תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם חברה, אני חיפשתי המון למצוא מפה של מדינות של כל העולם , העניין הוא שאני רוצה שכאשר אני מעביר את הסמן של העכבר של מדינה מסויימת , יקפוץ חלון כזה שיש בו מידע על אותה מדינה.. איך אפשר לבנות מפה כזאת כלומר (PHP , HTML...) או האם למישהו יש רעיון איפה נמצא דבר כזה אני פשוט לא יודע איפה להתחיל.. אני צריך עזרה שלכם תודה , שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לעזטר לי בשאלה 9 בעמוד 5 כאן: (מקווה שמתאים לכאן ולאתר בכלל...) http://www.shlomiru.com/courses8/course22/algorithms.pdf נבצע את אלגוריתם קרוסקל למציאת עץ פורש מינימלי כאשר נמיין את הצלעות כך: קדום נשים את הצלעות השכנות ל-u ואח"כ את שאר הצלעות ונמיין את כל זה בעזרת מיון יציב. נריץ קרוסקל ומה שנקבל זה מה שצריך.. יש פתרון אך אשמח לדעת אם גם שלי נכון(אני טועה בדר"כ בזה..)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון להכניס ליחידה שאני משרת בה מערכת פורומים שתשמש את גופי התמיכה וה-System אצלנו. הבעיה: ביחידה שלי עובדים עם MSSQL ולא MYSQL כמו כל העולם... להכניס MYSQL יהיה כנראה בלתי אפשרי (משיקולי גיבויים/ ידע וכו'), ושאלתי היא האם ניתן לגרום ל-PHPBB/PHPNUKE או YABB/YABBSE לעבוד כמו שצריך עם MSSQL? או לחילופין, האם אתם מכירים מערכת פורטל או רק פורומים טובה וחינמית שעובדת עם MSSQL? היחידה שמצאתי נקראת snitz והיא שווה לאתם-יודעים-מה... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לא מזמן התחלתי ללמוד #C בבית הספר. לפני כמה שנים הייתי בקורס Visual Basic וכשהתחלתי ללמוד #C היה לי מאוד מוזר הקטע שלומדים לתכנת בממשק דוס מכיוון שלמדתי לתכנת ב- Visual Basic ויזואלית. לפי מה שראיתי אפשר לתכנת ב- #C גם ויזואלית ולא רק בממשק דוס. השאלה שלי היא: מדוע מלמדים לתכנת ב- #C בממשק דוס ולא ויזואלית?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש יש לי קבוצות של תלמידים שעובדים על מחשבים בכיתות והמורים העלו דרישה שהחומרים שאיתם הם עובדים יהיו זמינים דרך האינטרנט חשבתי על פיתרון דמוי dropbox אבל מקומי חשבתי על משהוא בשיטת drag and drop אבל עם דחיסה (שלא יאכל לי את כל המקום בשרת ה WEB) להשתמש בdrupbox זה לא ריאלי היות וכל כמה שבועות התלמידים מתחלפים ולהוסיף ולהסיר כתובות מייל כל היום מהדרופבוקס זה פשוט לא אפקטיבי אשמח לשמוע האם יש רעיונות ופתרונות ליישום כזה אשמח גם להכוונה בהתאם תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב. מישהו יודע אולי איך אני יכול לעשות לגודמא 3 סוגי תצודה באתר וקוד ג'אווה סקריפט(לדוג', לא חייב דווקא ג'אווה סקריפט) יבדוק מה גודל המסך ויבחר איזה תצוגה לשים. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שאפשר להעמיס כמה פונקציות על אותו אופרטור (עבור ארגומנטים שונים). האם הדבר נכון גם לגבי אופרטור הצבה? operator= כי משום מה קיבלתי רושם שהאופציה היחידה המותרת היא T& operator=(const T& rhs) T כמובן סתם שם של מחלקה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריכה להכין פרויקט באסמבלר ויש כמה פונקציות שקשה לי להכינם רציתי לדעת האם יש פה מישהו שיודע אסמבלר ברמה גבוהה שהוא יכול לעזור לי לכתוב את הפרויקט אני שולחת את קבצי ההוראות ואשמח אם מישהו יוכל לעזור גם אם יש צורך בתשלום [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מישהו שמבין בתחום ויכול לבנות לי אתר. האתר אמור להיות בעצם משהו "תדמיתי" +וידאו. האמת שאחי עשה לי את זה בעבר אבל כרגע אין לו ממש זמן... כלומר- דפים קבועים, מלל קבוע. עמוד וידאו- שבו יוצגו עבודות עריכת וידאו שלי, או סטרימינג או בצורת פלאש וידאו (את זה אני כבר עושה). בלי פלאש, רק באנר קבוע למעלה. הכפתורים יהיו "ראשיים" למעלה. - לא משנה אם זה HTML או PHP, אני לא משנה תוכן כל יום. - יכול להיות מפלטפורמה מוכנה ,לא משנה לי, אפילו יש לי 2 טובות. - ידע בכתיבה נכונה- לשם קידום וחיפוש. אל תמציאו מחירים כאילו אתם חברות ענק, כי אם הייתי רוצה לשלם הייתי פונה אליהם. מוכן לתת כסף/בארטר בכל הקשור לצילום ועיכת וידאו (כמובן ברמה המקצועית) הצעות ושאלות כאן, או בה"פ בבקשה נא לכ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני לומד לבד ואני בניתי מנשק gtk+ עםglade ואני מתכנת בpython אז אני צריך לדעת איך לשלב קוד xml עם py !!!!!!!עזרה!!!!!!!!!!!!! ??? ??? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זגזגתי בזמן האחרון בין נותני שירות webhosting בחינם, השתמשתי ב- 000webhost וכעת אני משתמש ב- 10xhosting, שניהם בשירות החינמי. עזבתי את 000webhost מפני שהשירות שלהם היה מחפיר, ובסופו של דבר הם מחקו לי את האתר ואמרו לי "מצטערים אם נגרמה לך אי נוחות". 10xhosting כרגע עושה בעיות בחיבור של השרת FTP, ואני רק שבוע אצלם, ככה שאם לא יסתדר בקרוב אני אאלץ לעבור גם מהם. אני אהיה מוכן לשלם על שירות webhosting אם המחיר יהיה טוב, אך אני רוצה לוודא שהשירות אכן טוב, אז אני אשמח לקבל מכם המלצה איזה שירות כזה עושה עבודה טובה ואפשר לסמוך עליו (בחינם אפילו עדיף). הדרישות של האתר שלי לא בשמיים, כרגע הגודל שלו בסך הכל כ- 400 מגה, אך תמיד טוב שיש עוד מקום לגדול (על אף שזה לא מאוד קריטי, גם יחסית…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, זה שאלה בעיקר של אין נכון/לא נכון או מקובל/לא מקובל לעשות. ניקח לדוגמא מחלקה של נקודה במחרב דו מימדי. את המחלקה ניתן לממש ב 3 דרכים שונות //Point2DGetSet class Point2D{ private: int x, y; public: int getX() const { return x; } int getY() const { return y; } void setX(int nx) { x = nx; } void setY(int ny) { y = ny; } }; //Example Point2D p; p.setX(10); p.setY(20); DrawPoint(p.getX(), p.getY()); //Pint2DPublic class Point2D{ public: int x, y; }; //Example Point2D p; p.x = 10; p.y = 20; DrawPoint(p.x, p.y); //Pint2DReference class Point2D{ private: int x, y; public: int& x() { return x; } int& y() { return y; } }; //Example Point2D p; p.x() = …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדריכים למתחילים בASP והמלצה לספרות ללימוד עצמי ש ASP אני מעוניין בכתובות להורדת מדריכים למתחילים בשפת ASP בעברית
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לבנות רשימה של סטודנטים עם הנתונים שלהם ברשימה מקושרת ולכל סטודנט תיהיה רשימה של קורסים שהוא רשום אליה והיא גם רשימה מקושרת. אני די הסתבכתי עם זה והשאלה שלי היא עם יש איזה משהו מוכן דומה לזה שאני יוכל להשתמש כדי ללמוד ממנו ועוד שאלה יותר חשובה לי אפילו, באיזה תוכנה ממולץ להשתמש בתיכנות ב-C, אני משתמש בבורלנד המסריח הזה והבנתי שיש תוכנות יותר טובות שבהם אפשר ממש לראות את הרשימות המקושרות (לא כמו בדיבאגר, שאין לי מושג לאיפה מצביע כל פוינטר). תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , אני מנסה לקלוט מהמשתמש נתונים וליישם אותם בתור שאילתא. אבל הבעייה שהשאילתא לא מתייחס למתשתנים... הנה הקוד : var user_name = txt_user.Text; var name = txt_name.Text; var last = txt_last.Text; var age = int.Parse(txt_age.Text); var sex = Cmb_sex.Text; var stats = cmd_stats.Text; string add = ("insert into Dt_Users values('@user_name','@name','@last',4,'df','dfd');");
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי לימודים בפתוחה "מדעי המחשב וJAVA". עכשיו אני צריך להגיש מטלה עד מחר. עניתי בנתים על כ9 שאלות מתוך 20. אשמח אם תוכלו לעזור לי אם אחת השאלות. 1. main(){ 2. Basicrobot karel = new BasicRobot(2,7,East,0); 3. karel.move(); 4. Karel.pickBeeper(); 5. karel.move() 6. karel.move() 7. karel.putBeeper(); 8. karel.turnLeft(); 9. karel.move(); 10. ruby.turnOf(); 11. } השאלה קטע קוד מכיל שגיאות קומפילציה שונות. אילו מבין השורות מכילות שגיאות? שורה 5,6,2,8,10 זה בטוח שגיאות בשורה הראשונה אני לא בטוח האם זה בסדר שאחרי main יש סוגרים. א . שורות 2, 3, 8 -שורה 8,2 תקין ב . שורות 1,2,3,4,10 - שורה 3,4 תקינות ג . שורות 4,5,6,9 = שורה9,4 תקין ד . שורות 2,4,5,6,10= 4 תק…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להריץ איזה אפליקציה, לא משהו כבד מבוססת על ASP.NET הFRAMEWORK מותקן, הIIS מוגדר על התיקיה הספציפית שאני צריך, אבל עדיין לא עובד. חדש עם השפה הזאת אז לא תזיק לי קצת עזרה. נתחיל בהודעת שגיאה שאני מקבל כאשר אני מנסה להריץ את האפליקציה: אני עובד עם אגב חלונות 2000, הIIS כאמור פועל (אפשר להכנס אליו גם חיצונית) והפריים וורק מותקן. Server Error in '/' Application. -------------------------------------------------------------------------------- Runtime Error Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). I…
-
הכוונה לא למחרוזת ריקה, אלא מחרוזת שאין בה תווים אחרים חוץ מרווחים, אם אני אריץ עליה strlen היא תיתן לי את מספר הרווחים ולא אפס. אני צריך לעשות לולאה שתעצור ברגע שהמחרוזת היא ריקה. יש למישהו רעיון לתנאי עצירה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשנה האחרונה אני עובד על פרויקט (עורך קוד) ואני מבקש ממתכנתי צד לקוח אם אפשר לקבל ביקורת ורעיונות לשיפור התוכנה.עורך הקוד הינו עורך קוד HTML, CSS, JS בעברית המתאים במיוחד למתחילים אבל לא רק, וכמובן גם מכיל מגוון רחב מאוד של כלים שיכולים לעזור למתכנת המתחיל והמתקדם.אשמח לביקורת בונה ורעיונות לשיפור התוכנה.פרטים נוספים ניתן לראות באתר : אמברלה עורך הקוד
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
Python / PyCharm - יש לי כמה תרגלים שאשמח שתעזרו לי בהם https://drive.google.com/file/d/11CyykkEACC4NUQFDJX9rTv0WUV0ZqnVq/view?usp=drivesdk
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קיבלנו שאלה ברקורסיה: נתונה מטריצה בגודל M על N בה שמורים כל המספרים מ-1 עד M*N, כך שכל שורה תהיה ממויינת בסדר עולה משמאל לימין, וכל עמודה תהיה ממויינת בסדר עולה מלמעלה למטה א. כתוב אלגוריתם רקורסיבי המחשב בכמה אפשרויות ניתן למלא מטריצה בגודל M*N באופן שהוסבר ב. כתוב אלגוריתם רקורסיבי המדפיס את כל האפשרויות למילוי מטריצה בגודל M*N באופן שהוסבר אם זה משנה בעקרון את התרגילים אנחנו מגישים בשפת C ניסיתי כל מיני כיוונים ולא הלך כל כך אם מישהו יוכל לכוון אותי אני אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מנסה כבר כמה זמן לשלב את העורך הזהhttp://ckeditor.com/ לאתר שלי(לפרוייקט במחשבים בי''ב) ולא ממש מצליח. ניסיתי את המדריך של החברה באתר ודיי הסתבכתי. יש פה מישהו שהתנסה בעורך הזה ויוכל לעזור לי להבין איך לשלב אותו באתר שאני מכין? תודה, טל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד על פרוייקט ואני רוצה לעשות הפרדה, לעשות חבילה של GUI שמכילה קלאסים של GUI וחבילה של DB. בחבילה של הDB יש לי מחלקה SqlConnection שיש לה מתודה "InsertToTable" אני רוצה שהמתודה הזאת תהיה כללית ותתעסק עם כל טבלה שתידרש בכל גודל עמודות שהוא. אני אסביר. נגיד יש לי מחלקה בGUI שמציגה מסך שבו כפתור, שבלחיצה על הכפתור אמורים להתווסף נתונים נגיד לטבלת ספרים מהשדות שהמשתמש מילא בGUI. נגיד יש את השדות 'שם ספר' ו-'שם סופר'. אז מה שעשיתי המתודה של הכפתור מקבלת את הפרמטרים של שם הספר ושם הסופר והיא מעבירה את הפרמטרים בTreeMap למתודה "InsertToTable", הכנתי שם Prepared statement והכל טוב ויפה. אני רוצה אבל, שהprepared statement במתודה "InsertToTable" יהיה כללי,…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר עזרה? המחלקה Keypad מאפשרת הכנסת קוד ובדיקתו לשם כניסה למערכת, וכן שינוי הקוד. 1. הכנסת קוד: ספרה מגיעה למערכת ע"י אירוע evkey(int n) קוד הוא בן 4 ספרות אחרי שקוד הוכנס בודקים אם הוא מתאים לקוד שבתוקף. תוצאת הבדיקה תקפה/זמינה ל5 שניות. במהלך הכנסת הקוד אפשר לבטל את הפעולה ולהתחיל מחדש ע"י evoff תהליך של הכנסת קוד יתבטל אם עברו 20 שניות מהקשת הספרה הראשונה, והרביעית טרם הוקשה. 2. שינוי קוד: הקשה על on יוצר ארוע evon הכנס קוד ישן הקשה על on הכנס קוד חדש הקש על on הכנס קוד חדש פעם נוספת הקש על on צריך לסיים את התהליך תוך 30שניות, אחרת הוא יופםסק באמצע ללא שינוי הקוד. אפשר להפסיק את התהליך באמצע ללא שינוי הקוד, על ידי הקשה על off בציור הstatechart התהליכ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-