עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by pain_killer12,

hey everybody, when i call a func in assembly, i'm pushing it's arguments first right? so when i'm inside the func, where do they sit in the stack? in the caller func, the var's set in -8ebp and -4ebp, but they are not there anymore I know I'm messing with the stack pointer at the beginning of the func, but how much did I move it? where are my vars? I would appreciate an explantion, so that i would understand for all funcs. Thanks a lot guys.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by jeet87,

למי שלא מכיר את המשחק Bejeweled, המשחק הוא לוח מגודל 8X8 של יהלומים מצבעים שונים, המשתמש צריך למצוא רצף של יהלומים ע"י החלפת שני יהלומים אם יש רצף שיותר גדול מ3 הם נעלמים הלבנים שמלמעלה יורדות ונכנסות חדשות וכך הלאה(עבור כל רצף המשתמש מקבל ניקוד) אני כותב את המשחק בC++ הבעיה שלי זה האלגוריתם למציאת רצף, נניח המשתמש לוחץ על איזשהו כפתור אז שהוא יציג לו את ההמהלך שכדאי לו לקחת בשביל שיתן לו רצף של יהלומים, כל פעם שאני מנסה לכתוב משהו אני מגלה שיש עוד מקרים שלא חשבתי עליהם תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by bargita,

שלום לכולם, אני חדש פה אז אם הנושא בפורום לא מתאים בבקשה להעביר. כמו שרשמתי בכותרת אני צריך דרך להמיר קוד מasp.net ל asp רגיל,אם זה אפשרי בכלל. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by N.S,

שלום. אני רוצה לבנות אתר ואני צריך שיעעזרו לי עם כל הפקודות וכל זה ...אני רוצה משהו בסגנון של http://www.end-clan.com/ ושל http://www.fatality-clan.com/roster.php#drain

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by s_b54,

יש לי שאלה שאני לא בטוח עם זה קשור לנושאה אבל עם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח אני רוצה לעשות מהמחשב שלי שרת לאתר אינטרנט שלי האם זה אפשרי ועם כן אז איך?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by d9j72jd29,

ראיתי את הקורס הבא ב c# http://scc.sela.co.il/Syl/Syllabus/Info?courseCode=DNWSH&branchName=165 אני מתכנת c# מספר שנים נשמע מעניין? יעיל? מישהו במקרה עשה את הקורס הזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by HeaT-SinK,

איך אני יוצר טופס צור קשר/מילוי פרטים כמו אלה למשל: http://www.inn.co.il/More/ActivePage.aspx/Contact או http://www.jcpa.org.il/JCPA/Templates/ShowPage.asp?DBID=1&LNGID=2&TMID=10000&FID=131 הטופס שלי צריך להיות ממש פשוט ללא שדות חובה בגלל שאחרי כל לחיצה על "שלח" יוביל לHTML שכתו בו תגובתכם התקבלה או משהו בסגנון

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by פיקית,

ערב טוב. אני מחפשת מישהו שיוכל לבנות צ'אטים (בסגנון תפוז). גם צ'אט רגיל וגם צ'אט מצלמות אשר יבוסס על IRC. לא הצלחתי למצא צ'אטים לקניה ברחבי האינטרנט. במידה ואתם מכירים אשמח ללינקים גם כן תודה מראש לעוזרים. יעל.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום. כאשר אני יוצר מחלקה ובתוכה הגדרתי init עם מילון ריק אז כאשר אני יוצר 2 מופעים חדשים ,אני מצפה שמילון 1 ישאר כמו שהוא, ומילון 2 יהיה משהו בנפרד,אך הוא מערבב מילון 1, עם מילון של 2 (ואפילו דורס את הקיים )... דרישות: mutable. איפה הבעייה ? https://www.dropbox.com/s/v705ft1qqbg0rw4/vec.py

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by מאור247,

אני צריך לכתוב תוכנית שפותרת את בעיית 8 המלכות בשחמט (כלומר....צריך לסדר 8 מלכות על לוח שחמט כך שאחת לא תאכל ת'שנייה)....הקיצר חיפשתי המון בגוגל ....חלק מהתוכניות בכלל לא עובדות וחלק...אחרי שאני מקמפל זה מריץ הכל תוך כמה שניות ולא ניתן לראות כלום..... אני צריך שיראו את הפתרון על המסך בצורה של לוח שחמט.....איפה שאין מלכה יהיה קו ואיפה שהיא צריכה להיות שיהיה כוכבית.. _ _ _ _ _ _ _ * * _ _ _ _ _ _ _ וכך הלאה....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by DancingBear,

לאחרונה התבקשתי לכתוב פונקציה רקרוסיבית שעבור תנאים מסויימים מחזירה 1 אם התנאים לא מתקיימים היא מחזירה 0. הצלחתי לכתוב את הקוד חלקית, הפונקציה מחזירה לי מספר שלם שאם אני מחלק אותו במספר הספרות שיש לי אני מקבל 1, והיא בנויה ככה שאם התנאים לא מתקיימים יתקבל מספר אשר פחות ממספר הספרות לכן חילוק במספר הספרות יתן לי אפס אבל אני לא מצליח לגלות איפה להוסיף את זה שיתקיים חילוק בספרות... המספר תקין אם במקום הזוגי יש ספרה זוגית ובמקום האי זוגי יש ספרה איזוגית, כך למשל 1234 1 במקום הראשון, ספרה אי זוגית במקום אי זוגי 2 במקום זוגי, וגם הספרה זוגית 3 במקום אי זוגי וגם הספרה אי זוגית 4 במקום זוגי וגם הוא זוגי לכן המספר תקין והפונקציה צריכה להחזיר לי 1 בניתי את הפונקציה כך שהיא בודקת ע…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by vsync,

שלום, אני מפתח אתר מסויים מבוסס על קריאות httpRequest, הבעיה שלי שכל הנתונים יושבים על הבסיס נתונים שמקרה הזה הוא mySQL 4.0.12-nt, וכל ה encoding מוגדר בלטינית. אי אפשר לשנות זה לא תומך. עכשיו, מי שמכם יודע, AJAX עובד רק ב unicode utf-8 ולא בשום דבר אחר. אני מזמן את המידע דרך PHP שהקובץ PHP נקרא דרך ה AJAX. הבעיה היא שהמידע מוצג בקישקושים מן הסתם כי זה לא ב encoding המתאים. מישהו התנסה בדבר, או שיש לו פתרון ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by עידן20,

אם יש לכם לינק של בשביל לבנות אתר אם יש לכם תנו לי תודה מעידן20

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום בניתי פרויקט בc# וכרגע אני משתמש בפונקציית keydown של הform לצורך זיהוי אילו כפתורים במקלדת לחוצים. הבעיה היא שהפונקציה מקבלת את קוד הכפתור האחרון שנלחץ ואני רוצה לבצע במקביל שתי פעולות שכל אחת מופעלת על ידי כפתור נפרד. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by bdoron,

יצרתי טבלה והצבתי כבר ערכים בשדות, ואז אמרתי נהפוך את השדה של הID למפתח ראשי אבל הוא לא נותן לי מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום. איך מוסיפים קוד HTML עבור יצירת לחצן "הירשם" (Subscribe) במייל שנשלח לנמענים? אני רוצה שהם יוכלו להצטרף לרשימת התפוצה שלנו על ידי לחיצה על הלחצן שמצורף ל newsletter. המון תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Zeev86,

היי. אני רוצה ללמוד איך לבצע QA על מכשיר מסויים. הבעיה היא שרוב המדריכים באינטרנט מתבססים על בדיקת תוכנה. מביאים לי דוגמא של "בדוק כניסת Login" או "בדוק רכישה באינטרנט". להבנתי תחום זה נקרא Test case. הבעיה היא שאני צריך ללמוד להכין בדיקת QA למכשיר, ואני לא יודע איך לגשת לזה. אשמח אם מישהו יכוון אותי איך נקרא התחום הזה ומה לרשום במילות המפתח בחיפוש על מנת למצוא את מה שאני מחפש. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yan,

מישהו יודע אם אפשר להוריד את הקו המהבהב של דוס בשפת סי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Zeev86,

אהלן. אני מנסה כבר זמן ממושך להתחבר למסד הנתונים MySQL שבשרת האכסון שברשותי. להלן הקוד: Public Sub ReadMyData(ByVal connectionString As String) Dim queryString As String = "SELECT OrderID, CustomerID FROM Orders" Using connection As New OleDbConnection(connectionString) Dim command As New OleDbCommand(queryString, connection) connection.Open() Dim reader As OleDbDataReader = command.ExecuteReader() While reader.Read() Console.WriteLine(reader.GetInt32(0).ToString() + ", " _ + reader.GetString(1)) End While ' always call Close when done read…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני סטודנט להנדסה, ולאחרונה מידלתי תנועה של רכבי ימי שאני מתכנן. המודל הוא למעשה בסך הכל קו הנע בצורה מסויימת בתוך מיים (שוחה) כעת אני מעוניין לעשות סימולציה של תנועת המיים (מישורי) על פי תנועת המודל שלי (כלומר אני מעוניין לשים את המודל בתוך שדה חלקיקים או שדה זרימה וקטורי ולראות את התנהגות השדה). כל התכנון מתבצע במטלב האם מישהו מכיר קוד לעניין/ toolbox מתאים או אפילו מקור טוב לקריאה ממנו אוכל לשאוב את הידע הדרוש? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by eido300,

האם אפשר לבנות בשפת #c תוכנה שתעבוד על הדוס זאת אומרת לפני שהמערכת הפעלה עולה, כדוגמת הכלים שנמצאים בתוכנות כמו hbcd וubcd?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by bdoron,

לפעמים שאני מריץ את האתר התמונת רקע שהוספתי דרך הcss נעלמת לי למישהו יש מושג מדוע? עד עכשיו הכל היה בסדר פתאום התמונת רקע נעלמה ואז חוזרת ואז נעלמת שוב לא מבין מה הקטע

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by lesForce,

קודם כל שלום לכולם ... יש לי בעיה בנושא המחלקות בC#. אני ממש לא מבין את העיניין, אני כן מבין מה כל דבר עושה (PUBLIC,VOID, ואיך הכל עובד אני מבין...) אבל אני לא מבין לאיזה דברים צריך לעשות פעולות, אני לא מבין מה הקטע של פעולה בונה. ואני ממש לא יודע איך להתחיל באמת לבנות מחלקות (מה לבנות וכו) אני אשמח אם מישהו יבהיר לי את העניין בקצרה וייתן לי עצות מניסיוני האישי שעזרו לו. תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Zeldoom,

שלום , קיבלתי לכתוב תכנית שתקלוט מהמשתמש מטריצה 10*10 של מספרים שלמים. :בניתי את השלב הראשון: int matrix[10][10]; cout<<"enter numbers into matrix"<<endl; for(int flag=0;flag<10;flag++) { for(int i=0;i<10;i++) cin>>matrix[flag]; } . לאחר שקלטתי מהמשתמש את המספרים אני אמור לבצע על המטריצה מיון בועות. ?השאלה היא איך אני מבצע מיון בועות במטריצה כולה. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by man with no name,

היי זה שוב אני למישהו יש מושג למה מתכוון המשורר?? "יש להגדיר טיפוס חדש : EMAIL,שהוא מחרוזת מוקצית בהקצאה דינמית.."

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.