תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מנסה להשתמש בפונקציית mail מהמחשב הבייתי. שיניתי בphp.ini לכל מה שצריך אך הוא דורש ממני אוטנטיקציה האם השם משתמש והסיסמא של שרת הsmtp הם אותו דבר כמו של החיבור לאינטרנט? ואיך אני מכניס אותם לPHP ? הרי בפונקציה ובPHP.INI אין מקומות להכניס שם משתמש וסיסמא. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לדוגמה img בשם img_car יש לי לחצן בשם cmd_s מה אני צריך להוסיף לתמונה כדי שלוחצים הלחצן יציג ויסתיר את התמונה תודה לכם...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד יש לי 2 בנאים במידה ובנאי 1 נקרא, המטודה x תעשה כך וכך אחרת מטודה x תעשה משהו אחר אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. כאשר אני יוצר מחלקה ובתוכה הגדרתי init עם מילון ריק אז כאשר אני יוצר 2 מופעים חדשים ,אני מצפה שמילון 1 ישאר כמו שהוא, ומילון 2 יהיה משהו בנפרד,אך הוא מערבב מילון 1, עם מילון של 2 (ואפילו דורס את הקיים )... דרישות: mutable. איפה הבעייה ? https://www.dropbox.com/s/v705ft1qqbg0rw4/vec.py
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לבנות אתר ואני צריך שיעעזרו לי עם כל הפקודות וכל זה ...אני רוצה משהו בסגנון של http://www.end-clan.com/ ושל http://www.fatality-clan.com/roster.php#drain
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לצייר עיגול (שמייצג רובוט) ולהראות התקדמות שלו בגרפיקה כאשר הקוד להתקדמות הרובוט כתוב בשפת C. איך אני מתחיל את זה אם אני משתמש בopengl, או ב-directx?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני רוצה ללמוד איך לבצע QA על מכשיר מסויים. הבעיה היא שרוב המדריכים באינטרנט מתבססים על בדיקת תוכנה. מביאים לי דוגמא של "בדוק כניסת Login" או "בדוק רכישה באינטרנט". להבנתי תחום זה נקרא Test case. הבעיה היא שאני צריך ללמוד להכין בדיקת QA למכשיר, ואני לא יודע איך לגשת לזה. אשמח אם מישהו יכוון אותי איך נקרא התחום הזה ומה לרשום במילות המפתח בחיפוש על מנת למצוא את מה שאני מחפש. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שאלה שאני תוהה לגביה..... בשביל עצמי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני בונה אתר, ויש בו נגן כזה של MEDIA PLAYER. הבעיה היא שהוא עובד רק באקספלורר... למי יש פתרון איך אני מסדר נגן כזה שיעבוד בכל דפדפן? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה להבין את הקונספט ברקע כמו באתר הזה: http://video.uefa.com/video/index.html שהרקע נהיה בהיר יותר מהקצה העליון של העמוד לתחתון. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מפתח אתר מסויים מבוסס על קריאות httpRequest, הבעיה שלי שכל הנתונים יושבים על הבסיס נתונים שמקרה הזה הוא mySQL 4.0.12-nt, וכל ה encoding מוגדר בלטינית. אי אפשר לשנות זה לא תומך. עכשיו, מי שמכם יודע, AJAX עובד רק ב unicode utf-8 ולא בשום דבר אחר. אני מזמן את המידע דרך PHP שהקובץ PHP נקרא דרך ה AJAX. הבעיה היא שהמידע מוצג בקישקושים מן הסתם כי זה לא ב encoding המתאים. מישהו התנסה בדבר, או שיש לו פתרון ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מנסה להתחבר לאינטרנט דרך האנדרואיד סטודיו, כדי להוריד דברים ישירות ויש לי תקלה שאני לא מצליח לתקן. D/NetworkSecurityConfig: No Network Security Config specified, using platform default package com.example.download; import androidx.appcompat.app.AppCompatActivity; import android.os.AsyncTask; import android.os.Bundle; import android.os.StrictMode; import android.util.Log; import java.io.InputStream; import java.io.InputStreamReader; import java.net.HttpURLConnection; import java.net.MalformedURLException; import java.net.URL; import javax.net.ssl.HttpsURLConnection; public class MainActivity extends AppCom…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן! אני מתחיל לבנות כרגע בבי"ס פרוייקט שכולל ניתוח תמונה ב visual basic כחלק מרובוט. הייתי שמח לקבל מידע מאיפה אוכל להתחיל ללמוד על הנושא, כי ממש אין לי ידע מוקדם בנושא. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אני ממש חדש עם כל התכנות בחלונות עם ה- forms ב- c# והתחלתי לעבוד על 'מציג תמונות' פשוט כזה- private void upload_Click(object sender, EventArgs e) { if (folder.ShowDialog() == DialogResult.OK) { pictureBox1.Load(folder.FileName); } } private void Flip_Click(object sender, EventArgs e) { pictureBox1.Image.RotateFlip(RotateFlipType.Rotate90FlipXY); } אז ככה בפעולה הראשונה עשיתי כפתור שמעלים איתו תמונה למסך. הכפתור השני אמור להפוך את התמונה ב- 90 מעלות שמאלה.. אבל הוא לא עושה כלום... אם הייתי שם אותו אחרי ה- if בפעולה הראשונה לעומת זאת זה היה מעלה את התמונה והופך אותה ככה שהקוד עצמו בסדר אז אני לא מבין מה הבעיה והקוד קצת ה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה תקשיבו ואין לי גם למי לפנות כבר אז חשבתי שאני יוכל להביא פה שמישהו יעזור לי. יש לי עבודה להגיש בפסקל ולא ממש הולך לי עם זה ונשארה לי שאלה אחת רק אז בבקשה מישהו שיעזור לי הנה השאלה במפעל קוקה קולה אורזים 6 בקבוקים בקופסאות קרטון.מחיק קופסת קרטון הוא 0.3 ש'ח.פתח וישם אלגוריתם (הגדרת משתנים ותוכנית פסקל) אשר הקלט שלו הוא מספר הבקבוקים,והפלט שלו הוא : -מספר הקופסאות המלאות (בבקבוקים) שניתן לארוז -מספר הבקבוקים הלא ארוזים -המחיר הכולל של הקופסאות קרטון אלו
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצורף בזאת קובץ המכיל פרויקט ב-VB אשר מדגים לכם את מה שאני רוצה מהחיים שלכם שזה בעיקר: שתראו בעזרת איזה טיפוס נתונים בניתי פוליגון ואיך הדברים עובדים אצלי כדי שתוכלו לעזור לי עם בקשתי. קודם כל תריצו את התוכנית, תלחצו על הכפתור NEW POLY וכפתורי השליטה בפוליגון הם: החיצים בשביל להזיזו ממקום למקום, 1-להגדיל, 2-להקטין, 3-לסובב לצד אחד, 4-לסובב לצד שני. שימו לב שיש בדיקת גבולות לפוליגון שלא יצא מהטופס. עכשיו הסיבה שאני מזיין לכם את השכל עם זה היא כי אני רוצה לבנות פונקציה מסוימת ואין לי מושג איך. טענת כניסה: מקבלת שני פוליגונים ובודקת אם אחד יצא מהשני (הכוונה שפוליגון אחד תקוע בשני והפונקציה בודקת אם חלק מסוים שלו יצא) טענת יציאה: אם לא יצא מחזיר 0 אם יצאו בודק מאיזה כיוון (צי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה אני צריך עזרה... יש לי תרגיל לבית ואני הסתבכתי בו.... התרגיל זה לכתוב תוכנית שמקבלת יום בשבוע בו חל האחד בינואר, ושנה מסויימת... התוכנית תדפיס לוח שנה של אותה השנה. הנה מה שעשיתי: #include <stdio.h> #include <conio.h> int global; int days_month(int month, int year); int full_week(); int headline (int month); int first_week(int day); int head_day(); int full_week(); int main (){ int year,jday; printf ("Please enter the year: "); scanf("%d",&year); printf ("Please enter the day of 1st of January: "); scanf("%d",&jday); head_day(); first_week(jday); full_week(); getch () ; } int headline (int month){ if (…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין נוהל מפת"ח רמה ראשונה ונוהל מפת"ח רמה שניה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להמליץ על ספרי לימוד לjava טובים ומפורטים והכי חושב עם דוכמאות תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה אתר למובייל עם jQuery mobile ורוצה להשתמש בטכנולוגיות של asp.net, כלומר, לשים פקדים, ולהתחבר לבסיס נתונים וכו'... האם יש בעיה בשילוב של ה-asp.net בתוך ה-jQuery mobile ? אם יש למישהו דוגמת קוד משולב, אשמח תודה :-) שריה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי לא מזמן ללמוד פייתון (אין לי רקע קודם בתכנות), הכל טוב ויפה רק שאני מרגיש שאני לא מתקדם לשום מקום ובעצם אין לי מושג איך ליישם כל מיני דברים שאני לומד כדי ליצור קוד שבאמת עושה דברים "מסובכים" יש רעיונות איך להתקדם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי לכולם אני צריכה שתעזרו לי בכתיבת תוכנית בנושא פונקציות בשפת סי השאלה כך: יש חברה של אוטובוסים מנהלת טיולים לארבע אזורים שונים בארץ החברה קובעת את מחיר כרטיס הנסיעה לפי מספר הנוסעים באוטובוס באופן הבא: מספר נוסעים----מחיר כרטיס לנוסע בודד עד 20------------50 בין21-30---------40 מעל 31-----------30 בנוסף יש עמלה נוספת שהחברה גובה כתוספת על מחיר הכרטיס באופן הבא: יעד--------------תוספת על כרטיס הנסיעה חיפה=1------------5% תוספת ת"א=2--------------30 שיקל תוספת עכו=3-----------------10% אילת=4-----------------50 החברה שומרת עבור כל טיול את הנתונים: מספר טיול, מספר עיר היעד, מספר נוסעים באוטובוס. צריך לכתוב תוכנית העוזרת לחברה לקלוט נתוני הזמנות הטיולים בחודש נתון ותחשב…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדגש על קורס טוב בעדיפות רבה בעברית או לחילופין אנגלית לא ברמה גבוהה מדי אני רוצה לנהל מערכת שעובדת בדומה לצאט\ ווצאפ - יש לי קבוצות משני סוגים אחת: קבוצה של טלפונים לא חכמים - שהיו לי את היכולות להתקשר לכולם על מנת להשאיר הודעה, לחבר אותם לאתר שלי - אני רוצה שההקשות שלהם על הטלפון ישפיעו על האתר! וכן שהאתר יוכל לתת להם הרשאה להשפיע או לא ויכל לנתק אותם במקרה הצורך עבור טלפונים חכמים - מערכת הדומה לצאט אך אם אפשרות של נתינת 'תור' - כלומר אחד יפעל והאחרים לא וכמובן השפעה של כל אחד על המערכת שלי תודות!!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן ! יצרתי כפתור על הטופס . על הכפתור מיקמתי תיבת תמונה (הכפתור הוא די גדול) . מה שקורה על התמונה הזאת הם כל מיני אנימציות שמשתנות באופן דינמי תוך כדי ריצת התוכנית . הכל מצטייר פשוט על התיבת תמונה בצורה חוזרת ונשנית . עכשיו הבעיה שלי : ברגע שאני נכנס ויוצא לתחומי הכפתור, התיבת תמונה בעצם מקבלת איזשהו ארוע REFRESH וכל הציורים נקטעים ומתחילים מחדש . (אולי REPAINT) . אני רוצה שתיבת התמונה שעל הכפתור לא תהיה מושפעת מכניסת ויצאת העכבר לתחומי הכפתור ולא יתבצע ארוע REPAINT על תיבת התמונה . עזרה מישהו??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-