תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני בתהליכים של בניית אתר ויש לי בעיה בטופס ההרשמה לאתר. קודם כל אני אגיד שאני בונה אתר דרך פלטפורמה מסויימת. (כמו MAGENTO, PRESTASHOP ודומיהן...) הבעיה היא כזו: אם אני ממלא את כל השדות עם המידע הנכון (כתובת אי-מייל, שם, סיסמה ווידוא סיסמה וכו') אז הכל בסדר, אני מועבר לעמוד שאומר שההרשמה בוצעה בהצלחה ובאתר שאני בודק במסד הנתונים אני רואה את המשתמש החדש. אבל, אם אני מקליד ערכים שגויים, אם לדוגמה הסיסמאות לא תואמות, המייל לא תקין וגם השם הפרטי, זה אמור להראות כל אחת מהטעויות ברשימה. אבל זה מראה לי רק את הראשונה שהוא מוצא. כמו כן, אם יש טעות במילוי הטופס כל הטופס נמחק ואני צריך למלא הכל מחדש. בקיצור - אם הכל בסדר בנתונים - אז הכל בסדר. אם יש טעות - כל הנתונים שהקשתי נמחקים …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני מפתח אתר מסויים מבוסס על קריאות httpRequest, הבעיה שלי שכל הנתונים יושבים על הבסיס נתונים שמקרה הזה הוא mySQL 4.0.12-nt, וכל ה encoding מוגדר בלטינית. אי אפשר לשנות זה לא תומך. עכשיו, מי שמכם יודע, AJAX עובד רק ב unicode utf-8 ולא בשום דבר אחר. אני מזמן את המידע דרך PHP שהקובץ PHP נקרא דרך ה AJAX. הבעיה היא שהמידע מוצג בקישקושים מן הסתם כי זה לא ב encoding המתאים. מישהו התנסה בדבר, או שיש לו פתרון ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה איך אני עושה שנגיד וכותבים בשורת כתובת nana10.co.il זה הופך ישר ל www.nana10.co.il יענו עם הWWW האתר היה רק לדומגא אז מי שיכול להסביר לי איך לעשות אני ישמח
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן ! יצרתי כפתור על הטופס . על הכפתור מיקמתי תיבת תמונה (הכפתור הוא די גדול) . מה שקורה על התמונה הזאת הם כל מיני אנימציות שמשתנות באופן דינמי תוך כדי ריצת התוכנית . הכל מצטייר פשוט על התיבת תמונה בצורה חוזרת ונשנית . עכשיו הבעיה שלי : ברגע שאני נכנס ויוצא לתחומי הכפתור, התיבת תמונה בעצם מקבלת איזשהו ארוע REFRESH וכל הציורים נקטעים ומתחילים מחדש . (אולי REPAINT) . אני רוצה שתיבת התמונה שעל הכפתור לא תהיה מושפעת מכניסת ויצאת העכבר לתחומי הכפתור ולא יתבצע ארוע REPAINT על תיבת התמונה . עזרה מישהו??
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בונה אתר... עכשיו אני רוצה שברגע שילחצו על הלוגו של החברה של האתר הם יקבלו הודעה אם הם רוצים להכניס את אתר זה למועדפים איך אני עושה את זה? ??? תודה לכל העוזר!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לייצור תוכנה שתאגור עבורי מידע מדפי אינטרנט - היא תחפש אותו במקומות רלוונטיים ותציג אותו כמו שאני אבקש. היא תסרוק בכל פעם את העמוד שאני אדרוש או שהיא תעבור לבד בין עמוד לעמוד. האם יש תוכנה שעושה את הדבר הזה. אם זה לא מובן אני אתן דוגמא - אני אתן לה עמוד של טוויטר ובכל פעם שתהיה מילה מסויימת היא תבצע שמירה של המידע. אני חשבתי לכיוון של SEARCHBOT או BOT אבל לא הצלחתי ממש למצוא מידע על זה באינטרנט. תודה רבה לכם
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי תוכנה בשם UnrealIRCd, אבל אני לא הכי מסתדר עם זה.. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולומר לי מה אני צריך לעשות כדי להגדיר הכל נכון.. (אני יודע שיש את הקבצי עזרה ואת גוגל, אבל פעם ראשונה שאני מתעסק עם IRC וזה דיי קשה לפעם ראשונה) הגדרתי את השרת (בערך..) והוא עובד, אבל אני יכול להתחבר אליו רק דרך localhost. ראיתי שלשרתים אחרים יש דומיין מיוחד (irc.sample.com לדוגמה) מה אני אמור להכניס באתר כדי שהוא יחבר אותי לשרת?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ובכן אני בונה אתר , אני משתמש בפורום YaBBSE כמו פה ואני רוצה לקחת את "משתמשים מחוברים" ו"הודעות אחרונות" לעמוד הראשי... מישהו יודע איך אני עושה את זה? תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
select MAX(salary) from Employes inner join Terms on Employes.Id=Terms.ID where Terms.Extra is not null יש לי 2 טבלאות, כאשר בטבלה terms יש לי נתונים נוספים על עובד, ובטבלה employes יש לי נתונים רגילים של עובד, תעודת זהות שם משכורת וכאלה אני רוצה להראות את העובד שמקבל משכורת מקסימום מהטבלה של הemployees אבל שהוא מקבל משכורת אקסטרה השאילתה עובדת כמו שצריך זה באמת מראה לי את המשכורת הכי גבוהה מאלה שמקבלים משכורת אקסטרה הבעיה שאני רוצה להראות חוץ מהמשכורת של אותו אדם גם את השם והתעודת זיהות אבל שאני מוסיף id וגם name אני מקבל שגיאת קומפילציה Msg 8120, Level 16, State 1, Line 15 Column 'Employes.Id' is invalid in the select list because it is not contained in either an ag…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, נכון שכותבים דרייבר אתה צריך להחתים אותו עם קובץ cat נכון? אז במידה והוררדתי דרייבר של realtek ואני אחתום את הcat בדרייבר שלי ,זה יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים,אם לא אשמח להעברה למקום הנכון.. יש לי תרגיל שאני לא מצליח לפתור-אני צריך להזין 3 אינטגר'ים ב3 טקסטבוקסים,ללחוץ CALC ולראות- המספר הכי גדול האם המספר הכי גדול מבין ה3 הוא תוצאת החיבור של 2 האחרים האם המספר הגדול הוא תוצאת ההכפלה בין 2 המספרים האחרים אני עושה אותו בwindows app ולא בקונסול. קצת עזרה עם הקוד,נתקעתי קצת בנתאים של הIF ELSE וזה לא כל כך יוצא לי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אני יוכל לראות את האוגרים של המעבד ומה מצבם? (ואולי אפילו לשנות אותם...)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , בפונקציה, שצירפתי את הקוד שלה, אני אמור לשלוח סיגנל SIGTERM כדי לסגור תהליך מסוים. (מספרי התהליכים נשמרים ברשימה ואני צריך לסגור את כל התהליכים ברשימה) אם התהליך התעלם מהסיגנל אז אחרי 5 שניות אני שולח סיגנל SIGKILL . מה שקורה בפועל, שעם הכניסה לפונקציה יש המתנה של 5 שניות ואז הדפסה ברצף של כל שורות ההדפסה הרלוונטיות. אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי למה אין המתנה של 5 שניות אחרי הprintf הראשון. תודה Status free_all_processes() { int i = 1,pid; time_t start,end; double elapsed; Process* pPtr = pList.root; while (pPtr != NULL) { elapsed = 0; pid = pPtr->pid; kill(pid,SIGTERM); printf("[%d] %s – Sending SIGTERM...",i++,pPtr->co…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
System.Threading.Thread.SpinLock.Exit() אמור לשחרר את הנעילה של הSpinLock אני מריצה והוא יוצא לי מהקוד עם exit code 1 במקום לשחרר איך משחררים נעילה של SpinLock?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם פתיחה של קובץ gz מסוים ב- PHP. הכתובת של הקובץ הזה היא: http://en3.tribalwars.net/map/village.txt.gz זה קובץ גדול, וזאת כנראה הבעיה. כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו ככה: $lines = gzfile("[url]http://en3.tribalwars.net/map/village.txt.gz"[/url]); בדרך כלל זה לא פותח את הקובץ ונותן שגיאה, ולפעמים זה פותח רק חלק מהקובץ. רציתי לדעת אם יש דרך אחרת לפתוח אותו. בבקשה תעזרו לי כי זה נורא חשוב.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יוצר שומר ופותח קבצי TXT בC# ׁׂ(CONSOLE) עם אפשר לינק למדריך או לוידיאו (עדיף בעברית) :please:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! אני מתחיל לבנות כרגע בבי"ס פרוייקט שכולל ניתוח תמונה ב visual basic כחלק מרובוט. הייתי שמח לקבל מידע מאיפה אוכל להתחיל ללמוד על הנושא, כי ממש אין לי ידע מוקדם בנושא. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם ... יש לי בעיה בנושא המחלקות בC#. אני ממש לא מבין את העיניין, אני כן מבין מה כל דבר עושה (PUBLIC,VOID, ואיך הכל עובד אני מבין...) אבל אני לא מבין לאיזה דברים צריך לעשות פעולות, אני לא מבין מה הקטע של פעולה בונה. ואני ממש לא יודע איך להתחיל באמת לבנות מחלקות (מה לבנות וכו) אני אשמח אם מישהו יבהיר לי את העניין בקצרה וייתן לי עצות מניסיוני האישי שעזרו לו. תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, נתנו לי תרגיל שאני לא יודע מה לבדוק בו קודם. אודה לכם אם תעזרו לי כי אבדתי. התכנית אמורה לפתור מערכת משוואות בשני נעלמים מהצורה: ax + by = c dx + ey = f אני מקבל את a.b.c.d.e.f. המטרה של התרגיל היא לקבוע האם הישרים נחתכים, מקבילים, מתלכדים. אם נחתכים אז האם הם ניצבים. שלשה בצורה 1 0 0 תיתקל בהודעת שגיאה שהשלשה לא מייצגת ישר. כמובן שאם הישרים נחתכים ויש פתרון יחיד אז צריך להציג אותו (את הX ואת הY שפותרים את המשוואה). אין לי מושג איך להתחיל. אם השלשות מייצגות ישרים זה די קל לבדוק. אבל הלאה אני תקוע לגמרי. תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום מחיפוש גוגל שערכתי הבנתי שדוטנט מספקת את החבילה IdentityModel עבור אימות הסשן, והחבילה הזו לא עובדת באמצעות cookie רגילה אלא עם טוקנים שצריך לשלוח בכל בקשה. מפריע לי הצורך לדאוג לשלוח בכל בקשה עוד מידע, אני רגיל משפות אחרות לתת לדפדפן לנהל את הקוקיז. אשמח לדעת האם יש חבילה שעוזרת לנהל את היוזרים עם קוקיז סטנדרטי. נ.ב. מדובר בצד לקוח אנגולר, שרת ASP core תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להמליץ על ספרי לימוד לjava טובים ומפורטים והכי חושב עם דוכמאות תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יהתרגיל תמונה מיוצגת במחשב על-ידי מערך דו-מימדי שכל איבר בו הוא ייצוג של פיקסל בתמונה. התוכן/מספר מייצג את הצבע של הנקודה.טשטוש תמונה מתבצע באמצעות החלפה של כל פיקסל בערך הממוצע (המעוגל כלפי מעלה) של הפיקסלים שמסביבו (כולל אותו עצמו) עכשיו בניתי את רוב התוכנית רק חסר לי את החלק של ההדפסה של המטריצה החדשה שקצת אני הסתבכתי מאיפה לקחת אותה-אם מישהו יכול לתת לי כיוון זה יהיה נהדר ודבר שני למדנו שבהגדרה של פונקציה שמקבלת מטריצה מספיק לרשום int fucn (int a[][N] אבל שאני משאיר את הסוגריים הראשונים ריקים זה לא מסתדר הקוד #include <stdio.h> #define N 6 #define M 8 int ifInside (int rows, int cols); int avgAroundLocation(int pic[N][M], int rows, int cols); void copyToNewA…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בתהליך בנייה של תוכנה אשר אמורה לשבץ שעות שמירה לשומרים. אני מנסה למצוא דרך להגדיר את ההגבלות כך שהתוכנה תנסה לשבץ על סמך ההגבלות ואם היא איננה מצליחה תעבור לאוסף הגבלות יותר גמיש עד שהיא תצליח לשבץ. כתבתי עד עכשיו מתודות שמשבצות באופן פרוצדורלי אך זה גורם להרבה באגים ומאוד לא נוח לשנות את ההגבלות כך. האם יש דרך בעזרת java או בעזרת משהו שיכול להתממשק עם java לחשב את השיבוצים ע"י הגדרת ההגבלות. התוכנה בנויה בצורה של קלינט על גבי בסיס נתונים sql. (אם הכותרת לא טובה אשמח לקבל הצעה חלופית)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-