תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מחפש סקריפט שמעביר לעמוד אחר באופן אוטומטי לאחר מספק שניות שאני אקבע לעמוד אחר שגם כן אני אקבע... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להוסיף (רק לשם הדוגמא) להוסיף עוד כפתור בצורה דינמאית, כרגע בזמן לחיצה על כפתור אחר. מצורף הקוד. אבל שום כפתור לא "מופיע"... יש למישהו רעיון? תודה קוד: protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e) { Button b; // Panel p = new Panel(); Panel p = new Panel(); if (p != null) { // Page.Controls.Add(p); for (int i = 0; i < 25; i++) { b = new Button(); b.Text = ((char)(65 + i)).ToString(); b.OnClientClick = "butClick(this);"; p.Controls.Add(b); } } }
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התוכנה שאני אמור ליצור מזינה נתונים לטבלה,ונתונים אלה מעדכנים און ליין טבלה מקבילה באתר כלשהו באינטרנט. אני מעוניין לעשות זאת בשפת VB מבלי להידרש ל VBScript, הייתי רוצה לפתור בעיה זו בVB6 בלבד אם ניתן. האם אני זקוק לפקדי ActiveX או שניתן לבצע זאת בעזרת מסכים רגילים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לקלוט רק מחרוזות עם ConsoleReadline
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא עוסק בתכנות כמקצוע כבר שנים רבות, אבל אני ממשיך לפתח דברים פה ושם, בעיקר כתחביב או עבור חברים. בבסיסי אני מתכנת JAVA ועם השפה הזאת עבדתי עד עכשיו. אלא שראיתי שכולם כבר יורדים מאפליקציות צד לקוח ומפתחים אפליקציות web ואני רוצה שגם התוכניות הבאות שלי יהיהו כאלו. אלא שפה יש הצפה של אפשרויות וטכנולוגיות שגם קשה לבחור עם מי מהן לעבוד וגם לא ברור לי מה כל אחת עושה. אז הייתי רוצה שתעזרו לי לבחור כאשר אני מעדיף בלי טכנולוגיות של מיקרוסופט: 1. PHP - מצד אחד מאד נפוץ ומצד שני קצת פרימיטיבי והרבה ממליצים שלא להתחיל בזה. 2. ruby on rails, scala וכאלה. האם אפשר בכלל לבנות איתם אפליקציות ווב ? על איזה app server זה אץ ? 3. כל מיני java frameworks כמו spring או hiberna…
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי נניח את הקוד הבא בתוך לולאה: i=i+i; printf("%d",i); Sleep (150); יש דרך שבה אני נותן ללולאה לרוץ עד שהמשתמש לוחץ על כפתור כלשהו, ואז התוכנה עוברת לקטע קוד מסויים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתונה הבעיה: יש מחלקה A: class A{ public: void doA(); private: ... }; יש מחלקה אחרת B class B{ public: void doB(); private: A _a; }; כמו שניתן לראות היחס של A ו B הוא יחס של B has A מילת המפתח פה היא has, כאמור אין אפשרות להישתמש בהורשה. כמו כן המתשמש יכול ליצור רק מחלקות מסוג B ( A לא ניתן ליצור כי היא לא תעבוד בלי B). כמו כן המחלקה B אמורה לספק גישה למתודה doA של המחלקה A. איך ניתן לעצב את זה? הרעיונות היחידים שעלו לי לראש הם: 1. להוסיף מתודה ל B שנרקראת const A& getA() const{return _a} ואז לקרוא לה ככה b.getA().doA(); 2. להוסיף ל B מתודה שנקראת void doAStuff(){ _a.doA();} אבקש את עזרתכם בלבחור בעיצוב הנכון ביותר מבין השתיים או להמליץ על עיצוב אחר שאני כנ…
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מעוניין לפרוס את התמונה שתיהיה על כל העמוד כרקע איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אני יוכל לראות את האוגרים של המעבד ומה מצבם? (ואולי אפילו לשנות אותם...)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! קודם כל חשוב להבהיר שאין לי ידע נרחב בנושא בניית אתרים והשאלה שלי היא מאוד כללית כדי לדעת מה אני הולך לבקש מהמתכנת ולהגיע מוכן לפגישה. עד כה הייתי משדר באמצעות תוכנות שונות כדוגמאת XSPLIT (שהכי אהבתי אותה ,ידידותית וחכמה לפי דעתי, אמנם מעט כבדה), בעצם מה שהייתי משדר זה LIVE STREAM לאתרים שונים באינטרנט. כיום אני רוצה לשדר לשרת משלי ללא תלות באתרים אחרים, הבנתי שהטכנולוגיה (אם אפשר לקרוא לזה ככה) שמאפשרת זאת היא RTMP, שבעצם אין לי מושג מה היא עושה חוץ מזה שהיא מה שמאפשר שידור חיי באינטרנט. בתוכנה XSPLIT איתה אני עובד (ויש לי בה רישיון ) יש אפשרות לשידור לשרת RTMP. השאלה שלי היא כזאת (כן אני יודע שהניסוח לוקה וזה יותר משאלה אחת אבל כמו שאמרתי אני צריך עזרה בשביל…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
התקנתי את mingw וכל מה שצריך (GCC וכל השאר ) , אני כותב תוכנית פשוטה , מנסה להריץ וזה פשוט לא מריץ (בחרתי את mingw gcc ) שגיאה: launch failed no binaries
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום חברים אני רוצה לרכוש טמפלייט ורק צריך להפוך את זה RTL FRIENDLY אתם יכולים לראות את העיצוב בלינק הבא http://cms.template-help.com/virtuemart_29090/ אני רוצה להזיז את רובריקת המוצרים במקום לצד שמאל לצד ימין וגם את התפריט העליון הצלחתי לעשות הכל עם הFIREBUG אבל ברגע שצריך להתעסק עם PHP כאן אני מתחיל לפחד ברור שצריך להכנס לקוד HTML CSS שלו בקיצור אני רק צריך לדעת איך ,לגייר, את הטמפלייט הגוי ולהפוך אותו לישראלי תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
using System; using System.Collections.Generic; using System.Text; namespace _ { class Program { static void Main(string[] args) { int[,] mat=new int[15,20]; for (int i = 0; i < mat.GetLength(0); i++) for (int j = 0; j < mat.GetLength(0); j++) mat[i, j] = int.Parse(Console.ReadLine()); for (int i = 0; i < mat.GetLength(0); i++) for (int j = 0; j < mat.GetLength(0); j++) mat[i, j] = i; Printmat(mat,r,c); } static int Printmat(int[,] m,int r,int c) for (int i = 0; i < mat.GetLength(0); i++) { for (int j = 0; j < ma…
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם ביצירת תת תפריטים שמקבלים את המראה שלהם דרך קובץ הCSS שמוגדר לתפריט. אם אפשר ליצור כזה דבר בלי JAVASRIPT אז זה בכלל יהיה נפלא. תודה, lazyboy
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
בניתי אתר ואת כל הבדיקות עשיתי דרך FF 4 וIE9 CM בדקתי בChrome והוא נראה טוב אבל בIE7 ומטה הוא פשוט על הפנים, אי אפשר להשתמש בו ובמיוחד לא בטופס יצירת קשר. ד"א האתר: www.tishray.co.il גם התפריטים לא נפתחים ונסגרים, משום מה הוא מתעלם מהjQuery. אז עד לאיזו גירסא לבצע התאמה? ואם צריך, יכול להיות שבגלל זה אני אצטרך לוותר על כמה דברים? תודה
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אחי ביקש ממני לפרסם שאלה על קומפיילר טוב ללימודי תואר ראשון במדמ"ח (אונ' ת"א אם זה מעניין) הבנתי שעד היום הוא עבד עם dev-cpp והוא רוצה לעבוד למשהו נוח יותר השאלה אם יש משהו עדיף או טוב יותר? יש לנו אופציה לקבל בחינם MS visual studio 2008 pro או MS visual studio .NET האם הם עדיפים? מה ההבדלים שיש ביניהם?
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
אהלן כאשר קוראים לפונקציה למשל ב C אזי יש מחסנית קריאות (מתורדם לאסמבלי) שנשמרים הפרמטרים משתנים גלובלים וכולה. לדוגמא אם יש לי את התוכנית הבאה int x=1 int y=2 int z=3 int res=myfunc(x,y,z) print("end") int myfunc(x,y,z){ int m =x+y+z return m { אני רוצה להבין איך מחסנית הקריאות נבנית איך המצביעים מיילים ואיך בסופו של דבר המחסנית מנוקיית מכל הריצה שנעשת לאחר הפונקציה איך נכנסים בו המצביעים ebp, esp מה תפקידם מה שחשוב לי הוא איך מתנהלת המחסנית לפני הקריאה לפונקציה, במהלכה וכאשר חוזרים להמשך הקוד אשמח אם מישהו יתן הסבר מפורט וכן יתן מקדום שבו אוכל ללמוד את זה יותר לעומק תודה
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קיבלתי משימה לחקור בנושא של remoting ב .net ואשמח לקבל עזרה חיפשתי בmsdn ובאופן כללי באינטרנט אבל מצאתי מידע מאוד מעורפל וקשה להבנה אז אשמח לקבל עזרה בעיקר ברמת המימוש הסבר קצר על העברה by val ואפילו דוגמה יעזרו לי מאוד. איך כל אחד משלושת האובייקטים ממומש? (single-call, singleton ו client activated), אני מבין מה המשמעות הכללית ומה המטרה אבל ברמת המימוש אני לא מצליח להבין איך זה עובד בנוסף מקורות מועילים בנושא יעזרו מאוד תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש שלי והתקנתי עליו מערכת הפעלה 64ביט. יחד עם זאת התקנתי JDK 64ביט ואקליפס 64ביט. עכשיו איך אני שולט על הארכטיקטורה של התוכניות שלי? איך אני אומר ל JAVA לקמפל ב 32 ביט? איך אומר לו לקמפל ב 64ביט? תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ככה אין לי מושג כך כך בתיכנות מהבסיס למוצר פשוט מענין אותי כמה קשה לעשות דפדפן?? האם FF מבוסס על משהו קיים או שהוא נעשה מההתחלה-כלומר מ"דף" ריק?
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, לא בדיוק ידעתי איפה לפתוח אז מקווה שזה המקום הנכון יש לי 3 תרגילים לעוד חודש מספר שאני פותר ואני צריך עזרה בהם: 1) מהו המספר הגדול ביותר שניתן לתאר בעזרת מספר שלם )integer( בעל 8 ביטים ללא סימן? עם סימן? 2) חשב: 6 + 5- בייצוג בבסיס 2 בעזרת משלים ל-2. כמה ביטים צריך לבחור כדי לבצע את התרגיל? פרט את הצעדים בדרך לפתרון, כולל טיפול בנשא. 3) ספור עו 10 בבסיס 4. אשמח להסבר כמובן כי התשובה פחות מעניינית אותי.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכנת לא רע בכלל בC# וגם שולט בJAVA, C, C++. האם יש בכלל טעם ללמוד שפת סקריפט? האם אתם ממליצים על פייתון? רובי? פרל?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אילו תוכנות טובות אתם מקירים ליצירת משחקים? התוכנות שניסיתי עד עכשיו הן DIV(שלדעתי די גרוע) ו game maker.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה הקוד ב-JS שמאפשר שינוי של פס הגלילה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-