עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by muati,

אני צריכה להכין פרויקט באסמבלר ויש כמה פונקציות שקשה לי להכינם רציתי לדעת האם יש פה מישהו שיודע אסמבלר ברמה גבוהה שהוא יכול לעזור לי לכתוב את הפרויקט אני שולחת את קבצי ההוראות ואשמח אם מישהו יוכל לעזור גם אם יש צורך בתשלום [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני רוצה להסיר תצוגת DIV , שה- id שלו: divTopAd והוא נמצא בתוך iframe הנה הקוד: (וזה לא עובד! זה לא מסיר את ה DIV) אשמח לעזרה :-) <iframe src="http://www.inn.co.il/My/Calendar/" width="1000" height="1000"></iframe> <script type="text/javascript"> document.getElementById('divTopAd').style.display = 'none'; </script>

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by pssheba,

מהדר שהורדתי מהאתר של boreland מאפשר לי לתכנת ב dos. האם אפשר באמצעות המהדר של boreland c++ 6 לכתוב תכניות gui? עכבר, חלונות וכד... האם יש לזה debugger ? בהנחה שלא, מהיכן ניתן להשיג debugger ל c++ של boreland ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by kdani,

מה הכיוון המומלץ לפיתוח אפליקציה / DLL ב-C++ עם ממשק משתמש (רצוי MFC) שניתן לקרוא לה מאפליקציה אחרת ? (קריאה עם פרמטרים, וכמובן החזרת "תשובה" בסיום הריצה או תוך כדי) לא עסקתי בזה שנים רבות, בזמנו היה COM/ATL, ACTIVEX, אני לא בטוח מה הכיון הנכון. הסביבה היא כמובן חלונאית.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Yellow DOG,

סתם מסקרן אותי הרעיון הזה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Pure-Gold,

שלום, אני מנסה להכניס למסד הנתונים שלי נתונים ע"י כך שאני לא אצטרך לטעון דף אחר. הבעיה היא שהנתונים הנכנסים למסד הנתונים מופיעים בשלל צורות כמו: הקוד הבא הוא הסקריפט בצד הלקוח (עמוד HTML): <script language="javascript"> function AjaxTest(id,id2){ if(!id){getInfo.innerHTML="";return} getInfo.innerHTML=GetXmlResponse("sA="+id+"&sB="+id2, "test.asp",true) } function GetXmlResponse(DataToSend, URL, bText) { var xmlhttp = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP"); xmlhttp.Open("POST",URL + '?rand='+ Math.random() ,false); xmlhttp.setRequestHeader("Content-Type", "application/x-www-form-urlencoded"); xmlhttp.send(DataToSend); return(bText?xmlhttp.resp…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אהלן, אני מעוניין להתחיל ללמוד C++, אשמח להמצלות ל IDE משולב עם קומפיילר (VS או אולי DEVCPP?). אני מחפש גם כן מדריך טוב שידע להסביר מ- 0 את השפה עצמה בדגש על קוד תקין / מעודכן (אני מודע לזה שיש המון מדריכים שמלמדים בצורה לא הכי נכונה). יש לי רקע ב PHP ו C# אם זה חשוב. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by שחר זאבי,

היי, מישהו יודע איפה אפשר ללמוד יוניטי? או לחילופין איפה אפשר למצוא מישהו שמתעסק בזה?

9. Started by rbu99fm,

מחפש מדריך ל- VB Scripts?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by gal_il50,

יש לי תרגיל ויש לי בעיה במתודה מסויימת, המתודה: returns the sum of object's money value and amount בהדפסה אני מקבל 0 (הקריאה למתודה היא בסוף ה-main), השם שלה הוא public Money plus(decimal amount) using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T280 { public class Money { public int Dollars; public int Cents; public void setMoney(int dollars, int cents) { this.Dollars = dollars; this.Cents = cents; AddChange(); } //convert all cents to dollars public void AddChange() { this.Dollars += this.Cents / 100; this.Cents %= 100; } //copies the Money fr…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by perrikus,

שלום, כתבתי תוכנה שמבקשת תיחום ונותנת את כל המספרים הראשוניים בתחום. מה שרציתי לדעת זה איך ניתן לגרום שהמספרים ישמרו במקום במשתנה ב-RAM לתוך קובץ טקסט על ההארד-דיסק. אם למישהו יש מדריך או יכול להסביר בעצמו אני אודה מאוד.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by HELPMAN,

האם ניתן לשדרג פורום מסוג phpbb מגירסה ישנה לגירסה החדשה 2.04 אבל שכל המידע ההודעות והמשתמשים יישמרו? תודה מראש :AR15:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Dimka,

שלום כולם, יש לי עבודה להגשה ב-C ומאלצים אותי להשתמש בפונקציה scanf (מניח שככה קל למרצים לנסות דברים שונים בקלות). אני צריך לקלוט 2 שורות, מספר ותו. ראיתי שזה חוקי להשתמש בפקודה הבאה: scanf("%s%s%d%c",line1,line2,&num,&c); במקרה הזה, התו לא נקלט כמו שצריך (אני קולט רווח). scanf("%s%s%d%1s",line1,line2,&num,&c); במקרה הזה, התו נקלט כמו שצריך, אך המספר num הוא 0. חיפשתי ברשת ונראה שמה שכתבתי זה חוקי, מישהו מוכן לעזור עם הפונקציה הזו? עריכה: ניסיתי לשים רווחים בין הארגומנטים ומשום מה זה עבד... מישהו יכול להסביר למה עכשיו זה עובד? scanf("%s %s %d %c",line1,line2,&n,&c);

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by נעמה.,

אני צריכה ליצור תכנית שמבטאת תור במשך שעה. כל דקה יכולים להכנס אנשים לתור(אין הגבלה למספר האנשים.) ישנן 5 עמדות המטפלות ב4 עניינים שונים, (כל עניין לוקח דקה, שתיים , שלוש או ארבע לפי חשיבותו.) רק כאשר מתפנה עמדה, יכול לגשת אליה האדם הבא. איך אני רושמת את האלגוריתם שיבדיל בין העמדות וישמור על הזמן????

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by guypld,

תוכנית קטנה שהכנתי שעושה ברוט פורס לאתר http://canyoucrackit.co.uk הייתה כתבה על זה בYNET , משהו עם המודיעין הבריטי. למי שיש משאבים וזמן יכול לנצל את זה כדי למצוא את הסיסמה, נשארו רק 3 ימים, אז גם צריך המןו מזל. בהצלחה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, אני מחפש אחסון ריסיילר שאני אוכל לפתוח דרכו גם תוכניות ווינדוס וגם חבילות לינוקס הסיבה חלק מהאתרים שאני בונה הם בשפת ASP וחלק בPHP5 אשמח להמלצות תודה רבה דורון

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by zahiz007,

שלום, אני מנסה הגדיר גודל מסויים של GRIDVIEW שאחרי שהרוחב חרג ממה שאני מגדיר הוא יוסיף SCOLL רוחבי. מה שקורה עכשיו, מכיוון שיש הרבה נתונים בטבלה זה, התוצאה מצורפת בתמונה המצורפת. ניסיתי להגדיר רוחב, ניסיתי להכניס לDIV שום דבר לא עזר עד כה. מישהו מכיר פקודה לזה? הבעיה היא שזה ניזון מDB... תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, רציתי לדעת האם ניתן לשנות את העיצוב של אובייקט מסויים מרגע שעולים עליו עד שיותאים מהדפדפן בCSS. אני יודע שניתן לעשות זאת מהרגע שעליתי עליו עד שאני יוצא ממנו. אני מחפש משהו כמו onmouseover שיש בJS, רק בCSS. עוד שאלה באותו נושא: ראיתי באתר w3schools שיש עוד פסאודו קלאס בשם first-child. מישהו יודע אם יש גם אחד שנקרא :parent, שפשוט מחזיר את האב של אותו אובייקט? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Aviv C,

אני בונה כרגע אתר לפרוייקט לבגרות (HTML, JavaScript, ASP). החלטתי לבנות אתר קניות וירטואלי (לא אמיתי כמובן). אני צריך עזרה בקשר לעגלת הקניות באתר. מה שאני עשיתי זה: 1) יצרתי משתנה Session שלתוכו נוספים המוצרים כשבין כל מוצר ומוצר מפריד הסימן ; (נקודה פסיק). לדוגמה, Battlefield 2142;FIFA 07;Need for Speed Carbon; זה מה שיהיה לי במשתנה ה- Session (בעגלה). 2) בדף ה- ASP של העגלה השתמשתי בפונקציה Split שמקבלת מחרוזת ומחזירה מערך עם חלקים מהמחרוזת כשבין כל תא ותא מפריד הסימן ; . לדוגמה, ממשתנה ה- Session שכתבתי למעלה אני אוכל לקבל מערך שבו התא הראשון יכיל את הערך Battlefield 2142, השני את הערך FIFA 07, והשלישי את הערך Need for Speed Carbon ואלו הם למעשה המוצרים שבעגלה. 3) במער…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מה אומרת השגיאה 1>LINK : fatal error LNK1561: entry point must be defined? יש לי 2 קבצים בתיקייה של הפרוייקט תודה איל

21. היי , מישהו מכיר פונקציה לטיפול בחייגני אינטרנט (החייגן שרכו מתחברים לאינטרנט) אשמח אם תוכלו ללת לי קישור לMSDN או לפחות את שם הפוקנציה. בתודה, רז

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. להכנס ולראות את הסרט. משהו כמו מגהוידאו, יו טוב. באיזה שפת תוכנה צריך להשתמש? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by orninyo,

שלום עשיתי את כל מה שצריך (אחרי קריאה של המון מדריכים): איפשרתי את php_oci8.dll בphp.ini אפילו כיוונתי את ה TNS_ADMIN לתקיה של הinstant client ועדיין כאשר אני מנסה להשתמש ב oci_connect אני מקבל Call to undefined function oci_connect() מישהו יכול להסביר לי איך מצליחים לעשות את זה? (אני על חלונות7 , אורקל 10g, PHP5+) תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by orninyo,

נגיד אני ממיין מחרוזות עם באבלסורט לדוגמא איך אני ממיין אותם לפי האלף בית? (כמו שהשמות ממויינים בספר טלפונים)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by orlupo,

מדוע הפונקצייה delay בשפת C עובדת לי רק בקומפיילרים של דוס? האם יש פקודה מקבילה לקומפיילרים של ווינדוס? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים