תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
-
נתונה התוכנית הבאה: NUM: MOV SI , 10H MOV DI , 16H MOV CX , 6H ON: MOV AL , [sI] AND AL , 0FH MOV [DI] , AL INC SI INC DI LOOP ON RET מישהו יכול לומר לי מה עושה התוכנית בבקשה ?...... תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה ליצור אופציה\תוכנה \ WEB של חיפוש לפי משתנה שיחזיר לי ערכים מאתרים שונים . יכול להיות בצורת אפליקציה יכול להיות גם כאתר אינטרנט . בגדול לרכז את הנתונים שמתקבלים בכל חיפוש ולהציג אותם בצורה שאני יסדר אותם . למישהו יש רעיון איך אני יכול להוציא את זה לפועל ? באיזה שפה הכי טוב לכתוב דבר כזה ? זה למטרה אישית ולא למטרה פרסומית\שיווקית\כלכלית . אין לי בעיה שהנתונים יוצגו אפילו בקובץ אקסל או ACCESS העיקר שיוחזרו הנתונים הרלוונטיים . יש לי רקע בתכנות אבל אני צריך כיוון ועזרה תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף את האתר הזה למועדפים אבל שאני לוחץ יפתח לי חלון שבתוכו אני מכניס מילה http://www.babylon.com/definition/WORDHERE/Hebrew תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול לרשום לי את התוכנית / אלגוריתם לפיתרון של התרגיל המצ"ב? תודה אנשים ! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בתהליך של למידת PHP כרגע.... אני רוצה ליצור אתר שמאפשר לי לשמור נתונים על המשתמש בזמן הגלישה שלו באתר ושאותם נתונים ימחקו ברגע היציאה מהאתר.. משהו בסגנון פייסבוק(או כל אתר שנרשמים אליו תאכלס)... השאלה שלי אם חייבים לעשות את זה עם COOKIES? לצורך העניין: ליצור עוגיה בכניסת המשתמש לאתר, ולמחוק אותה כשהמשתמש עוזב את האתר. אם כן, אז איך עושים את זה? או-- שמשתמשים בSESSIONS.... ואם כן, אז איך עושים את זה? תודה רבה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(שפת תכנות Visual Basic בסביבת עבודה Visual Studio 2010). אהלן. אני משתמש בפקד Awesomium שעוזר לי ליצור דפדפן. נעזרתי בקוד דוגמא שבא עם הSDK. הקוד לדוגמא מכיל חלון עם הפקד, שמציג לי form יחיד של הדפדפן awesomium. אני גולש באתרים, ואז בהפעלה נוספת של הקוד כל המידע נשמר לי. החלטתי להעזר בקוד ולפתח אותו לכיוון של דפדפן שתומך בטאבים. הוספתי tabcontrol, וכל tab חדש משכפל לי את הform של דפדפן (בשם webform) הכל עובד טוב עד שאני בא לסיים את התוכנית. אם אני סוגר את כל הforms ואז רושם end, התוכנה נסגרת, אבל המידע של הדפדפן, cookies, לא נשמרים. כשאני מוסיף שורה לפני - webform.dispose, (שם החלון שמכיל את קוד הדפדפן), ואז מריץ את התוכנה, עושה שינויים, ומנסה לסגור את התוכנה - התוכנה פ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש למישהוא מדריכים שמסביירם את עקרונות ה memory pooling and memory management ואיך משתמשים בהם? אפשר גם באנגלית. תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך את ה CPANEAL או את ה PLASK האם אני יכול להתקין על מחשב רגיל ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני מנהל בלוג מסויים והתקנתי עליו reCAPTCHA אך עדיין מקבל תגובות SPAM מה יכולה להיות הסיבה האם ישנו איזה כלי שיכול לאתר איפה התקלה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי טבלה במסד נתונים שקישרתי אותה ל dataset ומשם ל datagrid. אני מציג את הטבלה בחלון הראשי של הFORM שלי ואני רוצה שכל פעם שאני מכניס שורה חדשה למסד נתונים - הטבלה תתעדכן. הבעיה שלי היא: הגדרתי משתנים גלובלים לחיבורים ול DATASET. בפעם הראשונה שאני קורא לפונקציה (לפני שהכנסתי משהו חדש, ישר עם הפעלת התוכנה) הכל עובד טוב ואני רואה את הטבלה במסד נתונים. הכנסתי משהו חדש למסד נתונים, אני קורא לה שוב ואני מקבל שגיאה: Cross-thread operation not valid: Control '_dbView' accessed from a thread other than the thread it was created on. עכשיו, זאת פעם ראשונה שלי עם dataset אז אני כנראה עושה פה משהו לא נכון, אם זה באיך שאני מכניס, איך שאני מעדכן.. לא יודע מה. יש אול…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. ישנם מקומות בWIN שאפשר לשנות בהם דברים, טקסט למשל, תמונות וכו" הבעיה שלי מופנת לRegistry, ישנו ערך מסוים שאני רוצה לשנות מאין הודעת פתיחה עם הפעלת הWIN שבה יהיו כתובים מספר דברים אך הבעיה היא שיש שם רק שורה אחת ארוכה ליכתוב בה, כלומר אין לי את האופציה לרדת בשורה (Enter בWORD או כתבן לדוגמה) ואיני יכול ליכתוב בצורה כזאת מכיוון שזה ניהיה כמשפט אחד ארוך מאד ומבולגן, אם לא הבנתם למה כוונתי אז אביא לכם דוגמה אחרת: שיש רשת מחשבים בבית אתם יכולים לישלוח הודעות ממשתמש למשתמש דרך ה-Task Manager אבל כשאתם כותבים בשורה את ההודעה שלכם אין לכם את אופציית הירידה בשורה (Enter) את האופצייה הזאת אני מחפש, האם ישנה דרך לעשות זאת? עולה לי בראש משהו כמו: Blablabla \n Blalala *…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרך להתאים אתר שהוא מושתת וורדפרס לסמארטפונים שונים. יש איזה שהוא פלאגין שיודע לעשות דבר כזה? מכירים שיטה אחרת? תודה מראש, ליאור
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אם מי אי יכול להתייעץ מלבד המרצים של במכללה יש לכם ראיונות ואיזה תחום ב C # הולך חזק בשוק?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי שליחת מטריצה דו מימדית לפונקציה כמערך חד מימדי בשפת C (צאו מנקודת הנחה שהטיפוס book מוגדר ב typedef) האם זה בסדר לשלוח ככה במיין: func(*mat); ושבפונקציה תהיה הגדרה כזו: func(book* array) אם מישהו יכול לתת לי תשובה וודאית זה יהיה מעולה כי זה חשוב לי מאוד. תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איך משיגים (שומרים כמחרוזת) את יעד הקובץ שאליו מצביע קובץ LNK מסויים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אתר שאני מפתח עכשיו שמשתמש בPHP ובקידוד UTF8. כרום ו-IE מזהים את הקידוד מצוין אוטומטית אבל FF לא. אני לא יודע אם זה בעיה בהגדרות של FF (לא נראה לי בכל זאת כי הלכתי להגדרות ב-CONTENT ואמרתי שם שקידוד ברירת מחדל הוא UTF8 - למרות שאני יודע שצריך להיות איפשהו אפשרות "זהה קידוד אוטומטית") אבל אני זוכר לפני הרבה זמן שהיה לי את הבעיה הזאת וזה היה קשור לPHP. מצאתי אז קוד ( בPHP) שמכריח את הדפדפנים להציג את הדף בקידוד של UTF8. אני לא זוכר את הקוד ואני גם לא מצליח למצוא אותו מחדש. מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
//הפונקציה הבאה מקבלת מחרוזת - ושמה את את כל האותיות שבה במחרוזת חדשה. //הפונקציה תחזיר את המחרוזת החדשה ללא בזבוז זיכרון. //הנה הקוד, אנא עזרו לי להבין מה לא בסדר פה.תודה char *updString(const char *s) { int size=1; char *pNew; while(*s) { if(*s<='Z'&&*s>='A') { pNew=(*char)realloc(size*sizeof(char)); *pNew=*s; pNew++; size++; } s++; } return pNew; }
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, סטודנט שנה ראשונה לתואר ראשון במדמ"ח. קיבלתי תרגיל ב- C של איקס-עיגול תלת מימדי. בקוד הבא אני בודק ניצחון לאורך, לרוחב, לגובה ואלכסונים. אני רוצה שהבדיקות תהיינה בלתי תלויות ועבור ניצחון באחת מהבדיקות כל הפונ' תוציא return 1. מה שעשיתי זה פשוט מספר משתנים שונים כמספר הבדיקות (כמו "ערבי") אשמח לעזרה בייעול הקוד int check_2d (char board [N][N][N], int x, int y, int z, char sign){ int ok_z = 1; int ok_y = 1; int ok_x = 1; int ok_xx = 1; int ok_xxx = 1; int ok_yy = 1; int ok_yyy = 1; int ok_zz = 1; int ok_zzz = 1; int ok = 0; for (int i_x=0; i_x<4; i_x++){ for (int i_y=0; i_y<4; i_y++){ for (int i_z=0; i_…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, יש לי כמה שאלות הבהרה שאני רוצה לשאול לגבי Polymorphism שאלה ראשונה, למה הוא טוב.. שאלה שניה, מאיפה שאני קורא עכשיו, נתקלתי בקוד הבא: { private string m_FirstName; private string m_LastName; public Person(string fn,string ln) { m_FirstName = fn; m_LastName = ln; } public void Print() { Console.WriteLine("Name = {0} {1} m_LastName, m_FirstName); } } class Employee:Person { private float m_SalPerHour; private float m_WorkingHours; public Employee(string fn,string ln,float sal,float hours) :base(fn,ln) { m_SalPerHour = sal; m_WorkingH…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא הזה. משום מה, המקום הזה נראה לי הכי מתאים - מקווה שפגעתי. ??? בכל מקרה, יש לי בעיה מסוימת שאולי תוכלו לעזור לי לפתור אותה. יש לי בלוג דרך גוגל (BBLOGERׂ) ומצאתי מדריך איך להוסיף תגובות של אנשים דרך הפייסבוק שלהם (כמו שיש בכל מיני אתרי חדשות). עשיתי זאת, פעמיים, אך בבלוג שלי, המערכת לא מופיעה בצורה מסודרת, אלא נבלעת (תמונה למטה). האם מישהו יודע איך אני מייצב את המערכת, או יותר נכון - מתאים אותה לבלוג? ניסיתי לסדר את זה דרך ההגדרות של הבלוג, אך אין אפשרות כזאת.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד שלום, בform מסויים יש לי מספר כפתורים. אני רוצה שבלחיצה על כל כפתור ישמר לי הname של הכפתור כמשתנה שמוכר בכל הפרויקט (גלובלי) מה שעשיתי זה הגדרתי משתנה סטטי שבסוף נקרא : Home.h עבור כל לחיצה של כפתור כתבתי קוד כזה: home.h=this.name.tostring(); מה שקורה בפועל זה שהוא מכניס בתוך home.h את השם של הform ולא את השם של הכפתור הנלחץ. האם כך אמור להתנהל : שthis מכיר שהוא המסך.?? או שיש לי בעיה בקוד?? עזרה.. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין Visual C++.NET ובין ++C ? ואיזו מהן כדאי ללמוד?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש דרך להגדיר במחשב שבכל שעה מסויימת הוא יגש לתיקית שירים וינגן שיר מסויים לאורך x זמן ,אתם מכירים דרך לעשות את ה בלי תוכנה יעודית ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני סורק תיקיה ומכניס את כל שמות הקבצים שבה (סריקה רקורסיבית) לתוך SortedDictionary, כל PATH שאני נותן עובד חוץ מכונן ראשי כמו למשל C או D, אני מקבל את השגיאה הבאה: וכשאני מאשר את החלון הזה אני מקבל את ההודעה הזו: (אין לי שום נק' עצירה בקוד) Access to the path 'D:\System Volume Information\' is denied
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-