תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, יש לי מערך סוכמים בו אני רוצה למצוא את שלושת הערכים הגדולים ביותר. אני יודע איך למצוא את הערך הגדול ביותר, אבל את השני והשלישי אני לא מצליח מפני שהם יכולים גם להיות שווים לערך "הגדול ביותר".. מה השיטה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום כתבתי קוד בjavascript וקוד לא עבד משהו יודע למה הנה הקוד : <html dir="rtl"> <head> <title>void</title> <script language="javascript"> function bgcolor2red( ) { document. bgcolor='red' ; } </script> </head> <body bgcolor="green" text="yellow"> <h1>b </h1> </hr> </br> העבר את הסמן <a href="javascript:void(0) ;" onmouseover="bgcolor2red( );" onmouseout=document.bgcolor='orange' ;"> כאן </a> כדי לשנות את צבע הרקע </body> </html> תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלוםל כולם. קראתי קצת על בניית מסדי נתונים(ואני מאד מאד חדש בתחום) והתעוררה לי בעיה: אני צריך מסד שבו יש טבלה שעפ"י מספר ID תוכל להעביר אותי לטבלה אחרת(לדוגמא עבור 1 לטבלה א' ועבור 3 לטבלה ג'). כלומר, לטבלא הנ"ל יש 2 טורים ומספר רב של שורות. הבעיה היא שעבור כל טור אפשר לקשר רק טבלה אחת לפי מה שקראתי. אין סיכוי שלאף אחד לא הייתה את הבעיה הזו ואני משוכנע שיש לה פתרון, רק שלא הצלחתי לגגל אותו.
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי אני כותב פה תוכנית כחלק מהתוכנית אני צריך לחשב משך זמן ע"י שאני נותן זמן התחלה וזמן סיום בפורמט של דוגמא: START TIME 9:30 ו END TIME 10:00 ואני רוצה לקבל את ההפרש בשעות נניח במקרה הזה 0:30 יש איזשהי פונקציה מוכנה סטנדרטית שיודעת לעשות אתזה? או שאני צריך לכתוב משהו ספציפי עצמאית ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מבנה שאחד השדות שלו הוא מערך של מבנים. לכל אחד מהמבנים במערך, יש שדה מטיפוס int ושדה מטיפוס char*. אני מעוניין לאתחל את המבנה החיצוני, כך שבכל אחד מהמבנים הפנימיים המספר יתאפס והמצביע יצביע לnull. האם ישנה דרך יעילה לעשות זאת? (בלי לולאות למיניהן)
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
In function ‘main’: 127: warning: assignment makes pointer from integer without a cast 139: warning: assignment makes pointer from integer without a cast 207:2: warning: no newline at end of file In function `main': (.text+0x51d): undefined reference to `is_registered' ld returned 1 exit status
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
האם יש פונקציית ספרייה שמקבלת משפט של נגיד 9 מילים כמחרוזת וסופרת כמה מילים יש במשפט,כלומר תחזיר 9 במידה ולא איך עושים זאת?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
בניתי תוכנית שעושה פעולות על מילון. בניתי גם רשימה מקושרת גנרית. צירפתי את כל הקבצים שלי. יש לי בעיה עם הפונקציה CopyWord בקובץ dictionary.c. משום מה הערך של הפרמטר השני שלה שונה ממה שאני נותן לו. במקום להעתיק את המחרוזת שנתתי זה מעתיק מחרוזת זבל. מישהו יכול לעזור לי? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי תכנית שמבצעת מיון מהיר על רשימה משורשרת, התכנית והפונקציות עוברות קומפילציה וגם עושות את העבודה, אך אני מנסה להיפטר מכמה הודעות אזהרה שמופיעות לי. ההודעות אזהרה נוגעות לשורת ה PROTOTYPE של הפונקציה qsort שכתבתי בקובץ qsort.h (ביחד עם המימוש שלה) אגב, האזהרות מופיעות גם עם כל הקוד כתוב בקובץ אחד. Warning 1 warning C4030: first formal parameter list longer than the second list Warning 2 warning C4028: formal parameter 1 different from declaration Warning 3 warning C4028: formal parameter 2 different from declaration Warning 4 warning C4273: 'qsort' : inconsistent dll linkage המימוש וה PROTOTYPE זהים לחלוטין, בדקתי אותם עשרות פעמים ואני לא מבין מה הטעות …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
//הפונקציה הבאה מקבלת מחרוזת - ושמה את את כל האותיות שבה במחרוזת חדשה. //הפונקציה תחזיר את המחרוזת החדשה ללא בזבוז זיכרון. //הנה הקוד, אנא עזרו לי להבין מה לא בסדר פה.תודה char *updString(const char *s) { int size=1; char *pNew; while(*s) { if(*s<='Z'&&*s>='A') { pNew=(*char)realloc(size*sizeof(char)); *pNew=*s; pNew++; size++; } s++; } return pNew; }
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש מחלקה אשר מטפלת בקבצי וידאו ב-C#. חפרתי ב-msdn ולא מצאתי, אנא עזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה ליצור מחלקה שתייצג קבוצה של מספרים שלמים חיוביים בלבד. לכל קבוצה יהיה פרמטר בשם N. פרמטר זה יקבע את גודל הקבוצה המקסימלי האפשרי (כלומר – מספר האיברים המקסימלי שיכולים להיות בקבוצה). איברי הקבוצה כולם יהיו בתחום בין 0 ל- N-1. למשל, אם N יהיה שווה ל-10, אזי הקבוצה יכולה להכיל עד עשרה איברים, שכולם חייבים להיות בין אפס ל-9 כולל. כל איבר בקבוצה יכול להופיע רק פעם אחת – אין חזרה של איברים. לכל אחת מהשיטות הבאות ישנה דרישת סיבוכיות מקסימלית מותרת. בכל השיטות, דרישות היעילות מתייחסות לפרמטר N. אני מנסה ליצור בנאי שייצור קבוצה ריקה שיכולה להכיל n איברים. אם n קטן או שווה לאפס, הבנאי יצור קבוצה בגודל 1. סיבוכיות זמן נדרשת – O(1). כתבתי עד כה את מבנה הקוד הבא : publ…
-
- 31 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום בניתי תוכנה ב- VS2008 ב- #C במחשב שלי. עכשיו אני רוצה להשים אותה במחשב של אחי שאין בו VS2008. איך אני עושה זאת? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
נגיד יש לי 2 בנאים במידה ובנאי 1 נקרא, המטודה x תעשה כך וכך אחרת מטודה x תעשה משהו אחר אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב! לאלו מכם שיצא להגיש עבודות בתכנות ונתבקשו לצרף גם דמוי קוד לתכנית, מה נהוג לגבי ה- output? האם output ניתן לכתוב רק בסוף הדמוי קוד? מה אם במהלך התכנית שלי יש הדפסות שצריכות להתרחש בתוך לולאה מסויימת, האם ניתן לכתוב output גם בתוך לולאה במהלך הדמוי קוד? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור שאילתא וקצת הסתבכתי .. מה שיש לי זה טבלת של באגים שיש שם:id,step,openuser,last_change_user,comment,status שדה ה id ושדה step הם מפתחות המטרה שלכל באג יש מספר צעדים ...כלומר אם יש באג שהמספר שלו זה 1 אז שפותחים אותו יהיה id=1,step=1 אם מבצעים בו שינוי יהיה id=1 step=2 וכו, אני רוצה שאילתא שתחזיר לי את כל הבאגים אבל מכל באג את ה step האחרון שלו כלומר המקסמילאי אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי כמו שצריך תודה בכל מקרה
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד ויזואל בייסיק ולא הבנתי את ההבדל בין התוכנות
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בשאלה המצ"ב אני בגדול יודע איך לכתוב את התוכנית למצב בו אני מקבל מערך שזה בעצם מה שמבקשים, אבל הבנתי שאני צריך להקצות דינמית זיכרון. 1) לא הבנתי למה להקצות דינמית ?! 2) האם אני יכול לכתוב את התוכנית רגיל ואז להוסיף הקצאה ? משהו פה לא כ"כ מסתדר לי... הרי אני מקבל מערך ומבצע פעילות כללית עליו לפי הדרישה, אז מה הקשר להקצאה דינמית שאמרו שצריך... ואיך בדיוק אני עושה את זה עם MALLOC CALLOC ? ניסיתי להבין אותן אבל לא כ"כ הצלחתי... תודה !! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לשלב מוסיקת רקע לאתר שלי הבנתי שיש אפשרות לעשות זאת ע"י שתילת הקוד <EMBED SRC="http://www.tab4u.com/1.mp3 הכל עובד בסדר , אלא , שאני מעוניין ב 2 דברים : 1.שיהייה נגן במקום כל שהוא בעמוד ,שמי שרוצה שהמוסיקה תפסיק לנגן, יוכל לעצור את הנגן 2.שהמוסיקה תמשיך לנגן באופן רציף גם בדיפדוף לעמודים האחרים , למעט עמודים מסויימים ששם למשל יש נגני וידאו ושם אני מעוניין שהמוסיקה לא תופעל כיצד עושים זאת???? תודה חזי
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
יש לי בעייה בהפעלת DEV C++ בייחד עם ווינדוז 7 לאחר שאני מקמפל בהצלחה תוכנה: לאחר שאני מריץ אותה היא נסגרת בדיוק לפני שהיא צריכה להראות תןצאה לדוגמא: רשמתי תוכנה לחיבור שתי מספרים, קימפלתי בהצלחה ואני בוחר RUN נפתח חלון MS DOD ורשום להכניס מספר ראשון, אני מכניס מספר ולוחץ אנטר לאחר מכן מגיעה בקשה לרשום מספר שני, אני מכניס מספר שני ולוחץ אנטר אבל אז במקום שהתוכנה תרשום הסכום הוא ... החלון נסגר יש למישהוא רעיון איך ניתן לפתוא את זה ? שמתי לב שיש לי בעייה דומה לפעמים שאני מנסה להתחבר בטלנט למכשירים נ.ב- אין בעייה עם הקובץ שרשמתי ניסיתי אותו במחשב של הכיתה ולא היתה שום בעייה, הבעייה חוזרת בכל קובץ שאני מנסה להריץ
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
היי, יש לי Webservice שכתוב ב -PHP. הוא מקבל מ-C# Client, פרמטר מסוג long. לדוגמה - 100000457418757 מ-C# הוא נשלח בסדר, וגם כשאני מאזין בתוכנות כמו Fiddler אני רואה שזה נשלח תקין. אבל בצד של PHP המספר הופך להיות דבר כזה - 1.0000045741876E+14 למה זה קורה? איך אני יכול לתקן את זה? האם המספר ארוך מדי בשביל long ב- PHP?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מחפש לדעת איך בודקים אם מחרוזת א נמצאת במחרוזת ב . בלי רווחים. מחרוזת של צ'רים בלבד דוגמה: מחרוזת א SFT מחרוזת ב DVFTGSFTHFF זה טוב דוגמה ב: מחרוזת א SFT מחרוזת ב DSRRGFJJYT לא טוב. אני התחלתי עם שתי לולאות FOR שרצות על שני המחרוזות במקביל הם בודקות אם הערכים שוים בכל אינדקס. אבל לא הצלחתי.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בניתי שני מבנים כאלה: typedef struct { Node *first; } List; typedef struct { List words; } Dictionary; (Node זה עוד איזשהו מבנה שבניתי). אבל כשאני שולח אותם לפונקציה פשוטה כמו זו: void PrintDic(Dictionary *dic) { printf("%p\n", dic->words.first); } זה מדפיס לי כתובת שונה מהכתובת האמיתית של first (שהגדרתי אותה קודם לכן), כלומר ב- main רשום כתובת שונה ובפונקציה כתובת שונה. בגלל זה אני לא יכול לגשת לתוכן של first. אני לא מבין מה אני עושה לא נכון. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם רקורסיה אני לא מבין כמה דברים:. א)למה פונקציה רקורסיבית היא סטטית?. ב)יש לי תנאי בסיס שאם הוא אמת אז שום דבר לא מתבצע יותר? ג)אחרת עד מתי התוכנית מתבצעת?. ד)איך אפשר לדעת אם הפונקציה שלי היא באמת רקורסיבית ולא איטרטיבית?. ה)לפי מה שראיתם אני לא יודע הרבה על זה תודה
-
- 9 תגובות
- 8.5k צפיות
-