עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by MrAlex,

שלום, אני רוצה לשלוח מיקום של תמונה במערך דו מימדי,כאשר אני לוחץ יש הפנייה למתודת הלחיצה. אל מתודה הלחיצה אני רוצה להעביר(בתור חלק מהפרמטרים) את המיקום של התמונה הנלחצת(את האינדקס שלה במערך) כיצד אני עושה זאת? קוד: http://pastebin.com/fa1dFzFt http://pastebin.com/qH9Rgv36 לClick_Pic אני רוצה להעביר את האינדקסים (מיקום במערך תמונות) של התמונה הנלחצת

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Dead_pool,

µTorrent יש אפשרות להריץ קוד לשימושים שונים, אני מבקש את עזרתכם בעשיית קוד שמאפשר לתוכנה להמשיך להעלאות קבצים גם במקרה של ניתוק האינטרנט וחידושו לאחר זמן מה באופן אוטומטי. כאשר µTorrent מתנתק מהאינטרנט לפעמים הטורנטים הופכים לאדומים, הם צריכים לעבור תהליך של בדיקה ורק אז אפשר להעלאות אותם מחדש . אני מעוניין שכל התהליך הזה יהיה באופן אוטומטי על כל הטורנטים שהופכים לאדומים כך שהעלאה תהיי ללא עצירות מיותרות . מצאתי את הקישור הזה אולי הוא יעזור

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. התחרפנתי מהשילוב הזה! אני כבר יום שלם יושב ומנסה להבין מה הבעייה. משום מה כאשר אני שומר ערכים ל-Database באמצעות ממשק הניהול של osCommerce, רק ה-4-5 אותיות הראשונות נשמרות(או שפשוט לא רואים טקסט בכלל). למשל אם אכניס את המשפט - 'ניסיון אחת שתיים שלוש', רק 'ניסיו' ייקלט. כמובן שבאנגלית אין את הבעייה. ניסיתי להגדיר כמו שצריך ב-PHPMYADMIN לקידוד + coalition של hebrew_bin(windows cp 1255). מה עוד יכולה להיות הבעייה? זאת בעייה בשמירה לDB משום שאין בעייה בצפייה בעברית שאינה עוברת דרכו. ---------------------------- מהתבוננות בDB נראה שכל המידע נשמר כ-UTF-8 - למשל - ניסי&#14(למיטב הבנתי ככה זה אמור להיות תמיד, ללא תלות בקידוד שנבחר). או…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום אני מנסה ליצור כונן וירטואלי (בדומה ל דמון טולס) רק שבמקום לעשות מאונט ל CD/DVD אני רוצה לעשות MOUNT ל קובץ VHD שהוא בעצם דיסק קשיח וירטואלי. אני לא מחפש תוכנה אני מחפש קוד בשפת C# שמתמודד עם יצירה, חיבור, ניתוק וכדומה. כלמור ניהול שלם של כוננים וירטואליים. בתודה עידו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כי שינתי לוגו ועכשיו הוא גדול מידי אז אני רוצה לישר אותו לאמצע איך עושים זאת?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by y_i_c,

מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג קוד C או אסמבלר , לתקשורת של RS232 במחשב עם רכיב חיצוני? את הרכיב אני יודע לתכנת שיעבוד בפרוטוקול RS232 (מיקרו בקר PIC16F877A), אך כדי לחבר אותו לתקשורת עם PC אני חייב לתכנת את ה PC שידע לעבוד עם הפרוטוקול, אך אין לי מושג. א. אני לא יודע אם הפרוטוקול מובנה כבר במערכת ההפעלה, או שצריך לכתוב את פונקציות הזיהוי של ה START וה STOP, וכולי, ובנוסף לאיפה נכתבים הנתונים, להשתמש בפסיקה או לא צריך פסיקה, אלא רק לקרא מבאפר, כי אני צריך תקשורת דו כיוונית. (שמתי רכיב מתאם MAX-RS232 להמרת מתחים 12V-5V , אז מהבחינה הזו אני מכוסה) עידו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ac1240,

כמו שרשמתי בכותרת אני צריך מדריך לVISUAL STUDIO 2005 לחלק של ה VB שבו ולעבודה עם SQL תודה אני מוכן אפילו לקנות ספר תמליצו לי על ספר טוב ואני יקנה אותו (חובה שיהיה בעברית )

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by MasterDK,

שלום אני מחפש ספרים הן באנגלית והן בעיברית עם תרגילים לשפת C ומסדי נתונים (שפת SQL, DIAGRAMS וכדומה). תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Burned,

אני מנסה לגרום לדף ASP להכניס נתונים למסד נתונים ולא מצליח לי. הקוד של הדף ASP הוא: <% Dim conn Set conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") conn.ConnectionString = "DSN=myDSN" conn.Open q=request.form("username") w=request.form("password") e=request.form("email") r=request.form("id") t=request.form("gender") SQ="INSERT INTO users(username,password,email,id,gender) VALUES ('"&q&"','"&w&"','"&e&"','"&r&"','"&t&"')" conn.Execute sq conn.Close Set conn = Nothing %> הודעת השגיאה שאני מקבל: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][מנהל התקן ODBC Microsoft Access]‏ הפעו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Aviv C,

אני בונה תוכנה ב- C# שתתחבר למסד נתונים SQL Server 2005 Express ותעבוד איתו (הוספה, עידכון, מחיקה וכו'). נתקלתי בבעיה עם הוספת שורה חדשה לטבלה. כשאני מוסיף שורה חדשה ככה: DataRow newRow = DataTable.NewRow(); newRow["name"] = name; newRow["street"] = street; newRow["no"] = no; newRow["city"] = city; newRow["tel1"] = tel1; newRow["tel2"] = tel2; DataTable.Rows.Add(newRow); DataAdapter.Update(DataTable); ה- id לא נוסף לי אוטומטית (למרות שהוא אמור כי הוא מספור אוטומטי). כל עוד התוכנה פועלת לא ניתן לדעת מה ה- id של השורה. פיזית, כשאני סוגר את התוכנה ונכנס אל הטבלה בעזרת SQL Management Tools אני רואה שה- id כן נוסף וגם כשאני מפעיל את התוכנה מחדש אני רואה את השורות החדשות עם ה-…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by levelone,

שלום לכולם. מאז שלמדתי מדעי המחשב בתיכון בשפת C#, אני חושב על לפתח את זה, או יותר נכון - להתחיל מאפס לכיוון הדברים שבאמת מעניינים אותי. מכיוון שפשוט אין לי מושג מאיפה להתחיל, או מה לעשות, חשבתי להתייעץ עם החבר'ה המקומיים. בגדול, מה שבאמת מעניין אותי זה פיתוח מערכות הפעלה ותכנות ברמת החומרה (עד כמה שאני מבין זה תכנות הפעולות של החומרה עצמה?!). מאיפה אני יכול להתחיל, באיזה שפה כדי להתעסק, עם איזה תוכנות כדי לעבוד ובאיזה ספרים/אתרים/פורומים אני יכול להיעזר? תודה לכולם, levelone.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, אני מחפש דרך להתאים אתר שהוא מושתת וורדפרס לסמארטפונים שונים. יש איזה שהוא פלאגין שיודע לעשות דבר כזה? מכירים שיטה אחרת? תודה מראש, ליאור

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Runny,

מחפש אתרים/Manuals עם פתרונות קריאטיבים (שורות קוד) לתקשורת שרת-לקוח תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום! לא מצאתי מדור דרושים אז אני כותב כאן. לערוץ האופנה דרושים מתכנתי PHP, מקום עבודה נמצא בצומת ראם (מסמיה), במתחם חברת RRSAT. לשאלות נוספות, נא לפנות אליי בפרטי. תודה. יאן.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום חברים, מחפש תוכנה לבניית מסגרת חלון קטנה עם טקסט נע בפנים או אפילו סקריפט אשר יעשה את העבודה. רצוי תוכנה. תודה רבה...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by g-a-l,

שלום אני לומד שפת סי במכללה וקיבלנו תרגיל בונוס שאלה 6 בונוס (10 נקודות) כתבו תוכנית שמדפיסה משפט כלשהו, למשל "Hello word", ללא שימוש בתו ";" (נקודה-פסיק) בקוד המקור. מישהו יודע ?? תודע מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. 1. אני רוצה שהמשתמש יכניס תאריך לתיבת טקטס ולאחר שתי הספרות של היום, ושל החודש - יכתב אוטומטית סלש. איך עושים את זה? 2. אני רוצה לשים אלמנט שיראה כמו תוית, אבל שהמשתמש יוכל לשנות את הטקסט שלו. באיזה סוג להשתמש? תוית? תיבת טקסט? אחר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Retaliator,

שלום, 1) איך אני מוחק כל מה שיש על המסך, למשל מה שיש ב DrawText למחוק שיהיה מסך נקי. 2) אני רוצה לעשות אופצייה בתוכנת "צייר" שיהיה SAVE, האם יש DIALOG מוכן לשמירה ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by alex15,

אני צריך את ה CPANEAL או את ה PLASK האם אני יכול להתקין על מחשב רגיל ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי מחרוזת עם אנטרים אחריה. איך אפשר למחוק את השורות הריקות, שתהיה לי רק המחרוזת? (TRIM אינו עוזר) תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני זוכר שבעבר כשהשתמשתי בפקדים [במיקרה הזה פקד של כפתור] עשיתי שהשם של כל הכפתורים הוא זהה אך האינדקס שלהם שונה. בצורה זו יכולתי להתייחס לפקדים כיאלו היו מערך. למשל: this.TheNameOfTheButton[1].BackColor = Color.Tan; this.TheNameOfTheButton[2].BackColor = Color.Tan; this.TheNameOfTheButton[3].BackColor = Color.Tan; אך כעת כשאני בא לעשות זאת איננו מוצא את הדרך. ניסיתי לתת לכפתורים אותו השם אך קיבלתי שגיאה. מישהו יודע את הפיתרון? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אשמח לקבל ייעוץ D: ד"א - אני לומד כרגע java באוניברסיטה הפתוחה..האם זה טוב בתור התחלה?

23. שלום לכולם קודם קצת על עצמי: אני לא עוסק בתכנות/פיתוח לפרנסתי. בעבר הרחוק הייתי מתכנת JAVA אבל כיום אני איש תשתיות IT ומתכנת רק כתחביב. אני כותב כל מיני תוכניות עזר לעצמי או עבור חברים (בעיקר ב-JAVA) ולאחרונה ממשק ה-SWING הוותיק הפך למיושן וגם אני רוצה לכתוב אפליקציות WEB שרצות ב-BROWSER. ואז התחלתי לבדוק מה כדאי לי ללמוד כדי להיות מסוגל לכתוב כאלו אפליקציות, אלא שנתקלתי במבול של אפשרויות וטכנולוגיות שמקשה עלי לבחור. הפרמטרים שחשובים לי הם: 1. גמישות וחוזק - טכנולוגיה שאפשר לבנות בה כל אפליקציה שרוצים ושלא מגבילה אותך. 2. רצוי שיהיה קרוב ל-JAVA כך שלא אצטרך ללמוד הכל מחדש. 3. שיהיה פשוט ומהיר יחסית להקים את האפליקציה. ברור לי ש-1 ו-3 די סותרים אחד את השני אבל אשמח לדעת אם…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by bdoron,

תראו את התמונה צלמתי הכל אולי אתם תצליחו לראות משהו שלא ראיתי וזה הקוד שממנו אני קורא לפונקציה if (Request.HttpMethod == "POST") { RegisterPerson person = new RegisterPerson(); RegisterAddress address = new RegisterAddress(); RegisterPhones phones = new RegisterPhones(); RegisterCompany company = new RegisterCompany(); RegisterEmployee emp = new RegisterEmployee(); SqlConnection _conn = new SqlConnection("Data Source=WINDOWS-PC;Initial Catalog=Db_CrmWrk;Integrated Security=True"); SqlCommand comm = new SqlCommand("", _con…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אנסה להסביר את השאלה בצורה יותר ברורה: אני מעלה דף מכירה באתר (אמזון) הבעיה היא שהתוכנה שלהם סורקת את התוכן ומורידה את הדף בתואנה שיש היא מזהה שזהו מוצר שיש בעיה למכור שם. המציאות היא שיש הרבה שכן מוכרים את זה ואני מנסה להתגבר על הבעיה (באופן רשמי זו באמת בעיה והמוכרים האחרים איכשהו עוקפים את המערכת). את התוכן אפשר לכתוב בקוד HTML ואני מנסה להבין האם יש אפשרות לכתוב בHTML את התוכן באופן שהתוכנה שלהם לא תוכל לקרוא את הטקסט (לפחות חלקו). תודה מראש על העזרה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.