עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. היי אני עובד על אפליקצית Silverlight שממנה משתמש מעלה פרטים טקסטואלים שלו לשרת + תמונת Jpeg. כרגע מימשתי את העלאת הנתונים (בלי התמונה עד עכשיו) דרך PHP Web Service שיושב על השרת שלי ומקבל את הנתונים הטקסטואלים ושומר אותם ל-DB. בשביל להעלות את התמונה עלו לי כמה רעיונות אפשריים - 1. לשלוח את התמונה כמערך של byte[] שיתווסף לאוסף הנתונים שה- WebService מקבל. משם התמונה תשמר כקובץ Jpeg על השרת. 2. לשלוח את התמונה בתוך POST לשירות REST פשוט ונפרד על השרת. האופציה הראשונה עדיפה עלי, כי אני לא אצטרך לדאוג לבעיות בשמירה של התמונה ושאר הנתונים בנפרד, לבעיות בתזמון וכו... העניין הוא שעד עכשיו ניסיתי את האופציה הראשונה, נראה ש-Silverlight שולח את הנתונים כראוי. אבל בצד ה- PHP אני לא…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, האם מישהו מכיר תוסף המאפשר לשתף סביבת עבודה של Eclipse דרך האינטרנט ובעצם לעבוד כמה אנשים במקביל על אותו קוד? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם אני צריך לעשות לעבודה בבית הספר אתר ואני מנסה לעשות תפריטים ש"נופלים" למטה כמו באתר הזה.. בג'אווה או CSS אז השאלה שלי היא כזאת, איך אני עושה את זה? תודה רבה לכל העוזרים. אבי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, אני רוצה לבנות אתר שנראה ככה: ברגע שנכנסים אליו הכל נטען, אבל לא הכל מוצג ורק כאשר אני לוחץ על קישור מסוים זה עובר לחלק אחר באתר הזה. לדוגמא משהו בסגנון הזה: http://www.templatemo.com/templates/templatemo_214_metal/ ועוד שאלה נגיד יש לי באתר שלי תמונות מאתרים אחרים, איך הכי מהיר להציג אותם כל התמונות על השרת שלי ואז בכניסה לאתר זה מציג את כולם מהאתר שלי או קישורים לתמונות מאתרים אחרים? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by almog bar-el,

היי אני חדש בפורום אז תגידו לי אם יש משהוא לא בסדר אם הנושא שפתחתי אני לומד אל מחשבים באופן אצמאי ולכן ליפעמים קשה לי למצוא חומר אז אם מישהוא כאן מבין בתיכנות של מישחקים ו/או דמויות תלת מימדיות כול פיסת מידע תיתקבל בברכה אני מעדיף python+unity3d תודה מראש נ.ב יש לי בעיה של שגיאות כתיב אז סליחה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Holy,

בעיקרון מה שאני מנסה להבין זה את הניהול זיכרון של אותה ספריה האם כל תהליך שקורא לספריה הזאת יוצר עותק שלו של כל המשתנים שלה נגיד אני מגדיר משנה גלובלי var האם עבור כל תהליך נוצר משתנה var שונה כלומר אם ה-DLL שלי נראה ככה int var; BOOL APIENTRY DllMain( HINSTANCE hModule, DWORD fdwReason, LPVOID lpReserved ) { if ( fdwReason == DLL_PROCESS_ATTACH ) var = func(); if ( fdwReason == DLL_PROCESS_DETACH ) print var } func פונקציה כלשהי האם כל תהליך שמשתמש ב-DLL הזה ידפיס ביציאה שלו את הערך שניתן לו בטיענה שלו? אותה שאלה לגבי משתנה לוקאלי - כלומר עבור הקוד הבא BOOL APIENTRY DllMain( HINSTANCE hModule, DWORD fdwReason, LPVOID lpReserved ) { int var; if ( fdwReaso…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by eylon5001,

אהלן אני רוצה להשתמש במחשב שלי כשרת פורומית (PHPBB) מישהו עשה את זה פעם? זה אפשרי בכלל? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by יצחק12,

שלום לכם יש לי וינדוס 7 והתקנתי Xampp היה לי גרסא ישנה יותר שעבדה לי עם הוורדפרס הורדתי את הגרסא ההכי חדשה כדי שיהיה לי תמיכה ב php7 לאחר שהתקנתי ושיניתי את הפורט ל 81 אני עשיתי ריסט למחשב הפעלתי את האפצי ו mysql אבל כשאני מגיע לתקיה ב HTDOCS הוא רושם לי ERR_CONNECTION_REFUSED מצורף תמונה מה אני יכול לעשות? דרך אגב יש לי eset nod בנוסף הלכתי לקובץ ספציפי של PHP לראות אם הוא קורא אותו והוא מציג לי את התוכן של הקובץ כמו שהוא עם התגים והכל תודה למי שעוזר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shaithebest,

שלום מהי הגרסה הכי עדכנית לjoomla ?ומאיפה ניתן להוריד? ניסיתי להוריד מהאתר של ג'ומלה אבל הם שולחים קובץ זיפ בלי הפעלת התקנה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום חברים, קיבלתי תרגיל בית להתחיל פרויקט מסוים בג'אווה. חלק מהקוד היה כבר כתוב מראש במצגת והיה צריך להעתיק אותו וחלק אחר היה צריך לעשות קצת מחקר ברשת ולהוסיף. הבעיה היא שמיד אחרי שהעתקתי חלק מהקוד מהמצגת, בכל שורה הוא כתב לי ERR (אני משתמש באקליפס). הERR הוא: Syntax error on token "Invalid Character", delete this token שלחתי לחבר ואצלו הוא לא רואה ERR. השאלה אם יכול להיות שהJDK שהתקנתי לאחרונה הוא לא טוב. מצ"ב קובץ מהעבודה כדי שתוכלו לראות בעצמכם. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אהלן, אני מעוניין להתחיל ללמוד C++, אשמח להמצלות ל IDE משולב עם קומפיילר (VS או אולי DEVCPP?). אני מחפש גם כן מדריך טוב שידע להסביר מ- 0 את השפה עצמה בדגש על קוד תקין / מעודכן (אני מודע לזה שיש המון מדריכים שמלמדים בצורה לא הכי נכונה). יש לי רקע ב PHP ו C# אם זה חשוב. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by דניאל99,

שלום, אני מנסה לפתח משחק בסגנון של משחקי הבריחה מהחדר. עוברים בין מסכים שונים ע"י הקלקה במקומות הנכונים, ואוספים חפצים ע"י לחיצה עליהם. עד עכשיו פיתחתי מספר תוכנות פשוטות ב- c#, ללא גרפיקה. אני מחפש מדריך שמסביר איך מוסיפים תמונת רקע, ותמונות שישמשו כעצמים שאפשר ללחוץ עליהם וכו'. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, (אם זה לא הפורום הנכון אשמח להפניה למקום הנכון) רקע - אני סטודנט למחשבים. לפני כמה זמן עלה לי רעיון, עבדתי עליו הרבה מאוד וזה התוצרים מדובגים ועובדים (כל הבדיקות מול שרת ומסד לוקלי כמובן): 1. תוכנה בג'אווה שמנהלת (צריכה מדי לילה להוריד קצבי מידע וכו') מסד נתונים - כרגע המסד לוקלי ב- PC הפרטי... 2. עוד תוכנה בג'אווה שהיא מעין web service שהלקוח פונה אליה, היא דרך גישה למסד יודעת לעשות עיבוד ולהחזיר תשובה. 3. לקוח - אפליקציה, כרגע אנדרואיד (לכן כל השאר בג'אווה גם כן...). הייתי רוצה ממש להפיץ את זה - אם זה רק אפליקציה זה לא בעיה, הבעיה שיש פה צד שרת (שכולל "אפילו" מסד...). אשמח לכל עזרה באיך אפשר להמשיך מפה (כרגע ולו בשביל הקטע יכול להשקיע אפילו עד אלפי שקלים בודדים לנ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by DoctorBurp,

כיצד ניתן להקצות בזיכרון אובייקט מסוג TImage בזמן ריצת התוכנית? לדוגמה: לחיצה על כפתור מסויים תגרום להופעה של תמונה על ה FORM הנוכחי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ZuBi,

יש דרך לבנות בפסקל בוטים או כל דבר שקשור לאינטרנט ? שמעתי שלשפה אין קשר לאינטרנט בכלל.. ואני די טוב בפסקל ואני לא יודע מה לעשות..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by pantera,

קיבלתי קובץ header ובקובץ יש שורה של define MAX 2 ועוד כל מני פונקציות למימוש. פתחתי קובץ source בעל אותו שם וסיומת c עשיתי include כמו שצריץ לheader וכעת שאני מנסה להשתמש ב MAX הוא לא מכיר בו. מה אני עושה לא נכון? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by chen sliktar,

היי חיפשתי הרבה משהוא שיעזור לי עם הקוד שאני רושם ולא מצאתי אני מקווה שפה יהיה מענה. ככה אני מנסה לעשות מחשבון שברגע שאני מכניס לו נתון ראשון נתון שני נתון שלישי נתון רביעי נתון חמישי נתון שישי שיעה את החישוב הבא: נתון ראשון / הנתון שהני = נתון רביעי נתון רביעי * נתון שני = נתון חמישי נתון חמישי / נתון שלישי = נתון שישי שבסופו של דבר הוא יציג את התוצאה על המסך של הנתון הרביעי ושל הנתון השישי עכשיו בניתי קוד אבל נתקעתי בקטע של הנתון רביעי * נתון שני = נתון חמישי , שאני מריץ על התוצאה של הנתון החמישי הוא עושה לי כאילו נתון חמישי = נתון ראשון למה זה? אני מצרף לפה את הקוד שאולי תראו …

18. Started by redead,

זקוק לאתרים או אפילו להמלצה על ספרים טובים שאפשר לקנות כדי ללמוד ג'אווה.. תודה..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי אתר.. www.pc-fix.co.il ואני רוצה ליצור בו את הפונקציה שגוררים את הדף למטה.. ואז יש מן באנר כזה בצד שירד יחד עם הדף וכאילו תמיד ישאר במרכז העניינים.. משהו בסגנון התפריט שיש פה בצד שמאל באתר של KSP בקישור הבא: http://www.ksp.co.il/hmain.php מצטער על ההפניה לשם ולאתר שלי.... זה רק כדי להסביר מה אני מחפש. או אם מישהו יכול רק להגיד לי איך בידיוק מכנים את האובייקט\דבר הזה בשפה מקצועית... ואז אני יוכל לחפש את הקוד ברשת המון תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Shortboarder,

???? והאם יש לו אתר מקביל...??? (תודה)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by aviv00,

זאת שפה "די" ראשונה שלי שאני לומד כרגע ודי "נקשרתי" אליה בגלל שהיא נוחה יותר וקריאה אני בכל אופן רוצה להתשמש בה כשפת מעבר לשפה יותר פופלארית אבל בכל מקרה אני שואל מה דעתכם? האם יש לה עתיד ? האם יהיה עבודות בתחום ? עריכה: גם דעתכם על תיכנות פונקצאילי אשמח לדעתכם תודה

22. Started by nirb,

למישהו יש מושג למה כשאני עושה: "marquee behavior="alternate התגית פשוט לא זזה למרות שהיא אמורה לזוז מצד לצד? חשבתי בהתחלה אולי כי אין מה שיגביל אותה אבל גם כשקבעתי רוחב מסויים היא פשוט קופאת במקום למרות שאמורה לזוז. אני רואה שזה עובד בכל מיני אתרים אבל על הדפדפן שלי כשאני מעתיק את זה ל-notepad זה פשוט לא עובד...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by raiman1,

1)נתון הביטוי (x%2) ==0)) || (x<0) מתי ערכו של הביטוי נכון ומתי הוא לא נכון? 2) נתון הביטוי: ((x==0) && (( x>0) || (x==5 מתי ערכו של הביטוי נכון ומתי הוא לא נכון?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Bear Cub,

שלום. ניסיתי הרבה זמן להוריד מאתר מסוים קובץ SWF אך ללא הצלחה. לאתרים רגילים אני יודע איך להוריד. פשוט לחפש בקוד את נתיב ה SWF אך באתר הזה המצב קצת שונה. בהצלחה: http://ofek.cet.ac.il/OfekComics.aspx

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by orninyo,

הפונקציה הבאה אמורה לזהות את הזחלן של גוגל למה היא לא עובדת? function is_googlebot() { if (eregi("Googlebot",$_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])){ $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; $name = gethostbyaddr($ip); $host = gethostbyname($name); if(eregi("Googlebot",$name)){ if ($host == $ip) return true; else return false; } else return false; } else return false; } תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.