תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
היי. נתנו לנו בבית ספר לכתוב תוכנה שקולטת תאריך כלשהו נגיד: 2005 ,11 ,2 (שבמקרה זה היום הולדת שלי... חחחחחח...... ) ומדפיסה את היום שלמחרת: 2005 ,11 ,3. עכשיו צריך לקחת בחשבון שהתוכנה תוכל גם כמובן להחליף חודשים במקרה שנגיד היום שווה ל-31 או שנים. צריך גם לקחת בחשבון שיש חודשים אם 31 ימים ואם 30 ימים ויש את פברואר שזה 28 יום ובשנה מעוברת (שנה שמתחלקת לארבע) בפברואר יש 29 ימים. אז התחלתי לכתוב את התוכנה (בסי כמובן!) (משתמש בבורלנד) הכל טוב ויפה עד שנתקלתי בבעיה. זה מה שכתבתי: #include<stdio.h> #include<conio.h> void main() { clrscr(); int num1,num2,num3; printf("Please enter a date\n"); scanf("%d%d%d",&num1,&num2,&num3); i…
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התפריט שבניתי זה הקוד: <html> <head> <script language="javascript"> function showHideTable(menuId){ var obj=document.getElementById(menuId) obj.style.visibility=(obj.style.visibility=="visible"?"hidden":"visible") } </script> <style> div.menu { position:absolute; visibility:hidden } </style> </head> <body> <table> <tr> <td onmouseover="showHideTable('עמוד ראשי')" onmouseout="showHideTable('עמוד ראשי')"> <a href="home.html">עמוד ראשי</a><br> <div class="menu" id="עמוד ראשי"> <a href="page1.html"> 1</a><br> <a href="p…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: 1. כיצד אני בונה רשימה מקושרת ב VB? 2. כיצד אני מקצה זיכרון בצורה דינאמית ב VB?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בכתה י' והשנה התחלנו ללמוד אסמבלר. אני צריך עזרה, והמורה שלי לא ממש עוזר האם מישהו פה יודע כיצד אפשר להוציא צליל? או צלילים? מעדיף את כל התווים. אני מתכנן לבנות "אורגנית" באסמבלר בתור פרוייקט לבגרות במרץ. תודה :]
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
עיגול למספר שלם. אני לא מתכוון לINT שפשוט מוריד את השארית.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! בניתי מערכת פשוטה והוספתי עורך WYSIWYG של FCKeditor. הצלחתי לעשות שמה שאני אכתוב בעורך יכנס למסד אבל לא הצלחתי לעשות שבעריכה של הפרטים, הטקסט שאני רוצה לערוך יופיע בתוך העורך. * חשוב לציין שאני יודע איך לעשות שבעריכה הטקסט יופיע ב Texteare אבל ב FCK אני לא מצליח לעשות את זה בשום אופן... אשמח אם מישהו שמבין יוכל לתת לי דוגמת קוד. ודבר נוסף - כשאני מגדיר במסדר שהעמודה שבה יהיה הטקסט שהעורך מכניס תהיה "תזכיר" ולא "טקסט" (כדי שיהיה אפשר להכניס כמה תוכן שרוצים) העורך נותן לי ארור... אשמח לדעת אם ניתן לסדר את זה. תודה רבה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
<html> <head> <script language="javascript"> var i ; var j ; for ( i == 1 ; i <= 10 ; j++ ) { for ( j == 1 , j <= 10 ; j++ ) { document.write ( i*j + " " ) ; } document.write ("<br />") ; } </script> <title>10X10</title> </head> <body> </body> </html> תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש אתר (רצוי בעברית) שיעזור לי ללמוד אלגוריטמיקה\++с ותכנות בסביבת אינטרנט (html, java-script, php...). תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
כשאני אני מחזיר ערך כלשהו בפונקציה ב VB הפונקציה מפסיקה? אני ידגים נגיד רשמתי משהו כזה Private Function lala(a As Integer, size As Integer) As Integer lala = size For a To size a=a+a lala = a End Function הפונקציה תחזיר רק את SIZE ואז תצא? או שתמשיך לעשות גם תלולאה ובסוף תחזיר את A? (אין להתיחס לקוד ברצינות זוהי סתם הדגמא)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לשלוח מ-Client ל-Serever קובץ. הבנתי שאני אמור לחלק אותו ל-Buffer, ולשלוח בעזרת Stream. יש למישהו קוד דוגמה לפעולה כזו - שליחה וקבלת של קובץ מצד לצד????
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
program t; type darray=array [1..5,1..5] of integer; function ipus(ar:darray):integer; var i,j:integer; begin for i:=1 to 5 do for j:=1 to 5 do ar[i,j]:=0 end; procedure getnums(var ar1:darray); var i,j:integer; begin for i:=1 to 5 do for j:=1 to 5 do read(ar1[i,j]) end; procedure print_col(ar2:darray); var i,j:integer; begin for j:=1 to 5 do writeln(ar2[i,j]) end; var i,j,b:integer; ar:darray; begin ipus(ar); getnums(ar); b:=1; i:=1; while i<=5 do b:=1; for j:=1 to 5 do if (ar[i,…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש כמה תרגילים שאני לא מבין בבקשה תעזר ו לי איך כתובים תוכנית שמדפיסה תהודעה הבאה: first sec T ומה יהיה הפלט פה: main() } int index, square; for(index = 1 ; index < 13 ; index = index +1)} square = index * index printf('%5d%5d\n", index, square);
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני צריך עזרה בכתיבת סקריפט קטן שסוגר ופותח את service ה- explorer בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, יש לי מידע כלשהו בSTACK, ורציתי לדעת אם יש דרך להעביר את המידע בSTACK הזה אל תוך הזיכרון. (עדיף בכמה שפחות פקודות). תודה.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
איך אני טוען תמונה לתוך BITMAP ועוד שאלה איך אפשר ליקרא פיקסלים מתוך התמונה ולהחניסם למשתנה INT בגודל של 16 סיביות
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
זה תרגיל שנתנו לי בספר שאני לומד איתו java script. זה תרגיל שבמקרה של שגיאות בטופס הוא עושה alert ואומר לי מה הבעיה. הנה התחביר: <html dir="rtl"> <head> <link rel="stylesheet" href="izuv.css" type="text/css" /> <title>club</title> <script> var formErrors; function checkEmpty() { var name ; name = window.document.seinfeldForm.name.value ; if (name.length > 0) { return true ; } else { formErrors += 'שם ריק' + '\n' ; return false ; } } function checkEmail() { var eMail ; eMail = window.document.seinfeldForm.eMail.value ; if (eMail.length > 0) { if((eMail.indexOf('@')>0) &&a…
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חבר טוב שממש תותח בתכנות תוכנות ומשחקים אז הנה דוגמא קטנה למשחק שהוא בנה: http://planet.nana.co.il/v7n/TriWares.rar תגידו מה דעתכם.. (הוא גם בנה מנוע תלת מימד, מנוע פיזיקלי ועכשיו הוא עובד על משחק עם תלת מימד משהו רציני) תנו תגובות!! ==================== Keys ==================== Up arrow - move forwared Down arrow - move backwardes Left & Right arrows - rotate the ship Spacebar - fire T key - use the tracking device systems X key - use sheild Z key - use machinegun (if you have any bullets). C key - stop all sheild movement. P key - Pause... עריכה: בגלל התלונות על מהירות המשחק הוא הוציא גרסא עם אפשרות לבחירת מהירות: http://planet…
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אוקי.. קודם כל תודה רבה באמת עזרתם לי בשאלה הקודמת התשובה הייתה שימוש ב (shell) ועכשיו יש לי בעיה אחרת... אני רוצה להעתיק את התוכן שנימצא בקובץ cmd.exe לקובץ טקסט.... ניסתי כל מיני דרכים אך כלום לא עובד... הוא כותב לי שהפונקיציה לא יכולה לרוץ בסביבת דוס.. וזורק לי ג'יבריש (סתם מחרוזות זבל)
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני אשמח לדעת איך בונים כזה משחק .. איזה שפות דרוש לדעת וכ'ו תודה
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
הכנתי עמוד שיקפוץ ברגע שנכנס לעמוד מסויים. אני רוצה שרק בפעם הראשונה שאני לוחץ העמוד שהכנתי יקפוץ לי, ולאחר מכן, אם אני עושה ריענון העמוד לא יקפוץ. האם יש כזה סקריפט? אודה לכם אם תוכלו לכתוב אותו כאן.
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני עושה עבודת גמר במחשבים , העבודה היא בניית המשחק טטריס.. עכשיו איזה אלגוריתמים יכול להיות שאני יצטרך להשתמש בהם? ואיזה שפת תכנות הכי כדאי להשתמש?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בטוח במאה אחוס שיש סוקטים ב C++ מישהו יכול לספר לי על זה לא מצאתי חומר על זה אני עובד עם המהדר devc++\ תודה
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי, אני רוצה למחוק את כל הקבצים בתיקייה מסוימת דרך ה Command Prompt. אני לא רוצה למחוק את התיקייה עצמה או את תיקיות המשנה שבתוכה אלא רק את הקבצים שבתיקייה. הקבצים הם מכמה סוגים (כולמר מספר סיומות)
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-