תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
-
אני לא יודע כל התוכנות שרת שיש . ה cpanel וגם apache ויש עוד . תגידו לי מה שמן של תוכנות השרת וגם על איזה מעכת הפעלה עובדות ? עכשיו ה cpanel היא רק מאחסנת אתרים ולא משהו אחר לפי מה שאני יודע . והאפאצי איך היא עובדת על מה היא עובדת וגם היא עובדת על אחסון אתרים web hosting והשפה שהאפאצי תומך הוא תומך ב PHP לפי מה שאני יודע ? והשאר ? תסבירו לי קצת.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב! יש לי כמה שאלות לגבי מחלקה RANDOM: 1. אני יצרתי מחלקה בשם DIE שהיא מדמה קובייה והיא נותנת מספר אקראי בין 1-6. ואני רוצה שיהיה אפשר להשים caption בסוגריים שלה, לדוגמא: Die cube = new Die(Moshe) איך עושים את זה? 2. אני צריל להגריל 2 מספרים בין X ל-Y כאשר אני לא יודע ש-X הוא הערך הרטן מבין השניים. צריך לתת דרך איך לפתור את זה. אז יש דרך אחת שעליתי לבד ושהיא השוואה ביניהם מי קטן יותר ואני צריך עוד דרך אחת. שאלה אחרונה: 3. אני דיי מתקשה עם התרגיל הזה מה שיוצא לי זה ששתמיד השניים הם שווים שני חברים משחקים בהטלת שתי קוביות. כתוב תוכנית הקולטת את שמות שני השחקנים ובונה שתי קוביות המייצגות את שני השחקנים, כאשר כותרות הקוביות הן שמות השחקנים שנקלטו. כל שחקן מ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני לומד C++ ועדיין מתחיל. לא למדנו איך לעבוד עם קבצים. יש לי צורך אישי לכתוב תוכנה, שתפתח לי חלון בו אני אוכל לכתוב טקסט בעברית/אנגלית ולאחר מכן התוכנית תכנס ל"התחל-> הפעלה" ותוסיף את הטקסט שכתבתי לעוד 3 מילים שמפעילים תוכנית. יש אפשרות לעשות זאת ב C++? תודה, משיקו
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרך כלשהי להציג את קוד המקור של דף שמוצג בפקד WebBrowser. האם קיימת כזו אפשרות? אם כן, מהי ואיך עושים בה שימוש? תודה, תומר פאר
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לשים באתר שלי אפשרות להורדה של קבצים מסויימים ואין לי מושג איך עושים את זה. ניסיתי לעשות תגית של קישור והלינק הוא הקובץ עצמו שנמצא במחשב שלי אבל הדפדפן אומר שהוא לא יודע מה לעשות אם הקובץ. חשבתי אולי זה בעיה בקובץ אבל ניסיתי עוד קבצים אחרים בפורמטים אחרים ועדיין כלום. מי שיודע איך לעשות את זה תעזרו לי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני בכיתה י'..ואנחנו ביום ראשון מגישים פרויקט שעיקרו SQL ו-ASP. אנחנו קיבלנו אתר מוכן וצריכים לעשות בו הרבה שינויים כדי להראות שהבנו. בכל אופן, יש שדה של עיר בכל משתנה שהוא רשום. לפני השינוי שעשיתי זה היה כתובת ולא עיר, לכן השתמשו ב-LIKE ובגלל שהופיעה גם כתובת ולא רק עיר אז עבד, מה שאני רציתי לעשות זה להוריד את הכתובת ולהשאיר את העיר ואז להוריד LIKE ולהשוות, אבל יש בשאילתה טעות תחבירית כנראה.. אני והמורה ישבנו על זה חצי שעה וניסינו הרבה דברים אבל לא הצלחנו למצוא פתרון (היא גם חדשה לזה ותוכנית הלימודים מאורגנת בצורה מאוד גרועה) מצורף הקוד של הניסיון האחרון: string sqlUsersByCity = "SELECT * FROM tblUsers WHERE (city='%" + cityForSearch + "%')"; תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני מנסה להריץ תכנית - ומקבלת מלללללא הערות. http://www.jct.ac.il/~schwartz/untitled.bmp
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אז ככה,השתמשתי באחד המדריכים שפורסמו כאן,וניסיתי לבנות לי אתרון HTML. קצת מאוחר יותר גם גיליתי שכדי שזה יהיה דף אינטרנט של ממש,צריך להעלות את זה לשרת. אז ניסיתי להשתמש באתר Jabry. http://www.jabry.com/ נרשמתי,עשיתי Upload לקובץ,וזה הגיע למצב שזה פותח לי את הדף כדף-עריכה לקובץ שלי. ככה זה נראה אחרי שאני מעלה את הקובץ: ככה זה נראה כשאני מנסה לפתוח אותו: איך אני -לא- פותחת את הדף בcontrol panel הזה,אלא כדף רגיל? [br]פורסם בתאריך: 7.09.2009 בשעה 20:58:26 או שזו שאלה יותר מסובכת ממה שחשבתי, או שחפרתי רצח ולאף אחד אין כוח לקרוא.
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את זה. אני מחפש איזשהו תוכנת open source שמתקינה לי אתר בסיסי עם info בלבד , זאת אומרת קצת מידע על חברה מסוימת וקצת תמונות וטופס "צרו קשר" בסיסי. את התוכנה אני רוצה להתקין על ההוסט שלי (מן הסתם ) עדיפות גבוהה לתוכנה שיש לה בנוסף גם כמה סוגי עיצובים גראפיים חינמיים. תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מי יכול להגיד לי בלינוקס, מה זה עושה ? touch a ln -s a b rm a ln -s b a cat a ומה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום יצרתי קובץ Htaccess וריק. מהן השורות שעלי להכניס על מנת שבכל פעם שבשורת הכתובת לא מופיעות המחרוזות xxx zzz ו yyy הכתובת תקוצר עד לפני סיומת הקובץ (שיכולה להיות php או htm) לדוגמא: www.xyz.co.il/name.php?blabla=222 תהפוך ל www.xyz.co.il/name ומהן השורות שעלי להכניס על מנת שמתי שמופיע בכתובת המחרוזת ccc יופיע במקום www.xyz.co.il/name.php?type=ddd יופיע www.xyz.co.il/ddd תודה לכל עוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו התנסה בתיכנות על בסיס דוט נט קור? 1)הייתרון המרכזי שאפשר לקמפל את אותו הקוד ללינוקס ל mac ולווינדוס? בלי שיותקן עליהם סביבה כלשהי (כמו שמונו דורש) 2)ראיתי שעדיין אין תמיכה ב gui עבור דוטנט קור, רק uwp שלמיטב זכרוני מתאים רק לווינדוס 10, יש תמיכה ב gui עבור ווינדוס 7? 3) האם הקוד שונה מקוד c# רגיל( לא על בסיס דוט נט קור)? אם אקח פרוייקט שכתוב ב c# לא על דוט נט קור, האם אוכל לקמפל אותו ע"י דוט נט קור ללינוקס? 4) מדוע רוב מוחלט של החומר שאני מוצא ברשת הוא על asp dot net core שזה בשביל אתר אינטרנט ולא do net core שהבנתי זה בשביל אפליקציות desktop שיתאימו גם לווינדוס וגם ללינוקס? תודה
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בניתי מטריצה ברשימה מקושרת כך שתהיה מהמבנה הבא: typedef struct node { struct node * next; DATA digit; /* a digit of a number range 0-9*/ } NODE; typedef struct mat{ NODE* row; /* the head of the list */ struct mat* next_row; /* next row in the matrix */ } MAT_HEAD; וצריך להחזיר את הדרגה של המטריצה. יש לתרגיל הזה סעיפים קודמים,שבהם היתי צריך לקלוט את המספרים למטריצה ולהדפיס אותם על המסך .המטריצה יכולה להיות אינסופית.ובניתי אותה כך שתהיה ריבועית(ככה נתבקשנו) ,ובמקומות החסרים יהיו אפסים (כולל גם שורות של אפסים). השאלה ,היא איך אני מדרג את המטריצה ומחזיר את ה rank שלה.?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי... לאחרונה קניתי שרת פרטי והתקנתי עליו linux debian 6.0 עכשיו הספק של השרת אמרו לי שאנמי אצטרך להתקין plesk (כמו Cpanel) בצורה ידנית דרך תוכנה בשם putty. אין לי מושג איך לעשות את זה מכיוון שאני בעיקר Web Designer הם נתנו לי מדריך להתקנת פלסק:http://kb.parallels.com/en/3489 השאלה שלי היא : 1. מה הסקריפטינג שאני אצטרך לשים בתוכנה עצמה (אחרי שנכנסתי עם שם משתמש וכו') כדי להתקין plesk? תודה רבה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני צריך עזרה בכתיבת סקריפט קטן שסוגר ופותח את service ה- explorer בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
שלום!!!! רציתי להודיע שאני מקים קבוצת תכנות ומי שרוצה מכם המתכנתים יכול להצטרף . מי שמעוניין שישלח לי אי-מייל ל: isklein@barak-online.net . תודה , ובהצלחה לקבוצת התכנות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי תכננתי מספר מעגלים ורשמתי להם תוכניות ב-VHDL ואני רוצה לקשר אותם בעזרת מכונת מצבים... את המכונת מצבים רשמתי לפני זה בצורה של ASM (למרות שאני מאמין שהצורה שבה רשמתי את התוכנויות אולי תשנה קצת את מכונת מצבים ) אין לי יותר מידי ניסיון ב- VHDL ואשמח לקצת הדרכה בנושא.
-
- 3 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
היי בתוכנה שלי אני פותח סרט ע"י הפונקצייה mciSendString שבwinmm.dll את הסרט אני מעוניין לשלוח דרך networkstream, וכאן אני נתקל בבעייה לא מצאתי, ולפי מה שהבנתי, לתוך mciSendString ניתן לטעון רק קבצים שמורים במחשב, לא דרך stream. הפתרון שמצאתי הוא לפרק את הסרט לתמונה וקול בנפרד. את התמונה אני מצליח לשלוח, הבעייה בצליל. קובץ קול שלם אני יודע לשלוח ולהשמיע, אך מכיוון שמדובר בסרט, ועוד מספר סיבות אישיות, אני מעוניין להזרים את הצליל בזמן אמת, או בחבילות קטנות, ולהשמיע אותו בצד השני. האם הפתרון היחיד הוא לשמור קטע קצר(נגיד שנייה) של הצליל, ועז לשלוח את הקטע כל פרק זמן מסויים(שנייה במקרא הזה)? או שיש פתרון יותר פשוט לשמירת קול בזמן אמת למערך bytes(על מנת לשלוח אותו), ולהשמיעו? אם…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי struct שבתוכו יש שני שדות של int, נקרא להם num1, num2. אני לוקח מערך של sturct כזה ורוצה למיין אותו לפי num1. אבל, אני רוצה להדפיס את num2 לפי המיון של num1. לפי מה שראיתי bucket sort סופר רק כמויות של מספרים שנמצאים במערך, ככה שלא תהיה לי גישה לnum2 כשארצה להדפיס. האם אפשרי לעשות מה שרשמתי? תודה
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום איך אני מוסיף עידכוני rss לאתר הפרטי שלי? לעמוד הראשי בדרך הכי פשוטה וקלה. ועוד שאלה: יש לי פורום(smf) שבו כבר יש אוטומטי עידכוני rss(מופיע האיקון בשורת הכתובת למעלה). כאשר אני נכנס לעידכוני ה rss אני רואה את כל הנושאים החדשים שנכתבו בפורום. הבעיה היא שאני רואה גם את הנושא של ההודעה וגם את התוכן שלה. איך אני יכול לשנות שיהיה מוצג בעיכוני rss רק הכותרות של הנושאים החדשים ולא גם את התוכן של הנושא עצמו? תודה
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
משום מה התמונה השלישית לא עולה ואני לא מפענח את העניין. אם כי אני לא ממש מומחה. אולי מישהו יכול בקלות לעלות על משהו שאני לא? http://kylerichards.net/
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error את הבעיה הזאת זה עושה כמה משחקים וגם בדריבר של הכרטיס מסך(ATI) עכשיו עשיתי את כול העידכונים של הוינדוס (יש לי חוקי) Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package (x86) הורדתי את זה ניסיתי להתקין עכשיו שזה בה לפתוח את ההתקנה זה יוצא ממנה ..... עכשיו אמרתי אולי אני יוריד (x64 (64bit אבל זה לא קשור כי יש לי intel E6600 ניסיתי לעשות בדיקת שגיעות של ה וינדוס ניסיתי לעשות repair כלום לא עזר כבר הגעתי למצב שניראה לי רק פורמט יעזור ועכשיו אני שואל אותכם .. כי ממש לא בה לי לעשות פורמט http://img527.imageshack.us/img527/2747/asdcciz7.jpg איך אני מסדר את ? ודרך הגב זה בעיה של חבר .
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום חברים, לא יודע אם השאלה קשורה לכאן אבל מדובר בשרת אכסון ישראלי שרכשתי ב50 שקלים לחודש. שרת לינוקס,300 מגה נפח,20 גיגה תעבורה חשוב לציין שרת יושב בישראל. יש שם עכשיו דומיין אחד שיושב שם .co.il והוא סטטי לגמרי אתר תדמית אשר בנוי רק HTML CSS JS בתוך הדומיין יש תת תיקייה אשר שם אני מריץ JOOMLA רכשתי עוד דומיין .co.il ואני רוצה שיישב באותו שטח אכסון, זאת אומרת לא בא לי לבזבז עוד 50 שקל לחודש לשטח משלו על הדומיין הזה אני רוצה להריץ WORDPRESS ECOMMERCEבלבד והוא יכול לקבל MYSQL נוסף חוץ מהקיים לJOOMLA. השאלה שלי היא, זה אומנם חוסך לי כסף אבל האם זה דבר שיכול לפגוע בקידום האתרים (ברבים) במנועי חיפוש? האם זה יכול לפגוע בזמן הטעינה? האם שני האתרים מקבלים IP דומה? האם אני יכול ל…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-