תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך לכתוב תוכנית שמקבלת אליה מערך מספרים לפי רצון המשתמש והתוכנית עושה בדיקה על המערך ומסננת את המספרים שמופיעים יותר מפעם אחת ולבסוף מדפיסה את המספרים שלא הופיעו יותר מפעם אחת. לדוגמא: משתמש מכניס: 4 5 6 7 4 5 3 2 21 5 6 7 1 9 פלט: 3 2 21 1 9 אני לא מצליח לכתוב את זה מסתבך עם הלולאות תנו טיפ בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אתחיל מזה שאין לי מושג בתכנות. הפעם האחרונה שנגעתי בזה הייתה בכיתה ז' כאשר למדתי PASCAL. כעת אני עושה קורס תכנות כחלק מהלימודים. אנחנו לומדים C++. במכללה עובדים עם Visual c++ 6.0. התוכנה כידוע אמורה לעלות כסף. אני מחפש חלופה חינמית נורמלית ל IDE. הורדתי את 2008 express, אבל יש שינויים שם. הורדתי גם את ה IDE של בורלנד (טורבו C++) ואת Dev c++. בשניהם משום מה לא הצלחתי להריץ קטעי קוד בסיסיים ביותר. (ב visual c++ 6 הצלחתי להריץ דברים בסיסיים). יש פתרון? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
סתם קטע מלל אך שיופיע באמצע הדף (center). ברצוני שהקטע יהיה בצבעים שונים לפיכך אינני משתמש בתגיות <#h>. איזו תגית, attribute או value מציבים קטע במרכז הדף ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור גלריית תמונות עם כפתור "הבא" ו"הקודם" בעצם אני צריך ליצור כפתור שברגע שאלחץ עליו הוא יעביר לי תמונות.בעצם כאשר העמוד עולה יש תמונה ראשונה,מתחתיה כפתור הבא.אני לא מצליח ליצור לולאה שתריץ את המעבר אחד אחד ולא ברצף.וגם אני לא מבין איך אני יוצר את הכפתור שלחיצה עליו תשנה את התמונה בעמוד ולא לדוג' את הDIV שאני נמצא בו.לדעתי כל התפיסה שלי בקטע הזה מוטעית.אני אשמח להדרכה איך בכלל אפשר לעשות את זה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Song[] songs = disc.GetSongsByType((SongType)Enum.Parse(typeof(SongType), this.cboSearchSongType.Text)); אם אפשר הסבר פרטני (שלב שלב מה כל דבר עושה) -כי נראה לי שאיבדתי את המורה שלי בקטע הזה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה אני בניתי מן חלון שבזמן טעינה כבדה ASP יציג מן שעון חול ANIMATED GIF , עכשיו בהנחה שאני לא יכול להשתמש ב FLASH, יש איזה שהיא צורה לטעון את ה GIF ללא התוספות של האקספלורר כלומר שיראו רק את התמונה נטו (כמובן שמאחורה יושב חלון בכל זאת) ועוד שאלה יש איזה דרך ליצור רקע שקוף באקספלורר? אני יודע שב flash אפשר, השאלה עם אפשר גם באמצעים הפרימיטיביים של ASP,DHTML,JS? אני מקווה שהשאלה הייתה מספיק ברורה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פונקציה שמקבלת מחרוזת המכילה משפט, הפונקציה צריכה להחזיר מחרוזת המכילה רק את ראשי התיבות של המילים במשפט המקורי (האות הראשונה של כל מילה). #include<stdio.h> #include<string.h> void teivot(char *s); void main() { char s[10]; printf("Enter string\n"); scanf("%s",&s); teivot(s); } void teivot(char *s) { char *p, *q; int i; char s1[10]; p=s; q=s1; (*q)=(*p); p++; q++; for(i=1;i<8;i++,p++) { if (((*p)=' ') && ((*(p+1))!=' ')) { (*q)=(*p); q++; } } printf("%s",s1); } לא עובד =\
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מנסה כבר כמה זמן לשלב את העורך הזהhttp://ckeditor.com/ לאתר שלי(לפרוייקט במחשבים בי''ב) ולא ממש מצליח. ניסיתי את המדריך של החברה באתר ודיי הסתבכתי. יש פה מישהו שהתנסה בעורך הזה ויוכל לעזור לי להבין איך לשלב אותו באתר שאני מכין? תודה, טל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני עובדת עם כמה תוכניתנים עצלנים, ויש לי הפצת תוכנה לעשות. אני צריכה לכתוב קוד שימלא אוטומטית את השדות שבתהליכי ההסרה וההתקנה, שלא אצטרך ללחוץ כל פעם next next.. באיזו שפה הכי פשוט לכתוב כזה דבר, ום אפשרי בכלל לעשות אתזה בלי להכנס לקוד של התוכנה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
השרת שלנו (בחלק מההתקנות), לוקח יותר ויותר CPU עם הזמן. בסופו של דבר הוא מגיע לניצול של 100% CPU וגורם לכל המערכת לעבוד לאט מאוד. כתוב ב-CPP. אחרי ניתוח של קבצי לוג בגודל 15GB (ומציאת המון שום דבר), החלטתי לנסות profiler שיראה לי מה החלק שעובד קשה כ"כ. אני ממש לא מכיר profilers ל-linux, המלצות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם משהוא מכיר פונ' שעובדות על תאריך בJavaScript? משהו כמו לגשת ליום מתוך התאריך ולשנות אותו וכו'
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנו שרת SQL SERVER 2005 DEVELOPER EDITION בארגון. כמו כן פתחנו ל IP של המחשב את כל הפורטים מבחינת גישה חיצונית למחשב מרחבי האינטרנט, כלומר ישנו IP קבוע חיצוני אשר מפנה ישירות ל IP הפנימי של המחשב. הבעיה שלי היא כדיקלמן, כאשר אני מנסה להתחבר לשרת SQL מבחוץ כלומר מרחבי האינטרנט באמצעות תוכנת הניהול SQL MANAGMENT STUDIO אני מצליח להתחבר ללא שום בעיות. אך כאשר אני מנסה להתחבר לשרת דרת אפליקייצית ASP.NET אני מקבל את ההודעת שגיאה SQL Server does not exist or access denied ברצוני לציין כי כאשר אני מנסה לתקשר ברשת המקומית דרך ה ASP.NET כלומר פנייה ל IP הפנימי של המחשב או על פי שם המחשב אז אני מצליח להתחבר ללא שום בעיות. הודה לעזרה בנידון בהקדם האפשרי.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד אל פרויקט פרטי שבוא אני צריך לבנות אתר דינאמי ואני מתכנת פייטון לאחר חיפןש רב של כלים חשבתי ללכת על iron-python כדי ליצור אתר וSilverlight אבל אני לא מוצא מידע בנושא אין לי הרבה ניסיון בבנית אתרים מהסוג הזה (אני בכוונה מנסה להיתחמק מ c# ) ואני לא יודע איך לקטוב את הקוד שמקשר את ה input ב html לחלק מהקוד שלי בpython אני צריך להישתמש בעיקר ב file, button וtext אם אפשר לפרט כמה שותר אני אשמח כי אני עובד אל זה כול השבוע ולא היתקדמתי הרבה בנוסף אם למיהוא יש גם מידע אל איך להעלות את הפרויקט לserver תודה מראש :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות תוכנה שבונה קובץ EXE לפי הפרמטרים שאני מציב לה, הצלחתי לעשות את זה עם BAT אבל זה היה נסיון פשוט, זה לא מקצועי. למי שלא הבין, נניח יש לי תוכנית עם אזור טקסט וכפתור, ברגע שאני לוחץ על הכפתור, התוכנית שלי בונה קובץ EXE שמכניס את מה שבאזור הטקסט ל-Console.WriteLine וייצור קובץ EXE חדש עם ה-Console.WriteLine והטקסט. איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אפשרות ללמוד בקיץ Maple או Mathematica. (כמובן בנוסף לג'אווה, c++, c, מטלב...) מה עדיף? מה יותר שימושי בתכנות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מצליח להציג את כל הטבלה דרך הפקד GRIDVIEW אבל אני לא מצליח להציג שורה אחת ספציפית דרך שאילתא ... var query = from a in db.Table1s select a; dataGridView1.DataSource = query; השורה שהאחרוה מצוגה לי על הFORM את כל הטבלה ...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לבנות רשימה של סטודנטים עם הנתונים שלהם ברשימה מקושרת ולכל סטודנט תיהיה רשימה של קורסים שהוא רשום אליה והיא גם רשימה מקושרת. אני די הסתבכתי עם זה והשאלה שלי היא עם יש איזה משהו מוכן דומה לזה שאני יוכל להשתמש כדי ללמוד ממנו ועוד שאלה יותר חשובה לי אפילו, באיזה תוכנה ממולץ להשתמש בתיכנות ב-C, אני משתמש בבורלנד המסריח הזה והבנתי שיש תוכנות יותר טובות שבהם אפשר ממש לראות את הרשימות המקושרות (לא כמו בדיבאגר, שאין לי מושג לאיפה מצביע כל פוינטר). תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. אני מנסה כבר זמן ממושך להתחבר למסד הנתונים MySQL שבשרת האכסון שברשותי. להלן הקוד: Public Sub ReadMyData(ByVal connectionString As String) Dim queryString As String = "SELECT OrderID, CustomerID FROM Orders" Using connection As New OleDbConnection(connectionString) Dim command As New OleDbCommand(queryString, connection) connection.Open() Dim reader As OleDbDataReader = command.ExecuteReader() While reader.Read() Console.WriteLine(reader.GetInt32(0).ToString() + ", " _ + reader.GetString(1)) End While ' always call Close when done read…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נתחיל מהידיעה הראשונה והקצרה יותר והיא ש"תכנות כחול לבן" חזר. אנא הכנסו, הפיצו והצביעו לאתר בתחרות האתרים: http://bwp.wserv.co.il למי שלא יודע מה זה שיכנס ויקרא בעמוד הראשי את התיאור. ולהודעה השניה: לכל אלו שמתכנתים בפסקל. הכנתי ספרייה בעלת שלוש פונקציות נכון להרגע. הפונקציות הם: 1. חזקות - למי שלא יודע פסקל מאפשרת לעשות רק חזקה ממעלה שניה, הפונקציה שהוספתי מאפשרת לבצע איזו חזקה שתרצו. שימוש בפונקציה נעשה כך: Pow(Base,Exp); Base= בסיס החזקה Exp= מעריך החזקה. נגיד אני רוצה להכניס למשתנה a את הערך של 4 חזקת 3 אני ארשום: a := Pow(4,3); הפונקציה מחזירה ערך מסוג real. 2. מספר אקראי - לעשות מספר אקראי בפסקל זה לא משהו מסובך אבל בכל זאת עשיתי פונקציה שתקל על כך. הפונקציה …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כאשר מופיע לי הקוד הבא: #include <stdio.h> #define square(x) x*x void main() { int x; int a = 4; x = square(a+1); printf("%d", x); } הקומפיילר מבצע את זה ככה: x = 4+1*4+1 ואז התשובה תצא 9. לא הבנתי למה זה סדר הפעולות של הקומפיילר? שאלה 2: מה בדיוק מבצע השורה הבאה? #define MAX(A, B) ( (A) > (B) ? (A) : (B) ) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המורה שלי הביא לעשות עבודה והכניס בתוכה 3 שאלות שלא הבנתי 1. עבור המספרים 1237 ו- 649 יש לבדוק מה תיהיה התוצאת הכפל שבניהם בבסיס 16 2. כתוב תוכנית המחברת בין 2 מספרים בני 24 סביות כל אחד הנימצאים החל מכתובת ds:100h בזיכרון. את התוצאה יחש להציב מיד אחרי המספרים. 3. כתוב תוכנית המחברת 3 מספרים בגודל 32 סיביות כל אחד הנימצאים בזיכרון החל מכתובת ds:120h בזיכרון. את התוצאה יש להציב החל מכתובת ds:200h תודה רבהה מאודד לכל העוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר להוריד את הקו המהבהב של דוס בשפת סי?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עושה פרויקט ב C# משחק ואני רוצה לעשות אפשרות של שמירת המשחק הציעו לי לעשות את זה עם הפונקציה SERILIZE אבל הבעיה היא שמה שאני רוצה לשמור זה מסוג USER CONTROL והפונקציה הזאת לא שומרת USER CONTROL. למשהו יש תשובה בשבילי דחוף. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-