עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. המורה שלי הביא לעשות עבודה והכניס בתוכה 3 שאלות שלא הבנתי 1. עבור המספרים 1237 ו- 649 יש לבדוק מה תיהיה התוצאת הכפל שבניהם בבסיס 16 2. כתוב תוכנית המחברת בין 2 מספרים בני 24 סביות כל אחד הנימצאים החל מכתובת ds:100h בזיכרון. את התוצאה יחש להציב מיד אחרי המספרים. 3. כתוב תוכנית המחברת 3 מספרים בגודל 32 סיביות כל אחד הנימצאים בזיכרון החל מכתובת ds:120h בזיכרון. את התוצאה יש להציב החל מכתובת ds:200h תודה רבהה מאודד לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by perrikus,

שלום, כתבתי תוכנה שמבקשת תיחום ונותנת את כל המספרים הראשוניים בתחום. מה שרציתי לדעת זה איך ניתן לגרום שהמספרים ישמרו במקום במשתנה ב-RAM לתוך קובץ טקסט על ההארד-דיסק. אם למישהו יש מדריך או יכול להסביר בעצמו אני אודה מאוד.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by eido300,

מישהו מכיר דרך לעשות זיהוי דיבור בc# בעברית?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, אני מחפש אחסון ריסיילר שאני אוכל לפתוח דרכו גם תוכניות ווינדוס וגם חבילות לינוקס הסיבה חלק מהאתרים שאני בונה הם בשפת ASP וחלק בPHP5 אשמח להמלצות תודה רבה דורון

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Tamir007,

שלום קניתי ספר C#.... ואני צריך מהדר... מישהו יודע מאיפה להוריד?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by gshhar,

התרגיל: In the Israeli National Football League there are 12 teams. Each team has a number from 1 to 12. you get pairs: t1,t2,s1,s2, where: t1 – number of first team t2 – number of second team s1 – score of first team s2 – score of second team calculate the number of points that each team got, where: Game won – 3 points Game lost – 0 points Game duce – 1 point Print: for each team: team number and team points. צריל לקלוט זוגות מספרים כאשר הראשון זה קב' א' והשני התוצאה של קב' א' אח"כ קב' ב' והשני התוצאה של קב' ב' (במשחקים בניהם) כשיש לי תקו זה מכניס לי 3 נק' לאחת הקב' וגם מתחרבש לי לפעמים בתוצאות אחרות. using System; using System.Collections.Generic; usin…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by HeaT-SinK,

איך אני יוצר טופס צור קשר/מילוי פרטים כמו אלה למשל: http://www.inn.co.il/More/ActivePage.aspx/Contact או http://www.jcpa.org.il/JCPA/Templates/ShowPage.asp?DBID=1&LNGID=2&TMID=10000&FID=131 הטופס שלי צריך להיות ממש פשוט ללא שדות חובה בגלל שאחרי כל לחיצה על "שלח" יוביל לHTML שכתו בו תגובתכם התקבלה או משהו בסגנון

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by nall,

שלום , מה הדרך היעילה כדי לכתוב תוכנית ב-C של שרת עם מספר לקוחות בלי תכנות multithreading , הבנתי שיש פונקציית select() , מישהו אולי מכיר אותה ויכול קצת להסביר איך היא בדיוק עובדת , אם ישנה דרך אחרת גם לבצע את התוכנית אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Xeyd0,

אני מעוניין לבנות תוכנה שבונה קובץ EXE לפי הפרמטרים שאני מציב לה, הצלחתי לעשות את זה עם BAT אבל זה היה נסיון פשוט, זה לא מקצועי. למי שלא הבין, נניח יש לי תוכנית עם אזור טקסט וכפתור, ברגע שאני לוחץ על הכפתור, התוכנית שלי בונה קובץ EXE שמכניס את מה שבאזור הטקסט ל-Console.WriteLine וייצור קובץ EXE חדש עם ה-Console.WriteLine והטקסט. איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Spider76,

שלום, אני שוקל להרשם לקורסים בנושא ה- RT בשאיפה (יחד עם דיפלומד ההנדסאי תוכנה שיש לי) לעסוק בתחום של דרייברים. מישהו יכול להפנות אותי לאתר שמלמד את התחום ? פשוט רוצה לקרוא לפני שאני נרשם ולראות מה כדאי לקחת מבין הקורסים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם אני מעוניין להתחיל ללמוד לתכנת ולאחר שקראתי כמה מאמרים באיטרנט החלטתי שאני יתחיל ללמוד את שפת Python בתור שפה ראשונה וכיון שאין לי שום ניסיון בתכנות רציתי להתייעץ איתכם ולשאול עם איזה ספר מומלץ להתחיל ללמוד את השפה ( כמובן מי שלמד את השפה ) אני לא מעוניין ללמוד מאתרים באיטרנט אלא מספר כי זה יותר נוח לי . תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני רוצה להעתיק בדוס קובץ מתקייה לתקייה שם הקובץ לדוגמא navspe.exe מיקום מפה c:\winnt\system\navspe.exe לפה c:\winnt\system\us\navspe.exe ואם אפשר עוד פקודות בסיסות אני ידוע del md rename איזה עוד פקודות כאלה שימושיות יש?.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by miki_michal,

בשיטוטי באינטרנט מצאתי את הקוד שלהלן עבור הסתרת המסך הראשי של האקסס: מאתר אקסס בשם המפתח לאקסס האם ניתן לקבל הסבר על הקוד ? תודה מראש (כל הזכויות שמורות לאתר "המפתח לאקסס")להלן הקוד: הסתרת המסך הראשי של האקסס במודול ראשי Public Const SW_MINIMIZE = 6 Public Const SW_HIDE = 0 Public Const SW_NORMAL = 1 Public Const SW_MAXIMIZE = 3 Public Const ERROR_SUCCESS = 0 Public Declare Function ShowWindow Lib "user32" _ (ByVal hwnd As Long, ByVal nCmdShow As Long) As Long בתכונת טופס תכונת "מוקפץ" = כן. באירוע בעת פתיחת הטופס Call ShowWindow(hWndAccessApp, SW_HIDE) באירוע בעת סגירת טופס סגירת היישום כולו Application.Quit או גילוי האקסס מחדש Call ShowWindow(hWndA…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by pssheba,

סתם קטע מלל אך שיופיע באמצע הדף (center). ברצוני שהקטע יהיה בצבעים שונים לפיכך אינני משתמש בתגיות <#h>. איזו תגית, attribute או value מציבים קטע במרכז הדף ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מדריכים למתחילים בASP והמלצה לספרות ללימוד עצמי ש ASP אני מעוניין בכתובות להורדת מדריכים למתחילים בשפת ASP בעברית

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by zahiz007,

שלום, אני מנסה הגדיר גודל מסויים של GRIDVIEW שאחרי שהרוחב חרג ממה שאני מגדיר הוא יוסיף SCOLL רוחבי. מה שקורה עכשיו, מכיוון שיש הרבה נתונים בטבלה זה, התוצאה מצורפת בתמונה המצורפת. ניסיתי להגדיר רוחב, ניסיתי להכניס לDIV שום דבר לא עזר עד כה. מישהו מכיר פקודה לזה? הבעיה היא שזה ניזון מDB... תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by shoshana,

האם משהוא מכיר פונ' שעובדות על תאריך בJavaScript? משהו כמו לגשת ליום מתוך התאריך ולשנות אותו וכו'

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Nahum2,

אני נורא! מתעצל לכתוב רשימה מקושרת בC. המורה דוש קבצי: list.c list.h item.m main.c יש למישהו משהו דומה מוכן אולי, אני מתקשה למצוא ברשת..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני יודע שאפשר להעמיס כמה פונקציות על אותו אופרטור (עבור ארגומנטים שונים). האם הדבר נכון גם לגבי אופרטור הצבה? operator= כי משום מה קיבלתי רושם שהאופציה היחידה המותרת היא T& operator=(const T& rhs) T כמובן סתם שם של מחלקה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by didi18,

פונקציה שמקבלת מחרוזת המכילה משפט, הפונקציה צריכה להחזיר מחרוזת המכילה רק את ראשי התיבות של המילים במשפט המקורי (האות הראשונה של כל מילה). #include<stdio.h> #include<string.h> void teivot(char *s); void main() { char s[10]; printf("Enter string\n"); scanf("%s",&s); teivot(s); } void teivot(char *s) { char *p, *q; int i; char s1[10]; p=s; q=s1; (*q)=(*p); p++; q++; for(i=1;i<8;i++,p++) { if (((*p)=' ') && ((*(p+1))!=' ')) { (*q)=(*p); q++; } } printf("%s",s1); } לא עובד =\

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מצליח להציג את כל הטבלה דרך הפקד GRIDVIEW אבל אני לא מצליח להציג שורה אחת ספציפית דרך שאילתא ... var query = from a in db.Table1s select a; dataGridView1.DataSource = query; השורה שהאחרוה מצוגה לי על הFORM את כל הטבלה ...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by almog barel,

אני עובד אל פרויקט פרטי שבוא אני צריך לבנות אתר דינאמי ואני מתכנת פייטון לאחר חיפןש רב של כלים חשבתי ללכת על iron-python כדי ליצור אתר וSilverlight אבל אני לא מוצא מידע בנושא אין לי הרבה ניסיון בבנית אתרים מהסוג הזה (אני בכוונה מנסה להיתחמק מ c# ) ואני לא יודע איך לקטוב את הקוד שמקשר את ה input ב html לחלק מהקוד שלי בpython אני צריך להישתמש בעיקר ב file, button וtext אם אפשר לפרט כמה שותר אני אשמח כי אני עובד אל זה כול השבוע ולא היתקדמתי הרבה בנוסף אם למיהוא יש גם מידע אל איך להעלות את הפרויקט לserver תודה מראש :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. האם על ידי מודולו 100?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by oba3k,

אני מתכנת לא רע בכלל בC# וגם שולט בJAVA, C, C++. האם יש בכלל טעם ללמוד שפת סקריפט? האם אתם ממליצים על פייתון? רובי? פרל?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by dave3421,

שלום. כתבתי פקודת session לאתר. עכשיו אני רוצה להשמיד את ה-session נגיד אחרי 3 דקות. איך אני עושה את זה?(עברתי על המון דוגמאות באנטרנט אך אף אחת לא עוזרת). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים