תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי תרגיל לפתור, ואינני מצליח. הבנתי שצריך להשתמש במינוף סיביות, אבל אני עדיין לא מצליח... זהו התרגיל- 3. כתבו תוכנית בשפת סף כך שלכל תא (8 סיביות) בטווח הזיכרון (2BF41h 2BFA1h): a. אם ערך התא גדול מ-50: התוכנית תשנה את ערך התא כך שכל סיבית זוגית תהפוך ל-1 וכל שאר הסיביות יישארו כמו שהיו. b. אם ערך התא קטן או שווה ל-50: התוכנית תשנה את ערך התא כך שארבעת הסיביות הראשונות יהפכו לארבעת הסיביות האחרונות. ערך ארבעת הסיביות הראשונות יהיה 0. אני מאד אשמח אם משהו יוכל לעזור לי עם התרגיל, או לפחות לתת לי כיוון.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. נגעתי פעם קצת בנושא התיכנות בשפות כמו C ו- C++ (כרגע אני יותר בתחום של תיכנות באינטרנט בPHP). ועכשיו לשאלה שלי. עד כמה שאני יודע קובץ DLL הוא מעין ספריה שכוללת בתוכה פונקציות שניתן "לטעון" אותן לתוכנית שאני כותב ולהשתמש בהן(תקנו אותי אם אני טועה). נניח שהורדתי את תוכנה X מהאינטרנט והיא משתמשת בקובץ DLL מסויים. האם אני יכול לכתוב תוכנה בשפת C או בשפה אחרת ובה להשתמש בפונקציות שקיימות בקובץ הDLL הזה? בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי מה הם רוצים ואיך פותרים זאת?! Plot the polinomial y=1.5X^4-5X^2+X+2 in the domain -2<=X<=2 first create a vector for X next use the polival function to calculate y, and then use the plot function בבקשה עזרה !!!! תודה אנשים !!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר קריאת החידה מהדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=248936 החלטתי לנסות לפתור את הבעיה באופן ממוחשב ויחסית כללי. לאחר כמה דקות של קידוד הגעתי לפתרון הזה: חשבתי שאם כבר כתבתי, נפרסם פה את הקוד (הוא לא הקוד הכי טוב שיש, הוא קודד יחסית מהר, סתם כדי לראות את התשובות), אפשר למשל לשפר אותו בקלות שיעבוד באופן מקבילי על כמה ליבות וכו'. כתבתי את הקוד ב C#: using System; using System.Collections.Generic; using System.Text; namespace Test { //enteries must be sorted? class Configuration { int[] side_a; int[] side_b; int time; public Configuration father; int number; public bool side; public int[] pass; public static Li…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני רוצה להדפיס מחרוזת, אני עושה: li $v0,4 la $a0,str syscall # הדפסת מחרוזת מה יש ברגיסטרים V0, a0, איפה אפשר למצוא את רשימת הפקודות הללו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתחתי משתמש חדש בשביל הפרסום כדי שזה יהא רשמי יותר =] אני מתנדב במרכז היזמות באוניברסיטת תל אביב וכחלק מהפעילות שלנו, אנו מפיקים בשבוע הבא תחרות גדולה במיוחד שעשויה לעניין את רובכם. אני מצרף פה כמה קבצים של יחץ אבל אתם יכולים להתקשר אלי ולשאול שאלות במספר 0505758989. אם יש פה חבר'ה שרוצים להגיע בקבוצות כדאי ליצור איתי קשר או דרך האתר [שימו לב בדף ההרשמה לעניין הקבוצות] - אני אוכל לארגן חינמים. אגב, התשלום הוא סימלי והוא רק בשביל האוכל [חופשי והרבה] - זה ארגון ללא מטרות רווח והולכות להיות שם חברות גדולות [נציגים, מנטורים מחברות גדולות שבאו בהתנדבות לעבור בין הקבוצות במהלך התחרות ולעזור להם איפה שצריך]. אגב, יהיו שם גם לא מעט אנשים מתחום היזמות [גם בקבו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי תרגיל שבו אני מתבקש לכתוב תוכנית יעילה ככל האפשר שתחשב את המכפלה של 2 מספרים ללא שימוש באופרטור *. כתבתי את הקוד הבא: int multiply (int a, int b) { if (b == 1) return a; else return (a + multiply(a, b - 1)); { התרגיל נבדק ע"י סקריפט כלשהו שבודק את היעילות שלו, הנה פלט הסקריפט: Test 1: Compile answer (0.0 out of 0) Test 2: Test answer (2.0 out of 2)All tests completed successfully! Test 3: Check for use of * (2.0 out of 2) Test 4: Efficiency check (0.0 out of 6)379 * 268 solved in 267 steps, but there is also a recursive solution which only uses 10 steps 268 * 379 solved in 378 steps, but it could have been done in 268 steps למישהו יש מושג איך אפשר להגיע לב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-- (Q3) Find Insurance Company with the maximal number of members (patients). SELECT Temp.Company, Temp.ID, Temp.Amount FROM (SELECT I.name AS Company, I.cid AS ID, COUNT(P.pid) AS Amount FROM Insurance_Company I, Patients P WHERE P.cid = I.cid GROUP BY ID ) AS Temp WHERE Temp.Amount = (SELECT MAX (Temp.Amount) FROM Temp) אני לומד מהמצגות של רמקרישנן וכך מתארים את האגרגציה המקוננת, אבל כשאני רוצה להריץ את זה במיי-אסקיואל הוא אומר: ( Error Code: 1146. Table 'medical_service.temp' doesn't exist אבל זה כן עובד כשאני מחליף את המילה Temp ב-From השני לכל הבלוק From הגדול. יש דרך לעשות את זה כמו שאני תכננתי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באתר שלי אחרי שאני שולח את הטופס לASP יש לי שגיאה שאומרת שהDB מיועד לקריאה בלבד וגם כשאני נכנס ל Access אז הוא נותן לי הודעה שיכול להיות שהקבצים יפגעו במחשב שלי ושואל האם אני מבטוח שאני רוצה לפתוח הנה צירפתי פה את הטופס + הבדיקה בjavascript ,את הDB ואת הASP [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות רשימה כזאת שכשלוחצים על הכותרת היא נפתחת ולחיצה נוספת סוגרת אותה זה מה שכתבתי בנתיים <head> <script language="JavaScript"> function hide(obj1,obj2) { obj1.style.display="none"; obj2.onclick='show(list)'; } function show(obj1,obj2) { obj.style.display="color: blue; font-size: .8em;" obj2.onclick='hide(list)'; } </script> </head> <body> <p id='p' onclick='hide(list,this)'>title</p> <span id='list' style="color: blue; font-size: .8em;" > <a href='inde.html'>Fender Stratocaster</a><br> <a>Fender Telecaster</a><br> <a>Fender Squier</a><br> <…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה עברתי לשימוש מגרסאות הBORLAND הנפלאות לדוס אל גרסאת הVISUAL CPP של מייקרוסופט. הVISUAL מאוד נוח והרבה יותר נוח כמעט מכל בחינה אפשרית מאשר הBORLAND הישן של דוס, אבל מן הסתם כל שימוש בפונקציות מהתיקייה DOS.H לא פועלות מאחר והVISUAL הוא גרסא לווינדוז שלא קיימת בה הHEADER הזה. עבור הפקודה CLRSCR(); מצאתי תחליף ואני די בטוח שגם עבור הפונקצייה (delay(int nDelayInMiliSec ישנו תחליף שעושה את אותה הפעולה. אקצר ואסיים - איך אני יכול לתקוע DELAY שכזה ללא שימוש באחת מהפונקציות בDOS.H, כלומר - שיעבוד בMICROSOFT VISUAL CPP ....... ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם קיים דבר לזה לC? אני יודע שלVB ולJAVA יש, אבל לא הצחתי למצוא משהו דומה לC. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברים אני בונה אתר עם ג'ומלה ואני מתמקד בקידום האורגני בגוגל יש לי 2 שאלות נתקלתי בקטע קוד כזה: <meta name="robots" content="index, follow" /> האם זה טוב לקידום???כי כל מה שנשמע לי רובוטד לא בא לי טוב.... דבר שני, friendly url האם כדאי שהרווח בין המילים יהיה _ או- www.bla.com/contact-us.html או www.bla.com/contact_us.html מה אדון גוגל אוהב יותר?? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה. אני עושה עבודה בשפת JAVA באמצעות Eclipse, ויש לי בעיה שבכל סוף שורה נוסף לי מין סימון מוזר כזה, ואין לי מושג איך לבטל את זה. מצרף תמונה. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם (פעם ראשונה שלי פה, אני מתכנת מתחיל בJAVA ופה נראה לי פורום חי מספיק כדי לשאול שאלה כזו) אחרי שיצרתי קוד באקליפס אני רוצה לתעד אותו לקובץ גאווה דוק כשאני מבצע את הפעולה באקליפס הוא נותן לי הודעת שגיאה שזה תוכנה Cannot run program "C:\Users\שממשתמש\workspace\Sidra\src\Sidra.java": CreateProcess error=193, %1 אינו חוקי ביישום Win32 Cannot run program "C:\Users\שממשתמש\workspace\Sidra\src\Sidra.java": CreateProcess error=193, %1 אינו חוקי ביישום Win32 כמובן שחיפשתי שאינטרנט לפני זה ומצאתי כמה עם הבעיה הזו בארץ ובחול אבל לא מצאתי פתרון מקווה שלא עברתי על איזה חוק של הפורום פה ותודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריכה לכתוב פונקציה רקורסיבית שמקבלת מערך ואת הגודל שלו ומחזירה 1 אם המערך הוא פלינדרום ו0 אם לא הבנתי שאני צריכה כל פעם לבדוק את 2 האיברים הקיצוניים רק שאני לא יודעת איך לכתוב את זה ברקורסיה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מבין בHTML, אבל ראיתי לאחרונה כל מיני מקומות בהם משתמשים בNOWRAP, בצורות שונות ואף פעם לא יצא לי לפגוש את הפקודה... ולפי דוגמה שמצאתי בגוגל, לא הבנתי כל כך מה זה עושה. אודה מאוד אם תוכלו, במילים שלכם, להסביר לי מה זה עושה ובאיזה מצבים טוב להשתמש בזה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני פשוט לא יודע איך לכתוב את זה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה נחשב לחיפוש בינארי BinaryS(A,x) i<--length[A] j<--|i/2| do if A[j]>x then j--<|j/2| else if A[j]<x then j-->|j+j/2| else return j until j<1 or j>i return 0 ה-| | הכוונה לערך השלם הקטן
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם אני צריך להציג תמונה בפאנל(למעשה קבעתי מחלקה שיורשת פאנל ואני מנסה לעשות שיהיה לה תמונה ברקע), ואין לו property של IMAGE. עכשיו אני מנסה לעשות public void GameBoard_Paint(PaintEventArgs pea) { Graphics grfx=this.CreateGraphics(); grfx.DrawImage(backImage,0,0); grfx.Dispose(); } זה מצייר את תמונה. עכשיו הבעיה היא שהhorizonta resolution וה vertical resolution של הIMAGE תמיד תקועים על 300, לבגלל זה התמונה לא מכסה אפילו 1/4 ממה שאני צריך. (הגודל המקורי של התמונה הוא 800X600 בערך). מה אפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני השגתעי כבר עם JAVA, סך הכל מנסה לכתוב לקבוץ, חוץ מזה שיש איזה 20 מחלקות שונות לזה אז גם אי אפשר לכתוב להתחלה של קובץ בלי לאבד מידע. אז איך ניתן להוסיץ מידע לקובץ קיים בתחילת הקובץ בלי שהמידע שהקודם לא ילך לאיבוד? ועוד שאלה שארצה לשאול: באיזה מחלקות כדי להתשמש בשביל: 1. רק קריאה מקובץ, 2: רק כתיבה לקובץ. תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני בן 29 ואני מתכוון לעשות עכשיו הסבה מקצועית לאחר שלמדתי משחק. לאחר הלימודים עבדת כעורך תוכן ואחר כך כאיש SEO. אני איש מאוד טכני והרבה שנים עובד עם מערכות תוכן על שרת ביתי. אני רוצה ללכת לעשות קורס בניית אתרים. כן, אני יודע שניתן ללמוד לבד אבל כדי להכנס לשוק, זה לא הכי קביל. המטרה היא ללמוד PHP או ASP.net. מבלי להתעסק במה יותר טוב וכו', השאלה שלי היא מאוד פרקטית - מה יותר מבוקש כיום בארץ? עם מה יותר קל להכנס לעבודב ראשונה ללא ניסיון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
טוב קודם כל אני יודע שהכותרת לא ברורה אז אם למישהו יש כותרת חלופית שיציעה... באיזה תוכנה (תיכנות) אפשר לבנות תוכנית שתשפיע על FLASH באינטרנט (שזה כמו קובץ פלאש רגיל לא?) אם מישהו לא הבין את השאלה שיגיד ואני יסביר שנית... תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל מי שנכנס לקרוא ולעזור. מקווה שזה המקום הנכון (פיתוח אתרי אינטרנט) אני אסביר מה אני מחפש – יש לי אתר שהוא בעיקר תיק עבודות בצילום ומלבד כניסות מהארץ יש לי גם כניסות מחו"ל. האתר עכשיו כולו בעברית (לא תמיד היה) אבל אני רוצה להנגיש אותו למי שנכנס מחו"ל (כניסות מאתרים ופורומים לצילום בעיקר). הבעיה שלי שבגלל שהאתר לא ידידותי לצופה שלא יודע עברית – אז אני רואה אחוזי נטישה גבוהים למי שנכנס מחו"ל (בעיקר כי הם אף פעם לא מצליחים להיכנס לגלריות צילום הנכונות.) הבנתי שגוגל כבר מזמן לא מאפשרת להטמיע את הפלאגין של התרגום שלה באתרים וניסיתי להשתמש בAPI ישן שלא עושה את העבודה מי יודע מה. חיפשתי אלטרנטיבות חינמיות שלא ממש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-