תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני לומד עכשיו PHP וךפי מה שאני יודע כל נתון שנלך בGET צריך להיות מופרד ב& אחד מהשני אבל למה פה זה מופרד ב;?? תודה לכל העונים ;D
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה חברה הורדתי את הקומפיילר ואת ה allegro אבל אני לא יודע איך אני עובד ז"א אני רוצה סביבת עבודה שתיהיה נוחה כמו ה editor של borland ואין לי מושג איך או מאיפה אני מוריד כזה editor ואיך בכלל אני מחבר בין כולם בבקשה עזרה חברה. תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר הסבר למה קוד מספר פשוט לא עובד? אני משתגע! עשיתי פשוט קופי פסט וזה פשוט קורס כל הרצה! הבעיה: אני לא מצליח להוסיף קבוצה חדשה עם הרשעות משלה לתוך DACL עכשיו ברור לי שבמחשב שלי אין דבר כזה קבוצה של developers ו sales האם זה הבעיה? אם כן אז איך אני מוסיף קבוצות חדשות למחשב שלי?----->> תענו לי על זה בבקשה! תודהר רבה! using System; using System.IO; using System.Security.AccessControl; using System.Security.Principal; using System.Collections.Generic; using System.Collections.Specialized; using System.Web.Security; namespace ddd { public class SampleMembershipProvider123 { private static void Main() { WriteAcl(@"D:\123.txt"); Console.ReadKey…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום כולם, קיבלתי משימה בבית הספר לבנות מעין תוכנית שפותרת סודוקו ב-ASP.NET (עם C#). עם התכנות עוד לא נתקעתי (כבר בניתי משהו דומה בפסקל), אבל הבעיה שלי היא אחרת - כשאני רוצה להציג את הלוח, אני רוצה להציג את התיבות של המשחק, כלומר קווי הפרדה בין שורות 3-4 ו-6-7, ובין טורים 3-4 ו-6-7. הבעיה - אין לי מושג איך. תודה מראש עריכה: היה די צפוי שגם כזו בעיה תהיה לי. בתוך הטבלה יש לי תיבות טקסט בשביל להכניס נתונים. לכל תיבת טקסט נתתי שם כזה: aXY, כאשר X מייצג את השורה ו-Y את הטור.את זה עשיתי בשביל שיהיה יותר נוח להכניס את הערכים לתוך המערך. אבל על דבר אחד לא חשבתי - אני לא יכול לפנות לתיבת טקסט (לערך שלה) בתור aXY.. חוץ מלכתוב את זה ידנית אחד אחד, יש פתרון אחר?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי, קיבלתי לעשות עבודה, את רוב העבודה סיימתי, אבל נתקעתי באיזה משהו, ואפילו אני לא יודע איך עושים את העיקרון, הנה השאלה: כתוב תוכנית שהקלט שלה הוא מספר ממשי(שהחלק השלם שלו הוא תלת ספרתי) והפלט שלו הוא ההודעה "nice number" אם המספר הוא נחמד. או ההודעה "not nice number" אם המספר הוא לא מספר נחמד. מספר נחמד הוא מספר ממשי הגדול מ-0 שהספרות אחרי הנקודה הן תמונת ראשי לספרות שלפני הנקודה. דוגמא: מספר נחמד - 123.321 מספר לא נחמד - 224.573 תודה רבה על ההעזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה עושה הפקודה MUL בתוכנית הבאה: SQR: MOV SI,100H MOV BX,120H MOV CX,9H AGAIN: MOV AL,[sI] MUL AL MOV [bX],AX INC SI ADD BX,2 LOOP AGAIN RET והיכן מאחסנת הפקודה את התוצאות ואיך ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בשנה האחרונה אני עובד על פרויקט (עורך קוד) ואני מבקש ממתכנתי צד לקוח אם אפשר לקבל ביקורת ורעיונות לשיפור התוכנה.עורך הקוד הינו עורך קוד HTML, CSS, JS בעברית המתאים במיוחד למתחילים אבל לא רק, וכמובן גם מכיל מגוון רחב מאוד של כלים שיכולים לעזור למתכנת המתחיל והמתקדם.אשמח לביקורת בונה ורעיונות לשיפור התוכנה.פרטים נוספים ניתן לראות באתר : אמברלה עורך הקוד
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן לסגור תוכנית שרצה (לא התוכנית עצמה) דרך התוכנה שלי ? ז"א לסגור יישום כמו בתפריט CTRL + ALT+ DEL תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה הגדיר גודל מסויים של GRIDVIEW שאחרי שהרוחב חרג ממה שאני מגדיר הוא יוסיף SCOLL רוחבי. מה שקורה עכשיו, מכיוון שיש הרבה נתונים בטבלה זה, התוצאה מצורפת בתמונה המצורפת. ניסיתי להגדיר רוחב, ניסיתי להכניס לDIV שום דבר לא עזר עד כה. מישהו מכיר פקודה לזה? הבעיה היא שזה ניזון מDB... תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם ניתן לשנות את העיצוב של אובייקט מסויים מרגע שעולים עליו עד שיותאים מהדפדפן בCSS. אני יודע שניתן לעשות זאת מהרגע שעליתי עליו עד שאני יוצא ממנו. אני מחפש משהו כמו onmouseover שיש בJS, רק בCSS. עוד שאלה באותו נושא: ראיתי באתר w3schools שיש עוד פסאודו קלאס בשם first-child. מישהו יודע אם יש גם אחד שנקרא :parent, שפשוט מחזיר את האב של אותו אובייקט? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , מישהו מכיר פונקציה לטיפול בחייגני אינטרנט (החייגן שרכו מתחברים לאינטרנט) אשמח אם תוכלו ללת לי קישור לMSDN או לפחות את שם הפוקנציה. בתודה, רז
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברים אני מתחיל את דרכי בשפת המתלב השמח לעזרה איך לפתור את השאלה שבתמונה שצירפתי (לא הצלחתי להיעזר ב HELP )
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כמה אתרים סטטיים באוויר הבנויים על HTML DSS JS בצורה רגילה כגון: http://homecomp.co.il/facebook_site16/ אני מוסיף כפתורים של צור קשר לתבניות קיימות אני רוצה צור קשר דינמי על PHP שהלקוח ישאיר פרטים זה יגיע אלי למייל השאלה שלי היא, האם זה יעבוד? אף פעם לא ניסיתי עמוד אחד דינמי בתוך אתר שלם סטטי קוד HTML <table width="400" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1"> <tr> <td><strong>Contact Form </strong></td> </tr> </table> <table width="400" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="1"> <tr> <td><form name="form1" method="post" action="send_contact.php">…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מתחיל להתעניין בהקמת אתר משלי ורציתי לדעת אם יש איזו תוכנה שיכולה לעזור בהקמת האתר. משהו כמו תוכנה גארפית שניתן לכתוב בה או ממש "לגרור" לתוך הדף איזו שהיא תמונה במקום להסתבך עם פקודות. קיים משהו כזה בכלל? ואם לא מהיא הדרך הקלה ביותר (חוץ מלקנות דרך אתר אחר) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, איך אני מקבל את השעה בג'אווה? אני מחפש פונקציה פשוטה כמו gettime בפסקל או time() ב-VB. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הספר Java For Dummies, מהדורה 5. הוא יצא באוגוסט 2011 על Java 7. האם הוא טוב למי שלא נגע אף פעם בשפת JAVA?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדוע הפונקצייה delay בשפת C עובדת לי רק בקומפיילרים של דוס? האם יש פקודה מקבילה לקומפיילרים של ווינדוס? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכוונה לא למחרוזת ריקה, אלא מחרוזת שאין בה תווים אחרים חוץ מרווחים, אם אני אריץ עליה strlen היא תיתן לי את מספר הרווחים ולא אפס. אני צריך לעשות לולאה שתעצור ברגע שהמחרוזת היא ריקה. יש למישהו רעיון לתנאי עצירה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתחי ללמוד C אני רק צריך קומפלייר כמה שיותר פשוט והסבר קצר איך משתמשים בו תודה עומר
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כתבתי תוכנה שמבקשת תיחום ונותנת את כל המספרים הראשוניים בתחום. מה שרציתי לדעת זה איך ניתן לגרום שהמספרים ישמרו במקום במשתנה ב-RAM לתוך קובץ טקסט על ההארד-דיסק. אם למישהו יש מדריך או יכול להסביר בעצמו אני אודה מאוד.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. למה הפלט של התוכנית הזאת לא נכון? הסבר על התכנית: מקבל מהמשתמש מספר , ומדפיס את האינדקס של השורה במטריצה בה יש את מספר האפסים שתואם את המספר שנקלט אסור להשתמש בלולאות. #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #define N 4 unsigned count(const float [],int n); //מקבלת מערך ומחזירה את מספר האפסים בו unsigned ZeroElements(int ,const float *AP[],int ); // int check(const void* ,const void* ); void main() { int x=0,n,i; float mat[][N]= { {7,2,3,5}, {1,0,0,0}, {2,0,0,1}, {0,0,0,-2.99F}, {0,1,-1,-5.123F}, {0,0,0,0} }; float* AP[sizeof(mat)/sizeof(mat[0])]; puts("Mat after qsort:"); for(i=0;i<sizeof(mat)/sizeof(mat[0]);i++) AP[i]=mat[i]; puts("Ple…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה שבזמן שהאתר שלי עולה, תהייה ברקע מוזיקה שתנוגן אוטומטית ללא שהצופה יצטרך ללחוץ על איקון כלשהוא וללא שיפתח לו חלון מיוחד לעזרתכם והדרכתכם אודה בברכה, יהודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-