תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
עשיתי תוכנית קטנה (הקוד כאן לא רלוונטי בכדי שאני יציג) וצצו לי כמה שאלת בדרך בקשר למערכים ומחלקות. בC++ בניגוד לVB כל מערך Char נחשב String. לכן אם אני רוצה למשל ליצור "מערך של Stringים" אני עושה מערך דו מימדי? (אם אפשר בC) כמו כן זה בערך אותה שאלה על מחלקות. האם אפשר ליצור מערך מחלקות ואולי אפילו בעזרת לולאת For ליצור לכל אחת פונקציה בניה משלה? יש לי עוד שאלה אחת. כיצד אני עושה אפקט של בחירת מספרים אקראית? בVB יש פונקציה לזה, אבל לא נתקלתי בזה בC++. תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהיא שפת התכנות הטובה ביותר לכתיבת צ'ט? מרובה משתמשים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריכה סקריפט לJOB שירוץ על בסיס יומי שיצור משתמש חדש בDB ויקצה לו סיסמה. איך והאם אפשרי? תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני בונה אתר, ויש בו נגן כזה של MEDIA PLAYER. הבעיה היא שהוא עובד רק באקספלורר... למי יש פתרון איך אני מסדר נגן כזה שיעבוד בכל דפדפן? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מדריך לכתיבה עברית לוגית ב html שיראה ככה ולא הככ
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, אז ככה, יש לי דף עסקי בפייסבוק ואני מעוניין ליצור יישומים שיופיעו לי בדף העסקי. דוגמא: https://www.facebook.com/pages/%D7%A...836449?fref=ts אם תכנסו לדף הזה, יש מרובעים שכתוב: "על המועמד" "המצע שלנו". אני מעוניין ליצור כאלה. אני יודע שעושים את זה דרך ישומיים, התחלתי להקים יישומים שיובילו לדף אינטרנט ושם תהיה תמונה עם המידע שאני רוצה. העניין הוא איך אני מוסיף את היישומים לדף הבית של העסק שלי? תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני לומד JS בCODEACADEMY ולא הבנתי מה הבעיה עם הקוד הבא, אני אמור לשים 4 סוגים שונים של משתנים במערך - number string boolean object הוא מחזיר לי שגיאה UNEXPECTED TOKEN - SYNTAX ERROR var myObj=new Object(); var omg1 = true; var myArray[1, omg1, "whatever", myObj];
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , מצאתי קוד HTML ליצירת טקסט מתגלגל למעלה בחלון אולם הקוד עובד בשפה האנגלית ז"א הכיתוב הוא משמאל לימין וגם כאשר אני כותב טקסט בעיברית בקוד הוא כותב בסדר נכון אולם הוא מצמיד את הטקסט לשמאל. איך אפשר לסדר זאת כך שטקסט בעיברית יהיה מוצמד לצד הימני של החלון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להקים אתר בצורת מגזין/אתר חדשות ועדכונים, ולכן אני מעוניין לדעת מה התהליך, הכוונה מהליך הבניה של האתר (שפת תכנות, אבטחה וכו'..) ועד תהליך רכישת הדומיין ושטח אחסון של האתר, ופה השאלה, מכיוון שאני לא מכיר טוב את התחום אני רוצה לדעת מה עליי לקחת בחשבות ולדעת את התהליך שכרוך בזה בכל אחד מהשלבים, ולדעת מה מומלץ יותר? לפנות לאחת "החברות" שמפרסמות על כך שהן בונות את האתר ומאחסנות אותו (בקיצור הם שוברים את הראש) ואני רק משלם תשלום חודשי, או לפנות לגורם צד שלישי שיבנה לי את האתר תמורת תשלום ואני אני אשבור את הראש על האיחסון והאחזקה שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חובב מחשבים כבר כמה שנים , ובעל ידע בסיסי , בלינוקס , וינדווס, אני מעוניין להתחיל להתמקצע בנושא וללכת ללמוד במטרה לעבוד בתחום לאחר מכן (בתקווה). אך למען האמת אין לי שמץ של מושג מה מבוקש בשוק .... אפשרות ראשונה שלי UNIX SYS ADMIN בהרצליה , ושוב אין לי מושג כמה זה מבוקש אז עם יש מישהו שיכול לשפוך קצת אור על הנושא זו תהיה עזרה גדולה תודה לכולכם על העזרה בברכה . RAMU
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לדוגמה img בשם img_car יש לי לחצן בשם cmd_s מה אני צריך להוסיף לתמונה כדי שלוחצים הלחצן יציג ויסתיר את התמונה תודה לכם...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש ללמוד נושאים חדשים בתכנות בתחום ה .NET או Android מישהו יכול להמליץ לי על נושאים שמחפשים עכשיו בשוק? אל תכתבו משהוא כללי כמו C# או ASP.NET כי אלה דברים שאני יודע יש דברים יותר כבדים בתחום, נגיד ב WEB יש את AJAX (שאני מחשיב אותו למשהו יותר כבד) בקיצור יש הצעות לנושאים בתחום?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. כאשר אני יוצר מחלקה ובתוכה הגדרתי init עם מילון ריק אז כאשר אני יוצר 2 מופעים חדשים ,אני מצפה שמילון 1 ישאר כמו שהוא, ומילון 2 יהיה משהו בנפרד,אך הוא מערבב מילון 1, עם מילון של 2 (ואפילו דורס את הקיים )... דרישות: mutable. איפה הבעייה ? https://www.dropbox.com/s/v705ft1qqbg0rw4/vec.py
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לצייר עיגול (שמייצג רובוט) ולהראות התקדמות שלו בגרפיקה כאשר הקוד להתקדמות הרובוט כתוב בשפת C. איך אני מתחיל את זה אם אני משתמש בopengl, או ב-directx?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לפתור כמה תרגילים ולא יודע איך לגשת לשאלות, ולא ממש מבין את הנוסח, אני אשמח לעזרה מי שיוכל [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק לאתרים אשר מספקים קודים כתובים למטרות שונות. ואני צריך גם מקור מידע שמספק את כל הפקודות שיש, לדוגמא פקודות שאני יודע: Show, END, Change וכד' וכיצד להשתמש בהם נכון באובייקטים. ואם אפשר, ספציפית, קוד שכאשר הטופס מלא, לחיצה על כפתור תשלח את המידע שנרשם בטופס לאימל. תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
*זה יותר שייך לפורום שיעורי בית - לא הגיע הזמן לפתוח אחד כזה ?? בכול מקרה שבוע הבא יש לי מבחן בתיכנות (בקורס מבוא לתכנות - לא משהו רציני) המבחן עם חומר פתוח ורציתי אולי לדעת אם יש אתרים עם שאלות ופתרונות ב-C , ככה שנביא את זה למבחן אולי במזל יהיה שמה משהו שימושי. לא צריך להסביר איזה סוג שאלות יש במבחנים האלה - מיון רשימות מקושרות, מחרוזות וכאלה. תודה מראש לכול העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אממ יש לנו מין שיעור תכנות בVB בבי"ס(כתה ז') והתחלנו לעשות מין משחק סנייק פשוט.. לא עשינו כמעט כלום(חוסר זמן, סיימנו פרויקט קטן אחר ודחקנו את זה לסוף) חוץ מהתזוזה של SHAPE יחיד.. בכל מקרה, ניסיתי לעשות את זה בבית וקצת התקדמתי(אלגוריתם תזוזה שונה, התנגשות בגבולות, אפשרות לאתחל ועוד דברים פשוטים.. S:),אבל לא הצלחתי ליצור תנועה רציפה של כל החלקים(זה מSHAPES) אני מניח גם שיש דרך ליצור העתקים או משהו כזה IN GAME, ולא ליצור מאות העתקים מראש שיתחברו בהמשך.. -הכל בVB6 Dim X%, Y%, i%, z%, t%, s%, Done$ Function Game_Over() Beep Timer1.Enabled = False Done = MsgBox("Game Over, Retry?", vbYesNo, "Game Over") If Done = vbYes Then Restart Else End End If End Funct…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עושה פרויקט ב C# משחק ואני רוצה לעשות אפשרות של שמירת המשחק הציעו לי לעשות את זה עם הפונקציה SERILIZE אבל הבעיה היא שמה שאני רוצה לשמור זה מסוג USER CONTROL והפונקציה הזאת לא שומרת USER CONTROL. למשהו יש תשובה בשבילי דחוף. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! אני מתחיל לבנות כרגע בבי"ס פרוייקט שכולל ניתוח תמונה ב visual basic כחלק מרובוט. הייתי שמח לקבל מידע מאיפה אוכל להתחיל ללמוד על הנושא, כי ממש אין לי ידע מוקדם בנושא. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתבתי את הסקריפט הזה , והוא לא עובד משום מה , שאלתי כבר בכמה פורומים ועדיין לא קיבלתי תשובה טובה , QUEST1 מייצג קבוצה של 4 לחצני רדיו , מה שאני רוצה להשיג ע"י הסקריפט הזה זה לוודאות שאחד מהלחצנים סומן , כדי שאני יוכל להכניס את הנתונים שלו למסד נתונים .. <script language="javascript"> function SysCheck(frmElmnt) { var FirstName , LastName; FirstName = document.FirstForm.Text1.value; LastName = document.FirstForm.Text2.value; if((FirstName == "") || (LastName == "")) { alert("הקש שם מלא ונסה שנית!"); return(false); } for(var i=0;i<frmElmnt.Quest1.length;i++) { if(frmElmnt.Quest1.Checked == true) { alert("ok"); return true; } else { alert("no"); return false;…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לבנות אתר ואני צריך שיעעזרו לי עם כל הפקודות וכל זה ...אני רוצה משהו בסגנון של http://www.end-clan.com/ ושל http://www.fatality-clan.com/roster.php#drain
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצלחתי לשכוח בדיוק אכשיו איך מציגים משתנים בC# אז בבקשה עזרה זה במיקרה: console.wirteline(" {%name} "); x
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים שאני מריץ את האתר התמונת רקע שהוספתי דרך הcss נעלמת לי למישהו יש מושג מדוע? עד עכשיו הכל היה בסדר פתאום התמונת רקע נעלמה ואז חוזרת ואז נעלמת שוב לא מבין מה הקטע
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-