תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מחפש מידע בעברית על קבצי TDMS. אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לכתוב תוכנית שתיקח טקסט תמיר אותו למערך ואז תיצור מערך נוסף שכולל את המילה ואת מספר הפעמים שהמילה מופיע במערך אז עשיתי ככה: [FONT=Arial]$arr = "Amid all the diplomatic wrangling, it is Ukrainians who are most directly affected. And they hardly are speaking with one voice.Furor in the western part of the country over Yanukovych, his powers and his bringing Ukraine closer to Russia led to his ouster. Now, most people here support the new government and oppose Russian intervention, as well as the prospect of Crimea becoming part of Russia.[/FONT] [FONT=Arial]The sentiment tends to be very different in Crimea -- which was part of Russia until being given to Uk…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה אני בניתי מן חלון שבזמן טעינה כבדה ASP יציג מן שעון חול ANIMATED GIF , עכשיו בהנחה שאני לא יכול להשתמש ב FLASH, יש איזה שהיא צורה לטעון את ה GIF ללא התוספות של האקספלורר כלומר שיראו רק את התמונה נטו (כמובן שמאחורה יושב חלון בכל זאת) ועוד שאלה יש איזה דרך ליצור רקע שקוף באקספלורר? אני יודע שב flash אפשר, השאלה עם אפשר גם באמצעים הפרימיטיביים של ASP,DHTML,JS? אני מקווה שהשאלה הייתה מספיק ברורה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני די חדש ב C ואני ישמח אם תעזרו לי במשהו כתוב פונקציה הקולטת שני זמנים ומוצאת את ההפרש בינהם עכשיו אני לא כזה מבין בפונקציות ואת ה syntax שאני צריך לעשות #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <math.h> int clock(int hour,int hour1,int min,int min1,int sec,int sec1,int totalseconds,int totalseconds1,int temp) { totalseconds=(hour*60+min)*60+sec; totalseconds1=(hour1*60+min1)*60+sec1; temp=abs(totalseconds1-totalseconds); return temp; } void main() { int hour,hour1,min,min1,sec,sec1,temp; printf("enter hour,min and sec"); scanf("%d %d %d",&hour,&hour1,&min,&min1,&sec,&sec1); clock(hour,hour1,min,min1,sec,s…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני צריכה להכין פרויקט באסמבלר ויש כמה פונקציות שקשה לי להכינם רציתי לדעת האם יש פה מישהו שיודע אסמבלר ברמה גבוהה שהוא יכול לעזור לי לכתוב את הפרויקט אני שולחת את קבצי ההוראות ואשמח אם מישהו יוכל לעזור גם אם יש צורך בתשלום [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד על פרוייקט ואני רוצה לעשות הפרדה, לעשות חבילה של GUI שמכילה קלאסים של GUI וחבילה של DB. בחבילה של הDB יש לי מחלקה SqlConnection שיש לה מתודה "InsertToTable" אני רוצה שהמתודה הזאת תהיה כללית ותתעסק עם כל טבלה שתידרש בכל גודל עמודות שהוא. אני אסביר. נגיד יש לי מחלקה בGUI שמציגה מסך שבו כפתור, שבלחיצה על הכפתור אמורים להתווסף נתונים נגיד לטבלת ספרים מהשדות שהמשתמש מילא בGUI. נגיד יש את השדות 'שם ספר' ו-'שם סופר'. אז מה שעשיתי המתודה של הכפתור מקבלת את הפרמטרים של שם הספר ושם הסופר והיא מעבירה את הפרמטרים בTreeMap למתודה "InsertToTable", הכנתי שם Prepared statement והכל טוב ויפה. אני רוצה אבל, שהprepared statement במתודה "InsertToTable" יהיה כללי,…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאיפה אני מוריד SQL ומה הנפח של התוכנה הזו מה הקשר בין אקסס ל SQL ומדריך גם יעזור תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
דיאלוגים הכוונה זה החלונות האלה שקופצים ויש קלט\פלט אני צריך את זה בשביל לקלוט את השם של השחקן ובסיום המשחק להחזיר אותו ואת המוזיקה אני רוצה לשלב למהלך המשחק תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זגזגתי בזמן האחרון בין נותני שירות webhosting בחינם, השתמשתי ב- 000webhost וכעת אני משתמש ב- 10xhosting, שניהם בשירות החינמי. עזבתי את 000webhost מפני שהשירות שלהם היה מחפיר, ובסופו של דבר הם מחקו לי את האתר ואמרו לי "מצטערים אם נגרמה לך אי נוחות". 10xhosting כרגע עושה בעיות בחיבור של השרת FTP, ואני רק שבוע אצלם, ככה שאם לא יסתדר בקרוב אני אאלץ לעבור גם מהם. אני אהיה מוכן לשלם על שירות webhosting אם המחיר יהיה טוב, אך אני רוצה לוודא שהשירות אכן טוב, אז אני אשמח לקבל מכם המלצה איזה שירות כזה עושה עבודה טובה ואפשר לסמוך עליו (בחינם אפילו עדיף). הדרישות של האתר שלי לא בשמיים, כרגע הגודל שלו בסך הכל כ- 400 מגה, אך תמיד טוב שיש עוד מקום לגדול (על אף שזה לא מאוד קריטי, גם יחסית…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך להוסיף למחלקה מסוימת שיטה שמקבלת 2 מחרוזות a1 a2 ומה שהיא צריכה לעשות עם המחרוזות האלה זה פשוט להחליף כל a1 בa2 (אם לא קיים במחרוזת אז בעצם אין שום פעולה) המחלקה הנתונה היא public class HWzone { private String st; ........ public String replaceStr(String a1, String a2) נגיד a1 זה as וa2 זה aaaa והמחרוזת היא asasrr אז המחרוזת תשתנה ל aaaaaaaarr הקטע שגם אסור להשתמש בכל המתודות אלא רק ב charAt(int i) public int indexOf(String str, int index) public int length() public string substring(int i) יש לי בעיה בסיסית שאני לא ממש יודע איך לגשת לזה, איך להשתמש בכלל במתודות החתימה של השיטה היא בהכרח public String replaceStr(String a1, String a2) הצלחתי להגיע לאנשהו בדרכים אח…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קיבלנו שאלה ברקורסיה: נתונה מטריצה בגודל M על N בה שמורים כל המספרים מ-1 עד M*N, כך שכל שורה תהיה ממויינת בסדר עולה משמאל לימין, וכל עמודה תהיה ממויינת בסדר עולה מלמעלה למטה א. כתוב אלגוריתם רקורסיבי המחשב בכמה אפשרויות ניתן למלא מטריצה בגודל M*N באופן שהוסבר ב. כתוב אלגוריתם רקורסיבי המדפיס את כל האפשרויות למילוי מטריצה בגודל M*N באופן שהוסבר אם זה משנה בעקרון את התרגילים אנחנו מגישים בשפת C ניסיתי כל מיני כיוונים ולא הלך כל כך אם מישהו יוכל לכוון אותי אני אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, מקווה שזה המקום הנכון... אני מקבל טקסט, כל אות בו הוחלפה באות אחרת או באחד מהמספקים 0-9. לדוגמה: הטקסט המקודד הוא uio כאשר המפתח הוא: u=a; i=b; o=c ולכן התוצאה היא abc. עכשיו, הבעיה היא שהמפתח אינו ידוע. מישהו מכיר את זה? יכול לעזור? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
חיפשתי כרגע עורך טקסט, גם באנגלית, גם בעברית ולא משהו משהו נורמלי מה אתם אוהבים ? במה אתם משתמשים ? המלצות ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זאת שפה "די" ראשונה שלי שאני לומד כרגע ודי "נקשרתי" אליה בגלל שהיא נוחה יותר וקריאה אני בכל אופן רוצה להתשמש בה כשפת מעבר לשפה יותר פופלארית אבל בכל מקרה אני שואל מה דעתכם? האם יש לה עתיד ? האם יהיה עבודות בתחום ? עריכה: גם דעתכם על תיכנות פונקצאילי אשמח לדעתכם תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הי. אני מריץ קוד פשוט ביותר (פחות מ-100 שורות, בלי אלמנטים מיוחדים), בשפה C במערכת UBUNTU 14.04. הקוד בקובץ המצורף. מצורף כאן הלוג של הטרמינל של אובונטו בהפעלת הקוד: $ make clean all run rm -f debug *.o gcc -c main.c -Iinclude/ gcc -c global.c -Iinclude/ gcc -c specific.c -Iinclude/ gcc -o debug main.o global.o specific.o ./debug before init glb ptr = 0x1045010 glb default x = 0 modify in main make: *** [run] Segmentation fault (core dumped) אשמח אם מישהו יוכל לעזור. תודה מראש! economyd.zip
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר עזרה? המחלקה Keypad מאפשרת הכנסת קוד ובדיקתו לשם כניסה למערכת, וכן שינוי הקוד. 1. הכנסת קוד: ספרה מגיעה למערכת ע"י אירוע evkey(int n) קוד הוא בן 4 ספרות אחרי שקוד הוכנס בודקים אם הוא מתאים לקוד שבתוקף. תוצאת הבדיקה תקפה/זמינה ל5 שניות. במהלך הכנסת הקוד אפשר לבטל את הפעולה ולהתחיל מחדש ע"י evoff תהליך של הכנסת קוד יתבטל אם עברו 20 שניות מהקשת הספרה הראשונה, והרביעית טרם הוקשה. 2. שינוי קוד: הקשה על on יוצר ארוע evon הכנס קוד ישן הקשה על on הכנס קוד חדש הקש על on הכנס קוד חדש פעם נוספת הקש על on צריך לסיים את התהליך תוך 30שניות, אחרת הוא יופםסק באמצע ללא שינוי הקוד. אפשר להפסיק את התהליך באמצע ללא שינוי הקוד, על ידי הקשה על off בציור הstatechart התהליכ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש לי איזה תרגיל שני לא מצליח לפתור. אני צריך לקלוט מערך ואז להדפיס את 2 המספרים הכי גדולים ושני המספרים הכי קטנים. הצלחתי להדפיס את הכי קטן והכי גדול ואת השני בגודל והשני הכי קטן אני לא מצליח. אני מנסה להעביר את הערכים שמצאתי להיות קיצוניים כך שהוא לא יעבור עליהם שוב אבל יש שם בעיה. הוא מחליף את האיבר אבל לא משנה אותו. הנה מה שכתבתי. אם רק מישהו יכול להראות לי מה אני עושה לא בסדר אני אשמח, תודה. #include<stdio.h> #include<conio.h> int main() { int ar[6],i,max,min,min2,max2,imax,imin,l=0,m=0; //clrscr(); printf("enter an array of numbers: "); for(i=0;i<6;i++) scanf("%d",&ar[i]); max=min=ar[0]; max2=min2=ar[1]; for(i=0;i<6;i++) { if(min&g…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול לצרף גרפיקה לפסקל? אמרו לי שאפשר לזמן את התוכנית לתוכנה אחרת כמו VB ושם ליצור ממשק... (משהו כזה פחות או יותר), או לעשות גרפיקה בפסקל... אחד מהשניים יעזור לי תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי אני עובד על אפליקצית Silverlight שממנה משתמש מעלה פרטים טקסטואלים שלו לשרת + תמונת Jpeg. כרגע מימשתי את העלאת הנתונים (בלי התמונה עד עכשיו) דרך PHP Web Service שיושב על השרת שלי ומקבל את הנתונים הטקסטואלים ושומר אותם ל-DB. בשביל להעלות את התמונה עלו לי כמה רעיונות אפשריים - 1. לשלוח את התמונה כמערך של byte[] שיתווסף לאוסף הנתונים שה- WebService מקבל. משם התמונה תשמר כקובץ Jpeg על השרת. 2. לשלוח את התמונה בתוך POST לשירות REST פשוט ונפרד על השרת. האופציה הראשונה עדיפה עלי, כי אני לא אצטרך לדאוג לבעיות בשמירה של התמונה ושאר הנתונים בנפרד, לבעיות בתזמון וכו... העניין הוא שעד עכשיו ניסיתי את האופציה הראשונה, נראה ש-Silverlight שולח את הנתונים כראוי. אבל בצד ה- PHP אני לא…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לפתח משחק בסגנון של משחקי הבריחה מהחדר. עוברים בין מסכים שונים ע"י הקלקה במקומות הנכונים, ואוספים חפצים ע"י לחיצה עליהם. עד עכשיו פיתחתי מספר תוכנות פשוטות ב- c#, ללא גרפיקה. אני מחפש מדריך שמסביר איך מוסיפים תמונת רקע, ותמונות שישמשו כעצמים שאפשר ללחוץ עליהם וכו'. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הכיוון המומלץ לפיתוח אפליקציה / DLL ב-C++ עם ממשק משתמש (רצוי MFC) שניתן לקרוא לה מאפליקציה אחרת ? (קריאה עם פרמטרים, וכמובן החזרת "תשובה" בסיום הריצה או תוך כדי) לא עסקתי בזה שנים רבות, בזמנו היה COM/ATL, ACTIVEX, אני לא בטוח מה הכיון הנכון. הסביבה היא כמובן חלונאית.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-