עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by D@nny,

שלום, אני צריך למיין רשימה מקושרת (חד כיוונית )בעזרת מיון בועות בשפת C אני די תקוע בפונ' ה swap void swap(LNODE *cur,LNODE *next,LIST *lst) אני לא מצליח לבצע את ההחלפה כאשר מצביע ה current הוא על ראש הרשימה..כל השאר עובד לי (עד עכשיו).. כשה current נמצא בתוך הרשימה אני משתמש בצמת קודם (עם פונ' עזר, כי אין מצביע prev) כדי לבצע את הקישור בין המצביעים, כשהוא בתחילתו אני די תקוע אשמח אם תוכלו לכוון אותי טיפה תודה

• 27 תגובות
    • 15k צפיות
  2. Started by yitzy,

אני בונה אתר קטן עם גלריה אישית שלי בגדול העיצוב הוא, תפריט עליון (בית, גלריה וכדומה..) וחלק תחתון עם מידע\תמונות כל העיצוב הוא עם CSS‏ ‏(ולא טבלאות) השאלה שלי היא, אם לדוגמא עוד חודש אני ארצה להוסיף עוד דף וקישור אליו בתפריט העליון (לדוגמא 'אודות') אני אצטרך לשנות את התפריט בכל אחד מהדפים באתר??? אני יודע שעם טבלאות אפשר לעשות שבריבוע יהיה רק קישור לתפריט העליון וכך אפשר להחליף רק את הקובץ עצמו אבל לפי מה שהבנתי, טבלאות זה כבר לא לפי התקן... מצטער אם השאלה טיפשית...אני בונה את האתר בעזרת גוגל וניסוי וטעיה... תודה רבה יצחק

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by razoli,

יש לי מסד נתונים ואני צריך לעשות לו פילטר מורכב כלומר איפה ש וש וש תציג אני אסמך אם מישהו יוכל לתת דוגמא או איך לשלב SQL תודה רבה רז

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  4. Started by maverick,

נניח שבניתי class מסויים: class list { private: int wanted; int wanted1; int length1; int currlocation; public: chain *previ; chain *anchor; chain *curr; list(int); ~list(); void clear(); void insert(const elem); }; איך אני צריך להגדיר את ה-destructor כך שישחרר לי את הזיכרון שנתפס ע"י פוינטר?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Bingo,

מישהו פה מכיר\משתמש בשפה הזאת??

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by The Ghost,

אני בונה משחק בVB ואני רוצה לשמור מידע מסוים בקובץ טקסט. השאלה האם יש דרך ליצור קובץ חדש וריק בעזרת פקודות או פקדים בVB?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Sarlula,

הייתי מעוניין לדעת באיזו שפה ובאיזו סביבת עבודה כותבים אפליקציות לסלולארי בימים אלו. ממה שאני שומע סביב היום יש דיבור על JAVA בפלטפורמת JMI - אני צודק? מישהו מכיר? מישהו התנסה?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by raiman1,

עקבתי אחרי המדריך הזה, הכל עבד טוב עד שהגעתי לשלב התקנת הandroid plugin. זה התחיל את ההתקנה של התוספים אבל לקראת הסוף זה אמר לי שיש בעיה(מופיעה בתמונה) אז איך פותרים את זה? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by assaf990,

כתבתי פרוייקט שרץ ב C++ עם קבצי H וקבצי CPP כעת יש בקשה לשנות הכל לקובצי DLL ולהריץ את בכלל דרך GUI על ידי C#. השאלה: איך אני ממיר את הקבצים H ו CPP לקבצי DLL?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by liorw13,

שלום, האם מישהו מכיר ממשק פשוט שיכול לעזור לי לשלוח ולקבל הודעות באמצעות תקשורת PCI-Express ? קניתי כרטיס Evaluation שממיר תקשורת PCI-Express ל- USB 2.0 עבור פרוייקט שאני עובד עליו. הכרטיס מתחבר לסלוט המתאים במחשב, אולם אין לי דרך לשלוט על ההודעות שאני שולח או מקבל באמצעות ה-PCI-Express כדי לבדוק אם הכרטיס באמת עובד... מישהו מכיר ממשק כלשהו ? (בסגנון תוכנת ה- Hyper Terminal עבור פורט סיראלי) תודה.

• 1 תגובה
    • 5.3k צפיות
  11. Started by d1a1n0,

אוקי, קיבלתי לעשות עבודה, את רוב העבודה סיימתי, אבל נתקעתי באיזה משהו, ואפילו אני לא יודע איך עושים את העיקרון, הנה השאלה: כתוב תוכנית שהקלט שלה הוא מספר ממשי(שהחלק השלם שלו הוא תלת ספרתי) והפלט שלו הוא ההודעה "nice number" אם המספר הוא נחמד. או ההודעה "not nice number" אם המספר הוא לא מספר נחמד. מספר נחמד הוא מספר ממשי הגדול מ-0 שהספרות אחרי הנקודה הן תמונת ראשי לספרות שלפני הנקודה. דוגמא: מספר נחמד - 123.321 מספר לא נחמד - 224.573 תודה רבה על ההעזרה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Artist,

רכשתי דומיין על מנת שייפנה לאתר ב google sites. אני משתמש ב CNAME כדי שיפנה את www.domainname לאתר שלי ב google sites, אני רוצה שגם מי שיכנס לכתובת ללא www או כל קידומת אחרת יופנה לאתר שלי שם. עד כמה שאני יודע, הדרך לעשות זאת היא למצוא אתר Hosting כלשהו וליצור שם עמוד HTML שיפנה לכתובת. האם יש אולי דרך יותר אלגנטית לעשות זאת?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by eido300,

אני רוצה לנסות לבנות מקלדת וירטואלית, חשבתי לעשות את האותיות, מספרים וכו' בתור buttun כך שכל buttun ייצג תו אחד, וכדי להחליף בין עברית לאנגלית לעשות עוד buttun שכל פעם שלוחצים עליו הוא משנה משתנה בוליאני מfalse לtrue (וכן להפך) ולהגדיר בכל buttun שיעשה בדיקה אם זה false או true ולפי זה להדפיס את התו הרצוי. עכשיו יש לי בעיה איך מגדירים אותו שידפיס את זה במקום אחר (כמו מסמך וורד) ולא בסתם תיבת טקסט שאני פותח בתוכנה? חושבים שזה מסובך מדי בשביל מתחיל ושאני אנסה משהו אחר או שזה בסדר?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  14. שלום לכולם, אני התחלתי לעבוד עם Assembly ויש לי בעיה, אני לא מצליח להציג תו על המסך ולהזיז אותו בעזרת החצים. יכול להיות שהערך האסקי שונה בווינדוס XP או שהוא בדיוק אותו הדבר ב -98? תודה לעוזר\ים.

15. Started by Gnome,

מה ההבדלים בין שתי השפות, מה יותר שימושי ולמה וכד'... תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by avivlyaviv,

שלום בניתי טופס FORM בעל שדות טקסט בלבד. אני רוצה שטופס ישלח תמיד למייל שלי. איך אני עושה אתזה?(אני יודע ASP בקטנה אם צריך)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by skywalker13,

היי. נתנו לנו בבית ספר לכתוב תוכנה שקולטת תאריך כלשהו נגיד: 2005 ,11 ,2 (שבמקרה זה היום הולדת שלי... חחחחחח...... ) ומדפיסה את היום שלמחרת: 2005 ,11 ,3. עכשיו צריך לקחת בחשבון שהתוכנה תוכל גם כמובן להחליף חודשים במקרה שנגיד היום שווה ל-31 או שנים. צריך גם לקחת בחשבון שיש חודשים אם 31 ימים ואם 30 ימים ויש את פברואר שזה 28 יום ובשנה מעוברת (שנה שמתחלקת לארבע) בפברואר יש 29 ימים. אז התחלתי לכתוב את התוכנה (בסי כמובן!) (משתמש בבורלנד) הכל טוב ויפה עד שנתקלתי בבעיה. זה מה שכתבתי: #include<stdio.h> #include<conio.h> void main() { clrscr(); int num1,num2,num3; printf("Please enter a date\n"); scanf("%d%d%d",&num1,&num2,&num3); i…

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by pooki_1,

שלום אני מנסה להכין תוכנית פשוטה ב C# שעושה שימוש ב WCF קראתי חומר וראיתי דוגמאות והכל די מובן, אבל רק בתיאוריה מסתבר. יש לי בעיה בהקמת שרת, אני רוצה להקים אותו בפרוייקט חדש תחת אותו solution אבל הוא לא נותן לי לצרף using System.ServiceModel או אפילו את מרחב השם שבו מוגדרים ה service וה contract איך אני מקשר אותם? מה אני מפספס? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by mostwanted,

נתנו לי משימה לעשות פרוייקט קטן בHTML של שאילתות ועוד כמה שטויות.. רציתי לשאול אם יש לי טבלה ואני רוצה להוסיף לטבלה תמונה אבל אני רוצה שיהיה את כל השורות של הטבלה ומצד שמאל במקביל לשורות התמונה איך אני עושה את זה? כי ניסיתי ואני פשוט לא מצליח התמונה תמיד יוצאת במקום דפוק אני מצרף גם את הקוד.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by orel86,

היי, אני חדש בתחם התכנות וקיבלתי משימה בעבודה לבצע שאיבה מאתר לתוך קובץ ולא משנה באיזו שפת תכנות ... אז מצאתי בVBS משהו רק שיניתי את שם האתר . אבל אני מקבל הודעת שגיאה : activex component can't create object code 800a01ad רצוי לציין שאין לי visual studio או עורך מתוחכם אחר . הכל דרך vbsedit זה הפתרון שניסיתי: http://stackoverflow.com/questions/2429477/cannot-use-createobject-from-vb-scripts-on-windows-7 זה הסקריפט רק תשנו את שם האתר www.sitename.com לאיזה אתר שבא לכם... אבל זה פשוט לא עובד Option Explicit Const HTMLFileIn=http://www.SitenName.com Const DocFileOut="c:\newfile.doc" Dim MyWord,oIE set MyWord=CreateObject("Word.Document")  Set oIE = CreateObject("InternetEx…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by eranmor,

התחלתי ללמוד JAVA עם המדריכים מהאתר MH2000 התכנית הראשונה שאני אמור לכתוב ולהפעיל היא זאת public class Hello { public static void main(string[] args) {system.out.println("hello israel!"); //display the text } } מסיבה מסויימת אני מקבל שתי שגיאות בהרצת התוכנית למה זה? ** אני משתמש בJCratro. אם למישהו יש עורך נוח יותר אז בבקשה להגיד

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  22. Started by ריפי,

מכירים מתכנת באלעד פתרונות תוכנה? אני מוזמנת לראיון במקום ואשמח לדעת כיצד להתכונן

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  23. מה התוצאה של List<T>.First במקרה ואין אובייקט להחזרה? null?

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  24. Started by raviv T,

זה בנושא בעיות מינימום ומקסימום . אני לא ממש מצליח לפתור את התרגיל אם מישהו יכול לתת לי תשובה או הסבר למחר אני ישמח מאוד!!! ספר: יסודות מדעי המחשב בספת c# חלק א . עמוד 131 תרגיל 49:::. ביום ספורט מתחרים התלמידים בקפיצה לגובה . פתח ויישם אלגוריתם המקבל כקלט את תוצאות הקפיצה עבור 8 תלמידים . פלט האלגוריתם הוא הצגת הקפיצה הגבוהה ביותר ומספרו הסידורי של התלמיד שקפיצתו הגבוהה ביותר. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by QWERRREWQ,

שלום חברים, הייתי שמח אם מישהו היה יכול לסייע לי להיפטר מהמודעה שמונעת ממני להיכנס לדף האינטרנט הזה, אני מאמין שמדובר בסקריפט קטן שמסיר אותה. http://www.kipa.co.il/special/tubeav/ תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.