תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
מה אני עושה לא נכון? איך לתקן? ld-uClibc.so.0 נמצא בנתיב שסופק כפרמטר. SHELL = /bin/sh CC = /opt/cross/ddwrt/toolchain-mips_gcc-4.3.3+cs_uClibc-0.9.30.1/usr/bin/mips-linux-gcc TARGET= test LDFLAGS = -B /opt/cross/ddwrt/toolchain-mips_gcc-4.3.3+cs_uClibc-0.9.30.1/usr/lib all:test test: $(CC) -o $(TARGET) test.c $(LDFLAGS) clean: rm *~ test $ make /opt/cross/ddwrt/toolchain-mips_gcc-4.3.3+cs_uClibc-0.9.30.1/usr/bin/mips-linux-gcc -o test test.c -B /opt/cross/ddwrt/toolchain-mips_gcc-4.3.3+cs_uClibc-0.9.30.1/usr/lib/opt/cross/ddwrt/toolchain-mips_gcc-4.3.3+cs_uClibc-0.9.30.1/usr/bin/../lib/gcc/mips-openwrt-linux-uclibc/4.3.3/../../../../mips-openwrt-linux…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רושמת תוכנית המקבלת נתוניןם מהמשתמש ואז עפ"י בחירתו מחשבת חישובים. יש אפשרות להגדיר את האורפטורים > , < וכו' ושהמשתמש יבחר באיזו פונקציה להשתמש?? לדוגמא: class student { int math; int eng; } על מנת למיין סטודנטים לפי ציונים- אפשר להגדיר את האופרטור כך שפעם אחת מתמטיקה יהיה חשוב יותר, ופעם אחרת אנגלית? (פעם אחת ימיין לפי מתמטיקה> אנגלית, ופעם אחרת להפך?) איך המחשב יודע באיזה אופרטור לבחור?
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מחפש המלצה לספרים בעברית ללימוד שפות התיכנות הנ"ל אני בא מרקע תיכנותי עם שפות אסמבלר C++ וויזואל בייסיק ואת כל זה למדתי בעזרת ספרים ואינטרנט הייתי שמח אם למשהוא יש המלצה לספרים טובים ובעברית ללמידו השפות תיכנות הנ"ל רק שאלה של מתחילים בשפות תיכנות הנ"ל אפשר לבנות ישומים שלא קשורים לאינטרנט כמו תוכנה שבונים בויזואל בייסיק??? תודה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך ליצור תוכנית הקולטת מהמשתמש מייל בודקת את תיקנותו(אם הוא נכתב כמו שצריך[לדוגמא @] ושומרת את המייל בתוך מערך מוקצה דינמית הבעיה היא שאני לא יודע איך לבצע את ההקצאה הדינמית אחרי שהמשתמש הכניס את הנתונים תודה לכל מי שיכול לעזור :-)
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מבחן מחר בJAVA... משהו דיי בסיסי... אני יודע הכל חוץ מאיך לכתוב אלגוריתם (בעברית) לדוגמה ללולאת פור או וויל... מישהו יכול להסביר לי בקצרה? ולרשום איך כותבים כל דבר...לדוגמא לולאה או מערך או לא יודע מה... תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אני בונה משחק טריוויה ויש לי מן מכשול שאני לא יודע איך להתגבר עליו בצורה אלגנטית.. המצב כזה.. יש לי מאגר שאלות שבתוכו יש שאלות מכל מיני סוגים.. אני צריך למשוך ממנו(מערך השאלות) שאלות בצורה ראנדומלית ולהעביר אותן אחת אחת למבחן.. הקאצ' הוא ,מעבר לזה שאני צריך להעביר ראנדומלית, הוא ש'כרטיס שאלה' לא יכול לחזור על עצמו פעמיים. יש למשהו רעיון טוב לטריק ?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לכל מי קרא את ההודעה הקודמת שלי החלטתי לבנות את זה בדלפי. יש לי בעיה אני לא יודע איך אני עושה/בונה BROWSE + איך אני עושה כך שתמונה תשמר לי כלומר, אם סגרתי את התוכנה פעם הבאה שאני פותח אותה התמונה תהיה באותו מקום איפו שהיא הייתה?
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
בניתי קוד אשר יוצר במקרה זה (יכול להיות רנדומלי אם התלות במאגר נתונים) 4 תיבות של רשימות עם תיבות סימון (עם גלילה בשביל האסטטיקה) , אני רוצה לבצע עליהם בדיקות: 1. אם אין כלום בתיבת גלילה אז שתהיה הודעה מתאימה כמו "אין משתמשים ברשימה זו". 2. כשאני אסמן בתיבה מסויימת משתמשים , הוא ישרשר את השמות שלהם (עם תו מפריד אם ארצה לשלוף אותם חברה) לתיבת textarea ו/או למשתנה כך שאוכל לשלוח אותו למאגר נתונים. 3. אם סומן משתמש בתיבת רשימה אחרת , יתאפס השירשור והסימונים בתיבות האחרות. בגדול איך אני אדע את הגודל של הרשימה שנוצרה בJS ואיך אני מאפס את כל הסימונים בה אם יהיה צורך? הקוד הוא: <% dim i,j for i=0 to 3 %> <style> .students<%=i%> label { display: block; …
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
האם יש דרך להגדיר סגנון של טקסט בלי להגדיר את ה"סגנון"?? (הסבר: בכרטסיית "בית" של WORD ישנם סגנונות של טקסט. במקום לבחור בסגנון טקסט מהרשימה, מהן הפקודות שעלי לכתוב במאקרו כדי שהחל מנקודה זו (ועד בכלל, או עד שאחליף סגנון טקסט) הפונט יהיה X, הגודל יהיה Y והצבע יהיה Z?) אם הייתי מסמנת טקסט, היה אפשר לכתוב: With Selection.Font.. ולהגדיר מה שרוצים, אבל מה במקרה שלא סימנתי טקסט? ואני רוצה שיתחיל סגנון מסוים על המשך הדף? תודה
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום אני פרילנסרית וצלם ביקש ממני לבנות לו אתר רספונסיבי תדמיתי. מה המחיר המקובל ? הבנתי שבין 5000 ל10000 ומה הנוהגים לפני עסקה חוזה וכו'? זו עבודה ראשונה אז אני מתייעצת עמכם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב לא כל כך הצלחתי לנסח את הכותרת אבל לא נורא... לפני די הרבה זמן בניתי לי נגן mp3 בויז'ואל בייסיק, הנגן הסתמך על הקומפוננט של המדיה פלייר, היום עשיתי סדר במחשב ונתקלתי בנגן, וחשבתי לעצמי אם אני יכול לבנות נגן שלא יסתמך על כלי אחר אלא יפענח את קידוד ה MP3 בעצמו, אולי למשהו יש ידע ברמה הזאת ויודע כיצד לעשות זאת? אודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני בונה משחק "סיימון" לפרוייקט שלי באסמבלי בסביבת 8086 (16 ביט)... וכשאני מדליק כל פעם "אור" בצבע שצריך אז תחת האמולטור (emu8086) בזמן הרצת התוכנית רואים את ההדלקה והכיבוי אבל מן הסתם אחרי ההידור לקובץ EXE\COM הפעולות נעשות כל כך מהר שבכלל לא רואים את ההדלקה והכיבוי.... רציתי לדעת אם יש איזשהי פקודה/מנגנון קטן שיוכל ליצור דילאי אונבירסלי - ככה שתחת P1 ותחת CORE2 זה ימתין את אותו הזמן... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, במהלך כתיבת תוכנית, כתבתי משפט switch שעובד. מטעמי התוכנית אני רוצה לבצע בתוכנית עוד פעם את המשפט אבל משום התוכנית מדלגת עליו ולא מתייחסת למשפט. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אני אפתח ואומר שזה בטח לא ברמה של התוכנות שבדרך כלל רואים פה אבל בכל זאת זה כלי חמוד ויעיל שכתבתי ואני רוצה לשתף בקצרה על מה שהביא אותי לכתוב את הקובץ הזה. במסגרת היום יום יוצא שאני צריך לגשת לא פעם למפתחות רישום שונים במערכת ולפעמים היעדים שלהם נורא ארוכים וזה תהליך נורא מעיק להתחיל לתור אחר מפתח כזה. אז באופן טבעי חיפשתי דרך לעשות לעצמי חיים קלים, אחרי שיטוט קל ברשת גליתי שקיים קובץ פרי פיתוח של מיקרוסופט. לא היה מאושר ממני סוף סוף מצאתי את הישועה. לצערי הרב זאת הייתה ישועה חלקית מסתבר בדיאבד שיש לכלי הזה בעיה עם שפת הקודש או יותר נכון עם מערכות הפעלה ששפת הממשק שלהם היא עברית. ושוב חזרתי לנקודת ההתחלה, לא העלתי בחיפושים שלי חלופה טובה שגם תומכת מערכות הפעלה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
השאליתא אמורה לבדוק שהשם משתמש והסיסמא תואמים ועל כן לשנות את הסיסמא. //עידכון סיסמא של קורא public void ReaderPassword(string UserNickName, int UserPassword, int NewPass) { DataSet ds = Sqlhelper.fill(string.Format("select * from Korym where UserPassword={0} AND UserNickName={1}", "UserPassword", "UserNickName"), "Korym"); if (ds.Tables["Korym"].Rows.Count > 0) { DataRow dr = ds.Tables["Korym"].Rows[0]; if(dr["UserNickName"]=="UserNickName") { if (dr["UserPassword"] == "UserPassword".ToString()) { dr["UserPassword"] = NewPass; Sqlhelper.update(ds, "select * from Korym", …
-
- 25 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
תראו יש לי קובץ טקסט אני רוצה לפלוט את כל מה שבקובץ דרך סי בניתי פונקציה שעושה את זה הבעיה היא שזה רושם הכל באותה שורה ולא יורד שורה איך אני עושה שמתי שבקובץ יש ירידת שורה אז גם ככה הוא יפלוט את זה בסי? הנה הפונקציה שבניתי.. void help() { FILE *pf; char s; pf=fopen("c:\\tc\\bin\\help.txt","rb"); if(pf==NULL) { printf("cant open file"); return(-1); } fread(&s,sizeof(s),1,pf); outtext(s); fclose(pf); }
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי ידע בתיכנות של C# ואני רוצה ידע גם בפייתון, מה ההבדלים בניהם ומה יותר מומלץ ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, רציתי לשתף אתכם בפרויקט שעשיתי בזמן האחרון Minesweeper Demineur. מדובר במחשק שולה המוקשים ברשת minesweeper online game שכתבתי. הטכנולוגיות שבהן השתמשתי הן בעיקר nodejs, reactjs. השרת יושב בAWS. מוזמנים להסתכל ולשאול שאלות/להציע הצעות לשיפור. גם יצרתי פקג' open source עם הלוגיקה של משחק שולה המוקשים, ככה שאתם יכולים להסתכל על הקוד ולהשתמש בו (מי שצריך הסבר איך שרק יגיד ) זה הריפוזיטורי בgithub. https://github.com/Hezko/MineBlown-Logic
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי מה המצב יש לי בעיה בקוד אבל אני לא יודע מה היא הינה הקוד #include <stdio.h> void main() { int a,b,c; printf("enter the number (1)enter number bigger then 10: \n"); scanf("%d",&a); printf("enter the number (2)enter number bigger then 20: \n"); scanf("%d",&b); printf("enter the number (3)enter number bigger then 30: \n"); scanf("%d",&c); if (a <= 10 ) break; while (b >= 20 ){ printf("the number is: %d" ,b); continue; } printf("the number is : %d" ,c); }
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
צריך בבקשה קומפיילר טיוב ל C++ שיתמוך עברית ושיהיה נוח לעבוד איתו בווינדוס תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
זוכרים את המשחק סוגר שטחים? אני צריך עזרה במציאת אלגוריתם על מנת לממש את המשחק כיצד אני יכול להגדיר את מבנה הנתונים וכיצד האלגוריתם יפעל? למשל כשסוגרים שטח איך אני מזהה את השטח שנסגר? על כל האופציות השונות. תודה
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בכל קובץ עם מספרים יש כותרת כמחרוזת. כיצד ניתן לטעון את הקובץ כך שמטלב יתעלם ממנה? מצידי שימחק אותה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-