תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
יש לי עץ רב בנים - לכל קודקוד שני מצביעים: מצביע שמאלי לבנו הבכור, מצביע ימני לאח אחריו. אין הגבלה למספר הבנים לכל קודקוד. אין יחס מתמטי בין קודקוד האב לבן. בכל רמה (הבנים) מסודרים בסדר עולה. איך מבצעים במבנה נתונים שכזה חיפוש של איבר???? הערה: בנוסף למצביע לשורש ההעץ יש לי מצביע שמטייל בעץ.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחרוזת עם אנטרים אחריה. איך אפשר למחוק את השורות הריקות, שתהיה לי רק המחרוזת? (TRIM אינו עוזר) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אם יש פה מישהו שמבין איזה ספר ממולץ לרכוש לשפת התכנות C# באנגלית/עברית - אין לי בעיה להזמין מאמזון. העיקר שיהיה ספר לעניין שמסביר את השפה מההתחלה עד חלק מתקדם. מוכן לשמוע המלצות
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי טבלה שאני צריך לשלוף ממנה רשימה של כפילויות בעמודה title הטבלה במסד נתונים נראית כך: עכשיו אין לי בעיה לשלוף את הכפילויות ולספור אותם עם השאילתה הבעיה שלי היא שאני רוצה לספור את הכפילויות רק במידה ו- isdeleted הוא 0 לכן כרגע יש לי לולאה כזאת שמציגה את הכפילויות בטבלה: *שמתי לב שחסר סוגריים בסוף addToTable אחרי שהעלתי את התמונה, בקוד שלי זה כתוב נכון יש דרך לייעל את זה כדי שאני לא אצטרך להריץ כל כך הרבה שאילתות בלולאה? **מצטער על התמונות, המערכת של הפורום משום מה מבלגנת את הקוד אפילו שאני מכניס אותו לתגיות קוד
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לגרום לדף ASP להכניס נתונים למסד נתונים ולא מצליח לי. הקוד של הדף ASP הוא: <% Dim conn Set conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") conn.ConnectionString = "DSN=myDSN" conn.Open q=request.form("username") w=request.form("password") e=request.form("email") r=request.form("id") t=request.form("gender") SQ="INSERT INTO users(username,password,email,id,gender) VALUES ('"&q&"','"&w&"','"&e&"','"&r&"','"&t&"')" conn.Execute sq conn.Close Set conn = Nothing %> הודעת השגיאה שאני מקבל: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][מנהל התקן ODBC Microsoft Access] הפעו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
למה אחרי שהמהדר הופך את שפת התיכנות לשפת מכונה, אי אפשר פשוט לשמור את השפת מכונה במקום כל פעם לעשות את תהליך ההידור מחדש?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי דף מסוים באתר מובייל שאני מפתח שבו יש תמונה גדולה ככה שצריך סקרול גם אנכי וגם אופקי מהספריות שניסיתי כולם לא עובדות בכלל או האופקי לא עובד כאשר מוסיפים dir="rtl" ל-body או ל-div בד"כ האופקי לא עובד(גוררים ורואים את הסקרול עצמו אבל שום דבר לא זז חוץ מהסקרול טיפה bouncy כזה- כמו שמגיעים לקצה) יש תמונה וטקסט עם position absolute על גביה ובגלל זה ה-Dir כן חשוב פה, מבחינתי הפלט של התמונה והנתונים שעל גביה זה קופסא שחורה ובזה לא נוגעים(זה קוד שהיה קיים כבר לאתר הלא מובילי) מהספריות שניסיתי: iscroll 4 jquery iscrollview (תכלס הוא פשוט עטיפה של iscroll) jquery.nicescroll jquery.dragscroll על חלקם גם ניסיתי לעשות קיסטומים ב-CSS/JS של להחליף את כל ה-left: ב-right: וגם לא…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זה אומר invalid null pointer ? מצורף חלק מהקוד. אם, לדוגמא,בקובץ main אני רושמת שורה כמו: ;(Student *t = new Student("g","fn",4 השגיאה מופיעה בשורה של אתחול מערך course. h file: [/code] # include <string> # include <iostream> # define Non Course() using namespace std; ///////////////// 2 ///////////////// struct Course{ int Number; string Name; /////////////////// בנאי /////////////////// Course(int number = NULL , string name = "NULL" ){ Number = number; Name = name; } ///////////////// בנאי מעתיק /////////////// Course (const Course &c){ Number = c.Number; Name = c.Name; } ///////////// הדפסת פרטי הקורס ////////////…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, טבלת list בשרת mysql אצלי מכילה שדה אחד מסוג datetime ונודה לקליטת תאריך ושעה. הקוד לקליטת תאריך ושעה (html\php) הינו כדלקמן: <!doctype html> <html lang=en> <head ><title>Insert Date</title> <meta charset=utf-8> </head> <body> <?php date_default_timezone_set('israel'); $dbcon = @mysqli_connect ('xxx', 'xxx', 'xxx', 'xxx') OR die ('Could not connect to MySQL: ' . mysqli_connect_error () ); mysqli_set_charset($dbcon, 'utf8'); if (isset($_POST['exam_date'])) { $myDate = trim($_POST['exam_date']); $q = "INSERT INTO list (exam_date) VALUES ($myDate)"; $result = @mysqli_query ($dbcon, $q); ?> <form action="to_for…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
להפתעתי היו לי מספר מועט של בעיות והנה הם: 1. אני לא מצליח לגשת לפונקציה של מחלקה ככה: Deck.newDeck(stock); המחלקה: #include "Card.h" #include <list> #include <algorithm> using namespace std; class Deck{ private: static list<Card> deck; static int integration; public: static const int NUM_OF_CARDS=60; Deck(); ~Deck(); static void newDeck(list<Card> &d); }; קוד הפונקציה: void Deck::newDeck(list<Card> &d){ d=deck; } 2. מאותה מחלקה אני מנסה לאתחל את המשתנה בקובץ CPP ככה Deck::integration=0; לא נותן, הוא רוצה שאני יכתוב INT בהתחלה, אבל אז אני מגדיר משתנה חדש לא? 3. מאותה מחלקה, המימוש של הדיסטרקטור: Deck::~Deck(){ ~list(…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז סליחה אם זה ספאם אבל חיפשתי בפורום ולא מצאתי אז בבקשה אם משהו יכול להביא לי את הקומפיילר...? :'(
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד עושים מגש צבעים ב - VB וכיצד אני בודק ויודע מהו הצבע הנבחר ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון חשבתי ללמוד שפת תיכנות ולהתקדם קצת.. עכשיו אני רוצה ללמוד רק לא יודע מה... אני יודע קצת HTML בסיסי שזה כלום :-[ אני חושב שאני צריך פירוט קצת על השפות שיש -מה הם עושות? האם קשה ללמוד בתור מתחיל? ולמה זה שימושי..? כי אני לא יודע באמת מה אני רוצה ללמוד ומה לעשות אם זה... ד"א אשמח אם תמליצו לי על שפה קלה למתחיל כמוני .... תודה רבה ; :xyxthumbs: ;)D ;D ;D
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אנסה להסביר את השאלה בצורה יותר ברורה: אני מעלה דף מכירה באתר (אמזון) הבעיה היא שהתוכנה שלהם סורקת את התוכן ומורידה את הדף בתואנה שיש היא מזהה שזהו מוצר שיש בעיה למכור שם. המציאות היא שיש הרבה שכן מוכרים את זה ואני מנסה להתגבר על הבעיה (באופן רשמי זו באמת בעיה והמוכרים האחרים איכשהו עוקפים את המערכת). את התוכן אפשר לכתוב בקוד HTML ואני מנסה להבין האם יש אפשרות לכתוב בHTML את התוכן באופן שהתוכנה שלהם לא תוכל לקרוא את הטקסט (לפחות חלקו). תודה מראש על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעתי מי מ מלאה אנשים שעם בונים אתר אז אפשר לפרס שם ולקבל על זה כסף. אז ככה יש לי שתי שאלות: 1. כתוב שהם מביאים לך איזה קוד HTML שאתה צריך להוסיף ? איך מה מי ולמה ועם אני בונה עם FROnt page העם זה אפשרי להוסיף פירסומות? 2. איך אני מוסיף פורום . 3.העם יש אתרים שנותנים לך כלים לבניית האתר כמו ליראון הארט וכאלה כי ראיתי הרבה אתרים שהממשק שלהם הוא דומה מאד
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי טבלה במסד נתונים שקישרתי אותה ל dataset ומשם ל datagrid. אני מציג את הטבלה בחלון הראשי של הFORM שלי ואני רוצה שכל פעם שאני מכניס שורה חדשה למסד נתונים - הטבלה תתעדכן. הבעיה שלי היא: הגדרתי משתנים גלובלים לחיבורים ול DATASET. בפעם הראשונה שאני קורא לפונקציה (לפני שהכנסתי משהו חדש, ישר עם הפעלת התוכנה) הכל עובד טוב ואני רואה את הטבלה במסד נתונים. הכנסתי משהו חדש למסד נתונים, אני קורא לה שוב ואני מקבל שגיאה: Cross-thread operation not valid: Control '_dbView' accessed from a thread other than the thread it was created on. עכשיו, זאת פעם ראשונה שלי עם dataset אז אני כנראה עושה פה משהו לא נכון, אם זה באיך שאני מכניס, איך שאני מעדכן.. לא יודע מה. יש אול…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, סטודנט שנה ראשונה לתואר ראשון במדמ"ח. קיבלתי תרגיל ב- C של איקס-עיגול תלת מימדי. בקוד הבא אני בודק ניצחון לאורך, לרוחב, לגובה ואלכסונים. אני רוצה שהבדיקות תהיינה בלתי תלויות ועבור ניצחון באחת מהבדיקות כל הפונ' תוציא return 1. מה שעשיתי זה פשוט מספר משתנים שונים כמספר הבדיקות (כמו "ערבי") אשמח לעזרה בייעול הקוד int check_2d (char board [N][N][N], int x, int y, int z, char sign){ int ok_z = 1; int ok_y = 1; int ok_x = 1; int ok_xx = 1; int ok_xxx = 1; int ok_yy = 1; int ok_yyy = 1; int ok_zz = 1; int ok_zzz = 1; int ok = 0; for (int i_x=0; i_x<4; i_x++){ for (int i_y=0; i_y<4; i_y++){ for (int i_z=0; i_…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הפעולה הבאה שכל מטרת להדפיס את המערך הדו מימדי אבל יש לי איזו שהיא טעות בבדיקת אורך שורה ואורך טור ואני לא מבין מה הבעיה (אל תתנו לי הצעות לכתוב 2 במקום כי זה אמור להיות קוד כללי) int[,] a=new int [2,2]; a[0, 0] = 1; a[0, 1] = 2; a[1, 0] = 3; a[1, 1] = 4; int i,j,s,t; s = a.Length(0); t = a.Length(1); for (i = 0; i <s; i++) { Console.WriteLine(""); for (j = 0; j < t; j++) { Console.Write(a[i, j]); } } הבעיה שלי בa.length שניהם מה לעזאזל לא נכון אם משיהו לא הבין שיגיד כי זה דחוף לי נ.ב השפה היא C#
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אפשר לקבל סורס של אתר, אבל אחרי ש JS פועל עליו ? לדוגמא function init(){ document.getElementById("mytest").innerHTML= "Results after rendering..."; } </script> <body onload="init();"><div id="mytest">OK<> כשאני אעשה "בקשה רגילה" לדוגמא עם WebClient ב C#, אני אקבל את הסורס הזה. אני רוצה לקבל את הדף "מרונדר", איכשהוא ... למישהו יש רעיון ? לא משנה באיזה שפה או איך יכתב, העיקר שיעשה את העבודה ..
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סימתי היום תוכנית קטנה שכתבי (אני מאוד משועמם) היא מנהלת מועדון כלי רכב (תקראו בפנים תבינו) ויש לי 2 בעיות: * יש 2 בעיות בתוכנית * אני רוצה להוסיף הורשה ואין לי מושג איפה להוסיף את זה תודה על כל העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בתרגיל בשפת JAVA זה הולך ככה : בתחרות מכוניות השתתפו N מכוניות . כתוב שיטה ראשית שקולטת מספר מכוניות N ואחריו משך הזמן שלקח למכונית לסיים את המסלול . על השיטה להדפיס את המספרים הסידוריים ואת משך הזמן של מכוניות שזכו במקומות ראשון ושני בתחרות. אז הבעיה שלי הייתה למצוא את המקום ה2 בתחרות כי אני יודע למצוא מקסימום . נקעתי בקטע של המקום ה2 . יש לציין כי זה תרגיל מדף עבודה מסכם בנושא לולאת FOR וזה צריך להיות המרכיב המרכזי של התשובה (לא למדנו מערכים). תודה לעוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, התחלתי להשתעשע לי עם עורך C# , אני בונה כל מיני אפליקציות קונסול פשוטות,ואני רוצה לדעת איך להפוך אותם לEXE שכל אחת בלי מהדר C# יכול להריץ. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מארח לאתר שאני בונה אבל אני צריך שהוא יתמוך ב CGI - BIN ואולי גם ב ASP וכמובן שיהיה חינם יש לכם הצעות ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-