תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מנסה הגדיר גודל מסויים של GRIDVIEW שאחרי שהרוחב חרג ממה שאני מגדיר הוא יוסיף SCOLL רוחבי. מה שקורה עכשיו, מכיוון שיש הרבה נתונים בטבלה זה, התוצאה מצורפת בתמונה המצורפת. ניסיתי להגדיר רוחב, ניסיתי להכניס לDIV שום דבר לא עזר עד כה. מישהו מכיר פקודה לזה? הבעיה היא שזה ניזון מDB... תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, ניסיתי להתקין את django על המחשב לאחר התקנת python מגרסאות ה-3X, הבעיה היא שכשניסיתי להתקין בעזרת הפקודה pip install django דרך ה-cmd הוא פשוט לא עשה כלום, אלא אם כפיתי עליו להחיל את ההתקנה בעזרת הפקודה python -m pip install django. אמנם נרשם לי שההתקנה בוצעה בהצלחה, אבל כשאני מריץ למשל את הפקודה django-admin --version הוא גם לא רושם כלום ופשוט יורד שורה בלי לרשום או לסמן משהו - איפה בדיוק הבעיה פה? כל פקודה שמקושרת ל-pip או ל-django לא עובדת, אם אני מנסה להכניס python -m django-admin --versio, אני מקבל: "no module named django-admin" נ.ב. הוספתי את הנתיבים ב-Path של ה-User Varuables וה-System Variables: C:\Python34;C:\Python34\Scri…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני נורא! מתעצל לכתוב רשימה מקושרת בC. המורה דוש קבצי: list.c list.h item.m main.c יש למישהו משהו דומה מוכן אולי, אני מתקשה למצוא ברשת..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Song[] songs = disc.GetSongsByType((SongType)Enum.Parse(typeof(SongType), this.cboSearchSongType.Text)); אם אפשר הסבר פרטני (שלב שלב מה כל דבר עושה) -כי נראה לי שאיבדתי את המורה שלי בקטע הזה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. כתבתי פקודת session לאתר. עכשיו אני רוצה להשמיד את ה-session נגיד אחרי 3 דקות. איך אני עושה את זה?(עברתי על המון דוגמאות באנטרנט אך אף אחת לא עוזרת). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני מתעסק כבר הרבה זמן עם דוס. כייפי . טוב, אז הנה המשחקים: 1. איקס-עיגול נגד המחשב. 2. ארבע בשורה. 3. אבן, נייר ומספריים. 4. וזה לא משחק; זה קובץ שמזכיר לך דברים - Reminder.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Python / PyCharm - יש לי כמה תרגלים שאשמח שתעזרו לי בהם https://drive.google.com/file/d/11CyykkEACC4NUQFDJX9rTv0WUV0ZqnVq/view?usp=drivesdk
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להכניס זמן ותאריך הרשמה לתוך מסד הנתונים שלי, אך מקבל שגיאת SYNTAX בשאילתאת INSERT INTO. מה אני מפספס? מצורף הקוד דרך הפורום וגם קישור להורדת דף הASP כTXT למי שיותר נוח לו כך. תודה על העזרה. <% Dim Conn, rs1, MySQL Set Conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") Conn.Open "DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" & Server.MapPath("wdb.mdb") dim firstname dim lastname dim country dim email dim day dim month dim year dim city dim username dim admin dim dateinput dim timeinput dim password1 firstname=request.form("firstname") lastname=request.form("lastname") country=request.form("country") email=request.form("email") passw…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישו יש אתר\ ספר להורדה עם תרגילים בתכנות למתחילים\בינוניים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני סטודנט באונ' ת"א ונתנו לנו תרגיל (שהוא די פרוייקט) ויש לי דילמה קשה בנוגע לבחירת המימוש בו. אז זה הולך ככה: רוצים שנעשה מעין משחק שבו יש לוח בגודל nxn המורכב ממשבצות. להלן המתודות כפי שהתבקשנו לממש אותן: public class World { /** * Create a new world of size n. If the world has already been created * this function return null. * @param n the size of the world * @return the newly created world, or null in case of an error. */ public static World createWorld(int n) { // TODO Your code goes here } /** * Get the already created world. * @return the world, or null if it hasn't been created yet. */ public static World getWorld() { // TOD…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיאלוגים הכוונה זה החלונות האלה שקופצים ויש קלט\פלט אני צריך את זה בשביל לקלוט את השם של השחקן ובסיום המשחק להחזיר אותו ואת המוזיקה אני רוצה לשלב למהלך המשחק תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יכול בבקשה לבנות לי "בוט" שפשוט ילחץ לי כל הזמן על החץ ימינה במקלדת ? (משהו כמו Auto Clicker רק שילחץ על החץ ימינה ) ואם אפשר אחד שילחץ כל הזמן על F8 . מי שיעזור אני ממש ממש אודה לו ! אני ממש צריך את זה! תודה ! ד"א שמעתי שבשפת C או C++ זה אמור לקחת שתיי שניות של עבודה . (הייתי עושה אם הייתי יודע C..אני פשוט מתחיל ללמוד רק שנה הבאה C++ בתיכון \= ) שוב תודה רבה רבה! מקווה שתעזרו כמו תמיד!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנת לא רע בכלל בC# וגם שולט בJAVA, C, C++. האם יש בכלל טעם ללמוד שפת סקריפט? האם אתם ממליצים על פייתון? רובי? פרל?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: 1. כיצד אני בונה רשימה מקושרת ב VB? 2. כיצד אני מקצה זיכרון בצורה דינאמית ב VB?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן התחלתי ללמוד #C בבית הספר. לפני כמה שנים הייתי בקורס Visual Basic וכשהתחלתי ללמוד #C היה לי מאוד מוזר הקטע שלומדים לתכנת בממשק דוס מכיוון שלמדתי לתכנת ב- Visual Basic ויזואלית. לפי מה שראיתי אפשר לתכנת ב- #C גם ויזואלית ולא רק בממשק דוס. השאלה שלי היא: מדוע מלמדים לתכנת ב- #C בממשק דוס ולא ויזואלית?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתם קטע מלל אך שיופיע באמצע הדף (center). ברצוני שהקטע יהיה בצבעים שונים לפיכך אינני משתמש בתגיות <#h>. איזו תגית, attribute או value מציבים קטע במרכז הדף ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו מה אתם אומרים על תכנות לוגי? אנחנו לומדים C# ותכנות לוגי. ב # עם התוכנה של מיקרוסופט ותכנות לוגי עם התוכנה PROLOG בקיצור רציתי לדעת האם זה עוזר ללמוד תכנות לוגי כי שמעתי שזה קשה מאוד וזה..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש יש לי קבוצות של תלמידים שעובדים על מחשבים בכיתות והמורים העלו דרישה שהחומרים שאיתם הם עובדים יהיו זמינים דרך האינטרנט חשבתי על פיתרון דמוי dropbox אבל מקומי חשבתי על משהוא בשיטת drag and drop אבל עם דחיסה (שלא יאכל לי את כל המקום בשרת ה WEB) להשתמש בdrupbox זה לא ריאלי היות וכל כמה שבועות התלמידים מתחלפים ולהוסיף ולהסיר כתובות מייל כל היום מהדרופבוקס זה פשוט לא אפקטיבי אשמח לשמוע האם יש רעיונות ופתרונות ליישום כזה אשמח גם להכוונה בהתאם תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מדריכים למתחילים בASP והמלצה לספרות ללימוד עצמי ש ASP אני מעוניין בכתובות להורדת מדריכים למתחילים בשפת ASP בעברית
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הבעייה היא כזו: צריך לממש בסי שארפ מערכת המנהלת חברה בה יש בין היתר מנהלים ועובדים זוטרים. כמובן שלכל סוגי העובדים יש תכונות משותפות כמו שם גיל וכו אבל לכל סוג עובד יש גם תכונות ייחודיות. איך הכי כדאי לממש את הדרישה הבאה: עובדים זוטרים יכולים להיות מקודמים לדרגת מנהל? בהתחלה חשבתי על הורשה רגילה: מחלקת עובד ממנה יורשים מנהל ועובד זוטר. אבל הבעייה היא שכאשר עובד זוטר מקודם להיות מנהל אז זה יהיה מאוד מסורבל להפוך אותו למנהל. האם מתאים כאן שימוש בהכלה במקום הורשה? פשוט אף פעם לא השתמשתי בהכלה במקום מנגנון ההורשה תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי לימודים בפתוחה "מדעי המחשב וJAVA". עכשיו אני צריך להגיש מטלה עד מחר. עניתי בנתים על כ9 שאלות מתוך 20. אשמח אם תוכלו לעזור לי אם אחת השאלות. 1. main(){ 2. Basicrobot karel = new BasicRobot(2,7,East,0); 3. karel.move(); 4. Karel.pickBeeper(); 5. karel.move() 6. karel.move() 7. karel.putBeeper(); 8. karel.turnLeft(); 9. karel.move(); 10. ruby.turnOf(); 11. } השאלה קטע קוד מכיל שגיאות קומפילציה שונות. אילו מבין השורות מכילות שגיאות? שורה 5,6,2,8,10 זה בטוח שגיאות בשורה הראשונה אני לא בטוח האם זה בסדר שאחרי main יש סוגרים. א . שורות 2, 3, 8 -שורה 8,2 תקין ב . שורות 1,2,3,4,10 - שורה 3,4 תקינות ג . שורות 4,5,6,9 = שורה9,4 תקין ד . שורות 2,4,5,6,10= 4 תק…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לומד עכשיו PHP וךפי מה שאני יודע כל נתון שנלך בGET צריך להיות מופרד ב& אחד מהשני אבל למה פה זה מופרד ב;?? תודה לכל העונים ;D
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון להכניס ליחידה שאני משרת בה מערכת פורומים שתשמש את גופי התמיכה וה-System אצלנו. הבעיה: ביחידה שלי עובדים עם MSSQL ולא MYSQL כמו כל העולם... להכניס MYSQL יהיה כנראה בלתי אפשרי (משיקולי גיבויים/ ידע וכו'), ושאלתי היא האם ניתן לגרום ל-PHPBB/PHPNUKE או YABB/YABBSE לעבוד כמו שצריך עם MSSQL? או לחילופין, האם אתם מכירים מערכת פורטל או רק פורומים טובה וחינמית שעובדת עם MSSQL? היחידה שמצאתי נקראת snitz והיא שווה לאתם-יודעים-מה... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-