עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Bear Cub,

שלום. ניסיתי הרבה זמן להוריד מאתר מסוים קובץ SWF אך ללא הצלחה. לאתרים רגילים אני יודע איך להוריד. פשוט לחפש בקוד את נתיב ה SWF אך באתר הזה המצב קצת שונה. בהצלחה: http://ofek.cet.ac.il/OfekComics.aspx

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by yaadhadar,

היי לכולם, יש לי בטבלה שדה שנקרא "בתוקף" המשמעות שלו היא: האם מנוי של לקוח בחדר כושר בתוקף או לא. השדה הזה הוא נגזר מתאריך הקניה של המנוי והתאריך הנוכחי (כל המנויים לשנה אחת בדיוק) ע"מ שערך השדה יהיה תמיד מעודכן אני צריך טריגר שיפעל פעם ביום בחצות.... או לפחות כל פעם שאני פותח את הDB מישהו יכול לעזור? אולי יש פתרון ללא טריגר? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by raiman1,

1)נתון הביטוי (x%2) ==0)) || (x<0) מתי ערכו של הביטוי נכון ומתי הוא לא נכון? 2) נתון הביטוי: ((x==0) && (( x>0) || (x==5 מתי ערכו של הביטוי נכון ומתי הוא לא נכון?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by יוליה,

שלום . הגדר שני מערכים של מספרים שלמים, שניהם בגודל 10 התכנית תקלוט 10 מספרים שלמים כלשהם 10 לכל מערך חיוביים, אפס, או שליליים. לאחר הקליטה, ולהשתמש בלולאת for שתעבור על המספרים ועבור כל זוג מספרים משני המערכים )כל מספר ממערך אחר אך שניהם באותו אינדקס – לדוגמא num1[i], num2[i] ) תדפיס בשורה נפרדת את שני המספרים וביניהם אחד משני הסימנים < או > שמתאר מי משני המספרים גדול או קטן מהשני, כאשר המספר מהמערך הראשון יודפס ראשון. לדוגמא: אם שני המספרים הם num1[i] = 4, num2[i] = 7 אז השורה i תיראה כך : 4 < 7 לאחר הדפסת כל השורות, התכנית תעבור על שני המערכים )בעוד לולאה(, ועבור כל מספר שלילי תהפוך את הסימן שלו )הופכת אותו לחיובי(. למשל: אם num1[i…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by tslil100100,

אני רוצה ללמוד C# אין לי שום ידע על הנושא ואני פשוט רוצה להיות מוכן שאני עולה לכיתה י' למגמה הזאת אני רק רוצה לדעת ידע התחלתי ולהבין את העקרון השאר אני יבין לבד ואם מישהו שיכול להיות מורה שלי זה יעזור לי מאוד!!! תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by orenbal12,

שלום , מצאתי קוד HTML ליצירת טקסט מתגלגל למעלה בחלון אולם הקוד עובד בשפה האנגלית ז"א הכיתוב הוא משמאל לימין וגם כאשר אני כותב טקסט בעיברית בקוד הוא כותב בסדר נכון אולם הוא מצמיד את הטקסט לשמאל. איך אפשר לסדר זאת כך שטקסט בעיברית יהיה מוצמד לצד הימני של החלון. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by arielf19,

שלום, אני מעוניין להקים אתר בצורת מגזין/אתר חדשות ועדכונים, ולכן אני מעוניין לדעת מה התהליך, הכוונה מהליך הבניה של האתר (שפת תכנות, אבטחה וכו'..) ועד תהליך רכישת הדומיין ושטח אחסון של האתר, ופה השאלה, מכיוון שאני לא מכיר טוב את התחום אני רוצה לדעת מה עליי לקחת בחשבות ולדעת את התהליך שכרוך בזה בכל אחד מהשלבים, ולדעת מה מומלץ יותר? לפנות לאחת "החברות" שמפרסמות על כך שהן בונות את האתר ומאחסנות אותו (בקיצור הם שוברים את הראש) ואני רק משלם תשלום חודשי, או לפנות לגורם צד שלישי שיבנה לי את האתר תמורת תשלום ואני אני אשבור את הראש על האיחסון והאחזקה שלו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by AmL1,

אהלן כולם, הורדתי כמה דוגמאות של קודים שקשורים לDIRECTX וכשאני מנסה להריץ אותם יש לי כמה שגיאות קוד לדוגמא: using System; using System.Drawing; using System.Collections; using System.ComponentModel; using System.Windows.Forms; using System.Data; using Microsoft.DirectX; using Microsoft.DirectX.Direct3D; namespace Chapter1Code { /// <summary> /// Summary description for Form1. /// </summary> public class Form1 : System.Windows.Forms.Form { private Device device = null; /// <summary> /// Required designer variable. /// </summary> private System.ComponentModel.Container components = null; private float angle = 0.0f; public Fo…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. בדגש על קורס טוב בעדיפות רבה בעברית או לחילופין אנגלית לא ברמה גבוהה מדי אני רוצה לנהל מערכת שעובדת בדומה לצאט\ ווצאפ - יש לי קבוצות משני סוגים אחת: קבוצה של טלפונים לא חכמים - שהיו לי את היכולות להתקשר לכולם על מנת להשאיר הודעה, לחבר אותם לאתר שלי - אני רוצה שההקשות שלהם על הטלפון ישפיעו על האתר! וכן שהאתר יוכל לתת להם הרשאה להשפיע או לא ויכל לנתק אותם במקרה הצורך עבור טלפונים חכמים - מערכת הדומה לצאט אך אם אפשרות של נתינת 'תור' - כלומר אחד יפעל והאחרים לא וכמובן השפעה של כל אחד על המערכת שלי תודות!!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום בניתי פרויקט בc# וכרגע אני משתמש בפונקציית keydown של הform לצורך זיהוי אילו כפתורים במקלדת לחוצים. הבעיה היא שהפונקציה מקבלת את קוד הכפתור האחרון שנלחץ ואני רוצה לבצע במקביל שתי פעולות שכל אחת מופעלת על ידי כפתור נפרד. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי, אני מריץ לולאה ב powershell foreach($user in $members) { $c.cells.item($m,$j) = $user $j = $j + 1 } $j = 2 $m = $m +1 } אני רוצה להוסיף בדיקה שאם קוד: $user = "adminstartor" אז שידלג לערך הבא שמגיע עבור $user לא מצליח, אודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי, אני עובד כטכנאי מחשבים ולפעמים אני חוזר על כל מיני Tweaks ברג'יסטרי בהרבה מחשבים ורציתי להקל על עצמי את החיים ולבנות תוכנה שבלחיצת כפתור תעשה את זה (ולא להתעסק עם לייצור מאות קבצי מפתחות רג'יסטרי ולהכניסם אחד אחד) מה השפה הכי נוחה לעשיית משהו כזה? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by orelzion,

משום מה אני לא מצליח להציג את הscrollbars יש לי כמה textview והם לא יכולים להיות מוצגים כולם על המסך, אז הגדרתי scrollbars בהגדרות של הrelativeLayout ונאדה, הם לא מוצגים על המסך ואי אפשר לגלול מטה. אני די חדש באנדרויד אולי תוכלו לומר לי מה לא בסדר? <RelativeLayout xmlns:android="[url]http://schemas.android.com/apk/res/android"[/url] android:layout_width="fill_parent" android:layout_height="fill_parent" android:background="#FFFFFF" android:scrollbars="vertical" android:scrollbarAlwaysDrawVerticalTrack="true" >

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by lharpaz,

שלום, חיפשתי ברשת ולא מצאתי שום מקום שמסביר בצורה נורמלית איך אני בונה קובץ תמונה בתוכנית ג'אוה. (כרגע מה שאני עושה זה ליצור קובץ html שמכיל טבלה ואני משתמש בכל תא בטבלה בתור פיקסל. טריק די מכוער, אני יודע, אבל זה הכי טוב שאני יודע לעשות כרגע. הבעיה היא שזה לא מספיק טוב כי נוצר לי קובץ בגודל 2 מגה שאני לא יכול לשים במצגות וכו') בקיצור, אני מחפש דרך ליצור תמונה דרך תוכנית java, שאני אוכל לקבוע בה את הצבע של כל פיקסל (סה"כ 440*170 = 74800 פיקסלים). בבקשה תסבירו לי איך לעשות את זה או שתפנו אותי לאיזה מדריך נורמלי. ועוד משהו, בטח צריך איזה package או איזה class של מישהו או משהו כזה, אז אני צריך שזה יהיה עם רשיון חופשי ולא משהו גנוב (כי אני צריך את זה לצרכים אקדמיים). תודה מרא…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Shoshan01,

הפעלתי את מערכת העלאת הקבצים אבל הוא מראה את השגיאה הזו http://ciauaiz.220mb.com/ ואני לא מצליח לסדר את זה מישהו יודע אך לסדר את זה <?php function head() { echo <<<END <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html dir="rtl"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255" /> <title>מערכת עלאות</title> <style type="text/css"> body { font-family: Arial, Verdana, Tahoma; font-size: 12px; margin: 0px; padding: 0; } a:link, a:visited, a:active { background: transpar…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by IVA,

אנו בתהליך הקמת אתר אינטרנט לדסקטופ ואנו רוצים להתחיל בפיתוח פרונטאנד לאתר אינטרנט במיקור חוץ (html. CSS. JS) המערכת תהיה בעברית אך המתכנת, אינו יודע עברית האם יש פתרון לכך? לדוגמה - שהאתר אכן יפותח באנגלית, ולאחר מכן נשנה את התכנים לעברית (נשכור מתכנת ישראלי) אשמח לתגובות תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by שלום2017,

מישהו פעם התעסק עם מצלמה זו ויודע להגיד לי איך אני מקשר את זה ל-powerpoint ? כלומר אני רוצה להעביר את הדפים במצגת ע"י המצלמה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. תודה מראש !!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לא יודע אם זה עובר על חוקי הפורום או לא, במידה וכן אין בעיה לנעול ;D . מחפש מישהו שיכתוב לי סקריפט די פשוט (אני מניח, מכיוון שהדרישה לא כזאת מסובכת) בשביל רכישת דברים באינטרנט בזמן שאני לא ליד המחשב (כלומר עושה בדיקה כל כמה שניות אם הפריט במלאי ובמידה וכן יבצע רכישה כולל כל תהליך ה צק אאוט. עוד הסברים בהודעות פרטיות למי שמעוניין. כמובן תשלום על העבודה (דרך פייפל)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by orninyo,

הפונקציה הבאה אמורה לזהות את הזחלן של גוגל למה היא לא עובדת? function is_googlebot() { if (eregi("Googlebot",$_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])){ $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; $name = gethostbyaddr($ip); $host = gethostbyname($name); if(eregi("Googlebot",$name)){ if ($host == $ip) return true; else return false; } else return false; } else return false; } תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by man with no name,

היי זה שוב אני למישהו יש מושג למה מתכוון המשורר?? "יש להגדיר טיפוס חדש : EMAIL,שהוא מחרוזת מוקצית בהקצאה דינמית.."

22. Started by @ALeX.NeT,

הצלחתי לשכוח בדיוק אכשיו איך מציגים משתנים בC# אז בבקשה עזרה זה במיקרה: console.wirteline(" {%name} "); x

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by BadMan,

שלום אני חדש באתר ורציתי ללמוד תיכנות אני לא מבין כלום פשוט כלום אתה יכולים להביא לי מדריכים או כל דבר אחר שתימצאו למתחיל כדי שאני אלמד תיכנות צריך את עזרתכם כדי להתחיל ללמוד אז מקווה שתביאו לי תשובה מהירה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by MasterDK,

זה הקוד שכתבתי: <? mysql_connect('***','***','***') or die("Enable to connect to database"); mysql_select_db('msql_test') or die("Enable to select a database"); $result=mysql_query("SELECT * FROM 'news'"); $row=mysql_fetch_array($result); $subject=$row['subject']; $content=$row['content']; echo($subject); echo($content); ?> והוא מביא לי שגיא: Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/www/msql.cogia.net/show.php on line 6 בטבלה NEWS השדות לא ריקים אלה בעלי מידע מה הבעיה פה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by RoD,

אממ יש לנו מין שיעור תכנות בVB בבי"ס(כתה ז') והתחלנו לעשות מין משחק סנייק פשוט.. לא עשינו כמעט כלום(חוסר זמן, סיימנו פרויקט קטן אחר ודחקנו את זה לסוף) חוץ מהתזוזה של SHAPE יחיד.. בכל מקרה, ניסיתי לעשות את זה בבית וקצת התקדמתי(אלגוריתם תזוזה שונה, התנגשות בגבולות, אפשרות לאתחל ועוד דברים פשוטים.. S:),אבל לא הצלחתי ליצור תנועה רציפה של כל החלקים(זה מSHAPES) אני מניח גם שיש דרך ליצור העתקים או משהו כזה IN GAME, ולא ליצור מאות העתקים מראש שיתחברו בהמשך.. -הכל בVB6 Dim X%, Y%, i%, z%, t%, s%, Done$ Function Game_Over() Beep Timer1.Enabled = False Done = MsgBox("Game Over, Retry?", vbYesNo, "Game Over") If Done = vbYes Then Restart Else End End If End Funct…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים