תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
-
אז ככה, אני צריך עזרה בהכנה קובץ BAT שיעשה את הפעולות הבאות: יסגור את הקובץ bla.exe - יעתיק (לא יעביר) את הקובץ C:\dir\bla.dll ל D:\dir\bla.dll (חשוב לציין שהקובץ כבר קיים, אז שיחליף) - יריץ את הקובץ D:\dir\bla.exe חשוב לציין שאם הוא לא מצליח לעשות את אחד מהדברים האלה שלא ימשיך בפעולות .. אני מאמין שזה לא ממש בקשה גדולה ולא תהיה בעיה להכין אותה.. בכל מקרה תודה מראש, אליאור. (אגב זה השם שלי למי שלא ידע ) עריכה: אחרי עזרה מגוגל ומהפקודה HELP הצלחתי לבנות את זה לבד אבל יש לי רק בעיה קטנה אני רוצה לעשות טיימר בין שתי הפקודות האלה קודם כל שיעתיק את הקובץ יחכה כמה זמן שאני יגדיר (נגיד 1 או 2) ואז יריץ את הקובץ EXE
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מערכת שתשמש לגלרית תמונות, שתהיה פשוטה ממבט חיצוני אך בעלת יכולות ניהול מתקדמים. למעשה, אני מחפש משהו בסגנון מערכת האלבומים של פייסבוק - יכולת להוסיף אלבומים, להוסיף תמונות, להוסיף כותרות לתמונות ולמחוק/לשנות את הסדר של התמונות הקיימות. הכל - מתוך ממשק WEB ללא כל ידע מוקדם במחשבים ו/או FTP וכו'. המערכת צריכה לעבוד ב-PHP. צריכה להיות יכולת לשלב את המערכת ב-template קיים. המראה החיצוני שלה צריך להיות מרשים (שזה לא יראה כמו משהו שילד בן 12 עשה), אך פשוט ולא מסורבל עם מיליון אופציות. מטרת המערכת היא לשמש כתיק עבודות, ולכן מערכות מלאות כמו coppermine הן overkill ולא מתאימות בעליל. דרישה קריטית נוספת - המערכת חייבת לתמוך בשמות קבצים בעברית. לא אכפת לי שתעש…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא את הבעיה עם אני מכניס אנגלית או רוסית אין בעיה ברגע שאני משנה לעברית זה פשוט לא מציג כלום. הקובץ שמור בקידוד utf-8 , זה קוד לדוגמא : <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <mainmenu gap="6"> <item> <title>דוגמא</title> <slideshow>true</slideshow> <ID>home</ID> <type>file</type> <file>home.swf</file> <xmlfile>xml/home.xml</xmlfile> <isdefault>true</isdefault> <inhtml>false</inhtml> </item> <item> <title>דוגמא</title> <slideshow>true</slideshow> <ID>about</ID> <type>text&l…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר בערך באמצע כיתה י' השנה אני יצתרך להחליט לאיזה כיוון להמשיך? גרפיקה או אינטרנט? יש המלצות הצעות?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. קבלתי ש"ב תרגיל מעצבן בנושא הלולאות. אני יושב כבר מהבוקר ולא מצליח כמעט כלום. ואני אחד שבדרך כלל מנסה לעושות הכל לבד, אבל הפעם אני באמת מיואש... אשמח לקצת עזרה. התרגיל אומר כך: כתבו תוכנית שקולטת N מספרים שלמים. N יתקבל כקלט מהמשתמש. התוכנית תדפיס: א.כמה מספרים זוגיים הופיעו בסדרה. ב.מה ערכם של שני המספרים המינימאליים בסדרה ומה היה מקומם בסדרה. את סעיף א' סיימתי, ונתקעתי כבר דיי הרבה זמן בתחילת סעיף ב'. כיצד אני מזהה את הערכים המינימליים בשורה של מספרים שלמים? אני מוסיף קטע מהקוד שעובד לי בצורה טובה, אך לא ב100% מהמקרים. אשמח לקבל הכוונה איפה בידיוק אני נופל... #include <stdio.h> int main() { int n, num1, num2, i, min1=0, min2=0; int even=0, firstpo…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתונה התוכנית הבאה: NUM: MOV SI , 10H MOV DI , 16H MOV CX , 6H ON: MOV AL , [sI] AND AL , 0FH MOV [DI] , AL INC SI INC DI LOOP ON RET מישהו יכול לומר לי מה עושה התוכנית בבקשה ?...... תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי,קיבלנו היום תרגיל בjava לשיעורי בית.את התרגיל צריך לפתור עד לרמה של מחרוזות(לא כולל,אלה אם זה ממש מקל את העבודה). שברתי תראש בשאלה הגעתי למסקנה שהמסגרת הכללית תמיד תהיה 6*n+1 ומשם הלכתי לאיבוד אשמח לכל עזרה (גם אם זה סתם לתת כיוון) זאת השאלה: כתבו תוכנית אשר קולטת מהמשתמש מספר טבעי n>0 ומדפיסה למסך n מסגרות של כוכביות ,אחת בתוך השנייה, ובמרכז המסגרת הפנימית ביותר תודפס האות X שתורכב מ 4*n+1 כוכביות. דוגמא בתמונה המצורפת. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איזה פעם ראיתי בטוק טיוי שאפשר להוסיף את המנוע חיפוש גוגל לאתר שלך אבל אני לא זוכר איך מישהו יכול בבקשה לעזור לי. ועם מישהו יודע איזה קוד צריך כדי להעלים את הפרסומות של TRIPOD באתר החינמי זה יעזור מאד
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני סורק תיקיה ומכניס את כל שמות הקבצים שבה (סריקה רקורסיבית) לתוך SortedDictionary, כל PATH שאני נותן עובד חוץ מכונן ראשי כמו למשל C או D, אני מקבל את השגיאה הבאה: וכשאני מאשר את החלון הזה אני מקבל את ההודעה הזו: (אין לי שום נק' עצירה בקוד) Access to the path 'D:\System Volume Information\' is denied
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שנתקלתי בה ולא הצלחתי למצוא תשובה באינטרנט. איך ניתן להשוות בין שתי GENERICS? אני מיישם רשימה מקושרת ב JAVA, במקום להתשמש ב OBJECT (שדורש קאסטינג בכל מקום) אני מעדיף את ה TEMPLATES שהיו לי ב C++ שפה הם נקראים GENERICS. הכל טוב ויפה עד שהגעתי לפונקציה: insertSorted(E item) אשר מכניסה איבר לרשימה ככה שהוא ילך למקום שלו בחינתם הערך שלו (כלומר שומר על הרשימה ממויינת), שפסאדו קוד זה נראה בערך ככה: iter = start while(start != end && start.getItem < itemToInsert) iter = iter.next והופה! נודע לי שאסור להשוות GENERICS, חשבתי על לנסות לעשות משהוא כזה: item.getItem.lessThen(itemToInsert) ואז כאילו שכל איבר שיכנס לרשימה שלי יהיה חייב ליישם את הפונקציה lessT…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי עץ רב בנים - לכל קודקוד שני מצביעים: מצביע שמאלי לבנו הבכור, מצביע ימני לאח אחריו. אין הגבלה למספר הבנים לכל קודקוד. אין יחס מתמטי בין קודקוד האב לבן. בכל רמה (הבנים) מסודרים בסדר עולה. איך מבצעים במבנה נתונים שכזה חיפוש של איבר???? הערה: בנוסף למצביע לשורש ההעץ יש לי מצביע שמטייל בעץ.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי יש לי שאלה אני כותבת תוכנית ואני צריכה לקרוא קובץ מסוים עד סוף השורה שזה אומר שאני צריכה לבדוק מתי יש את התו אנטר כנראה, איך עושים כזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, התחלתי להשתעשע לי עם עורך C# , אני בונה כל מיני אפליקציות קונסול פשוטות,ואני רוצה לדעת איך להפוך אותם לEXE שכל אחת בלי מהדר C# יכול להריץ. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה אחרי שהמהדר הופך את שפת התיכנות לשפת מכונה, אי אפשר פשוט לשמור את השפת מכונה במקום כל פעם לעשות את תהליך ההידור מחדש?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אהלן חברה.... אני כתה י' והשנה אנחנו נצטרך לבנות פרוייקט של לתכנת ג'וק בשפת C...... עכשיו אנחנו נתחיל ללמוד את החומר ר קעוד חודשיים ומשעמם לי אז רציתי לדעת... איך כתובים פקודת OUTPUT.... הבנתי שצריך לכתוב את הפורט.... אבל איך זה נראה איזה INCLUDE.............
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך ליצור תוכנה שתוכל להדפיס נקודות על המסך (כאילו המסך מישור מתמטי עם 2 קורדינטות). אשמח לעזרה בקשר לאיך עושים את זה. מעדיף לתכנת ב-JAVA. תודה. עריכה: אפשר גם C#. יש לי את Microsoft Visual C#.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני עוזר לחבר שיש לו חברה, ואני צריך ליצור לו אתר, שמכיל בעצם גם גרסא אנגלית וגם גרסא עברית.. האפשרות הפשוטה לעשות את זה, היא פשוט ליצור שני אתרים.. אחד בעברית, השני באנגלית, ולקשר בינהם. אני תוהה לעצמי האם יש דרך פשוטה ויעילה לעשות את זה בלי שני אתרים? למשל אתר אחד, שאפשר להגדיר לו שתי שפות, ואז לא צריך להעלות את התמונות פעמיים, אלא רק את הטקסט פעמיים. תודה רבה card
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כתבתי את הקוד הזה שאמור להדפיס את המחרוזת הפוכה והיא פשוט קורסת (את הprint ניסיתי עם %c ועם %s) קוד: [left]#include <stdio.h> #include <string.h> #include <stdlib.h> char reversed(char *pstr[]){ int i,length; length=strlen(*pstr); for(i=length;i>=0;i++){ printf("%s",*pstr[i]); } } int main(int argc, char *argv[]) { char str[0]; printf("Enter a String: "); scanf("%s",str); reversed(&str); system("PAUSE"); return 0; }[/left]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אינני מגיע מעולם ה QA, אך להבנתי התפיסות המקובלות בד"כ לבדיקות אוטומטיות הינן הקלטה של תסריטי בדיקה והרצתן, או ברמ ה מתקדמת יותר, כתיבת תשתית היודעת לנתח את מבנה הדפים, לזהות את האלמנטים השונים, ובעזרת קוד להזריק ערכים לשדות ולסמלץ מצבים, כלומר, כתיבת הבדיקות אינן בצורת הקלטה, אלא בצורת כתיבת קוד, שכאשר הוא מורץ, הוא מסמלץ שימוש במערכת. הבעיה העקרונית היא שכך או כך, זמן ההרצה זהה לזמן הבדיקות הידניות (למעט כמובן הרצה לילית וללא הפסקות), כך שלא ניתן להריץ בדיקות רגרסיה עמוקות ומלאות על כך המערכת, בזמן סביר. כלומר, חסכנו (נניח) את משאבי כוח האדם הנדרש לביצוע הבדיקות, אך לא חסכנו את הזמן שנדרש לביצוע הבדיקות, כך שהתשובה האם המערכת עברה את בדיקות הרגרסיה או לא, תתקרבל רק לאח…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש למישהוא מדריכים שמסביירם את עקרונות ה memory pooling and memory management ואיך משתמשים בהם? אפשר גם באנגלית. תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, מה קורה? אז אני שגיא ובחודשים האחרונים הקמתי עם חברים אתר שנקרא "פרויקט דה וינצ'י". המטרה העיקרית שלו היא ליצור קהילה של חבר'ה שמתעסקים בקוד ובתוכנה (קצת דומה לפה). הקהילה מחולקת בגדול לשני חלקים - חלק ראשון "מחלקת ההדרכה" ואילו החלק השני הוא העבודה בתאכל'ס. המחלקת הדרכה היא סוג של בי"ס וירטואלי למקצועות התוכנה (בניית אתרים\פיתוח אפליקציות\פיתוח תוכנות וכדומה), זה אומר שמתקיימים שיעורים אחת לשבוע על גבי שרת קולי, ביחד עם מדריך ועוד מספר חניכים, וכל מה שצריך בשביל להשתתף בהם זה מיקרופון ואוזניות. קורסים נמשכים כשלושה חודשים. הכל בחינם וללא מטרות רווח. החלק של העבודה תאכלס הוא קצת מורכב. בגדול הוא כולל ביצוע של פרויקטים בתחום התוכנה אך בראיה חברתית. זה על קצה …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מבין את הודעת השגיאה , אני לומד עכשיו |Template ווהוספתי סה"כ את התוספת שלו לתוכנית קיימת שכתבתי על class פשוט וזה ההודעה : g++ -ansi -Wall -pedantic -error -g *.cc -o out Undefined first referenced symbol in file std::basic_istream<char, std::char_traints<char> >& operator>><int>(std::basic_istream<char, std::char_traints<char> >&, stack<int>&)/var/tmp//ccYIZ3Cd.o std::basic_ostream<char, std::char_traits<char> >& operator<< <int>(std::basic_ostream<char, std::char_traits<char> >&, stack<int> const&)/var/tmp//ccYIZ3Cd.o ld: fata…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד עושים מגש צבעים ב - VB וכיצד אני בודק ויודע מהו הצבע הנבחר ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זה אומר invalid null pointer ? מצורף חלק מהקוד. אם, לדוגמא,בקובץ main אני רושמת שורה כמו: ;(Student *t = new Student("g","fn",4 השגיאה מופיעה בשורה של אתחול מערך course. h file: [/code] # include <string> # include <iostream> # define Non Course() using namespace std; ///////////////// 2 ///////////////// struct Course{ int Number; string Name; /////////////////// בנאי /////////////////// Course(int number = NULL , string name = "NULL" ){ Number = number; Name = name; } ///////////////// בנאי מעתיק /////////////// Course (const Course &c){ Number = c.Number; Name = c.Name; } ///////////// הדפסת פרטי הקורס ////////////…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-