תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
מנשמע אנשים. יש לי רעיון לתוכנת ציור בפורמט שאני מאוד מאמין בו. מה שיגרום לתוכנה לבלוט בניגוד לשאר התוכנות זה לא כלי הציור שבה, שמן הסתם לא יוכלו להתחרות בתוכנות כמו PAINTER או PHOTOSHOP בגרסא שאנחנו ניצור, אלא דווקא הממשק. יותר מזה אני לא אגיד כאן. אם מישהו חושב שהוא מסוגל לעמוד באתגר הזה, ליצור תוכנת ציור שתעבוד כמו שצריך (אני לא חושב שחסרים רפרנסים לדברים דומים שאפשר לעבוד מהם), והוא יכול ליצור ממשק דמוי PICASA VIEWER, אשמח לחבור איתו ולהרים את הפרוייקט. אני אחראי לרעיון ולצד הגראפי. אני רק צריך מישהו שיוכל לבנות את המנוע של הכל. hakushinkan(a)gmail . com
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אני עובד על פרויקט מסוים כבר זמן רב, ובקרוב אני אצטרך לכתוב את ה- BL\DAL שלו כמו שצריך. אני בונה איזושהי אפליקציה אינטרנטית שעובדת דרך Web Service עם שרת PHP Apache שכותב\קורא מ - MySQL DB. הצלחתי ליצור קשר בין שלושת הצדדים (Client-PHP-DB) אבל האפליקציה שלי צריכה להיות בנויה כך שתוכל להתמודד עם מספר גדול של משתמשים ובשביל זה אני צריך לשפר אותה ולהבין כמה דברים - 1. איך לנהל Connections ל- DB ככה שיוכל להתמודד עם נניח 100-200 משתמשים בו זמנית ולהחזיר להם תשובה במהירות. 2. איך לנהל Sessions. אני חושב שאני חייב לנהל Sessions כמו שצריך כדי שאני אוכל גם לנהל Connections בצורה נכונה. בנתיים השרת הוא פחות או יותר רק Web Service שמקל קריאות מה- Client ובד"כ מעביר אותן הלאה ל-…
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריכה לממש את הפונקציה public static String bigNumbersAddition(String n1, String n2) אשר תקבל שתי מחרוזות ותבדוק האם המחרוזות מכילות מספרים בלבד. במידה והקלט לא תקין על הפונקציה להחזיר null במידה והקלט תקין עלי להמיר את המחרוזת למערך של תווים ע"י שימוש בפונקציה toCharArray. עם שתי לולאות בדקתי אם המחרוזות מכילות אכן רק מספרים . במידה והקלט באמת תקין אני צריכה להחזיר מערך של תווים. הבעיה היא שכאשר אני משתמשת בפונקציה toCharArray ואני רוצה להחזיר בסוף הפעולה את המערך זה רושם לי שאי אפשר להפוך מchar ל string. מישהו יודע אולי מה הבעיה בקוד שכתבתי ? תודה מראש !!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת אני צריך מדריך לVISUAL STUDIO 2005 לחלק של ה VB שבו ולעבודה עם SQL תודה אני מוכן אפילו לקנות ספר תמליצו לי על ספר טוב ואני יקנה אותו (חובה שיהיה בעברית )
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצרתי פרויקט בJAVA המכיל 5 חלונות (חלון ועוד ארבעה פאנלים הנמצאים בו) בכל חלון אני מקבלת ההערה כזו: מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, אני לומד asp.net ולמדתי באוניברסיטה הפתוחה JAVA ועשיתי מספר מעבדות ופרוייקטים, וכמו כן C בתיכון. רציתי את עזרתכם בהבנה, גם להבנה עצמית, וגם לאיזה פרוייקט קטן שאני עושה, מתי עליי להשתמש בצורה כזו, ומתי בצורה כזו, למשל, במקרה שלי, תוכנה לרישום פרטים של אורחים בבית מלון, האם חכם יותר, ולמה, לבסס מערכת כזו כבראוזר בייסד? או האם לייצר אותה כEXECUTABLE? מאגר המידע ישמר כXML מכיוון שאין צורך בגישה מרחוק כרגע, יכול להיות שיהיה צורך לעוד מחשב לקבל גישה. האם מה שיניע אותי הוא האם קיים צורך בגישה למחשב/ים נוספים? האם תוכנה מקומפלת נותנת ביצועים טובים יותר מאינטרפרטציה של דפדפן? תודה רבה על עזרתכם!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו.. יש לי פרוייקט לעשות אתר לבצפר HTML ASP וJS עשיתי טופס הרשמה לאתר שמופנה לקובץ ASP .. ובבצפר הכל עובד סבבה.. הוא מכניס את מה שרשמתי לDB (אני עובד על IIS ד"א וגם בבצפר.) אבל אצלי במחשב כל טופס שצורך הכנסת נתונים או מחיקת נתונים מהדאטה בייס(טבלה בDB) אומר Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Operation must use an updateable query. אבל הצגת נתונים מהטבלה בדאטה בייס הוא מאפשר יכול להיות שיש בעיות הרשאה... אבל אני לא יודע איך לאפשר את זה.. תודה רבה רבה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
התכנות יהיה בפייתון אם זה משנה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך ספריה בשפת C שתאפשר לי להתחבר ל FTP + שליחה של קבצים? או כל המלצה על אך לעשות את זה תודה .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה שלי צריכה להעביר אצלה בעבודה הרצאה של חצי שעה על נושא תכנותי כלשהו, עדיף משהו שקשור לג'אווה. הכוונה היא לאיזשהו נושא תכנותי מתקדם (כמו Class Loader) או כל מיני חבילות שימושיות (כמו hibernate, easymock וכד'). אשמח לרעיונות. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה התקנתי Visual c++ 2010 Express edition התוכנה היא חינמית . ניסיתי לפתוח פרוקייט חדש וכמובן להיעזר ב MFC Application אך הוא לא נמצא אני כבר מחפש כמה שעות איך אני מוריד את זה ומוסיף לסביבה ? מישהו יודע איך ? אני יכול להוריד את גירסאת ה ULTIMATE אבל זה מחייב רשיון לאחר כ 90 יום והרשיון טיפלה יקר
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו פה מכיר מהדר שדומה ל IDE? אני צריך לתכנת מעבד מסוג ATMEL 89C5131 וה IDE משגע אותי איפה אפשר למצוא מדריכים ל C (לא בסיסים של לכתוב HELLO WORLD)? אנחנו משתמשים ב C לתכנות שלו אבל לא למדו אותנו C (למדנו רק C# ו JAVA) אין הרבה הבדל אבל אני לא יודע איך כותבים את הפקודות תודה רבה למי שיוכל לעזור
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה להסיר תצוגת DIV , שה- id שלו: divTopAd והוא נמצא בתוך iframe הנה הקוד: (וזה לא עובד! זה לא מסיר את ה DIV) אשמח לעזרה :-) <iframe src="http://www.inn.co.il/My/Calendar/" width="1000" height="1000"></iframe> <script type="text/javascript"> document.getElementById('divTopAd').style.display = 'none'; </script>
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לומד באוניברסיטה קורס C. לפני זה כבר ידעתי C# ושם לא היו כל מיני בעיות עם הקלט. ב- C יש בכל מיני קומפיילרים שונים כל מיני אזהרות על פונקציות קלט. לדוגמה, בקומפיילר של מיקרוסופט (Visual C++) יש אזהרה על הפונקציה scanf. בקומפיילר GCC יש אזהרה על הפונקציה gets. אני מבין שב- C++ משתמשים ב- cin, אבל אני כרגע בקורס לא יכול להשתמש בפונקציה הזאת. אז רק רציתי לדעת באיזו פונקציית קלט הכי כדאי לי להשתמש כדי לקלוט מספרים (scanf?) ובאיזה כדאי לי למחרוזות(gets?)? ראוי לציין שכרגע אני משתמש בפונקציות שרשמתי בסוגריים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש סקריפט שיהיה מן סטופר אחורי של ימים ,שעות ושניות לתאריך מסויים כלומר אם אני אכוון אותו לתאריך 21.5.05 אז הסטופר ירות אחורה, עם שניות שעות ימים וחודשים. בבקשה תעזרו לי- אני צריך את זה כמה שיותר מהר בתודה מנור
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שוב שלום לכולם, התבקשתי במסגרת קורס מבוא לתכנות לכתוב תכנית שיש לה ארבע פונקציות הראשונה מאתחלת מערך חד ממדי בעל עשר מקומות. ואז כל אחת מהפונקציות עושה משהו אחר השנייה מדפיסה ערך מינימלי\מקסימלי במערך. השלישית מוצאת ערך ומדפיסה את מיקומו. והרביעית מאפסת את הערכים הזוגיים במערך. המטרה היא לכתוב לכל אחת מהאופציות פונקציה משלה ובתכנית הראשית לקרוא להן לפי הצורך. הבעיה: אני לא מצליח לאתחל את המערך. כתבתי פונקציה אשר מזינה ערכים (scanf) לכל אחד מערכי המערך אבל בפונקציה הראשית אני לא מקבל את הערכים האלו ובמקומם מקבל זבל. יש דרך שפונקציה תחזיר מערך? או דרך אחרת לגרום לזה לקרות? הקוד: #include <stdio.h> #define num1 10 int arr[num1]= {}; int choice, i; vo…
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום! לא מזמן התחלתי ללמוד sql(בתוכנת mysql).נתקלתי בבעיה בכתיבת השאילתה הבאה: הצג את כמות החלב המירבית שהניבה פרה ברפת ואת קודי הפרות שהניבו כמות זו כאשר בסיס הנתונים הוא: cow(name,id,age) milk_product(cow_id,amount) כתבתי את השאילתה הבאה: select id,max(amount) from test.cow,test.cow_prduct; where cow_id=id group by id אבל אני מקבלת id אחר ולא של הפרה שהניבה את הכמות המקס' תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל ללמוד JAVA, אבל אני לא מוצא מקור שממנו אפשר ללמוד מסודר ובצורה נוחה.. באתר של Java/Oracle הכל זבל, מבולגן מאוד. מישהו יכול להביא לי בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש דוגמה לתכנית בשפת c לחישוב שטח מתחת לפרבולות בשיטת קירוב רימן (מלבנים) האם אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני צריך לכתוב פונקציה שמקבלת מספר של לקוח (STRINGׂ) וגם את מספר החודש שהמשתמש בחר אשמח לעזרה איתי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע האם וכיצד ניתן לאפס את שדה מסוג "מספור אוטומטי" במסד נתונים אקסס ?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום , אני מנהל בלוג מסויים והתקנתי עליו reCAPTCHA אך עדיין מקבל תגובות SPAM מה יכולה להיות הסיבה האם ישנו איזה כלי שיכול לאתר איפה התקלה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני בונה אתרים יש לי נתיב במחשב שבו אני צריך להתייחס רק לחלק ממנו הנתיב נראה ככה @"D:\Invoices\01" איך אני מתייחס רק ל-"01" ובודק ומכניס אותו לתוך משתנה כדי שאני יכול להשתשמש בו. אני כותב את התוכנה ב-c# תודה על העזרה. איתי
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכם חברה, אני חיפשתי המון למצוא מפה של מדינות של כל העולם , העניין הוא שאני רוצה שכאשר אני מעביר את הסמן של העכבר של מדינה מסויימת , יקפוץ חלון כזה שיש בו מידע על אותה מדינה.. איך אפשר לבנות מפה כזאת כלומר (PHP , HTML...) או האם למישהו יש רעיון איפה נמצא דבר כזה אני פשוט לא יודע איפה להתחיל.. אני צריך עזרה שלכם תודה , שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-