עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by xjj,

שלום, למאפיין DISPLAY ניתן להכניס את הערכים: INLINE,BLOCK, INLINE-BLOCK, NONE. מה ההבדל בין INLINE-BLOCK ל INLINE? הרי שניהם מאפשרים לאלמנטים אחרים להיות באותה שורה שלהם. מה השימוש ל-NONE? מה ההבדל בין POSITION ל-FLOAT ומתי להשתמש בכל אחד? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. בדגש על קורס טוב בעדיפות רבה בעברית או לחילופין אנגלית לא ברמה גבוהה מדי אני רוצה לנהל מערכת שעובדת בדומה לצאט\ ווצאפ - יש לי קבוצות משני סוגים אחת: קבוצה של טלפונים לא חכמים - שהיו לי את היכולות להתקשר לכולם על מנת להשאיר הודעה, לחבר אותם לאתר שלי - אני רוצה שההקשות שלהם על הטלפון ישפיעו על האתר! וכן שהאתר יוכל לתת להם הרשאה להשפיע או לא ויכל לנתק אותם במקרה הצורך עבור טלפונים חכמים - מערכת הדומה לצאט אך אם אפשרות של נתינת 'תור' - כלומר אחד יפעל והאחרים לא וכמובן השפעה של כל אחד על המערכת שלי תודות!!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by tslil100100,

אני רוצה ללמוד C# אין לי שום ידע על הנושא ואני פשוט רוצה להיות מוכן שאני עולה לכיתה י' למגמה הזאת אני רק רוצה לדעת ידע התחלתי ולהבין את העקרון השאר אני יבין לבד ואם מישהו שיכול להיות מורה שלי זה יעזור לי מאוד!!! תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום חברים, קיבלתי תרגיל בית להתחיל פרויקט מסוים בג'אווה. חלק מהקוד היה כבר כתוב מראש במצגת והיה צריך להעתיק אותו וחלק אחר היה צריך לעשות קצת מחקר ברשת ולהוסיף. הבעיה היא שמיד אחרי שהעתקתי חלק מהקוד מהמצגת, בכל שורה הוא כתב לי ERR (אני משתמש באקליפס). הERR הוא: Syntax error on token "Invalid Character", delete this token שלחתי לחבר ואצלו הוא לא רואה ERR. השאלה אם יכול להיות שהJDK שהתקנתי לאחרונה הוא לא טוב. מצ"ב קובץ מהעבודה כדי שתוכלו לראות בעצמכם. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. תודה מראש !!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by nani121,

אני בוחן אפשרויות ללמוד תכנות אמרו לי ללמוד C# ב .net שיש בזה שוק, וקל למצוא בזה עבודה. מצד שני, אמרו לי שיש כבר מלא מתכנתי C# אז אולי כדאי לי ללמוד JAVA?? אני צריך עצה מאנשים שמבינים ועובדים בתחום. תודה :)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by amitrotem,

שלום, בניתי אתר שמותאם לסלולר, רוחב האתר הוא 320PX. בעמוד ה HTML הוספתי את התגית: <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1"> כאשר אני נכנס לאתר עם אייפון (כל גרסה) האתר נראה בצורה טובה מאוד, גם באייפון 5 שהרזולוציה שלו גבוה (שאני אומר מופיע בצורה טובה אני מתכוון שיש זום). לעומת זאת שאני נכנס לאתר עם GALAXY למינהם, האתר מופיע רוחב של 320PX ללא זום. אשמח לחוות דעת, איפה אני טועה תודה

8. Started by Holy,

בעיקרון מה שאני מנסה להבין זה את הניהול זיכרון של אותה ספריה האם כל תהליך שקורא לספריה הזאת יוצר עותק שלו של כל המשתנים שלה נגיד אני מגדיר משנה גלובלי var האם עבור כל תהליך נוצר משתנה var שונה כלומר אם ה-DLL שלי נראה ככה int var; BOOL APIENTRY DllMain( HINSTANCE hModule, DWORD fdwReason, LPVOID lpReserved ) { if ( fdwReason == DLL_PROCESS_ATTACH ) var = func(); if ( fdwReason == DLL_PROCESS_DETACH ) print var } func פונקציה כלשהי האם כל תהליך שמשתמש ב-DLL הזה ידפיס ביציאה שלו את הערך שניתן לו בטיענה שלו? אותה שאלה לגבי משתנה לוקאלי - כלומר עבור הקוד הבא BOOL APIENTRY DllMain( HINSTANCE hModule, DWORD fdwReason, LPVOID lpReserved ) { int var; if ( fdwReaso…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by almog bar-el,

היי אני חדש בפורום אז תגידו לי אם יש משהוא לא בסדר אם הנושא שפתחתי אני לומד אל מחשבים באופן אצמאי ולכן ליפעמים קשה לי למצוא חומר אז אם מישהוא כאן מבין בתיכנות של מישחקים ו/או דמויות תלת מימדיות כול פיסת מידע תיתקבל בברכה אני מעדיף python+unity3d תודה מראש נ.ב יש לי בעיה של שגיאות כתיב אז סליחה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Tomerb1,

שלום לכולם לאחרונה התחלתי להתעניין בכל התמונות האלה כמו זאת לדוגמה איך זה עובד ואיך מכינים אחת כזאת? [יש גם את התמונה שמקבלת את האיפי מהמחשב ואת סוג הדפדפן וכו'.] אשמח לקבל תשובה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, האם מישהו מכיר תוסף המאפשר לשתף סביבת עבודה של Eclipse דרך האינטרנט ובעצם לעבוד כמה אנשים במקביל על אותו קוד? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by raiman1,

1)נתון הביטוי (x%2) ==0)) || (x<0) מתי ערכו של הביטוי נכון ומתי הוא לא נכון? 2) נתון הביטוי: ((x==0) && (( x>0) || (x==5 מתי ערכו של הביטוי נכון ומתי הוא לא נכון?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by assaf990,

אבל בצורה הבאה: אם נתון 1.1 אז להמיר ל- 1.10 (מדאבל לסטירינג) אם נתון 12.1 אז להמיר ל- 12.10 (מדאבל לסטירינג) כיצד? ניסיתי: Format(num, "##00.00") הבעייה: הוא ממיר 1.1 ל- 01.10 ולא ל- 1.10

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by rosesr,

אני בונה אתר לבצפר בASP ופתאום שאני נכנס לאתר הוא עושה לי: Error Type: ADODB.Field (0x80020009) Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record. מה הוא רוצה מהחיים שלי??? מקודם זה עבד ופתאום זה לא עובד איך אני מתקן את זה? תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by redead,

זקוק לאתרים או אפילו להמלצה על ספרים טובים שאפשר לקנות כדי ללמוד ג'אווה.. תודה..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by guypld,

תוכנית קטנה שהכנתי שעושה ברוט פורס לאתר http://canyoucrackit.co.uk הייתה כתבה על זה בYNET , משהו עם המודיעין הבריטי. למי שיש משאבים וזמן יכול לנצל את זה כדי למצוא את הסיסמה, נשארו רק 3 ימים, אז גם צריך המןו מזל. בהצלחה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by frenzy,

אהלן חבר'ה לפני כמה ימים קיבלתי אימייל מעניין מחברת קומפרייס, משווקת בורלנד בישראל, במכתב הם מציינים את התמחור החדש, ובנוסף חשיפה, תמונת המוצר JBuilder עם אמיר פרץ, בבקשה.. ;D

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Homer,

יש לי בעיה בקוד המצורף. המבנה של הרשימה המקושרת יוצר בעיות. האפליקציה purify של IBM מודיעה על זליגת זיכרון. מישהו יודע מה אני לא עושה נכון? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Mr.wiz,

אני רוצה ליצור איזה בסיס נתונים של שחקני cs כאשר לכל שחקן יש מספר משלו ושתיהיה אפשרות להכניס לדוגמא מיספר עים שם של שחקן ושנניח כעבור חודש אני יקיש את המיספר והוא יתן לי את השם של השחקן ושתיהיה גם אופציה להוסיף לאותו מיספר כמה שמות של שחקנים ולעדכן את הנתונים וכאשר אני יעשה חיפוש על המספר המסוים הוא יתן לי את שמות השחקנים שמשתמשים במיספר זה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by pringles,

שלום אני צריך לכתוב תוכנית שמקבלת אליה מערך מספרים לפי רצון המשתמש והתוכנית עושה בדיקה על המערך ומסננת את המספרים שמופיעים יותר מפעם אחת ולבסוף מדפיסה את המספרים שלא הופיעו יותר מפעם אחת. לדוגמא: משתמש מכניס: 4 5 6 7 4 5 3 2 21 5 6 7 1 9 פלט: 3 2 21 1 9 אני לא מצליח לכתוב את זה מסתבך עם הלולאות תנו טיפ בבקשה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by The Ghost,

אני בונה משחק בVB ואני רוצה לשמור מידע מסוים בקובץ טקסט. השאלה האם יש דרך ליצור קובץ חדש וריק בעזרת פקודות או פקדים בVB?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by McHaifa,

מישהו יודע איך אני מעגל מספר בצורה כללית? כלומר, אני מקבל נתונים, מבצע עליהם כל מיני פעולות ובסוף מקבל מספר אותו אני מדפיס עם 2 ספרות אחרי הנקודה עכשיו אם אני רושם לו בפקודת ההדפסה שידפיס 2 ספרות אחרי הנקודה הוא פשוט חותך אני רוצה שפשוט אם הספרה השלישית אחרי הנקודה קטנה מ5, אז לחתוך. גדולה או שוה ל5 אז להוסיף אחד לספרה השניה אחרי הנקודה מישהו יודע איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי איזה הקדמה לאתר (intro) כזאת שעשיתי עם כמה אפקטים וסאונד וכמובן יצרתי שם כפתור עכשיו אני רוצה שבלחיצה עליו יפתח לי חלון חדש עם עמוד ASP. השאלה איך עושים זאת? האם אני יכול לרשום בלינק של הכפתור פקודה של JAVASCRIPT שתפתח לי את החלון כמו למלשל: <script language="JavaScript"> <!-- function openWin( windowURL, windowName, windowFeatures ) { return window.open( windowURL, windowName, windowFeatures ) ; } // --> </script> ובלינק עצמו יהיה רשום: "JavaScript: newWindow = openWin( 'website.asp', 'website', 'width=780,height=640,toolbar=1,location=0,directories=0,status=1,menuBar=1,scrollBars=1,resizable=0' ); newWindow.focus()" onMouseDo…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by orninyo,

הפונקציה הבאה אמורה לזהות את הזחלן של גוגל למה היא לא עובדת? function is_googlebot() { if (eregi("Googlebot",$_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])){ $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; $name = gethostbyaddr($ip); $host = gethostbyname($name); if(eregi("Googlebot",$name)){ if ($host == $ip) return true; else return false; } else return false; } else return false; } תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. קוד פשוט: <script type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ $("#pac").click(function(){ $("#pac").animate({marginTop: "17px", paddingBottom: "17px", borderBottom: "2px solid white"}, 2500 ); $.post("rpc.php", {u:"genia"}, function(data){ if(data.length >0) { $("#pac_c").append(data); }else{ $("#pac_c").css({overflow: "none", display: "none"}); } $("#pac_c").css({overflow: "auto", display: "block"}); })}); }); יש בעמוד גם סגירה של הscript tag העניין הוא שצריל ללחוץ פעמיים על #pac_c כדי שie יעשה תpost מישהו יכול לעוזר?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים