תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
צירפתי את הקובץ שהורדתי , אני מריץ את הchat.asp והתקלה: Error Type: Active Server Pages, ASP 0234 (0x80004005) Server side include directives may not be present in script blocks. Please use the SRC= attribute of the <SCRIPT> tag. /chat/global.asa, line 3 איך מתקנים? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב שלום , אשמח להכוונה בתרגיל הזה בבקשה. כתוב תוכנית המקבלת מספר זוגי ושלם N ומדפיסה תבנית שחמט בגודל NXN כך שמשבצת לבנה תיוצג בתור ספרה 1- ומשבצת שחורה תיוצג בתור 1 . ניסיתי לכתוב משהו וזה לא מצליח לי .. N=int(input("please enter a number : ")) for i in range(N): print() for j in range(N): if(j%2==0): print("1","-1,",end="") else: print("-1","1,",end="")
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יצרתי user control בwpf ואני רוצה שכל פעם לדוגמא שאני לוחץ על כפתור הוא ירד לי מהחלון למעלה... אני אראה לכם את הפרויקט הזה שאני עושה לעצמי לא לרדת עליי הוא רק בהתחלה חחח ואני די חדש בwpf http://imagizer.imageshack.com/img661/4929/DJym3N.th.jpg' alt='DJym3N.th.jpg'> אז כמו שאתם רואים יש לי בצד שמאת תמונה של בית, ו2 כפתורים אפורים כאלה... וכן אני יודע שהם לא בדיוק נראים כמו כפתורים אני צריך לסדר אותם... בכל אופן כל החלק של התמונה של הבית עם 2 הכפתורים האפורים בצד שמאל זה user control שיצרתי... שהצבתי בrow וcloumn בתוך grid מה שאני רוצה לעשות זה להסיר אותו משם ושהוא יפתח בצד העליון באמצע המסך אבל אני רוצה שהוא יופיע רק בנקודה מסויימת... זאת אומרת שאני צריך ליצור …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה תמיד אחרי אחת וחצי אני מקבל מוזה לתכנות. WTF... טוב אז זה המצב: יש לי משחק איקס-עיגול בסיסי (הכנה לדבר האמיתי - משחק 'צוללות', אבל עד אז אני עוד צריך לשכלל את "יכולות" ה-swing שלי). יש לי את כל המתודות והתוכנה והכל עובד טיפ-טופ. אפשר, כעיקרון, להריץ משחק שלם בין שני שחקנים אנושיים (בתנאי ששניהם על אותו מחשב, זה עוד בקונסול). רציתי לבנות מצב משחק של המשתמש VS המחשב. גיליתי שאני לא הכי מבין בזה. הכנתי מצב-ביניים שהמחשב בוחר משבצת פנויה ראנדומלית. sucks כי השכנה בת השמונה שלי יכולה לנצח את המחשב בלי בעיות. אני עכשיו צריך להכין AI... כלומר, לגרום למחשב לזהות רצפים אפשריים, כך שהמחשב יוכל למלא לעצמו רצף ולחסום רצפים של השחקן. אחרי זה אני אחשוב אם כדאי לפתח אלגוריתם שימ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה מתאים לפה.. רציתי לדעת איך אני יכול לחבר נורת לדים לדוגמא למחשב ולהדליק אותה בעזרת C++ או שפה אחרת. אני רוצה לבנות מעגל חשמלי של לדים שמהבהבים. את המעגל הזה אני מעוניין לחבר למחשב בחיבור סיריאלי\מקבילי\USB (מה שהכי קל לעבוד איתו, כמובן שיש עדיפות ל-USB) ולבנות תוכנית ב-CPP או ב-VB שתוכל להפעיל את המעגל ולכבות אותו. כלומר מה שאני צריך זה בסך הכל לשלוח אות חשמלי שיפעיל את המעגל כשאני ארצה. ועוד שאלה.. האם אני יכול לקבל נתונים מתוכנה אחרת? לדוגמא, לבדוק אם מישהו שלח לי הודעה במסן בעזרת C++ או VB? ואם זה לא מתאים לכאן אז בבקשה תעבירו לפורום המתאים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כלומר מספרים עם 50 ספרות וכדומה.. ואיזה אופרטור עובד על זה? כמו INT, LONG ,DOUBLE וכו'... (צריך למספרים לא שלמים...)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה שכשאני משווה מחרוזת ריקה ל "" אז זה אף פעם לא יוצא נכון? ז"א if(s== "") אף פעם לא מתקיים ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה בתרגיל JAVA תרגיל מס' 9 מהשאלון של 2006 זה התרגיל: נתון מערך דו מימדי שאיבריו הם 1,0 רצף של איברים בשורה או עמודה שמכילים את הספרה 1 הוא שרשרת אורך השרשרת הוא מס' האיברים שמכילים את הספרה 1 איבר במערך יקרא מוקף אם הוא מכיל את הספרה 1 וגן אורך השרשרת בשורה שבה הוא נמצא שווה לאורך השרשרת בעמודה שבא הוא נמצא יש לספור את מס' האיברים המוקפים אני פתרתי את התרגיל ככה: import jeliot.io.*; public class MyClass { public static void main() { int [][]a= new int [10][10]; int sumr=0; int sumc=0; int count=0; for (int i=0; i<a.length; i++) { for (int j=0; j<a[i].length; j++) { a[i][j]=Input.nextInt(); } } for (int i=0; i&…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי מה הם רוצים ואיך פותרים זאת?! Plot the polinomial y=1.5X^4-5X^2+X+2 in the domain -2<=X<=2 first create a vector for X next use the polival function to calculate y, and then use the plot function בבקשה עזרה !!!! תודה אנשים !!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מבין בHTML, אבל ראיתי לאחרונה כל מיני מקומות בהם משתמשים בNOWRAP, בצורות שונות ואף פעם לא יצא לי לפגוש את הפקודה... ולפי דוגמה שמצאתי בגוגל, לא הבנתי כל כך מה זה עושה. אודה מאוד אם תוכלו, במילים שלכם, להסביר לי מה זה עושה ובאיזה מצבים טוב להשתמש בזה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום! אני מחפש מידע ברשת או אפילו ספר טוב (אבל ממש טוב) על נושאים כמו גרפיקה וסאונד באסמבלי. כרגע אני מתכנת לדוס. חשוב שמקור המידע יהיה סימפטי לקורא...כלומר ברור ,נהיר ופשוט. אודה לכם אם אתם יודעים על איזשהו מקור מידע לאסמבלי שכתוב בצורה מפורטת ופשוטה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.jetbrains.com/resharper/ נראה חביב, ובטח יעזור למי שמתעסק עם זה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למדתי htmlעכשיו אני רוצה לכתוב למשל את הכותרת בעיברית אבל במקום המילה יש רק סמני שאל (כאלה ?????) מה עלי לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להריץ באתר שלי WAP (אפשרות להכנס לאתר דרך מכשיר הסלולרי). השרת שלי הוא במערכת Linux (כתובת: ipowerweb.com), ולא כתוב על אפשרות כזו בפרטי האחסון. האם יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות כדי שתהיה לי תמיכה ב-WAP או שכבר יש לי תמיכה ב-WAP או שנגזר גורלי ללא WAP? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שתחת aspx יש aspx.cs חדש , אני יודע איך ליצור אותו, לוחצים על הcheck box שאתה יוצר את הform אבל אני רוצה להוסיף עוד קובץ האם זה אפשרי ליצור aspx.cs בלבד? בלי הaspx file מה שאני רוצה לעשות זה partial class ל aspx.cs file ובויזואל סטודיו שאני מחפש להוסיף קובץ יש שם cs אבל לא ראיתי להוסיף aspx.cs
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני בן 29 ואני מתכוון לעשות עכשיו הסבה מקצועית לאחר שלמדתי משחק. לאחר הלימודים עבדת כעורך תוכן ואחר כך כאיש SEO. אני איש מאוד טכני והרבה שנים עובד עם מערכות תוכן על שרת ביתי. אני רוצה ללכת לעשות קורס בניית אתרים. כן, אני יודע שניתן ללמוד לבד אבל כדי להכנס לשוק, זה לא הכי קביל. המטרה היא ללמוד PHP או ASP.net. מבלי להתעסק במה יותר טוב וכו', השאלה שלי היא מאוד פרקטית - מה יותר מבוקש כיום בארץ? עם מה יותר קל להכנס לעבודב ראשונה ללא ניסיון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי בשעה טובה ספר אחר אבל סליחה שלא הבנתי. מה המשמעות של הבקסלשים בסופי שורות? אני יודע שכפול זה פשוט בקסלש אבל לא בטוח שקלטתי מה המשמעות של אחד. להית' ותודה מראש עריכה: קיבלתי תשובה מהספר בסוף. הופיע בהמשך
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
התחלתי ללמוד בבית ספר את הבסיסים הבאים: בינארי, הקסדצימלי, אוקטלי, BCD זה ניראה לי מה שלמדנו... האם יש דף מסודר עם כול ההעברות של הבסיסים הללו? זה ממש יעזור לי... תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באתר שלי אחרי שאני שולח את הטופס לASP יש לי שגיאה שאומרת שהDB מיועד לקריאה בלבד וגם כשאני נכנס ל Access אז הוא נותן לי הודעה שיכול להיות שהקבצים יפגעו במחשב שלי ושואל האם אני מבטוח שאני רוצה לפתוח הנה צירפתי פה את הטופס + הבדיקה בjavascript ,את הDB ואת הASP [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לעשות פרוייקט כלשהו פשוט באסמבלר, שנע בסביבות ה300 שורות לתוכנית. רציתי לשאול אם יש למישהו רעיונות לפרוייקט כלשהו .. אני רוצה לציין שפרוייקטים כגון מחשבון, חישוב ספרת ביקורת של ת.ז., שאלון פשוט (למשל כמו מי רוצה להיות מליונר), נעשו כבר ואי אפשר לעשות כאלו גם. לא יודע אם זה הפורום המתאים לנושא, אז להעביר אם צריך .. יש רעיונות ? תודה ..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי תרגיל שבו אני מתבקש לכתוב תוכנית יעילה ככל האפשר שתחשב את המכפלה של 2 מספרים ללא שימוש באופרטור *. כתבתי את הקוד הבא: int multiply (int a, int b) { if (b == 1) return a; else return (a + multiply(a, b - 1)); { התרגיל נבדק ע"י סקריפט כלשהו שבודק את היעילות שלו, הנה פלט הסקריפט: Test 1: Compile answer (0.0 out of 0) Test 2: Test answer (2.0 out of 2)All tests completed successfully! Test 3: Check for use of * (2.0 out of 2) Test 4: Efficiency check (0.0 out of 6)379 * 268 solved in 267 steps, but there is also a recursive solution which only uses 10 steps 268 * 379 solved in 378 steps, but it could have been done in 268 steps למישהו יש מושג איך אפשר להגיע לב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות רשימה כזאת שכשלוחצים על הכותרת היא נפתחת ולחיצה נוספת סוגרת אותה זה מה שכתבתי בנתיים <head> <script language="JavaScript"> function hide(obj1,obj2) { obj1.style.display="none"; obj2.onclick='show(list)'; } function show(obj1,obj2) { obj.style.display="color: blue; font-size: .8em;" obj2.onclick='hide(list)'; } </script> </head> <body> <p id='p' onclick='hide(list,this)'>title</p> <span id='list' style="color: blue; font-size: .8em;" > <a href='inde.html'>Fender Stratocaster</a><br> <a>Fender Telecaster</a><br> <a>Fender Squier</a><br> <…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-