עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by AliceInChains,

לא רלוונטי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by McHaifa,

מישהו יודע איך אני מעגל מספר בצורה כללית? כלומר, אני מקבל נתונים, מבצע עליהם כל מיני פעולות ובסוף מקבל מספר אותו אני מדפיס עם 2 ספרות אחרי הנקודה עכשיו אם אני רושם לו בפקודת ההדפסה שידפיס 2 ספרות אחרי הנקודה הוא פשוט חותך אני רוצה שפשוט אם הספרה השלישית אחרי הנקודה קטנה מ5, אז לחתוך. גדולה או שוה ל5 אז להוסיף אחד לספרה השניה אחרי הנקודה מישהו יודע איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום רב כתבתי פרויקט בגואי שבנוי משתי ישומים אחד בצד הסרוור ואחד בצד הקליינט אני רוצה ליצור קובץ או שתיים שניתן יהיה להריץ אותם מכל מחשב אשמח אם מישהו יוכל לומר לי איך לעשות זאת בתודה מראש נ.ב כשאני מנסה להריץ מCMD אני מקבל את השגיאה הבאה Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError למרות ששינית את הנתיב לקלאס .

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by orninyo,

שלום אני מנסה להשתמש בפונקציית mail מהמחשב הבייתי. שיניתי בphp.ini לכל מה שצריך אך הוא דורש ממני אוטנטיקציה האם השם משתמש והסיסמא של שרת הsmtp הם אותו דבר כמו של החיבור לאינטרנט? ואיך אני מכניס אותם לPHP ? הרי בפונקציה ובPHP.INI אין מקומות להכניס שם משתמש וסיסמא. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by SUBX2,

יש לי לדוגמה img בשם img_car יש לי לחצן בשם cmd_s מה אני צריך להוסיף לתמונה כדי שלוחצים הלחצן יציג ויסתיר את התמונה תודה לכם...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. כתבתי לשם הדוגמא את הקוד הפשוט הזה. #! /usr/bin/env python import time while True: print 1 time.sleep(2) print 2 time.sleep(2) print 3 time.sleep(2) print 4 time.sleep(2) print 5 time.sleep(2) print 6 time.sleep(2) print 7 time.sleep(2) print 8 time.sleep(2) print 9 time.sleep(2) print 10 time.sleep(2) מה שהוא עושה זה כל 2 שניות הוא מדפיס סיפרה מ1 עד 10, ושהוא מגיע ל10 הוא שוב מתחיל להדפיס מ1... מה שאני מנסה לעשות זה שאני אלחץ על המקש רווח, זה יגרום לו להתחיל שוב מ1.. הפלט עכשיו נראה כך 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 וכו'.. אני רוצה ליצור את המצב הבא 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1 2 3 4 5 ***לחיצה על רווח*** 1 2 3 4 5 6 7 8 ***לחיצה על רווח…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי פונקציה שמצבעת שאילתת SQL יש שאילתות מסויימות שצריכות להעביר להם פרמטרים מסויימים. מספר הפרמטרים לא קבוע כל פעם משתנה. מהי הדרך הכי טובה להעביר את הפרמטרים לתוך הפונקציה..? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by issac,

ערב טוב, אז ככה, יש לי דף עסקי בפייסבוק ואני מעוניין ליצור יישומים שיופיעו לי בדף העסקי. דוגמא: https://www.facebook.com/pages/%D7%A...836449?fref=ts אם תכנסו לדף הזה, יש מרובעים שכתוב: "על המועמד" "המצע שלנו". אני מעוניין ליצור כאלה. אני יודע שעושים את זה דרך ישומיים, התחלתי להקים יישומים שיובילו לדף אינטרנט ושם תהיה תמונה עם המידע שאני רוצה. העניין הוא איך אני מוסיף את היישומים לדף הבית של העסק שלי? תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by RoD,

אממ יש לנו מין שיעור תכנות בVB בבי"ס(כתה ז') והתחלנו לעשות מין משחק סנייק פשוט.. לא עשינו כמעט כלום(חוסר זמן, סיימנו פרויקט קטן אחר ודחקנו את זה לסוף) חוץ מהתזוזה של SHAPE יחיד.. בכל מקרה, ניסיתי לעשות את זה בבית וקצת התקדמתי(אלגוריתם תזוזה שונה, התנגשות בגבולות, אפשרות לאתחל ועוד דברים פשוטים.. S:),אבל לא הצלחתי ליצור תנועה רציפה של כל החלקים(זה מSHAPES) אני מניח גם שיש דרך ליצור העתקים או משהו כזה IN GAME, ולא ליצור מאות העתקים מראש שיתחברו בהמשך.. -הכל בVB6 Dim X%, Y%, i%, z%, t%, s%, Done$ Function Game_Over() Beep Timer1.Enabled = False Done = MsgBox("Game Over, Retry?", vbYesNo, "Game Over") If Done = vbYes Then Restart Else End End If End Funct…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. קוד פשוט: <script type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ $("#pac").click(function(){ $("#pac").animate({marginTop: "17px", paddingBottom: "17px", borderBottom: "2px solid white"}, 2500 ); $.post("rpc.php", {u:"genia"}, function(data){ if(data.length >0) { $("#pac_c").append(data); }else{ $("#pac_c").css({overflow: "none", display: "none"}); } $("#pac_c").css({overflow: "auto", display: "block"}); })}); }); יש בעמוד גם סגירה של הscript tag העניין הוא שצריל ללחוץ פעמיים על #pac_c כדי שie יעשה תpost מישהו יכול לעוזר?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. למדתי על כמה "מחלקות אוסף" ב#c ואת queue ו-stack לא הבנתי,אשמח אם תסבירו לי מה הרעיון שלהם ואיך עובדים איתם. סדרנים זה בעצם מערך של מאפיינים? ומה עושים עם האופרטורים shift ו-bitwise? כשאני עושה שיטה אנונימית אני צריך ליצור בהכרזה שלה את השיטה (וא"כ איך) או שאני פשוט יכול לשים בסוגריים שם של שיטה אחרת וזה יפעיל אותה עם הנציג? (אשמח אם תוכלו להביא לי גם את התחביר ליצירת שיטה אנונימית). תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by radio gnome 7,

שלום קיבלתי קובץ i3p דוגמא לכך נמצאת בכתובת www.sadogoat.dk/beherit/i3p.htm מה עושים עם הקובץ הזה? פשוט לא יודע תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by bdoron,

עשיתי עץ של כפתורים תראו בתמונה כל אחד מהלחצנים הוא input מסוג button שעשיתי לו שינוי בעיצוב, בכל אופן ברגע שאני לוחץ על לחצן הוא עושה לי visible ל div מסויים, יש לי חמישה div שאני רוצה להציב את כולם באותו מקום ורק כל לחצן יחליף לי את הdiv הנוכחי במילים פשוטות כל פעם אחד מהחמישה רואים אותו והשאר הופכים להיות hidden הבעיה היא שאני לא מצליח להציב את חמשת הדיבים באותו המקום איך אני יכול להציב דיבים באותו מקום ? שאחרי זה אני פשוט משחק עם הhidden והvisible

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. עשיתי עבודה בגאווה ולא היה לי קבצי גאווה אז שלחתי קבצי class ולא מוכנים לבדוק לי את זה. אפשר לשחזר את הפרוייקט עם הקבצים האלה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום חברים אני ממש לחוץ בזמן אני לומד כרגע על מבני נתונים . תנו לי בבקשה קוד לתור , וקוד למחסנית , על מערך עם כל הפונקציות תנו לי בבקשה קוד לתור , וקוד למחסנית , דרך רשימה מקושרת עם כל הפונקציות רצוי בג'אווה תודה חבר'ס

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by MasterDK,

זה הקוד שכתבתי: <? mysql_connect('***','***','***') or die("Enable to connect to database"); mysql_select_db('msql_test') or die("Enable to select a database"); $result=mysql_query("SELECT * FROM 'news'"); $row=mysql_fetch_array($result); $subject=$row['subject']; $content=$row['content']; echo($subject); echo($content); ?> והוא מביא לי שגיא: Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/www/msql.cogia.net/show.php on line 6 בטבלה NEWS השדות לא ריקים אלה בעלי מידע מה הבעיה פה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. עשיתי תוכנית קטנה (הקוד כאן לא רלוונטי בכדי שאני יציג) וצצו לי כמה שאלת בדרך בקשר למערכים ומחלקות. בC++ בניגוד לVB כל מערך Char נחשב String. לכן אם אני רוצה למשל ליצור "מערך של Stringים" אני עושה מערך דו מימדי? (אם אפשר בC) כמו כן זה בערך אותה שאלה על מחלקות. האם אפשר ליצור מערך מחלקות ואולי אפילו בעזרת לולאת For ליצור לכל אחת פונקציה בניה משלה? יש לי עוד שאלה אחת. כיצד אני עושה אפקט של בחירת מספרים אקראית? בVB יש פונקציה לזה, אבל לא נתקלתי בזה בC++. תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by eylon5001,

אהלן אני רוצה להשתמש במחשב שלי כשרת פורומית (PHPBB) מישהו עשה את זה פעם? זה אפשרי בכלל? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם אני כרגע עושה איזה פרוייקט ללימודים מצאתי איזה חבילה באינטרנט שנראה לי שהיא תוכל לעזור לי בפרוייקט אבל אחרי שאני מוריד את החיבלה ...זה בא בקובץ jar איך אני מוסיף אותה לפרוויקט ....איך אני יכול לראות את הקוד בשביל שאני יוכל לדעת איך משתמשים בה לצורך העניין מפה אני מוריד את החבילה http://alias-i.com/lingpipe/web/download.html תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by שלום2017,

מישהו פעם התעסק עם מצלמה זו ויודע להגיד לי איך אני מקשר את זה ל-powerpoint ? כלומר אני רוצה להעביר את הדפים במצגת ע"י המצלמה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by baronlior,

היי, פירסמתי לאחרונה בבלוג פוסטים המסבירים על ארכיטקטורת REST, אחת ההתפתחויות המעניינות של השנים האחרונות: http://www.softwarearchiblog.com/2011/11/rest-restful-web-services.html - סקירה כללית. http://www.softwarearchiblog.com/2011/11/restful-services-2.html - איך מיישמים בפועל. אשמח לקבל תגובות / הערות. אני מקווה שתמצאו פרסום זה מעניין. ליאור

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by tripdd,

התחלתי לא מזמן ללמוד פייתון (אין לי רקע קודם בתכנות), הכל טוב ויפה רק שאני מרגיש שאני לא מתקדם לשום מקום ובעצם אין לי מושג איך ליישם כל מיני דברים שאני לומד כדי ליצור קוד שבאמת עושה דברים "מסובכים" יש רעיונות איך להתקדם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by MasterDK,

שלום ברצוני ליצור מערכת סקרים לאתר שלי. חשבתי על רעיון כזה: ני יוצר שתי טבלאות במסד poll poll_answers שיהיו קשורים לפי id ו pid הבעיה שלי מתחילה פה: איך אני יכול ליצור חסימה שמשתמש מסויים שכבר הצביע לא יצביע פעמיים או יותר? איך אני יוצר גראף תוצאות בלי שימוש ב GD? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by BadMan,

שלום אני חדש באתר ורציתי ללמוד תיכנות אני לא מבין כלום פשוט כלום אתה יכולים להביא לי מדריכים או כל דבר אחר שתימצאו למתחיל כדי שאני אלמד תיכנות צריך את עזרתכם כדי להתחיל ללמוד אז מקווה שתביאו לי תשובה מהירה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by arik100,

אהלן אני לומד JS בCODEACADEMY ולא הבנתי מה הבעיה עם הקוד הבא, אני אמור לשים 4 סוגים שונים של משתנים במערך - number string boolean object הוא מחזיר לי שגיאה UNEXPECTED TOKEN - SYNTAX ERROR var myObj=new Object(); var omg1 = true; var myArray[1, omg1, "whatever", myObj];

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים