תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני יודע C טוב ואני רוצה עכשיו ללמוד איך לנתח תמונה ליצור השוואה בין תמונה שבתוך מאגר מידע לתמונה שמגיע ישר ממצלמה ואין לי מושג איך אני מתעסק עם תמונות בשפת C אפשר מדריך איך אני עושה את זה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול להוסיף לאתר שלי שקיים כרגע במנוע גוגל את זה: אני רוצה שכמו שאני רשמי לדוגמא hwzone בגוגל הוא מצא לי את האתר וגם הביא איתו את כל הקישורים שסימנתי בצבע שחור. אני גם רוצה שלאתר שלי יהיו את הקישורים שהקפתי בצבע השחור. איך אני עושה את זה? צריך לעשות משהו ב page description? איך בדיוק עושים את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
#include <stdio.h> void main() { float x,y,z,a,b; printf("Enter nic per hour:\n"); scanf("%f",&a); printf("Enter time for regular hour:\n"); scanf("&f",&x); print("Enter time for night watch:\n"); scanf("%f",&y); printf("Enter time for saturday watch:\n"); scanf("%f",&z); b=a*x+a*1.5*y+a*2*z; printf("you'r pay is %f",b); }
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
ערב טוב, יש כאן מישהו בפורום שמתכנת משחקים ב- C++ עם הסיפרייה הגראפית Allergo? בדיוק היום התחלתי ללמוד אותה, ואני רוצה להגיד לכם שזאת הסיפרייה הגראפית הכי פשוטה שראיתי עד כה. הייתי שמח לדבר עם אנשים שכבר יודעים הרבה על הסיפרייה הנ"ל אז יש בפורום מישהו כזה? נ.ב: הנה המדריך שאני לומד ממנו: http://www.loomsoft.net/resources/alltut/alltut_index.htm תודה, עומרי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה כרגע אפליקציה מעל לינוקס, המטרה של האפליקציה זה קבלת אירועים דרך ethernet וניתוחם, הבעיה היא timers, אני צריכה מימוש של טיימר לשכבה מעל הקרנל. כלומר האפליקציה בהמתנה לאירוע מתחילת ההמתנה מאותחל טיימר ואם הוא פג לפני קבלת האירוע האפליקציה תעבור למצב שגיאה. מישהו התעסק עם הנושא כי מצאתי 2 סוגי טיימרים בלינוקס שאחד מהם מיועד לקרנל ככל הנראה, והשני שהוא זה שנראה מתאים אבל אין מספיק הסבר והדוגמאות שמצאתי ברשת תמיד אחרי איתחול הטיימר הפעילו מנגנון שינה שאני לא זקוקה לו. מישהו נתקבל בנושא?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, הוספתי ללצחני פקודה בפרויקט שלי ב- VB תמונה גרפית ולאחר שאני שומר ויוצא מהתוכנית נוצר לי קובץ עם שם הטופס עם סיומת frx אך כאשר אני מוחק אותו ונכנס בחזרה לתוכנית ולטופס הוא רושם לי כי הקובץ הנ"ל לא קיים (דבר המראה כי הוא נחוץ) וכל התמונות שהוספתי ללחצני הפקודה נעלמו. מהו הקובץ הזה ולמה הוא נחוץ? בפרויקטים קודמים שלי לא נוצר הקובץ הנ"ל והתמונות בבלחצני הפקודה היו תקינים ? האם ניתן לסדר זאת שיופיעו התמונות בפקדים אך ללא צורך בקובץ עם הסיומת frx ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש אפשרות להשתמש באיזשהו סוג של טיימר ב- Console Application ב- #C?
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הכנתי עמוד שיקפוץ ברגע שנכנס לעמוד מסויים. אני רוצה שרק בפעם הראשונה שאני לוחץ העמוד שהכנתי יקפוץ לי, ולאחר מכן, אם אני עושה ריענון העמוד לא יקפוץ. האם יש כזה סקריפט? אודה לכם אם תוכלו לכתוב אותו כאן.
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם קוד jquery שכתבתי, הקוד עובד. אבל הבעיה היא כזאת: בכל פעם שיש קליק בתוך ה#main-wrapper (שהוא בעצם כמעט כל הDOM), נידרש זיהוי האם ישנה תכונה של contenteditable. אם יש (contenteditable == 'true'), פועלת פונקציה שמופעלת רק כאשר הפוקוס מורד מהאלמנט הנבחר, לוקחת את התוכן שלו ומציג אותו בלוג. אז מה הבעיה? שמסיבה שאינה ברורה לי, הפונקציה "סופרת" לי את מס' הקליקים ומציגה בהתאם הודעות ללוג. לדוגמה, בפעם הראשונה שאני לוחץ על <div> כל שהו (ולאחר מכן לוחץ מחוצה לו), אני מקבל הודעה אחת ללוג. בפעם השניה אני מקבל 2 הודעות. אם אחרי זה נגיד אני לוחץ ברצף 5 פעמים, ואחר כך בחוץ אני אקבל 7 הודעות ללוג (2+5). וכן הלאה... אני מעונין לקבל רק הודעה אחת בכל פעם שאני…
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור דף שבו יהיה תפריט כפתורים נפתח לדוגמא: http://www.zakai.com/zakai2000/jslib/menu/coolMenu/cascading.html בדיוק כמו פה, רק שבמקום כיתוב יהיו תמונות וכמובן עיצוב שונה ויפתח onmouse רצוי שיהיה ב-Java תודה מראש. בדיוק כמו בדף הראשי באתר הזה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברה, מישהו מכיר כאן מערכת של חנות וירטואלית או כמו שקוראים לזה סל קניות בחינם או במחיר נורמלי... ולא כמו שחברות אחדות נותנות... וכמובן בעברית. תודה רבה מראש, ארם זה לא המקום הנכון, בבקשה תעבירו, לא מצאתי משהו יותר מתאים - תודה.
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני יודע שאם אני רוצה לשלוף ערך מאלמנט אני פשוט עושה getelementbyid ככה זה גם לclass או name,מה שהבנתי זה שכאשר אני משתמש בזה הוא למעשה עובר בכל הdom מה שאומר שכל אירוע כל פעם שאני רוצה אלמנט אני בעצם עושה חיפוש על כל הdom, שזה בהחלט לא יעיל, אני מחפש דרך והבנתי שקיימת דרך שאני יכול לחפש אלמנטים ברמת האירוע, זאת אומרת מה שאני רוצה לעשות זה למשל יש לי דף עם כמה divs ובכל דיב יש לי 3 inputs ואני לא רוצה שכל לחיצה על כפתור תגרום לחיפוש בכל הדף , אלא אני רוצה שבמידה ולחצתי על כפתור אז הוא יחפש אלמנט אך ורק בתוך הדיב שהוא נמצא, זה אומר שאם בתוך הdiv קיימים למשל 4 inputs ואחד מהם זה לחצן ושלושה טקסטבוקסים אז ואני רוצה את הנתונים מתוכם אז בלחיצת הכפתור הוא יעבור אך ורק בין 4 אלמ…
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד JAVA - יש לי איזשהי זיקה כי אני יודע HTML וקצת PHP.. אבל אני יודע שזאת שפה מאוד שונה. מישהו יכול להמליץ לי על קורס זול וטוב או דרך אחרת ללמוד את השפה מהבסיס ממש?? קניתי ספר אבל נראה לי שהוא קצת מיושן..
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
ב-ASP יש את הקטע עם global.asa ויש סקריפטים מוכנים לדעת מי כרגע באתר, ולעדכן את הספירה כאשר אדם יוצא מהאתר... איך אני יודע ב-PHP מתי אדם יוצא מהאתר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני רוצה ליצור תפריט צד בעברית ע"י JS, אני מבקש הסבר ממישהו שכבר עשה בעבר ולא להעביר אותי לדף באנגלית שנותן לי דוגמא של CSS באנגלית כי זה לא מסתדר עם העברית. פירוט: כאילו ב mouseover על אחד הלינקים יפתח מצידו השמאלי (התפריט בצד ימין כמובן.. כי הדף בעברית) בעצם המשך לתפריט למשל חומרה >> דיסקים קשיחים >> ניידים >> איך אני עושה את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור כותרת לאתר שלי ואיפסתי את ה-margin של ה-body, אבל עדיין יש רווח מלמעלה. איך אני נפטר מזה? תודה מראש. HTML CSS אני מעוניין שלא יהיה רקע שחור מעל הכותרת, רק מתחתיה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
[h=4]אפשר בבקשה הסבר על ההוראות האלו?.אני לא מצליח להבין את זה.תודה.[/h]1. נניח שפעולת החיבור בעלת קוד 5, ונניח שאנו רוצים להוסיף לתוכן אוגר B את הערך 3: B¬B+3. ההוראה בשפת מכונה : [TABLE] [TR] [TD]3 [/TD] [TD]B [/TD] [TD]5 [/TD] [/TR] [/TABLE] 2. נניח שקוד פעולת החיסור הוא 8. לביצוע 6 - A תבוצע הוראת המכונה: [TABLE] [TR] [TD]6 [/TD] [TD]A [/TD] [TD]8 [/TD] [/TR] [/TABLE] 3. נניח שפעולת ההעתקה/הצבה בעלת קוד 6. אנו רוצים לבצע את הפעולה C¬A. [TABLE] [TR] [TD]A [/TD] [TD]C [/TD] [TD]6 [/TD] [/TR] [/TABLE] 4. נדרש לבצע 2 פקודות: הוספת 21 לתוכן אוגר A : A¬A + 21. העתקת תוכן אוגר A לאוגר C : C¬A. ההוראות: [TABLE] [TR] [TD]21 [/TD] [TD]A [/TD] [TD]5 [/TD] [TD]1. [/TD] [/TR] [T…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא הבנתי מה זה אבל הבנתי שזה קשור איכשהו ל RPC. מישהו אולי יכול להסביר לי מה זה ולעשות לי קצת סדר בבלאגן? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! בניתי מערכת פשוטה והוספתי עורך WYSIWYG של FCKeditor. הצלחתי לעשות שמה שאני אכתוב בעורך יכנס למסד אבל לא הצלחתי לעשות שבעריכה של הפרטים, הטקסט שאני רוצה לערוך יופיע בתוך העורך. * חשוב לציין שאני יודע איך לעשות שבעריכה הטקסט יופיע ב Texteare אבל ב FCK אני לא מצליח לעשות את זה בשום אופן... אשמח אם מישהו שמבין יוכל לתת לי דוגמת קוד. ודבר נוסף - כשאני מגדיר במסדר שהעמודה שבה יהיה הטקסט שהעורך מכניס תהיה "תזכיר" ולא "טקסט" (כדי שיהיה אפשר להכניס כמה תוכן שרוצים) העורך נותן לי ארור... אשמח לדעת אם ניתן לסדר את זה. תודה רבה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח קובץ batch הוא נסגר לפני שאני מספיק להתסתכל.... איך אני מתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני כותבת STORED PROCEDURES. הגדרתי משתנה מסוג INTEGER, ואני רוצה שהערך שאני שולפת בSELECT יכנס לי לתוך המשתנה. איך עושים את זה? הקוד שכתבתי: [pre]DECLARE @codeId AS INTEGER set @codeId = SELECT MAX(CodeTable) FROM tCodeTable [/pre]
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
למה ה dev c++ לא משהה את הפקודה printf כאשר אני עובד עם סיפריה stdio.h ????
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
סיימתי לבנות תוכנה מסויימת כמה מאות שורות העתקתי אותה למחשב ובקימפול של התוכנית אפשר לומר שלא היו טעויות פרט לטעות אחת שחזרה על עצמה כ20 פעמים.... הטעות הזאת היא דווקא בנושא שדנתי בו בפורום והוא שליחת מערך לפונקצייה. והטעות הוא זה שהוא אומר שאין התאמה בין הערך שאני שולח לפונקצייה לבין הערך שהפונקצייה מקבלת. מוגדר לי בתחילת התוכנית הראשית מערך int a[9][9][11] I (לא להתייחס ל I זה בגלל בעיות כתיבה). שלחתי בתוכנית הראשית את הערך בפונקצייה כך function(a) I ובפונקצייה עצמה הצהרתי כך void function(int ***a) I. רק אם אני מגדיר את המשתנים מצהיר עליהם כ a*** אין בעיה אבל הרי השם מערך בC הוא ההמצביע לאיבר הראשון במערך וכאן מדובר במערך תלת מימדי ולכן לכאורה זה צריך להיות ***a/ בתודה…
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מוזר מאוד ??? התוכנית מקבלת שתי פולינומים ומחזירה את הסכום שלהם. כשאני מריץ אותה בלי דיבאג, אני מקבל צליל אזהרה. כשאני מריץ אותה עם דיבאג, היא עובדת טוב, מדפיסה את כל מה שצריך אפילו סימנתי את הbreakpoint האחרון ממש בסוף של הmain, כדי לראות את מצב המשתנים לפני שהתוכנית מסתיימת והכל תקין. נסיתי בproject חדש, אותו דבר. הקוד: http://dl.dropbox.com/u/24303191/func5.txt ריצה בלי דיבאג(מקבל צליל אזהרה והתוכנית לא מסתיימת כמו שצריך): http://dl.dropbox.com/u/24303191/nodebug.gif ריצה עם דיבאג: http://dl.dropbox.com/u/24303191/debug.gif
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-