עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Elite_Sniper,

אני לא מבין מה הטעות שלי בקטע קוד הנ"ל: return( "\" (" + _x + ", " + _y + ", " _z + ") --> (" + _width + ", " + _length + ", " + _height + ") \"." ); זה אומר : ")" expected מה הטעות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני בונה משחק באסמבלר ואני צריך שבכל תזוזה של השחקן תתבצע בדיקה של התו שכתוב על הלוח מולו. אמרו לי שהפקודה הזאת נמצאת תחת הפסקה של int 21h וקראתי את כל הפקודות שיש באתר שם (http://spike.scu.edu.au/~barry/interrupts.html) ולא הצלחתי למצוא... הפקודה שאני צריך היא בסך הכל בדיקה של איזה תו כתוב בנקודה מסוימת על הלוח. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  3. איך אני יכול לבטל קו תחתון של קשור-תמונה כאשר אני מעביר מעל זה את העכבר?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by LaLa_LooP,

שלום לכולם. אני צריך איכשהו להקפיץ POST בFACEBOOK כל כמה זמן עכשיו אני בהתחלה חשבתי לכתוב משהו מסובך שהוא לוקח קובץ TXT עם הטקסט שאני רוצה לפרסם וזה ניכנס לפייסבוק ומפרסם את הפוסט אבל זה לא התקדם לשום מקום עכשיו בקיצור חשבתי על רעיון אחר נכון בפיסבוק אחרי שאני מפרסם פוסט יש מתחת לפוסט שלי שיתוף רציתי איכשהו ל"קחת" את הקוד מקור או הכתובת של "השיתוף" הזה ולהדביק בתוכנה או משהו או אחרי קוד PHP, HTML שפשוט פותח את הקוד מקור או הכתובת כל כמה זמן נתון אבל אני פשוט לא יודע איך להוציא את הכתובת של השיתןף הזה ככתובת שמהעתקה והדבקה בשורת הכתובות מפרסמת את הפוסט שוב תודה לכל העוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני לא מבין את ההבדל בין אם מבקשים ממני לכתוב "פעולה חיצונית" לבין "פעולה פנימית" תודה מראש

• 8 תגובות
    • 5.1k צפיות
  6. Started by Aviv C,

אני לומד באוניברסיטה קורס C. לפני זה כבר ידעתי C# ושם לא היו כל מיני בעיות עם הקלט. ב- C יש בכל מיני קומפיילרים שונים כל מיני אזהרות על פונקציות קלט. לדוגמה, בקומפיילר של מיקרוסופט (Visual C++) יש אזהרה על הפונקציה scanf. בקומפיילר GCC יש אזהרה על הפונקציה gets. אני מבין שב- C++ משתמשים ב- cin, אבל אני כרגע בקורס לא יכול להשתמש בפונקציה הזאת. אז רק רציתי לדעת באיזו פונקציית קלט הכי כדאי לי להשתמש כדי לקלוט מספרים (scanf?) ובאיזה כדאי לי למחרוזות(gets?)? ראוי לציין שכרגע אני משתמש בפונקציות שרשמתי בסוגריים.

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  7. Started by arielman22,

אהלן קיבלנו משימה לכתוב מחשבון גרפי בסי שארפ, המחשבון אמור להציג את כל סוגי הפונקציות לפני כן בנינו מחשבון מדעי שמחשב כבר את כל סוגי הפונקציות אשמח לטיפים ועצות כיצד להתחיל עם עניין המחשבון הגרפי מפני שכרגע אין לי שום מושג איך להתחיל תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. Started by Zadu,

שלום, יש לי שרת ויש לנו Account manager שרשום בPHP, עכשיו כל יום כמעט פורצים לנו דרכו לSQL והם יכולים: לשנות סיסמאות, למחוק databases וכו'. שינינו את ההגדרות של SQL Server 2005 שלא יהיה אפשרי remote וחסמנו את פורט 1433 והם עדיין יכולים לפרוץ. השאלה איך לעשות את הPHP Code של הAccount manager בטוח ? שמעתי שיש משהו שנקרא : mysql escape string אבל לא יודע איך לרשום את זה והאם להוסיף את זה רק לindex.php או לכל הקבצים שנכתבו בPHP. תודה רבה, אבי

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  9. איך לעזאזל אני אמור לממש מבנה נתונים מאונדקס כלומר שאני אוכל לגשת לאיבר בו על ידי stack_type[some_index] בסיפיפי כלומר איזה פונקציה אני אמור לכתוב, איזה כלי עומד לרשותי

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  10. Started by מושיקו1,

שלום. אני צריך לממש את המשחק הנ"ל, ואחת הבעיות זה שאני אמור להגדיר במחלקה קבוע בשם: empty = ' ', ויש לי שגיאת קומפילציה "invalid charactr constant". אשמח לעזרה, תודה.[br]פורסם בתאריך: 22.12.2009 בשעה 00:58:19 שכחתי לציין שהשגיאה היא על ה - ' '.

• 10 תגובות
    • 6.7k צפיות
  11. יש לי חבר שהמחשב בחדר שלו קצת רחוק מהראוטר האלחוטי , הגלישה בסדר גמור אבל כל 10 דקות מתנתק האינטרנט וצריך לעשות REPAIR [ תקן ] לאשף של האלחוטי של ווינדוס . כלומר יש למטה סימן של המתאם האלחוטי של ווינדוס וצריך לעשות קליק ימני >> תקן \ REPAIR ואז האינטרנט מסתדר 99 אחוז מהזמן . אולי היה עדיף איזה שפת סקריפט ואפילו אפשר היה עם קובץ BAT ויכול להיות שזה רק עינין של הגדרה בווינדוס שיעשה את זה אוטומאטי לא משנה ... בא לי לצור תוכנה כזאת בשביל הקטע וללמוד משהו מעבר לקורס המבוא שלמדתי באו"פ עם JAVA אני ממש לא מתכנת דגול אבל נראה לי צריך קודם לחשוב על אלגורתים כלשהו ואז לממש את זה על ידי חיפוש בגוגל איך לממש את זה . חשבתי על דבר כזה ..ללולאה אין סופית כל 20…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by omerha,

אני בתהליכי שינוי כיוון מאיש system למשהו אחר ומה שעומד על הפרק כרגע זה עבודה ב Python שווה לי להתחיל ממנה או שזה ביזבוז זמן ואין בה שימוש רב?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by NadavAfuta,

יש לי יחידה באסמבלי לעשות ונתנו לנו שאלה כזו: כתוב תוכנית שתסכם את הנתונים מכתובת 2000h עד כתובת 204Fh ותשים את התוצאה ב2050h ו2051h האם כך אמור להיות הפתרון: mov ax, 0 mov SI, 2000 REPEAT: mov bl, [SI] add ax, bx inc SI cmp SI, 204f jbe REPEAT mov [SI], al inc SI mov [SI], ah end אני לא בטוח לגבי השורות: mov bl, [sI] add ax, bx עזרה תתקבל בשמחה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני בפלונטר לא קטן, אני צריך עזרה בכתיבת תוכנית בmatalb שמייצרת תבנית התאבכות לשניים ושלושה סדקים. ויש להוסיף את פסי האור והחושך. הנוסחה עבור 2 חריצים היא: I=Imax*[cos(pai*alpha*sin(theta) / lamda)]^2 עבור 2 חריצים צריך לפתח. יש למישהו מושג מאיפה להתחיל? מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  15. Started by sharonp,

צהריים טובים כחלק מתוכנית שאני צריך לכתוב באנליזה נומרית אני יוצר מערך בעל 20 מקומות, אותו אני רוצה לחלק ל 17 מערכים אחרים שמכילים 4 מקומות בצורה הבאה: מערך1 - איברים 0 -> 3 (כולל) מערך 2- איברים 1 -> 4 (כולל) מערך 3- איברים 2 -> 5 (כולל) . . . מערך 17- איברים 16 -> 19 (כולל) אחרי כן אני צריך לשלוח כל מערך (1 עד 17) לפונקציה שמקבלת אך ורק את המערך והגודל שלו (כלומר אם אני רוצה למספר את המערכים 1->17 ע"י כך שאני הופך אותם למערכים דו-מימדיים x[j] - אני לא יכול) איך עושים דבר כזה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום. יש לי בעיה קטנה בXML, אולי תוכלו לעזור. בשילוב בין קובץ XML לפלאש חיבור בין קובץ XML לפלאש, הפונטים בעברית לא מופיעים. שיניתי UTF8 בקידוד , לא עזר. יש פתרון לדבר הזה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by ofer_shm,

יש לי את הקוד הנל <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"> <script language="javascript" src="jscript.js"></script> <title></title> </head> <body> <?php include 'sqlfunc.php'; include 'UserClass.php'; $platform=get_platform(); session_start(); $user=$_SESSION['user']; $test="dfgfdg"; $last_bug=get_last_bug_number(); ?> </body> <div id=newbug><table border=0 cellspacing=20 valign=center> <caption align=center> New Bug Form</caption> <form action=welcome.php…

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי את הקוד הבא: <script language="javascript"> function test() { alart("test123"); } </script> <?php include 'sqlfunc.php'; include 'UserClass.php'; $platform=get_platform(); session_start(); $user=$_SESSION['user']; echo"<div id=newbug><table border=0 cellspacing=20 valign=center><caption align=center> New Bug Form</caption> <form action=welcome.php method=post> <tr><td>Bug Id:<input type=text size=6 name=lname disabled=disabled value=";print_r(get_last_bug_number());echo"></td> <td>Project name:<SELECT NAME=project onchange=javascript:test();> <OPTION SELECTED>…

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  19. Started by omfir,

יש לי 2 מחלקות Date ו Account ושני אובייקטים a לAccount וb לDate. כשאני מנסה להפעיל פונקציה של b במחלקת Account הוא לא מזהה את האובייקט ממחלקת Date. מה אפשר לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. הי.. תראו אני לא מצליח בתרגיל אחד שהוא אומר לי ליצור פעולה שתקבל מחסנית מסוג string שמכיל שמות, ולהחזיר מחסנית מסוג int שמכילה את מספר האותיות שיש בכל שם. למשל אני מקבל מחסנית כזו: pele messy ronaldiniho אני צריך להחזיר מחסנית 4 5 11 זה מה שעשיתי: class Porgamess { public static Stack<int> GetStringLength(Stack<string> st1) { Stack<int> sn = new Stack<int>(); Stack<string> st2 = new Stack<string>(); string str; while (!st2.IsEmpty()) { str = st2.Pop(); sn.Push(str.Length); } return sn; } } } ובMAIN static void Main(string[] args) { Stack<str…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by omfir,

s

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  22. Started by Far_Away,

כתבתי פעולה סטאטית שמקבלת תמונה בינארית והופכת אותה למערך דו מימדי שכל תא בו מייצג פיקסל אחד מהתמונה- 0 ללבן ו-1 לשחור . הבעיה היא שכשאני רוצה להשתמש במערך (שבניתי בפעולה נפרדת) בפעולה הראשית ולהפעיל עליו פעולות נוספות זה נותן שגיאה שהמערך לא קיים .. יש לזה פתרון? תודה מראש לעוזרים (: ...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by sharonp,

צהריים טובים אני רוצה ליצור תת-תוכנית אליה אני שולח n (מספר טבעי), שני מערכים בגודל n, ו- x מספר כלשהו כשבתור פלט אני מקבל y מספר אחר התת-תוכנית משתמשת בקלט על מנת לחשב על y אך לא משנה את הקלט ומחזירה לתכנית שכחתי איך אני רושם את 'השליחה' במיוחד כשזה נוגע לשליחת מערך של מספרים ? (המערכים הם בגודל n+1 לצורך העניין וכבר מכילים ערכים) y = calc_y(n, x[i], y[i], x);

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ran1809,

קיבלתי תרגיל לבנות פונק' שממינת מערך דו מימדי כתבתי אחת והיא לא עושה את העבודה כמו שצריך... אשמח לעזרה בכתיבת הפונק' הזו..: void my_sort (int arr[N][M]) { int x, y, line,col, min_x, min_y, temp; min_x = min_y = 0; for (line=0; line<N; line++) { for (col=0; col<M; col++) { for (x=line; x<N; x++) { for (y=col; y<M; y++) { if (arr[x][y]<=arr[min_x][min_y]) { min_x=x; min_y=y; } } } temp=arr[line][col]; arr[line][col]=arr[min_x][min_y]; arr[min_x][min_y]=temp; } } my_print(arr); } תודה מראש רן

• 2 תגובות
    • 8.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים