עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by netanel1,

אוקיי יש לי את הגרסה 3.5 ואני מקמפל את הקובץ שלי, אח"כ execute אותו אבל איפה הקובץ exe עכשיו? אני די חדש ל-JAVA.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני רוצה לבנות תוכנה בC# שאני מכניס תמונה כל שהיא ובוחר עצם כל שהוא בתונה והוא אומר לי את המרחק מהעצם עד למוקד הצילום. אז לשאלה יש דרך לדעת מרחק בין מוקד הצילום ועצם כל שהוא בתמונה(רגילה)?

3. Started by LiorP23,

בתוכנית כלשהי שלי אני יוצר מספר ממשי (Float) ומאחסן אותו במשתנה כאשר אני שם את השורה: printf ("\n\n%f", num); המספר המודפס שונה קצת במקום 47.86 למשל (שאמור להיות מודפס 47.860000) מודפס לי משהו כמו 47.859998 יש לזה פתרון?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by ophirlevi,

שלום לכולם, אני מחפש קומפיילר לשפת C# ומאיפה אפשר להוריד אותו. שאלה שנייה, אני עכשיו בתיכון בכיתה י' ואני לומד מדעי המחשב שפת C# ולומדים שם ממש בסיסי, עכשיו אני מחפש ספר ללימוד C# לרמה שלי (אני לא יודע כלום, אני יודע לרשום רק Hello World), איזה ספר אתם ממליצים בשבילי? תודה לכל העוזרים!!! :s05:

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  5. Started by LiavH,

מישהו יכול להביא לי בבקשה קוד של באנר נגלגל שרודף אחרייך בזמן שאתה גולל ללמטה תודה רבה לעוזריםם יום טוב חחח... זה קצת דחוף הקוד

6. Started by Neus,

שלום חברים. אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את נושא "הרשימה המקושרת".. אני נמצא בשלב לימודי "הקצאת זכרון דינאמי" ודי נתקעתי על הנושא הזה, שלא כלכך ברור לי..

7. Started by gal_il50,

אני רוצה ליצור תוכנית שקולטת עשרה מספרים ומסדרת אותם מהקטן לגדול. כתבתי תוכנית אבל אני מקבל שגיאה ואני לא יודע איך לדבג אותה: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T220 { class Program { static void Main(string[] args) { //define array int[] numbers = new int[5]; int temp = 0; int count = 0; //read numbers into array Console.WriteLine("Enter 10 Numbers: "); for (int i = 0; i < 5; i++) { int num = int.Parse(Console.ReadLine()); numbers[i] = num; } //while (count < 5) //{ for (int i = 0; i < 5; i…

• 19 תגובות
    • 9.6k צפיות
  8. Started by generalA,

מה עושה הפקודה INT 21H באסמבלי ? תודה אנשים !

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  9. Started by dorlevi2,

קיבלתי את הקוד הזה: עם כמה שאלות הצלחתי את כולם חוץ מזאת שלא ידעתי מה לענות מה מטרת הקטע? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by DarkShnizel,

בעיקרון מדובר בטבלה שה- css שלה הוא: .items{ width:680px; border:1px solid #989899; border-spacing:0px; vertical-align:top; border-collapse: collapse; position:relative; } אני אקשר לאתר אם זה לא ייפתר כי בעיקרון אני מעדיף שלא מטעמי אבטחה. כמו שאפשר לראות באקספלורר 8 ומטה בלבד (לא בפיירפוקס או כרום או אקספלורר חדש) כשמשנים את גודל הדפדפן, הגבול השמאלי מופיע לגדלים מסויימים ונעלם למסויימים. הבאג גם קורה לדיווים ולא רק לטבלאות בכל האתר. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by orninyo,

איך ניתן לעשות שלא יהיה אפשרי ללחוץ "הקודם" ולחזור לעמוד מסויים ? עשיתי את זה בדרך מסורבלת בעזרת PHP , שאלתי אם יש דרכים פשוטות לעשות זאת

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by cheapwine,

http://www.cs.biu.ac.il/~kalechm/c_04/cf2_math.rtf זה התרגיל זה הפתרון אוקיי.....אני מריץ את הקודק הראשון....הוא לא טוב הוא במקום להוריד 10 מהאסקי מוריד פחות. void code_a(); void code_b(); void code_c(); void code_d(); void decode_a(); void decode_b(); void decode_c(); int main () { int codec; char tav; //printf("enter the codec that u want\n"); scanf("%d",&codec); while (codec<1 || codec>8) { printf("Range error\n"); scanf("%d",&codec); } scanf("%c",&tav); while (codec!=8) { switch (codec) { case 1 :code_a(); break; case 2 :code_b(); break; case 3 :code_c(); bre…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  13. שלום! הכנסתי לתוך תאי הטבלה קבצי swf והם גולשים מעבר למקום המוקצב להם איך אפשר שיתאימו למקום המוקצב במיוחד בתוכנה עצמה וגם איך שה יראה טוב בדפדפנים (chrome ו-explorer) תודה גליה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by nice-1,

שימו לב, להחליף את TC בספרית הטורבו C אצלכם, ולעשות Options Linker Libraries V graphics library כל מה שאחרי // אומר הערה.

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. אני רוצה לכתוב תוכנית שבה אני מכניס מספר מסויים (למשל 20 שמייצב תו רווח) והתוכנית מראה לי את התו שלו תודה.

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by mei,

PULSE: SETB P1.0 MOV R7,#8H D: DJNZ R7,D CLR P1.0 RET האם רוחב הפולס הינו: 19 מיקרו שניות ? החשבתי Cycle אחד עבור SETB, עוד אחד עבור MOV ועוד 8X2=16 עבור לולאת DJNZ, ועוד אחד עבור ה- CLR. יוצא 19 Cycles ואז התדר הינו תדר השעון לחלק ל- 12 ויוצא לי 1 MHz , ואני עושה 1 חלקי 1 מגה ומכפיל ב- 19. האם החישוב נכון ?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by h_yoav,

אני צריך שיטות לזיהוי אישון בopencv לא בדיוק את הקוד אלא רק את השיטות. שמעתי שיש אפשרות להגדיר לו לחפש צורה עגולה בתוך רקע לבן... או לתת לו מלא תמונות שבחלקם יש אישון ובחלקם אין ובאלה שיש להגיד לו שיש וככה הוא יודע לבד כבר איך למצוא אישון.. מישהו מכיר שיטות נוספות ומה היתרונות והחסרונות שלהם? תודה יואב

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by QQQ,

שנה הבאה אני עושה את ה5 יחידות בגרות עם הפרוייקט הנושא הכללי שלנו הוא ניהול מערכות (או משהו כזה) - כמו נגיד לבית מלון, חברת תעופה, מרפאה, קונסרבטוריום וכו'... את כל מה שהזכרתי למעלה כבר עושים - כלומר אני צריך משהו אחר. הצעות יתקבלו בברכה, תודה ;D

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by SharonSx,

שלום, אני רוצה לבנות תוכנה שמסכמת את כל הדרייברים שלי בדיסק ואז התוכנה קוראת להם מהדיסק. כמו דרייבירים של מדפסות וכאלה. עכשיו השאלה שלי היא באיזה שפה כדאי לבנות את זה? האם יש תוכנה שאני יכול להוריד והיא כבר תעשה את זה? אפשר לבנות את זה בVB? תודה,

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  20. Started by noam25,

שלום לכולם, אני מנסה לבנות איזשהו כלי בסי שארפ שאחד מהדברים שאני זקוק להם זה הדבר הבא: יש לי מערך נתונים דינמי שמשנה את תוכנו ומספר איבריו כל שניה (מתוזמן ע"י שעון). כל איבר במערך הזה מהווה שורה ב-DATA GRID כך שבזמן הטעינה אני מקבל טבלה עם N שורות שהמערך הכיל בזמן טעינת הטופס. הבעייה שלי, איך לעדכן את ה-DATA GRID בכל פעם שאוסף הנתונים שלי משתנה בדרך יעילה . (האמת כל דרך לבנתיים תספיק העיקר לעלות על כיוון כלשהו חח). המערך משתנה בכל תיזמון שעון. אני מאוד אשמח לעזרה חברים, זה חלק מפרוייקט גדול שאני עובד עליו. המון תודה scizoeffective@gmail.com אלברט

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by רוטב,

במבחן נתון הקוד הבא ויש לומר האם הוא מתקמפל ומדוע. ב-Visual Studio מתקבלת שגיאת הקומפילציה "'initializing' : ambiguous conversions from 'D *' to 'A *'" ושאלתי היא - למה בדיוק? #include <iostream> using namespace std; class A { public: void print() const { cout << 'A' << endl; } }; class B : public A { public: void print() const { cout << 'B' << endl; } }; class C : public A { public: void print() const { cout << 'C' << endl; } }; class D : public B, public C { public: void print() const { cout << 'D'; } }; void main() { A *p = new D; p->print(); }

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by meialua,

שלום, כשאני משתמש במשפט ה-MCI: play myMedia FullScreen זה באמת מציג לי את הוידאו המתנגן במסך מלא, והכל עובד מצוין. כשאני רוצה לחזור למסך הרגיל אני לוחץ על הוידאו (כאשר הוא במסך מלא) והוא חוזר למצב הרגיל, אך משהה את הוידאו. איך ניתן להציג את הוידאו במסך הרגיל לאחר חזרה מהFULL SCREEN ושגם ימשיך לנגן אותו? תודה רבה, תום.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  23. טוב, הבעיה שלי היא כזו, יש לי פרוייקט להגיש, ואני צריך לקבל את מיקום העכבשר בכל פעם שהוא זז(בבלי ללחוץ)כי העכבר של WINDOWS לא ממש יפה ואני רוצה תמונה משלי(נגיד יד או משהו). עוד בעיה היא שאני רוצה לעבוד במצב של 640*480 אבל אני צריך להזיז כל פעם חלק גדול מהמסך והפסיקה גורמת להיהבהוב. אני יודע שב320*240 יש את segment 0A000 שהוא הסגמנט של הזיכרון הגרפי, אבל אני לא יודע איזה עוד יש ברזולוציה הזאת כדי שאני יוכל לשנות ישירות את הזיכרון וזה יקח למחשב הרבה פחות זמן ולא יהיה היבהוב. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by strifer,

נתנו לי לממש מסכם גלי שיודע לסכום מספרים בגודל 4ביט השאלה שלי האם RIPPLE-CARRY ADDER ומסכם גלי הם אותו דבר רק ש RCA מוגדר לצורה כללית וגלי הוא מקרה פרטי של RCA? ואיך אני מגיע לכתיבת קוד בQUARTUS WE, לא ממש הצלחתי למצוא את זה. תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by Alex89,

הורדתי חבילה של SQL + PHP + השרת של PHP התקנתי עכשיו מה אני עושה כדי שאני יוכל להפעיל דף של PHP על המחשב?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.