עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by sese,

הי לכולם אני צריכה שתעזרו לי בכתיבת תוכנית בנושא פונקציות בשפת סי השאלה כך: יש חברה של אוטובוסים מנהלת טיולים לארבע אזורים שונים בארץ החברה קובעת את מחיר כרטיס הנסיעה לפי מספר הנוסעים באוטובוס באופן הבא: מספר נוסעים----מחיר כרטיס לנוסע בודד עד 20------------50 בין21-30---------40 מעל 31-----------30 בנוסף יש עמלה נוספת שהחברה גובה כתוספת על מחיר הכרטיס באופן הבא: יעד--------------תוספת על כרטיס הנסיעה חיפה=1------------5% תוספת ת"א=2--------------30 שיקל תוספת עכו=3-----------------10% אילת=4-----------------50 החברה שומרת עבור כל טיול את הנתונים: מספר טיול, מספר עיר היעד, מספר נוסעים באוטובוס. צריך לכתוב תוכנית העוזרת לחברה לקלוט נתוני הזמנות הטיולים בחודש נתון ותחשב…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ZuBi,

יש דרך לבנות בפסקל בוטים או כל דבר שקשור לאינטרנט ? שמעתי שלשפה אין קשר לאינטרנט בכלל.. ואני די טוב בפסקל ואני לא יודע מה לעשות..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yamamoto,

מאיפה אני מוריד SQL ומה הנפח של התוכנה הזו מה הקשר בין אקסס ל SQL ומדריך גם יעזור תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Dror Arasheven,

אני צריך משהו שיבדוק 3 קבצים שעשיתי לצורך פרוייקט גמר . איפה טעויות וכו' אני די חדש בתוכנה הזאת ואני צריך עין חיצונית בשביל להשתפר בזה .... test 2.rar

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ranzip2,

שלום, אני צריך להעביר מערך של תאים באקסל לתוך מערך ב VB - ז"א: לדוגמא A1:A10 באקסל, לתוך מה שאני מגדיר כך במודול: Dim MyArra (1 to 10) as integer כך שהערכים יקלטו מהתאים. ואחר כך אני אמור להחזיר את המערך לתוך התאים באקסל. מישהו יודע איך לעשות זאת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. השרת שלנו (בחלק מההתקנות), לוקח יותר ויותר CPU עם הזמן. בסופו של דבר הוא מגיע לניצול של 100% CPU וגורם לכל המערכת לעבוד לאט מאוד. כתוב ב-CPP. אחרי ניתוח של קבצי לוג בגודל 15GB (ומציאת המון שום דבר), החלטתי לנסות profiler שיראה לי מה החלק שעובד קשה כ"כ. אני ממש לא מכיר profilers ל-linux, המלצות?

7. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ISK,

שלום!!!! רציתי להודיע שאני מקים קבוצת תכנות ומי שרוצה מכם המתכנתים יכול להצטרף . מי שמעוניין שישלח לי אי-מייל ל: isklein@barak-online.net . תודה , ובהצלחה לקבוצת התכנות

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Homer,

יש לי בעיה בקוד המצורף. המבנה של הרשימה המקושרת יוצר בעיות. האפליקציה purify של IBM מודיעה על זליגת זיכרון. מישהו יודע מה אני לא עושה נכון? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by נעמה.,

זה מה שרשמתי: struct Man { char name[20]; int num; }; איך אני נגשת בתכנית הראשית לאחד מהדות ע"מ לשנות את ערכו?? ניסתי ע"י מצביע מסוג Man ולעשות Man *m; m->numוכו' אבל זה לא עובד. וכםף איך אני קולטת מחרוזת (gets?)??

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם. אני כבר מזה שעה חופר ברשת ולא מוצא איך להזין נתון שהוא מטיפוס smalldatetime. הינה המבנה של היישות. create table Entity1 EntityId int primary key, BirthDate smalldatetime הינה שורת הזנת נתונים. insert into Entity1 values(1, 10/12/2005) וזה נותן שגיאה. אני עובד בסביבה SQL SERVER 2005 EXPRESS אם משהו יודע איך להזין נכון אנא שתפו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. איך ניתן להשיג כתובת URL בפיירפוקס ובכרום בVB6?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום! אני מחפש סקריפט שמעביר לעמוד אחר באופן אוטומטי לאחר מספק שניות שאני אקבע לעמוד אחר שגם כן אני אקבע... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by דוטנט,

הפרק "תבנית הקומפוזיט" הוא השני בסדרה "תבניות". הכתובת: תבנית הקומפוזיט מתארת את המחלקות הנדרשות לבניית עץ אובייקטים. בסרטון דיון בתבנית, דוגמאות קוד ושאלות למחשבה. דוגמאות הקוד ניתנות להורדה. פרטים ראו בתיאור הסרטון ביוטיוב. סרטונים נוספים בערוץ: http://www.youtube.com/user/lidotnet צפיה מהנה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Meir Golan,

אני רוצה להביא את התוכן מאתר חיצוני למשל מ-ynet לעמוד שלי או מכל עמוד חיצוני אחר, מדובר על הכותרת הראשית + ההקדמה שהיא לינק. איך עושים את זה ב-javascript. אני לא רוצה להשתמש ב-plugin. יש למישהו דוגמה?

16. שלום. כאשר אני יוצר מחלקה ובתוכה הגדרתי init עם מילון ריק אז כאשר אני יוצר 2 מופעים חדשים ,אני מצפה שמילון 1 ישאר כמו שהוא, ומילון 2 יהיה משהו בנפרד,אך הוא מערבב מילון 1, עם מילון של 2 (ואפילו דורס את הקיים )... דרישות: mutable. איפה הבעייה ? https://www.dropbox.com/s/v705ft1qqbg0rw4/vec.py

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי אני עובד על אפליקצית Silverlight שממנה משתמש מעלה פרטים טקסטואלים שלו לשרת + תמונת Jpeg. כרגע מימשתי את העלאת הנתונים (בלי התמונה עד עכשיו) דרך PHP Web Service שיושב על השרת שלי ומקבל את הנתונים הטקסטואלים ושומר אותם ל-DB. בשביל להעלות את התמונה עלו לי כמה רעיונות אפשריים - 1. לשלוח את התמונה כמערך של byte[] שיתווסף לאוסף הנתונים שה- WebService מקבל. משם התמונה תשמר כקובץ Jpeg על השרת. 2. לשלוח את התמונה בתוך POST לשירות REST פשוט ונפרד על השרת. האופציה הראשונה עדיפה עלי, כי אני לא אצטרך לדאוג לבעיות בשמירה של התמונה ושאר הנתונים בנפרד, לבעיות בתזמון וכו... העניין הוא שעד עכשיו ניסיתי את האופציה הראשונה, נראה ש-Silverlight שולח את הנתונים כראוי. אבל בצד ה- PHP אני לא…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Mr.wiz,

אני רוצה ליצור איזה בסיס נתונים של שחקני cs כאשר לכל שחקן יש מספר משלו ושתיהיה אפשרות להכניס לדוגמא מיספר עים שם של שחקן ושנניח כעבור חודש אני יקיש את המיספר והוא יתן לי את השם של השחקן ושתיהיה גם אופציה להוסיף לאותו מיספר כמה שמות של שחקנים ולעדכן את הנתונים וכאשר אני יעשה חיפוש על המספר המסוים הוא יתן לי את שמות השחקנים שמשתמשים במיספר זה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם אני צריך לעשות לעבודה בבית הספר אתר ואני מנסה לעשות תפריטים ש"נופלים" למטה כמו באתר הזה.. בג'אווה או CSS אז השאלה שלי היא כזאת, איך אני עושה את זה? תודה רבה לכל העוזרים. אבי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by 3d7,

אני מחפש Tutorial טוב לXML שמיועד למתחילים בתחום עם ידע בתכנות. אני אשמח לקבל המלצה למשהו ספיציפי.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by xjj,

שלום, למאפיין DISPLAY ניתן להכניס את הערכים: INLINE,BLOCK, INLINE-BLOCK, NONE. מה ההבדל בין INLINE-BLOCK ל INLINE? הרי שניהם מאפשרים לאלמנטים אחרים להיות באותה שורה שלהם. מה השימוש ל-NONE? מה ההבדל בין POSITION ל-FLOAT ומתי להשתמש בכל אחד? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. תאריך הצטרפות: 25-10-08 הודעות: 41 ערב טוב חברים יש לי שאלה בשפת C++ שרציתי להתייעץ איתכם ... אחרי שהגדרתי מחלקה ... איך אני עושהאת הקריאה לפונקציה האב , האם דרך פונקצית הבן ורק אחרי זה להגדיר ? נתונה שאלה : ============ . הגדר מחלקה בשם Person שהנה בן של Teacher למחלקה שני מאפיינים : התמחות (מחרוזת), תואר אקדמי (מחרוזת). המקבלת את ערכי הפרמטרים "התמחות" ו-"תואר Constructor הגדר פונקצית חייבת Constructor אקדמי" במהלך ריצה של התוכנית. שים לב, פונקצית התייחסות למאפייני האב. להצגת נתוני אובייקט מסוים. נתוני האובייקט יוצגו Display() הגדר פונקציה בשתי שורות, כל שורה מכילה כותרת המאפיין וערך המאפיין. הפונקציה תכלול קריאה לפונקציה המוגדרת במחלקת האב. התבנית שהתחלתי זה :עלפי דו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. קודם כל שלום . יש לי רעיון לאפליקציה לטלויזיה ואני רוצה לפתח אותה ולהציע אותה לחברות הטלויזיה הגדולות ... עכשיו אני לא מבין בזה כ"כ הרבה חיפשתי קצת באינטרנט על זה לא מצאתי הרבה .. אני ירשום מה שכן הבנתי תקנו אותי אם אני טועה או אם יש משהו להוסיף תודה מראש. אז ככה הבנתי שרושמים את התכנה בשפת c\c++ האם זה נכון? אני יודע c\c++ הבנתי שזה סביבת תכנות של opentv ושאני צריך להריץ את האפליקציה על ממיר debugger שהוא עולה כמה עשרות אלפים .. השאלה שלי אם יש לזה אמולטור שאפשר להשתמש בו במקום לרכוש את המכשיר רק לצורך בדיקת האפליקציה לפני שאני מציע אותה לחברות הגדולות .. אם אפשר עוד מיידע חיוני שיוכל לעזור לי בנושא אני מאוד מאוד ישמח תודה שגב.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, התכנית מקבלת שלושה מספרים שלמים ומדפיסה אותם מהגדול לקטן הבעיה שלי מתחילה כאשר המספרים אינם שונים. אשמח אם תוכלו לכוון אותי לפתרון השאלה הפשוטה הזאת תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by שריה 24,

אני בונה אתר למובייל עם jQuery mobile ורוצה להשתמש בטכנולוגיות של asp.net, כלומר, לשים פקדים, ולהתחבר לבסיס נתונים וכו'... האם יש בעיה בשילוב של ה-asp.net בתוך ה-jQuery mobile ? אם יש למישהו דוגמת קוד משולב, אשמח תודה :-) שריה

דיונים חדשים בפורומים