תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים,אם לא אשמח להעברה למקום הנכון.. יש לי תרגיל שאני לא מצליח לפתור-אני צריך להזין 3 אינטגר'ים ב3 טקסטבוקסים,ללחוץ CALC ולראות- המספר הכי גדול האם המספר הכי גדול מבין ה3 הוא תוצאת החיבור של 2 האחרים האם המספר הגדול הוא תוצאת ההכפלה בין 2 המספרים האחרים אני עושה אותו בwindows app ולא בקונסול. קצת עזרה עם הקוד,נתקעתי קצת בנתאים של הIF ELSE וזה לא כל כך יוצא לי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי אותו מהנושא שהיה פה עליו, וזה לא עובד לי על הווינדוס XP. מה צריך לעשות?...
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום! יש לי השנה בגרות פרוייקט בJAVA וחשבתי לבנות תוכנה כמו TEAMSPEAK שמובססת VOIP אבל אני לא כל כך יודע מאיפה להתחיל ואיך לשלב VOIP בתוך JAVA מישהו יכול בבקשה לעזור/לכוון אותי איך להתחיל ולהשתמש בVOIP תודה לעוזרים הבנתי שאני צריך להשתמש במקודד VOIP.... מישהו מכיר אחד כזה שעובד עם JAVA??
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, כתבתי משהו פשוט וזה נתן לי שגיאה מישהו ויודע מה הבעיה? הנה תמונה של מה שכתבתי ושל ההודעה: http://img69.imageshack.us/img69/9445/o0i4.jpg
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי תרגיל שבו אני אומר ליצור N דליים שקיבולתם אקראית בין 0 ל 10 ליטרף עכשיו הגעתי לקטע שבו אני נתקע שצריך למלאות את הדליים בכמויות מים אקראיות, שלא יהיו גדולות מקיבולת הדלי. עכשיו אני יודע שבשביל למצוא את קיבולת הדלי אני צריך להשתמש ב-getCurrentAmount() השאלה שלי האם אני צריך להשתמש בלולאת while ולמלאות את הדלי כל עוד הCapacity לא גדול מהתכולה תודה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי עבודת קיץ ואחת המשימות היא "סיבוב האובייקט ב- °90 או °180 או °270": משימה I - אובייקטים וגרפיקה 1. הגדר/י אובייקט חדש, המורכב מאוסף של לפחות 7 צורות גיאומטריות , למשל בית. 2. האובייקט יכלול את הפעולות הבאות: הזזת האובייקט למיקום ידוע חדש. הזזת האובייקט במרחק מסויים מהמיקום הקודם. הפעולה תקבל שני פרמטרים dx ו- dy. העתקת האובייקט למיקום חדש. סיבוב האובייקט ב- °90 או °180 או °270. פעולה המקבלת שני אובייקטים , מחזירה 'אמת' אם שניהם זהים , אחרת מחזירה 'שקר'. בונוס: הגדלת/הקטנת האובייקט לפי קנ"מ (scale ) מסויים. 3. נתונות הצורות גיאומטריות הבאות: ריבוע – Square. · מעגל – Circle. · קו – Line. משו…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
איך מכניסים תוכן של תיבת טקסט לStream לצורך שמירה בעזרת saveFileDialog?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
היי. אני רוצה ללמוד איך לבצע QA על מכשיר מסויים. הבעיה היא שרוב המדריכים באינטרנט מתבססים על בדיקת תוכנה. מביאים לי דוגמא של "בדוק כניסת Login" או "בדוק רכישה באינטרנט". להבנתי תחום זה נקרא Test case. הבעיה היא שאני צריך ללמוד להכין בדיקת QA למכשיר, ואני לא יודע איך לגשת לזה. אשמח אם מישהו יכוון אותי איך נקרא התחום הזה ומה לרשום במילות המפתח בחיפוש על מנת למצוא את מה שאני מחפש. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בכל שפה יש לי תמיד בעיה לקלוט מחרוזת שאני לא יודע מראש את גודלה. אני רוצה לקלוט מהמשתמש מחרוזת אבל אני לא רוצה לעשות זאת ע"י קליטת תותו ואם אני יגדיר מערך של תווים אז תמיד הקלט של המחרוזת יכול להיות יותר ארוך מזה, אז מה עושים, למישהו יש הצאה? בנוסף, אני מעוניין לקלוט מקובץ. הקובץ מסודר כך שיש מחרוזת ובין כל מחרוזת יש רווח אחד ובסוף יש סוף שורה. אני קולט תו תו ומכניס אותו למין BUFFER. (זה בגלל שאני רוצה לקלוט מחרוזת מחרוזת שכל אחת נמצאת באותה שורה ומופרדת ברווחים). האים יש פונקציה שקולטת עד רווח? (מתוך קובץ?) תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני רוצה ליצור איזה בסיס נתונים של שחקני cs כאשר לכל שחקן יש מספר משלו ושתיהיה אפשרות להכניס לדוגמא מיספר עים שם של שחקן ושנניח כעבור חודש אני יקיש את המיספר והוא יתן לי את השם של השחקן ושתיהיה גם אופציה להוסיף לאותו מיספר כמה שמות של שחקנים ולעדכן את הנתונים וכאשר אני יעשה חיפוש על המספר המסוים הוא יתן לי את שמות השחקנים שמשתמשים במיספר זה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה RUN התוכנה יוצאת ישר כשההרצה מסתיימת איך אפשר לגרום ל הודעה "press any key to continue " להופיע? אין לי כח לעשות READKEY לכל קובץ שאני עובר עליו..
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
קוד: <table border="1"> <tr> <td><b> כותרת ראשונה </b></td> <td><b> כותרת שניה </b></td> <td><b> כותרת שלישית </b></td> </tr> <tr> <td colspan="2" rowspan="2"> עמודה ראשונה </td> </tr> <tr> <td> עמודה ראשונה </td> </tr> </table> ----------- מה הסיבה שמה שיוצא לי הוא כמו במצב הראשון כשאמור לצאת המצב השני?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מחפש אתר עם שאלות במחשבים שקשורות לאלגוריתמים. למשל משהו בנוסח של אולימפיאדה במחשבים או שאלות של ראיון עבודה רק שחשוב לי שיהיה עם פיתרונות. אפשר גם באנגלית. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש בן אדם שיודע להעביר למחשב תוכנת משחק שצרובה על לוח אם שנמצא בתוך מכונת משחק. יש איזה חבר לאבא שלי בשם ג'ורג'. הוא מחפש מישהו שיוכל בדרך כלשהי להעביר לו למחשב (לתוך ווינדוס) את התוכנת משחק הצרובה על הלוח אם שנמצא בתוך המכונה. לתוכנת המשחק קוראים בינגו. זו תוכנה ספציפית שלא ניתן להשיגה ככל הנראה באינטרנט. לפי מה שהוא אמר לי, מתכנתי מחשבים צריכים לדעת איך לעשות את זה. בלוח אם הזה יש eeprom, שזה שבב לפי ידיעתי. אל הלוחם אם הזה מתחברים עוד שני לוחות אם קטנים יותר. הדגם של האיפרום הזה הוא: m27c4002. הדגם של המכונה הוא: aristocrat mk6/mvp-540 הוא סיפר לי על מתכנת מערכות בשם: ECU Programmer - Elnec Beeprog Programmer. דרך המתכנת הזה והסריקה שלו ניתן להעביר את …
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז לאחר שאתמול עזרו לי פה(לא זוכר ת'שם-אבל המוןןן תודה) אז יש לי 2 בעיות חדשות ב-C אבל הבעיה הפעם היא-שאני לא יודע איך "לתקוף את הבעיה" כי לדעתי הן יותר קשות מהקודמות. והרי השאלות: 1.כתוב פונקציה המקבלת שני פרמטרים כפורמט YYMMDD. הפונקציה תחזיר את ההפרש בין שני התאריכים בפורמט YYMMDD עכשיו הערות שלי-אפשר להשתמש פה או ב-INT או ב-CHAR. אבל הבעיה היא-שזה ראסמי צריך להיות תאריכים אמיתים-כלומר אין הנחה כזאת שלכול חודש 30 יום אלא אמיתי אמיתי.למשל פברואר-28 יום. אני חשבתי על SWITCH CASE אבל לא יודע איך כ"כ איך. 2.כתוב ותוכנית המדמה התפתחות אוכלוסיית ייצורים.תחום המחיה של היצורים הינו מטריצה בגודל 25X25 . כאשר כול תא במטריצה יכול להכיל לכול היותר יצור אחד בלבד. אוכלויסיית היצורים…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי קוד ששולח אימייל בASP והוא עבד לי בערך לפני חודש... וכשניסיתי בימים האחרונים הוא לא פעל. ניסיתי את שני הקודים האלו: Set myMail=Server.CreateObject("CDO.Message") myMail.Subject="תודה שנרשמת (פרטי משתמש)" myMail.From="myMail@myDomain.com" myMail.To=request.form("mail") myMail.HTMLBody = "<html><body dir=""rtl""><h2>תודה שנרשמת ל </h2><br /><h3>פרטי משתמש:</h3>...</body></html>" myMail.HTMLBodyPart.charset = "Windows-1255" myMail.Send set myMail=nothing וגם את זה Set myMail=Server.CreateObject("CDO.Message") myMail.Subject=Request.Form("title") myMail.From="myMail@gmail.com" myMail.To=Reques…
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מסיים שירות צבאי בעוד כשבועיים ושנה לאחר מכן אתחיל לימודי הנדסה. את הזמן הזה רציתי לנצל ללימודי פיתוח תוכנה. הייתי בכמה מקומות והתרשמתי שהנכון יהיה ללכת על .NET. כרגע אני מתלבט בין כמה מכונים ומכללות: hackeru john bryce הטכניון מכללת רמת גן Interbi מישהו יכול לתת לי המלצה חיובית או שלילית על אחד מהמכונים? אני מחפש בעיקר מידע על רמת הלימודים, יחס, התייחסות של מקומות העבודה לתעודה כזו או אחרת.. בנוסף, הומלץ לי בפורום אחר לנסות ללמוד לבד, האם זה אפשרי? האם אכן רוב המתכנתים עשו זאת בעצמם? והכי חשוב, האם מקומות עבודה לא דורשים תעודה ממכון כלשהו או תעודת הסמכה ממייקרוסופט? תודה רבה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עזרה ביצירת סקריפט לשינוי ה ADMIN LOCAL למחשבים תחת אותו דומיין
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. אני לומד להשתמש ב ASP.NET , ויש לי DataTable ב C# ואני רוצה ליצור ממנו טבלה של HTML מחלק מהנתונים שיש לי ב DataTable את זה הייתי עושה פשוט באמצעות Loop של for שירוץ לאחר פתיחת ה table בHTML לפי מספר השורות בטבלה של הנתונים וישתול <tr>ים ו <td>ים עם הנתונים של אותה שורת הנתונים ב DataTable (ככה לפחות השתמשתי בטבלאות נתונים בPHP) עכשיו הקטע המוזר הוא - שזה לא נותן לי לכניס קוד של C# לתוך ה table ב HTML , בכל שאר המקומות בקוד HTML ה VS נותן לי לשים שורות של קוד באמצעות <% %> אבל ברגע שאני מכניס את זה לתוך אחרי פתיחה של <table> ולפני הסגירה של ה</table> הוא לא נותן לי לשים קוד של C# אם לא עושים את זה ככה - אז איך עושים את זה שאלה שניה - אני וח…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך ליצור תוכנה שתוכל להדפיס נקודות על המסך (כאילו המסך מישור מתמטי עם 2 קורדינטות). אשמח לעזרה בקשר לאיך עושים את זה. מעדיף לתכנת ב-JAVA. תודה. עריכה: אפשר גם C#. יש לי את Microsoft Visual C#.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, איך אני מחשב לוג של מספר ב- ++c , איזה פונקציה עושה את זה ? באיזה ספריה זה נמצא ? ועל איזה בסיס הלוג (2 או 10)? תודה רבה, ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הקוד הפשוט הבא : hobbit(sam). hairy_feet(bilbo). loves_food(frodo). hairy_toes(frodo). hobbit(X) :- hairy_feet(X), loves_food(X). hairy_feet(X) :- hairy_toes(X) עכשיו אני רוצה להבין בבקשה את התהליך שמתבצע בכל אחד מהשאילתות הבאות בבקשה: hobbit(bilbo) hobbit(sam) hobbit(frodo) hobbit(X) תודה רבה..
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שאלות דיי פשוטות אני מניח : 1. נניח שיש לי סטרינג שהוא שהוא בעצם מספר (123456) , איך אני עושה המרה לINT ? או שאני רוצה לקחת רק את 3 בתור INT? 2. איך אני לוקח איבר מהסטרינג והופך אותו לCHAR בודד? 3. איך אני ממיר CHAR ל INT ? ש- a שווה ל97 אם אני לא טועה ולהפך. תודה
-
- 3 תגובות
- 14.8k צפיות
-