עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by nirh216,

שלום לכם אני רוצה לבצע את הדברים הבאים אבל אני לא יודע איך. 1. אני רוצה לקבץ קבצים מתוך תיקייה מסויימת אבל הבעיה שכשהוא מקבץ הוא מקבץ לי גם את ה- Path של אותה תיקייה. נגיד אם התיקייה נמצאת ב- C:\windows\system32 אז הוא מקבץ את זה ככה: windows system32 תיקייה (יש להתייחס ל-3 שורות כ- tree) ואני רוצה רק את הקבצים.. מישהו יודע מה עושים? *אני משתמש ב- rar שהוא של DOS (לא גרפי) אז כל הפקודות נעשות דרך Command line 2. בעיה שנייה זה שאני רוצה להעתיק קבצים מתיקייה אחת למיקום שהמשתמש ייתן: לדוגמא אני רוצה לבנות תוכנית שמעתיקה את My Documents והמיקום יהיה בחירה של המשתמש.. יכול להיות כל מיקום לדוגמא: H:\Backup\user כלומר שהמיקום לא יהיה קבוע מראש, כמו כאן: xcopy c:\my documents d:\…

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  2. Started by jackofalltrades,

-- (Q3) Find Insurance Company with the maximal number of members (patients). SELECT Temp.Company, Temp.ID, Temp.Amount FROM (SELECT I.name AS Company, I.cid AS ID, COUNT(P.pid) AS Amount FROM Insurance_Company I, Patients P WHERE P.cid = I.cid GROUP BY ID ) AS Temp WHERE Temp.Amount = (SELECT MAX (Temp.Amount) FROM Temp) אני לומד מהמצגות של רמקרישנן וכך מתארים את האגרגציה המקוננת, אבל כשאני רוצה להריץ את זה במיי-אסקיואל הוא אומר: ( Error Code: 1146. Table 'medical_service.temp' doesn't exist אבל זה כן עובד כשאני מחליף את המילה Temp ב-From השני לכל הבלוק From הגדול. יש דרך לעשות את זה כמו שאני תכננתי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by melchyot,

הי, התקנתי את ה MYSQL CONNECTOR ל NET. גרסא 5. אני לא מצליח להתחבר לשרת, אני מקבל EXCEPTION בקריאה לפונקציה ()connection.Open Code: MySql.Data.MySqlClient.MySqlException: Unable to connect to any of the specified MySQL hosts. ---> System.Exception: Exception of type 'System.Exception' was thrown. at MySql.Data.MySqlClient.NativeDriver.Open() MYSQL יושב ב VIRTUAL MACHINE בלינוקס. כתובת ה IP נכונה, USER, PASSWORD ושם ה DATABASE. וקיימת טבלה בשם ACCOUNTS. הנה הקטע קוד: Code: string MyConString = "SERVER=192.168.197.200;" + "DATABASE=test;" + "UID=root;" + "PASSWORD=12345;"; MySqlConnection connection = new MySqlConnection(MyConString); …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Noririco,

#include <stdio.h> void main () { int invalid_operator = 0, num1 = 0 , num2 = 0 , result = 0; char op = 0; printf("please enter numbers and an operator in the following order\n" "num1 , opertaor , num2\n"); scanf("%d %c %d" , &num1, &op, &num2); if (op == '+') result = num1 + num2; else if (op == '-') result = num1 - num2; else if (op == '*') result = num1 * num2; else if (op == '/') result = num1 / num2; else invalid_operator = 1; if (invalid_operator !=1) printf("the result is %d %c %d = %d\n" ,&num1 , &op , &num2 , &result); else printf("invalid opertaor\n");     } מה לא בסדר? שאני מנסה את התוכנית הוא נותן ל…

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  5. הבעיה היא שהתוכנה לא מכירה את אקסס 2000 וצריך להוריד SP6 כדי שאני יוכל לשלב בין שני תוכנות מה אני צריך לעשות הוא לא מצליח לשלב כי זה לא אותו גירסה ! אמרו לי להוריד עדכון אני לא יודע מאיפה !@

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  6. Started by uzana2004,

זאת: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  7. לאחר לא מעט זמן השלמתי את האתר הראשון שיצרתי ב-PHP - זוהי מערכת פשוטה (מאוד) לייצור בלוגים, אתם מוזמנים להתרשם - http://mynewblog.freehostingcloud.com ...ולדווח לי על כל טעות או עצה פרודקטיבית שיש לכם (ניסיון פריצה ומציאת פרצות אבטחה ייתקבלו לשם שינוי בחיוב, כל עוד כמובן הן לא ייחצו את הקו לקראקינג). תודה ;D

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  8. Started by eladh16,

שלום אני מתחיל-מקתדם כבר בתחום בניית האתרים אבל יש לי שאלה חשובה. בניתי אתר חדש לגמרי, אני עובד עם מסך 17 אינץ והאתר עצמו נראה עכשיו במצב מצוין על המסך שלי. במקרה יצא לי להיכנס לאתר שבניתי דרך המחשבים של חברים שלי. לחבר אחד היה מסך 19 אינץ ועדיין האתר נראה טוב, השלד עומד כמו שצריך, בקיצור הכל טוב ויפה, אבל לחבר השני יש מסך 22 אינץ רחב, ושם בכלל האתר נראה זוועה. הכותרת בכלל שאמורה להיות באמצע רואים אותה בצד הימני של המסך, התבניות שיצרתי ב front page יצאו לא מתאומות בקיצור לא טוב. מה אני עושה בכדי לסדר שהאתר יראה אותו הדבר בכל הרזלוציות האפשריות? חברה אני באמת צריך תשובה, זה מאוד חשוב לי. תודה ולילה טוב!

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by Burned,

אני רוצה לשנות משהו בקובץ XML, ואין לי מושג בשפה הזאת אני רק רוצה ליישר את הטקסט לצד ימין <option name="%USERNAME%" program="explorer" rollover="rollover\userfolder.png"> <arguement value="%USERPROFILE%"/> </option> מה אני צריך להוסיף כדיי ליישר אותו לימין? (כרגע הוא מיושר לשמאל)

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by lesForce,

שלום לכולם. יש פה איזה שאלה שאני יושב עליה כבר חצי שעה ולא הולך לי. כשניסתי לעשות זה מה שיצא int num_of_people; Console.WriteLine ("enter num of people"); num_of_people = int.Parse(Console.ReadLine()); char[] name = new char[num_of_people]; for (int i = 0; i < num_of_people; i++) { name[i] = char.Parse(Console.ReadLine()); } for (int i=0; i < 3; i++) { Console.WriteLine(name[name.Length - i]); } אבל זה נותן שגיאה. אגב במקום שמות תעשו רק CHAR כי STRING ירד במיקוד ( ) תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  11. Started by Chaos,

שלום לכולם. האם יש צורך לממש אופרטור השמה (=), ו Copy Constructor גם במחלקות שבהם מערך הוא איבר מוכל, ולמה? תודה מראש, קובי.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. למישהו יש דרך טובה? הדרכים היחידות שמצאתי להעלאת כמה קבצים ביחד דורשות שאני אבחר כל קובץ בנפרד וזה גרוע להעלאה של 100 קבצים לדוגמא.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by erone,

C++ Object Oriented programming concepts במרכז הארץ הנושא אומר הכל תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Shoshan01,

הפעלתי את מערכת העלאת הקבצים אבל הוא מראה את השגיאה הזו http://ciauaiz.220mb.com/ ואני לא מצליח לסדר את זה מישהו יודע אך לסדר את זה <?php function head() { echo <<<END <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html dir="rtl"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255" /> <title>מערכת עלאות</title> <style type="text/css"> body { font-family: Arial, Verdana, Tahoma; font-size: 12px; margin: 0px; padding: 0; } a:link, a:visited, a:active { background: transpar…

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by gkman,

שלום לכולם אני לא מזמן כתבתי דף אינטנט חדש עבדתי עם FIREFOX הכל עבד יפה הציג לי הכל כמו שרציתי אבל אז פתחתי את הדף בIE וזה הציג לי את הדף עם יותר רווחים וכל מיני שינויים אחרים איך אני גורם לIE להציג את הדף כמו FIREFOX בדיוק?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  16. שלום במקרה התחלתי לקרוא ספר java משנת 2000 כשאז הגרסה היתה 1.2. האם זה מיושן מידי? אני מאמין שבבסיס השפה נשארה אותה שפה אלא שה api התרחב. לא ככה? חוץ מזה באיזה תוכנת פיתוח (כלומר עורך ומריץ תוכניות) כדאי להשתמש? רצוי במיוחד אחד חופשי.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by lharpaz,

שלום, יש לי תוכנית java שיוצרת קובץ html. הקובץ הזה הוא למעשה טבלה, שאני מתייחס לכל תא בה בתור פיקסל וצובע אותו בצבע. יוצא לי קובץ די גדול - קצת יותר מ-2 מגה. עכשיו בשביל שאני אוכל להשתמש בקובץ הזה והוא לא יהיה גדול מידי ויהיה נוח להכניס אותו למצגות וכו', אני רוצה להפוך אותו לתמונה. אז זו בעצם הבעיה: איך הופכים דף html לתמונה?? חשבתי על print screen אבל התמונה יותר גדולה מהגודל של המסך אז אני אצטרך לעשות את זה בחלקים ולהדביק וזה סתם ייצא מגעיל. חיפשתי המון ברשת אבל כל מה שמצאתי זה תוכנות שעולות כסף או כאלה שאם לא עושים להם registration הן שמות כל מיני דברים מעצבנים בתמונה (אני מעדיף לא להשתמש בתוכנות גנובות כי זה לצרכים אקדמיים). אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by hellfire03,

אחרי החלטתי שאני רוצה כמה דברים נחמדים שאין ב WIN החלטתי לנסות לכתוב קצת סקריפטים כרגע אני מנסה לייצור סקריפ שכאשר אני לוחץ על על המקש הצדדי של העכבר העכבר הופך לעכבר מולטימדיה (מקש שמאלי - שיר קודם, מקש ימני - השיר הבא גלגלת - ווליום או משהו בסגנון) הבעיה: אני לא יודע מה הערך של המקש הצדדי שלי וגם לא של גלגול של הגלגלת (של לחיצה על הגגלת אפשר למצוא) ראתי את זה: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms645540 זה נחמד מאוד אבל חסרים שם דברים - אשמח לקישור למשהו יותר טוב ד"א העכבר שיש לי זה :http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=013&active_tab=overview האם יש איזו תוכנה שרצה ברקע שנותנת לי LOG של המקשים שאני לוחץ עליהם או איזה אתר ש…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by c3pu,

איך אני מוציא משתנה בASP????

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  20. Started by hazic,

האם אפשרי? מישהו יודע איך? באיזו שפה? יש לי כף יד של CASIO-PEIA למי שמכיר קצת ישן בן 3 שנים בערך ואני רוצה לכתוב לו תוכנה פשוטה יחסית שמקבלת נתון מהפורט שלו ומציגה בצג משהו בהתאם לנתון. יש לו מערכת הפעלה של מיקרוסופט אני לא יודע איך נקראת. אני יודע שפת C++ וASM אם זה יכול לעזור.

21. Started by e-r-a-n,

אני קצת מסתבך סביב עצמי עם פוינטרים לאחרונה. אני מנסה לבצע השמה פשוטה אך משהו כנראה הסתבך לי. יש לי שני מבנים, struct object { void * a; }; typedef struct object* objectP; typedef struct { objectP array; }objectArr; typedef objectArr* objectArrP; התרחיש הוא שאני מקבל בשיטה מסוימת את שני הסטראקטים, כפוינטר אליהם, ומעוניין לבצע השמה של אחד בשני. בקטע אחר בתכנית, בוצע איתחול למערך של אובג'קטארר בצורה הבאה: array = (objectP)malloc(sizeof(struct object) * 4); וכעת יש לי שיטה בערך כזו: static void addobject(objectArrP list, objectP obj) { list->array[0] = obj; } כמובן שלא בדיוק 0, ולא בדיוק 4 וכדומה כמובן שזו רק אילוסטרציה להבנת העניין. הכונה בשיטה זו שאני מקבל את ה…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by e-r-a-n,

שלום לכולם, ידוע לי שעבור CLASS ניתן להשתמש ב NEW\DELETE שבעצם מבצעות הקצאת זכרון\שחרור זכרון וקריאה ל constructor/destructor אבל מה עם STRUCT, האם גם שם ניתן להשתמש ב new/delete? כלומר להקצות אותו ישר על ה HEAP במקום MALLOC? ובאופן דומהב למחיקה. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by tal1971,

שלום ותודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי. כתבתי קוד ב-PHP שאמור להראות לי IP של מי נכנס לשרת שלי. כתבתי את הקוד על מחשב (לא שרת) אם XP והכל עבד, כאשר העברתי את הקוד לשרת עם WINDOWS 2000 SERVER זה מראה לי רק 0.0.0.0 (גם מהמחשב המקומי). שוב תודה מראש

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  24. Started by eido300,

הי אני מחפש דרך לנטר את כל התעבורה שמגיעה מהתקני הusb (שתהיה לי את היכולת להפיל אותה אם צריך), איך אפשר לעשות את זה? בעיקר בשפות c# python תודה

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  25. לקרוא כאן: http://weblog.burningbird.net/fires/000581.htm

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.