תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
נגיד ויש לי את המערך הדו מימדי הבא: 2 2 2 2 1 1 1 1 3 3 3 3 1 1 1 1 מישהו יכול לנסות לכתוב לי כמה פונקציות קטנות ב JAVA אני צריך שפעם אחת זה ירוץ על האלכסון ויחשב את הסכום שלו פעם אחת על האלכסון השני ויחשב את הסכום שלו פעם אחת שירוץ על כל עמודה ויחשב את הסכום שלה ופעם אחת על כל שורם ויחשב את הסכום שלה.. ואם אפשר שזה יהיה דינאמי למשל אם המערך הוא לא סימטרי כמו בדוגמה שרשמתי 4x4 אלה כזה 1 1 1 1 1 1 1 1 1 תודה מראש לכל מי שיעזור זה מאוד חשוב לי...
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! יש לי קוד נגן ואני רוצה "לשדרג" אותו ולהוסיף 2 סרטונים איך אני עושה זאת? הקוד: <center> <div class="player"> <object id="MediaPlayer" width="420" classid="clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6" height="300" align="center" style="border: 1px solid #536F7F"> <param NAME="URL" value="blblblblblblblba.avi" ref> <param NAME="autoStart" value="-1"> <param NAME="enableContextMenu" value="0"> <param NAME="volume" value="75"> <param NAME="uiMode" value="full"> <param NAME="rate" value="1"> <param NAME="balance" value="0"> …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלוםם!! שמעתי משהו על TRIGGERS שזה כמו EVENT בנוי בDB.. מישהו מוכן להסביר לי מה זה לעזאזל!? בעקרון יש לי מעין מערכת תזכורות שכל הזמן רץ שם איזה ת'רד שבודק אם יש איזה תזכורת או התראה למערכת. אמרו לי להשתמש בTRIGGERS שכל פעם שיקרה איזה EVENT זה יקפיץ לי ויחסוך לי את החיפוש בת'רד.. ת'כלס אין לי מושג מה זה.. אני אשמח אם משהו יעזור לי או לפחות יאמר לי להפסיק לבלבל ת'שכל על נושאים שלא קשורים.. תודה!!!! ;D
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
משום מה רק הלחיצה הראשונה עובדת. יש למישהו מושג למה? הקוד בHTML <asp:ImageButton ID="ImageButton7" runat="server" OnClick="ImageButton7_Click" ImageUrl="jeweleery/radiant-iphone.png"/> הקוד בC# protected void ImageButton7_Click(object sender, ImageClickEventArgs e) { click7 = click7 == false ? true : false; if (click7) ImageButton7.ImageUrl = "jeweleery/radiant-selected.png"; else ImageButton7.ImageUrl = "jeweleery/radiant-iphone.png"; }
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום רב לכולם ושנה אזרחית מעולה! יש לי בעיה עם שחרור זכרון דינמי בשפה C. אני מקצה זכרון דינמי ע"י שימוש בפונקציית malloc בvoid main משתמש בזכרון שהוקצה למערך במס' פונקציות רקורסיביות,עם קידום המצביע כמובן. לאחר מכן כאשר אני חוזר למיין ומנסה להשתמש בפונקציית free(p) כשp זה המצביע, נרשמת לי על גבי הצג ההודעה הבאה: heap corruption detected:after normal block #60 מה יכול להיות מקור הבעיה,ואיך אני יכול לפתור את זה? בתודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, איך אני מקבל את השעה בג'אווה? אני מחפש פונקציה פשוטה כמו gettime בפסקל או time() ב-VB. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תוכנית ובה LISTBOX, הוספתי לו גם contextMenuStrip עם תפריט, כשאני לוחץ קליק ימני יש לי אופציה של DELETE שקולטת את ה-string של הקובץ ומסירה אותו מה-LISTBOX ועוד אופציה שזה אני רוצה לקלוט אחרי הלחיצה את ה-INDEX של הקובץ שלחצתי עליו ב-LISTBOX כל מה שלא השתמשתי בו (selected item, selected index וכו') תמיד החזיר לי מינוס 1 ולא את ה-index, אשמח לעזרה איך לעשות את זה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
public static void main (String[] args) { public class Driver { First f1 = new First (10); System.out.println ("sum1 = " + f1.sum()); System.out.println ("count = " + First.getCount()); First f3 = new First (10, 20); System.out.println ("count = " + f3.getCount()); Second s1 = new Second (1); First f4 = new Second (2); System.out.println ("count = " + f4.getCount()); f3 = s1; System.out.println ("sum = " + f3.sum()); f3.setNum3 (2); f4.setNum3 (2); s1.setNum3 (2); System.out.println ("sum = " + s1.sum()); s1 = f3; s1 = f4; System.out.println ("sum = " + s1.sum()); } } השגיאה שאני מקבל (על השורה הראשונה) class, interface, or enum expected ברור לי שיש עוד בעיות בהמ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מרגש http://www.geektime.co.il/douglas-crockford-interview/ אתם בעניין?
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להכניס לעולם התכנות ילדים בני 10 ו-12. שאלתי אנשים איפה כדאי להתחיל וקיבלתי תשובות שונות מכל אחד. הזכירו את השמות Scratch. Python, Prolog, Scheme ועוד. יש כאן מישהו עם קצת נסיון וידע שיכול להמליץ איך להתחיל להנחיל לילדים את יכולת התכנות בצורה הטובה ביותר? אני יכול לעשות את זה לבד, רק צריך הכוונה בשביל לא לפשל. כי הבנתי שחוסר הצלחה יכול לגרום גם לדחיה והתרחקות מהנושא. תודה
-
- 23 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מפתח אפליקציה בשפת C++ , והוספתי לאפליקציה איזשהו source code חיצוני, מאפליקציה אחרת. אני באפליקציה שלי, משתמש רק בחלק מהפונקציות שנמצאות ב- source code שייבאתי, אך בsource code ההוא ישנם עוד מספר פונקציות שעושות דברים אחרים, ומבצעות קריאות לפונקציות אחרות חיצוניות שלא נמצאות בתוך האפליקציה שלי, לכן נוצרות לי שגיאות link , שלא אכפת לי מהשגיאות הללו. האם יש אפשרות לנטרל את השגיאות האלה ושייתבצע לינק למרות הכול? אני משתמש ב- visual studio 2005, תודה רבה מראש !
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד אני יכול להוסיף את האפשרות של הוספת סמיילים כך שהמשתמש בוחר את הסמיילים (אשר יוצגו במסודר בתוך טבלה) אז הסמיילי יתווסף להודעה שלו (כמו בסגנון של הוספת הסמיילים במסנג'ר והאיסיקיו)? הערה: יש לי את הסמיילים אני צריך עזרה רק באופן המימוש (לפי השאלה) של הקוד.....
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לבנות אתר ב-HTML.... ורציתי לדעת איך אפשר לעשות תפריט ב-DHTML, אם זה בעזרת תוכנה או קוד מוכן... לא משנה... העיקר שיהיה תפריט תודה לעוזרים מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לגרום לתוכנה שלי הוריד קובץ מהאינטרנט מכתובת מסויימת, אני עובד ב VB.Net 2005 הבעיה היא שעלי להוריד את הקובץ בצורה מיוחדת, בעזרת קוקיס בצורה לא גלויה. הצלחתי להוריד את הקובץ בקוד Html אני אתן פה דוגמא: ניתן לשלוח נתונים לדף אחר בשתי שיטות שונות. א. בשיטת GET ב.בשיטת POST לדוגמה , אם רוצים להעלות את הדף בשם peula1.htm בשיטת GET אז יש לכתוב את התג באופן הבא: form action="peula1.htm" method="get" בשיטת GET המשתנים נשלחים בגלוי בצמוד לכתובת הדף. ואילו בשיטת POST המשתנים נשלחים בעזרת קוקיס בצורה לא גלויה. למישהו יש מושג איך למשוך קובץ מהרשת בשיטת Post ב vb.net? תודה
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש אזו שהיא "תיבת טקסט" שתקשר בין המשתמש לדף אותו אני רוצה שהוא יראה. אוסיף עוד קצת: למשל שמשתמש רושם מספר או שם אז התיבת טקסט הזו מעבירה אותו לדף שאני קבעתי... (אני אכניס את הערכים ואם המשתמש רושם את הערך שאני הכנסתי אז הוא מועבר לעמוד שנקע מראש על ידי). תודה וחג שמח.... : )
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התחלנו ללמוד JAVA ואני לא כ"כ מבין.. אז אם משהו מכיר איזה מדריך או אתר שמסביר בצורה פשוטה אז אני אשמח מאוד... תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מפתח מתחיל ב C# כרגע פחות משנה. עברתי על רשימות שכר והשכר של מפתח ליבה (kernal) מאוד קורץ לי, מישהו יודע ויכול להמליץ על ספרי לימוד ברמה טובה? קצת בעסה שחלק גדול מהמאמץ שעשיתי יירד לטמיון (אני כמעט מסיים את Thinking in C# ועמוק בתהליך של קריאת המסמכים שמגיעים עם ה VS2005 שמתארים את הספסיפיקציות של השפה, אגב, הם נמצאים גם אצלכם ב C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\VC#\Specifications\1033 אם יש לכם VS2005) בכל מקרה אני בטוח שעכשיו אני אצטרך להתמקד הרבה יותר ב C++ ו C וכנראה אסמבלר. בכל מקרה, אני צריך ספר מומלץ בנושא, כמובן שזה אמור להיות שונה למערכות הפעלה שונות. ונראה לי שבהתחלה אני אתמקד ב WIN אבל אם מישהו יודע שיש משהו אחר שעדיף מבחינת ביקוש (UNIX, LINUX…
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי פורום הכתוב ב ASP הפורום כרגע עובד עם בסיס נתונים של ACCESS כמו כן הפורום תומך גם בבסיס נתונים של MS-SQL שאלתי היא כיצד אני מעביר את הנתונים מביס הנתונים של ACCESS לבסיס הנתונים של ה MS-SQL? אודה לעזרתכם בנידון.
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
בחוות שרתים בזק,ברק,נטוויזן .. רוחב פס 10/10 שרת קטנציק
-
- 9 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
לא הבנתי מה זה אבל הבנתי שזה קשור איכשהו ל RPC. מישהו אולי יכול להסביר לי מה זה ולעשות לי קצת סדר בבלאגן? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כלומר, שלא יהיה לך סמן עריכה מעל המלל שתראה אתה יכול לסמן איתו את המלל, שפשוט יהיה חץ. אם אפשר שגם לא יהיה ניתן לסמן אתה מלל עם סמן.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש למישהו כיוון כיצד אני יכול לבדוק מתוך קובץ האם שם המחשב שמצויין בקובץ נחשב לחוקי? * לא עולה על 15 תווים. * רק תווים כגון (a-z,A-Z, ו _) רעיוניות התקבלו בברכה...
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד פלאש כדי לבנות אתר עם יישום פלאש לא כל כך מורכב שיתקשר עם מסד נתונים אני מתלבט אם ללמוד AS3 או AS2, ראיתי שההבדל ביניהם עצום. מצד אחד 3 מחזיק יותר אפשרויות כנראה, אבל מצד שני אולי 2 הוא די והותר בשביל מה שאני צריך ובנוסף יותר פשוט. אני אשמח אם מי שבקיא בתחום הפלאש יספק לי כמה עצות מועילות. הייתי היום בכמה חנויות ספרים ולא מצאתי אף ספר על actionscript. יש כזה בעברית? אולי מישהו יוכל להמליץ לי על ספר באנגלית או בעברית (עדיף עברית אבל עוד יותר עדיפה איכות) שאפשר ללמוד ממנו? יש המון חומר באינטרנט אבל אני רוצה ללמוד בצורה מסודרת מספר בתודה והערכה רבה, hasod.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי שרת IIS על מחשבי הקט ואני לומד על interdev ביצירת פרויקט חדש הוא מבקש את שם השרת , השרת עצמו (כביכול) מותקן על המחשב (בתקית WWWROT) אין לי מושג איך קוראים לשרת הפנימי או איך אני מגדיר לו שיעבוד איתו . תמונה לדף שבו נתקעתי : צריך עזרה דחוף , אודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-