תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
איך אני מקפיץ חלון ושיהיה רשום בו מה שהיה רשום בTEXTAREA? יש לי את הקוד הבא: function PopUp() { // open the window win3 = window.open("", "Text", "width=320,height=210,scrollbars=yes"); // write to window win3.document.writeln(frm1.text2speach.value); } אבל הוא לא עובד בFF. וגם איך אני משנה את התכונות של החלון החדש (לדוגמה צבע רקע)?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הפרק "תבנית הקומפוזיט" הוא השני בסדרה "תבניות". הכתובת: תבנית הקומפוזיט מתארת את המחלקות הנדרשות לבניית עץ אובייקטים. בסרטון דיון בתבנית, דוגמאות קוד ושאלות למחשבה. דוגמאות הקוד ניתנות להורדה. פרטים ראו בתיאור הסרטון ביוטיוב. סרטונים נוספים בערוץ: http://www.youtube.com/user/lidotnet צפיה מהנה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן לסגור תוכנית שרצה (לא התוכנית עצמה) דרך התוכנה שלי ? ז"א לסגור יישום כמו בתפריט CTRL + ALT+ DEL תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת כאשר נשלח אלי מייל מאנשים מסויימים בעברית אז אאוטלוק מזהה את הקידוד בתור UTF-8 שזה אכן הקידוד שנשלחה ההודעה בו, אך כדי לראות את ההודעה אני חייב לשנות קידוד לעברית ואז להחזירות ל UTF-8 .. אחרי אין ספור פעמים שחיפשתי איך ליצור RULE באאוטלוק שיעשה את זה בשבילי וראיתי שאיני מוצא החלטתי לבנות תוסף שיעשה את זה בשבילי, כאן מתחילה הבעיה, אין לי מושג לגבי מחלקות האאוטלוק והגישה לנתונים, יצרתי בעזרת VS 2008 פרוייקט outlook add-in אני אפילו לא יודע אם אני צריך לעשות את זה ככה או אולי אפשר דרך יצירת פקודות מאקרו באאוטלוק עצמו.. בכל מקרה, מי שיכול לעזור לי להבין איך אני ניגש להודעה שהתקבלה וכו' יעזור לי מאוד, בעקרון גיליתי שיש אירוע new mail ששמו מסביר או…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי במחשבי את תוכנת אפאצי כדי שאוכל לתכנת בPHP בקלות אבל התוכנה קולטת כדף ראשי רק דף בשם index.html ואני רוצה שהוא יהיה מסוגל גם לקלוט כעמוד ראשי דף בשם index.php איך אני עושה את זה? תודה רבה לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני צריכה עזרה דחוף! ??? אני אמורה לכתוב תכנית שמתקשרת לאאוטלוק(הצלחתי) ובתוכה לcontacts (אנשי קשר) ועבור כל קטגוריה להדפיס את אנשי הקשר שלה. (כמו שיש אופציה למיון ע"פ קטגוריות) למישהו יש מושג איך אני עושה את ההפרדה בין אנשי בקשר לפי קטגוריה? הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לשלוף הכל בבת אחת.... פליז מי שיודע איך אני ממיינת?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו, אם אני רוצה להתחיל לתכנת בשביל לבנות משחקונים, תוכנות קטנות וסתם בשביל ידע כללי. איזה שפות אני צריך ללמוד? ובאיזה סדר? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לפתח משחק בסגנון של משחקי הבריחה מהחדר. עוברים בין מסכים שונים ע"י הקלקה במקומות הנכונים, ואוספים חפצים ע"י לחיצה עליהם. עד עכשיו פיתחתי מספר תוכנות פשוטות ב- c#, ללא גרפיקה. אני מחפש מדריך שמסביר איך מוסיפים תמונת רקע, ותמונות שישמשו כעצמים שאפשר ללחוץ עליהם וכו'. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתנו לי משימה לעשות פרוייקט קטן בHTML של שאילתות ועוד כמה שטויות.. רציתי לשאול אם יש לי טבלה ואני רוצה להוסיף לטבלה תמונה אבל אני רוצה שיהיה את כל השורות של הטבלה ומצד שמאל במקביל לשורות התמונה איך אני עושה את זה? כי ניסיתי ואני פשוט לא מצליח התמונה תמיד יוצאת במקום דפוק אני מצרף גם את הקוד.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לעשות לעבודה בבית הספר אתר ואני מנסה לעשות תפריטים ש"נופלים" למטה כמו באתר הזה.. בג'אווה או CSS אז השאלה שלי היא כזאת, איך אני עושה את זה? תודה רבה לכל העוזרים. אבי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך ניתן להשיג כתובת URL בפיירפוקס ובכרום בVB6?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצא התקן החדש: http://www2.research.att.com/~bs/C++0xFAQ.html
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לכם זמן, אז אנא נסו לעזור לי בשאלות הבאות: *כתבו תוכנית שקוראת מספר ממשי חיובי (המייצג מסה), ולאחריו מופרד ע"י רווח אחד מן התווים הבאים: k, c, o או p, המייצג את יחידת המידה (kilogram, carat, ounce או pound). התכנית מחשבת ומדפיסה את המסה ביחידות של גרמים, כאשר היא מבצעת את ההמרה על-פי הטבלה הבאה: kilogram = 1000 gr carat = 0.2 gr ounce = 28.34 gr pound = 453.44 gr לדוגמה (שימו לב לרווח המפריד): קלט: 20.4 o פלט: 578.136 gr מלבד המקום בו אתם בודקים שהמסה חיובית, יש לכתוב את התכנית ללא שימוש ב- if-else ! הערה: הקפידו לבדוק את הקלט: כזכור, אסור שהמסה תהיה מספר שלילי וכן על יחידת-המידה להיות חוקית. בכל מקרה אחר, הדפיסו הודעת שגיאה וסיימו את התכנית. *כתבו ת…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה חשבתי לי על רעיון לכתיבה של אימיול פרוץ בסגנון זמבור על הסורס קוד של אימיול רגיל יענו לשפר את המיול להפוך אותו למכונה עצבנית... כמובן גם לשיתוף קבצים לשפר איפה שהגדולים לא הצליחו... השפה היא C++ ואני לא מתכנת ואף פעם לא תכנתתי... חייב את עזרתכם זקוק למתנדבים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו יודע איך אפשר להעלים את הסמן של העכבר בjava script ?? ???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חיפשתי הרבה משהוא שיעזור לי עם הקוד שאני רושם ולא מצאתי אני מקווה שפה יהיה מענה. ככה אני מנסה לעשות מחשבון שברגע שאני מכניס לו נתון ראשון נתון שני נתון שלישי נתון רביעי נתון חמישי נתון שישי שיעה את החישוב הבא: נתון ראשון / הנתון שהני = נתון רביעי נתון רביעי * נתון שני = נתון חמישי נתון חמישי / נתון שלישי = נתון שישי שבסופו של דבר הוא יציג את התוצאה על המסך של הנתון הרביעי ושל הנתון השישי עכשיו בניתי קוד אבל נתקעתי בקטע של הנתון רביעי * נתון שני = נתון חמישי , שאני מריץ על התוצאה של הנתון החמישי הוא עושה לי כאילו נתון חמישי = נתון ראשון למה זה? אני מצרף לפה את הקוד שאולי תראו …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני עובד על אפליקצית Silverlight שממנה משתמש מעלה פרטים טקסטואלים שלו לשרת + תמונת Jpeg. כרגע מימשתי את העלאת הנתונים (בלי התמונה עד עכשיו) דרך PHP Web Service שיושב על השרת שלי ומקבל את הנתונים הטקסטואלים ושומר אותם ל-DB. בשביל להעלות את התמונה עלו לי כמה רעיונות אפשריים - 1. לשלוח את התמונה כמערך של byte[] שיתווסף לאוסף הנתונים שה- WebService מקבל. משם התמונה תשמר כקובץ Jpeg על השרת. 2. לשלוח את התמונה בתוך POST לשירות REST פשוט ונפרד על השרת. האופציה הראשונה עדיפה עלי, כי אני לא אצטרך לדאוג לבעיות בשמירה של התמונה ושאר הנתונים בנפרד, לבעיות בתזמון וכו... העניין הוא שעד עכשיו ניסיתי את האופציה הראשונה, נראה ש-Silverlight שולח את הנתונים כראוי. אבל בצד ה- PHP אני לא…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיצד ניתן להקצות בזיכרון אובייקט מסוג TImage בזמן ריצת התוכנית? לדוגמה: לחיצה על כפתור מסויים תגרום להופעה של תמונה על ה FORM הנוכחי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כבר מזה שעה חופר ברשת ולא מוצא איך להזין נתון שהוא מטיפוס smalldatetime. הינה המבנה של היישות. create table Entity1 EntityId int primary key, BirthDate smalldatetime הינה שורת הזנת נתונים. insert into Entity1 values(1, 10/12/2005) וזה נותן שגיאה. אני עובד בסביבה SQL SERVER 2005 EXPRESS אם משהו יודע איך להזין נכון אנא שתפו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להתחיל ללמוד C++, אשמח להמצלות ל IDE משולב עם קומפיילר (VS או אולי DEVCPP?). אני מחפש גם כן מדריך טוב שידע להסביר מ- 0 את השפה עצמה בדגש על קוד תקין / מעודכן (אני מודע לזה שיש המון מדריכים שמלמדים בצורה לא הכי נכונה). יש לי רקע ב PHP ו C# אם זה חשוב. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, מישהו יודע איפה אפשר ללמוד יוניטי? או לחילופין איפה אפשר למצוא מישהו שמתעסק בזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התכנית ממש ארוכה לכן לא אביא אותה כאן, אבל זה הסיפור בקצרה: אני צריכה לקבל מהמשתמש או string או אנטר. אם קיבלתי string - אני צריכה לשנות את הערך של משתנה מסויים למה שקיבלתי. אם אנטר - להשאיר ככה. אני משתמשת בcin. איך אני בודקת את הקלט? אגב, אותה שאלה לגבי int במקום string. תודה רבה ממש לכל מי שיעזור להושיע אותי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-