עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Component,

שלום, איך אני מקבל את השעה בג'אווה? אני מחפש פונקציה פשוטה כמו gettime בפסקל או time() ב-VB. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. זה אמור להיות נסיון לתוכנית של חישוב מטריצה של 3x3. אם מישהו יסביר מה לא נכון זה באמת יהיה יפה מצידו. #include <iostream.h> int menu(int ans,int arr[3][3]) { int a,b; cout<<"\t\tCurrent table is:\n\n"; for(a=0; a<3; a++) { for(b=0; b<3; b++) cout<<matrix[a]<<"\t"; cout<<"\n"; } cout<<"\nWhich action do you want to perform?"; cout<<"\n\t1.Add two lines"; cout<<"\n\t2.Multiply a line by a number"; cout<<"\n\t3.Divide a line by a number"; cout<<"\n\t4.Exit\n"; cin>>choice; return(ans) } void add(int &x, int &y) { x …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. נתחיל מהידיעה הראשונה והקצרה יותר והיא ש"תכנות כחול לבן" חזר. אנא הכנסו, הפיצו והצביעו לאתר בתחרות האתרים: http://bwp.wserv.co.il למי שלא יודע מה זה שיכנס ויקרא בעמוד הראשי את התיאור. ולהודעה השניה: לכל אלו שמתכנתים בפסקל. הכנתי ספרייה בעלת שלוש פונקציות נכון להרגע. הפונקציות הם: 1. חזקות - למי שלא יודע פסקל מאפשרת לעשות רק חזקה ממעלה שניה, הפונקציה שהוספתי מאפשרת לבצע איזו חזקה שתרצו. שימוש בפונקציה נעשה כך: Pow(Base,Exp); Base= בסיס החזקה Exp= מעריך החזקה. נגיד אני רוצה להכניס למשתנה a את הערך של 4 חזקת 3 אני ארשום: a := Pow(4,3); הפונקציה מחזירה ערך מסוג real. 2. מספר אקראי - לעשות מספר אקראי בפסקל זה לא משהו מסובך אבל בכל זאת עשיתי פונקציה שתקל על כך. הפונקציה …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. עם אפשר בבקשה שם ועם אפשר לינק לתוכנה של שפת פסקל בבקשה ותודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by the_reaper123,

מישהו יודע איך אפשר להעלים את הסמן של העכבר בjava script ?? ???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by gobits,

שלום לכולם. אני מחפש מידע בעברית על קבצי TDMS. אשמח לעזרה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. הבעייה היא כזו: צריך לממש בסי שארפ מערכת המנהלת חברה בה יש בין היתר מנהלים ועובדים זוטרים. כמובן שלכל סוגי העובדים יש תכונות משותפות כמו שם גיל וכו אבל לכל סוג עובד יש גם תכונות ייחודיות. איך הכי כדאי לממש את הדרישה הבאה: עובדים זוטרים יכולים להיות מקודמים לדרגת מנהל? בהתחלה חשבתי על הורשה רגילה: מחלקת עובד ממנה יורשים מנהל ועובד זוטר. אבל הבעייה היא שכאשר עובד זוטר מקודם להיות מנהל אז זה יהיה מאוד מסורבל להפוך אותו למנהל. האם מתאים כאן שימוש בהכלה במקום הורשה? פשוט אף פעם לא השתמשתי בהכלה במקום מנגנון ההורשה תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by smalery,

שלום אני כותב משחק בOPENGL, ואני רוצה לממש אפשרות שהשחקן יכול לשנות את זוויות הראייה עם העכבר. אני נתקל בקשיים בכתיבת MouseListener, כלומר ברגע שהמשתמש גורר את הסמן על המסך אני רוצה להדפיס את הקורדינאטות של מיקום העכבר. נתנו לי קוד של KeyListener כדי לבדוק איזה מקש מהמקלדת נלחץ ברגע נתון : @Override public void keyPressed(KeyEvent k) { System.out.println("pressed: " + k); } }); composite.addKeyListener(new KeyAdapter() { ואני מנסה באופן דומה לממש לעכבר: public void mouseClicked(MouseEvent e){ System.out.println("Click! " + e.x); } }); composite.addMouseListener(new MouseAdapter() { אבל…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי , אני מנסה לקלוט מהמשתמש נתונים וליישם אותם בתור שאילתא. אבל הבעייה שהשאילתא לא מתייחס למתשתנים... הנה הקוד : var user_name = txt_user.Text; var name = txt_name.Text; var last = txt_last.Text; var age = int.Parse(txt_age.Text); var sex = Cmb_sex.Text; var stats = cmd_stats.Text; string add = ("insert into Dt_Users values('@user_name','@name','@last',4,'df','dfd');");

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי איזה הקדמה לאתר (intro) כזאת שעשיתי עם כמה אפקטים וסאונד וכמובן יצרתי שם כפתור עכשיו אני רוצה שבלחיצה עליו יפתח לי חלון חדש עם עמוד ASP. השאלה איך עושים זאת? האם אני יכול לרשום בלינק של הכפתור פקודה של JAVASCRIPT שתפתח לי את החלון כמו למלשל: <script language="JavaScript"> <!-- function openWin( windowURL, windowName, windowFeatures ) { return window.open( windowURL, windowName, windowFeatures ) ; } // --> </script> ובלינק עצמו יהיה רשום: "JavaScript: newWindow = openWin( 'website.asp', 'website', 'width=780,height=640,toolbar=1,location=0,directories=0,status=1,menuBar=1,scrollBars=1,resizable=0' ); newWindow.focus()" onMouseDo…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Aviv C,

לא מזמן התחלתי ללמוד #C בבית הספר. לפני כמה שנים הייתי בקורס Visual Basic וכשהתחלתי ללמוד #C היה לי מאוד מוזר הקטע שלומדים לתכנת בממשק דוס מכיוון שלמדתי לתכנת ב- Visual Basic ויזואלית. לפי מה שראיתי אפשר לתכנת ב- #C גם ויזואלית ולא רק בממשק דוס. השאלה שלי היא: מדוע מלמדים לתכנת ב- #C בממשק דוס ולא ויזואלית?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם אני מחפש דרך ליצור מסד נתונים עצמאי , כלומר שלא ידרשו תוכנות מיוחדות לטיפול בו. ה-DATABASE צריך להכיל עמודות טקסט , עמודות מספרים והכי חשוב עמודה שתוכל להכיל תמונה (תמונת פספורט). אני רוצה שזה יהיה אפשרי להעביר את ה-DATABASE ממחשב למחשב ושלא יהיה צורך לאתחל אותו מחדש כול פעם. יש למישהוא איזה רעיון ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by TheSlider,

היי חברים, אני צריך לכתוב תכנית שעושה את הדבר הבא: כתבו פונקציה המקבלת מחרוזת שמייצגת מספר שלם אי-שלילי ומספר נוסף location המייצג מיקום במספר (ניתן להניח שהקלט תקין). הפונקציה תחזיר את ערך הסיפרה במיקום המבוקש. כלומר, עבור location==0 תוחזר סיפרת האחדות, עבור location==1 תוחזר סיפרת העשרות, וכן הלאה. לדוגמא, קריאה לפונקציה עם המחרוזת "123" והמיקום 0 תחזיר את הערך 3. זאת התכנית שכתבתי: #include <stdio.h> #include <string.h> int numloc(char *s, int location) { return *(s+strlen(s)-location-1)-'0'; } int main() { int num; char s[4]="123"; printf("Please enter a location\n"); scanf("%d",&num); printf (findDigit(&s,num)); return 0; } הבעיה הי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, יש לי שאלה אני בניתי מן חלון שבזמן טעינה כבדה ASP יציג מן שעון חול ANIMATED GIF , עכשיו בהנחה שאני לא יכול להשתמש ב FLASH, יש איזה שהיא צורה לטעון את ה GIF ללא התוספות של האקספלורר כלומר שיראו רק את התמונה נטו (כמובן שמאחורה יושב חלון בכל זאת) ועוד שאלה יש איזה דרך ליצור רקע שקוף באקספלורר? אני יודע שב flash אפשר, השאלה עם אפשר גם באמצעים הפרימיטיביים של ASP,DHTML,JS? אני מקווה שהשאלה הייתה מספיק ברורה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הי. אני מריץ קוד פשוט ביותר (פחות מ-100 שורות, בלי אלמנטים מיוחדים), בשפה C במערכת UBUNTU 14.04. הקוד בקובץ המצורף. מצורף כאן הלוג של הטרמינל של אובונטו בהפעלת הקוד: $ make clean all run rm -f debug *.o gcc -c main.c -Iinclude/ gcc -c global.c -Iinclude/ gcc -c specific.c -Iinclude/ gcc -o debug main.o global.o specific.o ./debug before init glb ptr = 0x1045010 glb default x = 0 modify in main make: *** [run] Segmentation fault (core dumped) אשמח אם מישהו יוכל לעזור. תודה מראש! economyd.zip

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by DBMyself,

שלום לכולם, אני עובד על פרוייקט ואני רוצה לעשות הפרדה, לעשות חבילה של GUI שמכילה קלאסים של GUI וחבילה של DB. בחבילה של הDB יש לי מחלקה SqlConnection שיש לה מתודה "InsertToTable" אני רוצה שהמתודה הזאת תהיה כללית ותתעסק עם כל טבלה שתידרש בכל גודל עמודות שהוא. אני אסביר. נגיד יש לי מחלקה בGUI שמציגה מסך שבו כפתור, שבלחיצה על הכפתור אמורים להתווסף נתונים נגיד לטבלת ספרים מהשדות שהמשתמש מילא בGUI. נגיד יש את השדות 'שם ספר' ו-'שם סופר'. אז מה שעשיתי המתודה של הכפתור מקבלת את הפרמטרים של שם הספר ושם הסופר והיא מעבירה את הפרמטרים בTreeMap למתודה "InsertToTable", הכנתי שם Prepared statement והכל טוב ויפה. אני רוצה אבל, שהprepared statement במתודה "InsertToTable" יהיה כללי,…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום רב. כרגע פיתחתי לאתר שלי אפליקציה לאנדרואיד ולאייפון. הייתי מעוניין שברגע שגולש יכנס דרך האייפון יהיה לו מסך מעברון עם אופציה "גלוש באתר מתואם" ואופציה שניה "הורד את האפליקציה" אשמח לדעת אם קיים תוסף שעושה זאת. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by מישה,

חיפשתי כרגע עורך טקסט, גם באנגלית, גם בעברית ולא משהו משהו נורמלי מה אתם אוהבים ? במה אתם משתמשים ? המלצות ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ה*לה,

אני מעונינת לערוך חיפוש בקובץ טקסט- ולשם כך: יצרתי את העת הבא השומר את המילים בקובץ: (יש לי מערך בגודל 26, וכל אינדקס מצביע על מערך חדש בגודל 26 בשביל האות הבאה במילה): צומת בעץ: public class trieNode { //dataחלק ה public char Letter { get; set; } public bool WordEnd { get; set; } public long FirstOffset { get; set; } public long NumberOfOccurrences { get; set; } //האינדקס של האלמנט מיצג את האות התוכן מייצג את המצביע לבא public int[] nodes; //פונקציה בונה ריקה שבה אנחנו מבטיחים שמערך המצביעים יאותחל במלואו public trieNode() { nodes = new int[26]; for (int i = 0; i < 26; i++)…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by nehmia,

איפה אני רושם את זה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ftom2,

הי, כאשר לוחצים על אלמנט בדף, הוא מסומן ע"י מלבן , האם יש דרך למנוע את ההתנהגות הזו או להסיר את המלבן, או שזה דיפולט של ה - BROWSER?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Alexkmr,

התחלתי לימודים בפתוחה "מדעי המחשב וJAVA". עכשיו אני צריך להגיש מטלה עד מחר. עניתי בנתים על כ9 שאלות מתוך 20. אשמח אם תוכלו לעזור לי אם אחת השאלות. 1. main(){ 2. Basicrobot karel = new BasicRobot(2,7,East,0); 3. karel.move(); 4. Karel.pickBeeper(); 5. karel.move() 6. karel.move() 7. karel.putBeeper(); 8. karel.turnLeft(); 9. karel.move(); 10. ruby.turnOf(); 11. } השאלה קטע קוד מכיל שגיאות קומפילציה שונות. אילו מבין השורות מכילות שגיאות? שורה 5,6,2,8,10 זה בטוח שגיאות בשורה הראשונה אני לא בטוח האם זה בסדר שאחרי main יש סוגרים. א . שורות 2, 3, 8 -שורה 8,2 תקין ב . שורות 1,2,3,4,10 - שורה 3,4 תקינות ג . שורות 4,5,6,9 = שורה9,4 תקין ד . שורות 2,4,5,6,10= 4 תק…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. דיאלוגים הכוונה זה החלונות האלה שקופצים ויש קלט\פלט אני צריך את זה בשביל לקלוט את השם של השחקן ובסיום המשחק להחזיר אותו ואת המוזיקה אני רוצה לשלב למהלך המשחק תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by gkman,

שלום לכולם התקנתי במחשבי את תוכנת אפאצי כדי שאוכל לתכנת בPHP בקלות אבל התוכנה קולטת כדף ראשי רק דף בשם index.html ואני רוצה שהוא יהיה מסוגל גם לקלוט כעמוד ראשי דף בשם index.php איך אני עושה את זה? תודה רבה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ~שירה,

אפשר עזרה? המחלקה Keypad מאפשרת הכנסת קוד ובדיקתו לשם כניסה למערכת, וכן שינוי הקוד. 1. הכנסת קוד: ספרה מגיעה למערכת ע"י אירוע evkey(int n) קוד הוא בן 4 ספרות אחרי שקוד הוכנס בודקים אם הוא מתאים לקוד שבתוקף. תוצאת הבדיקה תקפה/זמינה ל5 שניות. במהלך הכנסת הקוד אפשר לבטל את הפעולה ולהתחיל מחדש ע"י evoff תהליך של הכנסת קוד יתבטל אם עברו 20 שניות מהקשת הספרה הראשונה, והרביעית טרם הוקשה. 2. שינוי קוד: הקשה על on יוצר ארוע evon הכנס קוד ישן הקשה על on הכנס קוד חדש הקש על on הכנס קוד חדש פעם נוספת הקש על on צריך לסיים את התהליך תוך 30שניות, אחרת הוא יופםסק באמצע ללא שינוי הקוד. אפשר להפסיק את התהליך באמצע ללא שינוי הקוד, על ידי הקשה על off בציור הstatechart התהליכ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים