תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לבנות פונקציה שתשנה ותחזיר את המיקום של פוינטר בקובץ. בניתי פונקציה אבל קיבלתי ארור מוזר אשמח אם תוכלו לעזור לי לתקן אותו: void del(FILE *fin,char *name) { struct book b; char name2[80]; fseek(fin,-sizeof(b),SEEK_CUR); fread(&b,sizeof(b),1,fin); strcpy(name2,b.name); search(fin,name); fwrite(&b,sizeof(b),1,fin); search(fin,name2); } void* search(FILE *fin, char name[]) { struct book b; rewind(fin); do { fread(&b,sizeof(b),1,fin); fseek(fin,( b.indexName)*sizeof(b),SEEK_SET); } while( strcmp(b.name,name)!=0 && b.indexName!=-1 ); if(b.indexName==-1) puts("there is no such book"); fseek(fin,-sizeof(b),SEEK_CUR);…
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
תוכנית קטנה שהכנתי שעושה ברוט פורס לאתר http://canyoucrackit.co.uk הייתה כתבה על זה בYNET , משהו עם המודיעין הבריטי. למי שיש משאבים וזמן יכול לנצל את זה כדי למצוא את הסיסמה, נשארו רק 3 ימים, אז גם צריך המןו מזל. בהצלחה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתבו תוכנית הקולטת מהמשתמש אות אנגלית קטנה ומדפיסה משולש אותיות באופן הבא: בשורה הראשונה תופיע האות a , בשורה השנייה הרצף aba , בשורה השלישית הרצף abcba וכך הלאה עד שבמרכז השורה האחרונה תופיע האות שנקלטה. לדוגמא עבור הקלט d יודפס: a aba abcba abcdcba אשמח אם תפתרו לי את זה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
כשאני עובד עם collection כמו List, מה שקורה שכל הגולשים משתמשים באותו collection . ואני מעוניין שה collection יהיה לכל גולש, לשם חישוב מסוים ששייך רק לגולש ספיציפי. וכל גולש, יכול לחשב עם ה collection ששייך לו. אז ניסיתי להשתמש ב session, להכניס את ה collection לתוך משתנה session. אבל כשבדקתי אם זה עובד, לא נראה שזה עובד פר גולש, כפי שציפיתי. נראה לי שעדיין כל הגולשים משתמשים באותו collection. בכל אופן צירפתי קובץ, שבו חלק מהקוד שלי. שימו לב למשל לדגש בצהוב, האם זו דרך נכונה?? אם לא, אז מהי הדרך לעשות את זה, שה collection יהיה פר גולש?? תודה לעונים נכונה... שריה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במידה ויש לי שני רשימות שונות ששלחתי אליהן להוספה את אותו אובייקט, במידה ואעדכן את האובייקט איפשהו בתכנית אז הוא יתעדכן אוטומטית בשניהם ,נכון ?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
לא ידעתי איזה פורום הכי מתאים לשאול בו את השאלה, בכל אופן, המטרה היא בסופו של דבר לתכנות. הרבה אתרים מכילים מנגנון כלשהו שמתייחס לכתובת האייפי של הלקוח (כגון אתרי הורדות שמונעים ממך להוריד שנית ע"י האייפי עד תום פרק הזמן שהם הקציבו) רציתי לדעת, אם לדוגמה בכיתת מחשבים (כזאת שיש בבתי ספר,מכללות, אוניבסיטאות) כאשר מעל כל חיבורי האינטרנט בכל מחשב יושב ראוטר מרכזי שמתקשר עם ה"עולם שבחוץ" (ה-WAN) - האם כאשר כמה משתמשים באותה כיתה נכנסים לאותו אתר כמו שתיארתי בדוגמה, אתר הורדות או כל אתר אחר המנהל מנגנון שמתייחס לאייפי כפרמטר, כל אחד מוצג לאתר כלקוח שונה או כאותו אחד? דבר נוסף - לדוגמה יש לי אתר שבו אני מספק משתמש ואני רוצה שלא יהיה אפשרי שיהיו כמה לקוחות שעובדים עם אותו משתמש ב…
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום קרובת משפחה מעוניינת שמישהו יקים עבורה אתר. לא מדובר באתר מורכב במיוחד, הוא צריך לשמש כסוג של כרטיס ביקור שיציג אותה ואת העבודות שלה. כמובן שהעבודה היא בתשלום. רציתי לדעת מה טווח המחירים לעבודה כזאת ואם מישהו יודע לאן לפנות? תודה ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, קודם כל, רציתי לדעת אם הקליטה שלי של מערך TCHAR מTEXTBOX נכונה: SendDlgItemMessage(hwnd, 6, EM_GETLINE, (WPARAM) 0, // line 0 (LPARAM) Name); בנוסף, רציתי לדעת איך אני יכול להדפיס מערך של TCHAR לתוך TEXTBOX.ודבר אחרון, איך אני יכול לקבל את הגבולות של החלון שלי, וליצור גדלים יחסיים (עם כפל או חילוק בקבועים).תודה רבה לכל מי שיעזור עריכה:הצלחתי לקלוט את המערך TCHAR מתוך TEXTBOX1, אבל הבעיה שבנוסף למה שאני כותב יש במערך זבל, ואני לא יודע איך להיפטר ממנו...איך ממירים TCHAR לCHAR, ולהפך, ובנוסף איך מדפיסים CHAR. עריכה 2:יש לי בתוך קובץ sturcts שבנויים מchars, איך אני יכול …
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי, השאלה שלי היא טיפל'ה מורכבת אך מאוד נקודתית. אני מפתח יישום אינטרנטי שחלק מהעבודה שלו הוא לפרסר 10 (בערך, משתנה) אתרים (משתנים מפעם לפעם) ולהוציא מהם את כל תגי הלינקים הקיימים ולפלוט אותן למשתמש (כל ה a href למיניהם). עבדתי בהתחלה עם PHP וזה לקח נורא הרבה זמן.חשבתי לעבור לשפה שתומכת Multi Threading ואולי לחסוך זמן יקר? אז ככה: א. האם עבודה באמצעות Multi Threading לפירסור דפי האינטרנט תקצר את זמן העבודה של היישום? אם כן, בכמה? (מבין שאי אפשר לתת תשובה ממשית.. אבל בערך) והאם זה משתלם? באיזה שפה רצוי להשתמש? אני מניח ש-ASP.NET C#? או אולי בכלל סקריפט PYTHON או משהו? הדגש הוא על מהירות. זה באמת הכי קריטי.. אני צריך את הדרך והשפה שתציג לי את התוצאות בצורה הכי מהירה! תוד…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מי שיוכל לעזור לי להבין את זה אני אשמח מאוד בתרגיל אני צריך לכתוב פונקצייה שבודקת אם מחרוזת אחת היא הסוף של השנייה לדוגמא ASDFG וDFG. לא הבנתי איך אני מקדם את הכתובת בפויינטר ואיך אני קורא לפונקצייה מהתוכנית הראשית (עם & או בלי או מה שלא יהיה) זה הקוד של הפונקצייה #include<iostream> #include<string.h> using namespace std; void strend(char* s, char* t) { int len,len2,cheakfrom,i; len=strlen(s); len2=strlen(t); cheakfrom=len-len2; for(i=(*s+cheakfrom);i<len;i++ ) if((*s+cheakfrom)==*t) cheakfrom++; *t++; if(cheakfrom == len) cout<<"ok\n"; else cout<<"no\n"; }
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
קיבלתי תרגיל לבנות תוכנית בג'אווה שמאפשרת לי לצייר ריבועים בגרירה של העכבר(בדומה לצייר) הבעיה שלי היא שלמרות שנתתי לו את הפקודה me.getX() הוא לא מקבל את הY/X המדוייק ומצייר את הריבוע ליד. למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
להכנס ולראות את הסרט. משהו כמו מגהוידאו, יו טוב. באיזה שפת תוכנה צריך להשתמש? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי database מסויים ובאחת הטבלאות יש לי 12 שדות. אני עושה query שמחזיר לי את כל השדות: public IQueryable allmovies() { var sratim = from seret in dataBase.Movies orderby seret.MovieName select new { seret.MovieID, seret.MovieName, seret.MovieTypeID, seret.Copies, seret.Summary, seret.Year, seret.Lenght, seret.CountryID, seret.MoviePicUrl, seret.TrailerUrl, seret.Active, seret.DateAdded}; return sratim; } כאשר אני קולט את התוצאה מהפונקציה ע"י: IQueryable movies = vid.allmovies(); איך אני בדיוק אמור לראות את כל השדות שיש לי בטבלה ב-database ? (כשאני נכנס עם דיבגר ל-movies אני לא רואה אותם)
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם עובד על מערכת שכוללת חיבור מד המשקל הבייתי למחשב. הרעיון שכל יום נשקלים והנתון נאגר במחשב ותוכנה מנתחת את הנתונים ומציגה בדרכים שונות.. שאלתי היא: איזו שפה מתאימה יותר לפרוייקט כזה? (מתאימה= ידידותית למתחילים, כמה שיותר גרפית, תואמת למערכת הפעלה windows) תודה למשיבים
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה ליצור אופציה\תוכנה \ WEB של חיפוש לפי משתנה שיחזיר לי ערכים מאתרים שונים . יכול להיות בצורת אפליקציה יכול להיות גם כאתר אינטרנט . בגדול לרכז את הנתונים שמתקבלים בכל חיפוש ולהציג אותם בצורה שאני יסדר אותם . למישהו יש רעיון איך אני יכול להוציא את זה לפועל ? באיזה שפה הכי טוב לכתוב דבר כזה ? זה למטרה אישית ולא למטרה פרסומית\שיווקית\כלכלית . אין לי בעיה שהנתונים יוצגו אפילו בקובץ אקסל או ACCESS העיקר שיוחזרו הנתונים הרלוונטיים . יש לי רקע בתכנות אבל אני צריך כיוון ועזרה תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם קוד jquery שכתבתי, הקוד עובד. אבל הבעיה היא כזאת: בכל פעם שיש קליק בתוך ה#main-wrapper (שהוא בעצם כמעט כל הDOM), נידרש זיהוי האם ישנה תכונה של contenteditable. אם יש (contenteditable == 'true'), פועלת פונקציה שמופעלת רק כאשר הפוקוס מורד מהאלמנט הנבחר, לוקחת את התוכן שלו ומציג אותו בלוג. אז מה הבעיה? שמסיבה שאינה ברורה לי, הפונקציה "סופרת" לי את מס' הקליקים ומציגה בהתאם הודעות ללוג. לדוגמה, בפעם הראשונה שאני לוחץ על <div> כל שהו (ולאחר מכן לוחץ מחוצה לו), אני מקבל הודעה אחת ללוג. בפעם השניה אני מקבל 2 הודעות. אם אחרי זה נגיד אני לוחץ ברצף 5 פעמים, ואחר כך בחוץ אני אקבל 7 הודעות ללוג (2+5). וכן הלאה... אני מעונין לקבל רק הודעה אחת בכל פעם שאני…
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
איך מגדירים לVS2008 שיעבוד עם דפי ASP כלומר שתהיה השלמה אוטומטית לדברים כמו RESPONSE וREQUEST?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! ניסיתי להכניס קישור - HyperLink לתוך שדה בטבלת SQL, מתוך קוד #c. צירפתי חלק מהקוד בקובץ, ראו שם. אכן מופיע הטקסט הרצוי של הקישור בשדה שבטבלה. אבל זה רק הטקסט, ולא קישור! לא יודע איך ממש מסיימים את המשימה, שהקישור יופיע כקישור בטבלה. אני מציג את טבלת ה SQL ב-GridView. אז למעשה, אני צריך שהקישור יופיע ב-GridView. אשמח לעזרה! תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 2 טבלאות (string type) שהם בעצם טבלה אחת מפוצלת, בטבלה הראשונה שם הפריט ובשנייה האחוז שאותו הפריט מופיע ואני רוצה למיין את 2 הטבלאות (יכולים להישאר בתצורה של 2 טבלאות) כאשר המיון צריך להיות לפי האחוז בסדר יורד, איך אני יכול לעשות את זה בצורה חכמה ?
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי תוכנת Winform ובה Listbox שאליה אני מכניס את הקבצים שלי ומריץ אותם, כשאני לוחץ על כפתור ה-STOP אני רוצה שהתוכנה תעצור מההרצה אבל מה שקורה זה שאם אני הולך להריץ יותר מלופ אחד היא עוצרת את אותו הלופ ועוברת לבא בתור ולא יוצאת לגמריי המשתנה count סופר כמה לופים בעצם הרצתי ו-NumberOfLoops זה כמה אני הולך להריץ. מה שקורה כרגע ברגע הלחיצה על כפתור ה-STOP זה שה-CLASS שמריץ את הקבצים (נמצא בתוך ה-FOR ולא צירפתי אותו כי זה לא רלוונטי) מקבל ערך בוליאני שלילי ואז המשתנה ContinuePlay הופך שלילי וזה לא נכנס ללולאה אבל כאמור ללולאה הבאה כן, איך אני יכול להתגבר על זה ? while ((Count < numberOfLoops) && (ContinuePlay)) { for (int i = 0; (…
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום. יש לי דף: <!DOCTYPE HTML> <?php require("auth.php"); require("../constants.php"); ?> <html> <head> <title> TorahForMe.org </title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /> <meta http-equiv="Content-Language" content="he-IL" /> </head> <body> <div style="border: 0px solid black; clear: both; background-color: black; color: white; width: 100%; padding: 2px;"> <?php require("top_menu.php"); ?> </div> <div style=" vertical-align:top; float: left; border: 0px solid black; width: 200px; padding: 0px;"> <?php require("menu.…
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היום גיליתי שהאתר שלי מוצג בצורה מורחבת בגוגל יש אפשרות לשלוט על הקישורים הנוספים המוצגים ? או שגוגל עושה את זה לבד לפי טאגי ה META ? * לגבי טאגי ה META, כרגע האתר מציג כותרת ותיאור זהים, אבל בעתיד אני יעדכן את האתר שימשוך מהמסד נתונים לפי הדף
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני לא יודע כמה אנשים נתקלים בבעיה הזאת- אבל אם משהו אי פעם השתמש בפונקציה include או require וגילה שהוא מקבל רווחים לבנים ולא מוסברים שהוא לא מצליח לסלק- אז הנה הפתרון: http://studentguru.gr/b/solidus/archive/2009/12/30/lt-php-include-gt-strange-extra-white-space-at-the-beginning-of-page.aspx
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי ליצור תוכנית שתחליף את הרקע של המחשב בתמונה שאני אבחר, אבל אני לא רוצה לקרוא לתמונה דרך התיקייה שלה, אלא דרך resource files. השאלה היא איך אני יכול להגיד בתוכנית שאני רוצה לקרוא לתמונה שנמצאת בresources זאת התוכנית שבניתי: #include <Shlobj.h> void main() { SystemParametersInfo(SPI_SETDESKWALLPAPER, 0,L"img2.jpg", SPIF_SENDCHANGE); } מאוד ארוכה ומורכבת אבל היא עדיין לא עובדת לצערי הקובץ img2.jpg נמצא על שולחן העבודה וכדי להוסיף אותו לresource files פשוט לחצתי על resource files כפתור ימיני וadd existing item תודה רבה לכל מי שיעזור!
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
help אני צריך שהתוכנה תעבור על תאריך שינוי אחרון בקבצים/תיקיות שנמצאים בתיקיה ותשלך דוח אם התאריך קטן מ - או/ו גדול.. דוגמה יש לי תיקיה בשם c:\test c:\test\1 תאריך 22/3/12 c:\test\2 תאריך 22/1/12 c:\test\3 תאריך 5/1/11 עז הסקריפט ישלוף דוח על כול התיקיות בהם התאריך קטן בחודש מהיום תוצאה c:\test\2 ו c\test\3 תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-