עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Zbbabir,

היי, אני רוצה להתחיל ללמוד Ruby on Rails עצמאית. מישהו מכיר אתר או מדריך טוב? תודה רבה

2. Started by iyc,

צריך בבקשה קומפיילר טיוב ל C++ שיתמוך עברית ושיהיה נוח לעבוד איתו בווינדוס תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אורח nir

היי, כשנכנסים לאתר הזה (hwzone) במובייל (לפחות עם Chrome on Android) וקוראים כתבות, אז לפני הכתבה מופיעה פרסומת על כל המסך עם אפשרות ללחוץ X ולבטל. יש לי 2 שאלות: 1. האם פרסומת מהסוג הזה חוקית לפי ה-policies של Adsense? 2. האם יש איזה קוד מוכן שאפשר להשתמש בו? אם לא - אשמח להכוונה איך להכין אחד תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by a04,

בס"ד פתחתי דיון בפורום אחר ו... נתקענו... http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7955406 יש לנו קוד שעובד בכרום ולא ב-IE8, ולא מצאנו פיתרוןה מבקש עזרתכם בנושא. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. וקומפלייר מתאים? אולי גירסה לסטודנטים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by iakovl,

אני רוצה ליצור שעון אנלוגי. ובשביל זה אני צריך לצייר שעון וכמה קווים. השאלה, איך עושים את זה? מה הפקודות? <עדכון> ניסיתי ליצור שעון אנלוגי, יצא לי סה"כ עיגול והקווים, אבל אין לי מושג איך לגרום להם לנוע, וגם לנוע בסינכרון עם השעון של המחשב. וגם, יש במקרה אתר אינטרנט עם עבודות בC של תלמידים בתיכון<?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Clint Eastwood,

אני בונה אתר... עכשיו אני רוצה שברגע שילחצו על הלוגו של החברה של האתר הם יקבלו הודעה אם הם רוצים להכניס את אתר זה למועדפים איך אני עושה את זה? ??? תודה לכל העוזר!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by decoraz,

אני מעוניין ללמוד שפת מחשב לצורך בניית תוכנה או אתר אשר יעבוד דרך האינטרנט. התוכנה תכיל מאגר נתונים גדול ובאפשרות משתמשים שונים להזין מידע נוסף למאגר ואחרים יכולים לראות את כל הנתונים שנרשמו. איזה שפות אתם ממליצים לצורך בניית התוכנה / אתר ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by didi18,

פונקציה שבונה מערך באופן הבא: האיבר הראשון הוא אחד, החל מהאיבר השני והלאה האיבר הבא הוא סכום כל קודמיו: 1 1 2 4 8 16 int Sum_array1(int *a, int n) { int i,S; int *p; for(i=0,p=a,S=0; i<n; i++) S=S+*(p+i); return ( S); } void Sum_kodem(int N) { int *p; int i; int b[N]; p=b; *p=1; for(i=1; i<N; i++, p++) { *p=Sum_array1(b, i); } Print(b); } כאשר N=6

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי, אני עובד כטכנאי מחשבים ולפעמים אני חוזר על כל מיני Tweaks ברג'יסטרי בהרבה מחשבים ורציתי להקל על עצמי את החיים ולבנות תוכנה שבלחיצת כפתור תעשה את זה (ולא להתעסק עם לייצור מאות קבצי מפתחות רג'יסטרי ולהכניסם אחד אחד) מה השפה הכי נוחה לעשיית משהו כזה? תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מנסה כבר דיי הרבה זמן רק לקרוא תווים ולהדפיס בלולאה string שנקלט מהמשתמש, שקול ל: while (*str) { cout<<str[i]; i++; } ואני לא ממש מצליח, הנה הקוד שכתבתי, אם מישהו מכיר את האסבלי הזה, יעזור לי מאוד... ########################################################### # Ascii # ########################################################### .text .globl main main: li $v0, 4 #print question la $a0, qst syscall li $v0, 8 #read string la $a0, theString li $a1, 64 syscall li $v0, 4 #print string syscall add $t0, $zero, $zero #reset the counter la $t1, theString add $s0, $a1, $zero #ending address loop: lbu $a0, 0($t1) syscall addi $t1, $t1, 1 …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by moshiko69,

שלום, חברים אני מחפש חברה טובה לבניית אתר חדש, מדובר בסכום רציני שאני מוכן להשקיע (5000$ לפחות) למימוש רעיון מקורי. רציתי לדעת איך זה הולך עם אותן החברות שמציעות בניית אתרים, זה כולל דומיין? כמובן בניית האתר, קידום האתר בגוגל וכאלה? והאם יש אפשרות להוספות ושינויים שלי בתור לקוח?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Yehudaa,

public class DataStructure { //create an array private final static int SIZE = 15; private int[] arrayOfInts = new int[SIZE]; public DataStructure() { //fill the array with ascending integer values for (int i = 0; i < SIZE; i++) { arrayOfInts[i] = i; } } public void printEven() { //print out values of even indices of the array InnerEvenIterator iterator = this.new InnerEvenIterator(); while (iterator.hasNext()) { System.out.println(iterator.getNext() + " "); } } //inner class implements the Iterator pattern private class InnerEvenIterator { //start stepping through the array from the beginning private i…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by DanielHatuka,

מודלים חישוביים, מישהו יודע למה צריך את הנושא הזה?ומה עושים בו? התחילו ללמד בכיתה ואני לא מבין כלום... בבקשה מי שיודע לענות לפחות על אחד שאולי אני יבין: כתוב לשפה מעל לא"ב (a,b) שמקבלת את כל המילים ש: 1. מכילות את הרצף abaaba 2. מתחילות באות אחת ומסתיימות בשניה (למשל מתחילות ב-a ומסתיימות ב-b) 3. האות הראשונה נמצאת לפחות פעמיים במילה 4. מכילות מספר אותיות שמתחלק ב-3 בלי שארית (גם 0 עונה על הכלל)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום אנשים! בניתי תוכנה בשם Gmail Notifier אני מניח שמהשם אתם יכולים להבין מה היא עושה. אפשר למצוא את התוכנה בדף הפייסבוק הזה - דף שפתחתי במיוחד לתוכנה. (אפשר גם לעשות LIKE ) אשמח לקבל ביקורת בונה וגם רעיונות לאפשרויות חדשות שניתן להוסיף לגבי התוכנה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי פונקציה שמצבעת שאילתת SQL יש שאילתות מסויימות שצריכות להעביר להם פרמטרים מסויימים. מספר הפרמטרים לא קבוע כל פעם משתנה. מהי הדרך הכי טובה להעביר את הפרמטרים לתוך הפונקציה..? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by AliceInChains,

אני מתחיל בכתיבת פרוייקט 5 יח' של אתר למכירת מכוניות. עיצבתי לוגו, וגם כמה בנרים לאתר, כדי להתחיל לבנות MasterPage ולהתחיל לעבוד. עם זאת אני מבולבל, אין לי מושג מאיפה להתחיל, קשה לי לקבל רעיונות לקונספט נכון לאתר, כמו דף התחברות נפרד למשתמשים או איזור להתחברות בדף הבית וכו'... האם משהו יכול להמליץ על אתר או מדריך בו כתוב כיצד הכי נכון לחלק את האתר, אילו דפים וקישורים נחוצים, ואילו טעויות לא לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by tembo,

איך אני אני קולט תו אחד ב C ? (לתפריט למשל)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by kobine,

התוכנית מיועדת לחישוב שעות עבודה וזה לא עושה שגיאות קימפול רק אחרי שאני מכניס ערכים לשעות כניסה ויציאה הוא זורק את השגיאה Index was outside the bounds of the array ומצביע על השורה inmin = inhour % 100; ואם אני שם אותה כהערה הוא עובר להצביע על השורה הבאה וככה הלאה הקוד המלא בקובץ txt כדי שהוא לא יתבלגן: http://www.fps.co.il/Files/1156790691.txt מישהו יכול להגיד לי מה השגיאה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by QWERRREWQ,

שלום וברכה, נדרשתי לפני זמן מה לנהל אתר הבנוי על-ידי מערכת Wordpress לחבר, אינני יודע שפת תכנות php או css אבל אני מבין בעיצוב ולכן הסתדרתי פחות או יותר עם הממשק הפשוט למשתמש ועם התוספים הקיימים שם. נתקלתי בבעיה שבה אינני יכול לחבר את תוכנת Filezilla לאתר על-מנת להעביר אליו ולהוריד ממנו קבצים בפרוטוקול FTP, אני מניח שהסיבה לכך היא שהשרת שבו מאוחסן האתר אינו תומך בפרוטוקול FTP (-כשניסיתי להיכנס למאגרי הנתונים הצלחתי להגיע לדף אינטרנט בסיסי עם רשימת הקבצים שבו מופיע בגדול הכיתוב APACHE). שאלתי היא: כיצד אוכל לדעת מי הוא השרת המאחסן את האתר והאם באמת הוא איננו תומך בפרוטוקול FTP , בעל האתר לא מבין בזה ומי שבנה לו את האתר בפעם הראשונה לא נמצא כבר בארץ והוא אינו יכול ליצור ע…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. השרת שלנו (בחלק מההתקנות), לוקח יותר ויותר CPU עם הזמן. בסופו של דבר הוא מגיע לניצול של 100% CPU וגורם לכל המערכת לעבוד לאט מאוד. כתוב ב-CPP. אחרי ניתוח של קבצי לוג בגודל 15GB (ומציאת המון שום דבר), החלטתי לנסות profiler שיראה לי מה החלק שעובד קשה כ"כ. אני ממש לא מכיר profilers ל-linux, המלצות?

23. Started by zahiz007,

שלום לכולם, אני מנסה לשמור נתונים בטבלה בDATABASE שיצרתי (הכל בעזרת VISUAL STUDIO). זו הפקודה: string sqlStr = string.Format("INSERT into Cinema values('{0}','{1}','{2}'" ,this.TextBox12.Text, Convert.ToInt32(this.TextBox13.Text), this.TextBox14.Text); Dal d = new Dal(); d.ExcuteSqlCommand(sqlStr); אני מקבל שגיאה כאשר הוא מנסה לקבל את הנתון מהשדה האחרון. מישהו מזהה אולי בעיה בקוד?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם. אני מתכנת ב-#C ו-Java ברמה סבירה. רק לאחרונה התחלתי ליישם זאת בבניית תוכניות בסביבת חלונות (Windows Forms), והנושא הזה די חדש לי. נתקלתי לאחרונה בבעיה די בסיסית, והייתי מעוניין שתעזרו לי. הכנתי תוכנית ב-#C שאוספת נתוני משמרת בעבודה מקובץ טקסט ומחשבת משכורת. לצורך העניין הכנתי טופס ובו טבלה, שבנויה ממספר רב של פקדים מסוג Label. נניח שמדובר בטבלה בת 31 שורות (כל שורה מייצגת יום בחודש). על פי הבנתי הבסיסית, לכל פקד צריך לתת שם, שישמש אותו בקוד. בכל שורה בטבלה הוספתי לשם הפקד מספר כמספר היום בחודש (נניח Duration1 ,Day1 ,Arrival1, וכו'). על מנת לעדכן את ערך הפקדים בצורה יעילה מתוך קובץ, אני צריך להשתמש בלולאה. אילו הפקדים היו חלק ממערך, היה ניתן לרוץ על כולם ללא בע…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by עידן20,

חבר'ה למי יש אתר פרום שם אפשר להוריד תוכנות מלאות או משחקים מלאות יכול להיות גם חלונות אם יש לכם לינק תשלחו לי ..בכייף תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.