עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by nondos,

שלום, אני מנסה לקרוא מערך של ביטים מקובץ ב Java בעזרת הספריה FileInputStream הבעיה היא שעבור ערכים מסויימים הספריה ממירה אותם מ Hex ל Dec בצורה לא נכונה לדוגמא אם בקובץ יש את הביתים הבאים: 00 00 15 A2 הספריה קוראת אותם לתוך המערך בגודל 4 באופן הבא [ 0, 0, 21, 94- ] ההמרה של 15 היא באמת נכונה ו 0x15=21 אבל למה למה הוא ממיר A2 ל 94-? עוד דוגמא 00 FF 03 00 אני מקבל מערך שמכיל את המספרים הבאים [ 0, 0, 3, 1- ] הצורה שבה אני קורא מהקובץ byte[] signa = new byte[4]; File file = new File(fileName);; FileInputStream fis = new FileInputStream(file); fis.read(signa, 0, 4); למישהו יש מושג למה זה קורה??? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by gal_dahan,

צריך מתכנת סוס שמבין ב php ויודע לעבוד מול FACEBOOK SDK ו api

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by kdani,

מה הכיוון המומלץ לפיתוח אפליקציה / DLL ב-C++ עם ממשק משתמש (רצוי MFC) שניתן לקרוא לה מאפליקציה אחרת ? (קריאה עם פרמטרים, וכמובן החזרת "תשובה" בסיום הריצה או תוך כדי) לא עסקתי בזה שנים רבות, בזמנו היה COM/ATL, ACTIVEX, אני לא בטוח מה הכיון הנכון. הסביבה היא כמובן חלונאית.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by SaarD,

שלום, יש לי בעיה מעצבנת כאשר נשלח אלי מייל מאנשים מסויימים בעברית אז אאוטלוק מזהה את הקידוד בתור UTF-8 שזה אכן הקידוד שנשלחה ההודעה בו, אך כדי לראות את ההודעה אני חייב לשנות קידוד לעברית ואז להחזירות ל UTF-8 .. אחרי אין ספור פעמים שחיפשתי איך ליצור RULE באאוטלוק שיעשה את זה בשבילי וראיתי שאיני מוצא החלטתי לבנות תוסף שיעשה את זה בשבילי, כאן מתחילה הבעיה, אין לי מושג לגבי מחלקות האאוטלוק והגישה לנתונים, יצרתי בעזרת VS 2008 פרוייקט outlook add-in אני אפילו לא יודע אם אני צריך לעשות את זה ככה או אולי אפשר דרך יצירת פקודות מאקרו באאוטלוק עצמו.. בכל מקרה, מי שיכול לעזור לי להבין איך אני ניגש להודעה שהתקבלה וכו' יעזור לי מאוד, בעקרון גיליתי שיש אירוע new mail ששמו מסביר או…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, אני עובד ב #C בVS2003. יש לי FORM ראשי של האפליקציה, אני פותח עוד חלון קטן ששואל "כמה ניסיונות אתה מעוניין לבצע?" ולפי המספר שהמשתמש מכניס אני אמור ליצור מספר של כפתורים על ה- FORM . אני עדיין חדש בקטע של תכנות לווינדוס אבל מהכרותי עם התוכנה זה בטוח לא מסובך.. אז אם למישהו יש את הדרך אני אשמח. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by 3d7,

אני מחפש Tutorial טוב לXML שמיועד למתחילים בתחום עם ידע בתכנות. אני אשמח לקבל המלצה למשהו ספיציפי.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. תודה לממליצים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by dids22,

יש לי בעיה יש לי טבלה שקוראים לה "מושבים" ובה מופיעים על המושבים שקיימים (בנויה מ אולם\שורה כיסא) ויש לי עוד טבלה שקוראים לה "מושבים תפוסים שמופעים בה המושבים התפוסים (בנויה מ אולם\שורה כיסא)) רצתי לעשות שאילתה שתציג לי את כל המושבים הפנויים כלמר כל המושבים שמופיעים בטבלת "מושבים" ולא מופיעים בטבלת "מושבים תפוסים איך אני עושה את זה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ftom2,

הי, כאשר לוחצים על אלמנט בדף, הוא מסומן ע"י מלבן , האם יש דרך למנוע את ההתנהגות הזו או להסיר את המלבן, או שזה דיפולט של ה - BROWSER?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by dmanbuhnik,

בוקר טוב יש לי כבר תוכנת GUI שעובדת והכול אחלה, רציתי אבל טיפה לשפר אותה עם הדבר הבא: אני מכניס ערכי default בתיבות הedittext ואני רוצה שכאשר המשתמש ילחץ על התיבה כדי להכניס ערך ידני זה ימחק את טקסט שקיים שם (משהו שיש בכל אתר אינטרנט פשוט) לא ראיתי שקיימת פונקציה שמתרחשת ברגע שהמשתמש נכנס לתיבה אז יש דרך אחרת או שפיספתי משהו. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני צריך להוסיף למחלקה מסוימת שיטה שמקבלת 2 מחרוזות a1 a2 ומה שהיא צריכה לעשות עם המחרוזות האלה זה פשוט להחליף כל a1 בa2 (אם לא קיים במחרוזת אז בעצם אין שום פעולה) המחלקה הנתונה היא public class HWzone { private String st; ........ public String replaceStr(String a1, String a2) נגיד a1 זה as וa2 זה aaaa והמחרוזת היא asasrr אז המחרוזת תשתנה ל aaaaaaaarr הקטע שגם אסור להשתמש בכל המתודות אלא רק ב charAt(int i) public int indexOf(String str, int index) public int length() public string substring(int i) יש לי בעיה בסיסית שאני לא ממש יודע איך לגשת לזה, איך להשתמש בכלל במתודות החתימה של השיטה היא בהכרח public String replaceStr(String a1, String a2) הצלחתי להגיע לאנשהו בדרכים אח…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yaadhadar,

היי לכולם, יש לי בטבלה שדה שנקרא "בתוקף" המשמעות שלו היא: האם מנוי של לקוח בחדר כושר בתוקף או לא. השדה הזה הוא נגזר מתאריך הקניה של המנוי והתאריך הנוכחי (כל המנויים לשנה אחת בדיוק) ע"מ שערך השדה יהיה תמיד מעודכן אני צריך טריגר שיפעל פעם ביום בחצות.... או לפחות כל פעם שאני פותח את הDB מישהו יכול לעזור? אולי יש פתרון ללא טריגר? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by aviv00,

זאת שפה "די" ראשונה שלי שאני לומד כרגע ודי "נקשרתי" אליה בגלל שהיא נוחה יותר וקריאה אני בכל אופן רוצה להתשמש בה כשפת מעבר לשפה יותר פופלארית אבל בכל מקרה אני שואל מה דעתכם? האם יש לה עתיד ? האם יהיה עבודות בתחום ? עריכה: גם דעתכם על תיכנות פונקצאילי אשמח לדעתכם תודה

15. Started by ניר.,

אני מעוניין להוסיף תפריט לפרויקט שלי באקסס כך שבהתחלה הוא יהיה ריק לאחר היצירה שלו אני אוכל להוסיף / להסיר לו לחצנים לפי הצורך.. מישהו יודע איך עושים את זה ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. היי אני עובד על אפליקצית Silverlight שממנה משתמש מעלה פרטים טקסטואלים שלו לשרת + תמונת Jpeg. כרגע מימשתי את העלאת הנתונים (בלי התמונה עד עכשיו) דרך PHP Web Service שיושב על השרת שלי ומקבל את הנתונים הטקסטואלים ושומר אותם ל-DB. בשביל להעלות את התמונה עלו לי כמה רעיונות אפשריים - 1. לשלוח את התמונה כמערך של byte[] שיתווסף לאוסף הנתונים שה- WebService מקבל. משם התמונה תשמר כקובץ Jpeg על השרת. 2. לשלוח את התמונה בתוך POST לשירות REST פשוט ונפרד על השרת. האופציה הראשונה עדיפה עלי, כי אני לא אצטרך לדאוג לבעיות בשמירה של התמונה ושאר הנתונים בנפרד, לבעיות בתזמון וכו... העניין הוא שעד עכשיו ניסיתי את האופציה הראשונה, נראה ש-Silverlight שולח את הנתונים כראוי. אבל בצד ה- PHP אני לא…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by shaithebest,

שלום רב, יש לי כמה אתרים סטטיים באוויר הבנויים על HTML DSS JS בצורה רגילה כגון: http://homecomp.co.il/facebook_site16/ אני מוסיף כפתורים של צור קשר לתבניות קיימות אני רוצה צור קשר דינמי על PHP שהלקוח ישאיר פרטים זה יגיע אלי למייל השאלה שלי היא, האם זה יעבוד? אף פעם לא ניסיתי עמוד אחד דינמי בתוך אתר שלם סטטי קוד HTML <table width="400" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1"> <tr> <td><strong>Contact Form </strong></td> </tr> </table> <table width="400" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="1"> <tr> <td><form name="form1" method="post" action="send_contact.php"&gt…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by unknown20070,

שלום, אני מנסה לעשות משהו ממש פשוט.. קבלת קלט מinput ובדיקת תנאי בלחיצת כפתור. הגדרתי כפתור שקורא לפונקציה בלחיצת כפתור. משום מה, כאשר אני פותחת את דף הhtml מייד מופיע לי הelse עוד לפני שהכנסתי תוכן לinput אשמח לעזרה, מצורף הקוד.. function check() { if(document.getElementById("inptId").value==9) { console.log(9); } else console.log('www'); }

19. אהלן, אני מעוניין להתחיל ללמוד C++, אשמח להמצלות ל IDE משולב עם קומפיילר (VS או אולי DEVCPP?). אני מחפש גם כן מדריך טוב שידע להסביר מ- 0 את השפה עצמה בדגש על קוד תקין / מעודכן (אני מודע לזה שיש המון מדריכים שמלמדים בצורה לא הכי נכונה). יש לי רקע ב PHP ו C# אם זה חשוב. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by gkman,

שלום לכולם התקנתי במחשבי את תוכנת אפאצי כדי שאוכל לתכנת בPHP בקלות אבל התוכנה קולטת כדף ראשי רק דף בשם index.html ואני רוצה שהוא יהיה מסוגל גם לקלוט כעמוד ראשי דף בשם index.php איך אני עושה את זה? תודה רבה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. איך ניתן להשיג כתובת URL בפיירפוקס ובכרום בVB6?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by b-a,

האם ניתן לסגור תוכנית שרצה (לא התוכנית עצמה) דרך התוכנה שלי ? ז"א לסגור יישום כמו בתפריט CTRL + ALT+ DEL תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by the_reaper123,

מישהו יודע איך אפשר להעלים את הסמן של העכבר בjava script ?? ???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by gal_il50,

יש לי תרגיל שבו אני אמור לבנות Class שמוצא מספרים ראשוניים בעזרת הנפה של ארטוסתנס, כל מספר שאני מוצא להכניס אותו ל-Class Queue ואח"כ לבנות consumer שקורא את כל המספרים מה-Queue ומדפיס אותם לקונסול. בקוד שלי בניתי את הנפה שמוצאת את המספרים הראשוניים (ב-main כשבונים את האובייטק מכניסים מספר מסויים למשל 1000 והנפה מוצאת את כל הראשוניים עד 1000) והכנסתי אותם ל-Queue. מה שלא הולך לי זה ה-consumer ,ואני צריך גם לעשות את זה בעזרת עוד theard (אני צריך להשתמש בזה בתרגיל) שקורא את המספרים ומדפיס. זה מה שיש לי עד עכשיו: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; using System.Threading.Tasks; namespace T { public class Eratosthenes …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by erap129,

יש לי תתוכנה ורציתי לבדוק אותה אז שמתי את הקוד הכי פשוט שיכול להיות והתוכנה לא מריצה אותו (יש לי את כללל ספריית הMSDN שהיא 2 GB ואת התוכנה עצמה הסיבת עבודה שהיא 1 GB) ואני מקבל הודעה כזאת שאני עושה DEBUG או START WITHOUT DEBUG 'devenv.exe': Loaded 'C:\Program Files\Microsoft Visual Studio .NET 2003\Common7\IDE\devenv.exe', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\ntdll.dll', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\user32.dll', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\gdi32.dll', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\syste…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.