עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by rosesr,

אני בונה אתר לבצפר בASP ופתאום שאני נכנס לאתר הוא עושה לי: Error Type: ADODB.Field (0x80020009) Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record. מה הוא רוצה מהחיים שלי??? מקודם זה עבד ופתאום זה לא עובד איך אני מתקן את זה? תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. הי. אני מריץ קוד פשוט ביותר (פחות מ-100 שורות, בלי אלמנטים מיוחדים), בשפה C במערכת UBUNTU 14.04. הקוד בקובץ המצורף. מצורף כאן הלוג של הטרמינל של אובונטו בהפעלת הקוד: $ make clean all run rm -f debug *.o gcc -c main.c -Iinclude/ gcc -c global.c -Iinclude/ gcc -c specific.c -Iinclude/ gcc -o debug main.o global.o specific.o ./debug before init glb ptr = 0x1045010 glb default x = 0 modify in main make: *** [run] Segmentation fault (core dumped) אשמח אם מישהו יוכל לעזור. תודה מראש! economyd.zip

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by gkman,

שלום. בזמן האחרון כשאני משתמש ב PHP MY ADMIN בשרת הפיתוח שעל המחשב (APACHE) אני מקבל את השגיאה main.php: Missing parameter: is_superuser איך שאני מועבר מהדף שמבקש סיסמא לא שידרגתי או שיניתי שום גרסה או הגדרה בתוכנה אני חושב שהשגיאה התחילה אחרי ששידרגתי את FIREFOX יכול להיות שזה בגלל זה? ניסיתי בIE וזה עובד כרגיל. מישו יכול לעזור לי?? אין לי מושג מה לעשות... ??? ??? ??? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Bear Cub,

שלום. ניסיתי הרבה זמן להוריד מאתר מסוים קובץ SWF אך ללא הצלחה. לאתרים רגילים אני יודע איך להוריד. פשוט לחפש בקוד את נתיב ה SWF אך באתר הזה המצב קצת שונה. בהצלחה: http://ofek.cet.ac.il/OfekComics.aspx

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ran1809,

טוב אז ככה אני מעוניין לעשות תרגיל מסויים שבו אני נדרש להתייחס למספר שלם דו ספרתי אבל לכל ספרה שלו בנפרד לדוגמא: 24 אז להגיד למחשב תבדוק אם 2+4 = 6 אז אם 6 מתחלק ב 24 אז הביטוי נכון. עכשיו אין לי בעייה לעשות את כל זה יש לי בעיה אחרת איך לייצג מאות ועשרות כלומר איך להגיד למחשב האם 24 מתחלק ל 2 ו ל 4 אז אני עושה את זה ע"י %10 וככה הוא מתייחס לי לספרת האחדות אבל איך אני יכול להגיד לו שיתייחס לי לספרת העשרות ניסיתי %100 לא הלך!?? שאלתי בקיצור אם יש לי מספר דו ספרתי איך להגיד לקומפיילר שאני רוצה להתייחס רק לספרת העשרות? תודה רן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Administrator,

בתוכניות מסויימות זה לא נוח לכתוב את הנתונים נטו אלא יותר נוח לכתוב את הנתונים בצורה אוניברסלית. דוגמאות שהייתי מעוניין לדעת איך אני יכול להוציא מהן נתונים. X,Y: integer read ((X,Y)) פה אני רוצה להוציא מה (X,Y) את הX ות ה Y בתור משתנים שונים. M,X,N: integer write ('Y= '); read (M*X+N) פה זאת משוואה של קו ישר שאני כותב לדוגמא: 4+5*3 ומקבל ש M=3 X=4 N=5 המון תודות

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כתבתי לשם הדוגמא את הקוד הפשוט הזה. #! /usr/bin/env python import time while True: print 1 time.sleep(2) print 2 time.sleep(2) print 3 time.sleep(2) print 4 time.sleep(2) print 5 time.sleep(2) print 6 time.sleep(2) print 7 time.sleep(2) print 8 time.sleep(2) print 9 time.sleep(2) print 10 time.sleep(2) מה שהוא עושה זה כל 2 שניות הוא מדפיס סיפרה מ1 עד 10, ושהוא מגיע ל10 הוא שוב מתחיל להדפיס מ1... מה שאני מנסה לעשות זה שאני אלחץ על המקש רווח, זה יגרום לו להתחיל שוב מ1.. הפלט עכשיו נראה כך 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 וכו'.. אני רוצה ליצור את המצב הבא 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1 2 3 4 5 ***לחיצה על רווח*** 1 2 3 4 5 6 7 8 ***לחיצה על רווח…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by avichai08,

שלום לכולם, אני חדש בנושא שפת התכנות וכאשר ניכנסתי למדריכים של שפות שונות : c,# c++,java אף אחד מהמדריכים שקראתי לא באמת הסביר למה זה עוזר בלימודי המחשב ומה תוצאה הסופית של כל שפה כזאת. הייתי מאוד שמח אם מישהו היה מסביר לי ושיהיה שבוע טוב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by assaf990,

אבל בצורה הבאה: אם נתון 1.1 אז להמיר ל- 1.10 (מדאבל לסטירינג) אם נתון 12.1 אז להמיר ל- 12.10 (מדאבל לסטירינג) כיצד? ניסיתי: Format(num, "##00.00") הבעייה: הוא ממיר 1.1 ל- 01.10 ולא ל- 1.10

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by galver,

היי חברה אני צריך עזרה קטנה אני צריך לכתוב קוד שיחזיר לי את המחרוזת בסדר הפוך ובמקום כל רווח יהיה _ את המחרוזת בסדר הפוך הצלחתי אבל איך מחליפים את הרווח ב _ ? char original[15]; char reversed[15]; int i, end_index; printf("Please insert a string to reverse\n"); scanf_s("%s", original); end_index = strlen(original) - 1; for (i = end_index; i >= 0; --i) reversed[end_index - i] = original; reversed[end_index + 1] = 0 ; printf("%s\n", reversed); return 0; הקוד…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. אני מחפש ללמוד נושאים חדשים בתכנות בתחום ה .NET או Android מישהו יכול להמליץ לי על נושאים שמחפשים עכשיו בשוק? אל תכתבו משהוא כללי כמו C# או ASP.NET כי אלה דברים שאני יודע יש דברים יותר כבדים בתחום, נגיד ב WEB יש את AJAX (שאני מחשיב אותו למשהו יותר כבד) בקיצור יש הצעות לנושאים בתחום?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Homer,

יש לי בעיה בקוד המצורף. המבנה של הרשימה המקושרת יוצר בעיות. האפליקציה purify של IBM מודיעה על זליגת זיכרון. מישהו יודע מה אני לא עושה נכון? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. היי, אני מנסה להכניס זמן ותאריך הרשמה לתוך מסד הנתונים שלי, אך מקבל שגיאת SYNTAX בשאילתאת INSERT INTO. מה אני מפספס? מצורף הקוד דרך הפורום וגם קישור להורדת דף הASP כTXT למי שיותר נוח לו כך. תודה על העזרה. <% Dim Conn, rs1, MySQL Set Conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") Conn.Open "DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" & Server.MapPath("wdb.mdb") dim firstname dim lastname dim country dim email dim day dim month dim year dim city dim username dim admin dim dateinput dim timeinput dim password1 firstname=request.form("firstname") lastname=request.form("lastname") country=request.form("country") email=request.form("email") passw…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by zvika.e,

שלום. יש לי איזה שאלה שקיבלתי במטלב לעשות ואני מתקשה בה. מצ"ב תמונה עם השאלה. אשמח לעזרה, תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by RoNeR,

שלום לכולם.. החלטתי להתחיל ללמוד JAVA באופן עצמאי בעזרת JAVA על כוס קפה... אני מסתבך עם העברית.. משהו לא מסתדר לי.. ניסיתי להריץ את הקוד הבא public class RoN { public static void main(String[] args) { char s; s = 'א'; System.out.println(s); } } .. כל מה שאני מקבל זה רק את α במקום האות א.... אני משתמש בשורת הפקודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by m.s.u,

שלום, צריך לכתוב פונצקיה הקולטת מערך של מספרים שלמים ואת גודלו ומשנה את סדר הנתונים במערך כך שקודם יופיעו כל המספרים השליליים ואחריהם כל האי שליליים. void splitArray(int arr[], int size); מישהו שיכול להגיד לי איך עושים את זה? תודה מראש =]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by bdoron,

עשיתי עץ של כפתורים תראו בתמונה כל אחד מהלחצנים הוא input מסוג button שעשיתי לו שינוי בעיצוב, בכל אופן ברגע שאני לוחץ על לחצן הוא עושה לי visible ל div מסויים, יש לי חמישה div שאני רוצה להציב את כולם באותו מקום ורק כל לחצן יחליף לי את הdiv הנוכחי במילים פשוטות כל פעם אחד מהחמישה רואים אותו והשאר הופכים להיות hidden הבעיה היא שאני לא מצליח להציב את חמשת הדיבים באותו המקום איך אני יכול להציב דיבים באותו מקום ? שאחרי זה אני פשוט משחק עם הhidden והvisible

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. היי, אני מריץ לולאה ב powershell foreach($user in $members) { $c.cells.item($m,$j) = $user $j = $j + 1 } $j = 2 $m = $m +1 } אני רוצה להוסיף בדיקה שאם קוד: $user = "adminstartor" אז שידלג לערך הבא שמגיע עבור $user לא מצליח, אודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני לא מצליח להעביר פרטים מטופס ההרשמה לקובץ האקסס. ועברתי על זה המון פעמים אבל עדין רושם לי את אותה השגיאה הנה הקוד של הטופס: <html> <head> </head> <body bgcolor="#d8d8d8" dir="rtl"> <br> <form method="post" action="insert.asp"> <br> <u><a href="meida.html"> חזרה לדף הקודם </a></u> <br> <table align="center" border="2" bordercolor="blue"> <tr align="center"> <td colspan="2" ><font color="darkgreen" size="4" face="guttman yad"><b><u> פרטי חובה </u></b> </font></td> </tr> <tr align="center…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by amigamerlin,

שלום חברים, אני מחפש ספרים טובים ב asp.net 2.0 (או בפרט - professional asp.net 2.0 ) ואני לא מוצא בקלות חנויות ספרים/מחשבים שמוכרות מגוון ספרים. אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין. אני מאזור ראשון לציון - תל אביב. חיפוש בדפי זהב העלה כמה וכמה חנויות שלא מפורט בהן האם הן מחזיקות ספרים והרעיון להתקשר לכמה עשרות חנויות או בתי עסק עושה לי בחילה. אשמח לעזרה ותודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מחפש גם מדריך מקוון וגם אם יש ספר אז למה לא אני מחפש בעיקר טיפים טריקים דברים כאלה (להפעיל את התכנה ולפתוח פרוייקט אני יודע...)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by pringles,

שלום אני צריך לכתוב תוכנית שמקבלת אליה מערך מספרים לפי רצון המשתמש והתוכנית עושה בדיקה על המערך ומסננת את המספרים שמופיעים יותר מפעם אחת ולבסוף מדפיסה את המספרים שלא הופיעו יותר מפעם אחת. לדוגמא: משתמש מכניס: 4 5 6 7 4 5 3 2 21 5 6 7 1 9 פלט: 3 2 21 1 9 אני לא מצליח לכתוב את זה מסתבך עם הלולאות תנו טיפ בבקשה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by RuinSain,

אהלן, חברים. יש לי אתר וכל כמה זמן אני מנסה להוסיף/לשדרג/לתקן דברים שאני רואה תוך כדי עבודה. נכון, זה אתר קטן וצנוע, אך אשמח לחוות הדעת שלכם לגבי הדברים הבאים: 1. עיצוב. 2. מהירות האתר אצלכם(אנא אמרו לי דרך מה גלשתם). 3. האם ההרשמה לאתר עובדת אצלכם כצפוי? ואם כן, האם נשלח אליכם מייל אישור הסיסמה והאם המייל הזה אכן עבד? 4. לאחרונה החלפתי גם את מערכת התגובות אצלי באתר כך שיהיו עם ajax ולא טופס רגיל. אשמח לדעת האם עובד לכם תקין או לא. 5. זהו בערך. כמה דברים שיכול להיות שתשימו לב אליהם, אך אני מודע להם כבר. כרגע אין עמוד פרופיל עצמו, אני עובד עליו והוא יעלה בימים הקרובים. אני מודע שאולי האתר מעט איטי, בכל זאת שרת שיתופי פשוט …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי תיקיה שמכילה בערך 5000 תמונות או יותר אני מחפש סקריפט VBS שפשוט ייצור תיקיה נגיד 01 ויעביר לתוכה 1000 תמונות וכן הלאה יצור תיקיה נוספת בשם 02 ויעביר לשם עוד 1000 תמונות... יש דבר כזה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by shirdro,

שלום לכולם, אני חדשה בנושאי התכנות וגם באתר אני עשיתי כפתור מעוצב משלי ומצאתי קוד לפינות, הוא עובד user control ואני מנסה לעשות לו פינות עגולות <Grid Name="masterGrid" Width="auto" Height="auto"> <Border Padding="2" Name="mask" Background="White" CornerRadius="20" BorderThickness="0" HorizontalAlignment="Stretch" VerticalAlignment="Stretch" /> <StackPanel ClipToBounds="True"> <Button HorizontalAlignment="Stretch" VerticalAlignment="Stretch" ClipToBounds="True" Name="button1" Focusable="False" HorizontalContentAlignment="Center" VerticalContentAlignment="Center" Background="{x:Null}" BorderBrush="{x:Null}" BorderThickness="0" Click="button1_Cli…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.