תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני כמה ימים נתקלתי באתר הזה: http://www.img4u.com מישהו יודע על איזה מנוע הוא עובד?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הרצתי את הקוד וקיבלתי את הפלט רק שאני מתקשה להבין איך מגיעים לפלט הזה.. אם אפשר הסבר פשוט ומובן לזה , זה נורא נורא יעזור לי תודה. #include <stdio.h> #include <sys/types.h> main() { pid_t pid; int stat, i; for (i=0; i<3; i++) { if (fork()==0) { printf("this is a child\n"); } else { printf("this is a parent\n"); if (i==2) wait(&stat); } } }
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום שמי רן, אני די מתחיל בכל בקטע הזה של שפות תכנות... הייתי שמח אם תעזרו לי בתרגיל מסויים.... אז ככה התרגיל הוא: תלמיד רצה לחשב את הממוצע השנתי שלו בהיסטוריה, ציוני המבחנים שלו: 78,97,45,64,87 צריך לכתוב תוכנית שתחשב את הממוצע השנתי של התלמיד.... לא הבנתי כל כך איך לעשות את זה.... (אם אפשר לכתוב את זה כCODE זה יהיה מצויין אני יבין את זה טוב....) תודה,רן
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, תרגיל: כתוב פונקציה רקורסיבית לחישוב סכום איברי מערך דו-מימדי. (C#) למישהו יש מושג איך ניתן לכתוב דבר כזה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי אתר אינטרנט ואני רוצה סקריפט שלא יתן לראות את מקור הדף. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אין לי ממש מושג לאיפה לתקוע את השאלות שלי אבל נראה לי לפה הם יתאימו הרבה יותר. אז ככה חיפשתי כבר בהרבה מקומות ולא כל כך מצאתי משהו שיענה לי בצורה מלאה. אני לא מבין גדול של פורומים אבל אני רוצה לדעת איך אפשר להשתמש בכל האמצעים שהוא יכול לתת. כלומר להכניס תמונה אבל שהיא תהיה לא בגודל המקורי (שינוי גודל בפורום אבל כשלוחצים עליה היא נפתחת בגודל מקורי). וגם הכנסת סירטונים אם יש אפשרות כזאת. ואם יש למשהו איזה מאמר שמקיף את כל המידע על זה, זה יבוא עוד יותר בטוב. אגב איך קוראים לזה?? קודים של פורום או סקריפטים??
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב לכולם ! כתבתי כמה מאקרו באקסל, תחת Modules. כמו כן כתבתי מאקרו אחד תחת Worksheet_SelectionChange. אני רוצה לקרוא ממנו לSUB שכתבתי במודולים, אבל הוא לא מכיר אותו. היכן אני צריכה לכתוב SUB, כדי שהמאקרו שנמצא תחת Worksheet יכיר אותו ? (ניסיתי להגדירו כ-public - אך ללא הועיל) תודה רבה, אסתר
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע אולי איך אני מוסיף בHTML לינק שמקפיץ אותי למיקום מסוים בתוך הדף? תודה.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום רב, אני לומד כבר הרבה זמן ,html ואני חושב שהגיע הזמן לעבור לעוד שפה בסגנון (Php,sql,css). יש לי שתי שאלות: -איזה שפה עדיף שאני אלמד קודם?. -אשמח לקבל מדריך לשפה המומלצת. בתודה מראש YOSDA BOY.
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי לחצנים שנוצרים דינמית. אני רוצה שהם יגיבו ללחיצה ימנית של העכבר. איך עושים את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר התקנתי APACHE וPHP והכל עובד נהדר (אם כי אני לא בטוח שעשיתי את כל מה שאמורים לעשות) עכשיו אני מנסה להתקין MYSQL ואין לי מושג מה אני עושה ??? כבר התקנתי את MYSQL אבל אני לא מסתדר עם ההגדרות בכלל איך אני מסנכרן את זה עם APACHE? אני לא מעוניין בשרת חלופי כמו WAMP אני רוצה את מה שיש לי עכשיו בחיפוש שערכתי אמרו שאני צריך להתקין עוד דברים ??משהו כמו MYPHPADMIN ו- CPANEL אם מישהו יכול לכתוב\ למצוא מדריך עדכני ומפורט בעברית לגבי התקנה של APACHE MYSQL וPHP אני יודה לו מאוד תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
השאלה אולי קצת לא נכונה כי תלוי באיזו שפה נכתב האתר אבל אם יש אתר כמו: http://www.pc4you.co.il/ שביקשו ממני לתחזק....סתם דוגמא האתר לצורך המחשה בלבד איזו שפה אני צריך עכשיו לשבת וללמוד כדי לתחזק את האתר? html,xml,c#,לא יודע אשמח לעזרה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב רק התחלתי ללמוד את השפה ולימדו אותי על המשתנה char אבל תמיד שאני כותב משהו מסויים לדוגמא - char x = 'Rock'; אז הוא כותב רק את המילה האחרונה כשאני מנסה להדפיס על המסך מ printf("I Wanna %c\n", x); הוא לא כותב בתוצאה הסופית - I Wanna Rock אלא רק I Wanna K למה זה ככה? למה זה לא מוסיף את זה? [זה לידע כללי אולי אצטרך את זה בעתיד] תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מפתח אפליקצית web כאשר בשלב מסוים יכול הלקוח ללחוץ על לינק מסוים כדי לפתוח קובץ, באופן אוטומטי נפתח חלון שיש בו אפשרויות open, save ו cancel, השאלה שלי כיצד אני יכול להוריד את אפשרות השמירה מחלון זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אהלן, חשבתי ללמד DOT NET, האם הקורס הזה http://www.ness-college.co.il/college/he/course/_courseDetails.htm?cId=492 מוצלח? ואם הייתם יכולים לבחור קורס במכללה של NESS מה הייתם בוחרים?
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי תרגיל, שבו אני מקבל קובץ קוד בC++ בקובץ בפורמט txt ואמור להוריד ממנו את ההערות שכתובות בו ולהעתיקו לקובץ חדש בלי ההערות. אמרו לנו גם לבדוק אם יש בעיה לפתוח את הקבצים המדוברים (הם לא קיימים או משהו אחר) אז להשתמש בexceptions המובנים של fstream. אין לי מושג מה זה. מישהו יכול להסביר לי איך ניגשים אליהם? במקרה של בעיה בקובץ הקלט אני צריך להדפיס משהו לקובץ הפלט ואם יש בעיה בקובץ הפלט אני אמור להדפיס משהו למסך. עכשיו, אני אמור ליצור מחלקה File שיהיו בה בעצם 3 משתנים פרטיים: משתנה מסוג ifstream (שיצביע לקובץ הקלט) משתנה מסוג ofstream (קובץ הפלט) ומשתנה מסוג fstream (קובץ זמני לקריאה וכתיבה). הקובץ הזמני הוא קובץ temp שאנו אמורים להעתיק אליו דברים ואם הם בסדר אז…
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני כותב interpreter ל ***brainf ב C++ ואני רוצה להיות בטוח שכשאני מוסיף 1 למשתנה מסוג unsigned char שמכיל 255 ערכו יהיה 0, ולהיפך. האם זה תמיד יהיה ככה או שצריך להגיד משהו עם define או הגדרות קומפיילר כלשהן כדי לוודא שזה יקרה? או שאין בכלל דרך לוודא שזה יהיה ככה על כל מכונה וצריך לכתוב קוד עבור מקרי הקצה?
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המטרה של הקוד היא לצייר בעקרון "עץ" עם התפצלויות רנדומליות יש נקודה התחלתית שגדלה כל פעם וכל פעם שהיא גדלה היא מקבל +1 אנרגיה כל פעם התוכנית בודקת אם יש יותר מ10 אנרגיה אם כן אז יש סיכוי של 10% שהצמח יתפצל ברגע שהצמח מתפצל נוצרים 2 חדשים שהולכים ל2 צדדים ולכל אחד מהם יש 0 אנרגיה הבעיה- אני מריץ את הקוד עם הגבלה של 200 עדכונים אם אני שם עצירה בנקודה מסויימת (למשל זו שאחראית על הפיצול) אז בסוף אני נשאר עם משהו כמו 120 פיצולים שזה הגיוני אבל אם אני מריץ את זה רגיל לפעמים אני מגיע למצבים של 10K+ פיצולים זה העדכון if (Numberofupdates < 200) { // TODO: Add your update logic here for (int i = SplitsList.Count-1; i >=0; i--) { …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, צריך פיתרון לכתיבת מידע לתוך oracle db מתוך excel. מישהו מכיר איך אפשר לעדכן טבלאות דטאבייס במידע שקיים בתוך עמודות של האקסל? תודה!
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יצרתי טופס אך אני לא יודע איך לגרום לתוכן שבטופס להגיע לכתובת אימייל שלי. האם משהו יכול להגיד לי איך עושים לבד ב-HTML ובנוסף איך עושים בגוגל לדוגמא. תוודה מראש
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
כתבתי שדות בתוך מחלקה: private bool bex; public bool Bex { set { this.bex = value; } get { return this.bex; } } } וכשאני באה לאתחל אותו בתכנית: this.Bex = true; אני מקבלת את השגיאה הבאה: מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
try, throw, catch מישהו יכול להסביר לי מה אומר כל פקודה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד על ה SSL רק שבשפה העיברית .אני לא מבין כל כך ב SSL רק שאני רוצה וחייב להבין איך להתקין את ה SSL על המחשב וגם איך להסיר ודבריםכאלה על ה SSL . אני אשמח מאוד לם תמצאו לי אתרים בעברית שמראים ומסבירים איך להתקין איך להסיר ודברים כאלו . kopfpatsch: :s05: תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר לעשות דבר כזה? להצהיר על מערך בגודל קבוע ואז- בלולאה: איך לכל איבר array אני יוצרת רשימה חדשה?
-
- 7 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אהלן, אני אמנם למדתי לפני מספר שנים אך שכחתי לגמריי. יש בידי עיצוב של אתר אינטרנט מסוים כאשר אני רוצה לשלב מסד נתונים של ACESS , כאשר המטרה היא שהמתמשים יוכלו להזין נתונים באתר, הנתונים יקלטו באותו מסד הנתונים ויישמרו שם, וכך בעצם כל משתמש שמזין נתונים - נתוניו נשמרים במסד הנתונים. יש לי אתר מוכן אני רק צריך את המסד נתונים ואת הקוד להכניס את ה שורות שבהם המשתמשים יזינו נתונים - כלומר אני צריך את הקוד ששולח את הנתונים למסד הנתונים ואת ה כפתור ושדות הנתונים שבהם ישתמשו המשתמשים באתר, תודה מראש זה ממש חשוב לי!
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-