עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני עושה עבודה עם רשימה מקושרת גנרית. ככה נראה ה node שלי void* data node *next יש לי רשימה מקושרת של סוכנים שה data שלהם הוא char* ויש לכל סוכן כזה רשימה מקושרת של נסיעות. יש לי בעיה עם ההדפסה של הרשימה המקושרת של הנסיעות. בתוך הפונקציה שיוצרת את הסוכן ומוסיפה אותו לרשימה המקושרת אני מצליח להדפיס ללא בעיה את הרשימה המקושרת של הנסיעות של אותו סוכן. הבעיה היא מוחוץ לאותה הפונקציה. זה מדפיס לי הכל ב ג'יבריש. ניסיתי כבר הכל לא יודע מה לעשות. זה הפונקציית הוספה של הסוכן לרשימה void create_agent(LinkedList* list, char* final,char* a){ Node* n; char *s; Agent* new=(Agent*)malloc(sizeof(Agent)); new->id=(char*)malloc(sizeof(char)*17); strcpy(new->id,a); new->tr…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by BuNKeR,

שלום לכולם בניתי תוכנה קטנה והיא עובדת מצויין הבעיה היחידה היא שברגע שאני שולח אותו לTRAY או יוצא מפוקס והיא מתמזערת אז הקוד מפסיק לעבוד ואני צריך שהוא יעבוד לי ברקע כל הזמן אשמח להצעות

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  3. היי.. יש לי בעיה מציקה שמונעת ממני לעבוד כמו שצריך על פרוייקט של הלימודים ... משום מה כשאני מנסה לצרף דטא בייס אני מקבל את השגיאה: Failed to generate a user instance of SQL Server due to a failure in starting the process for the user instance כל מה שניסיתי (כולל התקנה מחדש כמה פעמים של VS 2008 , נסיון להתקין את VS2010 הורדת כל מיני פאצ'ים מהאתר של מיקרוסופט) לא עזר.. במכללה אין בעיה לצרף את הדטא בייס הזה והבעיה היא רק אצלי בבית :-\ אין לי הרבה זמן לבזבז ואני ממש חייב לעבוד על הפרוייקט הזה בסופ"ש... אשמח אם מישהו יוכל להושיע אותי אני עובד על WIN XP SP3 אם זה משנה ואני עובד עם VS2008 (ומעדיף כרגע להשאר עם 2008 ולא לעבור ל 2010 אם זה אפשרי) חיפוש בגוגל הביא אותי לנו…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. היי כתוצאה מהשיעמום של החופש וחיפושי מקומות תעסוקה אני מנסה לפתח את התוכנה הבאה: תוכנה שתגריל 8 מספרים בין 1 ל25 ואלו יהיו המספרים הזוכים , לאחר מכן התוכנה תצטרך להגריל 8 מספרים נוספים כל פעם בבת אחת עד שתגיע שוב למספרים הזוכים. שם היא תגיד כמה פעמים היא הייתה צריכה להגריל מערכים כאלה. הנה מה שעשיתי עד עכשיו : הבעיה המוזרה היא ששני המערכים הראשונים מקבלים את אותם ערכים בדיוק ואפילו באותו הסדר: using System; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { int[] arr = ReturnRandomArr(7); int[] WinArr = ReturnRandomArr(8); for (int i = 0; i < arr.Length; i++) { Console.Write(arr[i]+","); …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ניר.,

שלום רב, הוספתי ללצחני פקודה בפרויקט שלי ב- VB תמונה גרפית ולאחר שאני שומר ויוצא מהתוכנית נוצר לי קובץ עם שם הטופס עם סיומת frx אך כאשר אני מוחק אותו ונכנס בחזרה לתוכנית ולטופס הוא רושם לי כי הקובץ הנ"ל לא קיים (דבר המראה כי הוא נחוץ) וכל התמונות שהוספתי ללחצני הפקודה נעלמו. מהו הקובץ הזה ולמה הוא נחוץ? בפרויקטים קודמים שלי לא נוצר הקובץ הנ"ל והתמונות בבלחצני הפקודה היו תקינים ? האם ניתן לסדר זאת שיופיעו התמונות בפקדים אך ללא צורך בקובץ עם הסיומת frx ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by AliceInChains,

לא רלוונטי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by WIZARD221,

האם כל השפות הן שפות ווביות? מה בדיוק ההגדרה? האם אני בתאוריה יכול לבנות אתר ב-C++?

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  8. Started by Pure-Gold,

אהלן, מישהו יודע כיצד יוצרים חלון כזה לשועל ? ב IE ניתן ליצור זאת ע"י showModalDialog אבל זה לא קיים בו. חלק מהפתרונות היו לשים ב window.open את האופציה modal=yes אבל זה לא עובד. *חלון מודלי = חלון שקופץ לך בדומה ל msgbox ואתה לא יכל להמשיך לגלוש עד שאתה משיב (כן/לא וכו'). תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Xthread,

ואם אפשר לתוך COLLECTION של HASHSET

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  10. Started by orninyo,

שלום אני משתמש ב 2008visual studio עם VS.PHP פלאג אין. אני משתמש בwampserver בתור הסרבר איך אני עושה שהvisual studio יעבוד עם הסרבר של הwamp?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  11. Started by unknown2007,

.

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  12. אני צריך לכתוב קוד שיוצר מטריצה ריבועית (נניח 3X3 או 5X5 וכו') ממלא אותה במספרים רנדומליים ממספר מינימום עד מספר מקסימום (נניח 1 עד 9) ולאחר מכן לחשב את הנקודות "שיא גובה" שיש במטריצה (שיא גובה נחשבת נקודה שכל השכנים שלה שמקיפים אותה מהצדדים והאלכסונים שלה-יותר נמוכים ממנה). אני צריך למצוא: א. כמה שיאי גובה יש ב. את המיקומים שלהם (להחזיר מיקום בצורה של האינדקס נניח [3][2] ג. את המיקומים של הנקודות הנמוכות ביותר עכשיו השאלות שלי הן ככה: א. איך אני יכול לעבור על כל המטריצה ולבדוק אם זה שיא גובה? כי למשל בארבעת הפינות אני נתקע בבעיה כי אם אני רוצה לבדוק לכאורה את הפינה במיקום של ה [n-1] למשל אני לא יכול כי …

13. Started by Aviv C,

האם יש אפשרות להשתמש באיזשהו סוג של טיימר ב- Console Application ב- #C?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  14. אני מתלבט בין שלושת אלה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי את הספר "תכנות מונחה עצמים בשפת JAVA, הוצאת האוניברסיטה העיברית (עם ציור של איגואנה עליה)" ואני לא מבין כמה דברים: מה זה שיטות? מה זה שיטה "לתת מבלי לקבל?" ואיך אני רושם אותה ? (תנו דוגמא בבקשה) מה זה שיטה "לקבל מבלי להחזיר" ואיך אני רושם אותה? (גם דוגמא) לתת ולקבל (עוד שיטה), איך אני רושם אותה ותנו דוגמא בבקשה. מה זה שיטה בונה ומה תפקידה?ואיך אני רושם/מזהה שיטה בונה? זהוא לבנתיים... תודה לכל העוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by IVA,

מגיל צעיר אני מאוד אוהב ללמוד תאוריות מורכבות בתכנות ומחשבים ומבין אותם היטב (לא רק במחשבים) אך אני מתקשה בתחביר השפה ובכתיבה נכונה ולפי תוצאות מבחן פסיכוטכני מתאים לי תכנות, משפטים, ופסיכולוגיה מחקרית החלטתי ללכת על תכנות האם אני יצליח בהתאם לנתונים? אשמח לתגובות תודה רבה

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. שלום לכולם. קיבלנו שאלה שאני לא מצליח לפתור כל כך. נתונה מטריצה mat מסוג INT שמספריה כבר ממוינים. ז"א בכל שורה ובכל עמודה המספרים ממוינים בסדר עולה - מהקטן לגדול. בכל שורה בנפרד ובכל עמודה בנפרד אין מספר שמופיע יותר מפעם אחת. הפעולה מחזירה את מספר הפעמים שהמספר X מופיע במטריצה. הפעולה הולכת ככה: public static int matrizh (int [] [] mat ,int x) int count =0; for (int i=0; i<mat.length ; i++) for (int j=0;j<mat.length ; j++) if (mat[i] [j] ==x counter ++; return counter; עכשיו השאלה היא : הצע דרך לשיפור יעילות הפעולה בסדר גודל . אין צורך לכתוב אלא רק להציע. יש למישהו רעיון? אגב עוד שאלה קטנה, כשרשום MAT.LENTGH אז מאיפה הוא לוקח את האורך מהשורות או מהמעודות (כבר ש…

• 37 תגובות
    • 11.5k צפיות
  18. Started by bdoron,

אחרי קריאה מעמיקה הבנתי שבשביל שאצור תוכנה שמעבירה מידע לתוכנה במקום אחר הבנתי שאני צריך לעשות שרת, שהוא יהיהTcpListener.ושכל תוכנה תהיה TcpClient אפילו ראיתי קטעי קוד לדוגמא השאלה שלי היא כזאת, איפה אני שם את הקוד הזה בדיוק? זה קובץ CS כאילו פה אני נאבד לגמרי, נגיד יש לי 2 קבצים, אחד CS שלclient והקובץ השני הוא הlistener מה כאילו? אני מבולבל אני צריך עכשיו פשוט להעתיק את הקובץ הזה לשרת? ולשתול את הקטע קוד של הclient אצלי בתוכנה?

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by The-Devil,

בשפת C אני מנסה ליצור מצב כזה שהסמן שלי עומד למעלה אבל מודפס כבר משהו בדף כלומר שהקלט שהמשתמש יכניס יהיה בערך ככה _ (Kelet) ***************************** *'''''''''''''''''''''''''''* *'''''''''''''''''''''''''''* *'''''''''''''''''''''''''''* *****************************

20. Started by Dx-Triple H,

שלום לכולם. אני עושה קורס חוזר בשפת C++ ומסיים ללמוד הנדסאי אלטקרוניקה ואני צריך עזרה בכל הקשור לזה. יש אפשרות לקבל חומר על הלולאות, מערכים וטבלאות מעקב. אני עובד עם תוכנת VISUAL BASIC 2010

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by samerk,

שלום, יש לי קטע קוד בשפת c ואני צריך לסדר ארבעה משתנים מסוג int לפי הערך שלהם מהגדול ביותר לקטן ביותר לפי הסדר. רציתי לדעת איך אפשר לסדר את זה, כמובן שהערכים של המשתנים תלויים בקלט, שבסוף אציג אותם ברשימה מסודרים לפי הערך. אשמח אם תעזרו לי עם זה. תודה מראש

• 21 תגובות
    • 29.7k צפיות
  22. Started by anubis,

הכנתי עמוד שיקפוץ ברגע שנכנס לעמוד מסויים. אני רוצה שרק בפעם הראשונה שאני לוחץ העמוד שהכנתי יקפוץ לי, ולאחר מכן, אם אני עושה ריענון העמוד לא יקפוץ. האם יש כזה סקריפט? אודה לכם אם תוכלו לכתוב אותו כאן.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  23. אני רוצה שלאחר שהכניסו טקסט בפקד TextBox של asp.net תקרא פונק' JavaScript איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  24. Started by iem,

בשאלה המצ"ב אני בגדול יודע איך לכתוב את התוכנית למצב בו אני מקבל מערך שזה בעצם מה שמבקשים, אבל הבנתי שאני צריך להקצות דינמית זיכרון. 1) לא הבנתי למה להקצות דינמית ?! 2) האם אני יכול לכתוב את התוכנית רגיל ואז להוסיף הקצאה ? משהו פה לא כ"כ מסתדר לי... הרי אני מקבל מערך ומבצע פעילות כללית עליו לפי הדרישה, אז מה הקשר להקצאה דינמית שאמרו שצריך... ואיך בדיוק אני עושה את זה עם MALLOC CALLOC ? ניסיתי להבין אותן אבל לא כ"כ הצלחתי... תודה !! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Semyon171,

שלום,, רציתי לשאל איך אפשר לבדוק האם מספר כלשהו הוא שלם בשפת C?

• 8 תגובות
    • 14.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.