תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
היי, אני כותב תוכנה לחישוב שורשים של פולינום. יצרתי טופס ובו המשתמש מכניס את מעלת הפולינום ולפי זה אני יוצר את כמות ה- TEXT BOX בטופס לפי מעלת הפולינום. אחרי שאני יוצר את כולם בעזרת לולאת FOR אני מאבד את הייחוס אליהם, כלומר איך אני ניגש לכל אחת מה -TEXTBOX כדי לקרוא את התוכן שלהם. אודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה קטנה. הקדמה: זאת תוכנית שמקבלת מספרים הנמצאים במערך.התוכנית בודקת האם המספר שלילי או חיובי ומבצעת פולינום עבור כל אחד בהתאמה. לאחר כל פעולה כזאת אני רוצה שהתוכנית תציג לי פלט של התוכנית ופה נתקלתי בקושי. אני לא מצליח לגרום לה להדפיס את המספר. ההדפסה בלייבל PRINT: .MODEL SMALL .STACK 100h .DATA VAR1 DW 0 NUSTR DB 10D,-10D,20D,-20D,30D,-30D,40D,-40D,50D,-50D,'$' RESULT DW , ,'$' Poli1 DB 13,10,'3x^2+5x+12=',13,10,'$' Poli2 DB 13,10,'-X^2+14=',13,10,'$' .CODE START: MOV AX,@DATA ; DS can be written to only through a register MOV DS,AX ; Set DS to point to data segment MOV AH,9 ; Set print option for int 21h …
-
- 3 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
ראיתי שיש שרתי אחסון שמאפשרים תמיכה במסדי נתונים של ACCESS ושל mySQL איך זה בדיוק עובד ? אם יש לי מסד נתונים של ACCESS איך זה בא לידי ביטוי בשרת ? הרי לכל שרת אפשר להעלות כל סוג קובץ ושם הוא מאוחסן (או שאני טועה) אז מה זאת אומרת התמיכה הזאת במסדי הנתונים, איך זה עובד, מה צריך לעשות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שבת שלום, אני מנסה לשלב לוגו על טמפלייט של ג'ומלה.....עכשיו אני יודע שאתם לא עוזרים בג'ומלה אבל זו בעיית CSS לגמרי. אז ככה, כנסו בבקשה ללינק הבא שם יש את הצילום מסך של הבעיה שלי http://shopthenet.co.il/images/logo.jpg זה לא מוכן להתיישר לי למרות שחתכתי עם פוטושוב סבדיוק לפי הגדלים של הheader להלן הקוד: div#header_l { position: relative; } div#header_r { height: 200px; padding-top: 10px; text-align: left; } div#logo { left: 0; top: 0; position: absolute; width: 1020px; height: 200px; background: url(../images/webnetInternet1.jpg) 0 0 no-repeat; } כל דרך שאני מנסה לשחק עם הקוז זה לא מתיישר חייב עזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנת בC מזה כבר כמה שנים3. הידע שלי בC הוא יחסית רחב מאד. נכון לעכשיו הייתי רוצה להגדיל את הידע שלי בשפות תחנות לתכנות מונחה עצמים. בעקבות זה חשבתי להתחיל ללמוד שתי שפות ולכן אולי יש לכם ספרים להמליץ לי עליהם: [1] ספר ללמוד שפת C++ ותכנות מונחה עצמים. [2] ספר ללמוד שפת Java. אני יודע על ויקיספר בעברית ואנגלית. אבל שוב, הייתי יותר רציני. ראוי לציין שאין לי בעיות עם אנגלית לכן גם ספרים באנגלית יתקבלו בברכה. אשמח לקבל עזרה, תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לומד קורס ראשון בC++ ועד אכשיו עשיתי את כל התרגילים בלי בעיה אבל בתרגיל האחרון הוא נתן לנו לעשות פונקציה רקורסיבית ואני לא מצליח אנא עזרו לי הוראות לתרגיל: עליכם ליצור מערך דו מימדי בגודל 5X6 המכיל מספרים אקראיים בתחום 1 עד 10 . את המערך הינכם יכולים להגדיר בצורה גלובלית. הדפיסו בצורה מפורמטת את המערך. עבור כל תא בשורה הראשונה עליכם לחפש את הסדרות המונוטוניות היורדות. הצגת הסדרות חייבת להתבצע ע"י פונקציה רקורסיבית המקבלת בפרמטרים את הקואורדינאטות של התא הנוכחי. הצהרת הפונקציה תהיה void monotonic(int,int) . כל סדרה תודפס בשורה נפרדת. אתם יכולים להסביר לי איך פתרתם כי העיניין של הרקורסיה חדש לי מי שצריך צירפתי את התרגיל גם בקובץ תודה לעוזרים. [attachment del…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התחלנו לעבוד בביה"ס עם ASP.NET בVS2008, המורה נתנה לנו 2 שאלות: 1. כמה פעולות מתרחשות כשמפעילים אתר? 2. " " " כשלוחצים על button בדף שנפתח? אני חושב ששניהם זה 2 כי פונים לשרת ואז הוא מחזיר תשובה, נכון?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש דרך למחוק הארד דיסק ללא יכולת איחזור? ....אפילו באופן תיאורטי... קיימת תוכנה מסויימת שעושה זאת?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני עובד על פרוייקט cloud בשפת asp.net. במסגרת התרגיל הענן צריך להכיל אתר עם כתפור שכשלחוצים עליו, הוא מציג את כתובת ה-ip של המחשב (הלקוח כמובן). הידע שלי ב-asp.net הוא לא רב בלשון המעטה. ניסיתי לחפש באינטרנט דוגמאות ליצירת כפתור שכזה, אך הסתבכתי. איזה פוקציה מחזירה את כתובת ה-ip של המחשב? אשמח לעזרה מכל סוג שהיא...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באיזה שפה עדיף להשתמש כדי לכתוב את צד השרת של אתר אינטרנט, מבחינת נוחות עבודה, אבטחה, מחיר. בנוסף, אם אני משתמש ב ASP.NET ובניתי אתר מסחרי שמכניס לי כסף האם אני צריך לשלם למיקרוסופט תמלוגים או על רישיון או משהו אחר? כמו כן, אשמח להמלצה על עורך נוח וטוב לכתיבה ועיצוב אתרים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לבנות אתר שנראה ככה: ברגע שנכנסים אליו הכל נטען, אבל לא הכל מוצג ורק כאשר אני לוחץ על קישור מסוים זה עובר לחלק אחר באתר הזה. לדוגמא משהו בסגנון הזה: http://www.templatemo.com/templates/templatemo_214_metal/ ועוד שאלה נגיד יש לי באתר שלי תמונות מאתרים אחרים, איך הכי מהיר להציג אותם כל התמונות על השרת שלי ואז בכניסה לאתר זה מציג את כולם מהאתר שלי או קישורים לתמונות מאתרים אחרים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! עברתי ממגמת אלקטרוניקה למחשבים ככה שכל מה שלמדתי ב-C ואסמבלי- לפח :-[ קיצור, אני מנסה לעשות תרגיל במחשבים בשפת ג'אוה ושאני מקמפל אני מקבל הודעת שגיאה שלא יודע מה צריך לעשות איתה. מה צריך לכתוב כדי שיהיה אפשר לקלוט למשתנה N? מצורפות 2 תמונות שאמורות להמחיש מה הבעיה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי, אז התקדמתי הצלחתי ליצור סקריפט כזה והוא אפילו שולח לי מייל לתיבת הדואר שלי לאחר מילוי פרטים בטופס צור קשר, אבל ישנה בעיה אני מקבל את המייל בג'יבריש, ניסיתי להגדיר קידוד UTF 8 ניסיתי קידוד עברי ותמיד אני מקבל את המייל בג'יבריש יש למישהו רעיון איך אפשר לתקן את הבעיה ? תודה... שי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! האם אפשר לעשות שברגע שנקלוט אות מסוימת יפתח חלון חדש עם תוכנה אחרת בשפת C? אני מתכוון למשהו כזה: אז אם נקלוט X התוכנה תפתח חלון חדש עם תוכנה אחרת גם היא בשפת C. איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע טופס שאחד האלמנטים שיש בו הוא timer, שגורם לכפתור ספציפי בטופס כל שנייה לערך להילחץ (ומין הסתם לחיצה על הכפתור מבצעת מספר פעולות). לצורך העניין אין לי כרגע מגבלת זמן לתוכנית, הטיימר מופעל דיי בתחילת הריצה, ומופסק ממש לקראת סוף התוכנית. השאלה היא: במהלך כל הזמן הריצה של התוכנית, האם ניתן לבצע פעולות נוספות כשה timer רץ ברקע? אריאל
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה השורת השמה שצריך לעשות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה להקמת אתר מקצועי חדש בתחומו כרגע אני עובד לבד אבל בע"ה אם האתר יצליח כמובן שיהיה לי צוות שיעזור. אני משתמש בתוכנה Dreamweaver ויש לי פחות או יותר עיצוב לאתר (אני יודע קצת להשתמש בפוטושופ) דומיין CO.IL כמובן שאני אקנה לאחר שהאתר יהיה מוכן בע"ה איחסון - בהתחלה איחסון "קטן" , אחריי שהאתר יתפתח אני אשקיע על איחסון טוב עכשיו העזרה שאני צריך 1. מערכת אתר חינמית כמו של פורטל הורדות (למי שמתעניין, לא, אני לא מתכוון לפתוח פורטל הורדות או משהו בסגנון...) * מי שמכיר את האתר הורדות.נט - המערכת תתאים בול אני חושב (אם אסור לכתוב שם של אתר אחר תצנזרו, אל תנעלו את האשכול בקשה) בגדול אני צריך מערכת לאתר שמעלים בו תמונות ויש אפשרות להגיב + לדרג את התמונה ושי…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי החלטתי שאני רוצה כמה דברים נחמדים שאין ב WIN החלטתי לנסות לכתוב קצת סקריפטים כרגע אני מנסה לייצור סקריפ שכאשר אני לוחץ על על המקש הצדדי של העכבר העכבר הופך לעכבר מולטימדיה (מקש שמאלי - שיר קודם, מקש ימני - השיר הבא גלגלת - ווליום או משהו בסגנון) הבעיה: אני לא יודע מה הערך של המקש הצדדי שלי וגם לא של גלגול של הגלגלת (של לחיצה על הגגלת אפשר למצוא) ראתי את זה: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms645540 זה נחמד מאוד אבל חסרים שם דברים - אשמח לקישור למשהו יותר טוב ד"א העכבר שיש לי זה :http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=013&active_tab=overview האם יש איזו תוכנה שרצה ברקע שנותנת לי LOG של המקשים שאני לוחץ עליהם או איזה אתר ש…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה שחלק מהשורות בטקסט יופיע עם רווח של tab מתחילת השורה. איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 17.7k צפיות
-
-
-
אני תלמיד כיתה יב' ואנחנו עושים את הפרוייקט של הרובוט בשפת VHDL אתמול נתקלתי בבעיה שישבתי עליה כל היום ולא הצלחתי לפתור אותה עשיתי State machine בתוכנית שלי ומשום מה, בלי שום סיבה STATE עובר למצב when Others כשאין מקום בתוכנה בכלל שהוא מופנה לשם. עברתי על התוכנה כל היום ואני בטוח ב99.9999 אחוז שאין איתה בעיה. בנוסף, המורה שלי סיפר לי שהוא מתישהו גם כן נתקל בבעיה כזאת שאין לו בעיה איך להתמודד איתה אז הוא פשוט כתב הכל בצורה אחרת. יש למישהו מושג באיזה מקרים STATE עובר ל when OTHERS ? תודה לכל מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה למצוא דרך להדליק ולכבות את ה-WIFI באמצעות קוד. אני מתכנת ב-C# וברור לי שיש צורך בקריאות מחוץ ל-Framework. כל מה שנמצא עד כה הוא ל-Windows Mobile ואני צריך ל-Windows CE. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל לתכנן מערכת שתחפש במסד SQL לפי מספר קריטריונים משתנה והיא צריכה גם להחזיר תוצאות קרובות. אם המשתמש מריץ חיפוש למציאת שני אנשים עם קריטריונים של גיל, שפה, תואר, שנות נסיון, והתמחות (5 משתנים) המערכת צריכה להחזיר את התוצאות המתאימות אבל גם את התוצאות הקרובות שיוצגו גרפית ברשימות נפרדות. ז"א שהחיפוש ירוץ שוב, הפעם רק עם 4 מתוך חמשת הקריטריונים. והוא ירוץ שוב ושוב כאשר כל פעם קריטריון אחר לא משתתף בחיפוש וכך בעצם מקבלים אנשים שהם קרובים לקריטריונים המקוריים אבל לא עומדים רק באחד מהתנאים. מה הדרך הכי נכונה ליישם את זה? תודה! נ.ב - אם יש לכם רעיון לכותרת ברורה יותר - אל תתביישו להציע
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום . אני בשלבי הקמת "אתר פורום", ובדיוק נתקלתי בפורומים המוכנים שניתן לבנות דרך ה- PHPbb, הבנתי שניתן להקים פורום בקלות ע"י PHPBB ואני אשמח מאוד אם תמליצו לי על מדריך מסוים שידריך אותי בדיוק כיצד להתקין את המערכת הזו . יש להבין שאני רוצה רק פורום, ולא מערכת של בניית אתר . האתר שאני עומד לבנות יהיה אך ורק אתר פורום ככה שהגושלים יכניסו את כתובת האתר הם ישר יופנו לפורום . מאיכן עלי להתחיל ? אשמח מאוד להצעות , בנוגע לבניית פורומים . תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו יודע האם וכיצד ניתן לאפס את שדה מסוג "מספור אוטומטי" במסד נתונים אקסס ?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-