עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by wow,

אני מחפש JDK לג'אווה ולא יודע\לא מוצא איזה,אולי מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. זאת השאלה : האם לדעתכם תכננתי את התוכנה בצורה נכונה, אם לדעתכם לא או הייתם משפרים אשמח להקשיב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. וקומפלייר מתאים? אולי גירסה לסטודנטים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי פונקציה שמצבעת שאילתת SQL יש שאילתות מסויימות שצריכות להעביר להם פרמטרים מסויימים. מספר הפרמטרים לא קבוע כל פעם משתנה. מהי הדרך הכי טובה להעביר את הפרמטרים לתוך הפונקציה..? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. אני כל יום צריך להעתיק קובץ עם הגדרות של Antivirus מהשרת של Symantec ולהעביר את הקובץ לתחנת Stand-alone. לוקח לי בערך 10~15 דקות להעתיק את הקובץ בגלל הרוחב פס הנמוך במקום העבודה. חשבתי כמה טוב יהיה אם כל יום לפני שאני מגיע לעבודה הקובץ כבר יועתק אוטומטי ניסיתי לכתוב Batch שישתמש בפקודת Copy ויעשה את זה, אבל אבוי לא ניתן למפות כונן רשת במחשב שיוביל לשרת FTP. יש אולי פקודות של FTP שאני יכול להשתמש בהן כדי לכתוב את ה Batch הזה שיעתיק כל יום את הקובץ...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. וגם אני צריך לתת קובץ לתכנית .איך עושים את זה? בלינוקס אני יודע לעשות איך עושים בחלונות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by גינגית,

יש לי את התרגיל הבא: כתבי תכנית הקולטת מחרוזת ארוכה של מילים יתכן יותר מרווח בין מילה למילה. התוכנית תיצור מערך מצביעים כך שכל איבר יצביע על מילה בודדת. שלבי פונקציה המקבלת את מספר איברי המערך ומדפיסה אותו. אני מנסה כרגע לפתור ויש לי בעיה - משום מה ברגע שאני עושה REALLOC למטריצה - הערכים משתבשים. (הREALLOC למערך הפנימי של המטריצה בשורה האפס עובד מצוין) הקוד: (פחות חשוב לי עכשיו הנכונות של הפתרון, אלא הבעיה שיש לי ) c code.docx לאחר איטרציה אחת של הלולאה זה הערך במטריצה: mat1 = 0x00000230d6c50850 {0x00000230d6c55250 "hellow"}‎‎‎‎ לאחר ה REALLOC : {<mat1 = 0x00000230d6c552a0 {0xcdcdcdcdcdcdcd50 <Error reading charact…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אז אחרי שישבתי היום כל היום על התוכנית ודיי נתקעתי במשהו קטן, החלטתי לפנות אלייכם לעזרה - כחלק מהתוכנית אני צריך לרשום פונקציה שאמורה לקבל מהמשתמש רשימה של 20 מספרים מינימום, בגודל של 10 תוים כל אחד. זה מה שיצא לי עד עכשיו - double GetArr(double array[ARR]){ int i; for(i=0;i<ARR;i++) scanf("%lf", &array[i]); return array[ARR]; } עד כאן הכל יפה והכל עובד מצויין. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה להגביל את הקלט. איך אני מפסיק את הקליטה כך שברגע שהמשתמש יקיש 1- לדוגמא, הקלט יפסק ויחזר מערך בגודל שהמשתמש הקיש? אשמח לעזרה, אני דיי תקוע ולא יכול להמשיך בלי הפונקציה הזו.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by sof,

שלום,יש לי בעיה, אני מאמין שהיא דיי בסיסית.. יצרתי טבלה דינמית אשר תכיל שם מוצר לצידו כפתור Submit שבתוכו הכנסתי פונקציה(onclick) שלוקחת את הId של אותו מוצר ומכניסה אותו לטבלה עפ"י אותו יוזר. הבעיה היא שא )לחיצה על הכפתור לא עובדת ב)הוא פשוט מצרף לי את כל המוצרים ישר כשהעמוד עולה מבלי קשר אם הפונקציה נקראה או לא. מישהו יכול להסביר לי בעדינות למה ? תודה מראש! קוד: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"> <table border="2" bgcolor="#66FF99" frame="border" align="center" style="bottom: 60%;right: 50%; position: absolute"> <% dim user,product product="" user=Session("Memb…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אורח nir

היי, כשנכנסים לאתר הזה (hwzone) במובייל (לפחות עם Chrome on Android) וקוראים כתבות, אז לפני הכתבה מופיעה פרסומת על כל המסך עם אפשרות ללחוץ X ולבטל. יש לי 2 שאלות: 1. האם פרסומת מהסוג הזה חוקית לפי ה-policies של Adsense? 2. האם יש איזה קוד מוכן שאפשר להשתמש בו? אם לא - אשמח להכוונה איך להכין אחד תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shimmi1982,

היי, אני לא יודע באיזה מקום לפתוח את הת'רד הזה? אהבתי מאוד את הTOOLBAR החדש שהכנסתם. את מי והאם אפשר לשאול איך עשו את האפליקציות בפנים (כמו לדוגמה את הצ'אט)? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by iakovl,

אני רוצה ליצור שעון אנלוגי. ובשביל זה אני צריך לצייר שעון וכמה קווים. השאלה, איך עושים את זה? מה הפקודות? <עדכון> ניסיתי ליצור שעון אנלוגי, יצא לי סה"כ עיגול והקווים, אבל אין לי מושג איך לגרום להם לנוע, וגם לנוע בסינכרון עם השעון של המחשב. וגם, יש במקרה אתר אינטרנט עם עבודות בC של תלמידים בתיכון<?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by orninyo,

למה זה מדלג לי על השורה שמסומנת בכוכביות? printf("Insert name: "); gets(TmpCell->Name); printf("Insert adress: "); gets(TmpCell->Adress); printf("Insert ID: "); scanf("%lu",&TmpCell->ID); printf("Insert age: "); scanf("%lu",&TmpCell->Age); printf("Insert gender: "); gets(TmpCell->Gender); //********************** printf("Insert faculty: "); gets(TmpCell->Faculty); printf("Insert status: "); gets(TmpCell->Status); printf("Insert year: "); scanf("%lu",&TmpCell->Year); printf("Insert grades average: "); scanf("%lu",&TmpCell->GradesAvg); printf("Insert credit points: "); scanf("%lu",&TmpCell->CreditPoints…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מקווה שלא מפריע לכם שאני שואל את זה פה פשוט אני מאמין שאני לא אקבל תשובה לשאלה שלי פה. מה שאני צריך עוסק בעיקרון ב-DLL

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by tembo,

איך אני אני קולט תו אחד ב C ? (לתפריט למשל)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by a04,

בס"ד פתחתי דיון בפורום אחר ו... נתקענו... http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7955406 יש לנו קוד שעובד בכרום ולא ב-IE8, ולא מצאנו פיתרוןה מבקש עזרתכם בנושא. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by roei_b,

שלום, אני ממש מתחיל בשפה ואני שואל אם כדאי לי להמשיך ללמוד אותה? ואם אפשר ליצור איתה תוכנה של ממש ולא רק כDOS? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לא יודע אם זה עובר על חוקי הפורום או לא, במידה וכן אין בעיה לנעול ;D . מחפש מישהו שיכתוב לי סקריפט די פשוט (אני מניח, מכיוון שהדרישה לא כזאת מסובכת) בשביל רכישת דברים באינטרנט בזמן שאני לא ליד המחשב (כלומר עושה בדיקה כל כמה שניות אם הפריט במלאי ובמידה וכן יבצע רכישה כולל כל תהליך ה צק אאוט. עוד הסברים בהודעות פרטיות למי שמעוניין. כמובן תשלום על העבודה (דרך פייפל)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by iakovl,

אני רוצה לעשות מערך של אוביקטים מטיפוס X ו Y שהם היורשים של טיפוס Z האם אני יכול להגידר מערך מטיפוס Z ולהכניס לתוכו את האוביקטים מטיפוס X ו Y כמו בJAVA?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by erone,

C++ Object Oriented programming concepts במרכז הארץ הנושא אומר הכל תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם יש לי הגשה מחר לעבודה במת"מ ותאמת שקצת איחרתי בהתחלה שלה אני ישמח לעזרה ממכם זהוי תקופה די חנוקה עם כל המקצועות כל עזרה תתקבל בברכה (ADT (2 חלק א כתבו את קובץ המנשק . (interface) של ADT עבור פולינום עם מקדמים ממשיים . על ה -ADT לתמוך בפעולות הבאות : 1. יצירת פולינום 2 החזרת כל השורשים הממשיים של פולינום פתרונות המשוואה . ( P(x) = 0 ) - יכולים להיות פחות מ - n שורשים. 3 החזרת הפולינום שהוא תוצאת החלוקה של שני פולינומים נתונים זה בזה לתשומת לבכם . . ( : לפעמים התוצאה אינה פולינום סופי ). 14 החזרת אינדיקציה האם פולינום הוא פריק . (reducible). , כלומר האם קיימים שני פולינומים בעלי מעלה נמוכה יותר כך שהפולינום הנבדק שווה למכפלתם . 5 הריסת פולינום . .

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by blup,

שלום, אני בונה כרגע אתר בPHP עם טקסטים בעברית, אך בגלל שאף פעם לא בניתי אתר בעברית אני לא יודע איך לפתור את הבעיה: אני מריץ את הקוד על שרת apache 2 שפתחתי על המחשב שלי, אבל משום מה כל הטקסטים בעברית מופיעים כג'יבריש ורק אחרי שאני משנה encoding אפשר לקרוא בעברית. בראש כל עמוד (בתוך <head>) שמתי את 2 השורות: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255"> <meta http-equiv="Content-Language" content="he"> אך זה עדין לא עוזר (לא אמורה להיות בעיה בקוד מפני שזה מועתק מכמה אתרים שבהם אין בעיות עברית) יש למישהו אולי רעיון איך לסדר שזה ישר יופיע בעברית ללא צורך לשנות ENCODING? נ.ב ניסיתי את זה גם בשרת אחר שמריץ APACHE 2 וזה קורה גם …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מנסה כבר דיי הרבה זמן רק לקרוא תווים ולהדפיס בלולאה string שנקלט מהמשתמש, שקול ל: while (*str) { cout<<str[i]; i++; } ואני לא ממש מצליח, הנה הקוד שכתבתי, אם מישהו מכיר את האסבלי הזה, יעזור לי מאוד... ########################################################### # Ascii # ########################################################### .text .globl main main: li $v0, 4 #print question la $a0, qst syscall li $v0, 8 #read string la $a0, theString li $a1, 64 syscall li $v0, 4 #print string syscall add $t0, $zero, $zero #reset the counter la $t1, theString add $s0, $a1, $zero #ending address loop: lbu $a0, 0($t1) syscall addi $t1, $t1, 1 …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by kobine,

התוכנית מיועדת לחישוב שעות עבודה וזה לא עושה שגיאות קימפול רק אחרי שאני מכניס ערכים לשעות כניסה ויציאה הוא זורק את השגיאה Index was outside the bounds of the array ומצביע על השורה inmin = inhour % 100; ואם אני שם אותה כהערה הוא עובר להצביע על השורה הבאה וככה הלאה הקוד המלא בקובץ txt כדי שהוא לא יתבלגן: http://www.fps.co.il/Files/1156790691.txt מישהו יכול להגיד לי מה השגיאה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by decoraz,

אני מעוניין ללמוד שפת מחשב לצורך בניית תוכנה או אתר אשר יעבוד דרך האינטרנט. התוכנה תכיל מאגר נתונים גדול ובאפשרות משתמשים שונים להזין מידע נוסף למאגר ואחרים יכולים לראות את כל הנתונים שנרשמו. איזה שפות אתם ממליצים לצורך בניית התוכנה / אתר ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.