עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by רן200,

הי. יש לי שרת http ואני רוצה לבנות אתר שיהיה בו גם נגן פלאש (מדיה כמו בכל הפורטלים) ואני יוכל להכניס בו תכנים שאני ארצה (מהשרת שלי). תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מישהו יכול לרשום לי את התוכנית / אלגוריתם לפיתרון של התרגיל המצ"ב? תודה אנשים ! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by mimig,

בס"ד שלום, בform מסויים יש לי מספר כפתורים. אני רוצה שבלחיצה על כל כפתור ישמר לי הname של הכפתור כמשתנה שמוכר בכל הפרויקט (גלובלי) מה שעשיתי זה הגדרתי משתנה סטטי שבסוף נקרא : Home.h עבור כל לחיצה של כפתור כתבתי קוד כזה: home.h=this.name.tostring(); מה שקורה בפועל זה שהוא מכניס בתוך home.h את השם של הform ולא את השם של הכפתור הנלחץ. האם כך אמור להתנהל : שthis מכיר שהוא המסך.?? או שיש לי בעיה בקוד?? עזרה.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Aviel Mangisto,

מעוניין בעזקה לכל העוסקים בתוכנת אייר

5. התחרפנתי מהשילוב הזה! אני כבר יום שלם יושב ומנסה להבין מה הבעייה. משום מה כאשר אני שומר ערכים ל-Database באמצעות ממשק הניהול של osCommerce, רק ה-4-5 אותיות הראשונות נשמרות(או שפשוט לא רואים טקסט בכלל). למשל אם אכניס את המשפט - 'ניסיון אחת שתיים שלוש', רק 'ניסיו' ייקלט. כמובן שבאנגלית אין את הבעייה. ניסיתי להגדיר כמו שצריך ב-PHPMYADMIN לקידוד + coalition של hebrew_bin(windows cp 1255). מה עוד יכולה להיות הבעייה? זאת בעייה בשמירה לDB משום שאין בעייה בצפייה בעברית שאינה עוברת דרכו. ---------------------------- מהתבוננות בDB נראה שכל המידע נשמר כ-UTF-8 - למשל - ניסי&#14(למיטב הבנתי ככה זה אמור להיות תמיד, ללא תלות בקידוד שנבחר). או…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by gatoGT,

אני יודע לקרוא ולכתוב קובץ, אבל אני רוצה שהסקריפט שלי ידע להריץ INI מסויים כשהמשתמש גורר את הINI על האייקון של הסקריפט... (אני מקווה שאני מספיק ברור) ??? הכוונה שלי היא לא שהסקריפט ידע ללכת לחפש את ה INI אלא מראש בהפעלה שלו הוא ידרוש זאת. צריך את זה למשל כשיש כמה סוגים של INI וכל אחד מתאר פעולה שונה, אבל הסקריפט הוא אותו אחד. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ElemenTal,

אני רוצה לעשות FRAME שבוא יופיעו כמובן כל הדפים שלי אבל אני לא רוצה לעשות את זה בשיטה שלמדו אותי שזה לעשות 3 פריימים - כותרת, תפריט ותוכן אלה לעשות רק FRAME אחד שיהיה לתוכן וה FRAME הזה יהיה בהעמוד הראשי. ניסיתי איכשהו לעשות את זה אבל בגלל שזה רק פריים אחד הוא מופיע למעלה ולא שהוא מסתיר לי חלק מהדף אלה פשוט כל הדף גם מקבל צבע אדום... אמרו לי שאפשר לעשות משהו עם div אז ניסיתי לסים את ה FRAME בתוך ה DIV אבל זה לא עובד, או שלעשות את ה FIV במקום הפריים אבל אז איך אני אמור להפנות את הדפים שלי לתוכו ? (כמו שב FRAME עושים TARGET) אני אשמח לקבל תשובה ברורה כי אני כבר די מיואש שאלתי במקומות אחרים ובמקום שאנשים יתנו תשובה נורמאלית מתחילים לחרטט לי במוח עם: "זה פשוט תעשה ככה וככה" ב…

8. Started by RoMEo,

היי, לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא הזה. משום מה, המקום הזה נראה לי הכי מתאים - מקווה שפגעתי. ??? בכל מקרה, יש לי בעיה מסוימת שאולי תוכלו לעזור לי לפתור אותה. יש לי בלוג דרך גוגל (BBLOGERׂ) ומצאתי מדריך איך להוסיף תגובות של אנשים דרך הפייסבוק שלהם (כמו שיש בכל מיני אתרי חדשות). עשיתי זאת, פעמיים, אך בבלוג שלי, המערכת לא מופיעה בצורה מסודרת, אלא נבלעת (תמונה למטה). האם מישהו יודע איך אני מייצב את המערכת, או יותר נכון - מתאים אותה לבלוג? ניסיתי לסדר את זה דרך ההגדרות של הבלוג, אך אין אפשרות כזאת.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. אני רוצה להוסיף את האתר הזה למועדפים אבל שאני לוחץ יפתח לי חלון שבתוכו אני מכניס מילה http://www.babylon.com/definition/WORDHERE/Hebrew תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. איך אני יכול לשנות את העימוב של טופס זה Text <html> <head> <title> כניסה </title> </head> <body> <body bgcolor="SILVER"> <font size=5 color=black face=david><b><p align=right> כניסה </p align=right> <br><br><br> <form name=form1> <form action=1.html method=post> <div align=right> <table border=5 width=600> <tr align=right> <td><input type=text size=15 name=a> שם פרטי </td> <tr align=right> <td><input type=text size=15> סיסמה </td> <tr align=right> <td> <a href=EE.html>כניסה</a> <…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Dror Arasheven,

יש לי מחלקה היוצרת פריטים . ברצוני לצור מערך של אותם פריטים אבל ששם הפריט החדש יקבע מבחוץ . כלומר שבכול פעם שאני מכניס פריט לספריה אז הוא יקבל את השם מבחוץ והתכונות מהמחלקה .

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by cmicky86,

היי חברים. אני באחרונה לומד עצמאית HTML טיפין טיפין כמו שאומרים ועלתה לי שאלה, אם אני רוצה לפתוח קישור חדש אני צריך לרשום את האלמנט הבא : <a href="URLLINK">link text</a> ואם אני רוצה לפתוח קישור בחלון חדש אני צריך לרשום : target="_Blank" אבל איך אני גורם ללינק להיפתח אוט' בחלון חדש ללא צורך בכתיבת הפקודה האחרונה ? האם אפשר בקוד ה-סי אס אס לרשום פקודה מסויימת שברגע שאני מכניס קישור הוא אוט' יוסיף את הפקודה שגורמת לקישור להיפתח בדף חדש ? תודה מראש לכל העונים

13. שלום לכולם, אני רוצה ליצור אופציה\תוכנה \ WEB של חיפוש לפי משתנה שיחזיר לי ערכים מאתרים שונים . יכול להיות בצורת אפליקציה יכול להיות גם כאתר אינטרנט . בגדול לרכז את הנתונים שמתקבלים בכל חיפוש ולהציג אותם בצורה שאני יסדר אותם . למישהו יש רעיון איך אני יכול להוציא את זה לפועל ? באיזה שפה הכי טוב לכתוב דבר כזה ? זה למטרה אישית ולא למטרה פרסומית\שיווקית\כלכלית . אין לי בעיה שהנתונים יוצגו אפילו בקובץ אקסל או ACCESS העיקר שיוחזרו הנתונים הרלוונטיים . יש לי רקע בתכנות אבל אני צריך כיוון ועזרה תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by mush0n,

טוב, יש לי כמה שאלות הבהרה שאני רוצה לשאול לגבי Polymorphism שאלה ראשונה, למה הוא טוב.. שאלה שניה, מאיפה שאני קורא עכשיו, נתקלתי בקוד הבא: { private string m_FirstName; private string m_LastName; public Person(string fn,string ln) { m_FirstName = fn; m_LastName = ln; } public void Print() { Console.WriteLine("Name = {0} {1} m_LastName, m_FirstName); } } class Employee:Person { private float m_SalPerHour; private float m_WorkingHours; public Employee(string fn,string ln,float sal,float hours) :base(fn,ln) { m_SalPerHour = sal; m_WorkingH…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by SuB,

בבית ספר שלי יש את התוכנה C עם אפשרות שברגע שלוחצים על ctrl ו "-" (קונטרול+מינוס) נפתחת תיבת שניתן לכתוב בעברית וכך להכניס עברית למסמך. בבית יש לי את התוכנה TClite שהגיע עם דיסק של הוד-עמי שאין בה אפשרות זאת. הגיע בתיקייה של ה-TClite קובץ בשם HEB.COM, הפעלתי אותו והוא כתב שהוא התקין את העברית אבל אני לא יודע מצליח לעשות את האפשרות כמו בבית ספר או לחלופין לעשות alt+shift ולכתוב בעברית. רציתי לדעת אם מישהו יודע מה צריך לעשות כדי להוסיף את העברית, או האם מישהו יכול לשלוח לי את הגירסא עם העברית (ועם תמיכה בעכבר). תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Runny,

מחפש אתרים/Manuals עם פתרונות קריאטיבים (שורות קוד) לתקשורת שרת-לקוח תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by noaa maman,

שלום לכולם ! כבר כמה ימים השגיאה הזאת חוזרת לי בסביבת עבודה ואני באמת לא יודעת מה לעשות . אני חדשה לחלוטין בתחום התכנות ואני ממש אשמח לקבל לאיך לסדר את התקלה הזאת . ועוד שאלה נוספת , בקומפיילר gdb בשפת c מה האלטרנטיבה לפונקציה flushall? מודה לכולם מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. אם מי אי יכול להתייעץ מלבד המרצים של במכללה יש לכם ראיונות ואיזה תחום ב C # הולך חזק בשוק?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by cold fire,

ברצוני לפתוח קובץ טקסט בויזואל 2005 הבעיה היא שהוא נמצא בתקייה איפה שכל קבצי הH וcpp ניסיתי את הפונקציה getcwd_ הבעיה היא שהאובייקט של פתיחת הקובץ דורש שהpath יראה משהו מהצורה c:\\documents\\temp\\b.txt ואילו הgetcwd_ מחזיר לי את הדרך רק עם סלאש אחד

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום כולם ! לא מזמן קיבלתי פלאפון תומך ישומי ג'אווה ואני מעוניין לעלות לשרת כמה ישומיים שמצאתי באינטרנט הבעיה היא שצריך שרת WAP בשביל זה מה אני צריך בשביל שרת בסיסי ביותר? בתודה מראש לירן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by gkman,

שלום אתר שאני מפתח עכשיו שמשתמש בPHP ובקידוד UTF8. כרום ו-IE מזהים את הקידוד מצוין אוטומטית אבל FF לא. אני לא יודע אם זה בעיה בהגדרות של FF (לא נראה לי בכל זאת כי הלכתי להגדרות ב-CONTENT ואמרתי שם שקידוד ברירת מחדל הוא UTF8 - למרות שאני יודע שצריך להיות איפשהו אפשרות "זהה קידוד אוטומטית") אבל אני זוכר לפני הרבה זמן שהיה לי את הבעיה הזאת וזה היה קשור לPHP. מצאתי אז קוד ( בPHP) שמכריח את הדפדפנים להציג את הדף בקידוד של UTF8. אני לא זוכר את הקוד ואני גם לא מצליח למצוא אותו מחדש. מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכם. ישנם מקומות בWIN שאפשר לשנות בהם דברים, טקסט למשל, תמונות וכו" הבעיה שלי מופנת לRegistry, ישנו ערך מסוים שאני רוצה לשנות מאין הודעת פתיחה עם הפעלת הWIN שבה יהיו כתובים מספר דברים אך הבעיה היא שיש שם רק שורה אחת ארוכה ליכתוב בה, כלומר אין לי את האופציה לרדת בשורה (Enter בWORD או כתבן לדוגמה) ואיני יכול ליכתוב בצורה כזאת מכיוון שזה ניהיה כמשפט אחד ארוך מאד ומבולגן, אם לא הבנתם למה כוונתי אז אביא לכם דוגמה אחרת: שיש רשת מחשבים בבית אתם יכולים לישלוח הודעות ממשתמש למשתמש דרך ה-Task Manager אבל כשאתם כותבים בשורה את ההודעה שלכם אין לכם את אופציית הירידה בשורה (Enter) את האופצייה הזאת אני מחפש, האם ישנה דרך לעשות זאת? עולה לי בראש משהו כמו: Blablabla \n Blalala *…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by MrAlex,

שלום, אני רוצה לשלוח מיקום של תמונה במערך דו מימדי,כאשר אני לוחץ יש הפנייה למתודת הלחיצה. אל מתודה הלחיצה אני רוצה להעביר(בתור חלק מהפרמטרים) את המיקום של התמונה הנלחצת(את האינדקס שלה במערך) כיצד אני עושה זאת? קוד: http://pastebin.com/fa1dFzFt http://pastebin.com/qH9Rgv36 לClick_Pic אני רוצה להעביר את האינדקסים (מיקום במערך תמונות) של התמונה הנלחצת

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אתר בית הספר שמסופק ע"י משרד החינוך (http://www.orianit.edu-negev.gov.il/) מאוד מאוד מוגבל, פרימיטיבי, מיושן ומאוד קשה להזין אותו בנתונים שוטפים ולשמור על נגישות גבוהה. מדובר על בי"ס של ~700 תלמידים בכיתות א'-ו' אז זה הופך להיות אתגר לא קטן... ועד ההורים המרכזי מעוניין להרים אתר עדכני ומושקע שיהיה נגיש גם לצוות ביה"ס, גם להורים וגם לתלמידים - משהו שיהיה קל לעדכון, נגיש (RSS, סלולר למשל) וישמש פלטפורמה נוחה לעדכון מערכת שעות, מטלות, אירועים, הודעות ודיונים. הכוונה לא לאתר פדגוגי יבשושי אלא גם פלטפורמה ליצירת קשר נוחה בין ההורים, התלמידים וצוות ביה"ס וגם בית לאחסון תכנים כמו תיעוד אירועים, מאגרי חומר לימודי ואולי גם סוג של בלוגים/דפי בית אישיים/פורום LIVE. תיאורטית יש מענ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Aviv C,

אני בונה תוכנה ב- C# שתתחבר למסד נתונים SQL Server 2005 Express ותעבוד איתו (הוספה, עידכון, מחיקה וכו'). נתקלתי בבעיה עם הוספת שורה חדשה לטבלה. כשאני מוסיף שורה חדשה ככה: DataRow newRow = DataTable.NewRow(); newRow["name"] = name; newRow["street"] = street; newRow["no"] = no; newRow["city"] = city; newRow["tel1"] = tel1; newRow["tel2"] = tel2; DataTable.Rows.Add(newRow); DataAdapter.Update(DataTable); ה- id לא נוסף לי אוטומטית (למרות שהוא אמור כי הוא מספור אוטומטי). כל עוד התוכנה פועלת לא ניתן לדעת מה ה- id של השורה. פיזית, כשאני סוגר את התוכנה ונכנס אל הטבלה בעזרת SQL Management Tools אני רואה שה- id כן נוסף וגם כשאני מפעיל את התוכנה מחדש אני רואה את השורות החדשות עם ה-…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים