תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היי , מישהו מכיר פונקציה לטיפול בחייגני אינטרנט (החייגן שרכו מתחברים לאינטרנט) אשמח אם תוכלו ללת לי קישור לMSDN או לפחות את שם הפוקנציה. בתודה, רז
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
להכנס ולראות את הסרט. משהו כמו מגהוידאו, יו טוב. באיזה שפת תוכנה צריך להשתמש? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. למה הפלט של התוכנית הזאת לא נכון? הסבר על התכנית: מקבל מהמשתמש מספר , ומדפיס את האינדקס של השורה במטריצה בה יש את מספר האפסים שתואם את המספר שנקלט אסור להשתמש בלולאות. #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #define N 4 unsigned count(const float [],int n); //מקבלת מערך ומחזירה את מספר האפסים בו unsigned ZeroElements(int ,const float *AP[],int ); // int check(const void* ,const void* ); void main() { int x=0,n,i; float mat[][N]= { {7,2,3,5}, {1,0,0,0}, {2,0,0,1}, {0,0,0,-2.99F}, {0,1,-1,-5.123F}, {0,0,0,0} }; float* AP[sizeof(mat)/sizeof(mat[0])]; puts("Mat after qsort:"); for(i=0;i<sizeof(mat)/sizeof(mat[0]);i++) AP[i]=mat[i]; puts("Ple…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מהדר שהורדתי מהאתר של boreland מאפשר לי לתכנת ב dos. האם אפשר באמצעות המהדר של boreland c++ 6 לכתוב תכניות gui? עכבר, חלונות וכד... האם יש לזה debugger ? בהנחה שלא, מהיכן ניתן להשיג debugger ל c++ של boreland ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, שאלה בשביל חבר לא מהפורום אז הנה התרגיל: צריך למצוא חוקיות (בהצגה עשרונית) לקבוצת מספרים שהסכם הבינארי שלהם שוה לאפס. סכם זה נגיד 92 + 18 שווה ל-0 ו 12 +9 שווה ל 11 כלומר, תמיד מורידים את הספרה שמשאירים בצד. (קצת קשה להסביר) מקווה שהבנתם אשמח לעזרה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכוונה לא למחרוזת ריקה, אלא מחרוזת שאין בה תווים אחרים חוץ מרווחים, אם אני אריץ עליה strlen היא תיתן לי את מספר הרווחים ולא אפס. אני צריך לעשות לולאה שתעצור ברגע שהמחרוזת היא ריקה. יש למישהו רעיון לתנאי עצירה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כתבתי תוכנה שמבקשת תיחום ונותנת את כל המספרים הראשוניים בתחום. מה שרציתי לדעת זה איך ניתן לגרום שהמספרים ישמרו במקום במשתנה ב-RAM לתוך קובץ טקסט על ההארד-דיסק. אם למישהו יש מדריך או יכול להסביר בעצמו אני אודה מאוד.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה הגדיר גודל מסויים של GRIDVIEW שאחרי שהרוחב חרג ממה שאני מגדיר הוא יוסיף SCOLL רוחבי. מה שקורה עכשיו, מכיוון שיש הרבה נתונים בטבלה זה, התוצאה מצורפת בתמונה המצורפת. ניסיתי להגדיר רוחב, ניסיתי להכניס לDIV שום דבר לא עזר עד כה. מישהו מכיר פקודה לזה? הבעיה היא שזה ניזון מDB... תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור גלריית תמונות עם כפתור "הבא" ו"הקודם" בעצם אני צריך ליצור כפתור שברגע שאלחץ עליו הוא יעביר לי תמונות.בעצם כאשר העמוד עולה יש תמונה ראשונה,מתחתיה כפתור הבא.אני לא מצליח ליצור לולאה שתריץ את המעבר אחד אחד ולא ברצף.וגם אני לא מבין איך אני יוצר את הכפתור שלחיצה עליו תשנה את התמונה בעמוד ולא לדוג' את הDIV שאני נמצא בו.לדעתי כל התפיסה שלי בקטע הזה מוטעית.אני אשמח להדרכה איך בכלל אפשר לעשות את זה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בפורום הזה מנהל של פורום מסויים לא נראה כמנהל של פורום אחר בפורום אחר, אלא משתמש רגיל... הייתי רוצה להוסיף את הMOD הזה בפורום שלי. אני לא רוצה לכתוב אותו בעצמי כי זה מסובך, אז אפשר לקבל אותו מכם?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי ספר C#.... ואני צריך מהדר... מישהו יודע מאיפה להוריד?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נורא! מתעצל לכתוב רשימה מקושרת בC. המורה דוש קבצי: list.c list.h item.m main.c יש למישהו משהו דומה מוכן אולי, אני מתקשה למצוא ברשת..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עשיתי את כל מה שצריך (אחרי קריאה של המון מדריכים): איפשרתי את php_oci8.dll בphp.ini אפילו כיוונתי את ה TNS_ADMIN לתקיה של הinstant client ועדיין כאשר אני מנסה להשתמש ב oci_connect אני מקבל Call to undefined function oci_connect() מישהו יכול להסביר לי איך מצליחים לעשות את זה? (אני על חלונות7 , אורקל 10g, PHP5+) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מתחיל להתעניין בהקמת אתר משלי ורציתי לדעת אם יש איזו תוכנה שיכולה לעזור בהקמת האתר. משהו כמו תוכנה גארפית שניתן לכתוב בה או ממש "לגרור" לתוך הדף איזו שהיא תמונה במקום להסתבך עם פקודות. קיים משהו כזה בכלל? ואם לא מהיא הדרך הקלה ביותר (חוץ מלקנות דרך אתר אחר) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך בבקשה קומפיילר טיוב ל C++ שיתמוך עברית ושיהיה נוח לעבוד איתו בווינדוס תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום על שרת FTP של win xp האם זה אפשרי בכלל? מצד לקוח, שרת? איך? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתם קטע מלל אך שיופיע באמצע הדף (center). ברצוני שהקטע יהיה בצבעים שונים לפיכך אינני משתמש בתגיות <#h>. איזו תגית, attribute או value מציבים קטע במרכז הדף ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדאי לי ללמוד c# והאם אפשר להריץ את התוכנה שבניתי ב c# על מערכת הפעלה שונה מחלונות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברים אני מתחיל את דרכי בשפת המתלב השמח לעזרה איך לפתור את השאלה שבתמונה שצירפתי (לא הצלחתי להיעזר ב HELP )
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, באתרים רבים יש קוד אבטחה המונע אוטומטיזציה. ישנם קודים מסובכים יותר וחלקם פחות. בכל אופן, התעניינתי באופן הקריאה שלהם. כלומר, אילו אלגוריתמים קיימים לקבלת תמונה כזאת וקריאה שלה? חשבתי על כמה אופציות.. 1. רשת נוירונים שתלמד לקרוא את התמונה 2. נניח ומדובר במקרה הפשוט ביותר שהרווח בין הספרות זהה והספרות אינן בזוויות שונות. לדוגמא: אז נניח במקרה הספציפי הזה חשבתי שאפשר להגדיר מראש מה המרחק בין כל ספרה, ותבנית מסוימת של כל ספרה ואז לבדוק את אחוזי הדמיון בין הספרות ולקחת את הספרה המתאימה ביותר. (גם מספר הספרות נתון). הבעיה עם הרעיון הזה לגבי הוא שהוא עדיין מאוד מפושט ולא חשבתי איך אפשר לממש אותו וליצור את התבניות של המספרים. יש לציין שאני מעוניין לדעת על כך למט…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זאת שפה "די" ראשונה שלי שאני לומד כרגע ודי "נקשרתי" אליה בגלל שהיא נוחה יותר וקריאה אני בכל אופן רוצה להתשמש בה כשפת מעבר לשפה יותר פופלארית אבל בכל מקרה אני שואל מה דעתכם? האם יש לה עתיד ? האם יהיה עבודות בתחום ? עריכה: גם דעתכם על תיכנות פונקצאילי אשמח לדעתכם תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך מישהו או מספר אנשים שמבינים בC++ ויש להם זמן, הפרוייקט הוא בעצם שרת פרטי עבור איזה משחק. היה לנו מתכנת אך לצערנו הוא התגייס והוא השאיר את הקוד סורס עבורנו (עם הבסיס + שיפורים למשחק) עבור המתכנת הבא. במידה ואם הוא מעוניין להיות חלק מן הפרויקט, לאחר עליית המשחק אפשר לדון איתו על אחוזים לטווח הארוך. זה יכול להצליח ויכול להניב רווחים דיי יפים בעתיד.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נסיתי להתקין את התכונה מתקין והכול אבל כשנאי מנסה לפתוח את זה אני מקבל שגיאה 000F15A0 באתר שלהם כתוב שצריך להוריד VISUAL C++ הורדתי את זה ולא עשה כלום.. ניסיתי להוריד את הגירסה הישנה יותר של 2008 ועדיין בלי תוצאה אני עם WIN7 32BIT וכן הורדתי את הגירסה של 32 תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתחי ללמוד C אני רק צריך קומפלייר כמה שיותר פשוט והסבר קצר איך משתמשים בו תודה עומר
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב. מישהו יודע אולי איך אני יכול לעשות לגודמא 3 סוגי תצודה באתר וקוד ג'אווה סקריפט(לדוג', לא חייב דווקא ג'אווה סקריפט) יבדוק מה גודל המסך ויבחר איזה תצוגה לשים. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-