תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! (-:, לאחרונה אני מאוד התעניינתי לבנות תוכנות ל-Symbian S60, הבנתי שאני צריך ידע ב-Python או ב-C++ , השאלה היא, האם זה קשה לבנות לפלאפונים עם המערכת הפעלה כזו תוכנות, שאף פעם לא בניתי לאף מכשיר אחר חוץ מ-Windows...? התחלתי להיתעמק בנושא והתחלתי להיתבלבל, דבר ראשון הורדתי את הSDK של Symbian, אחרי זה גילתי שאני צריך להוריד גם Carbide (משהו כזה), אחרי זה גילתי שאני צריך להוריד גםPeryl , וכאן אני מגיע לעוד שאלה, אין דרך יותר פשוט ? יש לי למשל את Microsoft Visual C++ 2008 ,אני לא יכול לעשות משהו עם זה? אני פשוט לא יודע איך להתחיל... אשמח אם תעזרו לי , ותגידו לי איזה שפה יותר מומלץ לי להתחיל. תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אם אתם בעד תגידו I ואני כבר אעלה אותו... חשובה לי החות דעת...(מין תחרות של הקבוצה שלי(3 ילדים) עם ילד שחצן ביותר). לחטטנים שביניכם זה פרוייקט גמר של אל"צ שנה א'.(תנו מזל טוב שנה ב' שנה הבאה...)
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום במקרה התחלתי לקרוא ספר java משנת 2000 כשאז הגרסה היתה 1.2. האם זה מיושן מידי? אני מאמין שבבסיס השפה נשארה אותה שפה אלא שה api התרחב. לא ככה? חוץ מזה באיזה תוכנת פיתוח (כלומר עורך ומריץ תוכניות) כדאי להשתמש? רצוי במיוחד אחד חופשי.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , אני עזרה בארגון תפריט שמשתנה אם מנהל נכנס לאתר אפשר לראות שההגדרות של שני הלינקים האחרונים בתוך הSITEMAP מכילות גם פרמטר ROLES , שאותו רק מי שיש לו Session שווה ל-0 יוכל לראות גם את שני התפריטים האחרונים. השאלה היא איך אפשר לעשות את זה.. כלומר , אי אפשר לקבל את eval["roles"] a לתוך משתנה או משהו דומה.. עכשיו בעקרון אם המנהל מחובר אז גם הקלאס של atzuma צריך להתחלף למשהו אחר (כדי לשמור על margin של התפריט) הנה הקוד של התפריט בMasterPage: <div id="links"> <ul><asp:Repeater runat="server" ID="linkmenu" DataSourceID="SiteMapDataSource" EnableViewState="false"> <ItemTemplate> <li class='<%#Eval("Description")%>'> <asp…
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות בJS לגרום לFF להוריד קובץ(במקום לנסות לפתוח אותו) כשלוחצים על הלינק, במקום ללחוץ ימיני ושמור בשם. אני מעוניין לעשות REPLACE לLOCATION של חלון מסויים לתוך URL שהוא FLV. חובה שזה יתבצע בJS(אני מנסה לבנות תוסף לFF). תודה.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
- ארבע בשורה - טקסס הולדם - טטריס טטריס לדעתי הכי קל אבל אשמח אם תאירו את עיני. אגיש את הנושא שלי כנראה מחר-מחרתיים אז אתם מוזמנים לשנות את דעתי.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה להדפיס טקסט בצבע בשפת C אך אני עושה את זה? ואני משתמש בMicrosoft Visual Studio 2010
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אם תקחו קובץ exe רנדומלי במחשב שלכם ותעשו עליו קליק ימני->properties אתם תראו שלאחת מהלשוניות קוראים Version, ושם יש מידע על איזה גרסא הקובץ. אני מחפש דרך, שבexe שאני כותב בc++, לכתוב שם איזה ערך שאני רוצה (בעצם, את המספר גרסא של הקובץ). אני רוצה לעשות את זה דרך הקוד של הexe. גוגל מוציא לי מלא תוצאות לא קשורות, וכך גם msdn. העדיפות שלי היא לעשות את זה דרך קוד, כי אני לא רוצה להיות תלוי-קומפיילר בכתיבת המספר גרסא.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום אנשים חיפשתי ברחבי הרשת והבנתי שדברים כאלה הם לא פשוטים כמו להתייחס לערך שנמצא באותו דף כמו הסקריפט מה שאני רוצה זה בעצם, בעזרת Javascript, להוציא מידע שנמצא בhidden או תיבת טקסט, כשהhidden/text box נמצאים בframe/iframe האם זה אפשרי? ואם כן, איך? תודה מראש איל
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום. איך אני מוריד את הקו התחתון מהקישור ב-сss? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ניתן להזיז את העכבר על המסך ב- CPP. אני משתמש בVC++ 6. הכוונה שלי היא לא לקלוט את המיקום שלו אלא לשנות את המיקום שלו איך שאני(המתכנת) רוצה, ולא המשתמש. כל הדוגמאות שמצאתי רק קולטות ולא משנות. תודה. חחח טוב ראיתי כל הזמן GET ועכשיו חשבתי לשים שם SET, אז שמתי שם והצלחתי. תראו מה עשיתי: #pragma once #define WIN32_LEAN_AND_MEAN // Exclude rarely-used stuff from Windows headers #define _WIN32_WINNT 0x0500 // so the code would compile #include <iostream.h> #include <windows.h> class CMouse { private: POINT pos_m; POINT add_m; public: CMouse(int add_x, int add_y) { GetCursorPos(&pos_m); add_m.x=add_x; add_m.y=add_y; } void move_mous…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התבקשתי להחזיר כתובת של מערך חדש שיצרתי. איך אני מחזיר ?? בtype של הפונקציה מה אמור להיות ? מה אמור להיו בreturn ? למשל int *A A= malloc bla bla bla return what ??????
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת... אמרו לי שעדיף לעבור ל DOT NET כי היא יותר חדשה וההבדל בין #C ל ++C הוא לא הרבה. למרות ששמעתי ש++C יותר חזקה אבל היום #C תופסת את מקומה והופכת ליותר נפוצה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אני רוצה שהשגיעות בתוך הטופס הרשמה יופיעו לצד השדות. הכנתי ליד כל שדה DIV ריק ונתתי לו ID עכשיו השאלה איך אני מתיחס אליו בתוך ה JV שהטקסט יופיעו בתוכו ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך אני עושה את זה? בc\c++... אני רוצה להשתמש בפונקציה הזאת כדי לשלוח "מקשים" לwindows... http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/winui/winui/windowsuserinterface/userinput/keyboardinput/keyboardinputreference/keyboardinputfunctions/keybd_event.asp הבעיה היא שאני צריך לשלוח לה כל מקש בנפרד בעזרת הקוד ASCII שלו בHEX (כמו שאפשר לראות כאן http://msdn.microsoft.com/library/en-us/winui/winui/WindowsUserInterface/UserInput/VirtualKeyCodes.asp למישהו יש רעיון איך אני עושה את זה? להמיר לקוד ASCII רגיל זה לא בעיה, אז פונקציה שממירה מספר מDEC לHEX גם יעזור עריכה - לא משנה... IceBreak הביא לי תשובה (תודה)
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה מעט מטופשת, יש לי ליסט בוקס עם סטרינגים קיימת בו כבר פונקצייה ממיינת השאלה שלי היא איך הופכים את הסדר בו , בלי מראש לסדר בסדר ההפוך? למרבה הפלא לא הצלחתי למצוא דוגמא לכך, אז מישהו מכיר את הדרך אנא ממנו...
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שבת שלום חברים אני רוצה לרכוש טמפלייט ורק צריך להפוך את זה RTL FRIENDLY אתם יכולים לראות את העיצוב בלינק הבא http://cms.template-help.com/virtuemart_29090/ אני רוצה להזיז את רובריקת המוצרים במקום לצד שמאל לצד ימין וגם את התפריט העליון הצלחתי לעשות הכל עם הFIREBUG אבל ברגע שצריך להתעסק עם PHP כאן אני מתחיל לפחד ברור שצריך להכנס לקוד HTML CSS שלו בקיצור אני רק צריך לדעת איך ,לגייר, את הטמפלייט הגוי ולהפוך אותו לישראלי תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן איך אני יכול להעביר תו באנגלית לתו בעברית (לפי המקלדת)? לדוגמא - אם התו הוא 'ג' אז שיהיה d . תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה כבר איזה חודש למצוא ואם לא EXE אז כל קובץ אחר שאני יכול להריץ בלי ה-ECLIPSE ...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, התחלתי להשתעשע לי עם עורך C# , אני בונה כל מיני אפליקציות קונסול פשוטות,ואני רוצה לדעת איך להפוך אותם לEXE שכל אחת בלי מהדר C# יכול להריץ. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש את המחלקה הבאה import java.sql.ResultSet; import java.sql.SQLException; import java.util.Hashtable; import java.util.Map; public class card { public int cardid; public static int numberOfCards=0; public String input; public String output; public String blinds; static Map cards=new Hashtable(); sql db; card(int cardid) { numberOfCards++; this.cardid=cardid; System.out.println("card"+cardid+"created"); db=new sql(); ResultSet rs=this.db.selectQuery("select * from status where cardid='"+cardid+"'"); try { rs.next(); this.input=rs.getString("input"); this.output=rs.getString("output"); this.blinds=rs.g…
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום רב, אסמבלי לדוס- אוקיי, אני יודע להפעיל את העכבר באסמבלי - mov ax,1 ו int 33h. אך מה הלאה? איפה נשמרים המיקום ומצב הכפתורים? תודה
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום כולם! מה צריכים להתקין על המחשב בשביל שתוכנת VB שכתבתי תפעל עליו (התוכנה מריצה דוחות אבל בעיקרון בסיסית מאוד ) ניסיתי להפעיל על המחשב בלי VISUAL STUDIO התוכנה פעלה אבל הדוחות גרמו לשגיאה והתוכנית יצאה נכתבה תחת VISUAL STUDIO 6 תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מנסה לקחת קוד JS ולשים אותו בתוך דף HTML אצלי (או בתוך פרויקט web form אצלי) אבל אני מקבל שגיאה. איך אני משתמש בקוד? האתר: http://jsfromhell.com/forms/restrict
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מישהו יכול אולי לתת לי כיוון של איך אני יכול להתחבר לPORT מסויים במחשב מרוחק ליראות רק עם הוא פתוח ולצאת? וכמו שציינתי לא דרך TELNET כי הפורט הזה נותן STREAMING דרכו...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-