עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by dekgol,

שלום אני חדש בתוכנה זו ורציתי לשאול שאלה: יצרתי לי class כזה: [left]public class Employee { public int id; public string name; public string city; public int salary; {[/left] יצרתי לי מערך דינמי והגדרתי אובייקט ל class [left] public partial class Form1 : Form { ArrayList employeeData = new ArrayList(); Employee employeeSearch = new Employee();[/left] ברצוני שבלחיצת כפתור מסויים הקטסטים שנמצאים בטקסטבוקס ייכנסו לאובייקט והאובייקט ייכנס למערך הדינמי [left] private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { employeeSearch.id= Int32.Parse(textBox1.Text); employeeSearch.name=textBox2.Text; employeeSearch.city …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Kidney_stonE,

אהלן אנשים קיבלתי תרגיל בית באלגברה בוליאנית ובואו נאמר שפיספסתי חלק קטן מההרצאות והתרגולים בנושא הזה... הנה שאלה אחת מהתרגיל שאני לא בטוח ב 100% לגביה קיבלנו פונקציה, צריך לצמצם אותה ולייצג אותה ע"י מינימום שערים לוגיים (מימוש לא מינימלי לא מקבל ניקוד) זה מה שאני עשיתי, ואני לגמרי לא בטוח בזה, מישהו יכול לומר אם אני טועה או צודק ? (כפל = AND, חיבור = OR ופסיק עליון= NOT ,אם זה לא מובן) הפונקציה שנתנו רשומה למעלה, הפיתוח מתחתיה (נראה לי פשוט מדי) וההצגה בשערים כלולה. (שמתי את זה בפורום תכנות כי תכלס זה הנושא הכי קרוב לזה)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by BassMan,

שלום אנשים.... אני לא יודע מה רמת הידע שלכם ב דלפי אבל שווה לנסות... אני כותב עכשיו תוכה לפרוייקט מסויים ... הבעיה היא שאני צריך לכתוב חלק ששולח ומקבל נתונים דרך הUSB ...... אם מישהו יודע איפה אני אמצא Component או Driver מתאים זה יהיה מצויין תודה מראש מאור

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ras81,

שלום ברצוני לקלוט מספר משתנים שונים מסוג INT, DOUBLE וכו' כאשר לא מבטיחים לי שכל המשתנים קיימים כלומר אני יכול להיות שהמשמש ייתן לי רק שניים מתוך המשתנים (שזה גם בסדר כי בפונקציה יש DEFAULT) הבעיה היא איך לעשות את זה........ ניסיתי בשיטה הבאה - אבל זה לא עובד לי. unsigned long _l=0; char* _man="bla";// change double e=0; char _c; unsigned int s=0; unsigned int d=0; double c=0; int i=0; while (scanf("%c",&_c) && i<20) { switch (_c) { case('C'): cin>>_l>>" ">>_m>>" ">>e>>" ">>seat>>" ">>d>>" ">>".">>"\n";

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by BURTON,

אני מנסה בכל מיני שיטות להוציא את מה שיש בתוך ה-textarea בעזרת JS אבל זה פשוט לא הולך document.form1.textarea1.value document.form1.textarea1.innerHTML document.getElementsByTagName("textarea1")[0].value document.getElementsByTagName("textarea1")[0].innerHTML יש למישהו עוד רעיונות?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by nautilu,

איך אני בודק אם תוכן String כלשהו בעברית?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, אני מנסה ליצור תוכנה אשר רצה ברקע ובמידה והיא מזהה שכרום פתוח באתר מסויים היא עושה משהו. הצלחתי לגרום לתוכנה לזהות שהכרום פתוח, אבל איך ניתן לה להבחין בין כרום פתוח בכל אתר לבין רק באתר מסויים? C# בבקשה, אפשר גם JS... תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by bdoron,

יצרתי user control בwpf ואני רוצה שכל פעם לדוגמא שאני לוחץ על כפתור הוא ירד לי מהחלון למעלה... אני אראה לכם את הפרויקט הזה שאני עושה לעצמי לא לרדת עליי הוא רק בהתחלה חחח ואני די חדש בwpf http://imagizer.imageshack.com/img661/4929/DJym3N.th.jpg' alt='DJym3N.th.jpg'> אז כמו שאתם רואים יש לי בצד שמאת תמונה של בית, ו2 כפתורים אפורים כאלה... וכן אני יודע שהם לא בדיוק נראים כמו כפתורים אני צריך לסדר אותם... בכל אופן כל החלק של התמונה של הבית עם 2 הכפתורים האפורים בצד שמאל זה user control שיצרתי... שהצבתי בrow וcloumn בתוך grid מה שאני רוצה לעשות זה להסיר אותו משם ושהוא יפתח בצד העליון באמצע המסך אבל אני רוצה שהוא יופיע רק בנקודה מסויימת... זאת אומרת שאני צריך ליצור …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by יצחק12,

שלום לכם יש לי וינדוס 7 והתקנתי Xampp היה לי גרסא ישנה יותר שעבדה לי עם הוורדפרס הורדתי את הגרסא ההכי חדשה כדי שיהיה לי תמיכה ב php7 לאחר שהתקנתי ושיניתי את הפורט ל 81 אני עשיתי ריסט למחשב הפעלתי את האפצי ו mysql אבל כשאני מגיע לתקיה ב HTDOCS הוא רושם לי ERR_CONNECTION_REFUSED מצורף תמונה מה אני יכול לעשות? דרך אגב יש לי eset nod בנוסף הלכתי לקובץ ספציפי של PHP לראות אם הוא קורא אותו והוא מציג לי את התוכן של הקובץ כמו שהוא עם התגים והכל תודה למי שעוזר

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום. כתבתי applet פשוט בג'אווה (משתמש באקליפס) סתם כדי ללמוד כיצד להפעיל אותו בדפדפן, כשאני מריץ אותו באקליפס הוא עובד. אך כשניסיתי להפעיל אותו בfirefox (קוד html פשוט) אני מקבל את השגיאה הבאה: ClassNotFoundException עם תמרור אזהרה (סימן קריאה במשושה אדום) וכשאני נכנס לפרטי השגיאה מקבל: Java Plug-in 10.51.2.13 Using JRE version 1.7.0_51-b13 Java HotSpot Client VM User home directory = C:\Users\Ehud Vardimon ---------------------------------------------------- c: clear console window f: finalize objects on finalization queue g: garbage collect h: display this help message l: dump classloader list m: print memory usage o: trigger logging q: hide console r: …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by golla,

שלום לכולם, בניתי אתר ב visual studio ב-דוט נט ורציתי לדעת איך אנימעלה אותו לשרת ? ניסיתי פשוט להעלות את כל התיקיה לשרת FTP שלי אבל זה לא נותן לי להכנס לקבצים ברגע שאני גולש לכתובת. מה אני אמור לעשות ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by assaf990,

אני מקווה שעשיתי include באופן נכון לספריה שאני רוצה להשתמש בה זה הקוד ולאחריו הודעת שגיאה using System; using System.Text; using System.Text.RegularExpressions; using System.Threading; using NUnit.Framework; using Selenium; namespace SeleniumTests { [TestFixture] public class NewTest { private ISelenium selenium; private StringBuilder verificationErrors; [SetUp] public void SetupTest() { selenium = new DefaultSelenium("localhost", 4444, "*chrome", "[url]http://www.walla.co.il/"[/url]); selenium.Start(); verificationErrors = new StringBuilder(); } [TearDown] public void TeardownTest() { try { selenium.Stop(); } catch (Exception) …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, מה חזק היום בשוק לצד הקליינט והסרבר? בתיכון למדתי HTML/JS/ASP (לא זוכר מזה כלום, אבל זה שטויות ללמוד את זה) בקורס צבאי חזרתי קצת על HTML/JS ובנוסף על זה עשינו טיפה JSP לסביבת השרת. בגדול הדרישה היא לבנות אתר לידידה שלי, לא משנה מה התוכן, הקטע שאם אני כבר בונה משהו, אז בא לי גם ללמוד טכנולוגיות חדשות מעבר לאתר פשוט בHTML. נגדיל ראש ונלמד גם מסד נתונים כלשהו. מה הולך היום בחוץ, PHP? ASP.NET? JSP? יש דברים אחרים מומלצים לצד שרת שאני לא מכיר? לצד לקוח מה צריך לדעת? אני פשוט לא חי בעולם הWEB. ועל איזה מסדי נתונים אתם ממליצים? אם אני לא טועה MYSQL הוא חינמי, לא? אני יודע שאלו הרבה שאלות, אני פשוט צריך הצעות וכיוונים, פשוט אני לא מכיר את עולם הWEB ככה שיש בטוח דברים…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by giloman,

באתר שלי אחרי שאני שולח את הטופס לASP יש לי שגיאה שאומרת שהDB מיועד לקריאה בלבד וגם כשאני נכנס ל Access אז הוא נותן לי הודעה שיכול להיות שהקבצים יפגעו במחשב שלי ושואל האם אני מבטוח שאני רוצה לפתוח הנה צירפתי פה את הטופס + הבדיקה בjavascript ,את הDB ואת הASP [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ran1809,

אז ככה אני בונה פרוייקט ב JAVA, יש לי ידע ב JAVA אך כעת אני צריך את עזרתכם. אני באמצע בניית פרוייקט של סידור חבילות אני אסביר: לדוגמה יש לי מיכל (קופסא) מסויים ויש לי מספר חבילות שאני צריך להכניס לתוכו בדו מימד. עכשיו ייצגתי את המיכל במערך דו מימדי ואני קולט לתוכו חבילות. לדוגמא: יש לי מיכל בגודל 5X5=25 וחבילת 2X3=6 וחבילה 4X1=4 עכשוי את החבילות האלו אני אמור להכניס לתוך המיכל הגדול, כרגע המצב הוא שאני מייצג את כל המקומות הריקים במיכל (במערך) ב (1-) ומסדר את החבילות עם מספר סידורי ואז יש לי מטריצה שבהתחלה יש בה 25 פעמים (1-) ואז יש פונקציה שמכניסה את החבילות למיכל לפי האלג' שלה והיא נגיד מכניסה את החבילה הראשונה אז היא שמה את הספרה 1 בכל המקומות שחבילה אחד צריכה לבוא וככה…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Headspin,

האם בסופו של דבר כל אחד יכול ללמוד ולהבין C ו C++ ? אני אגיד לכם ככה אני מתכוון למכור את האוטו לטובת לימודים...וזה כנראה יהיה מה שאני הכי אוהב ומה שאני הכי מבין מחשבים... חשבתי על ללכת גם על תכנות האם כדאי לי ? נראה לי שאני די אוהב את זה..רק הרבה אומרים שצריך הרבה מתמתיקה אבל ברמה התאורתית לא משתמשים בה ביכלל רק בשנה הראשונה קשה..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ניר.,

מישהו יודע כיצד אני יכול להוסיף את האפשרות של הוספת סמיילים כך שהמשתמש בוחר את הסמיילים (אשר יוצגו במסודר בתוך טבלה) אז הסמיילי יתווסף להודעה שלו (כמו בסגנון של הוספת הסמיילים במסנג'ר והאיסיקיו)? הערה: יש לי את הסמיילים אני צריך עזרה רק באופן המימוש (לפי השאלה) של הקוד.....

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by amitrotem,

שלום, בניתי ממשק שהמשתמש יכול להוסיף נתונים ל DB, באפשרותו למחוק רשומות ולעדכן אותם. כיצד אני יכול לשפר את עדכון הרשומות בצורה ויזואלית, כאשר המשתמש לוחץ על הרשומה היא תהפוך ל <input> עם כפתור עדכן. כמו שיש ב PHPMYADMIN. תודה עמית

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by pig_750,

אני מנסה לבנות מערכת שתקל על התקנה של ווינודוס דרך הרשת. אני עושה את זה בשביל אירגון מאוד קטן ועני לכן החלטתי לבצע את ההתקנות דרך SMB (על שרת SAMBA ). השתמשתי ב net boot disk ליצור דיסקט הפעלה עם סקריפט שעושה mount ל smb share שבה קבצי ההתקנה נמצאים ככונן X ומריץ את menu.bat שאמור להציג תפריט, לקלוט ערך מהמשתמש ולהריץ את תוכנית ההתקנה עם הפרמטרים המתאמים. יש לי 0 נסיון בכתיבת קבצי batch , אז אני מהבוקר כבר מנסה לבנות את הסקריפט האומלל הזה! עד כמה שהבנתי הדרך היחידה לקבל קלט מהמשתמש זה בעזרת תוכנה בשם choice.exe, לא מצאתי אותה בXP אז כתבתי אחת משלי. הבעיה היא בכמה משפטי IF שבודקים את ERRORLEVEL ש choice מחזירה ומשתמשים ב goto בשביל לקפוץ לקטע המתאים, וזה משום מה לא ע…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by טוסטר,

לפני כמה ימים התחיל הדבר הזה... אני עושה Rebuild Solution והקומפיילר פשוט נתקע על Linking.... שום דבר לא עוזר חוץ מ ALT+CTRL+DEL וסגירה אגרסיבית של הקומפיילר. לאחר מכן תקיית הדיבאג שנוצרה בלתי ניתנת למחיקה עד שאני עושה RESTART למחשב... זה לא קורה בכל Rebuild שאני עושה אלא רק "כשמתחשק" לקומפיילר. אחרי שזה קורה אני חייב ריסטרט בשביל לקמפל שוב למישהו יש הסבר לתופעה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. דבר ראשון אני יודע שזו בשה מוזרה אבל יש לי בחינה ב++c ביום שני וקבלתי מהמרצה שלי בחינה לדוגמא ואני לא ממש בטוח שאיך שפטרתי אותה עונה בדיוק על מה שהוא ביקש אז אם למישו יש כוח לקרא תוכנית קצת מאוד ארוכה ולהגיד לי אםזה עונה על המבחן הזה אני אודה לו מאוד... (זה קצת נהרס פה אז אם מישו רוצה אני יוכל לשלוח לו את זה באי סי קיו מספר 264894804) הנה המבחן: מבחן בקורס מעבדת תכנות C/C++ שם המורה: מועד א' תשס"ב כל חומר כתוב מותר משך הזמן: שעתיים פולינום מוגדר ע"י הנוסחה: P(x) = Σaixi פולינום מדרגה n מוחזק במחשב ע"י מערך המקדמים שלו. לדוגמא הפולינום P(x) = 5x4 + 3x2 x +3 מיוצג ע"י המערך 3 -1 3 0 5 נגזרת של פולינום גם היא פולינום, מדרגה n-1, המוגדר ע"י הנוסחה: P`(x) = Σiaixi…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום חברים, אני מחפש כלי המאפשר הורדת WALL שלם מפרופיל משתמש כלשהו ב-facebook. מישהו מכיר? חשוב ודחוף ביותר. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Shoko,

ניסיתי ב- dev c++ וב- visual studio של מיקרוסופט. אפילו כשאני מנסה להעתיק תוכנית מהספר ( חוברת שקיבלתי מהצבא , תוכנית hello world ) או להעתיק מאתר אינטרנט ללימוד C++ , התוכנית לא מתקמפלת ואני מקבל שגיאות :\ . מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. אהלן, התבקשתי להגיש עבודה קצת מוזרה (רשות, לא חובה, גוררת כמה הטבות) שעיקרה הוא להציג/ללמד בעזרת מצגת פקודה כלשהי בשפת C בהומור.. אין לי בכלל כיוון.. יש לכם רעיון? (נראה לי שאחד המורים עושה סמינריון או משהו על הומור בלימודים ובגלל זה המורה שלי ביקש את זה) חשבתי על משהו קטן, נגיד להסביר על FOR, לולאה שתתבצע פעמיים ולהראות סרטון מצחיק של מישהו נתקע בעמוד פעמיים, ואז להראות שאם משנים את I ל3 לדוגמא אז האיש יתקע שלוש פעמים בעמוד.. אבל זה סתם משהו שעלה לי לראש יש לכם רעיונות? (בגדול החומר הוא ברמה של עד לולאות..) תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by omfir,

ולגבי מחלקת ה DateTIme. יש אפשרות שפעולת ה"Now" תתעדכן כל הזמן וזה לא יציג את זה לאותה שנייה של הלחיצה וזהו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים