עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by master whilee,

אני בונה כל מיני מעגלים באלקטרוניקה, שמתחברים למחשב דרך הLPT. אני בונה תוכנות ששולטות עליהם בשפת C, עם הקומפיילר של Borland לDOS שנקרא Turbo C++. אם בונים תוכנות ששולחות מידע לפורט, על ידי הפקודה outportb בWIN98, אין כל בעיה, אבל בXP, לא ניתן לגשת לפורטים באופן עצמאי. השאלה שלי היא האם יש דרך בה ניתן בכל זאת לגשת לפורט של הLPT כתובת 0x378, דרך הXP. תודה רבה מראש. בטעות שמתי את הת'רד בפורום הלא נכון. התכוונתי לשים אותו בפורום אלקטרוניקה ומודינג... אבקש להעביר אותו לשם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by intel suck,

יש לי בעיה בתרגיל JAVA תרגיל מס' 9 מהשאלון של 2006 זה התרגיל: נתון מערך דו מימדי שאיבריו הם 1,0 רצף של איברים בשורה או עמודה שמכילים את הספרה 1 הוא שרשרת אורך השרשרת הוא מס' האיברים שמכילים את הספרה 1 איבר במערך יקרא מוקף אם הוא מכיל את הספרה 1 וגן אורך השרשרת בשורה שבה הוא נמצא שווה לאורך השרשרת בעמודה שבא הוא נמצא יש לספור את מס' האיברים המוקפים אני פתרתי את התרגיל ככה: import jeliot.io.*; public class MyClass { public static void main() { int [][]a= new int [10][10]; int sumr=0; int sumc=0; int count=0; for (int i=0; i<a.length; i++) { for (int j=0; j<a[i].length; j++) { a[i][j]=Input.nextInt(); } } for (int i=0; i&…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, מה חזק היום בשוק לצד הקליינט והסרבר? בתיכון למדתי HTML/JS/ASP (לא זוכר מזה כלום, אבל זה שטויות ללמוד את זה) בקורס צבאי חזרתי קצת על HTML/JS ובנוסף על זה עשינו טיפה JSP לסביבת השרת. בגדול הדרישה היא לבנות אתר לידידה שלי, לא משנה מה התוכן, הקטע שאם אני כבר בונה משהו, אז בא לי גם ללמוד טכנולוגיות חדשות מעבר לאתר פשוט בHTML. נגדיל ראש ונלמד גם מסד נתונים כלשהו. מה הולך היום בחוץ, PHP? ASP.NET? JSP? יש דברים אחרים מומלצים לצד שרת שאני לא מכיר? לצד לקוח מה צריך לדעת? אני פשוט לא חי בעולם הWEB. ועל איזה מסדי נתונים אתם ממליצים? אם אני לא טועה MYSQL הוא חינמי, לא? אני יודע שאלו הרבה שאלות, אני פשוט צריך הצעות וכיוונים, פשוט אני לא מכיר את עולם הWEB ככה שיש בטוח דברים…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by BURTON,

אני מנסה בכל מיני שיטות להוציא את מה שיש בתוך ה-textarea בעזרת JS אבל זה פשוט לא הולך document.form1.textarea1.value document.form1.textarea1.innerHTML document.getElementsByTagName("textarea1")[0].value document.getElementsByTagName("textarea1")[0].innerHTML יש למישהו עוד רעיונות?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום. כתבתי applet פשוט בג'אווה (משתמש באקליפס) סתם כדי ללמוד כיצד להפעיל אותו בדפדפן, כשאני מריץ אותו באקליפס הוא עובד. אך כשניסיתי להפעיל אותו בfirefox (קוד html פשוט) אני מקבל את השגיאה הבאה: ClassNotFoundException עם תמרור אזהרה (סימן קריאה במשושה אדום) וכשאני נכנס לפרטי השגיאה מקבל: Java Plug-in 10.51.2.13 Using JRE version 1.7.0_51-b13 Java HotSpot Client VM User home directory = C:\Users\Ehud Vardimon ---------------------------------------------------- c: clear console window f: finalize objects on finalization queue g: garbage collect h: display this help message l: dump classloader list m: print memory usage o: trigger logging q: hide console r: …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Shoko,

ניסיתי ב- dev c++ וב- visual studio של מיקרוסופט. אפילו כשאני מנסה להעתיק תוכנית מהספר ( חוברת שקיבלתי מהצבא , תוכנית hello world ) או להעתיק מאתר אינטרנט ללימוד C++ , התוכנית לא מתקמפלת ואני מקבל שגיאות :\ . מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. שלום אשמח אם תכוונו אותי איך לעשות את הרקורסיה. באיזה פונקציות מומלץ לדעתכם לבנות להשתמש? תודה בן

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by lordgod,

שאני רושם : while (something) { *** } או בכל דרך אחרת , איך אני יכול לבדוק את המספרים שאני מכניס , אם יש משתנה אחד של קליטת מספרים ואני רוצה לבדוק אם המספרים מסודרים בסדר כלשהו כמו סדר עולה ,יורד, או לקחת את כל המספרים שקלטתי ולעשות ביניהם ממוצע. איך עושים את זה ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום חברים, אני מחפש כלי המאפשר הורדת WALL שלם מפרופיל משתמש כלשהו ב-facebook. מישהו מכיר? חשוב ודחוף ביותר. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. אז לאחרונה הייתי עסוק בהמון המון פרוייקטים החלטתי לנצל את החופש האחרון שלי (גיוס בקרוב) בשביל לסיים כמה מהם. קודם אתחיל עם הפרוייקט הראשון שסיימתי והוא שליטה עם החיישן תנועה על ה-N95 על רובוט. בעזרת ה-N95 הצלחתי לשלוט על מנועי DC, סרבו ולייזר. הרובוט נבנה כחלק מפרוייקט גמר של בית הספר שנועד לעשות דבר אחר לגמרי (שאפרט עליו מעט אחר כך) אך החלטתי לקחת את הרעיון כפרוייקט משלי לצד. הסרטון מתחיל בשלבים של הראשוניים של הרצת הרובוט ובהמשך ניתן לראות את השליטה מרחוק. הינה התוצאה: התוכנה שרצה בפלאפון נכתבה ב-Python והתוכנה שרצה על המחשב הנייד נכתבה בשילוב של VB .net עם C#. פרוייקט הגמר במקור הוא קרב בין שני רובוטים (באמצעות לייזר) הפגיעה מזוהה על ידי חיישן אור והמשחק …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by BassMan,

שלום אנשים.... אני לא יודע מה רמת הידע שלכם ב דלפי אבל שווה לנסות... אני כותב עכשיו תוכה לפרוייקט מסויים ... הבעיה היא שאני צריך לכתוב חלק ששולח ומקבל נתונים דרך הUSB ...... אם מישהו יודע איפה אני אמצא Component או Driver מתאים זה יהיה מצויין תודה מראש מאור

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by nautilu,

איך אני בודק אם תוכן String כלשהו בעברית?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by arielman22,

אם נתונים לי שתי מערכים כיצד אני יכול למצוא את הקבוצת חיתוך (איברים דומים שמופיעם בשניהם) בלי שימוש בלולאות for ו while (מה שמשאיר רקורסיה). אני יודע איך למיין את שניהם וגם למזג אותם למערך אחד ממוין. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Judas Iscariot,

קיבלתי את התרגיל הבא לשיעורי בית במדעי המחשב(פסקל): "כתוב תוכנית הקולטת מספר טבעי כלשהו, שאינו כולל אפסים. על התוכנית ליצור שני מספרים חדשים, מהמספר שנקלט, ולחשב את סכומם. מספר אחד נוצר ע"י כתיבת כל הספרות הזוגיות, המופיעות במספר, ע"פ סדר הופעתן, והמספר השני נוצר ע"י כל הספרות האי - זוגיות, המופיעות במספר ע"פ סדר הופעתן. דוגמא: אם המספר הוא 3421765, אזי שני המספרים הם: 3175 ו426 וסכומם הוא 3601." תודה מראש לעוזרים

15. Started by ניר.,

מישהו יודע כיצד אני יכול להוסיף את האפשרות של הוספת סמיילים כך שהמשתמש בוחר את הסמיילים (אשר יוצגו במסודר בתוך טבלה) אז הסמיילי יתווסף להודעה שלו (כמו בסגנון של הוספת הסמיילים במסנג'ר והאיסיקיו)? הערה: יש לי את הסמיילים אני צריך עזרה רק באופן המימוש (לפי השאלה) של הקוד.....

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by omfir,

ולגבי מחלקת ה DateTIme. יש אפשרות שפעולת ה"Now" תתעדכן כל הזמן וזה לא יציג את זה לאותה שנייה של הלחיצה וזהו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by idan1836,

יש לי לעשות פרוייקט כלשהו פשוט באסמבלר, שנע בסביבות ה300 שורות לתוכנית. רציתי לשאול אם יש למישהו רעיונות לפרוייקט כלשהו .. אני רוצה לציין שפרוייקטים כגון מחשבון, חישוב ספרת ביקורת של ת.ז., שאלון פשוט (למשל כמו מי רוצה להיות מליונר), נעשו כבר ואי אפשר לעשות כאלו גם. לא יודע אם זה הפורום המתאים לנושא, אז להעביר אם צריך .. יש רעיונות ? תודה ..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by giloman,

באתר שלי אחרי שאני שולח את הטופס לASP יש לי שגיאה שאומרת שהDB מיועד לקריאה בלבד וגם כשאני נכנס ל Access אז הוא נותן לי הודעה שיכול להיות שהקבצים יפגעו במחשב שלי ושואל האם אני מבטוח שאני רוצה לפתוח הנה צירפתי פה את הטופס + הבדיקה בjavascript ,את הDB ואת הASP [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by DOGMA,

שלום, אני צריך ליצור Desktop Item, אבל מאוד רצוי שהרקע שלו יהיה שקוף, האם יש איזהשהו סקריפט שמאפשר ליצור DI חסרי רקע? כלומר שרק האובייקטים שלו יהיו על הwallpaper של המחשב. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by טוסטר,

לפני כמה ימים התחיל הדבר הזה... אני עושה Rebuild Solution והקומפיילר פשוט נתקע על Linking.... שום דבר לא עוזר חוץ מ ALT+CTRL+DEL וסגירה אגרסיבית של הקומפיילר. לאחר מכן תקיית הדיבאג שנוצרה בלתי ניתנת למחיקה עד שאני עושה RESTART למחשב... זה לא קורה בכל Rebuild שאני עושה אלא רק "כשמתחשק" לקומפיילר. אחרי שזה קורה אני חייב ריסטרט בשביל לקמפל שוב למישהו יש הסבר לתופעה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Umen,

אבל בשיטת ניוטון תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. דבר ראשון אני יודע שזו בשה מוזרה אבל יש לי בחינה ב++c ביום שני וקבלתי מהמרצה שלי בחינה לדוגמא ואני לא ממש בטוח שאיך שפטרתי אותה עונה בדיוק על מה שהוא ביקש אז אם למישו יש כוח לקרא תוכנית קצת מאוד ארוכה ולהגיד לי אםזה עונה על המבחן הזה אני אודה לו מאוד... (זה קצת נהרס פה אז אם מישו רוצה אני יוכל לשלוח לו את זה באי סי קיו מספר 264894804) הנה המבחן: מבחן בקורס מעבדת תכנות C/C++ שם המורה: מועד א' תשס"ב כל חומר כתוב מותר משך הזמן: שעתיים פולינום מוגדר ע"י הנוסחה: P(x) = Σaixi פולינום מדרגה n מוחזק במחשב ע"י מערך המקדמים שלו. לדוגמא הפולינום P(x) = 5x4 + 3x2 x +3 מיוצג ע"י המערך 3 -1 3 0 5 נגזרת של פולינום גם היא פולינום, מדרגה n-1, המוגדר ע"י הנוסחה: P`(x) = Σiaixi…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by icebreak,

http://www.jetbrains.com/resharper/ נראה חביב, ובטח יעזור למי שמתעסק עם זה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

דבר מסובך לאללה מי מסביר לי את הקטע הבא: public static int MysterySum(int n) { if (n==1) return 1; int sum = n; for (int i=1; i<n; i++) sum = sum + MysterySum(i); return sum; } תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by bdoron,

ראיתי שתחת aspx יש aspx.cs חדש , אני יודע איך ליצור אותו, לוחצים על הcheck box שאתה יוצר את הform אבל אני רוצה להוסיף עוד קובץ האם זה אפשרי ליצור aspx.cs בלבד? בלי הaspx file מה שאני רוצה לעשות זה partial class ל aspx.cs file ובויזואל סטודיו שאני מחפש להוסיף קובץ יש שם cs אבל לא ראיתי להוסיף aspx.cs

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים