תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! כבר כמה ימים השגיאה הזאת חוזרת לי בסביבת עבודה ואני באמת לא יודעת מה לעשות . אני חדשה לחלוטין בתחום התכנות ואני ממש אשמח לקבל לאיך לסדר את התקלה הזאת . ועוד שאלה נוספת , בקומפיילר gdb בשפת c מה האלטרנטיבה לפונקציה flushall? מודה לכולם מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני עשיתי חלון בC++ אבל משום מה הפעילות של החלון לא נגמר אחרי סוף התכנית אני ב Task Manager ב Processes שהתוכניתרצה איך לתקן את זה? #include <windows.h> #include <d3d9.h> #include <d3dx9.h> //globals LPDIRECT3DDEVICE9 p_Device; bool AppRunning = true; //end globals //functions HWND NewWindow(LPCTSTR str_Title,int int_XPos, int int_YPos, int int_Width, int int_Height,HINSTANCE h); LRESULT CALLBACK OurWindowProcedure(HWND han_Wind,UINT uint_Message,WPARAM parameter1,LPARAM parameter2); LPDIRECT3DDEVICE9 InitDevice(HWND wnd); void DrawScene(); //end Functions int WINAPI WinMain(HINSTANCE hInstance,HINSTANCE hPreviousInstance,LPSTR lpcmdline,int nCmdShow…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך ליצור Desktop Item, אבל מאוד רצוי שהרקע שלו יהיה שקוף, האם יש איזהשהו סקריפט שמאפשר ליצור DI חסרי רקע? כלומר שרק האובייקטים שלו יהיו על הwallpaper של המחשב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מבחן במייל מחברת הייטק שאני צריכה לכתוב קוד בשפת C או C++ ולהשתמש ב-UART וב-GUI כלשהו. אני צריך לשלוח באמצעות GUI בסיסי מידע ולקבל מידע מה-UART. פחות או יותר המשימה: ניהול UART: - פתיחת פרוצדורה: איתחול ה-UART ולהכין אותו למידע. - פרוצדורת שליחה: לשלוח מידע ל-UART. - פרוצדורת קבלה: לקבל מידע מה-UART. ניהול GUI: - TX: כפתור שליחת מחרוזת שיאפשר למשתמש לעשות זאת דרך המקלדת. - SEND: כפתור שישלח את המחרוזת. - RX: יציג את המידע שהתקבל. אני סטודנטית להנדסת חשמל ואלק' שנה שלישית. עשיתי קורסים בשפת C, C מתקדם ו-C++, אבל לא הגעתי לרמה הזאת. האם יש אפשרות ש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יצרתי user control בwpf ואני רוצה שכל פעם לדוגמא שאני לוחץ על כפתור הוא ירד לי מהחלון למעלה... אני אראה לכם את הפרויקט הזה שאני עושה לעצמי לא לרדת עליי הוא רק בהתחלה חחח ואני די חדש בwpf http://imagizer.imageshack.com/img661/4929/DJym3N.th.jpg' alt='DJym3N.th.jpg'> אז כמו שאתם רואים יש לי בצד שמאת תמונה של בית, ו2 כפתורים אפורים כאלה... וכן אני יודע שהם לא בדיוק נראים כמו כפתורים אני צריך לסדר אותם... בכל אופן כל החלק של התמונה של הבית עם 2 הכפתורים האפורים בצד שמאל זה user control שיצרתי... שהצבתי בrow וcloumn בתוך grid מה שאני רוצה לעשות זה להסיר אותו משם ושהוא יפתח בצד העליון באמצע המסך אבל אני רוצה שהוא יופיע רק בנקודה מסויימת... זאת אומרת שאני צריך ליצור …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני משתמש בסקריפט המצורף בכדי למחוק את כל הקבצים הישנים יותר משבוע. הבעיה היא, שברוב המקרים הקבצים לא יושבים בתיקיה אחת אלא בתוך סאב-תיקיות בתוך תיקיה אחת, ואני לא רוצה להריץ עשרות סקריפטים שונים לכל סאב-תיקיה בנפרד (בנוסף לזה ששמות הסאב-תיקיות משתנה בהתאם לפרויקטים וכו'). אשמח אם תוכלו לעזור לי להכיל את הסקריפט הזה על כל הקבצים שבתוך כל הסאב-תיקיות של התיקיה שנקבתי בסקריפט. תודה ' ################################################################ ' # cleanup-folder.vbs ' # ' # Removes all files older than 1 week ' # Authored by Spencer Kuziw (s.kuziw-at-epic.ca) ' # Based on code by YellowShoe ' # Version 1.0 - Sept 23 2008 ' ################################…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דבר מסובך לאללה מי מסביר לי את הקטע הבא: public static int MysterySum(int n) { if (n==1) return 1; int sum = n; for (int i=1; i<n; i++) sum = sum + MysterySum(i); return sum; } תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להריץ באתר שלי WAP (אפשרות להכנס לאתר דרך מכשיר הסלולרי). השרת שלי הוא במערכת Linux (כתובת: ipowerweb.com), ולא כתוב על אפשרות כזו בפרטי האחסון. האם יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות כדי שתהיה לי תמיכה ב-WAP או שכבר יש לי תמיכה ב-WAP או שנגזר גורלי ללא WAP? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה תמיד אחרי אחת וחצי אני מקבל מוזה לתכנות. WTF... טוב אז זה המצב: יש לי משחק איקס-עיגול בסיסי (הכנה לדבר האמיתי - משחק 'צוללות', אבל עד אז אני עוד צריך לשכלל את "יכולות" ה-swing שלי). יש לי את כל המתודות והתוכנה והכל עובד טיפ-טופ. אפשר, כעיקרון, להריץ משחק שלם בין שני שחקנים אנושיים (בתנאי ששניהם על אותו מחשב, זה עוד בקונסול). רציתי לבנות מצב משחק של המשתמש VS המחשב. גיליתי שאני לא הכי מבין בזה. הכנתי מצב-ביניים שהמחשב בוחר משבצת פנויה ראנדומלית. sucks כי השכנה בת השמונה שלי יכולה לנצח את המחשב בלי בעיות. אני עכשיו צריך להכין AI... כלומר, לגרום למחשב לזהות רצפים אפשריים, כך שהמחשב יוכל למלא לעצמו רצף ולחסום רצפים של השחקן. אחרי זה אני אחשוב אם כדאי לפתח אלגוריתם שימ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים.... אני לא יודע מה רמת הידע שלכם ב דלפי אבל שווה לנסות... אני כותב עכשיו תוכה לפרוייקט מסויים ... הבעיה היא שאני צריך לכתוב חלק ששולח ומקבל נתונים דרך הUSB ...... אם מישהו יודע איפה אני אמצא Component או Driver מתאים זה יהיה מצויין תודה מראש מאור
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. האתר שלי בנוי בצורה של פריימים ויש לי קישור בתפריט של login. אני לוחץ ובחלון הארשי מופיע לי שדות login של שם-משתמש וסיסמא. במיקרה והוכנס שם-משתמש וסיסמא נכונים ה-session הופך ל-1 ובמקרה של ADMINISTRATOR ל-2. הנה קטע הקוד: הבעיה היא שאפקט ה-onmouseover של javascript לא עובד. אני יעריך מאוד אם מישהו יוכל לפתור את הבעיה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי בשעה טובה ספר אחר אבל סליחה שלא הבנתי. מה המשמעות של הבקסלשים בסופי שורות? אני יודע שכפול זה פשוט בקסלש אבל לא בטוח שקלטתי מה המשמעות של אחד. להית' ותודה מראש עריכה: קיבלתי תשובה מהספר בסוף. הופיע בהמשך
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מבין בHTML, אבל ראיתי לאחרונה כל מיני מקומות בהם משתמשים בNOWRAP, בצורות שונות ואף פעם לא יצא לי לפגוש את הפקודה... ולפי דוגמה שמצאתי בגוגל, לא הבנתי כל כך מה זה עושה. אודה מאוד אם תוכלו, במילים שלכם, להסביר לי מה זה עושה ובאיזה מצבים טוב להשתמש בזה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צירפתי את הקובץ שהורדתי , אני מריץ את הchat.asp והתקלה: Error Type: Active Server Pages, ASP 0234 (0x80004005) Server side include directives may not be present in script blocks. Please use the SRC= attribute of the <SCRIPT> tag. /chat/global.asa, line 3 איך מתקנים? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לילה טוב וחג שמח לכולם אני מחפש מישהו שיודע לעשות פיצ'רים לגוגל ארס המפות של גוגל אשמח אם יש מישהו שכזה שיצור איתי קשר למייל שכתובתו: maor37654@walla.co.il
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לעשות IF בDOS שישווה בין שתי מחרוזות (=משפטים) ככה ש: את הראשון אני מכניס ואת השני אני מקבל מקובץ DOS אחר שמחזיר לי מחרוזת? זה מה שאני כתבתי - וזה לא עבד, מבקש עזרה כמה שיותר דחוף. תודה מראש =] IF %a.cmd == "I'm Fine. " ( echo he's fine pause ) ELSE ( echo ------------------ echo he needs help... pause ) כשתכתבו, תכתבו בבקשה משהו שכבר ניסיתם וזה עבד - דוגמא עובדת. אני חרשתי כבר מלא אתרים בנושא, ובלי דוגמאות ולא הצלחתי.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב שלום , אשמח להכוונה בתרגיל הזה בבקשה. כתוב תוכנית המקבלת מספר זוגי ושלם N ומדפיסה תבנית שחמט בגודל NXN כך שמשבצת לבנה תיוצג בתור ספרה 1- ומשבצת שחורה תיוצג בתור 1 . ניסיתי לכתוב משהו וזה לא מצליח לי .. N=int(input("please enter a number : ")) for i in range(N): print() for j in range(N): if(j%2==0): print("1","-1,",end="") else: print("-1","1,",end="")
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נכון לעכשיו כיתה ט'. אני רוצה ללמוד שפות תיכנות בתיכון.. ידוע לכם מה הציונים שאני צריך בשביל להגיע לזה? אני לא כל כך תלמיד טוב... טוב נו אני ממש לא תלמיד טוב.. למען האמת אני עילג ברמות כל הנגוע ללימודים אבל אני מאוד אוהב מחשבים ומאוד רוצה ללמוד את זה.. אני הקבצה ג' במ"מ וב' באנגלית אני מנסה לעלות... אז השאלה כתבתי הנ"ל..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה אומר שפונקציה מקבלת "return" משהו? לדוגמא: void func(return x)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באתר שלי אחרי שאני שולח את הטופס לASP יש לי שגיאה שאומרת שהDB מיועד לקריאה בלבד וגם כשאני נכנס ל Access אז הוא נותן לי הודעה שיכול להיות שהקבצים יפגעו במחשב שלי ושואל האם אני מבטוח שאני רוצה לפתוח הנה צירפתי פה את הטופס + הבדיקה בjavascript ,את הDB ואת הASP [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעלות אתר שעשיתי, קיבלתי ממישהו הוסט, שם משתמש, סיסמה וכתובת לבדיקה והוא אמר לי שאלה שרתים שאפשר להריץ עליהם .net שרתים של מייקרוסופט. ניסיתי להשתמש בfilezilla אבל לא יכולתי לראות את הקבצי aspx אלא רק htm (סתם היה אחד לבדיקה). ניסיתי גם לעשות publish מהvisual studio אבל לא הבנתי מה קורה שם, זה פשוט טוען קצת ולא עושה כלום (האתר לא עלה או משהו כזה) מה אני צריך לעשות כדי להצליח לעלות את האתר? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז לאחרונה הייתי עסוק בהמון המון פרוייקטים החלטתי לנצל את החופש האחרון שלי (גיוס בקרוב) בשביל לסיים כמה מהם. קודם אתחיל עם הפרוייקט הראשון שסיימתי והוא שליטה עם החיישן תנועה על ה-N95 על רובוט. בעזרת ה-N95 הצלחתי לשלוט על מנועי DC, סרבו ולייזר. הרובוט נבנה כחלק מפרוייקט גמר של בית הספר שנועד לעשות דבר אחר לגמרי (שאפרט עליו מעט אחר כך) אך החלטתי לקחת את הרעיון כפרוייקט משלי לצד. הסרטון מתחיל בשלבים של הראשוניים של הרצת הרובוט ובהמשך ניתן לראות את השליטה מרחוק. הינה התוצאה: התוכנה שרצה בפלאפון נכתבה ב-Python והתוכנה שרצה על המחשב הנייד נכתבה בשילוב של VB .net עם C#. פרוייקט הגמר במקור הוא קרב בין שני רובוטים (באמצעות לייזר) הפגיעה מזוהה על ידי חיישן אור והמשחק …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה נחשב לחיפוש בינארי BinaryS(A,x) i<--length[A] j<--|i/2| do if A[j]>x then j--<|j/2| else if A[j]<x then j-->|j+j/2| else return j until j<1 or j>i return 0 ה-| | הכוונה לערך השלם הקטן
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה שכשאני משווה מחרוזת ריקה ל "" אז זה אף פעם לא יוצא נכון? ז"א if(s== "") אף פעם לא מתקיים ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בונה כל מיני מעגלים באלקטרוניקה, שמתחברים למחשב דרך הLPT. אני בונה תוכנות ששולטות עליהם בשפת C, עם הקומפיילר של Borland לDOS שנקרא Turbo C++. אם בונים תוכנות ששולחות מידע לפורט, על ידי הפקודה outportb בWIN98, אין כל בעיה, אבל בXP, לא ניתן לגשת לפורטים באופן עצמאי. השאלה שלי היא האם יש דרך בה ניתן בכל זאת לגשת לפורט של הLPT כתובת 0x378, דרך הXP. תודה רבה מראש. בטעות שמתי את הת'רד בפורום הלא נכון. התכוונתי לשים אותו בפורום אלקטרוניקה ומודינג... אבקש להעביר אותו לשם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-