עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני רוצה לתת ליוזר את האפשרות להכניס תאריך בפורמטים הבאים: dd/mm/yyyy d/mm/yyyy dd/m/yyyy d/m/yyyy dd/mm/yy dd.mm.yyyy dd-mm-yyyy וכדומה כיצד אוכל לעשות המרה ממחרוזת לתאריך מבלי לדעת מראש את הפורמט שהיוזר ישתמש בו?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by Mike-,

שלום. אחד מחברי קיבל תרגיל בMathlab ואינו יודע איך לפתור אותו, אשמח כל עזרה בפיתרון התרגיל. התרגיל והנתונים בקובץ המצורף. בתודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  3. Started by נעמה.,

אפשר הסבר איך משתמשים בו? ובעיה: יש לי חלון - עם כפתורים, ולכל כפתור נפתח מסך- בפונקציה של הכפתור כתבתי: recognition r = new recognition(); r.Show(); this.Close(); אבל- גם החלון החדש נסגר. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  4. Started by yosda-boy,

כותרת אני צריך מדריך טוב...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by wons,

למישהו יש חומר בנושא? או פשוט קוד של איך משדרים נתון בפרוטים אלו?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  6. Started by galgalgal2001,

אשמח להכיר את האנשים שפה נדירה...

7. Started by Alex89,

אני מחפש מנוע טוב, כמו E107, שיהיה נוח בעיקר לגלרייה.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  8. Started by dima_s,

שלום! התחלתי לא מזמן ללמות תכנות ואני משתמש בתוכנה MS VISUAL C++ 2008 EXPRESS. כשאני משתמש בפקודה SCANF ו בסוף עושה COMPILE התוכנה נותנת לי אזהרה שעדיף להשתמש בפקודה SCANF_S. מה הבדל בין שני הפקודות האלה? כי גם כך וגם כך התוצאה יוצאת זהה? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by MaC_MaN,

יש לי איזה סקריפט שבניתי שנועל (accountDisabled), ומעביר מחשבים.. יש לי איזה בעיה בו בחלק הזה... select ADsPath from 'LDAP://dc=xx,dc=xx,dc=co,dc=il' WHERE objCategory='computer' AND Name='pc*' OR name='VPC*' הבעיה היא שהוא מגיע לקבוצה מסויימת בשם VPCS ונופל כי הוא לא יכול לבדוק האם היא נעולה\לא יכול לנעול אותה.... בנוסף הוא מוצא מישומה רק את הVPC... יש למישהו רעיון איך להתגבר על זה?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  10. Started by AgentZ,

אהלן חברים , אני מנסה ללא הצלחה לעצב את הטבלה כך שבצבע הרקע של הטבלה יכסה רק את השטח שבו כתוב משהו , בניגוד למה שהמצב עכשיו (צירפתי תמונה). קוד הHTML : <html> <head> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1255" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="menu.css" /> <title>example</title> <style> .index{background-position: 1px 30px;} </style> </head> <body> <div align="center" dir="rtl" id="body"> <ul id="menu"> <li><a href="contact.html" class="contact"><em>צור קשר</em></a></li> <li><a href="samples.html" clas…

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  11. שלום לכולם, סיימתי לאחרונה לכתוב מדריך מפורט ל-UML אשר ניתן להוריד אותו בחינם באתר www.umlbook.co.il. האתר כולל גם וידאו קליפים אשר מסבירים נושאים שונים ב-UML. הכל בחינם לשימוש אישי ואקדמי. אשמח לתגובות, הערות והארות. בהצלחה, חיים.

• 0 תגובות
    • 5.2k צפיות
  12. שלום לכולם, סיימתי לאחרונה לכתוב את המדריך הישראלי ל-PHP ולהקים עבורו אתר שבו ניתן להוריד את הספר בחינם וגם לצפות במגוון וידאו קליפים אשר מסבירים נושאים שונים בשפה. כתובת האתר היא www.phpbook.co.il. אשמח לתגובות, הערות והארות. בהצלחה! חיים.

• 1 תגובה
    • 5k צפיות
  13. שלום לכולם, סיימתי לכתוב את המדריך הישראלי ל-Java (המהדורה החדשה) לפני מספר שבועות והקמתי אתר מיוחד עבורו (www.javabook.co.il) שבו ניתן להוריד אותו בחינם וגם לצפות במגוון וידאו קליפים אשר מסבירים נושאים שונים בשפה. הכל בחינם לשימוש אישי ואקדמי. אשמח לקבל תגובות, הערות והארות. בהצלחה! חיים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Galos,

שלום לכולם, פיתחתי משחק, אתם יכולים להתנסות בו, הוא ניתן להורדה הלינק הבא: http://www.upload.co.il/stage/studio/creation.asp?id=519 הייתי מעונין להעביר את הממשק של המשחק לממשק גרפי מתקדם יותר. כאן אני זקוק לעזרה, אף שביידי הכלים לפתח בC\C++ ואסמבלר. איני יודע לעבוד עם ממשק גרפי שאינו דוס. אני מעונין לפתח GUI כמו כל משחק רגיל ופשוט שאתם מכירים לווינדוס(אשמח עוד יותר אם אוכל לפתח לשאר הפלטפורמות). אם זה משנה משהו - גרפיקה למשחק אני מתכנן לעשות בMAYA. כך שאזדקק לכל פן בנושאים אלו של תכנות. תודה מראש, גל קצת על המשחק: מזכיר בדימיון איקס עיגול, רק שהפעם קיים לוח גדול שהוא 6X6 שמחולק לארבע לוחות של 3X3. המטרה היא ליצור רצף של 5 סימנים (X או O). מה שמיחד את המשחק הוא שיטת המש…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by gkman,

שלום לכולם אני גלשתי בכל מיני אתרים ופשוט נדהמתי מהעיצובים שלהם כמו האתרים שכאן: http://www.zymic.com/free-templates/33/live-preview/ http://www.zymic.com/free-templates/140/live-preview/ http://www.zymic.com/free-templates/138/live-preview/ http://www.zymic.com/free-templates/121/live-preview/ אני בעצמי בונה אתרים אבל העיצובים שלהם פשוטים וזה בגלל שאני לא יודע איך בכלל לבנות אותם בעיצובים מרהיבים חיפשתי אתרים שיכולים ללמד אותי לעצב ברמה כזו (שימו לב שאין לי רקע כ"כ גדול בפוטושופ) מישהו יכול לעזור ולהביא כמה אתרים?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by shynet,

שלום לכולם, יש לי אתר ובו יש דפי ניהול שנותנים רק למנהלים או משגיחים להיכנס אליהם (מי שרוצה להיכנס נאלץ להקליד משתמש וסיסמא) הדפים מוגנים על ידי קובץ בשם protect.php ככה שכול פעם שקובץ ניהול עולה, הקוד הבא מופיע בראשו: <?php global $user_group; $user_group = 1; require("library/protect.php"); //Protect our page from guests ?> עכשיו, המשתנה user_group הוא בעצם מה שמתאר מאיזה קבוצה יהיה מותר להיכנס (כאשר לדוגמא user_group = 1 אז משתמשים שיש להם גישה שהיא ברמה אחת ומעלה יוכלו לצפות בדף), משתמשים ברמה 1 הם משגיחים, וברמה 2 הם מנהלים ככה שמי שרוצה לגשת לדף הזה יצטרך להיות משגיח או מנהל. אבל הבעיה היא כזו, כאשר אני מנסה לשנות את המשתנה user_group מתוך פונקצייה הפונקצייה …

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by ה*לה,

כשאני בונה GUI בC# אני מבצעת בו את פקודות הinsert וכו' זה אומר שאין שמוש בפונקציות בoracle (אלא רק במאגר נתונים)? האם זה חוקי ליצור create table בפונקציה? ושאלה על בניית המאגר: יש לי טבלה של טיסות: מקור, יעד, חברת תעופה, מספר מקומות... השאלה שלי היא איך לקבוע את היום והשעה: יש טיסות של X פעמים ביום, טיסות של פעם בכמה ימים - איך עושים את זה? (אם אני מכניסה נתונים על כל טיסה וטיסה לטבלה היא תהיה בגודל אניסופי)?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  18. Started by Mazumotte,

שלום כולם! אני צריך הבהרה. האם קוד שנכתב ב-C#, למשל, יוכל לרוץ על מכשיר נייד כלשהו(נניח טלפון נייד - הקוד מפותח עבור מכשיר כזה) אם המכשיר תומך בטכנולוגיה. אם תוכלו גם להפנות אותי לרשימת פלטפורמות שתומכות בדבר שכזה, אשמח מאד תודה, מיכאל

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  19. שלום לכולם. אני מודע לכותרת המטופשת אבל לא מצאתי כותרת יותר מתאימה לשאלה שלי. אוקיי , אז אני יודע C# ברמה די בסיסית , ומעניין אותי ליצור לדוגמא קובץ (למשל EXE , אבל לא חובה. סתם דוגמא ... ) שיבצע את הפעולות שבתוכנה. אני אתן דוגמא כי ניראה לי שאני לא כל כך ברור... למשל אני רוצה לבנות משהו קטן. שהקלט שלו יהיה אות. אם האות שווה ל-Y , אז הוא יחליף את כל הסיומת של הקבצים באותה התיקיה מ-FLV ל-AVI. (מה שסימנתי עם קו מתחת אני לא יודע לעשות.) תודה רבה רבה לעוזרים. אם אני לא מובן במשהו - רק תשאלו ואני אשתדל להסביר את זה יותר טוב...

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. כתבתי תוכנה שאמורה להוציא פלט עם מיליוני שורות (לא אינסופי) ובאמצע שהוא מוציא את הפלט הוא מראה שגיאה internal error. מה אני יכול לעשות כדי שהפלט יצא עד הסוף? ???

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by yosda-boy,

שלום רב, החלטתי לתכנת בשפת c, ואני צריך מדריך או ספר שאיתם אני יוכל ללמוד לעומק c. אשמח לקבל כמה מדריכים/ספרים. בתודה מראש, yosda-boy

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם, אני דיי חדש ב-PHP, יש לי אתר שמעוצב ב-Photoshop והתוכן בו מוגבל לתוך פאנל, בגלל שהאתר מוגבל בתוך פאנל אסור לי לעבור גובה מסויים, ברגע שאני עובר אותו, אני פשוט רוצה לחלק את הקטע לכמה קטעים שיהיו בדפים (זה כבר מה שאני משאיר לעצמי לעשות) הבעיה היא שאני לא יכול לספור תווים, מפני שיש תמונות, אני צריך לדעת מה הגובה מתחילת הקטע עד סופו כולל התמונות, לדוגמא, נגיד יש לי קטע מסויים, ותמונה במרכז הקטע, אני רוצה לדעת מה הגובה בפיקסלים (למשל נגיד 300) מתחילת הקטע (מהמילה הראשון) עד סופו (המילה האחרונה). אני מקווה שהייתי מובן, ואם כן, האם יש אפשרות לבצע דבר כזה ב-PHP? תודה רבה לכולם!

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by geniaXP,

קראתי שהGC יוצר תור של מצביעים לכל האובייקטים שיש להם Dtor ובזמן הביצוע של GC הוא מעביר אותם לתור נוסף. אחרי שהוא מסיים את העבודה ומשחרר את כל הthreads הוא עובר על התור הזה בthread אחר ומפעיל את כל הפונקציות ההורסות. 1)האובייקט שיש לו Dtor עובר לדור 1 לא? 2)מתי משמידים את האובייקט? האם הDtor עושה את זה בלי קשר לקוד שכתבנו בתוכו?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. איזה משחק נחמד אפשר לבנות תוך שבוע ב C#? שום דבר הוא לא חובה אבל כמה יותר מין הסתם כך יותר טוב. (מדובר על AI ורשת)

• 3 תגובות
    • 5.7k צפיות
  25. Started by gatoGT,

אני יודע לקרוא ולכתוב קובץ, אבל אני רוצה שהסקריפט שלי ידע להריץ INI מסויים כשהמשתמש גורר את הINI על האייקון של הסקריפט... (אני מקווה שאני מספיק ברור) ??? הכוונה שלי היא לא שהסקריפט ידע ללכת לחפש את ה INI אלא מראש בהפעלה שלו הוא ידרוש זאת. צריך את זה למשל כשיש כמה סוגים של INI וכל אחד מתאר פעולה שונה, אבל הסקריפט הוא אותו אחד. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים