תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
-
קודם כל שלום . יש לי רעיון לאפליקציה לטלויזיה ואני רוצה לפתח אותה ולהציע אותה לחברות הטלויזיה הגדולות ... עכשיו אני לא מבין בזה כ"כ הרבה חיפשתי קצת באינטרנט על זה לא מצאתי הרבה .. אני ירשום מה שכן הבנתי תקנו אותי אם אני טועה או אם יש משהו להוסיף תודה מראש. אז ככה הבנתי שרושמים את התכנה בשפת c\c++ האם זה נכון? אני יודע c\c++ הבנתי שזה סביבת תכנות של opentv ושאני צריך להריץ את האפליקציה על ממיר debugger שהוא עולה כמה עשרות אלפים .. השאלה שלי אם יש לזה אמולטור שאפשר להשתמש בו במקום לרכוש את המכשיר רק לצורך בדיקת האפליקציה לפני שאני מציע אותה לחברות הגדולות .. אם אפשר עוד מיידע חיוני שיוכל לעזור לי בנושא אני מאוד מאוד ישמח תודה שגב.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה בקוד המצורף. המבנה של הרשימה המקושרת יוצר בעיות. האפליקציה purify של IBM מודיעה על זליגת זיכרון. מישהו יודע מה אני לא עושה נכון? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לצייר עיגול (שמייצג רובוט) ולהראות התקדמות שלו בגרפיקה כאשר הקוד להתקדמות הרובוט כתוב בשפת C. איך אני מתחיל את זה אם אני משתמש בopengl, או ב-directx?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריכה עזרה דחוף! ??? אני אמורה לכתוב תכנית שמתקשרת לאאוטלוק(הצלחתי) ובתוכה לcontacts (אנשי קשר) ועבור כל קטגוריה להדפיס את אנשי הקשר שלה. (כמו שיש אופציה למיון ע"פ קטגוריות) למישהו יש מושג איך אני עושה את ההפרדה בין אנשי בקשר לפי קטגוריה? הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לשלוף הכל בבת אחת.... פליז מי שיודע איך אני ממיינת?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זקוק לאתרים או אפילו להמלצה על ספרים טובים שאפשר לקנות כדי ללמוד ג'אווה.. תודה..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התכנית ממש ארוכה לכן לא אביא אותה כאן, אבל זה הסיפור בקצרה: אני צריכה לקבל מהמשתמש או string או אנטר. אם קיבלתי string - אני צריכה לשנות את הערך של משתנה מסויים למה שקיבלתי. אם אנטר - להשאיר ככה. אני משתמשת בcin. איך אני בודקת את הקלט? אגב, אותה שאלה לגבי int במקום string. תודה רבה ממש לכל מי שיעזור להושיע אותי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השפה בא אני משתמש היא jsp,העבודה הזו היא לבניית אתר לבגרות לבית ספר. השפות האחרות שנמצאות בעבודה: html, css,jsp,mysql,java script. כעת אני מנסה לבנות פעולה שתשנה ערכים במסד נתונים ואני לא מבין מה הבעיה. [ <%@ page language="java" contentType="text/html; charset=windows-1255" pageEncoding="windows-1255"%> <%@ page import ="java.sql.*" %> <%! String connectionURL = "jdbc:mysql://localhost:3306/tomer"; Connection connection = null; Statement statement = null; ResultSet rs = null; %> <%! void connectDB(){ try { Class.forName ("com.mysql.jdbc.Driver").newInstance(); connection =DriverManager.getConnection(connectionURL,"root","root"); statement = conn…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך משהו שיבדוק 3 קבצים שעשיתי לצורך פרוייקט גמר . איפה טעויות וכו' אני די חדש בתוכנה הזאת ואני צריך עין חיצונית בשביל להשתפר בזה .... test 2.rar
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בוחן אפשרויות ללמוד תכנות אמרו לי ללמוד C# ב .net שיש בזה שוק, וקל למצוא בזה עבודה. מצד שני, אמרו לי שיש כבר מלא מתכנתי C# אז אולי כדאי לי ללמוד JAVA?? אני צריך עצה מאנשים שמבינים ועובדים בתחום. תודה :)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי בטבלה שדה שנקרא "בתוקף" המשמעות שלו היא: האם מנוי של לקוח בחדר כושר בתוקף או לא. השדה הזה הוא נגזר מתאריך הקניה של המנוי והתאריך הנוכחי (כל המנויים לשנה אחת בדיוק) ע"מ שערך השדה יהיה תמיד מעודכן אני צריך טריגר שיפעל פעם ביום בחצות.... או לפחות כל פעם שאני פותח את הDB מישהו יכול לעזור? אולי יש פתרון ללא טריגר? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדגש על קורס טוב בעדיפות רבה בעברית או לחילופין אנגלית לא ברמה גבוהה מדי אני רוצה לנהל מערכת שעובדת בדומה לצאט\ ווצאפ - יש לי קבוצות משני סוגים אחת: קבוצה של טלפונים לא חכמים - שהיו לי את היכולות להתקשר לכולם על מנת להשאיר הודעה, לחבר אותם לאתר שלי - אני רוצה שההקשות שלהם על הטלפון ישפיעו על האתר! וכן שהאתר יוכל לתת להם הרשאה להשפיע או לא ויכל לנתק אותם במקרה הצורך עבור טלפונים חכמים - מערכת הדומה לצאט אך אם אפשרות של נתינת 'תור' - כלומר אחד יפעל והאחרים לא וכמובן השפעה של כל אחד על המערכת שלי תודות!!!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לעשות לעבודה בבית הספר אתר ואני מנסה לעשות תפריטים ש"נופלים" למטה כמו באתר הזה.. בג'אווה או CSS אז השאלה שלי היא כזאת, איך אני עושה את זה? תודה רבה לכל העוזרים. אבי.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברה חשבתי לי על רעיון לכתיבה של אימיול פרוץ בסגנון זמבור על הסורס קוד של אימיול רגיל יענו לשפר את המיול להפוך אותו למכונה עצבנית... כמובן גם לשיתוף קבצים לשפר איפה שהגדולים לא הצליחו... השפה היא C++ ואני לא מתכנת ואף פעם לא תכנתתי... חייב את עזרתכם זקוק למתנדבים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר תוסף המאפשר לשתף סביבת עבודה של Eclipse דרך האינטרנט ובעצם לעבוד כמה אנשים במקביל על אותו קוד? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי באופציה של ניהול תוכן באתרי אינטרנט, אני רוצה להוסיף אופציית ניהול תוכן לאתר האינטרנט שלי איזה תוכנות מאפשרות להפוך את האתר שלי לאתר עם ניהול תוכן? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אתר.. www.pc-fix.co.il ואני רוצה ליצור בו את הפונקציה שגוררים את הדף למטה.. ואז יש מן באנר כזה בצד שירד יחד עם הדף וכאילו תמיד ישאר במרכז העניינים.. משהו בסגנון התפריט שיש פה בצד שמאל באתר של KSP בקישור הבא: http://www.ksp.co.il/hmain.php מצטער על ההפניה לשם ולאתר שלי.... זה רק כדי להסביר מה אני מחפש. או אם מישהו יכול רק להגיד לי איך בידיוק מכנים את האובייקט\דבר הזה בשפה מקצועית... ואז אני יוכל לחפש את הקוד ברשת המון תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, למאפיין DISPLAY ניתן להכניס את הערכים: INLINE,BLOCK, INLINE-BLOCK, NONE. מה ההבדל בין INLINE-BLOCK ל INLINE? הרי שניהם מאפשרים לאלמנטים אחרים להיות באותה שורה שלהם. מה השימוש ל-NONE? מה ההבדל בין POSITION ל-FLOAT ומתי להשתמש בכל אחד? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בניתי אתר שמותאם לסלולר, רוחב האתר הוא 320PX. בעמוד ה HTML הוספתי את התגית: <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1"> כאשר אני נכנס לאתר עם אייפון (כל גרסה) האתר נראה בצורה טובה מאוד, גם באייפון 5 שהרזולוציה שלו גבוה (שאני אומר מופיע בצורה טובה אני מתכוון שיש זום). לעומת זאת שאני נכנס לאתר עם GALAXY למינהם, האתר מופיע רוחב של 320PX ללא זום. אשמח לחוות דעת, איפה אני טועה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עושה פרויקט ב C# משחק ואני רוצה לעשות אפשרות של שמירת המשחק הציעו לי לעשות את זה עם הפונקציה SERILIZE אבל הבעיה היא שמה שאני רוצה לשמור זה מסוג USER CONTROL והפונקציה הזאת לא שומרת USER CONTROL. למשהו יש תשובה בשבילי דחוף. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להביא את התוכן מאתר חיצוני למשל מ-ynet לעמוד שלי או מכל עמוד חיצוני אחר, מדובר על הכותרת הראשית + ההקדמה שהיא לינק. איך עושים את זה ב-javascript. אני לא רוצה להשתמש ב-plugin. יש למישהו דוגמה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1)נתון הביטוי (x%2) ==0)) || (x<0) מתי ערכו של הביטוי נכון ומתי הוא לא נכון? 2) נתון הביטוי: ((x==0) && (( x>0) || (x==5 מתי ערכו של הביטוי נכון ומתי הוא לא נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבל בצורה הבאה: אם נתון 1.1 אז להמיר ל- 1.10 (מדאבל לסטירינג) אם נתון 12.1 אז להמיר ל- 12.10 (מדאבל לסטירינג) כיצד? ניסיתי: Format(num, "##00.00") הבעייה: הוא ממיר 1.1 ל- 01.10 ולא ל- 1.10
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור איזה בסיס נתונים של שחקני cs כאשר לכל שחקן יש מספר משלו ושתיהיה אפשרות להכניס לדוגמא מיספר עים שם של שחקן ושנניח כעבור חודש אני יקיש את המיספר והוא יתן לי את השם של השחקן ושתיהיה גם אופציה להוסיף לאותו מיספר כמה שמות של שחקנים ולעדכן את הנתונים וכאשר אני יעשה חיפוש על המספר המסוים הוא יתן לי את שמות השחקנים שמשתמשים במיספר זה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בונה משחק בVB ואני רוצה לשמור מידע מסוים בקובץ טקסט. השאלה האם יש דרך ליצור קובץ חדש וריק בעזרת פקודות או פקדים בVB?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-