. Type array elements in inverse order. ( order in the array : 8 2 7 5 6 order in the screen: 6 5 7 2 8 ) 2. Write loop that inverses order of the elements in the array, type result. ( before inver…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי תכנית שמבצעת מיון מהיר על רשימה משורשרת, התכנית והפונקציות עוברות קומפילציה וגם עושות את העבודה, אך אני מנסה להיפטר מכמה הודעות אזהרה שמופיעות לי. ההודעות אזהרה נוגעות לשורת ה PROTOTYPE של הפונקציה qsort שכתבתי בקובץ qsort.h (ביחד עם המימוש שלה) אגב, האזהרות מופיעות גם עם כל הקוד כתוב בקובץ אחד. Warning 1 warning C4030: first formal parameter list longer than the second list Warning 2 warning C4028: formal parameter 1 different from declaration Warning 3 warning C4028: formal parameter 2 different from declaration Warning 4 warning C4273: 'qsort' : inconsistent dll linkage המימוש וה PROTOTYPE זהים לחלוטין, בדקתי אותם עשרות פעמים ואני לא מבין מה הטעות …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם! רציתי לשאול מהי הסביבה היעילה לכתיבת סקריפט לעידכון אוטומטי של תוכנת צד שרת לקוח. מדובר על סביבת ווינדוס, שרת SQL , IIS וקליינט. תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה למחשב שהיא הופכת את המילה, כלומר עם אני אכתוב "שלום" זה יצא "םולש" יש נגיד את האתר הזה: http://www.ofek-liyladenu.org.il/links/translate2logical.php אבל אני משהו שאני יוכל לישתמש בוא במחשב בלי אינטרנט וכרגע האפשרות של IIS זה לא אפשרות טובה וכמובן שאי אפשר לעתיק את הקוד מקור באתר למעלה בגלל שהוא PHP אז למשהו יש רעיון? אני לא חושב שזה בעיה רבה לכתוב משהו ב-VB או פסקל, תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לומד עכשיו רובי, ובשביל לתרגל אני פותר את הבעיות בproject euler. הבעיה היא שרוב הבעיות שם לוקחות למחשב שלי יותר מדי זמן להריץ לדוגמא לחשב את סכום המספרים הראשוניים עד 2 מיליון לקח לו יותר מעשר דקות וקשה לעבוד ככה. השאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי לזרז את התהליך? אני עובד על לפטופ dell vostro 1015 t6670 עם אובונטו. האם להחליף מערכת הפעלה (וינדוס אולי?), אוברקלוק, או להוסיף זיכרון (כרגע יש 2 גי'גיה)? אני חושב על לקנות מחשב חדש אבל אם אפשר לסדר את זה ולחסוך עלויות זה עדיף... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני כרגע בשרות הצבאי שלי (משתחרר עוד קצת פחות משנתיים), ורציתי להתחיל ללמוד לעצב אתרים, ולהמשיך להתמקצע בתחום. אני רוב הזמן בבסיס, וחשבתי לקרוא ספרים שיעזרו, ובעזרת המחשב הנייד שלי להתמקצע בתוכנות שבעזרתן בונים אתרים: Flash, photoshop illustrator... יש לי רקע בפוטושופ, בפלאש פחות...ואין לי ממש מושג מה זה illustrator. רציתי לשמוע קצת דעות על התחום, קצת המלצות לספרים שיכולים לעזור ללמוד פלאש, פוטושופ, אילוסטאטור ואיך לעצב אתרים באמצעותן (אין בעיה עם אנגלית), והצעות- איך להתקדם? חשבתי שבזמן השרות הצבאי שלי אני אלמד את הדברים האלה, ולאחר מכן אחרי השרות, אקח קורס לעיצוב אתרים. http://www.universities-colleges.org.il/%D7%A2%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91-%D7%90%D7%AA%D7%A8%D7%99…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כשנכנסים לאתר הזה (hwzone) במובייל (לפחות עם Chrome on Android) וקוראים כתבות, אז לפני הכתבה מופיעה פרסומת על כל המסך עם אפשרות ללחוץ X ולבטל. יש לי 2 שאלות: 1. האם פרסומת מהסוג הזה חוקית לפי ה-policies של Adsense? 2. האם יש איזה קוד מוכן שאפשר להשתמש בו? אם לא - אשמח להכוונה איך להכין אחד תודה
-
אהלן אני כותב תוכנית מסויימת באנליזה נומרית, ועל הדרך צריך להזכר בכללים הנוקשים של שפת C החלק הראשון של התכנית הולך כך : #include <stdio.h> int find_rank() { int n; printf("Please enter matrix rank:\n "); /* number of equations - 1 */ scanf("%d", &n); return n; } int main() { int i=0; int n = find_rank(); /* call an outside function since we cant declare an array with no finite number of components */ double b[n], d[n], c[n], a[n], x[n]; double denom=0; /* denom as a shortcuf for denominator = 'mechane' */ /*the first and last T's are constants*/ printf("Enter T0:\n "); scanf("%lf", &b[1] עצרתי במקום …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , בפונקציה, שצירפתי את הקוד שלה, אני אמור לשלוח סיגנל SIGTERM כדי לסגור תהליך מסוים. (מספרי התהליכים נשמרים ברשימה ואני צריך לסגור את כל התהליכים ברשימה) אם התהליך התעלם מהסיגנל אז אחרי 5 שניות אני שולח סיגנל SIGKILL . מה שקורה בפועל, שעם הכניסה לפונקציה יש המתנה של 5 שניות ואז הדפסה ברצף של כל שורות ההדפסה הרלוונטיות. אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי למה אין המתנה של 5 שניות אחרי הprintf הראשון. תודה Status free_all_processes() { int i = 1,pid; time_t start,end; double elapsed; Process* pPtr = pList.root; while (pPtr != NULL) { elapsed = 0; pid = pPtr->pid; kill(pid,SIGTERM); printf("[%d] %s – Sending SIGTERM...",i++,pPtr->co…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
StreamReader sr = new StreamReader(filename); ב C אם ניסיתי לפתוח קובץ שלא קיים המצביע היה מקבל null אבל ניראה לי שזה לא אותו דבר ב C# כי אם אני נותן שם של קובץ שלא קיים תוכנית קורסת ניסיתי לעשות if(sr==null) break; זה לא עבד אך אני בודק פתיחת קובץ בC#??
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב-VISUAL SUTDIO 2008, כתבתי תוכנה ב- C שפועלת ב- win32 console אני לא מצליח להדפיס בעברית, מדפיס לי ג'יבריש האם יש אפשרות בכלל להדפיס בעברית באמצעות PRINTF ואם לא האם יש דרך אחרת. אני עובד על WINDOWS XP SP3 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מחיפוש גוגל שערכתי הבנתי שדוטנט מספקת את החבילה IdentityModel עבור אימות הסשן, והחבילה הזו לא עובדת באמצעות cookie רגילה אלא עם טוקנים שצריך לשלוח בכל בקשה. מפריע לי הצורך לדאוג לשלוח בכל בקשה עוד מידע, אני רגיל משפות אחרות לתת לדפדפן לנהל את הקוקיז. אשמח לדעת האם יש חבילה שעוזרת לנהל את היוזרים עם קוקיז סטנדרטי. נ.ב. מדובר בצד לקוח אנגולר, שרת ASP core תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא בדיוק הבנתי על המדריך. הזה אפשר הסבר עם דוגמת קוד המסבירה את זה?תודה. 9.5. Default Constructor אם לא מגדירים עבור מחלקה כלשהי ב-C# פונקציה בונה, הקומפיילר מספק פונקציה בונה משלו כברירת מחדל. פונקציה זו, איננה מקבלת פרמטרים, ומאפסת את כל הערכים לאפס, את כל המשתנים הבוליאניים ל-false ואת כל האובייקטים ל-null.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי עבודה להגשה, אבל אני די תקוע. אני יודע שאני צריך לעבוד על רנדום, אבל לא יודע מה לעשות בדיוק. זאת המטלה: לא ממש למדנו על רנדום וזה די בעייתי להגיש אותנו לעבודה כזו בלי ללמוד, בגלל זה צריך עזרה. אני כמובן אשמח אם תכוונו אותי למה אני צריך לעשות ופחות תתנו לי תשובות ישירות, אני גם רוצה ללמוד תוך כדי עבודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אתר עם שאלות במחשבים שקשורות לאלגוריתמים. למשל משהו בנוסח של אולימפיאדה במחשבים או שאלות של ראיון עבודה רק שחשוב לי שיהיה עם פיתרונות. אפשר גם באנגלית. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. איך מוסיפים קוד HTML עבור יצירת לחצן "הירשם" (Subscribe) במייל שנשלח לנמענים? אני רוצה שהם יוכלו להצטרף לרשימת התפוצה שלנו על ידי לחיצה על הלחצן שמצורף ל newsletter. המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אפשר עזרה עם השאלה : כתוב פונקציה מקבלת את מערך arr ואת אורכו n ורושמת בתוך המערך place לכל איבר את מקומו במערך הממוין. לדוגמא ל arr {10, 0 , 5 , -3 , 20} המערך place צריך להיות: {3 ,1 ,2 ,0 , 4}
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי להציג בפניכם את מדריך הג'אווה שיצרתי, שממשיך להתעדכן כל הזמן. במדריך אני מלמד ג'אווה מן הבסיס, כאשר בעתיד כנראה נעבור לפיתוח משחקים (נראה שזהו הנושא הכ מתבקש על ידי הקהל). למי שמעוניין להתחיל, פרק ראשון - משתנים: (בכל פרק יש קישור לפרק שבא אחריו, ולפרק הקודם), נכון לעכשיו, פורסמו 10 פרקים. לפלייליסט שמתעדכן עם כל הוצאת פרק: אנחנו קרובים לסיום החומר הבסיסי, ולעבור לחומר קצת יותר מתקדם, ולאחר מכן להתחיל כנראה פיתוח משחקים, אז זהו הזמן להתחיל ללמוד! בהצלחה ללומדים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה,התחלנו ללמוד על תרשימי זרימה באלגוריתמים ודי הסתבכתי... קיבלתי -2 מטלות - להכין תרשים זרימה של 2 תוכניות: 1.התכנית: א.קולטת שני מספרים. ב.בודקת ומציגה את המספר הגדול מבין שני המספרים. ג.מחשבת ומציגה את סכום המספרים ומכפלתם. 2.התכנית: א.קולטת חמישה מספרים. ב.מחשבת ומציגה את סכום חמשת המספרים. ג.בודקת ומציגה את המספר הגדול מבין חמשת המספרים. אני אשמח להכוונה למקום שאפשר לקבל רקע על זה שיעזור לי להבנה של הנושא או להסבר איך לגשת לתרגיל. תודה מחכה לעזרתכם __________________
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה שאני מנסה לעשות build אני מקבל את ההודעה הבאה : **** Build of configuration Default for project Hw **** (Cannot run program "make": Launching failed) למישהו יש מושג איך לפתור?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום, החלטתי לנסות ולגלות מה אפשר לעשות עם excel בכל אופן, כתבתי את הקוד הבא: Sub cookie() sorting("team", Range("h2")) = 1 End Sub Sub sorting(soog As String, startcell As Range) Dim length_of_list As inetger Dim j As Intege Dim temp As Integer Dim distance_of_list As Integer j = length_of_list = distance_of_list = 0 Do length_of_list = length_of_list + 1 Loop Until Range("A1").Offset(length_of_list, 0).Value <> "soog" Do distance_of_list = distance_of_list + 1 Loop Until Range("startcell").Offset(0, -1 * distance_of_list).Value = "soog" Do If startcell.Value < startcell.Offset(j, 0).Value The…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני כותב אתר אינטרנט שבאת הכניסה יש צורך להכניס שם משתמש וסיסמא. באת הכניסה השרת מעדכן ב DB (של אקסס) שהיוזר ONLINE. בקובץ GLOBAL.ASA אני מגדיר שה SESSION.TIMEOUT=15. ברגע שה SESSION נגמר אז הוא מעדכן את ה DB. ברגע שמשהו התחבר וסגר את החלון של EXPLORER הוא עדיין נשאר מחובר עד שעוברים 15 דקות - במהלך הזמן הזה עדיין הוא יכול לפתוח שוב את EXPLORER ולהמשיך לגלוש. איך אני עושה שברגע שהחלון נסגר (הוא סוגר את EXPLORER) זה מייד סוגר את הSESSION ולא מחכה 15 דקות ? אני יודע שיש פקודה שנקראת window.onunload = <שם של פונקציה> אבל משום מה גם שאני עובר עמודים / לוחץ על לינקים זה מבצע את הפעולה הזאת. זקוק לעזרה נואשות !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-