עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום לכולם, אני צריך לכתוב פונקציה ב C# אשר מקבלת מערך ומחזירה פרמוטציה רנדומלית של הערכים בו כך שההסתברות תהיה אחד חלקי אן עצרת. צירפתי את הפונקציה ורציתי לדעת האם היא נכונה לדעתכם. האם יש עוד מקרים שלא לקחתי בחשבון? תודה רבה לעוזרים, להלן הקוד: public static void RandomPermuteOfArray(int[] arr, int n) { Random rand = new Random(); int i; int currentIndex = 0; for (i = n - 1; i >= 1; i--) { currentIndex = rand.Next(0, i + 1); swap(ref arr[i], ref arr[currentIndex]); } }

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. היי, יש לי עבודת הגשה עם תרגיל שאני לא מצליח לפתור אני צריך לכתוב פונקציה המקבלת מערך דו מימדי בגודל N*N ואת גודל המערך [LEFT]int if_sorted(int arr[][N], int size)[/LEFT] הפונקציה צריכה להיות רקורסיבית הפונקציה צריכה לבדוק האם המערך מסודר בסדר עולה כלומר 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ואם כן היא תחזיר 1 אם לא 2 1 3 4 5 6 7 8 9 היא תחזיר 0 כתבתי דבר כזה וזה נותן אחד במידה וזה בסדר עולה, שזה מצויין אבל כאשר זה לא מסודר זה עדיין נותן 1 [LEFT]int if_sorted(int a[][N], int size) { if(*a>*(a+1)) return 0; if(size==0) return 1; return if_sorted(a+1,size-1); }[/LEFT] אשמח לעזרתכם הכוונה בקוד שלי היא לרוץ על הכתובות של המערך ולבצע את הבדיקות הנדרשות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by daniel4x,

שלום לכולם! קודם כל חשוב להבהיר שאין לי ידע נרחב בנושא בניית אתרים והשאלה שלי היא מאוד כללית כדי לדעת מה אני הולך לבקש מהמתכנת ולהגיע מוכן לפגישה. עד כה הייתי משדר באמצעות תוכנות שונות כדוגמאת XSPLIT (שהכי אהבתי אותה ,ידידותית וחכמה לפי דעתי, אמנם מעט כבדה), בעצם מה שהייתי משדר זה LIVE STREAM לאתרים שונים באינטרנט. כיום אני רוצה לשדר לשרת משלי ללא תלות באתרים אחרים, הבנתי שהטכנולוגיה (אם אפשר לקרוא לזה ככה) שמאפשרת זאת היא RTMP, שבעצם אין לי מושג מה היא עושה חוץ מזה שהיא מה שמאפשר שידור חיי באינטרנט. בתוכנה XSPLIT איתה אני עובד (ויש לי בה רישיון ) יש אפשרות לשידור לשרת RTMP. השאלה שלי היא כזאת (כן אני יודע שהניסוח לוקה וזה יותר משאלה אחת אבל כמו שאמרתי אני צריך עזרה בשביל…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by TomerPerez,

אני בניתי פונקציה שמוחקת משתנים ממסד נתונים מmysql. היא עבדה מעולה ועכשיו בניתי עוד אחת למחיקת משתמשים ואני לא מצליח להבין למה היא לא עובדת לי. http://pastebin.com/8EwJb0mB http://pastebin.com/buQDMmhF הנה היא היא פשוט מחזירה אותי לטבלת המשתמשים הראשית בלי למחוק. אשמח אם תוכלו לעזור לי בפתרון הבעיה, תומר.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  5. Started by puvsc,

יש יתרון לזה? כרגע אני מפתח על WIN 8. תודה

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  6. שלום: הנה דף נחיתה שבניתי: http://landlavi.bkalut.co.il/ בכרום זה נראה בסדר בפיירפוקס - השדות שצריך למלא זזים לי מהמקום המדויק על התמונה איפה טעיתי? איך מסדרים מיקום נכון? תודה :-)

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  7. Started by ofersto,

איך אפשר לבנות game trainer עם c#? תודה

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  8. Started by ohad5g,

שלום הינה התרגיל מקווה שמישהו יפתור אותו מהר כי נתקעתי http://www.fastup.co.il/thumbs/15077321.jpg' alt='15077321.jpg'>

• 4 תגובות
    • 5.8k צפיות
  9. Started by omermich,

היי, int a=100; char c=(char) a; לפי מה שאני הבנתי אין אפשרות להעביר את המידע בין הטיפוס int ל char מיכוון שלפי הטבלה הנ"ל [TABLE=class: text, width: 90%, align: center] [TR] [TD=width: 17%]char[/TD] [TD=width: 23%]תו בודד 16 סיביות[/TD] [TD=width: 59%]כתיבת תוים 'A' - 'Z', 'a' - 'z', סימנים מיוחדים וכדו'.[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 17%]byte[/TD] [TD=width: 23%]שלם 8 סיביות[/TD] [TD=width: 59%]מספר שלם קטן 128 -/+.[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 17%]short[/TD] [TD=width: 23%]שלם 16 סיביות[/TD] [TD=width: 59%]מספר שלם קטן 32,768 -/+.[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 17%]int[/TD] [TD=width: 23%]שלם 32 סיביות[/TD] [TD=width: 59%]מספר שלם 2,147,483,648 -/+.[/TD] [/TR] [TR] [TD=width…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Styx,

שאלה קטנה לי אליכם האם חוקי לרשום while(file_name) או שחובה להשתמש ב while(feof(file_name) ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Chenos,

היי אני חדש בפורום הזה אבל יש לי רק שאלה אחת...שמחולקת לכמה שאלות קטנות. איך אני ניגש לזיכרון במחשב בתוכנית שאני כותב בשפת c? יש איזו פונקציה מסויימת שאני לא מכיר או ספרייה שאף פעם לא שמעתי עליה? אני צריך רק כיוון מסויים לאיך אני עושה את זה זה הכל. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  12. [COLOR=blue]int[/COLOR] max_width, max_height, pix_depth, ppi; [COLOR=blue]int[/COLOR] intrlv; [COLOR=green]/* 0 = no, 1 = yes */[/COLOR] [COLOR=blue]int[/COLOR] n_cmpnts; [COLOR=blue]unsigned[/COLOR] [COLOR=blue]char[/COLOR] point_trans[[COLOR=#6f008a]MAX_CMPNTS[/COLOR]]; [COLOR=blue]unsigned[/COLOR] [COLOR=blue]char[/COLOR] predict[[COLOR=#6f008a]MAX_CMPNTS[/COLOR]]; [COLOR=blue]unsigned[/COLOR] [COLOR=blue]char[/COLOR] *image[[COLOR=#6f008a]MAX_CMPNTS[/COLOR]]; [COLOR=blue]short[/COLOR] *diff[[COLOR=#6f008a]MAX_CMPNTS[/COLOR]]; [COLOR=green]/* was short ** */[/COLOR] } [COLOR=#2b91af]IMG_DAT[/COLOR]; [COLOR=blue]typedef[/COLOR] [COLOR=blue]struct[/COL…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by eido300,

הסתכלתי בתיעוד על השיטה parse של int וראיתי שם שאפשר להעביר לשיטה מחרוזת ועוד שני דברים NumberStyles IFormatPorvider, מישהו יכול להסביר מה אלה הדברים האלה? ואם בכלל משתמשים בהם? ניסיתי להסתכל בתיעוד שלהם ולא הבנתי מזה שום דבר. אשמח אם מישהו יוכל להסביר מה הם עושים. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום. איזה תוכנה אתם ממליצים לכתיבת Html / css ? תודה!

• 4 תגובות
    • 22.2k צפיות
  15. מעבר מאות גדולה לקטנה מתבצע באופן תקין אבל מעבר מקטנה לגדולה לא מצליח לי, אני לא מבין למה, ניסיתי כמה אופציות ולא הלך לי אני בטח מפספס משהו אני יודע שההפרש בין התווים האסקיים הוא 32 כלומר שאם ישנה אות גדולה ואוסיף לה 32 אקבל את אותה האות אבל קטנה וכן אם אחסיר 32 מהערך האסקי אקבל את האות הגדולה בהתאמה וזה מה שעשיתי אבל אני מקבל אות בגיבריש כזו אשמח לעזרה מצורף הקוד אפשר להתעלם מהשטויות מסביב ולהתייחס לקטע בו יש מספר מצבים [FONT=Times New Roman] [/FONT] [LEFT][FONT=Consolas]{[/FONT][/LEFT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [LEFT][COLOR=blue][FONT=Consolas]char[/FONT][/COLOR][FONT=Consolas] tav1,tav2;[/FONT][/LEFT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [LEFT][COLOR=blue][F…

• 4 תגובות
    • 25.8k צפיות
  16. Started by NI4NI,

שלום לכולם אני לא עוסק בתכנות כמקצוע כבר שנים רבות, אבל אני ממשיך לפתח דברים פה ושם, בעיקר כתחביב או עבור חברים. בבסיסי אני מתכנת JAVA ועם השפה הזאת עבדתי עד עכשיו. אלא שראיתי שכולם כבר יורדים מאפליקציות צד לקוח ומפתחים אפליקציות web ואני רוצה שגם התוכניות הבאות שלי יהיהו כאלו. אלא שפה יש הצפה של אפשרויות וטכנולוגיות שגם קשה לבחור עם מי מהן לעבוד וגם לא ברור לי מה כל אחת עושה. אז הייתי רוצה שתעזרו לי לבחור כאשר אני מעדיף בלי טכנולוגיות של מיקרוסופט: 1. PHP - מצד אחד מאד נפוץ ומצד שני קצת פרימיטיבי והרבה ממליצים שלא להתחיל בזה. 2. ruby on rails, scala וכאלה. האם אפשר בכלל לבנות איתם אפליקציות ווב ? על איזה app server זה אץ ? 3. כל מיני java frameworks כמו spring או hiberna…

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by as1as2as3,

שלום, יש לי בעייה: כאשר אני רוצה לשנות את ערך השדה תאריך, השינוי לא מתבצע בגלל שהמשתנה מוגדר מסוג ניסתר.VB6.התוכנה כתובה ב-ניסיתי בכל דרך אפשרית וזה לא הצליח.יצויין שאין לי גישה לתוכנית המקור של האתר ולכן אני לא יכול למחוק את המאפיין הנסתר.אולי ניתן לכתוב פקודה שתמחק את ההגדרות של המשתנה בזכרון אבל אני לא יודע לעשות את זה.אשמח לכל עזרה שתיתנו. תודה. קיים קובץ מצורף שמכיל את השורות הבאות בצורה קריאה יותר. [ATTACH]3822[/ATTACH] 'In HTML: ------------------------------------------------------------------------------------------ <input name="txtFromDate" type="hidden" id="txtFromDate" value="00000000"/> 'In Form: ----------------------------------------------------…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום. באתר הבא: any.do אפשר לראות שהווידאו אינו Flash, אלא HTML5 (אם אני מבין נכון). כיצד עושים זאת? הייתי רוצה גם כן להטמיע ווידאו בצורה הזאת. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by MrAlex,

יש לי בעיה בהבנת header guards והספריייה של : "stdfax.h" לא הבנתי מתי ואיפה אני צריך להכניס אותה,ולא הבנתי את הרעיון הכללי של header guards,למה אני צריך להתשמש בזה.האם השימוש בה הוא נחוץ בתהליך הלמידה? תודה לעוזרים (אשמח להפניייה למקור מידע במידת הצורך)

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לכתוב תוכנית שתיישם קיצור דרך ע"י לחיצה על שילוב של 2 לחצנים במקלדת (שאני קובע מראש) לחלפה בין כרטיסי הקול, בין כרטיס הקול של לוח האם realtek לבין כרטיס קול האופטי (גם מובנה בלח האם) אני יודע לתכנת ב JAVA ברמה סבירה, רק שלא יצא לי לכתוב תוכניות שמתחברות לספריות של החלונות. מה הדרך היעילה ביותר ליישם את הקוד? האם קיימת תוכנה שעושה פעולה זו תודה עמית

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אם אני רוצה לנגן קבצי וידאו בתוכנה ותוך כדי שירוץ באנר חדשות של YNET לדוגמא.... (כמו שיש במסעדות) איך אני עושה את זה? האם מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה אוטומטית? האם אני צריך לכתוב סקריפ? מודה מראש לכל התומכים אפשר גם לענות לי ישירות למייל - propropropro@gmail.com

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי אני מעוניין להפעיל שרת ויקי. אני מתקשה למצוא שרת שיענה על כל הדרישות שלי וגם יהיה סביר להתקנה. התקנתי לא מזמן PmWiki והתמיכה שלו ב RTL לא טובה. אשמח להשתמש בידע שלכם בכדי לחסוך לי זמן בהתקנות של כל שרת עד שאמצא את המיטבי עבורי. אז מה אני צריך: חשובה מאוד תמיכה טובה בעברית וב RTL עדיף שיהיה מבוסס Flat Files, אבל לא חובה אני מעדיף שיעבוד עם IIS או עם שרת אחר שנוח להתקנה השרת יעבוד בתחילה על המחשב האישי שלי - אני אהיה מעוניין בסופו של דבר להרחיבו לשרת אינטרה-נט מבוסס וינדוס. עדיף קל להתקנה :-) תודה מראש

23. Started by MOOMOY,

אני לומד תכנות במסגרת לימודי הנדסה שנה א', זה חובה. אני לומד בשפת C , תכנות כנראה זה לא הצד החזק שלי או שאני לא מבין את מי שמלמד (לא למדתי תכנות בבית הספר וכו') יש לי 2 בקשות ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי 1- אני אשמח אם תפנו אותי לאתר טוב (בעברית ) ואם אין אתר כזה אז ספר שמלמד טוב שפת C , אני אמור ללמוד תכנות בסיסי ולא להכנס כנראה לעומק של השפה, אבל מספיק טוב כדי לדעת להשתמש בה. 2- יש לי עבודה שאני חייב להגיש אחרת הציון לא יחשב לי, אני יושב כבר שעות ולא מבין מה בדיוק אני אמור לעשות, לכם כנראה זה יהיה בסיסי מאוד, אני כבר שובר על זה את הראש כמה שעות. כיוון שאני צריך להגיש את זה, וחשבתי שאני אצליח לבד, אני אשמח אם תעזרו לי ותכוונו אותי. אלו רק 2 שאלות. השאלות הם: א--- בתרגיל …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by MOOMOY,

ניסיתי לעשות את שאלה 1 מההודעה הקודמת שלי, כלומר להפוך מספר הקסדצימאלי בן 2 ספרות למספר דצימלי. כתבתי את הקוד הבא אך זה נותן לי משהו אחר: #include <stdio.h> int main() { int sum, sum1, sum2, sum3, sum4, num; printf("please enter 2-digit hexadecimal number\n"); scanf("%d", &num); sum=num/10; sum1=sum*16^0; sum2=num%10; sum3=sum2*16^1; sum4=sum1+sum3; printf("the decimal value is %d\n",sum4); return 0; } זה נותן לי בכלל משהו אחר. מישהו יודע מה לא בסדר? סליחה שמה שכתבתי יוצא פה קצת לא מסודר, כמו הסוגריים וכו, לא יודע איך לסדר את זה בהודעה. ותודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by doker,

יש לי string abcd,232,155,243,243 וכך האלה יש דרך נוחה להכניס את זה בתור איברים לליסט או טאפל כלומר abcd יהיה איבר אחד 232 איבר שני וכן הלאה? אולי שיטה של substring או כל דרך אחרת או שצריך לעשות את זה בדרך הקשה לרוץ עם לולאה על כל הליסט עד שפוגשים פסיק? תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים