תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
public class DataStructure { //create an array private final static int SIZE = 15; private int[] arrayOfInts = new int[SIZE]; public DataStructure() { //fill the array with ascending integer values for (int i = 0; i < SIZE; i++) { arrayOfInts[i] = i; } } public void printEven() { //print out values of even indices of the array InnerEvenIterator iterator = this.new InnerEvenIterator(); while (iterator.hasNext()) { System.out.println(iterator.getNext() + " "); } } //inner class implements the Iterator pattern private class InnerEvenIterator { //start stepping through the array from the beginning private i…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחי ביקש ממני לפרסם שאלה על קומפיילר טוב ללימודי תואר ראשון במדמ"ח (אונ' ת"א אם זה מעניין) הבנתי שעד היום הוא עבד עם dev-cpp והוא רוצה לעבוד למשהו נוח יותר השאלה אם יש משהו עדיף או טוב יותר? יש לנו אופציה לקבל בחינם MS visual studio 2008 pro או MS visual studio .NET האם הם עדיפים? מה ההבדלים שיש ביניהם?
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הנ"ל אבל בכל זאת אני אשאל.. יש לי איחסון חינמי על האתר off.co.il רציתי שמישהו יתחבר למשתמש שלי ויכנס לאפשרות כלשהי.. חשבתי לעצמי, היה יותר קל אם היה סקריפט שהוא היה כותב בשורת הכתובות אחרי הכתובת, עם השם משתמש והסיסמא שלי. וזה היה מתחבר ישר..בלי להסביר לו איך להתחבר וכל זה.. קשה לי להסביר את זה בכתב. אני מקווה שתבינו. רציתי לעשות כזה דבר. יש לי שרת רדיו על האיחסון OFF, וכדי לראות את הפאנל שלו צריך להתחבר עם שם המשתמש של מנהל השרת. חשבתי לעשות כזה דבר. לבנות קובץ HTML עם סקריפט שיחבר אותי אוטומטית למשתמש שלי באתר OFF(אין לי בעיה שכל מי שיפתח את הקובץ יתחבר) ולאחר מכן לשים פקודה שתשלח את המשתמש לפאנל השרת פקודה לדוגמא: <meta htt…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם אני רוצה ללכת ללמוד תיכנות (אחרי שסיימתי 4 שנים של הנדסת תעשיה וניהול) יש כמה בתי ספר שמציעים למצוא עבודה אחרי הלימודים אני מטלבתת באיזה לבחור אולי מישהו שמע ויכול לעזור 1, זה MALAM TEAM 2, זה HACKERU בשני הם מלמדים ג'אווה ודוט נט שזסה ניראה לי קצת מכול דבר ואילו במלמ הם מלמדים ג'אווה עם התמקדות באורקל שזה קצת מצמצם את אפשרויות ההשתלבות בעבודה הקיצר התלבטות אולי מישהו מכיר בי"ס אחר טוב יותר אשמח לכול עזרה ועצה תודה דינה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום חברים, קיבלתי תרגיל בית לקלוט 2 מספרים עם הstdio - scanf/printf, לעשות חיבור וכפל ביניהם ולהדפיס את התוצאות. ממה שהייתי בשיעורים לא הבנתי הרבה, וגם הסברים של חברים לא הועילו במיוחד. אודה לכם אם תוכלו אולי להסביר לי קצת על הרגיסטרים הקיימים, באילו אני יכול להשתמש ואיך? והכי חשוב כמובן איך פותרים את התרגיל? (יש עוד לתרגיל, אבל אני מניח שאחרי שאני אבין את החלק הזה, יהיה לי יותר ברור להתחיל בעצמי). תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלנו שאלה שאני לא מצליח לפתור כל כך. נתונה מטריצה mat מסוג INT שמספריה כבר ממוינים. ז"א בכל שורה ובכל עמודה המספרים ממוינים בסדר עולה - מהקטן לגדול. בכל שורה בנפרד ובכל עמודה בנפרד אין מספר שמופיע יותר מפעם אחת. הפעולה מחזירה את מספר הפעמים שהמספר X מופיע במטריצה. הפעולה הולכת ככה: public static int matrizh (int [] [] mat ,int x) int count =0; for (int i=0; i<mat.length ; i++) for (int j=0;j<mat.length ; j++) if (mat[i] [j] ==x counter ++; return counter; עכשיו השאלה היא : הצע דרך לשיפור יעילות הפעולה בסדר גודל . אין צורך לכתוב אלא רק להציע. יש למישהו רעיון? אגב עוד שאלה קטנה, כשרשום MAT.LENTGH אז מאיפה הוא לוקח את האורך מהשורות או מהמעודות (כבר ש…
-
- 37 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
בתרגיל הזה היינו צריכים לבנות מחלקות למורה שמציגה לכיתה של 20 תלמידים ממוצע של כל תלמיד (שזה מה שעשיתי פה) וגם ממוצע כיתתי לכל מקצוע שאני אעשה אחר כך, הבעיה לא בזה. אני חושב שמבחינת הלוגיקה הכול בסדר (וזה בכל מקרה לא ממש מאיים) אבל יש כנראה איזשהי בעיה עם הסינטקס. כשאני מריץ את התוכנית הוא מציג על המסך פקודה לרשום את שם התלמיד הראשון אבל נתקע אחרי שמקבל קלט. אחרי כל מיני ניסיונות אני די בטוח שהבעיה עם המערך מטיפוס Grade. חשבתי שאולי כדאי לאפס אותו אבל זה לא עזר. כל פקודה שעירבה את המערך הזה הביאה לשגיאה וסיום התוכנית, למרות שהתוכנה עצמה לא מתריעה על שום שגיאה מה שלא ממש עוזר לי. מה הבעיה כאן? תודה לעוזרים.. using System; using System.Collections.Generic; using System.Lin…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נתונה השאלה המצ"ב. חשבתי על האלגוריתם הבא: כל התוכנית היא בתנאי של EOF כאשר תחת התנאי יש מספר ראשון נכנס כפרמטר שער הדולר וכל השאר מוכנסים ללולאה של FOR עם שורת printf שתציג בפורמט המבוקש. השאלה איך סוכמים הכל לשורת סיום ? אשמח להצעת אלגוריתם יעיל יותר... תודה !! ??? [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם! כתבתי מערכת כתבות ב-PHP אשר לוקחת את המידע מה-Sql ששמה אני יכול לעדכן, להוסיף ולהסיר כתבות קיימות. מערכת הכתבות שלי מחולקת לעמודות הבאות: title - כותרת הכתבה. author - כותב הכתבה. content - תוכן הכתבה. thumb - התמונה המוקטנת שמתארת את הכתבה. אני רוצה להוסיף מערכת תגובות ככה שניתן יהיה להוסיף לכול כתבה מספר תגובות מכמה משתמשים שונים (שאינם בהכרח רשומים) למשתמש יהיה טופס שבו הוא יכניס את שמו ואת תוכן התגובה. הבעיה שלי היא "ההבנה" של איך אני יעשה זאת, חשבתי בהתחלה לעשות עמודה נוספת של תגובות אך הבעיה העיקרית היא שעמודה אחת תוכל להכיל רק תגובה אחת חשבתי שאולי אפשרי להישתמש במערכים ב-Mysql אבל כניראה שזה לא אפשרי (?). אשמח לדעת עם המערכת הנוכחית שלי,…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, התכנית מקבלת שלושה מספרים שלמים ומדפיסה אותם מהגדול לקטן הבעיה שלי מתחילה כאשר המספרים אינם שונים. אשמח אם תוכלו לכוון אותי לפתרון השאלה הפשוטה הזאת תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תיכנסו לפה גם ב-IE וגם ב-FF ה bullets בתגית <ul> הם ברווחים שונים - למה זה? ניסיתי לשחק עם הmargin לשנות 15+ או 15- אבל לא מצליח (בדפדפן אחד זה מסתדר, בשני מתפקשש) איך אני מסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי.. אם אפשר בבקשה הייתי מעוניין לדעת איך כותבים ב-C תוכנה שמקבל מספר בינארי (מורכב רק מ-0 ו-1) ובודקת אם הוא פלינדרום. תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום חברים, קיבלתי תרגיל בית להתחיל פרויקט מסוים בג'אווה. חלק מהקוד היה כבר כתוב מראש במצגת והיה צריך להעתיק אותו וחלק אחר היה צריך לעשות קצת מחקר ברשת ולהוסיף. הבעיה היא שמיד אחרי שהעתקתי חלק מהקוד מהמצגת, בכל שורה הוא כתב לי ERR (אני משתמש באקליפס). הERR הוא: Syntax error on token "Invalid Character", delete this token שלחתי לחבר ואצלו הוא לא רואה ERR. השאלה אם יכול להיות שהJDK שהתקנתי לאחרונה הוא לא טוב. מצ"ב קובץ מהעבודה כדי שתוכלו לראות בעצמכם. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזו סביבת עבודה צריך לשם כך? (האם הEXPRESS EDITION של Microsoft Visual C# 2008 מספיק? אם כן - איזה פרוייקט צריך לפתוח?)
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
1)נתון הביטוי (x%2) ==0)) || (x<0) מתי ערכו של הביטוי נכון ומתי הוא לא נכון? 2) נתון הביטוי: ((x==0) && (( x>0) || (x==5 מתי ערכו של הביטוי נכון ומתי הוא לא נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים, זה הקוד: for (int i = 0 ; i>15 ; i++ ) { tmpX[i] = x%10; } הוא פשוט לא נכנס ל FOR... tmpX = זה שם של מערך... זה הדבר הכי לא מובן שאי פעם נתקלתי בו, ייתכן שזה באג בתוכנה? (eclipse)? תודה!
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי תרגיל להגשה שקצת קשה לי ואני לא מצליח להבין כיצד אני מתחיל לכתוב את הפיתרון. עד כה למדנו התניות ולולאות while ו for . וזה כל מה שמותר לי להשתמש בו על מנת לפתור את התרגיל. להלן התרגיל : 1) סדרת פיבונצ'י מוגדרת באופן הבא: האיבר הראשון שווה 1. האיבר השני שווה גם הוא 1. כל איבר נוסף שווה לסכום שני האיברים שלפניו. כלומר, הסדרה מתחילה כך: 34 21 13 8 5 3 2 1 1 כתוב תוכנית הקולטת מספר index שלם חיובי מהמשתמש ומציגה את האיבר ה- index בסדרת פיבונצ'י. דוגמה לריצת תכנית: Please enter an index: 8 The Fibonacci number at index 8 is: 21 אשמח לכיוון בפיתרון . תודה רבה ויום נעים
-
- 28 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ערב טוב, טוב תראו זה המצב - יש לי קובץ word 2007, שהוא למעשה טופס עם טבלה.. ויש גם קובץ excel עם רשימה בצורת טבלה ובה כל מיני פרטים (לצורך העניין A,B,C,D,E,F) אני רוצה לבנות אלגוריתם שיעבור רשומה רשומה בקובץ excel (מדובר בכ-70 רשומות), יכניס אותו לקובץ word תחת התאים המתאימים בטבלה, וישמור אותו תחת שם מסוים.. השאלה שלי היא למעשה איך עושים את זה? תחת איזו שפת תיכנות?
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שאלה ראשונה , define# רץ לפני הקומפיילר ולכן טוב רק בקובץ שבו הוא נכתב נכון ? לדוגמא אם אני מגדיר בקובץ א define ובקובץ ב עושה include לקובץ א זה לא ישפיע על התוכן של קובץ ב (כמובן שקובץ א הוא header) יש לי פשוט כמה define זהים בקבצים שונים ואני רוצה לאחד אותם (מסיבות מובנות) ורוצה לבדוק אם זה אפשרי .. שאלה שניה (לא בטוח שאני שולט בכל המושגים). אני מנסה להגדיר קישור בין תהליכים באמצעות קטע הקוד הבא : struct sockaddr_un ServerUNIXstream; ServerUNIXstream.sun_family=AF_UNIX; ServerUNIXstream.sun_path="/user/workplace/socket1"; SocketID[2]=socket(AF_UNIX, SOCK_STREAM,0); וכל הזמן מקבל שגיאות קומפילציה על הניסיון להגדיר את ה path . ניסיתי ליצור משתנים מכל הסוגים (char[…
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
התוכנית קולטת מספר חיובי ושלם כלשהו ופולטת הספרות שלו כך ללא ספרות כפולות לדוגמא: קלט 134476676 פלט 13476 קלט 1234 פלט 1234 תודה מראש למי שיעזור הנה דוגמא http://www.cs.bgu.ac.il/~prog101/wiki.files/ass1c2010.pdf http://www.cs.bgu.ac.il/~prog101/wiki.files/ass1c2010.exe[br]פורסם בתאריך: 13.11.2009 בשעה 15:50:57 בתוכנית ניתן להשתמש רק בלולאות.
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה הבאה ב-C: #include <stdio.h> #include <math.h> double f(double x) { return cos(x) - x*x*x; } double SecantMethod(double xn_1, double xn, double e, int m) { int n; double d; for (n = 1; n <= m; n++) { d = (xn - xn_1) / (f(xn) - f(xn_1)) * f(xn); if (fabs(d) < e) return xn; xn_1 = xn; xn = xn - d; } return xn; } int main(void) { printf("%0.15f\n", SecantMethod(0, 1, 5E-11, 100)); return 0; } אני מת להפוך אותה ל- m file ב- matlab, אבל אני פשוט לא מצליח... :'( אני אשמח אם מישהו יכול לתרגם את זה לשפת MATLAB ולהסביר לי את העקרונות של המעבר מה"ראש" של C ל"ראש" של MATLAB... תודה !!
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם כתבתי תוכנה פשוטה, היא עוברת קומפילציה אבל כשאני מנסה להריץ אותה אני מקבל שגיאה "linker error undefiened symbol in _print module" הינה הקוד: תוכנה מקבלת תו ובודקת אם הוא סיפרה, אות תנועה, עיצור או רווח על ידי השוואה של הערך של התו בטבלאת ASCII חישפתי בגוגל הסבר על ההודעת שגיאה הזאת ולא מצאתי תשובה. יש למישהו מושג?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני תלמיד כיתה י"א, ואני לוקח השנה הגברת מחשבים. מלמדים אותנו C#, והשאלה שלי היא - למה? ממה שאני ראיתי משתמשים הרבה יותר בC\C++.. איפה בדיוק C# מתעלה על השפות האחרות?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! אני התחלתי ללמוד C לא מזמן מספר מהוצאת "הוד עמי" שיש לו קבצים לדוגמא להורדה מהאינטרנט הורדתי את הקבצים והורתי את תוכנת DEV++C הבעיה היא שאני לא מצליח לקמפל ולהריץ את התכניות בתכנה אני לוחץ על כפתור ה-COMPILE&RUN והוא רושם:SOURCE FILE NOT COMPILED לדוגמא אני מנסה להריץ את זה: #include <stdio.h> void main() { int first,second; printf("please enter the first number: "); scanf("%d", &first); printf("please enter the second number: "); scanf("%d", &second); printf("The sum of the numbers is %d\n", first+second); } או את זה: #include <stdio.h> void main() { int x; char ch; printf("Enter number:")…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה איך אני עושה שנגיד וכותבים בשורת כתובת nana10.co.il זה הופך ישר ל www.nana10.co.il יענו עם הWWW האתר היה רק לדומגא אז מי שיכול להסביר לי איך לעשות אני ישמח
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-