תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
לבנות משהו כזה: (גם מצ"ב בקובץ משהו דומה) ____________________ 2010 | 2009 במבה ביסלי | במבה ביסלי ================== 10 15 | 9 8 11 19 | 10 1 .. .. | .. .. ------------------------ הערה: הכותרת המשנית: במבה ביסלי, הם שמות קבועים כלי תיכנות: vb.net 1.0 תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מכיוון שאני לא חזק מידי פעם MYSQL אני צריך עזרה עםquery מסוים. מה שיש לי זה טבלה שאחד השדות בה ניקרא groupId. אם יש קבוצה בערך יהיה הID של הקבוצה (בטבלה אחרת כמובן) אם אין בקבוצה הערך יהיה 0. מה שאני רוצה לעשות זה Select לכל הטבלה, אבל שיתן לי קצת תוצאות שהGroupId שלהן הוא או 0 או distinct שם הטבלה הוא share_log תודה
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום רב , עם עבודה עם JTREE אני רוצה לשנות את השמות של אבות / ילדים בכוח במהלך ריצה לאחר שהמשתמש מוסיף בן חדש בשם שהוא רוצה ואזי אני רוצה לבצע רענון על כל העץ JTREE ולבצע חלוקה מחדש בצורה מסודרת כוללת שמות קבועים ומספור קבוע ... איך עושים את זה ? :-) תודה רבה גמר חתימה טובה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שגיאה לדוגמה 1>Parser.obj : error LNK2005: "void __cdecl addEntry(class MyString,int)" (?addEntry@@YAXVMyString@@H@Z) already defined in main.obj הקוד: #ifndef SymbolTable #define SymbolTable #include <string.h> #include <iostream> #include "MyString.h" using namespace std; MyString* Mysymbol; int* value; int symbolsNum=0; void addEntry(MyString symbl, int address) { if (symbolsNum==0) { Mysymbol=new(nothrow) MyString[1]; Mysymbol[0]=symbl; value=new(nothrow) int[1]; value[0]=address; symbolsNum++; } else { MyString* tmpsymbol; tmpsymbol = new(nothrow) MyString[symbolsNum]; int* tmpvalue; tmpvalue = new(nothrow) int[symbolsNum]; for(int i=0…
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני עובד כבר זמן נחמד על משחק אלמנטים ואני צריך עזרה בפיתוח ובהחלט בעיצוב. לדעתי זה רעיון טוב ויכול להתפתח למשהו. אז אם יש פה מתכנת JAVA ומישהו שיודע לעבוד עם התוכנה 3DSMAX וליצור מודלים ואנימציות והם גרים באזור המרכז פחות או יותר אז אשמח לשמוע ממכם ולדבר על הרעיון. אימייל : veromvrd@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום מה קורה אם אני יותר פונק אשר עושה THROW מבלי שיש לה TRY לפני כן? האם הוא ייזרוק THROW בכלל? האם הוא ייצא מהתוכנית? או שיעשה משהו אחר? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע מנסה להכין תוכנית שמחפש מספרים ראשוניים וכותבת אותם (לא תוכנה מסחרית, סתם בשביל הכיף) ויש לי שגיאות. מישהו יכול להגיד לי מה לא טוב פה??: Program Tamir; Uses Crt; Var X,Y: integer; ANSWER: char; Begin clrscr; X:= 2; Y:= 2; Writeln ('Do you realy want to find First Numbers??'); Readln (ANSWER); If (ANDWER ='n') Then EXIT Else Begin Writeln ('If you want to STOP press S'); Repeat Begin If (X/Y mod 0) Then (X:=X+1,Y:=2) Else (Y:=Y+1); If (Y:=X) Then Writeln (X,' is a First Number); End; Until Readln ('S') End; Readln; END.
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום חברים. אני תקוע עם בעיה די מעצבנת כבר הרבה זמן. תיאור הבעיה: יש בעמוד דיב קונטיינר שמכיל מספר AP דיב. בכל AP דיב יש כמות תוכן שונה. המטרה היא להגיע למצב שבכל פעם שאני צופה ב AP דיב הקונטיינר יתרחב לפי כמות התוכן. מצאתי משהו ברשת אבל אני לא מצליח ליצור אותו, אפילו שאני פותח DW ועושה העתק הדבק. http://jsfiddle.net/jasongennaro/aQh2Q/ אודה לכם על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם קיימת חיה כזו ? ??? אני מחפש IDE שפשוט דרכו אני אוכל לקמפל את האפליקציות של לאסמבלי 32 ביט תחת לינוקס (עבודה עם NASM) שיכלול גם DEBUGER. תודה מראש למחפשים
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
בס"ד שלום, בform מסויים יש לי מספר כפתורים. אני רוצה שבלחיצה על כל כפתור ישמר לי הname של הכפתור כמשתנה שמוכר בכל הפרויקט (גלובלי) מה שעשיתי זה הגדרתי משתנה סטטי שבסוף נקרא : Home.h עבור כל לחיצה של כפתור כתבתי קוד כזה: home.h=this.name.tostring(); מה שקורה בפועל זה שהוא מכניס בתוך home.h את השם של הform ולא את השם של הכפתור הנלחץ. האם כך אמור להתנהל : שthis מכיר שהוא המסך.?? או שיש לי בעיה בקוד?? עזרה.. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כתבתי קוד המבצע את אלגוריתם הופמן ואני משום מה מקבל שהקובץ המקודד יותר גדול מהקובץ המקורי, נראה לי שיש לי איזה בעייה בשמירת הקובץ, אני מנסה לשמור אותו כקובץ בינארי אבל גם כבינארי הוא יוצא גדול יותר מהמקור. בנוסף יש לי בעייה אחרת שאני הכנתי קובץ Lookup table עם כל ערכי הASCII והערכים שלהם ע"פ העץ הבינארי שנבנה ע"פ האלגוריתם של הקוד. אין לי כלכך רעיון\דרך איך לפענח קובץ המקודד כבר וכשיש לי את הLookup Table של אותו הקובץ. אני כותב את כל הקוד בשפת C. להלן הפונקציות העיקריות בקוד: מאוד אודה לכם על קוד עזרה שהיא.
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
https://www.amazon.com/Python-Programming-Absolute-Beginner-3rd/dp/1435455002/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1526196899&sr=1-1&keywords=Python+Programming+for+the+Absolute+Beginner%2C+3rd+Edition+3rd+Edition
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולכם! אני מעוניין להירשם בעוד כשנה למכללת הדסה ללימודי הנדסת תוכנה. מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגבי הלימודים שם?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך אתרים שמספקים כל מיני אתגרים בתכנות לשפת פסקל. אם יהיו גם תשובות אפשריות זה יהיה ענק. הרמה לא ממש משנה, הכל הולך. תודה :-*
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש את הבלוג של גוגל. האם אפשר ליצור בתוכו גלריית תמונות בהתאמה אישית? הם אני יכול לייצר כל תבנית שבא לי? אם כן- אפשר דוגמית? תודה
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
טוב נתחיל מהשאלה: טוב אני מתחיל בנושא ורציתי לשאול איך אני מאפשר פתיחה של DIALOG (החלון עם הסיומת RC) בVISUAL STUDIO ע"י לחיצה על כפתור בחלון קודם. http://img47.imageshack.us/img47/1157/v1ku9.jpg הנה תמונה לדוג'. כשאני אלחץ על כל אחד מהכפתורים יפתח חלון מהסוג שמופיע בתמונה. ונמשיך ליעוץ: אני עושה עבודת גמר במחשבים לבגרות, ואני אמור לבנות טרוייאן\תוכנת שליטה מרחוק\REMOTE ADMIN\תוכנה שבוס בודק את העובדים שלו, תלוי איך אתם רואים את זה. (רעיון של המדריך כי הוא יודע איך ליישם את זה כבר טוב) תראו את התמונה, יהיה מן חלון ראשי עם אפשרות להקליד\לטעון\לקבל IP ולהתחבר אליו. יהיו כפתורים שיאפשרו לצפות בכל המסך שלו ב1:1, אפשרות להסתכל בZOOM בעזרת מסך קטן, להעביר קבצים, לשלוח …
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
לפני כשנה פירמטתי את המחשב ועברתי לויסטה 32 ביט כי הג'אווה לא עבד לי טוב על ה64 ביט.. בקרוב אני קונה מחשב חדש ורוצה לנצל את ה4 ג'יגה זיכרון שלי לכן אני רוצה להתקין ויסטה 64 ביט. מישהו יודע אם הג'אווה עובד? תודה..
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי. האם יש דרך לעבור על התוכנית שורה שורה גם בפונקציות, ולא רק בMain/Driver? המטרה שלי היא לראות מה קורה מאחורי הקלעים עם המשתנים ואיך התוכנית רצה שורה שורה בכל התוכנית ולא רק בdriver עצמו.
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם , התחלתי ללמוד ניהול רשתות ואבטחת מידע ,כרגע... אבל אני גם רוצה לדעת איזשהי שפת תכנות שיהיה לי ידע אישי לעצמי .. תמיד רציתי לדעת את שפת C או את הג'אווה ...הבעייה היא שאין לי רקע בשום שפה מהשפות ...ואני מאד רוצה לדעת ..השאלה אם לקחת קורסים בנושא? או שיש אפשרות ללמוד לבד ?דרך ספרים ?אינטרנט?מאמרים ?מדריכים? והאם כדי לי לחכות שאני אסיים תלימודים או בזמן הלימודים ... תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
רציתי לברר מה דעתכם (תסתכלו על זה בתור סקר) על קומפלייר שירוץ על אייפון או מכשירים שמריצים אנדרואיד (שרובם יותר גדולים מהאייפון), לא משנה כרגע איזה שפה הוא יריץ, אני רק רוצה לדעת מה דעתכם על כזה דבר, האם זה יהיה נוח? ברור שלא בשביל לכתוב עם זה ביום יום, אלא בזמן שאתם לא ליד המחשב, או לדוגמא לכאלה שלומדים לכתוב קוד ורוצים לתרגל את זה בלי הצורך לסחוב מחשב נייד לכול מקום. אשמח אם תכתבו את דעתכם + אם זו דעתכם בתור כאלה שלומדים לכתוב קוד / עובדים בזה או כותבים סתם להנאתכם. תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - אני בתור אחד שכרגע לומד #c חושב שהיה לי הרבה יותר נוח אם היייתי יכול לכתוב קוד גם בפלאפון, ולא הייתי מוגבל ללימוד רק כשאני עם מחשב לידי. (זה יכול להיות אחלה באוטובוסים וכו' א…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת כזאת שבנאדם ימלא פרטים והפרטים שהוא מילא יישלחו אליי לדואר אלקטרוני. אני מחפש במחיר של עד 20$ . תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני לומד JAVA ומחפש המלצה לתוכנה טובה שתוכל גם לערוך לקמפל לעשות דיי באגינג וכו' .... תודה!!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! איך אני מעתיק תוכן של מחרוזת אחת לשנייה ללא הרווחים? האם strncpy יכולה לעשות את זה? תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
זה אמנם קשור לתראד הקודם שפתחתי, אך שם העניין קצת מסובך ופה זו שאלה ספציפית. אני מנסה להציג תמונה באופן הבא (הקוד באדיבות ASK בפורום אחר): <?php header("Content-type: image/png"); // set content type to png $img=imagecreatefrompng("file.png"); // load base image $textcolor = imagecolorallocate($im, 255, 255, 255); // RGB 255-255-255 color imagestring($im, 0,0, 1, $_GET['string'], $textcolor); // draw string received as parameter imagepng($im); // output result as png imagedestroy($im); // free handle ?> אין לי קובץ PNG אז ניסיתי עם קבצי JPG ו GIF והחלפתי את פונקיית imagecreate בהתאם. ומקבל: imagecolorallocate(): supplied argument is not a valid Image resour…
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-